trøtt dag

dette har hvert en utrolig trøtt og tung dag, man burde ikke få lov til å ha fotballkamp utenfor vinduet til folk som sover. vanligvis liker jeg skolen vedsiden av, og den plager meg ikke. men etter å ha våkknet til kom igjen… kom igjen. og hørt på det til kampen sluttet kan jeg si at jeg blir mindre og mindre glad i fotball.

jeg regner med at det var en fotballkamp fordi jeg hørte fløyta, men kan jo ha hvert annen aktivitet også. men alldri opplevd så mye støy derfra før. og jeg vet at enkelte ungdomskoler har fotballkamper i mellom seg.

vel de fleste (jeg også) vil forsvare barna med å si at det er min feil når jeg sover mellom 11 og 12 på formiddagen. men jeg kan ikke noe for at jeg sover dårlig om natta.

men dette førte til en veldig avslappet dag, har spillt en del på facebook siden jeg driver med jobb på farmville. gått en liten tur og irritert meg over all musikken på ipoden min. ellers sett på bones og spillt pokemon soul silver. skal skrive litt omspillet når jeg er klar til å ta gymmen. jeg spiller for taktisk….

men siden min nds xl gikk tom for strøm og laderen ligger i senga, tar jeg hintet og følger det 😉 god natt

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg