hits

The sims

the sims 3: Stripe family 10.06.17

Det har vært noen krasj, noe lagging og masse bugs, men vi har klart å komme oss videre.

Vionne Stripe døde av alderdom når hun var 96 dager gammel. Hun rakk å gjennomføre livsønsket sitt dagen før døden kom og hentet henne. Dessverre rakk hun ikke å se noen av barna hennes bli voksne.

LH: 134

Harry Stripe ble voksen dagen etter at moren døde, heldigvis har han tatt sorgen bra og klarte å feire litt.

Harry Stripe
LW: International superspion
kunstnerisk, vennlig, modig, observant, elsker friluftsliv.the sims 3: Stripe family 26.04.17

La meg presentere generasjon 2 i Stripe familien.

Harry Stripe - tenåring - kunstnerisk, vennlig.Kimbarley Stripe - barn - tvilling 1 - vannskrekk, atletisk

Evander Stripe - barn - tvilling 2 - eksentrisk, vannskrekk
 

the sims 3: Stripe family 04.04.17

Vione og Martin har fått sitt første barn. Familien leide inn en butler for å hjelpe dem da lille Harry kom. Martin er så opptatt med sang karrieren sin og Vione slet med å holde orden p hjemmet alene. Harry vokste opp fort, men rakk å få på plass de fleste basis kunnskapene før han ble en unge. Som toddler lærte han å bruke potte, gå, snakke, logikk, kreativitet og karisma. Nå er han klar for skolen, og det passer bra fordi to dager før hun hadde bursdag ble Vione overasket over en ny graviditet. Hun trodde hun var ferdig med den fasen av livet nå, så feil kan man ta.

Dette har vært en hard graviditet med masse smerter og kvalme, kanskje er det tvillinger på vei?

Harry stripe:
kunstnerisk, vennlig, modig

legacy poeng - 

gen: 2p
LW: 0p
LH: 0p
penger: -

regler på norsk

the sims 3: Stripe family 13.03.17

Vione fikk seg en kjæreste og gledet seg til å fri til han. Dessverre var det julaften dagen etter de ble sammen og han var utro med henne på julefesten hun holdt i det lille huset sitt. Hun ble helt knust av oppførselen hans og søkte trøst hos sin gamle flamme Martin. Det tok bare noen dager og så var de gift. Bryllupsreisen gikk til Egypt da Vione hadde en jobb mulighet der.

De brukte ikke mye av bryllupsferien sammen. Martin var på oppdagelsesturer i pyramidene mens Vione satset på jobb muligheter. Største spenningen var nok når det regnet meteorer fra himmelen, ned på camping plassen de bodde på. Det er ikke brannmenn i Egypt!!!

Nå er de hjemme igjen og Vione har bestemt seg for å få en forfremmelse til, før hun velger å få barn. Martin har startet som sanger og løper rundt i nabolaget i rare kostymer og synger telegrammer. De bruker alle pengene de skraper sammen på det nye huset sitt.

 

the sims 3: Stripe family 04.03.17

Ja jeg har startet å spille litt på sims 3 igjen og har fått spilt noen timer nå. Vione Stripe har et livs ønske om vakre ord og raske fingre og startet derfor sitt nye liv på universitetet på kunst linja. Allerede noen dager inn i skole året møtte hun en dame som hadde fått valper i huset. Hun forelsket seg helt i en av dem og adopterte han på stedet. Ja det var vanskelig å studere med valp i huset, men hun kom igjennom det med topp karakterer og hunden er en stor trøst på den store tomme tomten hun nå deler med den.

Nå må hun jobbe for å skaffe seg penger til tak over hodet, samtidig som hun søker etter en kjæreste.

Vione Stripe

 

the sims 3 Bitten legacy 24.03.16

Kanskje Burde Marianne tatt rådet hun ga seg selv før hun dro på universitetet med seg. Første semester var en skuffelse og karakterene dårlige. Hun tok seg sammen til semester 2 og endte opp med karakter B. Hun er ikke helt ferdig utdannet enda, så nå tok hun seg en uke til i Kina før hun starter på de to siste semestrene.
Hun har forresten fått seg en kjæreste på universitetet og gleder seg til å komme tilbake.

the sims 3 Bitten legacy 21.03.16

Marianne tok seg en 6 dagers ferie i kina for å samle opp litt krefter til studiene. Hun hadde det morsomt med mange oppgaver og flere nye steder å oppdage. Det var veldig trist at det var så kort tid der borte.Vel hjemme bestemte hun seg for å søke om stipend, men hun kvalifiserte seg ikke til noen av dem. Skuffet bestemte hun seg for å bli hjemme og jobbe litt med ferdighetene i hage og trening før hun registrerte seg. Jobben sto der og ventet på henne og nå var det bare det å ikke feste bort den nærmeste tiden da.

the sims 3 Bitten legacy 20.03.16

Marianne Bitten

Einstøting, elsker friluft, pratemaker, grinete, kleptoman.

Lw:  en perfekt hage

Marianne hadde bare hvert ute med vennene sine og lekt i skogen. Mørket hadde falt så fort på og ut fra mørket kom ulven.  Selv om Marianne overlevde, føltes det ikke slik. Nabolaget utstøtte henne og hun måtte flykte. Heller død enn varulv ropte de etter henne.

Redningen kom fra en liten by full av overnaturlige vesner og her fikk hun flytte inn og fullføre videregående. Det var veldig hardt å leve for seg selv, men hennes kleptomaniske tendenser reddet henne igjennom tenårene.

Hun har nå blitt ung voksen og planlegger en tur til Kina før hun starter på universitetet. 

the sims 3 01.08.15 star family

Ella har kommet seg hjem til nabolaget med fullført utdannelse og jobb innenfor idrett. det tok ikke lange tiden før hun fikk bygd opp et hus stabilt nok til å invitere kjæresten på besøk. Besøket gikk veldig bra og de giftet seg og flyttet sammen dag 2. Jeffery tok med seg litt penger så de fikk bygget på en etasje til. han fikk seg jobb innenfor medisin.  

sims 3 28.07.15 Ella star historie

Det har ikke hvert lett for Ella og starte på egenhånd. Hun fikk kjøpt seg en liten tomt på en øy utenfor islando paradiso og brukte de siste kronene sine på en tur til kina. Planen var å utforske og finne skatter nok til å tjene opp igjen turen og vidre til å få nok til å starte på universitetet, planen var en suksess. Dessverre hadde hun ikke råd til å ta hele studiet på en tur, så hun måtte hjem en uke og jobbe opp litt mer penger før hun fikk diplomet sitt.

Livet på campus har hvert fylt med mye lesing, festing og to kjærlighet historier, den ene gikk i 1000 biter. håpet er at hun kan invitere sin nye flørt over til øya si og overtale han til å gifte seg med henne og bli.

huset hennes er fortsatt bare fire stolper med tak over siden hun har brukt alle pengene på studie. men hun har veldig mye møbler da hun er en kleptoman og fort tar med seg det ene og det andre fra stedene hun besøker på kveldstid.

Nå som hun er ferdig med studiene har hun bestemt seg for å gå for en jobb innenfor idrett, det hun studerte. sims 3 star family 03.06.15

Ella Star 

hun ble kastet ut i den store verden fra fosterhjemmet sitt og er bestemt på at hun skal få et bedre liv og en stor familie. hun startet friheten sin med en tur til kina og nå har hun startet på universitetet. 

sims 2 apocalypse challange Moon 15.01.15

År 3

Tid for magi. Phoebe var den vakreste damen i bygget og selv om Michael var overasket over å finne ut at hun var heks satte det ingen sperrer. Det virket som om hun hadde et krav om at en partner skulle ha samme gave som henne og Michael godtok gaven. Som alt annet studerte han hardt for å komme til topps i den nye ferdigheten. Etter som året har gått, har forelskelsen utviklet seg til ekte kjærlighet. Å holde karakterene oppe har ikke vært en stor utfordring.År 4

 

På tide å bygge opp di siste ferdighetene før studenttiden slutter. Ved å skrive bøker startet økonomien også å gå bra, ser ut til at dette kan bli en god start på livet. Phoebe sa ja til frieriet hans selv om hun vet at de må vente med å gifte seg til han får litt mer kontroll på det forfallende nabolaget. Med max skills, topp karakter og som mektig trollmann håper han virkelig han skal klare det in gen av familiene har klart før han, å få reddet nabolaget.
sims 2 apocalypse challange Moon 07.01.15

År 1

Michael er nervøs, han vet at nå ligger hele nabolaget sin fremtid på hans skuldre. To personer har reist ut og kommet tilbake med store drømmer, men begge har feilet. Michael er deres siste håp om å komme ut av krisen. Han startet på universitetet med det mål å lære seg så mye som mulig, tjene så mye som mulig, få så mange venner som mulig og finne en forlovende uten at det skal påvirke karakterene hans. Man kan trygt si at han har en stor oppgave foran seg.Det første året går bra. Han har ikke fått noen venner men har blitt kjent med mange mennesker. Han har topp karakterer og har nesten nådd toppen i matkunnskapen. Dette var hans favoritthobby og han lærte seg ting fort. Oppdagelsen av det hemmelige kjøkkenet hjalp veldig på. Han har hørt rykter om flere hemmelige steder og har planer om å finne dem alle.År 2

 

Michael flytter ut av hybelhuset og for seg selv. Han har tjent inn en masse penger på å selge sjokolade og har nådd toppen av sin utvalgte hobby som er matlaging. Hans søk etter alle de hemmelige hobby stedene er over. Han fant et lite paradis i litraturverden og her møtte han på en kvinne han virkelig håper på å vinne over. Den store jobben med å sanke kunnskap, venner og penger holder fortsatt på og han gjør en god jobb. Litt vondt i ryggen etter alle sofaene han har sovet på i det siste, men er verdt det i lengden. 
 

sims 2 apocalypse challange hope 04.01.15

Uke 5

Skrev ikke noe

Uke 6

Asia har blitt gammel, men det har ikke satt stopp på jobben hennes. At det eneste stedet du får mat er på jobb er god motivasjon. Angela har akkurat blitt tenåring og fikk kattungen Bo i bursdagspresang. Med bare en matforsyning om dagen og 5 mager å mette er det ikke overaskende at ting er hard. Jeg får nok få Angela fort opp på toppen av mat karrieren.

Uke 7

Bo ble til en voksen katt samme dag som Mike døde. Å dø av alderdom er egentlig ganske greit. Bo fikk jobb innenfor service og klatret fort opp karrierestigen. Dessverre skremte spøkelse til Mike livet av Angela søndag morgen og med dette avsluttet hele challenge.Kom nok en gang til generasjon 2, men ikke lengre. Klarte å komme i pluss på poeng da. 4 poeng1 ? 2 gen
1- hobby
5- familievenner

-3 for feil. 

sims 4 - my castle

 

For en stund siden var det en utfordring hvor du skulle bygge dit drømmehus, jeg har brukt alt for lang tid på det til å kunne delta, men jeg er virkelig fornøyd.
Sirius sitt verste mareritt

Etter så mange år skulle man tro at mennesker blir lei av det samme kjedelige, men nei da. Det har i den siste måneden virket som om mamma sin store uvane med å klikke på de knappene for å få disse figurene med grønne diamanter over hodet til å gjøre ting endelig var ferdig. Ja hun klikket litt på den lille boksen i stua, men det var langt mindre enn før og når hun satt foran den store skjermen på soverommet var det somregel en hånd ledig for kos.

I dag sto hun opp og forsvant nesten rett ut av døra og når hun kom tilbake hadde hun masse ting med disse grønne diamantene som hun la over alt. Det var spennende å være med å åpne pakkene, men hjertet mitt knuste litt da hun tok ut den metallplaten og puttet den inn i den store boksen på soverommet.

Jeg har prøvd alt i min makt for å få oppmerksomheten hennes. Knust litt ting, satt meg foran skjermen, skreket og løpt vilt rundt. Nå er jeg lei og har bare lagt meg ned her foran skjermen for å sove litt. Om jeg holder meg lavt får jeg ligge her og føle at jeg har litt av oppmerksomheten som rettes over meg og til skjermen.

 

Dette er den verste dagen i år. Ja den slår stormer, korps, oppussing og dager mamma er bortreist. I dag kom the sims 4 ut.

sims 2 hope 29.08.14

Uke 3

Uke tre var fin. Mike konsentrerte seg om å få inn penger ved å jobbe og skrive noveller, Asia konsentrerte seg om å klatre i rang på jobben. De avsluttet uken med å bygge på en 3. etasje på huset sitt.

Uke 4

 

Denne uken skjedde det mye. Asia nådde toppen av politi karrieren og adopterte kattungen Luna. Luna ble voksen bare dagen etterpå og fikk seg jobb. Asia ble også gravid og lille Angela kom til verden. Livet ser veldig lyst ut akkurat nå.

sims 2 hope 28.08.14

Uke 1

Etter den fine skolen var det trist å komme hjem til det nedfalte nabolaget. Med lite penger siden det bare var en stor tomt å velge fra og det ble bare tatt med en seng fra skolen, ble den første uken veldig vanskelig. Først fikk Mike seg jobb med å gjøre små kriminelle handlinger, men så fort han fikk muligheten gikk han over til medisin.  Om alt annet i huset er slitent og gammelt, så sover han som en konge.Uke 2

 

Denne uken var helt klart bedre enn den forrige. Mike nådde toppen av medisin karrieren og fikk endelig kjøpt seg en dusj. Det andre han gjorde etter forfremmelsen var å ringe kjæresten sin Asia og gifte seg med henne. Hun startet rett i politi karrieren og har vist seg å ha et utrolig talent til å lære seg ting fort. 
the sims 2 Hope 23.08.14

 

År 1

Siden det var så mange områder som slet med å komme seg etter katastrofen, bestemte verden å opprette en skole hvor nabolagene fikk sende en person som skulle få ekstra opplæring de kunne ta med hjem.
Mike ble valgt ut og fikk tilnavnet Hope av folket og han startet stolt på universitetet.
det første året gikk veldig bra, han var veldig motivert og jobbet hardt med både studier og å bygge ferdigheter. Han fant seg en stor glede i natur her hvor den eksisterte og bestemte seg for å få med seg så mye av dette før han reiser hjem til sin døde verden.

År 2

Mike valgte å studere biologi og klarte både første og andre året med topp karakterer. Det er fint å bo i et bofelleskap med lite utgifter og Mike har ingen planer om å flytte herfra med det første. Pengene har får inn på stipendet sitt går til å gjøre dagene enklere. I løpet av år to har han oppdaget tre hemmelige plasser hvor han kan møte folk med samme hobbyer som han og til disse stedene drar han ofte for å slappe av litt. Han startet med ambisjonen kunnskap, men den forandret seg til vennskap og familie etter dette året.

År 3

Studiene går veldig bra og Mike gleder seg til han kan reise hjem og vise nabolaget alt han har lært. Selvfølgelig blir det trist å skulle forlate denne fine verdenen hvor ting fungerer som det skal, men han har en plikt. Han har brukt dette året på å nå toppen i hobbyen natur og har tenkt å dele dette meg familien han får en gang.

nå starter vi å nærme oss hjemturen og nå er det viktigere enn noen gang å få opp kunnskapene sine.

År 4

 

Det var ingen problemer å komme igjennom studiene med topp karakterer. Selv om ikke all kunnskap var på topp føler Mike at han har fått et godt utgangspunkt til å klare utfordringene som møter han. Han brukte de siste dagene på skolen til å tilbringe litt ekstra tid med kjæresten sin. Han vet han har en tøff utfordring å møte før han får muligheten til å se henne igjen og håper hun venter på han.

sims 2 dotten 10.08.14

Uke 12:

Dette har vært en uke med mange Bugs og mye krøll, men håper jeg har klart å få ting i orden. Daniel har blitt en eldre mann og shelby mistet jobben. Det var et tungt tap, men de velger å bruke denne tiden på å få barn. De bygde en etasje ekstra på huset med en seng til slik at foreldrene til Daniel ikke tar livet av dem.
Uke 13:
Brian blir født og vokser opp til å bli todler, Daniel dør og Shelby blir alenemor. Det er hardt med så mange restriksjoner, men hun klarer å gjøre en grei jobb. Greit at familien har tjent så mye penger før, for nå går det mye penger ut i forsikring og kommer ingenting inn.
Uke 14:

Brian vokser opp til et barn og starter på skolen. Som faren hans sliter han med å føle seg møkkete og har vanskeligheter med å fokusere. Shelby prøver å finne seg en jobb i det trange arbeidsmarkedet, men det haster ikke. Det viktigste er å holde Brian i live og fornøyd.

Uke 15:

 

Brian blir hentet av barnevernet og jeg taper utfordringen med ? 6 ½ p.

sims 2 dotten 08.08.14

Uke 10:

Kaylynn kom på besøk og Daniel som manglet oppmerksomhet fra damene falt pladask. Det tok ikke lang tid før han fridde og hun flyttet inn. Dette var en kjempe fin uke helt til foreldrene hans tok livet av henne ved å skremme henne til døde. Daniel litt oppgitt av foreldrene sine måtte bare takle det å gå videre med livet.Uke 11:

 

Man skulle ha trodd at Daniel hadde gitt opp håpet, men han er en evig flørter og da Shelby dukket opp noen dager etter at kaylynn døde, tok det ikke mange sekunder før han fant sin ekte kjærlighet. Han inviterte henne over noen ganger før han spurte om å flytte inn og forlovet seg med henne. Spøkelse til kaylynn ser ikke ut til å like henne særlig. 
sims 2 dotten 04.08.14

 Uke 5:

Livet er hardt, vi klarte å få en unge til uten å miste en arbeidsdag, men mens ungen fortsatt var todler kom det en mulighet som ikke gikk bra og kathlyn måtte finne seg en ny jobb. Det er bare noen dager til hun også blir gammel og Daniel hovedsakelig blir overgitt til seg selv, dette kan ikke gå bra.
Uke 6:

Det var en veldig hard uke. Daniel slet med skolen og leksene siden han følte seg så møkkete. Det var ingen til å ta seg av huset så jeg måtte forandre litt på reglene for å klare det. Selv om kathlyn var eldre fikk hun lov til å lage et måltid om dagen og hun fikk lov til å betale regningene. Sirius døde av alderdom og Daniel klarte akkurat å bli tenåring før sosialarbeideren kom.

Uke 7:

Skolearbeidet blir ikke mye lettere med alderen, og det hjelper ikke at du har mange oppgaver å ta igjen, men en helg og vi klarte å ta igjen leksene. Logikk og kropp blir trent fort opp, men resten sliter vi med. Har måtte bli mer bevist på Kathlyn og ønskene hennes, er lett å glemme dem når man ikke kan styre dem.

Uke 8:

Kathlyn døde. Enten av alder dom eller at Sirius skremte livet av henne, jeg er ikke helt sikker. Spøkelse til Sirius gjør alt han kan for å ta livet av familien sin så de kan bli med han. Trodde det var som zombie han skulle komme tilbake jeg, men han klarte vel å slippe unna den forbannelsen. Daniel har fått seg jobb innenfor medisin og håper å få i gang vannforsyningen igjen.

Uke 9:

 

Det er ikke lett liv å leve når foreldrene dine bare klarer å løse opp en restriksjon, men Daniel ser ut til å klare seg bra i det lille huset hans. Han jobber mye natt og blir derfor ikke plaget så mye av faren som vil ta livet av han. Det største problemet er å finne seg en partner. Han har mange venner, men de dukker bare opp den ene gangen og det er vanskelig å få til noe mer.

sims 2 doten 01.08.2014

uke 3

At så mye kan skje på så liten tid. Jeg giftet meg, og fikk barn. Ja innen uken var omme var babyen vokst opp til barn. Vi har det ganske tøft her i vårt lille hus, mat og vann mangel starter å påvirke familien veldig. Min kone har tatt seg jobb innenfor matlaging, vi håper på å få løst opp litt der.

Uke 4:

 

Hvem skulle tro at unger var så vanskelige. Det gikk greit når han var baby og todler, men når han startet på skolen tok det ikke lang tid før barnevernet kom og tokk han. Hadde nok vært en fordel om jeg hadde en helg hvor jeg kunne gjøre noe med humøret og lekser, men nei da jeg hadde 5 dager med skole på strekk og en gutt som nektet å gjøre skoleoppgavene sine fordi han luktet litt vondt. Det hjalp ikke om alle de andre humørdelene var på topp, han bare nektet.
katelyn jobber som bare det og stiger i gradene, men det er ikke lett å være henne for tiden. Full jobb, gravid og en ektemann som har mistet forstanden og bare går rundt uten kontroll. Ja Sirius har blitt en eldre mann og det er jobb nok å få han til å følge reglene når jeg ikke kan styre hva han gjør.


sims 2 doten 31.07.2014

Uke 1: apokalypse now

Her satt jeg på vei på bussen hjem og plutselig hørt e jeg et kjempe smell. Hele jorden ristet og bussen veltet av lufttrykket som kom mot oss. Vi forsto ikke helt hva som hadde skjedd, men da ingen andre dukket opp for å hjelpe oss forsto vi at vi måtte hjelpe oss selv. Vi kom til nærmeste by og den var helt blåst vekk. Noen av oss slo oss ned her for å finne mat og drikke, andre fortsatte videre for å finne hjelp. De kom fort løpene tilbake og sa noe om at området var omringet av zombier, ser ut til at vi er på egenhånd.
jeg hadde planlagt en jobb innenfor sport, men dette var ikke tid og sted. Området trenger litt struktur da, så jeg startet å leke politimann. Tror jeg gjør en god jobb og folk ser ut til å høre på meg.
fant meg en liten plass å slå meg ned på og fikk hjelp til å bygge et lite zombie sikkert hus.

 Uke 2:

 

Man skulle tro at når man tok på seg jobben som politimann ville tyvene holde seg unna, men slik er det ikke. Selv om de respekterer meg som prøver å holde orden på egenhånd, kan jeg ikke hanske opp med den organiserte kriminaliteten som har oppstått. Velger å heller betale forsikring enn så lenge og så får vi se senere hva vi kan få gjort med denne gjengen. Det er egentlig ikke så farlig at pengene jeg tjener går til forsikring, det er ikke som om det er mye annet å bruke dem på akkurat nå. Har virkelig fått bygd meg opp et rykte som politimann, men det er alt for mye å gjøre for meg alene.
 

sims 2: Dotten 30.07.14

År 3:

Med bolig og skole i orden var det på tide å tenke på kjærligheten. Sirius tuller ikke rundt og startet et forhold med den første kvinnen han møtte. Han ville nok gjerne hatt et forhold til dem alle, men det er bare ikke nok tid. Fortsatt a+.


År 4:

 

Tenk at å miste en eksamen skulle ha så stor påvirkning på karakteren, nei nå gidder jeg ikke å jobbe så hardt for karakterene lenger. Ikke misforstå, jeg skal fortsatt jobbe med å stå, men sjansen for topp karakter er borte og da er det bedre å bruke tiden på å bygge opp skills som blir viktigere i livet. Egentlig ikke så ille å komme ut fra skolen med nesten 10 000 +, i dette tilfellet mye bedre enn gode karakterer.

sims 2: Dotten 24.07.14

År 2:

Det er virkelig ikke lett å skulle klare seg helt alene, det var jammen på tide at foreldrene hans innså at han forsto verdien av penger og kjøpte opp litt ting til det nye hjemmet hans. Dessverre syntes foreldrene det var å kaste bort penger å oppgradere et midlertidig hjem og Sirius måtte jobbe enda hardere for å få råd til det han ønsket seg. Det har hvert lange dager fylt med skole og arbeid, noen ganger ble han så utslitt at han endte opp med å sovne på sofaen på felles tomter. Det var veldig overaskende å komme ut av året med topp karakterer og en bolig man kunne overleve i. noen som er litt stolte av seg selv?

År 3:

 

Hva gjør man når man har det man trenger? Skaffer seg mer selvfølgelig. Det er fristende å kjøpe alt i butikken, men Sirius har innsett at det er viktigere å spare pengene til etter skolen, det han kjøper her er jo egentlig bortkastede penger. Vedsiden av skolearbeid, arbeides det med skills og interesser. Om det er litt tid innimellom litt arbeid også, men må innrømme at det er fint med konkurranser med penge premier. Sirius har blitt en super kokk.


sims 2: Dotten

Sirius Dotten

Utfordring: Legacy Challenge Advanced

Handicap:

-       Do it you self ? 1p

-       Patriarchy/ matriarchy 1p

-       One way street 1p

-       Extreme 1p

-       Storyteller 1p

-       Gasline 1p

 

-       Apocalypse challenge 5p ( pinstar original + pets)For et mas, foreldrene sluttet aldri å håpe at han skulle få en høyere utdanning. Selv synes han at det var overvurdert, foreldrene hans hadde ikke det og allikevel var de høytstående i samfunnet og hadde mye penger. Sirius tenkte han skulle bli en fotballstjerne, men først ville han kose seg sammen med damene. Tilslutt truet foreldrene han med å stoppe pengeutbetalingene. Sirius ga seg og registrerte seg opp på et drama kurs, foreldrene var oppgitt over valget hans, men noe var bedre enn ingenting.År 1:

 at foreldrene hans ikke kunne hjelpe han med et bedre sted å bo, greit nok har de betalt for kursene han skal ta, men alt annet ville de at han skulle gjøre selv. Lær deg verdien av penger ? sier de.
heldigvis koster det ikke noe å bo i boligene til universitetet og han flytter inn der. Til foreldrene sine store overraskelse gjør han det veldig bra på skolen og får topp karakterer, men han trives ikke i bofelleskapet. Det er for mange mennesker som lager alt for mye rot så han tar på seg små jobber i sentrum for å få råd til å flytte for seg selv.

 


sims 2: aus

Så utrolig mye å lære seg, innen uke 1 var ferdig var jeg allerede oppe i -4 poeng. Hovedsakelig fordi jeg ikke klarer å huske alle restriksjonene og gjør jeg en tabbe og finner ut av det (liten tabbe, kan ikke fikses) gir jeg meg minus poeng. Jeg husker de fleste gamle, men det er lagt til noen til de siste spillene og jeg sliter å huske dem.

Uke 1: man skulle tro at å leve i en evig vinter med zombier ville være forferdelig, men Emyli takler ting bra. Mat rasjonene er ikke et stort problem siden hun spiser på jobben og ja det kan virke som om det er ensomt, men det er så mange idiotiske naboer som hele tiden kommer på besøk så det er alltid noen å prate med. Blitt bestevenn med en hund jeg håper jeg kan adoptere når ting er litt roligere.

 

Uke 2: jeg har fått meg en jobb innen idrett og ting går fremover. Selvfølgelig valgte jeg en karriere hvor jeg ikke hadde full pott på skills enda, men den største utfordringen er venner. Det går alltid folk forbi og jeg har vel 30 bekjente på nivå 30-40, men siden jeg ikke kan invitere dem inn blir de sjeldent lenge nok til å bygge et ordentlig vennskap. Noen få har kommet innom flere ganger og det hjelper jo. Snart er første etasje på huset ferdig, skal bli fint med litt mer inne plass i kulden. #thesims2 #apocalypsechallenge #legacychallenge

the sims 2: aus

Historie:

Det fjerde året på universitetet viste seg å bli en opplevelse å huske. Hun er ikke helt sikker på hva som skjedde men det var noe med en fotballkamp og verdens undergang, hvem kunne tro at en eneste kamp kunne føre med seg så mye skade. Selv om katastrofen ikke hadde nådd universitetet enda var det blitt bestemt på høyere nivå at alle studenter skulle sendes tilbake til hjemstedet og hjelpe til der. Hun så på se selv som heldig som klarte å fullføre skolen før det var klart og brukte den siste tiden før hun ble hentet på å bygge opp så mye ferdigheter hun kunne få, hvem vet hva slags kunnskap man kan få bruk for.

 

Det var et trist syn so møtte henne, det var bare noen få hus igjen i området, alt annet var brent ned. Det var absolutt ingen resurser i området og hun måtte ha på seg verneutstyr bare for å bevege seg bort til det gamle huset sitt. Det var ikke mye som sto igjen, grunnmuren og noen vegg rester. Det var gjort klart et lite rom til henne slik at hun kunne gjemme seg bak en dør når ting ble virkelig ille. Ingen hadde sagt noe om zombier. Her er det bare å bite tennene sammen og ta den første jobben som faller i hendene hennes, politi? Ja vi får holde ut her til vi klarer å lure noen andre til å ta oppgaven og vi finner noe som passer bedre.
sims 2: aus family (legacy/apocalypse challange)

Det tok en del oppdatering på regler før jeg følte meg klar til å spille denne Challenge. Legacy advanced for sims 2. med handicapene:

Do it you self ? reparer alt som går i stykker på egenhånd.

Fearless ? reparer alt elektrisk og alltid ta utfordringer

Patriarcy/ matriarcy ? la kun det ene kjønnet kunne føre slekten vidre.

One way street ? aldri bruke hjelpemiddel til å holde alder unna/ skru tilbake tid

Extreme ? start på gigantisk tomt

Free roming ghost ? la alle døde få fortsette å være på tomta

Storyteller ? lag historie

Apocalypse ? en hel utfordring i seg selv?

Gasline ? ingen graving på tomta.

Så var det å huske hvordan man spilte spillet da. Slet litt på starten med å huske hvordan enkelte ting ble styrt, men er godt i gang nå. Bra for det kommer til å bråstoppe når apokalypse Challenge slår inn, da leser man mer regler enn spiller på starten.

Story:

 

Emyli var glad for å starte med en høyere utdannelse. Hun var ikke helt sikker på hvor livet vil føre henne, men det må være bedre enn det hun forlot.
første semester var greit, men det var hardt å lære seg alt fra starten av samtidig som man skulle følge pensum. Gi ikke opp og du kommer deg til mål, avsluttet år en som topp student.
Andre året gikk også bra, hun fant en magisk lampe og brukte det første ønsket på penger så hun kunne flytte ut av hybelleiligheten og leie seg et hus på universitetsområdet. Endelig var det tid til å slappe av litt og da dukket veien til byen opp. Fortsatt topp student.
tredde året viste seg å være mye hardere enn de to tidligere, men med det arbeidet hun har lagt inn studiene de tidligere årene har mye å si nå. Møtte sin store kjærlighet og har fortsatt a+, livet går virkelig i riktig retning. Bare et år igjen av studiene nå.

(bildet forsvant, så må spille det igjennom steam fra nå av)

the sims 2 på win 8

tro det eller ei, men jeg har etter flere dagers arbeid klart å få opp the sims 2 på laptopen min som kjører win 8. jeg tror ikke det er et proble jeg ikke har møtt på, men ved å lese mye på forumer og lure maskinen har jeg fått alle pakkene til å fungere. jeg er kjempe fornøyd.


the sims 3 Bettina Moestue

Jeg fikk litt av et sjokk når jeg fant ut at sims 3 spillene mine var på norsk, det er vel første gang på 15 år, men en gang må da være den første. Litt tilvenning til menyene og navnene, men kommandoene, kodene og spillet er jo det samme. Siden datamaskinen min er på reparasjon må jeg spille sims 3 på hybridmaskinen min. jeg regnet med at den ikke ville tåle alle spillene så jeg måtte plukke ut halvparten?

 

Jeg kommer nok tilbake til den gamle familien min når jeg får pc`n tilbake. Har tatt vare på save filene, men her får jeg spille med en ny familie. Navn og etternavn er valgt tilfeldig av spillet.


merkelig sims 3 melding

Jeg har opplevd mye rart med sims spillene mine, jeg skal ærlig innrømme det. Men når denne meldingen dukket opp på skjermen min i natt, trodde jeg det var en spøk. Om ikke en spøk, noe de sender ut til alle, eller er en belønning for noe jeg ikke aner at jeg har gjort.Det er ikke det at jeg mener jeg ikke fortjener den, jeg kjører en gratis hjelpeside til sims 3 på bloggen min. Den er nok ikke like god som å kontakte ea games selv, men ea har vel en tedens til å henvise til alle forumene man fort kan drukne i. Men samme hvor mange jeg hjelper, så kan da ikke sims 3 spillet mitt vite om det?

Uansett en morsom overraskelse, og de tok ikke feil. Jeg er kanskje ikke verdens flinkeste, men jeg elsker spillet og har snubbet over en del feil i løpet av årene.

presenterer Nail Braun ( sims 3)

Når jeg hadde spilt den forrige familien til det var så fullt av bugs at sims krasjet hver gang jeg prøvde å få i gang, inn så jeg at det var på tide å starte en ny legacy familie. Denne gangen med mange moods som skal hjelpe spillet å fungere som det skal.

Nail Braun flyttet fra paradisøyen og inn i et nytt nabolag, allerede første dagen på den nye tomten sin, dukket det en portal opp og han bestemte seg for å ta en rask tur inn i fremtiden. Men det han lærte i fremtiden var ikke så optimistisk som han ønsket så han reiste tilbake for å ta seg utdanning. Det er kun deg selv som kan forandre din arv.

Nail sitt livsønske er ? possession in nine tenths of the law ? å ha stjålet verdier for 50.000 simlioner og ha dem i huset sitt.

Karaktertrekkene: supernatrual fan, family oriented, gatherer, charismatic, kleptomaniac

#sims3 #thesims #simscas #legacychallange

sims 3 store freebies halloween

I år får du en liten pakke med to ting i til å hjelpe simmene dine til å feire halloween på the sims 3 store. Og jeg mener FÅR, den er gratis ( men du må ha registrert et spill for å få den)

trykk på bildet for å komme til sims3store

 

bilder av det nye sims 3 hjemmet mitt

Da familien endelig klarte å få et fem stjernes hotell, låste de også opp en ny øy. De pakket fort ut av husbåten sin og bygde seg et hjem på øya. Det er under arbeid, men er en gård men mulighet for kyllinger, bier, kuer og hester.Bare ett av rommene er ferdig satt opp, det er barnerommet som er delt inn i sjø og jungel tema.


Jeb Alley - todler (sims 3)

Jeb er fortsatt for ung for et livsønske

de to personlighetspregene han har klart å få er brave og clumsy ( kanskje ikke verdens beste kombinasjon)

han er en fe


 

Alley familien, liten oppdatering ( sims 3)

geneva har nå fått et barn - jeb og giftet seg med alfonso

alfonso har livsønsket: resort empire og og personlighets trekk: flirty, great kisser, inappropriate, charismatic, childish.må innrømme at det har hvert lite sims 3 spilling denne sommeren

Geneva Alley - sims 3

Når jeg formaterte maskinen m in for noen dager siden, forsvant selvfølgelig sims familien min, så nå må jeg starte på nytt (igjen).

Dette er Geneva Alley, hun er en ånd og jeg er spent på hvordan å spille med henne vil bli.

 

LW: CEO of a mega-corporation
traits: loves to swim, workaholic, dramatic, gatherer, vegetarian

 

sims 3 create a world tool

Da har jeg sittet de siste timene og jobbet på en verden til Sims 3. siden jeg prøver å være nøye på detaljer går jobben veldig sagte. Når jeg endelig har fått til brua, og hvordan jeg vil ha boligene på første del, prøver jeg å åpne det i spillet og jeg får bare problemer. De første to gangene klarer jeg ikke å finne verdenen min grunnet all himmelen, den første gangen krasjet også spillet når jeg skulle gå inn å se om det var noe som kunne hjelpe under settings.

Tredje gang finner jeg nabolaget, men da jeg prøver å trykke på en av tomtene for å bygge den opp, virker ikke grafikken og det er store blå bokser der informasjon og valg skal være. Men dette er egentlig et lite problem, om de ikke vil la meg bygge tomtene her kan jeg jo alltids lage dem i andre nabolag og overføre dem, men når jeg trykker på offentlige tomter delen krasjer spillet på nytt.

 

Jeg forstår ikke hvordan noen kan klare å lage noe her, men jeg gir ikke opp, tar bare en pause for i natt. Ønsker fortsatt å få til apocalypse challange med verden.

si hei til Narisa Draconem

Narisa ble født på sykehuset og hadde en sterk reaksjon på fullmånen når hun reiste hjem, så her mistenker jeg noe overnaturlig. Alv vil være det naturlige å gjette siden faren er det.

 

Personlighet: genius, athletic
Sybil giftet seg ( og fikk et barn på kjøpet) sims 3

sybil giftet seg med alene faren Riley, og når han flyttet inn tok han selvfølgelig med seg datteren sin. nå kan ikke datteren hans være med å tjene opp poeng for challangen, men det betyr ikke at hun ikke skal vokse opp i et hjem fullt av kjærlighet og støtte.

Riley

lw: celebrated five-star chef -

t: good sense of humor, family oriented, natural cook, fugeral, friendly.

blir ikke lagt ut klesbilder av han før han blir eldre, liker ikke å gjøre om på simmene som flytter inn i spillet, det ødelegger litt av sammensetningen. 

velkommen til Sybil Draconem (sims3)

den forrige familien min ville ikke lagre lengere og jeg starter nå en ny - Draconem legacy i dragon vally

dette er Sybil

livsønsket:  the fairy tale finder

personlighet: childlish, animal lover, charismatic, handy, gatherer


 

Angela wind`s fashion world (sims 3) - 31.05.13

Bjorn beaker

ønsker seg hverdag, formelt, ansiktshår og hårstil

før:

formelt

hverdagetter

formelt

hverdag


Monika Morris

hverdag x 3, formell x 2, badetøy x 2, treningstøy x 2 natttøy x 1, ny frisyre og sminke

før


Hverdag


formelt


trening

natttøy

badetøy

Etter:

hverdag

formellnatttøy

treningbadetøy

angela giftet seg ( sims 3)

angela wind giftet seg med vampyren jonas

Vampyr og alv er en interessant kombinasjon.Jonas Wind
- forensic specialist: dynamic DNA profiler-
can?t stand art, clumsy, good, inappropriate

Angela wind`s fashion world (sims 3) - 24.04.13 - 2

fikk ikke skrevet ned navnene på disse to, sirius sover på notatpapirene mine...

jeg har hørt rykte om at det skal åpne en ny gym og ønsker nye klær til anledningen.

før:

etter:

 

jeg er så lei av klærne mine, jeg trenger å bytte dem ut.

1 hverdag
1 formell
1 natttøy
1 svømmetøy
1 treningstøy 

før:

hverdag

formell

natttøy

treningstøy

badetøy

etter:

hverdag

natttøy

formell

badetøy

treningstøy
Angela wind`s fashion world (sims 3) - 19.04.13 -1

Jesper sandstorm - jeg er lei av å se de samme klærene hver dag, kan du hjelpe meg.

før:

etter:Ericka Berge - nå som jeg har fått en baby er det på tide å oppdatere klesskapet.

før:

hverdag 

formelt

natttøy

badetøy

etter:

hverdag x2nattøy

formell

badetøy x 2


sims 3 middelalder familie

Jeg skulle egentlig lage en familie til familiehus konkurransen på simgoodie, men jeg tok litt av og endte opp med å lage en middelalder familie i stedet. Kanskje jeg bygger et middelalder hus til dem når jeg er ferdig med det jeg egentlig skulle gjøre.

Her er i hvert fall familiemedlemmene

 

Angela wind`s fashion world - sims 3 - 09.04.13

angela har fått seg jobb som stylist, dette betyr mye jobb på CAS og morsomme utfordringer. hun har ikke fått noen oppgaver enda, men en uheldig/heldig ansatt på salongen fikk være modellen under jobb intervjuet. 

Chin Han - Tatoo artist


velkommen til Angela wind ( sims 3)

Angela er min første sim til å gå på universitetet, for å gjøre dette startet jeg spillet som normalt, satte ned pengesummen og så søkte på skolen.

Det satte noen begrensninger, men det er vel hele poenget med denne måten å spille på?

Angela er en fariy og har som livsønske ? magic makeover

Personligheten hennes: social butterfly, party animal, genius, charismatic, diva.


bye bye winter family (sims 3)

Da skjedde det som alltid skjer, familie filen blir så full av bugs at det er umulig å spille videre på den. Denne gangen krasjer spillet om jeg prøver å åpne filen, så er nok ikke noe å redde der. Har startet ny Legacy, men før jeg forteller om denne. Poengopptelling

Winter family:

Points: 13
Gen: 3
LH: 2
LW: 4
paint: 3
money: 1

Dette setter denne familien på andreplass etter at jeg startet statestikk over familiene

Zero -23 p
winter- 13 p
tropo- 9 p

sims 3: aurora er død

Aurora døde i dag mens hun stelte med tvillingene, hun var på vei til en av dem da hun plutselig stoppet og begynte og skinne. Da er det ikke mange sekundene igjen før døden kommer og henter henne. Heldig vis klarte hun å oppfylle livsønsket sitt før hun døde (med et nødskrik) og selv om jeg brukte litt tid på å få familien til å klare seg uten barnevakt, ser det ut til at alt går bra nå.

Når en sim i familien dør er det på tide å telle poeng?

Poeng: 10
gen:3
paint:3
LW:2
LH:2
money: - 

noen timer sims 3

I dag reiste simmene mine til kina, her skulle de være i 8 dager. Men hver gang jeg har lagret på en av feriestedene i det siste, har spillet låst seg. Så jeg spillte ut alle dagene uten pause.

Det er ikke noe problem å spille Sims 3 i flere timer, problemet blir litt småsmerter i rumpa av å sitte stille så lenge og ekstra irritasjon hver gang spillet bestemmer seg for å hakke og gå tregt. På slutten holdt jeg nesten pusten for at spillet ikke skulle krasje og jeg miste alt, men til min store overaskelse gikk det bra og simmene mine er nå trygt hjemme igjen, og lagret.

Slike ferieturer gjør at det tar lengere tid å komme igjennom challangen, men jeg liker å sende dem ut, det er genialt for ferdighetsbygging og så er det ønskene dems og oppdragene de får.

Nå skal jeg strekke litt på bena før jeg drar opp til mamma og spiser ørret. 

3 nye familiemedlemmer ( sims 3)

Andrew fant jenta i livet sitt og giftet seg, slik ble Erica en del av winter familien.

Men det tok ikke mange dager fra ekteskapet til tvillingene Kisha og Channery ble født.Erica:
lw: international superspy
- Brave, flirty, looner, neet, charismatic

Kisha
- perceptive, artistic

Channery
-love the outdoors, genius

Og da hadde vi startet på generasjon 3

nytt sims 3 store kjøp

siden jeg fikk 1000 poeng i posten i går, tenkte jeg hvorfor ikke bruke dem med en gang...

vuggesang og barnerim 1675p ( salg frem til 18.01.13 orginal pris 2000 p)

med to nye funksjoner:

talens gave, baby call. nå kan du komunisere med baby og toddler.

skitteliminatoren, stellesystem. stellebord

aurora winter (old) sims 3

Aurora har ingen planer om å la alderen hindre henne, hun er godt på vei til å nå livsønsket sitt og ser fornøyd på at guttene hennes vokser opp til to fine menn.

LW: Mystic healer
- love the outdoors, family oriented, love the cold, animal lover, green thumbs.
andrew winter teen (sims 3)

Lifestyle of the rich and famous

Athlethic, easily impressed, dog person

og tøff, han spurte den mest populære gutten om en dans på skoleballet. var det ment som et hint til meg?

sims 3 store fonurndring pakke 3

7 pakker for 1500 kr (mitt siste kjøp)

Innhold:

rundt spisebord                                                                                           kobling

funnet kunst                                                                                       maskert stol

palmer lampen                                                                      ferietoseter

herskapelig hacienda- spisestue ørkenoasevase               den storslagne discokuppelen

gå ned i vest - småbord                                                             blomst på veggen

skipbrudden, fra pinseøya                                                             tekoppstol

vaskemaskin fra kyststemning                                                        banan - jørgens vekkerklokke

herskapelig hacienda - spisestue - gameldags benk              nydelig toseter

kyststemninghylle                                                                       kystklesvogn

eriks ultra deluxe - småbord, versjon 2,0                                      ananaskeramikk

dyrevennaktivitetsbord                                                                         trapesoidelampe, bordmodell

strebeskap med 2 sider                                                                         rockeminne

fredfull fontene                                                                                       bitteliten sopplampe

sternetaklampe                                                                                himmelsk ro-lampe

ultramoderne                                                                                 the sims klassiker - fjellmannens fjellys

frankenbjørn                                                                                               ditt  siste sukk, fra pinseøya

bokhylle fra simetrisk stankel                                                         kampmaske for hodejegere

dyrevennbokhylle 1                                                                         comprende- lampe

livets lampe                                                                                        ikke på turne - kasse

fantastisk seng for en                                                                     fredriks flettverkstol

Bonus Innhold:

klassisk kruser

royales - vinduet

kaninens år

50- tallsmodernisme - soveromssamling

kongelig kjøkkensett

tikispisestue

krøller på siden

gledens lampe

gamleby vindu

klassisk kruser

ultratørker

sims 3 store forurndring pakke 2

7 pakker for 1500 points

innhold:

toseter fra ask gran                                                                     hemmelig rom fra marmor a/s

nyansert keramisk vase                                                                     sumpskodder

en koselig toseter                                                                            Landsens kjøkkenbenk

romertall                                                                                                planter

minisims vekkerklokke                                                                     den lykkelige elefanten

ultramoderne- småbord, av d.kyle                                                        froskegardiner

Taza-bord                                                                                                     jungelmoro

marokansk oasefontene                                                                bestevenner

toseter i fletteverk                                                                             nipshylle

sofa fra ask gran                                                                              puslespeil

retikuleringsbølge                                                                        en studie i knusing

rundt småbord                                                                               harpeskulptur

Trapesoidelampe, gulv modell                                                     taushet er gull - boks

privatlivets fredelige skjermbrett                                                     dobbelt ramme bilde

kjøkkenbur                                                                                        ørkendynasti, salongbord

fortunas stol                                                                                       plasmatron- tv

resonant kompaktlagring                                                                              20 000 palmer under havet

de to elementers servant                                                                          røff rodeoskulptur

landsens utskåret salongbord                                                         samtalestarter

gulrotdrømmer                                                                                  kaffe med don pedro

korketavle av solide møbler                                                               sand til glass

bonus innhold:

Ultra lounge, spisestuesett

masker fra gamlebyen

old skool, lowrider

ultra lounge, kontorsett

muffinhode

390

vekkerklokke for turister

390 (voksen)

lanterne

ravena

tropisk bord

jetset, eldre

sims 3 store forurndring pakker 1

7 pakker til 1500 sim points

orginale gaver:

Volumstolen                                                                                    serviet skulptur

  

Begynnelsen på slutten småbord                                       turistens førstevalg, rund hatteeske 

hemmelig gutt                                                                             serveringsbrett

likhetsstolen                                                                           Dekadent fontene

superfresh servant                                                                  sanhetsspeilet

imperiesspiskammers                                                                  old scool, lowrider

samlerutgave fra bingos leker                                                 skolekjøkkenbord

Lås og nøkkel - veggskulptur                                                     Dyrevennspeil

speilet til banan-jonas                                                                  tiki-livstil fra pinseøya

prima soffa                                                                                  fredens lampe

hjerteskygge                                                                                      linært småbord

kaninhylle                                                                                          streberskap

MAL 2000                                                                                      benk fra ask gran

gøyalt skrivebord                                                                         stelevisjonsapparat, modell v1 ( denne fikk jeg også i bonuspakke)

helsprø lampe                                                                                     veggvifte

halvmånestolen                                                                        ultramoderneno-kommode, av d. kyle

pusleskulptur

bonus gaver:

Taklampe (også i sett jeg får senere)

eventyrbad

lille slugger - pyjamas

med knapper

steampunk: tilbakekomsten ( her tv`n kommer fra)

treskjærerens trolldom, spisestue sett ( med lampen fått tidligere)

sprø antrekk

mars 2011 samling (inneholder også en del av det jeg allerede hadde fått, men denne pakken er verdt godt over det jeg betalte for seg selv.

tøffere en toget - pyjamas

tok litt av på sims3 store

Sims 3 store har frem til 2. januar overraskelse pakker, og jeg ble helt hekta og har kjøpt en del. Jeg angrer ikke, men valgte å slutte og heller kjøpe opp ønskelisten min når jeg innså at de slet med å finne ting jeg ikke hadde fra før.

En pakke koster 300 sim points, 7 pakker koster 1500. jeg kjøpte de med 7

jeg kan trygt bekrefte det de sier om at du får for mer en du betaler for. Ulempen er jo at du ikke velger selv, men om du som meg trenger litt inspirasjon så er random ting genialt.

Men i tillegg til garantien om at du får for mer en du betaler for pr pakke, får du i tillegg bonus ting. Disse bonustingene kan være alt fra en frisyre, til store sett.

jeg kjøpte 3 pakker a 1500 kr, jeg legger ut alt innholdet egene innlegg.

kjøp 1

kjøp 2

kjøp 3

jeg kjøpte kun fra hjemmedekor pakkene

 

please i dont want to die (sims 3)

Det måtte jo skje, at familien opplevde et dødsfall.

Man kan sikkert si mye om Flint Winter men det som satte største spor var hans dedikasjon til det militære og hans kjærlighet for sine barn.
Tapet var mye tungere på barna enn på Aurora, det virker som om hun var forberedt på at Egypt turen dems var en farvel.

Men samme hvor gammel du er og hvor klar over hva som skal skje, kan man jo ikke gi opp å håpe.

Flint klarte sitt livsønske: become an astronaut

poeng: 4
gen: 2
paint: 0
LW:1
LH:1
money: -

nye sims 3 store kjøp

først og fremst kjøpte jeg montevista pakken og fikk med 1900 simpoints.

de 1900 poengene brukte jeg til:

Høst/Vinter-kolleksjonen for damer fra 55DSL 800 p (tilbud, orginær 1100 p)

Høst/Vinter-kolleksjonen for herrer fra 55DSL 800 p (tilbud, ordinær 1100 p)

sims 3 store handing

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert spillet mitt med sims 3 store ting, har nemlig måtte tenke litt på pengebruken. Men i dag klarte jeg ikke å være sterk lenger og kjøpte meg dette:

Stones Throw Greenhouse 1700 p - ( tilbud orginalt 1900p)

Waning Moon 2250 p

Itadakimasu! Japanese Inspired Dining - 1400p

Drifter?s Desire - 1350 p

Sweet Escape Nursery - 228p (tilbud orginalt 650 p)

Street Couture 333 p ( tilbud orginalt 950 p)

Rebel Just Because - 200 p ( tilbud orginalt 800 p)

Jazz Age Living Room + Jazz Age Wear -1900p

Faire Folk Outdoors 123p (tilbud orginalt 350 p)

Critter Comforts 850 p

+ en del løse ting som var på ønskelista mi

 

dw12dt

Aurora Winter

LW: Mystic healer ( a witch)

-love the outdoors, family-oriented, love the cold, animal lover, green thumb.


dw12dt

ny sims familie - Winter

Da jeg gikk inn og skulle redde familien min i Frankrike, viste det seg at spillet hadde låst seg i det de ankom og derfor var de ikke styrbare. Etter å ha prøvd alt fra reset sim til å lete igjennom jukselista prøvde jeg å tvinge dem ut ved å flytte på dem i nabolaget, dette gikk heller ikke, så da var det bare å starte ny familie.

Men dette skjedde før jeg installerte det nye spillet, så hadde måtte starte på nytt uansett.

Nå har jeg startet opp i Moonlight falls og det er første gang jeg spiller i dette nabolaget, måtte selvfølgelig sette inn litt ekstra tomter siden ikke alle tilleggsspillene er inkludert, men mindre en jeg pleier.

Aurora Winter er en heks og får egen introduksjons innlegg.

dw12dt

nesten ferdig med selvlagde offentlige tomter

Da har jeg nesten blitt ferdig med de offentlige tomtene jeg skal lage til sims 3 verdenen min. jeg har laget city hall, bookstore, food store, police, firefighter, spa, school, theater, graveyard, military base, science building, hores park, animal park, garden, resturant, junkyard,

Resten av bygningene tror jeg det vil være lettest å ta kopier av og heller fikse litt på inni.

Jeg skal fortsatt lage noen parker og flere hus og familier som hører til denne verdenen, men tenkte jeg skulle ta en og en del av gangen.

tropo legacy 19.10.12

Det kom som et sjokk på hele familien da mannen med ljåen dukket opp for å ta med seg Tom Tropo. Tom følte seg ikke klar til å dra, han hadde jo ikke fått oppfylt livsønsket sitt enda, men døden viste ingen nåde og sa han fikk være fornøyd med alle barna han hadde fått.

Så nå sitter Luna igjen med en baby- Raymond, todler- Murray, barnet- Tallulah og tenåringen -Parker, heldigvis har hun sin eldste datter Gloria, som er voksen til å hjelpe seg.

luna har oppnådd livsønsket sitt - bottomless nectar cellar_
Tom Tropo døde med 185 LH  poeng 

poeng: 7
gen:2
paint:3
LH:1
LW:1
money:- 

base tropo legacy houseKjøkkenhagen skal flyttes til fronten av huset og jeg kommer til å bygge en liten garasje der.

 

huset er av metal og mesteparten befinner seg under bakken.

sims 3 store belønninger

her er noen av belønningene jeg har fått på sims 3 store

for å kjøpe 1000 p ( mysteriegave)

Prestasjons gave, et ikke helt hvorfor jeg har fått dem, men klager ikke.sims 3 pakkeTo av koppene og nøkkelknippet går til kalenderen min, men den ene koppen beholder jeg selv. Ser ut til at det blir en del Sims ting i kalenderen min.

hva kom i posten denne gang?

Pakker er alltid morsomt, og litt ekstra spennende er det når du venter flere ting, så du er ikke helt sikker på hva som har kommet.  Hvor pakken kom fra var klart, men jeg forsto fort at den ikke hadde alt innholdet jeg ventet, så det er nok en pakke til på vei snart.

Denne pakken inneholdt Sims 3 t-skjorta og capsen, jeg er veldig fornøyd med resultatet og håper koppene og nøkkelringen blir like bra.

baksiden 
sims 3 tropo legacy 06.09.12 welcome Gloria

Tom tropo giftet seg med luna og dro på bryllupsferie til Frankrike, men når de kom tilbake var verden helt forandret, et var zombier i hagen om natta og rykter om andre monstre, de var ikke helt sikker på om dette var den optimale tiden å få barn på, men Gloria var på vei og ingen måte å stoppe det på.

Luna tropo - technophobe, natrual cook, conmitment issues, green thumbs, ambitions
 LW: bottomless nectar cellar
 

Gloria Tropo - love the outdoors, virtouso
LW:?


 poeng: 2
gen: 2
paint:0
lw:0
lh: -
money:- 

ny sims 3 legacy

her kommer den nye sims 3 familien min, den har fått etternavnet tropo ( etter brusen) og blir innledet av tom.

Tom Tropo

LW: monster makerdet tok meg 90 minutter å gjøre klart nabolaget...

sims 3 yellow legacy slutt

Plutselig forsvant simmer ut av spillet mitt, og det er nok en gang på tide å innse at bugs har tatt over for stor del av spillet.

Yellow legacy endte opp på 9 poeng

Sims 3 Yellow legacy 11.08.12

Grunnet mange Bugs måtte familien re starte nabolaget, så jeg måtte flytte dem inn og ut igjen. Dette gjorde at familien tapte nærmere 100.000 simlioner.

Mellow døde en dag på jobben, familien var i sjokk, det var ingenting som hadde hintet om denne skjebnen. Bare en uke senere døde Ethan også og etterlot de tre barna sine alene, to av dem var blitt voksne da.

Gro og Braydy var egentlig tvillinger, men grunnet en bug ble Braydy tenåring en dag før Gro, han ble også voksen mange dager før Gro. Men dette gjorde valget av etterfølger lett, da jeg alltid velger den yngste.

Poeng:
gen:2
lw: 2
Lh:2
paint:3
money: -

Sims 3 Yellow legacy 16.07.12

Mellow og Ethan har fått tvillinger, de heter brady yellow ( gutt) og Gro yellow ( jente). de kom samme dag som Mellow hadde bursdag og ble en eldre beboer av nabolaget. ikke snakk om noen lett pensjonist tid for henne nei.

Robbie har vokst opp til barn og har fått livsønsket master magcian.

poeng: 2
gen:2
paint:0
LH: -
Lw: 0
money:- 

Sims 3 Yellow legacy 07.07.12

Det har tatt Mellow lang tid å bosette seg, hun har hvert alt for opptatt med jobb og reiser. Det er under en bursdag at det slår henne at hun begynner å bli voksen og det er på tide å slutte å flykte fra ekteskapet. Hun frir til kjæresten sin Ethan og etter et voldsomt utdrikningslag giftet de seg i parken foran rådhuset. Mellow var allikevel ikke helt klar til å slå røtter så de reiste på bryllupsreise til kina og når de kom hjem konsentrerte seg om karrierene sine. Det var først når hun begynte å spesialisere seg mot å bli en director at hun endelig godtok tanken på barn.bilde av midlertidlig hus på tomta

Sims 3 Yellow legacy

du kan ikke hete melanie yellow uten å få et kalle navn, hvorfor ikke bare gjøre kallenavnet om til navnet mitt tenkte melanie og byttet navn til Mellow.

Mellow YellowLW: Distinguished Director

clumsy, hevy sleeper, perceptive, perfectonist, shy

no more zero

Da kom det tilslutt en bug jeg ikke klarte å finne en vei rundt. Zero familien endte på 23 poeng, ikke dårlig når man kjemper mot bugs.

sims 3 zero legacy 30.06.12

Jocelyn Flyttet tilslutt ut, hun rakk å bli gammel og å samle inn mange LH poeng.  Hus skulle egentlig flytte ut sammen med Lisa, men siden jeg har en del å utforske med en topp magiker ble hun boende litt lengre.

Lisa dro på borte turne og ble forfremmet til lv 10 magician, med dette oppfylte hun livs ønsket sitt. Venus er nå gravid for tredde og siste gang, hun ville egentlig ikke ha flere barn, men Otto maste til hun ga seg. Nå venter de spent alle 5.

Poeng: 18
gen:3
paint:6
lh:5
lw:4
money: -

jocelyn forlater huset....

starten på en sangkarriere?
sims 3 zero legacy 20.06.12

En død og to født, det blir ikke færre personer i denne familien.

Venus og Otto har fått to herlige døtre,  Danielle og Genesis. Danielle som ble født først har rukket å vokse opp til en todler og har allerede kapret hele huset som sitt eget.

Mai som startet familien døde veldig gammel, in tro er at hun måtte se barnebarna sine bli født slik at hun viste at familien ville leve videre.
Poeng: 15
gen:3
paint:  6
LH: 3
LW:3
penger: -

 

sims 3: en verden i nabolaget

jeg sliter veldig med bugs i sims 3 reiseliv, og den siste plagen er at fisker som er fanget på ferie ikke blir med hjem. siden dette ikke er en så stor feil at jeg vil avslutte legacy familien og starte på ny, har jeg opprettet tre fiskeplasser  i nabolaget mitt france, egypt og china.

på disse fiskeplassene kan man fiske etter fisk som er vanlig på disse stedene, høste inn planter og finne innsekter. jeg har valgt å ikke ta med utgravninger da jeg fortsatt kan reise til stedene og finne relics der.

det tok mange timer å lage områdene så jeg håper de fungerer som de skal. legger også tomtene ut på deling på sims 3 sin hjemmeside.

Egypt chinaFrancesims 3 zero legacy 30.05.12

otto har endelig funnet en kjæreste og giftet seg

Venus er en ung voksen med livsønske: become a creature-robot cross breeder

etter ett privat bryllup tok otto og venus med seg hele familien til egypt, lisa ble bare en liten stund men resten av familien er der enda.
sims 3 zero legacy 29.04.12

Willard er død :-( han døde ved spisebordet grunnet alderdom, han oppnådde 162 lhp i livet sitt.

Lisa har blitt voksen og startet på sin karriere som magiker, her er bilde av hennes første opptreden på senen.

både lillebror og mamma var i publikum og heiet på henne.

poeng:

gen: 2
paint: 3
lh:1
lw:2
penger: -

sum:  8

sims 3 zero legacy 26.04.12

bilder av gutterom og to babyrom..gutterommet skulle hovedsaklig kjøre et gamer theam, men det var ikke så mye mønstre og slik som passet inn, så ble en blanding av gamer og teknologi i stedet.

baby/toddler rommene er litt tilfeldig satt sammen, jeg ønsket rett og slett å leke meg med mønstre og farger og skapte to rom jeg aldri i verden hadde skapt i virkeligheten.

sims 3 zero legacy 24.04.12

bilder av legacy huset, jeg er ikke helt ferdig med hagen enda, men selve ytterdelen av huset er ferdig.

kjøkkenet, det eneste rommet jeg er ferdig med. hoved fargene er grønn og blå, tema moderne og blomster.

sims 3 zero legacy 23.04.12

ikke store forandringer i spillet, tatt noen bilder av barna.

mesteparten av tiden har jeg brukt på å bygge det nye huset dems, men siden jeg ikke hadde penger nok til å gjøre det helt ferdig får bilder av det vente.

både Mai og Willard har nå blitt gamle, jocelyn har blitt ung voksen, lisa tenåring og otto todler.

Lisa og lisa, jeg synes det var søtt og komisk at katten og datteren endte opp med savne navn. jeg bruker navn generator på simmene og katten beholdt navnet spillet hadde gitt den. selvfølgelig kunne jeg ha valgt å bytte navn på en av dem, men har ikke fått opp navn generator til dyr enda.otto og jocelyn, egentlig var det meningen at jeg skulle ta bilde av otto, jocelyn pare snek seg delevis med. hun er på vei hjem fra en utdeling på skolen og er fortsatt tenåring på dette bildet.

begge bildene er tatt i det nye huset, men de sier lite om inredning da jeg har standar billig gulv og vegger frem til jeg får råd til spesifisert.

poeng:

Gen: 1
paint: 2
lh: 0
lw: 1
penger: 0

sum: 4 

sims 3 zero legacy 22.04.12

Mai og willard har nå tre unger:

jocelyn zero ( kunstneren på bildet under) med livsønske om å bli illustrious author, hun er nå tenåring
Lisa zero (baby i bilde under) med livsønske master magician, hun er nå barn
otto zero (ingen bilde) baby

willard har klart å nå livsønsket sitt om å bli professional author ( å tjene mer en 4000 i mnd på bøker) og bruker tiden sin på å klatre opp den krimminelle karrierestigen. siden han er en kleptoman har han også klart å fylle opp familien sitt hus med mye rart.

Mai jobber fortsatt med livsønsket sitt, men det at hun hele tiden må ta fri fra jobben fordi hun er gravid holder henne litt tilbake. Nå som Otto er født skal hun ikke ha flere barn og han blir den som skal føre familien videre.

poeng:

gen:2
paint:0
lh: ? (regnes ikke ut før noen dør eller flytter ut)
lw: 1
penger:? ( regnes ikke før challangen er over)

3 p 

sims 3 zero legacy 13.04.12

lille jocelyn har blitt en todler, her lærer hun å prate av willard

derimot er jeg usikker på om dette faktisk har skjedd i familien nå, nok en gang ble spillet bombandert med bugs og jeg måtte bare slå av uten å lagre, husker ikke hvor i spillet jeg lagret sist, men håper jeg ikke fikk med meg problemene. denne gangen var det at personene låste seg, og å måtte bruke resetsim etter hve enkelt handling er ikke spillbart.

sims 3 zero legacy 11.04.12

Mai og Willard måtte gifte seg på nytt, jeg må huske å lagre oftere...

denne gangen dro de på bryllupsreise til kina. mai brukte dagene til å løse oppgaver, mens willard skrev på en sci-fi bok. kveldene og natta ble brukt til... vel...

Willard som er en kleptoman fikk seg jobb innenfor kriminell karriere og klatrer fort oppover.

Mai ble gravid, og mens hun forberedte seg på fødselen dro willard en tur til frankrike for å jobbe på neste bok. han kom akkurat hjem til å se Jocelyn bli født.

 

midlertidlig liten hytte for familien

Willard jobber med boka si i Frankrike
Jocelyn blir født i grønnsakshagensims 3 zero legacy

selv om pc`n min nekter å kjøre sims 3, nekter jeg å slutte...

statestikk er blitt vanskelig siden det er umulig å forutse når spillet krasjer, men jeg har gått over til digital statestikk føring også...

men det gir en ektra utfordring til legacychallange da, hvor lenge kan man spille familien før spillet blir fyllt av for mange bugs eller slutter å gå....

dette er mitt tredde forsøk på zero familien

Mai Zero har som livsønske å bli leader of the free world ( å nå toppen av politisk karriere)

hun giftet seg ganske fort med  willard som har livsønske om å bli professional authorsist jeg spillte reiste de på bryllupsreise til egypt, endte opp i frankrike før spillet krasjet, spent å se hvor jeg starter nå.

presenterer timothy laice

Elena rakk å bli godt voksen før hun giftet seg, hun falt pladask for timothy og startet fort jobben med å skille han og kona, det var ikke en hard jobb og før hun viste ordet av det hadde hun fanget han. han flyttet inn til henne med en pusekatt. 

timothy sitt livsønske er å bli verdenskjent kirurg
introduserer spot laice

i stedet for tyveri alarm tenkte Elena at hun skulle skaffe seg en vakt hund, hun reiste til en nabo og adopterte en nydelig hundevalp som fort ble til en stor vakthund. vel, den voktet huset da tyven kom, men den stoppet den ikke. kan ha hvert fordi jeg ikke rakk å flytt over til den da jeg ikke så meldingen om tyven oppi alle meldingene om spøkelsene jeg fanget. 

uansett om han an vokte huset eller ikke har hun blitt et elsket medlem av laice familien.


sims 3 Laice legacy 20.02.12

Elena Laice la seg til å sove i senga si en kveld, og da hun våknet var hun på en helt annen planet. hun hadde reist frem i tiden og befant seg nå på en planet hvor simmene hadde evakuert. området på planeten var akkurat satt opp til innflytting, og som resten av folket som flyttet inn fikk hun tildelt en tomt, 1800 simlioner, og et lykke til.

guvenøren oppfordret alle de ny innflyttede til å gjøre sitt beste for å lage et fint sted å bo, Elena tok på seg jobben med å fjerne spøkelsene til alle de som ikke klarte overgangen til den nye verdenen. 

Welcome to Lunar Lake, our new home.

sims 3 - presenterer Elena Laice

da var det tide for å prøve ut sims 3 med nye forandringer og forhåpentligvis ingen problemer. denne gangen er det Elena Laice som starter legacy familien.


livsønske -the zoologist - fange 20 kjærledyr ( bare små)

sims 3 bio legacy 13.02.12

i dag dro bio familien på tur til kina, lille Sigfreid ble bitt av reisebastillen med en gang og fikk som livsønske å nå topp visa level på alle reisesteder.

de hadde 5 dager i kina, spillet oppførte seg veldig bra de første 2 dagene, så hakket det igjen, men det gjør det alltid i kina. 

ungene brukte tiden til å fiske, jakte på insekter, finne steiner og spille sjakk

Shing trente kampsport

Catrine løste først oppgaven hun hadde med seg hjemme i fra, så fullførte hun oppdraget hun startet på sist hun var i kina. hun er nå på visa lv 2 .

 

sims 3 bio legacy 06.02.12

Catrine og Shing har fått seg en sønn til, han fikk navnet Sigfreid.

Salvador har nå vokst opp til barn og fant livsambisjonen sin med en gang, faktisk før noen andre ønsker dukket opp. han ønsker å bli en forfatter og illustrasjonist: illustious author ( nå topp på maling og skriving)

Sigfried er toddler

catrine har bestemt seg for å ta en liten pause før hun får resten av barna hun ønsker seg, hun planlegger en tur tilbake til kina og dette blir vanskelig med for mange småbarn på slep.
sims 3 bio legacy 02.02.12

da var jeg i gang med ny legacy, igjen....

denne gangen er det Bio familien vi skal følge. siden det er en bio familie har jeg bestemt at alle som blir født inn i familien skal ha personlighet som liker å være ute i naturen og er naturvenlige. de som flytter inn får være det de er.

vi startet med Catrine Bio som flyttet inn på tomta si alene som ung voksen, hun var rastløs og brukte derfor de siste pengene hun hadde på å reise til kina. ikke bare kom hun hjem fra kina med fortjeneste, hun hadde også møtt en mann hun håpet kunne være den rette.

å leve på hver sin side av verden er ikke lett om du prøver å få ett forhold til å virke, så hun inviterte han på besøk. da det viste seg at interessen var gjensidig bestemte de seg å gite seg med en gang. de hadde bryllup på den lokale resturanten i byen.siden catrine bare har familie i tankene tok det ikke lang tid før deres førstefødte sønn kom til verden, lille salvador. 

catrine har som livsønske å oppdra fem barn fra baby til tenåring (surrounded by family), når hun ikke konsentrerer seg om barna prøver hun å få tid til jobben sin i politiet.

Shing har som livsønske å nå toppen av politisk karriere (leader og the free world) og stoler på at catrine tar ansvar for eventuelle flere barn som skulle dukke opp. han må fokuserer på karrieren.

 

sims 3 rion legacy 15.01.12

Rio og Liu har fått seg en liten jente og hun fikk navnet Lesly. hun har rukket å bli en toddler og nå går ryktene om at Rio kanskje er gravid igjen, men de er ikke bekreftet...og så måtte jeg bare ta med film av denne lille vaskebjørnen som dukket opp på tomta mi, den var så søt. den ville ikke la simmene mine kose med den da... dårlig sims filming grunnet at dette er ganske nytt for meg.

 

sims 3 rion legacy 14.01.12

på ferietur i kina møtte Rio på Liu, han jobbet i butikken som solgte overlevningsutstyr og det var kjærlighet ved første blikk. etter å ha besøkt han nok en gang i kina, bestemte Rio seg for å invitere han hjem til seg. det han ikke viste var at hun ikke hadde noen planer om å la han dra hjem igjen ( uten om på ferie da). han ble veldig overasket over frieriet hennes, men sa ja med en gang og flyttet inn hos henne.

han fikk seg en jobb på det lokale sykehuset mens han dyrker hobbyen sin, som er musikk. det tok ikke lang tid fra de giftet seg til Rio viste tegn på ett nytt familiemedlem.

Liu rion sitt livsønske er - one sim band - å mestre alle instrumentene

sims 3 rion legacy 10.01.12

jeg har ikke avsluttet forrige legacy, bare begynnt på en som ikke krever så mye av datan mens jeg venter på å få fikse den.

jeg kan her presentere Rio Rion

en ung kvinne som har livsønske om physical perfection - å nå toppen av fittnes og material art kunnskapene.
sims 3 Muse Legacy 17.12.11

Isselin muse døde, starteren av legacyen. hun rakk og bli veldig gammel og fikk se sitt første barnebarn. hun døde mens hun stellte i hagen og man mistenker at hjertet bare stanset.

alle i huset sørger...

poeng: 18

gen: 3
paint: 5
lh : 5
lw:5 

sims 3 Muse Legacy 06.11.11

Herbert og Hasna har nå flyttet hjemme fra. jeg klarte etter mye om og men å fullføre hasna sitt livsønske om å adoptere 6 ville dyr. det ble 6 hester. en av hestene døde av alderdom og 3 tok hun med seg når hun flyttet.

Heidi beholdt to av hestene for å få oppfyllt sitt livsønske om å få 2 av alle dyr. når hun hadde klart dette flyttet Herbert ut med halvparten av dyrene. så nå er det bare en katt, en hund og en hest igjen.

poeng: 15

gen 2
paint 5
lh 3
lw 5 

sims 3 Muse Legacy 05.11.11

de voksene koste seg i kina, de utforsket og lærte seg nye ting mens Heidi var hjemme og gikk på skolen.vel hjemme igjen var det bare å kaste seg inn i stresset med å fullføre livsønskene sine. spessiellt Isselin sitt hastet det med siden hun er så gammel. men samme hva jeg gjorde så det ut til at summen gikk ned og ikke opp. men med en sportsbil klarte hun å nå livsmålet sitt om å ha mer enn 50.000 similioner i stjålet gods.

Hasna jobber med sitt livsmål om å adoptere 6 ville dyr, men dette er lettere sagt en gjort siden den delen av spillet ikke fungerer helt som det skal. jeg har hester i spillet da, så nå har hun adoptert 4 hester og holder på å bli kjent med den 5. nå.  det er desverre ingen ville katter i spillet og de hundene som er der er skjeldne og stikker av med en gang. selv om jeg har mat ute til dem og velkommen gnomer.

holden fullførte sitt livsønske om å lære seg alle oppskriftene mens han var i kina, nå jobber han for å samle penger og lh poeng for familien.

Heidi som snart blir voksen har også jobbet hardt med sitt livsønske, hun ønsker seg to av hvert dyr. 
enn så lenge har de:

1 fugl
2 lizards
2 turtels
4 hester 

sims 3 Muse Legacy 03.11.11

det har skjedd mye i sims spillet mitt i det siste. desvere har jeg hvert veldig opptatt med å fikkse en bug i spillet, så historien har kommet litt i bakrunden. har nå funnet ut at det er en kjent bug, og at jeg pent må vente på neste patch.

Hasna og Herbert har begge blitt voksne. Herbert fikk seg jobb som kokk på det lokale gatekjøkkenet slik at han kan jobbe mot livsmålet sitt som er å kunne alle oppskrifter.

heidi har blitt tenåring og nyter å være den yngste i familien.

Hasna klarte å skaffe familien 3 hester, en kjøpte hun og de to andre var ville hester som hun adopterte. honeypie, blakken og wild horse. desverre døde blakken av alder dom, heldig vis fikk den leve den siste delen av livet sitt elsket og tatt vare på. de to andre hestene er fortsatt i live.

Holden døde også akkurat, familien er fortsatt i sorg og de voksene har tatt seg en ferietur til kina.5 poeng

gen 2
paint 1
lh 1
lw 1 

sims 3 Muse Legacy 30.10.11

Isselin og holden fikk en datter til og hun fikk navnet Heidi.

Hasna har blitt voksen og herbert har blit tenåring, han har også finnet livsønsket sitt: the culinary librarian ( lære seg alle oppskrifter)

Mens Hasna jobber med dyrene sine har Heidi rukket å bli toddler, hun blir også den som skal føre familie legacyen videre.
sims 3 Muse Legacy 28.10.11

Holden og Hasna var en tur i frankrike, men siden reiseliv spillet ikke takklet ønskene til Hasna fra dyreliv sendte jeg henne bare tilbake igjen etter intervjuet var ferdig.
holden fikk derfor 7 dager for seg selv. han brukte tiden til å skrive bøker, gjøre noen små oppdrag, bygge på ferdighetene sine og lære seg å fotografere. han har rett og slett hatt en fin ferie for seg selv. bibloteket i frankrike

sims 3 Muse Legacy 27.10.11

simmene mine har kjøpt seg en hest....

Isselin er gravid igjen og venter barn når som helst.

Holden tok med seg Hasna til frankrike en tur, hun har en skoleoppgave om å intervjue noen der. de planlegger å bli i 8 dager.

god til fpr Holden å jobbe litt med bøkene sine mens Hasna kan utforske ett nytt land, hun er gammel nok til å ta vare på seg selv nå.

sims 3 legacy challange - regler

Legacy Challenge 

The Legacy Challenge is a long, 10-generation challenge where you start out with a single founder and very humble beginnings and try to lead the family to fame, fortune and success over the course of 10 generations. 

Starting out 
Create a brand new game file. You will be using this file exclusively to play your Legacy Challenge. You may use an existing game file, but your Legacy family must immediately become the ?Active Household? and not cease to be active for the duration of the challenge. You may select any neighborhood. 

The challenge begins with a single founder. Make this founder in Create A Sim. They may be male or female. They may be any age that can have children (YA, Adult and Elder for males, YA and Adult for females). You have full choice over their look, color and clothing. Custom content may be used if you like, including create-a-style custom patterns and colors. You may choose all 5 traits as well as their three favorite likes (food, music and color) and a lifetime want. No other sims may be created in the founder?s family. Be creative with the family name, you?ll be seeing it for quite some time. 

Now to place the founder. While you are free to choose either standard town, there is a very specific lot that must be used. If you move into Riverview, you must move into ?345 Riverblossom Hills Drive?. If you move into Sunset Valley, you will be moving into ?15 Summer Hill Court?. The common thread between these lots is that they are large, empty and cost $14,700. Yes I know that leaves you with only $1,300 in cash to build a house, that?s the point. All legacies start out with very humble beginnings and expect your founder to live like a hobo for awhile. If additional neighborhoods are made available with mods or EPs, or we gain the ability to plop our own lots down, they may be used, as long as the lot in question is completely empty and costs at least $14,700. 


Rules: 
No cheating. Plain and simple, no money or mood cheats. You may use custom objects, as long as their price and mood effects are in line with similar ?official? objects. Objects purchased from the Sim Store are considered 'official' as well as the ones included with the game. 
Aging and story progression must be on and lifespans set to the normal level. 
You are allowed to play with any Mod that does not give you a signifigant advantage over a player without the mod. The only specific mod I know of at the moment, Awesome Mod, is allowed. 
The Legacy family must be the ?Active Household? during the entire challenge. You may never switch the active household to another family. If you want to take a break from Legacy play, it is recommended you play in another saved game slot. 
No Ambrosia! Your sims may learn the recipe for Ambrosia, but may not cook or consume the dish. Nor may ambrosia be used to resurrect ghosts. 
You may not ressurect dead sims via the Science lab. 
Sims may not consume life fruit to gain extra days to their lifespan. 
You may age sims up via the birthday cake only once the game prompts you with a reminder of their impending birthday, not earlier. You do not have to use the birthday cake to age sims up, you can wait for the game to force the age transition if you wish. 
Death Flowers may not be kept in inventory. You may gather and sell them, but cannot be used to ward off death 

Black Market Restriction: 
The Black Market is no longer being monitored by police. Kleptos, rummagers and theives are now allowed to liquidate their ill gotten goods for cash.
 

Moving Sims in: 
Any sim may be moved into the Legacy Family via marriage or move-in except for the following: 
Sims created by the player 
Sims/households downloaded and imported from the exchange 
Sims that had previously lived in the Legacy household but had since moved out 
Sims that are identified by your sim as "Rich" are now fair game for all sims except your founder. 

All other sims are fair game. You are allowed to create/download/import sims and families into your Legacy neighborhood, they just cannot join the family. 
No sims/families may ever be merged into the Legacy family. If you wish to add members, they must be done in game. Challenge concepts 
Generation: Order of birth in relation to the family at large. Your founder is generation 1, your founder?s son/daughter would be generation 2, the grandchildren of the founder would be generation 3 and so on. The challenge ends the moment generation 10 is born. 
Founder: The sim you create in CAS who starts the family. 
Heir: The sim belonging to the family bloodline who is slated to bring in the next generation once he/she is old enough and finds a mate. 
Spare: A sibling of an heir, who can become an heir should anything happen to the current heir. Spares may be fed to the time stream or kept on the lot if you wish. They are eligible to earn legacy points for the family. 
Fed to the time stream: Moving a controllable sim out of the legacy house. A sim fed to the time stream no longer can generate legacy points for the family, but still may be interacted with. Legacy points that have already been earned by this sim still count towards your total, even after you move the sim out. 
Legacy Points: Your score for the challenge, earned in a variety of ways described below. The goal of the challenge is to get as many legacy points before the 10th generation. 
Legacy House: The lot initially moved into by your founder. You may not move the family to another lot during the entire challenge. All heirs must be born in this house (or rather, born from sims living at this house, even if they use the hospital to give birth) 
Bloodline: Any sim who can trace his or her family tree directly to the founder. Adopted sims are NOT part of the bloodline. Sims that are moved in are only considered part of the bloodline when they contribute to the birth of the next generation. 
Mate: A sim brought in from outside the family to reproduce with the current generation?s heir to produce the next generation. When the next generation is born, the mate becomes part of the family bloodline and eligible to earn points. 

Points: 
You earn points for your family in the following ways. 
Generation: You get 1 legacy point for your founder, and 1 point for every generation born until the 10th. You earn each point at the birth of the first child in each generation. Further births in that generation do not generate more points. Thus you can only earn a maximum of 10 total Generation points by completing the challenge and birthing the 10th generation. 

Lifetime wants: You gain 1 point for every unique lifetime want fulfilled by a family member. The sim in question must be living in the legacy house and be part of the family tree to earn this point. Once a specific liftime wish has been fulfilled by a sim, further sims fulifilling that wish will not earn you a legacy point for doing so. There are 32 unique liftime wishes in the game, meaning you could earn a maximum of 32 points in this category. 

Portraits: 1 point for creating a portrait of a family member and keeping it on display after their death. Like above, the sim must be part of the family tree and living in the legacy house to qualify for this point. You earn this point after the portrait is created, you do not have to wait for the sim in the portrait to actually die. Portraits are still worth their points even if the family member pictured is moved out of the house later on. The skill of the artist doing the portrait does not matter, as long as it features the sim in question it counts. Portraits may be of any size or style. Keep in mind that a sim must have a painting skill of at least 5 to get the option of painting a still life (needed to capture a sim?s picture). 
Sims must be of Young Adult or older and living on the Legacy Lot at the time of painting to count for a portrait point. 

Legacy House: Earn 1 legacy point for every $100,000 in net worth the house is worth. To get the net worth combine the "Furnished Value" of the house with the family's cash on hand. Round up. This category can have a maximum of 20 points earned, meaning a net-worth of 2,000,000 

Aspiration Rewards: If a sim is able to earn 100,000 points worth of aspiration rewards, they earn your family 1 legacy point. You are free to spend aspiration points as you gain them, it is your lifetime total, not your current total, that matters for this point. Like the other sim-based points, this may only be earned by family members. You may earn an additional point in this category from a sim if they somehow earn 200,000 points in their lifetime. . 

Birth and growing up 

Whenever a sim is born or ages up, they will often obtain new traits. Sometimes these traits are randomly assigned by the game. Other times the game lets you pick them. In the Legacy Challenge, all traits are random. If you are given the option to pick traits for any sim, you must hit the random button and accept the trait that is randomly assigned. The only exception is if you are playing with the "Family Trait" optional rule. If you are, and the family trait is one of the options, you may select that trait rather than hitting the random button. 
Death 
Sims that die on the family lot may be kept around as ghosts, or may be moved to a cemetery. It is up to you. If a sim dies and you forgot to get their portrait, making a portrait of their ghost does not count. If the bloodline is cut short by death, the challenge ends immediately. It is always a good idea to have at least one spare in case the heir perishes. Even if ghosts become playable, they may not earn any further points for the family. Ghost babies are not considered part of any bloodline.

Bringing in the next generation. 
In order to bring in the next generation, a new sim must be born. Adoptions do not carry the family bloodline and thus don?t count. (You are still allowed to adopt sims if you really want to, but they won?t help point wise) If the heir is male, you must move their mate into the legacy family house before having a baby. If the heir is female, she may move her mate in, or simply get pregnant while off the lot. In either case, the heir and their mate don?t have to be married. Sims may be born at home or in a hospital, whichever you prefer. The moment the next generation is born, the heir?s mate officially becomes part of the family bloodline (and thus can earn lifetime want, aspiration perk and portrait points for you, provided they are living in the Legacy House). 

Optional Rules 
These are optional rules you may play with if you wish. They don?t affect your score in any way, and are merely tools to help establish a theme for your family. 

Family Trait 
When creating your founder in CAS, choose one of the founder?s 5 traits to become the ?family trait? for your legacy family. There after, every sim born to the legacy family must possess this trait by the time they reach young adulthood. If they do not inherit it at birth, you must choose that trait the moment you are given the option to. The remaining traits still must be rolled for. 

Matriarchy/Patriarchy 

Whatever gender your founder was, this must be the gender of every heir. Meaning if you started with a female founder, only female children may become the heir to bring in the next generation. Children of the other gender are still counted as part of the family bloodline and may still earn the family points, they simply may not bring in the next generation. 
A male dominant family is called a Patriarchy, a female dominant family is a Matriarchy. 

Story Teller 

A popular practice is to write a story for your Legacy family and upload it in chapters. If you feel the creative energy, why not try uploading your own story? There is no in-game bonus for doing this, but the addition to the community is always welcome! 

 

laget av Pinstar1161 på sims3 forum, basert på pinstar sin legacy challange for sims 2.
pinstar sluttet å oppdatre reglene for flere spill siden, så med de nyeste spillene må man tillpasse selv eller se etter andre sine tillpasninger på sims 3 sitt forum.  

sims 3 Muse Legacy 25.10.11

litt sen oppdatering av sims spillet....

isselin og holden har fått en gutt med navnet herbert ( fransk)


 - her lærer herbert å snakke-

Hasna har blitt barn og funnet livsønsket sitt, hun ønsker å bli the animal rescuer. å redde 6 forlatte dyr. å bli kjent med de ville dyrene er ikke lett, men hun startet med å fange seg en fugl.familien fikk seg noek et sjok når hun kom hjem med den, men de så ikke noe annet valg enn å kjøpe fuglestativ til den dyreglade jenta. 

sims 3 Muse Legacy 24.10.11

Isselin jobber hardt med å innrede huset sitt med ting hn stjeler rundt omkring. det er vanskelig å stjele for 50 000 når man bare kan ta tre ting om dagen. ikke helt sikker på hva alle naboene synes om hennes nasking da.

holden fikk seg jobb som journalist slik at han kan jobbe med skriveferdighetene sine, så fort han får tid jobber han med en bok. det er hardt å være forfatter og ene forsørger av familien.

Isselin og holden fikk en liten datter, jenta fikk navnet Hasna som er arabisk, hun har nå rukket å bli en toddler. familien venter enda ett barn.

Hasna Muse som baby, todler ( pappa lærer henne å gå)


sims 3 Muse Legacy

da ønsker vi familien Muse velkommen inn i legacy challange.
Isselin Muse er en ung dame som flyttet til hidden springs for å komme unna negative rykter rundt henne. hennes livsønske er possession is nine og the law ( ha ting hun har stjelt som er tilsammen verdt 50 000)
dette er peronligheten hennes:

- love the outdoors
- green thumb
- kleptomaniac
- friendly
- lucky 

bye bye heart family

jeg gjorde allt rett, jeg tok backup av save filer og ordnet og styrte. men sanheten er at om du må hoppe langt nok bakover i tid ødelegger det alikevel allt. kansje jeg burde ha en egen statestik grense på de punktene jeg tok backup. men det blir også veldig vanskelig å holde styr på.

avslutter på 29 poeng.

sims 3 heart legacy 19.10.11

saffire og hilary har fått to barn til, tvilling gutter med navnene Harvey og Hernan. Haimaavati ( forkortet til hai) har blitt barn.

noen av rommene har også nå blitt ferdig.

barnesoverom 1treningsrom

musikk romsims 3 heart legacy 17.10.11

Sammy, Sverre og Saffire tok seg en liten ferietur til kina, her var de i tre dager...samtidig hjemme lærter hilary, haimaavati ting som er viktige å kunne i livet. slikt som å gå, snakke og bruke potte. Når mennene kommer hjem fra ferieturen sin bestemmer sverre seg for at huset begynner å bli ganske fullt, så han flytter for seg selv og forlater familien.

Poeng: 20

gen: 3
paint: 7
lw: 5
lh: 5

sims 3 heart legacy 16.10.11

sunniva, simon og saffire har hvert på en 6 dager lang ferietur til egypt. her fikk de oppleve eventyr, fullført ønsker og saffire fikk bildet han skulle ha med hjem til jobben sin. allt i allt en god tur.
sims 3 heart legacy 13.10.11

nå har jeg fikkset en del bugs i spillet ved å flytte familien inn og ut av huset sitt, dette er egentlig i mot reglene på legacychallange men jeg kunne ikke se noen annen mulighet. det eneste jeg kan si sikkert er at familien ikke har kommet positivt ut av det. så vidt jeg vet er det kun en bugg igjen nå og det er en stein jeg ikke får slettet, så jeg plaserte den i hagen som dekor.

ett rom er endelig ferdig i huset, hoved soverommet med tilhørende bad.
sims 3 heart legacy 12.10.11

Saffire og Hilary fikk sitt første barn og startet med det generasjon 3. Jenta dems fikk navnet Haimaavati og hele familien samarbeider med å ta vare på henne.
sims 3 heart legacy 11.10.11

det har ikke skjedd så mye forandringer i spillet, men jeg har fått pusset opp litt. måtte slutte siden jeg gikk tom for penger.

1. hoved huset forran og bak. noen ting som står ute forran som ikke skal være der, kjøkkenhage på baksiden.


 

2. garasje/ trim og svømmehall. garasjen er fremst og svømmehallen bak.

3. en lekeøy. diverse leker inne på øya og muligheter til å fiske i vannet rundt.


 bildene er litt mørke fordi de er tatt om natta, skal komme med bedre bilder etter som hver del blir ferdig.

sims 3 heart legacy 04.10.11

Shark er død!!! han døde en naturlig død og har levd ett langt og godt liv.

Når shark døde etterlot han hele gen 2 for seg selv, de fleste jobber mot å nå livsønskene sine, mens andre har allerede klart det og nå bare hjelper familien med penger og slik. Han som har det hardest er Saffire, han skal både klare livsønsket sitt og finne noen å gifte seg med og som kan hjelpe han med å føre familiens gener videre. Hans forsøk har ikke hvert så veldig heldige. hans highschool kjæreste var en gutt og det var tungt å snu ryggen vekk fra han for å finne en annen. den første kvinnen ble gammel rett forran øynene hans og kunne ikke lengere få barn, å som han ønsket at dette var noen annen sin oppgave. nå prøver han forsiktig å nærme seg en ung jente i nabolaget, kansje dette går bra, bare han er tolmodig.

Poeng: 16

gen: 2
paint:7
lh: 3
lw: 4 

 

sims 3 heart legacy 29.09.11

det var en hard dag for heart familien da Amanda fallt om på vei til dusjen og døde, hele familien var i sjokk lenge og gjorde ting de vanligvis ikke ville ha gjort. Shark prøvde seg på alle i nabolaget, sunniva begynnte å krangle med alle brødrene sine og oppi allt dette klarte sverre å finne ut av hva han ønsket av livet... ingenting.

ting har endelig roet seg ned og familien har kommet delevis i orden igjen...

poeng:7

gen: 2
lw: 2
lh: 1
paint: 2 

 

sims 3 Heart Legacy 27.09.11

Saffire har nå blitt tenåring, dette fullførte amanda sitt livsønske om å oppdra 5 barn til tenåringer.

Sammy har fullført skollen og blitt ung voksen, men har enda ikke bestemt seg for en jobb. kan se ut som om han velger å leve på familien enn så lenge.

SAFFIRE


sims 3 Heart Legacy 22.09.11

liten oppdatering fra heart familien...

Amanda og shark har begge blitt gamle, men ingen har oppnådd livsønsket sitt, nå begynner det å haste. Amanda er veldig nære, men shark sliter litt men å finne ut hvordan det er mulig.

sunniva har blitt voksen og fått seg kariere som forfatter, men hun bruker mesteparten av tiden sin ute og fester med venner og beskjente. hennes livsønske er : lifestyle of the rich and famus

Sammy,Simon og Sverre er alle tenåringer. sammy som er den eldste at livsønske om å bli en chess legend. Simon i midten vil bli renassance sim ( nå toppen av tre kunnskapnivåer). sverre har ikke bestemt seg enda, det har liksom ikke dukket opp noen spessielle interesser.

Saffire har nå blitt til barn og har begynt skolen, som det lille geniet han er ligger han allerede langt forran i klassen, hans livsønske er å bli illustrius author.

saffire, toddler


sverre, teensims 3 Heart Legacy

siste barn i generasjon 2 er født, det ble en gutt som fikk navnet saffire. navnet ble plukket ut av en navnliste og jeg tenkte jeg skulle skrive ned betydningen og hvor det kom fa, men jeg har klart å slette den navnlista.

saffire blir den som skal føre spillet videre...familien består nå av 7 personer

Amanda - surrounded by family
shark - master romancer
sunniva - lifestyle of the rich and famous
sammy -
simon -
sverre -
saffire -

sims 3 Heart Legacy 17.08. 11 morgen

Amanda og shark har fått enda en sønn, han heter sverre.

div bilder:

Sammy og Simon heart leker ute i hagenMidlertidlig Legacy hus, her bor alle 6 nå. men snart skal vi starte å bygge villaen dems.


sims 3 Heart Legacy 15.08.11

Amanda og Shark har nå tre barn og venter ett til. en jente og to gutter.

sunniva er barn og har livsønsket - life of the rich and famous- være verdt 100 000 og ha topp i stjerne status.
Sammy er toddler og Simon er baby.Sunniva Hart prøver å konsentrere seg om leksene mens fantasivennen puzzle danser rundt henne, ikke en lett oppgave.


Sammy hart sammen med vennen sin cuddles


Simon Hart sammen med vennen sin Cosmo


sims 3 Heart Legacy

Amanda Hart sitt ønkse om å få mange barn, drev henne til direkte mannejakt i nabolaget. hun var nesten på grensen til å ødelegge et ekteskap eller to da hun møtte Shark.
Shark som elsker å flørte ante ikke hva som traff han før han både var gift og hadde barn. selv om han er lykkelig med familielivet har han en skjult ambisjon om å ha sex med 5 forskjellige simmer på 5 forskjellige steder ( master romancer), han vurderer å reise på en ferietur eller to for å få oppfylt ønskene sine uten at amanda merker noe. Amanda er nå gravid for andre gang, de har allerede datteren sunniva som er en toddler...

shark som leker seg på vannsklia

Sunniva og puzzle

Amanda og Sunniva


sims 3 Heart Legacy

når en familie forsvinner dukker en annen opp, denne gangen Heart familien. Det er Amanda Heart som er første person og hennes livsønske er surrounded by family ( få 5 barn til å vokse opp fra baby til tenåringer)

hverdag

festnatttøy

badetøy
sims3 goodbye Manna

siden jeg instalerte det nye sims spillet og det ødela save filen min totalt, er det på tide å si hade til Manna familien.
dette er de siste bildene jeg tok:
Jenifer manna sammen med fantasivennen sin Lucky
nyeste familiemedlemmet, Jhonny

tilsammen rakk jeg å samle opp hele 2 poeng med dene familien... begge to for generasjon. dette tror jeg er det laveste jeg har fått til før spillet krasjer...

sims 3 manna legacy 26.07.2011

da harj eg kommet litt i gang med mamma familien. Justin og Rebekka har fått en datter som heter Jenifer og Rebekka er gravid på nytt. siden de begge er godt voksene har de tenkt å la det være med de to graviditetene.

Jenifer fikk en liten dukke da hun ble født, denne har nå vokst opp sammen med henne til et barn og blitt en fantasi venn, veldig søtt.


Jenifer og dukken Lucky


sims 3 manna legacy 12.07.2011

Rebekka Manna har forelsket seg, men som en liten forandring i spillet har hun og kjæresten bestemt seg for å ikke gifte seg, bare være samboere.
kjæresten hennes er Justin Kayes og har livsønsket - the thinker - nå topp i kunskap og teknologi erfaring. han jobber som privat dektektiv.


Rebekka er fortiden gravid med parret sitt første barn.

Møt Rebekka Manna

den gamle Manna familien min hadde klart å bli helt slettet så jeg lagde en ny, denne gangen starter jeg med en kvinne. hun heter Rebekka og har som livsønske å bli firefighter superhero, med andre ord redde livet til 30 sims.med vanlig legacy regler starter hun det nye livet sitt med 1800 simlioner og på en 60 x 60 tomt.
tatt meg hele kvelden å sette opp, så har ikke fått spillt noe.

sims 3 - manna legacy 05.07.11

Simon Manna har nå blitt tenåring og har fått livsønsket - chess legend - å bli byens beste sjakkspiller...

tvillingene Sindre og Søren har akkurat vokst opp til barn.

Sondra er høygravid og venter barn når som helst...

Simon Manna (tenåring)


Søren Manna (barn)


Sindre Manna (barn)

sims 3 - manna legacy 04.07.11

tvillingene har blitt todlere og simon har blitt ett barn, et smart barn også. han ønsker hele tiden å finne opp eleksirer og spille sjakk. kansje et lite geni?

tvillingene Sindre og Sørensimon og Daniel som spiller sjakk


sims 3 - manna legacy 03.07.11

Daniel og Sondra har fått tvillinger, de har nå tre barn. begynner å få problemer med å finne navn på S jeg ikke har brukt en million gang før i spillene mine. noen ideer? for flere barn kommer ganske sikkert...

Søren MannaSindre manna

sims 3 - manna legacy 30.06.11

har ikke skjedd så veldig store forandringer i sims spillet enda, men tenkte jeg skulle fortelle at en liten gutt har blitt født. han fikk navnet Simon Manna...

sims 3 - manna legacy 28.06.11

Daniel jobber hardt med å nå livsønsket sitt, å bli en mestertyv. Han utsatte det å finne seg en kjæreste, men da han møtte Sondra Lai forandret allt seg. han kunne ikke ta øynene fra henne og før han viste ordet av det hadde han giftet seg.Sondra sitt livsønske er: Become a creature-robot cross breeder

sims 3 - manna legacy 23.06.11

etter nok en reinstall er jeg nå igang med Manna legacy. startspersonen er Daniel Manna og han flyttet inn i Barnacle Bay.

Daniel sitt livsønske er : become a master thief - å nå toppen av krimminell kariere, tyv linja.

sims 3 - Kinder legacy 02.06.11

jeg har de siste dagene prøvd å få sirius kinder til å komme over 300 lh før han dør, til min store overaskelse døde Mayra før han. jeg klrte foresten å få han over 300 lh og han er fortsatt i live.

alle barna har nå blitt tenåringer og bare en mangler livsønske, det er madelen.

michelle - the perfect garden
Martin - visionary
maria - the tinkerer
may - the culinary librarian

nye poeng:

LW
-Mayra - hitmovie composer
- Mindi - chess legend

LH
-mayra -219 - 2p
- sirius - 300+ - 3 p

paint:
-mindi
-Michelle

total poengsum: 34p

sims 3 - Kinder legacy 22.05.11

jeg fikk det plutselig for meg og innredet stua, ble ganske fornøyd.

eneste rommet jeg er ferdig med i hovedhuset, jeg sparer nemlig opp pengene til å kunne kjøpe feriehus.

ellers er det ikke mye forandringer, Martin Kinder har funnet sitt livsønske - visionary-

Sims 3 kinder legacy 05.04.11

Alle barna i kinder familien har nå blitt tenåringer eller voksene, kimberly rakk akurat å oppleve at tvillingene ble tenåringer før hun døde og fikk dermed oppfylt livsønske sitt om å oppdra 5 unger fra de var babyer til tenåringer oppfylt.

Kimberly hadde hatt en hard uke siden hun måtte følge Sidney til china og simon til frankrike, desverre tok hele uka knekken på henne og hun døde søndagen hun kom hjem fra frankrike.

alle har nå fått livsønskene sine...

Sidney - become a superstar athlete
stian - world renowned surgeon
simon - become a creature-robot cross breeder
sirus - Illustrious author
saul - lifestyle of the rich and famus

poeng: 5

gen: 2p
paint: 1p
LH: 1p
LW: 1p

sims 3 Kinder legacy 30.03.11

Stakars kimberly, allerede har hun tre unger og går gravid med tvillinger da mannen hennes dør. dagen etterpå blir tvillingene født og den ene blir kalt opp etter faren sin.

Sidney som er førstefødte er snart voksen og har tatt på seg ansvaret med å få inn penger i huset, noe som ikke går fort når man må gå på skole samtidig. hennes livsønske er become a superstar athlete.

Stian som også har klart å bli tenåring er mer opptatt av skole og familie, derfor er han mye hjemme å hjelper til med de mindre barna etter skolen. men selvfølgelig går skoleoppgaver først. livsønske: world renownd surgeon

Simon hadde det litt tøft den siste tiden som todler etter tvillingene ble født, men siden hele familien hjalp til gikk det bra og han er nå en lykkelig unge. ikke fått noe livsønske enda

Saul ble oppkalt etter faren sin - todler

Sirius er den som skal føre legacy familien videre - todler

sims 3 - Kinder legacy 19.03.11

da har jeg fått startet opp en ny legacy familie...

Kimberly Kinder flyttet inn i nabolaget barnacal bay, men ble overasket over hvor vanskelig det var å komme inn i miljøet i denne byen. det virket som alle kjente alle og var fornøyd med det, ikke så vennlige mot nye. hun var blitt overført hit igjennom jobben sin som branmann.

heldigvis virket det som om branmennene var mere åpne mot nye folk og hun trives godt i den nye jobben sin. allerede første dagen på jobb fikk hun i oppgave om å slukke en liten brann.

samtidig som hun prøver å venne seg til sitt nye nabolag og ny jobb må hun klare å slå røtter og skaffe seg en familie.

livsønske: surrounded by family (oppdra 5 barn fra baby til tenåring)

poeng 1
sims 3 - 3 feil = ny familie

desverre har jeg kommet opp i så mange bugs i pagan familien at jeg ikke ser det som en mulighet å spille videre. cheats virker ikke (får ikke opp vinduet). noe som ikke hadde hvert et problem hadde det ikke hvert for at jeg trenger dem til å rette opp alle de andre feilene som har oppstått.

china fungerer ikke, eller jeg kan spille i vanlig hastighet med ett sekunds stopp hvert 10 sims minutt. sist jeg var i china satt jeg å spillte pokemon vedsiden av. spessielt om natta når simmene sov.

egypt sliter med veggene, så du risikerer å ikke se noen ting inne i pyramidene. skipt når dette skjer mens en sim er midt inni, kan være litt vanskelig å komme ut igjen.

men det som avgjorde det var buttleren som bare pluttselig dukket opp en onsdag og krevde penger. den var nok ansatt for lenge siden, men forsvunnet. det må være spøkelset som har kommet for å jobbe hos dem siden han er usynlig. grunnet dette får jeg ikke sagt han opp, styrt han, byttet seng eller noen andre funksjoner han kan gjøre. han går bare rundt å gjør ting, du ser hva han gjør siden maten blir lagd, vaskemaskinen åpnet osv...

pagan legacy endte opp med 15 poeng

 

sims 3 pagan 09.03.11

Janice har fått en ny datter, Anita. hun og Alvaro var på tur i egypt da Anita ble unnfanget, desverre var det ikke bare et barn hun fikk, men en dødlig forbannelse også. så nå må hun reise tilbake for å prøve å heve forbannelsen før det er for sent. 10 dager igjen.

Annie har vokst opp til et barn og fått livsønsket - illustrious author- nå topp i paint  og writing kunnskapene.

to nye rom er ferdig i huset. treningsrommet som er jungelbasert og soverom som er musikk inspirert...
sims 3 pagan 19.02.11

i dag har jousva og janice hvert på en tur til kina, dette viste seg å ble en prøvelse for meg siden spillet ikke fungerer helt som det skal der. det henger veldig og ting går utrolig sakte. men de hadde oppgaver som skulle løses så jeg forbredet meg med å ta frem min lille ds og spille pokemon platinum samtidig. dette virket ganske bra. det var lange 6 dager....
sims 3 17.02.11 Pagan

endelig har janice blitt voksen, noe av det første hun gjorde var å gifte seg med ungdoms kjæresten sin Alvaro. etter et raskt privat bryllup i hagen reiste de på bryllups ferie til egypt.


Alvaro og Janice gifter seg

Alvaro sitt livsønske er å bli master of the arts.....

rett etter de kom hjem fra egypt fant Janice ut at hun var gravid, og bare noen dager senere kom lille Annie til verden.


Annie sammen med bestemor Jade

 

sims 3 pagan - nye rom

sitter her å prøver å få tiden til å gå, så jeg lagde meg noen nye rom i sims spillet mitt. jeg fikk akkurat inn ca 50000 på å levere inn malerier til et kontor så jeg fikk tatt flere. litt vanskelig å ta fine bilder av rom som er midt i huset, men jeg prøvde i hvertfallbaderom 1, i 2. etasjeBaderom 2 også i 2. etasjebaderom 3, i 1. etasjevaskerom i første etasjeto småbarnsrom, begge to eget them, det grønne er jungel og det blå er stjerner.

sims 3 pagan - nytt kjøkken

da var endelig kjøkkenet til pagan familien ferdig. dette prosjektet har tatt litt tid siden jeg fort klarte å bruke opp alle pengene på den ene veggen som er dekket med vin hyller.temaet for kjøkkenet er egypt og det er dekorert med ting familien har funnet på opdagelsesferder i egypt. uten om dette har kjøkkenet allt et kjøkken trenger. ovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, søppelkvern, babystol, min ovn for barn og spisebord

sims 3 04.02.11 pagan

Mo døde av alderdom så nå har familien stukket av til kina en tur for å komme seg fra sjokket...

poeng nå:

gen: 2p
paint: 2p
lw: 1p
lh:1pJanice pagan som tenåring, gen 2

the sims 3 01.02.11 pagan

i dag kommer det ny stuff pack til sims 3, gleder meg veldig til å se hva de har lagt inn der. men siden jeg ikke får spillet før i senere i dag har jeg kost meg med legacyfamilien min. jeg har fått laget ferdig rom to. dette er et voksen rom uten noe spesielt tema, gikk litt på hva jeg følte for.sims 3 29.11.2010 Pagan

simmene mine har endelig kommet over den harde starten og begynt å tjene litt penger, så jeg har startet på huset dems, en to etasjes villa. veldig stort hus så tar nok lang tid før jeg blir ferdig. som vanlig tar jeg ett og ett rom mens simmene lever i gangen i første etasje. rommet jeg lagde i dag var barnerom 1 - tema havet.

hvem som skal føre legacy linjen videre er også blitt bestemt, det er Janice Pagan som akkurat har blitt tenåring, hennes livsønske er å kunne vise frem et perfekt akvarium.


Janice lærer å snakke av jade              Janice gjør lekser sammen med Jousva

i tilleg måtte jeg bare ta et bilde av en av sjelene som spøker i et hus, jeg synes de er så søte. de finnes i flere forskjellige farger...sims 3 Pagan legacy

da var sims 3 spillet oppe igjen og en ny legacy familie skapt. denne gangen startet jeg med Mo Pagan. hans drøm er å bli paranormal profiter ( toppen av karieren som går ut på å jage spøkelser). han rakk å bli voksen før han giftet seg med Jade, hun er ung voksen og har livsønsket om å bli international superspy. de har også fått en sønn som heter Jousva.

hvilken film minner dette deg om?

men det kan jo selvfølgelig gå galt også:

sims 3 ny start (igjen)

etter allt for mye problemer på sims 3 så jeg ingen andre muligheter enn å reinstalere hele spillet. dette betyr at begge mine to legacy familier nå er slettet. igjen rakk jeg ikke å fullføre før spillet låste seg.
håper spillet vil fungere som det skal denne gangen.

sims 3 13.01.11 oxid

i dag har det hvert en dramatisk dag for oxid familien. ganske tidlig døde Nigale og noen dager døde Blair. Nå sitter de tre ungene igjenn i sjokk. ikke det at noen av dem er unger lengere da.  Binni jobber hardt med å bli superpopulær, noe som drev foreldrene hennes til vanvid, kunne hun ikke bruke tiden på å tjene inn penger slik som resten av familien? Blue gikk rett fra skolen og inn i millitæret hvor han gjør det ganske bra, nigale og blair rakk å få med seg 5 forfremelser før de døde. Minsteman Bianca går fortsatt på videregående skole. hun var den som tugt farens død tungst, men takklet moren sin bedre. man vokser fort opp i simenes verden.

Nigale Oxid ble en gammel sim, han fullførte sitt livsønske om å bli super brannmann helt og klarte å samle inn hele 115 livsgledepoeng.

blair Oxid ble en gammel sim, hun fullførte sitt livsønske om å bli internasjonal spion og klarte å samle inn hele 160 livsglede poeng.

tilsammen har nå oxid familien 6 Legacy poeng

sims 3 29.11.2010 Oxid

I dag startet jeg på en helt ny legacyfamilie, jeg trenger bare litt pause fra den andre.

Nigale Oxid hadde levd mesteparten av livet sitt på gata, han var vant til å kjempe for ting og ha lite penger og mat. Men plutselig en dag kom det en advokat opp til han og fortalte at faren hans hadde etterlatt en tomt til han i en liten by ett stykke unna. Med muligheten til å starte på nytt solgte han allt han eide og reiste avgårde.

Tomten han hadde arvet var stor og tom, han følte seg litt hjelpesløs et øyeblikk der han sto. han var vant til byen og maset der, men hva skulle han gjøre med en stor grønn tomt ute på bygda.
litt fortvilet tuslet han rundt i byen da han så brannstasjonen, de hadde åpen dag slik at folk kunne komme inn å se, før han viste ordet av det hadde han skrevet under på en kontrakt og var i reelt arbeid.brannsjefen hadde sagt at hans tidligere bakrund gjorde han perfekt til å begynne på kurs hos dem, så lenge han jobbet for dem kunne han også bruke branstasjonen som hjem. Noe Nigale utnyttet seg godt av den første tiden.

Allerede den første dagen møtte han på Blair, men uten om litt vennelig småprat hadde han ikke prøvd på noe særlig mye kontakt. han var ikke helt sikker på spilereglene her ute på "landet".
Men allt forandret seg etter en gasslekasje på politistasjonen hvor Blair jobbet. Nigale hadde hvert den store helten som fikk fikkset lekasjen og etter litt småprat ble han og Blair kjærester.

Blair og Nigale giftet seg, og de flyttet inn på den store tomme tomten. Nå hadde nigale fått kjøpt opp noen av de viktigste tingene de trengte. og ved å skrape sammen alle pengene de hadde klarte de å bygge seg et lite skur å bo i. og det var på tide for det viste seg at Blair var gravid.

 

Sims 3 17.11.10

det har ikke skjedd så mye spennende på sims spillet mitt i dag, lot foreldrene ta en pause å dra på tur til egypt, men da chrashet spillet, og jeg gjør ikke samme feil to ganger. så da jeg fikk opp spillet igjen fikk de bli hjemme. men jeg er litt lei av skittentøy som ligger og slenger rundt i huset så jeg lagde ferdig et vaskerom til dem.
the sims 3 16.11.10

sofia er død, hun døde rett før jeg dro på ferie med LH på 217, så det var en familie i sorg jeg åpnet i dag. heldigvis varte ikke sorgen så veldig lenge fordi Camilla fikk en liten datter. Jenta fikk navnet Mathilda og har rukket å bli en toddler i løpet av dagen.

siden jeg pluttselig satt med to småbarn som trengte barnesenger (en baby og en todler) bestemte jeg meg for å fullføre baby rommene, jeg pleier alltid å ha to i et hus i tilfelle tvillinger.
 

sims 3 02.11.10

siden internett var nede når jeg sto opp i dag tidlig startet jeg dagen med litt sims 3.

Camilla lurte kjæresten sin Rian til å flytte inn til familien hennes, og etter litt mas fra hans familie tok han tilslutt å bet i det sure eplet og fridde til camilla. og det var jammen på tide for allerede dagen etter de giftet seg fikk de sønnen matts.

Matts skapte mye glede i familien og red fikk med en gang lyst på flere barnebarn, desverre døde han av alderdom dagen etter at matts ble født. så nå sitter familien med blandede følelser. glede over matts og sorg etter Red.

sims 3 31.10.10

vel datoen er ikke helt korekt, men jeg valgte den datoen siden jeg skal spille i dag og fordi det er noen dager siden.

det ble nok en gang helg og denne gangen dro Camilla og Basil på ferietur. de valgte frankrike siden Basil hadde noen uløste oppgaver der. Camille som vanlig brukte mesteparten av turen til å gjøre oppdrag. desverre ble turen dems plutselig avsluttet siden jeg trengte dem hjem før jeg instalerte det siste spillet.
Camilla har fått seg en kjæreste, og ryktene i nabolaget er at hun nå er gravid. er det virkelig sant at faren til barnet nekter ansvar og ikke vil gifte seg med henne?

kjøkkenet i huset er endelig blitt ferdig:Poeng nå:

Gen: 2p, paint: 4p, LW:2 poeng = 8 poeng

sims 3 24.10.10

endelig har Camilla blitt voksen og tatt over rollen som den som skal føre genene vidre til neste genrasjoner. hun valgte et yrke som lar henne være hjemme samtidig som hun jobber med livsønsket sitt. å få full kunskap i teknikk og logikk. hun har bestemt seg for å jobbe som oppfinner.

bildet er legacy huset slik det ser ut nå. er nesten bare rammen, men i stedet for å kaste bort penger på å kjøpe ting mange ganger valgte ejg å sette opp huset slik jeg ville ha det med en gang. dette gjør at utviklingen går sakte. akkurat nå jobber jeg med kjøkkenet.
 

the sims 3 23.10.10

I dag var det på tide med en ny reise. Red hadde fått en ny oppgave, denne gangen i Kina. han tok med seg camilla igjen og hun løp rundt å løste oppgaver mens han løste gåter for foreningen sin hjemme.

camilla lærte seg kampsport og fikk oppleve mye de seks dagene de var i kina og hun føler seg mer voksen og klar for livet som venter henne. Når hun kom hjem igjen var det rett på deltidsjobben sin. hun tar oppgaven om å føre familien sin videre ganske alvorlig til å være en tenåring.

the sims 3 17.10.10

i dag var simmene mine en tur i egypt. Red hadde fått i oppgave om å reise dit å koble fra hverandre en felle. selvfølgelig viste dette seg å være lettere en gjort på bare tre dager. samme hvilken pyramide han gikk inn i fikk han ikke koblet dem fra hverandre. det var den siste dagen han fant en felle han klarte å rote seg inni, og tilslutt koble fra hverandre. begynte virkelig å bli beskymret for at jeg ikke skulle klare det.

Red tok bare med seg Camilla på denne turen, hun brukte tiden på å løse så mange oppgaver som mulig og lete etter en mann. hun klarte å komme seg opp i visa level 1, men ingen fremtidige ektemen... begge var glad for å reise hjem, men tror de koste seg på turen sin.

sims 3 10.10.10

I dag fikk simmene mine seg en liten tur til Frankrike. Sofia hadde fått i oppgave å levere ett bilde dit og siden det var helg tok hun liksågodt med seg hele familien. de hadde en fin tur alle sammen.  Red og Basil samlet opp noen visapoints ved å ta noen oppgaver mens camilla brukte tiden til å bygge opp noen ferdigheter. etter tre dager var de veldig glad for å reise hjem igjen. borte bra men hjemme best.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin