pokemon black på japansk

vel det er ikke veldig likt meg å spille spill på japansk, men da kusina mi tokk kontakt med meg og fortalte av dsi maskinene var sonesperret slik at en venn av henne ikke fikk spillt spillet. ble jeg sint. jeg hater at de sonesperrer ting og har hvert ganske fornøyd med de håndholdte siden de ikke har hvert sperret.

hun lurte på hva det tomme spillet mitt het, slik at vennen kunne kjøpe dette. jeg fortalte det, men sa jeg kunne teste det ut før de kjøpte mere ting. så jeg lastet ned pokemon black and white på japansk og startet ett av dem på konsollen min. det virket supert. det var helt tilfeldig at det var black jeg valgte å starte med.

jeg vurderer å spille videre på spillet, siden det går greit, men tror jeg vil få problemer ca halveis i spillene da det lønner seg å få med historien og hvor du skal gå. derimot tror jeg kusina mi og vennen hennes vil klare seg fint siden de studerer japansk.

men en ting kan jeg sikkert si, jeg kommer til å ville ha spillene når de kommer…

6 kommentarer
  1. Jeg har faktisk spillt noen spill litt på japansk selv. Det er faktisk noe litt gøy med det. Det blir liksom nesten et spill i seg selv å tyde spillet og finne ut hvor en skal og hva allt betyr i spillet. Det gjør nesten at en blir mer kjent med spillet enn en blir når en bare spiller det på engelsk.
   Så ikke stopp med det om du vil spille det 🙂

  2. Santar:problemet mitt er at jeg liker spill som ikke slutter… sims, harvest moon (pokemon er på grensen).
   farmville er mest tull og tidsfordriv bare. og det finnes ikke noe slutt på det heller.

  3. Santar: jeg prøver ut mye, men er ikke så flink til å sloss og slik så mister fort interessen. når jeg har for mange spill blir det vanskelig å prøve ut nye.
   jeg har foresten bestemt meg for å ikke spille pokemon black på japansk. jeg vil kjøpe spillene når de kommer og da kan jeg ikke overføre det jeg har gjort.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg