Matvarer som forsvinner

 

Hvorfor er det slik at matvarer jeg liker plutselig forsvinner? Noen ganger blir de tatt ut av markedet mens andre ganger slutter butikker bare med dem. Det er ganske frustrerende å måtte gå i fire forskjellige butikker for å få det man skal ha.

Rema 1000 er en versting på det å bytte ut varer, du kan rett og slett ikke være sikker på om varen er der neste gang du kommer, samme hvor vanlig den er. Men i dag handler det faktisk om potetgull og dipp.

Jeg elsker potetgull og dipp og jeg liker best kims potetgull, men i alle butikkene jeg har hvert i har det vært helt tomt for vanlig lett saltet kims. Første stedet det forsvant var selvfølgelig rema, men har hvert igjennom kiwi, rimi og bunnpris også? ingenting. Det står mange kims produkter i hyllene, og midt i står et stort tomt felt. Jeg blir irritert.

Men jeg har ikke hatt det lettere med dipp mixen heller, jeg liker tortilla dippen, men den og alle spor etter den er magisk forsvinnet fra butikkene. Tror jeg må ta en titt på hjemmesidene til kims og maarud for å finne ut hva som skjer.

 

10 kommentarer
  1. Endelig noen andre som også har lagt merke til dette fenomenet.
   Spesielt kjekksene på Rema virker utsatte,
   Toffypops kjeksene ble sporløst borte helt plutselig.
   Nå finner jeg dem bare på Ica.
   Ssamme med allt kjøttpåleget fra ett merkenavn jeg ikke kommer på, det var sånn blå hvit pakke. Pussige greier.
   En kan liksom aldri være sikker på at de varene en liker er på butikken lengre.
   Og hvorfor er ikke Milky Way sjokoladen på alle butikkene?! Er den rett og slett for god?

  2. Santar: vel jeg lette eter svar på mine to mysterier. kims potetgull ser ut til å ha forduftet fra verden, da jeg gikk inn på hjemmesiden dems (som var et mareritt) og prøvde å lese om produktene var alle de orginale potetgullposene borte…..

   maarud sin dip har vist bare byttet farge, så jeg får åpne øynene bedre nestegang jeg er i butikken.

   når det kommer til varer på rema 1000 får de betalt for å sette inn enkelte varer (slik tine prøvde på) det er den eneste logiske forklaringen på dems evne til å bytte ut varer totalt.

   kan ikke huske å ha sett milky way sjokoladen noen andre steder en i slike små sjokolade samlinger på lenge….

  3. Godt utført detektivarbeid der.
   Jeg var på hjemmesiden nå nettopp og det ser nesten ut som de prøver å diskret viske vekk saltpotetgullet, ikke noe bilde på det når en går inn på produkter.
   Jeg lurer på om det var Kims som plutselig sluttet med et av mine favorittpotetgull og, plutselig en helg var det borte vekk. Husker ikke helt hva det het, men var ganske hvit pose.
   Men at de fjerner produkter er jo en ting, en annen ting er at de endrer på eksisterende produkter.
   Ta bare nugatti Max, som jeg bruker. De hadde visst plutselig funent ut at den var så sabla vanskelig å smøre på brødskiva så de har nå forandret på hele greia. Før smakte den som vanlig nugatti, bare litt mindre søt, nå smaker det ikke lenger som vanlig nugatti. Og alt det bare fordi noen der ute ikke klarer å smøre nugatti på brødskiven sin.
   Tro det eller ei, men Milky way finnes fkatisk på enkelte Eurospar og Bunnprisbutikker her i området. Men bare i sånn snodig versjon der en ikke får en stor sjokolade, men bare to småe i pakken.
   Huff nei, ikke bare bare å skulle handle 🙂

  4. Santar:
   jeg fikk også følelsen av at de prøvde å viske vekk produktet sitt….

   jeg har ett godt eksempel på når de bare forandrer på varer uten å si i fra. når cola zero kom fjernet de aspartam søtningstoffet fra cola light. dette sto det utrolig mye om. de byttet over til suacolose. siden jeg ikke tåler aspartam ble jeg overlykkelig, endelig en ligth drikke jeg kan drikke. det holdt vel på noen mnd.

   en dag etter at jeg hadde kost meg med en halvliter cola light ble jeg ekstremt dårlig. det tokk lang tid før jeg fikk ideen om å sjekke cola`n jeg var jo så sikker på den. men det viste seg at de ikke solgte så bra med det nye søtningstoffet så de byttet bare tilbake.

   jeg og samboeren min sendte inn klage til cola og gikk i alle butikker vi paserte og oppfordret dem til å informere kundene om dette. det tokk enda tre ukers tid før cola selv skrev det på skilt og flasker.

   slik er direkte farlig.

  5. Huff, at de ikke sier ifra når de gjør slike endringer i produktet sitt da, de må da tenke over at det jo nettopp finnes folk som rett og slett ikke tåler det. Men der har en vel ofte store selskap, de tenker ikke på mannen i gata.
   Liker du ikke Cola Zero da?
   Det er den jeg drikker når jeg nå en sjelden gang skal ha meg litt brus. Jeg synes den smaker mere som vanlig cola enn light brusen gjør. Light brusen har den der falske søt ettersmaken som jeg rett og slett ikke liker.
   Men det litt pussige med den ettersmaken er at om en bare drikker light brusen lenge nok så forsvinner den faktisk. Det var en periode det gikk bare i light brus og plutselig merket jeg at ettersmaken var helt borte.
   De få gangene jeg har drukket light brus nå i nyere tid har jeg merket at den ettersmaken er tilbake.
   Hvilken brus drikker du nå for tiden?

  6. crap, det var i zero også ja.
   Det er rart det der med brus, før i tiden drakk jeg en del brus og eller Juice. Men jeg bestemmte meg for å komme meg i form og da kuttet jeg ut all brus og sånnt i en periode og siden da har jeg liksom ikke hatt suget etter brus lenger og har derfor ikke sett noe behov for å drikke særlig med brus 🙂
   Så nå går det egentlig i vann og vel skummet melk 😛
   Jeg kan jo drikke brus bevares, om jeg er borte , spiser ute el noe sånnt. Men når jeg er for meg selv så blir det liksom ikke til det. Og enda er ikke tennene mine fornøyd 🙁
   De vil vel jeg skal kutte ut absolutt alt søtt, men det spørs om går, jeg er for glad i snop hehe
   JEg så det hadde komemt en 7pakke med japp på rema nå, det kan stygt se ut som det blir en sånn til nete helg hehe.

  7. Santar:
   jeg sliter litt med drikkevarer, jeg har laktoseintolleranse så det blir lite melk…
   jeg har aldri drukket noe særlig med vann, ikke en gang da jeg var liten. har en metallisk bi smak i munnen som gjør at ting som ikke smaker sterkt nok er vondt.

   ikke drikker jeg alkohol og jeg har sluttet å tåle de fleste former for juice og saft grunnet magen.

   med andre ord, deteneste jeg ikke får vondt i magen av å drikke eller ikke blir kvalm av er te og cola. men jeg håper på å bli bedre snart. for et år siden drakk jeg aldri cola

  8. Uffda, det var jo synd.
   Da blir det jo ganske innskrenkede muligheter forstår jeg.
   Nei alkohol drikker jeg ikke heller.
   Men hmm, laktoseintolelranse, åssen blir det med sjokoladespising da da? Mørk sjokolade går kanskje ann?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg