apps jeg vil ha

siden jeg prøver å få tiden til å gå leter jeg igjenom istore etter apps jeg ønsker til den nye iphonen min (jeg håper jeg får snart)

jeg skal selvfølgelig prøve farmville sin gratis apps ellers blir det disse (ikke i rekkefølge, men ettersom jeg finner dem)

 • the settlers
 • sims 3
 • puzzel quest chapter 1-2
 • arkanoid
 • spore
 • sims 3 ambisions
 • bewjewled 2 (ca stavet)
 • carcassonne
 • monkey island 2 (siden serien ble anbefalt til meg

sikkert mye annet jeg vil ha der også, men hele apps storen var et mareritt å lete igjennom…

8 kommentarer
  1. Mye godsaker her ja.
   Hvorfor vet du om så mange gode spill? 😛
   Minner meg på at jeg skulle skrevet en post om Settlers serien. Er jo en del veldig gode spill der.
   Men var det ikke kanskje en ide å starte med Monkey Island 1 først?

  2. Santar: vel det var nr 2 jeg fant…..
   noen spill har jeg prøvd, andre har jeg hørt om. var flere spill er jeg var intresert i, men hvis jeg gikk inn for å lese på et spill ble jeg satt helt tilbake på starten av listen over spill. etter to ganger gikk jeg lei.

   jeg elsker settlers, men synes sålangt at 2 er best (hatt litt insalasjonsproblemer med fire, og hatet 6? litt usikker på det nummeret) men jeg liker brettspillene enda bedre da 😉

  3. Hmm, Settlers brettspill? Høres interessant ut. Kunne godt tenkt meg å prøvd en brettspillvariant.
   Du liker og nr2 best? Awesome 🙂 , synes det er et kjempebra spill. Har du prøvd nyversjonen som kom for noen år siden? Settlers 2 10th anniversary het den. Vet ikke om den slår Originale Settlers 2, men bra er den.

  4. Santar: det er jubileumsspillet jeg har spillt. tror det er det samme, bare gitt ut på nytt og med noen tillegspakker.

   the settlers of catan er er brettspill, men det er ikke helt likt dataspillet. men jeg tror det ene er basert på det andre. settlers of catan kan også fåes som ds spill nå. ikke like morsomt, men greit nok.

  5. Santar: spillet mitt er lastet ned, så jeg kan ikke med sikkerhet si hvilket det er. men lignet veldig på det bilde du viste meg. fant ikke cd`n så jeg får ikke sjekket. settlers spillet jeg ikke likte var the settlers – rise of an empire gold edition

  6. Ahh jeg forstår. Ja må si jeg synes serien tapte seg etterhvert som oppfølgerne kom. De mistet liksom litt av det som gjorde de første spillene så bra synes jeg.

  7. ed første spillene minner mere om brettspillet. etterhvert blir et mer som alle andre bygg opp en verden og krig spill. bare utrolig dårlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg