kosopptrekker

jeg lå en halvtimes tid våken i natt og ventet på at ibuxen skulle virke så jeg fikk sove igjen(sliter fortsatt med den tanna). til en forandring lå luna og sov vedsiden av meg, og jeg kunne ikke la være å klappe forsiktig på henne. hun skvatt litt når hun våknet, men kom frem til at dette var en god tid for kos.

etter en del kos begynte jeg å bli søvnig, men luna var ikke fornøyd.

jeg sover med armen utenfor dyna, både fordi jeg regulerer tempraturen på dem måten og at sirius pleier å ligge på den. luna fant ut at selv om jeg var i halvt søvne, så var det bare å dytte hodet ned i hånden og så startet kosemekanismen automatisk igjen…

etter 10-15 ganger våknet jeg selvfølgelig av dette og forsto at luna har funnet ut hvordan man trekker opp mennesker til kos.

3 kommentarer
  1. Hehehe, så koselig 🙂
   Ja de er veldig smarte katter. Du skulle bare fått til å kose med henne i søvne da hehe.
   Minner meg om da foreldrene mine passet en liten fin katt en gang jeg var hjemme, den ble så veldig kosete av seg, noe den normalt ikke var da den enda var ganske sky siden den var på en ny plass. Jeg synes det var så artig at den så ut til å bli vant til omgivelsene. Så viste det seg at det var matskålen som var tom 😀

  2. Santar:
   sirius sier høylytt fra om matskålen begynner å nærme seg tom, så mesteparten av kosen jeg får av dem er heldigvis kjærlighet. men ja de er smarte dyr.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg