hits

shopping: stort og lite, på godt og vondt

loppehelg 22-23 september

Det har skjedd mye denne uka, så jeg har ikke rukket å skrive noen innlegg. Men forrige helg var det ett av mine store høydepunkter i året, loppemarked på skolen vedsiden av meg. Jeg var ikke veldig imponert over utvalget i år, men jeg klarte å finne meg noe begge dagene.

Den første dagen kjøpte jeg en ubrukt fargeleggingbok, de hadde to til der, men de var skrevet i eller fargelagt i. Jeg fant ett cola glass fra Mac Donalds med armbånd på, disse er sjeldne å finne så jeg er glad jeg fikk den også. Ute kjøpte jeg en eske med smykker i, og noe i tre som jeg kan male på.

Dag to gikk jeg rett før stengetid og plukket med meg det som var igjen av perle ting. Det meste var i plast og tre, ikke det jeg liker best å jobbe med. Jeg fikk også tak i ett smykke stativ som originalt er fra tgr. Hadde tenkt å ha det til når jeg selger, men fant ut at jeg hadde så mange øredobber at det passet fint hjemme. Kjøpte også med ett skriv å male på denne dagen.

 

Super bursdagsfeiring

Ida tok meg med på shopping i Sverige som bursdagspresang.

Jeg er redd bursdagen min, har hvert det så lenge jeg kan huske. Det er en kombinasjon av forventninger, skuffelser, gleder, savn og ikke ha kontroll som gjør meg så redd. Selv om det er blitt mye bedre de siste årene, med faste tradisjoner, er jeg ikke helt kvitt angsten. Da jeg og Ida pratet om å reise til Sverige for en harry tur, ble det litt morsomt å sette den på bursdagen min. Ida og hennes supre besteforeldre spanderte tur og mat på meg, min mamma spanderte spa på oss.

Vi startet turen med å levere hundene våre til søskenbarnet mitt, som hadde sagt ja til å passe på dem denne dagen. Uten hen ville det ikke ha blitt noen tur så tusen takk.
Ida hadde skrevet handleliste, jeg hadde fikset musikk til turen. Vi stoppet på kiwi og bensinstasjonen for å fylle opp til både mennesker og biler før vi dro av gårde.

Vi hadde på p1 på veien til Strømstad i tilfelle trafikkopplysninger, men skravlet vel mer enn vi hørte på. Da vi krysset grensa forsvant radioen nesten med en gang og jeg startet det som skulle bli en dag med forbannelser over Telenor. Kort fortalt ingen fikk tak i meg på bursdagen min, fordi Telenor på liv og død vil levere telefon i Sverige selv om de ikke har dekning. Ida sin telefon fikk velkomst melding til Sverige med en gang selskapet hennes byttet til svensk leverandør. Uten om signal problemer på telefonen, gikk turen til Strømstad fint.

Planen var å kjøre inn i Strømstad og ta systembolaget før vi kjørte videre til Strømstad spa. Dette gikk relativt greit, så fort jeg fikk google maps til å forstå at jeg ikke skulle gå, men kjøre bil.

Selv om mitt forsøk med kontakt på spa avdelingen hadde blitt ganske merkelig, var vi veldig optimistiske til å dra på spa. Vi var veldig fornøyd med at det var lite folk der, at morgenkåpene hadde gode størrelser og på starten virket musikken beroligende.
Vi prøvde oss på noe de kalte spa ritualet, vel og merke uten produktene som hørte til. Det var en runde med 8 forskjellige poster i badstuer og dusjer, egentlig en god guide til å prøve ut alle funksjonene. Vi hadde kommet til post 4 da det virkelig gikk inn på oss hvor møkkete det egentlig var på spaet. Vi fullførte med god humor over alt som var møkkete eller ikke virket. Noen ganger var det greit å bare grøsse litt og gå videre. Bare 1 av 6 dusjer i garderoben fungerte som de skulle, og det oppsummerer vel standarden på spaet ganske godt.

før bilde

etter bilde

utstyr levert ut i resepsjonen. badekåpe, håndklede og slipperser. 

Siden det ikke var noe å spise på dette hotellet, kastet vi i oss noen Pringles jeg hadde kjøpt med på kiwi og kjørte mot norbysenteret. Hvor all tiden vi hadde gikk, vet vi ikke. Men vi hadde fått noen poser og spist på en amerikansk diners sted da vi så at senteret stengte om en time, på tide å sette i gang med handlingen for fult. Vi fikk handlet litt på apotek, godtebutikk og matbutikk. Hadde en ekstra time på oss i matbutikken, noe som var bra for der gikk varselet om at butikken stengte om 10 minutter mens vi sto i kassa. I butikken gikk det mest i brett med pepsi max for meg, 69 kr brettet? Ja takk.

sen lunch, jeg spiste cæsarsalat jeg var veldig fornøyd med. 

man kan låne slike elhandlevogner, men anbefales ikke. de dør på veldig kort varsel. 

brus!!!

Vi var siste bil ut av parkeringshuset (jeg tuller ikke) og startet på veien hjem. Veien hjem gikk greit, men var mer opplevelsesfull enn veien ut. Jeg hadde gitt opp radio, men på vei til kjøpesenteret hadde Ida kommet på at det var FM radio i Sverige, så vi hadde på den langt inn i Norge, så gikk vi over på Spotify og retro sommer hits. Grensen var forresten delvis stengt da det ikke gikk an å kjøre på grønn sone, heldigvis ble vi bare vinket igjennom undersøkelse postene. Men vi hadde lagt plan om hva vi skulle gjøre om vi ble stoppet vi, ta oss hver vår brus og litt godteri og ta med musikken ut. Vi kjørte trygt innenfor alle kvoter.

Vi fant oss en McDonalds like før Rygge og hadde en omkjøring da E6 var stengt ett stykke. Når vi så skiltene om at E6 var stengt enda en gang litt senere var vi veldig oppgitt, men vi fikk kjøre i motsatt kjøreretning ett stykke da. Nå nærmet klokken seg midnatt og vi ville ikke ha flere omkjøringer, vi var trøtte. Vi kom frem 23.30 og fikk hentet hundene våre 00.30 etter å ha lempet inn maten som måtte i kjøleskap og fryser. Brus fikk bare vente til neste dag.

Det var en kjempe fin tur, og jeg håper vi kan ta den igjen senere en gang. Kanskje uten spa? 

loppemarked Karlsrud april 2018 søndag

I dag hadde jeg bestemt meg for å sove ut og bare dra innom loppemarkedet om jeg våknet og var i form til det.  Tanta mi kom og hentet Lykke for en skogstur tidlig så jeg kunne virkelig sove ut.
jeg våknet ved ett tiden og tok en brødskive og gikk bort på skolen. Det var et bevist valg å gå og ikke kjøre stolen opp, noe jeg angret litt på etter bokavdelingen, men var godt å få gått litt også.

Jeg hadde egentlig ikke store forhåpninger for handlingen, men klarte faktisk å bruke en del penger i dag også. Det gjorde egentlig godt å se de tingene de var så stive i pris på, ligge igjen, litt smålig av meg ja, men alle har sine feil. Jeg forstår at de vil ha inn penger, men dette er også folk sitt søppel de får selge, og hele poenget med loppemarked blir borte når de er livredde for å gå glipp av en krone eller to.  

Jeg gikk igjennom dataspillene hvor det sto en gutt som «jobbet» der og var litt småhysterisk om hvorfor noen ville kjøpe en wii. Hen veivet på en rockstar gitar og jeg fikk følelsen av at han hadde fått beskjed om at han fikk den eller fikk den billig om ingen andre tok den. Ville si heller wii enn wii u i det jeg passerte, men var i godt humør og lot det passere.

Inne på finlopper var det klaustrofobisk, men jeg tok ett raskt blikk for mamma.  Gikk fort igjennom kjøkken og vurderte noen småting før jeg tenkte nei og gikk videre. Fikk med meg at det var posesalg på Pocket bøker, men gikk ikke inn. Jeg gikk rett til vanlig bøker og kastet meg over hobby og fritid delen. Jeg fant ingen ting dagen før, men jeg var ganske demotivert akkurat når jeg var der inne. Det tok ikke lang tid før jeg fant flere strikkebøker og siden oppskrifter er dyrt, tok jeg med alle sammen. Har flere jeg kan dele dem med. Da jeg tittet opp mot prisene så jeg det sto posesalg og det var klart at det lønte seg å ta en pose allerede. Så da var det bare å gå videre inn i bokavdelingen og finne ting å putte i posen. Jeg så etter noter/sangbøker og bøker til mormor. Det ble veldig tungt å bære hjem, jeg gikk hjem med bøkene før jeg gikk opp og så videre.

Inne i lekeavdelingen fant jeg flere småposer med perler og åpnede hobby prosjekter. Vel den ene vet jeg ikke om var åpnet, jeg åpnet den og tokk en rask sjekk for å se om det virket som alle delene var der. Den var ikke forseglet og jeg lukket den igjen. (ja jeg spurte før jeg åpnet den) jeg fikk alt for 20 kr. Veldig spent på om den armbånd veven faktisk er hel, i så fall ett kupp.

Jeg deltok en gang på lykkehjulet og på plassen ute, oppe sammen med garnet fant jeg enda ett håndarbeid prosjekt. De skulle ha 10 kr for det og det passet bra siden det var den siste mynten min.

Er veldig fornøyd med begge dagene og nå har jeg mye å jobbe med om jeg blir dårlig igjen eller til vinteren.

loppemarked Karlsrud april 2018 lørdag

Etter en hard og dramatisk uke, hadde jeg mest lyst å bare sove ut, men jeg viste at jeg ville angre helt til høsten om jeg ikke kom meg på akkurat dette loppemarkedet, «mitt» loppemarked.

Og en stund der virket det som om jeg hadde gjort en stor feil. Jeg trosset smerter i foten og lot stokken ligge hjemme (hjelpemiddel på loppemarked er dødsfeller. Hadde kjørt rullestolen opp på plassen da, for å spare benet mitt litt. Og det som møtte meg var det som virket som filosofien kjøp billig på nille og selg til dobbel pris på loppemarked. Jeg følte meg nesten litt kvalm etter å ha hvert inne på de to første avdelingene og hørt prisene de skulle ha. Jeg var nok ikke den eneste fordi det var en mann i elektronisk avdelingen som klaget veldig (selv om han stakk av med alle spillene det gikk an å spille) var forresten de som lå igjen han klaget over, man kan ikke ta slik pris for spill noen har sittet med kniv og ripet opp under. Søndag ettermiddag var alle spillene og de tingene jeg hadde reagert på også igjen. Bare fordi noe er pakket inn fancy, betyr det ikke at det er verdt noe.

Jeg var ganske umotivert når jeg gikk igjennom bøkene og tok bare en rask titt over ting og tang bordene ute. Der sto det to skrin av tre, akkurat slik som jeg liker å male på. Jeg turte nesten ikke å spørre om pris, men da hun sa 15 kr stk sa jeg ja uten å tvile, jeg kjente det var noe i det ene skrivet. Noen ganger må man bare gamble, og dette ble mottoet mitt resten av dagen på markedet.

Jeg så en boks med håndarbeid ting på ting og tang bordet og satset. Hvor mye vil du ha for hele denne med innhold. 50 kr, ja hun sa hun viste jeg kanskje gjorde et kjempe kupp med den handelen fordi det var mye der. 50 kr var akkurat det jeg tenkte også, siden jeg ikke hadde sjekket ordentlig hva som var i den først. Når jeg gikk igjennom med Mormor senere ble jeg veldig positivt overasket.

Jeg plukket også med meg en førstehjelpsveske til bil, de skulle ha 30 kr for den, noe som egentlig var sinsyk pris for noe som besto av produkter som gikk ut på dato i 98. men jeg gikk igjennom den hjemme og det meste var godt pakket inn og fortsatt brukbart. Alt som var med veske måtte selvfølgelig kastes. Men bandasjer, plaster, varslingsutstyr, nød håndbok og pustemaske var alt i orden. For de som ikke vet det har jeg en liten mani på å samle førstehjelpsutstyr.

Jeg hadde også klart å finne et stativ på kjøkken avdelingen. Jeg bruker slike til å henge smykker på når jeg selger dem og de er veldig greie å få kjøpt til 5 kr. Men vi hadde en runde når vi drakk kaffe og spiste kake, hvor vi gjettet på hva de egentlig er til. Det var stort oppmøte i sola med tanter, søskenbarn, mamma og mormor. Koselig. Jeg var veldig fornøyd når jeg kjørte de 50m hjem.

Stressende fredag

Det er lite som stresser meg så mye som teknologien ikke virker. Når jeg våknet på fredag tok jeg tak i telefonen min og slapp den nesten med en gang, den var alt for varm. Den hadde ladet så uten om at jeg tenkte at dette ikke var trygt, tenkte jeg lite på det og gikk ut med hunden. Lykke skulle bli hentet for langtur og de var litt forsinket så vi var ute i ca. 20 minutter. Da jeg kom inn igjen var mobilen fortsatt varm og nesten nede i 50% strøm. Jeg innså at her var det bare å kaste seg i drosjen og komme seg ned til eplehuset.

Det var over 40 minutter ventetid på service avdelingen og innen det var min tur var telefonen nede på 18 %, nei jeg hadde ikke brukt den. Selv hun i service kassa var overasket da hun så den gikk ned til 4% mens vi sto og pratet. De som kunne litt mer bak sa at vi kunne merke om det var batteri eller prosessor etter hvor telefonen var varm, men ikke på min, hele greia brant. Så jeg leverte fra meg telefonen og satte simkortet mitt i en iphone 5 så lenge.

Det tok ikke lang tid før jeg fant ut hvor gammel den telefonen egentlig var, ingenting virket med den. Ikke høretelefonene mine og ikke klokken. Jeg gikk rundt i byen og fikset alle disse småtingene jeg har utsatt siden før jul mens jeg vurderte om jeg skulle kjøpe meg ny telefon eller ikke. Tilslutt ble mangelen på musikk så stor at jeg gikk in på telenor og kastet meg inn i ett swap abonnement. Så nå har jeg en iphone 8 !!!

Om jeg får reparert iphone 7 så kommer jeg til å selge den, den har virket supert helt frem til fredagen.

Men mens jeg var i byen fikk jeg ordnet meg nye briller, kom meg på lush, fikk kjøpt medisiner for mamma og virrer forvirret rundt en stund. Ja selv alle avisene fikk jeg lest mens jeg ventet på at det ble min tur inne på eplehuset. Når de først har så lang ventetid er det greit at de har masse prøve produkter liggende fremme som er koblet på nett.

loppemarked innkjøp høst 2017

Jeg har gått fra å løpe fra loppemarked til loppemarked, til å være fornøyd med det ene vi har i gata. Og økonomisk tror jeg det er bra, for jeg merket virkelig at pengene fløy ut av lommeboken på lørdag. Kanskje er det bare fordi vi har så bra loppemarked, eller kanskje jeg bare er flink til å finne det jeg vil ha, muligens er jeg bare heldig. Uansett det ble innkjøp og jeg ble utslitt, så da er man fornøyd.

Først var jeg innom dataspill delen, men noen hadde løpt rett inn og plukket opp alt av spill og gikk igjennom. Jeg gadd rett og slett ikke å vente. Så jeg gikk inn på glass og finlopper, der fant jeg mamma. Her kjøpte jeg 6 colaglass for 10 kr stykket. Angrer litt på at jeg ikke tok med meg hele settet med de små originale colaglassene, men jeg måtte tenke på plassen i skapet mitt.

Jeg gikk så raskt igjennom brettspillene før jeg beveget meg inn på leker. Egentlig synes jeg leker er et lite mareritt å bevege seg inn på, men innimellom er det perle utstyr der og det var det denne gangen. 40 kroner for disse plastperlene var egentlig litt i det meste laget, men jeg er glad i korpset og hadde det hvert glass hadde jeg ikke tvilt.

På vei ut av leker snublet jeg faktisk over det bordet jeg har prøvd å beskrive til mamma i flere måneder. Det bordet jeg ville ha på stua mi vedsiden av tv stolen. Jeg ringte mamma og hun kom og hjalp meg med prutingen, jeg kan virkelig ikke prute. 50 kroner og nå er stua mi endelig ferdig.

Jeg tok en rask runde igjennom bøker og fant denne lille gavepakken til meg. Må ha hvert fordi jeg var så snill med perlene tidligere at jeg fikk alle fire fargeleggingsbøkene, selvfølgelig ubrukte, til 10 kroner stykket. Nå har jeg mye å slappe av med i vinter.

Men etter dette var jeg så sliten at jeg nesten dro mamma med meg hjem. Møtte på søskenbarn og tante på vei ut fra loppemarkedet og de hjalp oss å bære tingene hjem.

Mye familie synes du? Møtte bare på 3 denne gangen, det er ingenting på «vårt» loppemarked.

godtekaos

Da kom pakken til slutt, den som skulle inneholde mesteparten av godteriet til jula i år. Noen vil si det er litt tidlig, men ingen av tingene står det jul på og man kjøper jo ting når det er billig. Dessverre manglet karamellene, så jeg sendte inn klage. Håper de dukker opp snart.

Alt godteriet skal ikke til jul. de fem boksene med løsgodt var et ekstremt tilbud jeg bare ikke kunne si nei til. Så jeg har invitert en venninne til godtefest en kveld.

Er ikke svensk, men tror det tilsvarer forsiktig ?

? så rart at pakken ser slik ut når den kom frem.

bytur 29.11.16

fire nye prøver som går rett i  kalender pakken. en julegave så navnet er skjult.

ellers handlet det om klær i dag, ser jeg har litt problemer med å smile til kamera.

 

loppe helg

da var det tide for høstens loppemarked hos naboen. føler jeg fant noen skatter. 

 

10 kr stk

350 kr for begge


30 kr stk

10 kr dvd , 30 kr blu-ray


5 kr stk


10 kr stk

 

storhandel på nett

Jeg hadde det virkelig moro på havaristen sin nye nettbutikk, tror ikke jeg tørr å gå inn i en slik butikk.

var det ikke slik at du ville ha meg i bildene dine???

bestilte 1, fikk ....

tur/nødmat - lukter vist godt

popkorn til mamma, kan jeg få?

linselus. servietter til mormor

måtte ha med noen små ting til kalenderen min ( kanskje noen gaver også)

og man trenger alltid batterier 

bytur og gentest

I dag var jeg nede på Ullevål og fikk tatt blodprøven som skal testet for et spesielt gen. Det er litt spennende det hele, men jeg ser ikke helt hva jeg skal få ut av å få vite svaret. Jeg har hatt så høyt kolesterol siden jeg var 20 år og da de hørte familie historien min ville de ta en gentest.  
for meg var det ikke mye mer enn å fylle ut et skjema og la meg bli stukket i armen. Kanskje testen sier noe om behandling, det hadde jo vært fint.

Etter blodprøven, kjøpte jeg meg en salat og spiste den ute i sola utenfor kaffe stedet og apoteket. Jeg var veldig svimmel og tenkte at det var god ide å få i seg litt mat før jeg reiste ned i byen.

En trikketur i byen er mange pokemonstop og noen Pokémon. Denne gangen kjørte trikken så fort at den ikke telte km. Jeg gikk av på Stortorget og gikk rett til søstrene grene, en av to butikker jeg hadde planlagt å komme meg til før jeg dro hjem. De hadde ikke lengre de boksene jeg hadde tenkt å kjøpe, men jeg fant noen andre. Ble også litt maling og sakser.

Så var det opp på lush på Egertorget. De er alltid så hjelpsomme med prøver når jeg forteller at jeg samler dem opp til gaver på bloggen min. har masse prøver til julekalenderen i år.

Mamma var på Kirkeristen og spiste med tanta mi og jeg hadde akkurat avtalt å møte dem der. Skulle bare en rask tur innom panduro og se om det var noe morsomt på salg der. HELE BUTIKKEN 50% , tok meg litt tid å komme meg ut derfra.

Hadde det kjempe moro i byen før jeg ble med familien hjem. Glad jeg ikke hadde brukt opp alle kreftene for da var det på tide med tur for lille Lykke Polaris.

bytur onsdag 29.06.16

Det var ikke den lengste byturen, men skulle ned å se på jobb maskinen til mamma og tenkte jeg kunne titte innom noen butikker samtidig.

Jeg startet på outland. Egentlig en veldig farlig butikk å gå inn i og selv om jeg vil kjøpe halvparten av tingene der klarte jeg å stoppe meg selv. Så gikk turen ned på panduro hvor det var stort 50% salg på enkelte varer. Moro og titte, men endte opp med en overraskelsespakke igjen. Så gikk turen innom neotokyo ? var så skuffet da jeg ikke hadde noen treff på 3ds maskinen min siden jeg sto i butikken og lese om hvordan de var slik ambassadør og hvordan det skulle lagre treff og slik. En bytur uten nds treff er skuffende.

Gikk ned TGR og hoppet over jakten på mountain dew på godteributikken fordi jeg var så svimmel. Men jeg hadde to butikker igjen. Lush og dyrebutikken. På Lush fikk jeg tak i ny hudkrem og balsam. Planen var at jeg skulle kjøpe noen nye godbiter til Lykke på dyrebutikken, men da jeg kom inn så jeg selen jeg har lett etter en stund. Selvfølgelig hadde de den ikke i hennes størrelse, men jeg fikk navnet og fant den på nett.

Så var det mc donalds og litt mat før jeg tittet på datamaskinen til mamma. Dessverre kunne jeg ikke hjelpe henne. Jeg hadde ikke administrasjon tilgang.

Turen tok så mye krefter av meg at jeg fortsatt ikke har klart å komme meg helt. 

 

sommer scoop på lambertseter

først var det pool party for hunder på taket.

en stund for å ha hundene i fokus. her var det små basseng, åpen bar for hundene og alle fik utdelt sin egen lille is. Lykke syntes det ble litt mye med alle de andre hundene, men koste seg da hun fikk spise isen sin i fred på stolen min. vi fikk med oss hjem en pose mat, en pose godbiter og en flaske hunde øl.

nå var det bare å få Lykke hjem og så var det min tur. det var grilling på utsiden, men jeg forsto aldri hvorfor noen ville kjøpe mat der når man fikk bedre og billigere inne på senteret. på obos lykkehjulet fikk jeg fotball og derfor vant jeg kaffe og sminke? kaffen gikk til mormor og resten av premien til kalender potten min.

Jeg deltok på skrapelodd konkurranse og på tippe konkurranse. Kjøpte meg et hoppetau i lekebutikken med 20% avslag. Men virkelig moro hadde jeg på Kitchen og deres posesalg. Fyll posen for 300 kr. Selvfølgelig bare lite utvalg av varer på bordet. Men har følelsen av at de akkurat hadde fylt på eller startet det for det var moro.


 

bytur 08.06.16

måtte en rask tur ned i byen for å hente bursdagsgaven til tanta mi. tok meg tid til litt shopping når jeg først var der nede.Det var litt morsomt men smykke overraskelses boks.

 

 

loppedag vår 2016

Får var det snakk om mange helger som gikk til å jakte på loppemarked og ting å kjøpe, men etter Lykke Polaris kom har det krympet inn til en (kanskje to) dager. Det er når naboen har loppemarked og derfor ikke langt å dra. Jeg åpner også muligheten til å dra på de andre som er i nærheten og samme dag, kommer litt an på hvor mye penger og tid jeg har brukt på det første.

Planen var å gå med resten av familien når det åpnet, men siden Lykke ville holde meg oppe i natt, ble det til en tur etter klokken 12.00. Det var ikke så stor krise at jeg ikke fikk hvert der når det åpnet for jeg fikk brukt nesten 200 kr der uansett. En naturmedisin bok, noen slitte Billy blader, premier til julekalenderen min og en forferdelig stygg puff jeg kjøpte så lykke kan ha som trappe trinn opp til senga. Klarte til og med å finne 3 psp spill som jeg tok med meg. Har konsollen men ingen spill til den, så syntes det var på tide.

Jeg tok så en rask tur innom senteret for å ta ut litt mer penger, og her var det trenddryss dager. Utstillingene var fine, men de tok jo veldig mye plass. Man merker slikt når man prøver å navigere en el rullestol scooter igjennom folkemengden. Fikk tatt ut penger og fikk noe gratis mat til dyrene mine. Trist at den ene pakken er feil, får vel gi den videre.

Så kjørte jeg ned på neste loppemarked og ble litt sjokkert. Hvor var alle folkene? Dette har vært en av de største loppemarkedene i mange år, og nå sto det tre personer ved auksjonen og det var nesten ingen ting å se på. Det var ikke noe å bruke pengene på og jeg var litt lei meg da jeg kjørte hjem igjen, bortkastet bruk av tid. Kanskje det er et poeng å stå på listen hos loppemarked.info?

På vei hold jeg på å bli påkjørt da jeg krysset veien og jeg var veldig klar for å dra hjem til lille Lykke.

bytur i går

Det ble en veldig rask bytur i går. Jeg hadde 45 minutter og skulle handle inn 4 ting for mamma i 4 forskjellige butikker. Samtidig skulle jeg prøve å få med meg de tingene jeg trengte. Nå var det ikke krise at jeg måtte bruke 5 minutter ekstra, hun jeg skulle møte måtte bare henge med på runden.

Egentlig hadde jeg klart løpet helt fint om jeg ikke hadde sett pop up butikken til platekompaniet på oslocity. Kort sagt brukte jeg opp resten av tiden min der.

Jeg spurtet opp på dyrebutikken og fikk tak i hundematen jeg trengte før jeg spurtet over til lush på byorten hvor møtet var avtalt. Her ble det stor inn handling før jeg fikk plukket opp de siste tingene jeg skulle ha for mamma og fikk levert dem.prøver:

Men jammen fikk jeg gjort mye på 1 time.

glitter overaskelsesposer

Disse ble kjøpt i november, men jeg har ikke hatt tid til å åpne dem før nå. som vanlig blir innholdet sortert i tre katogorier. beholde, klippe opp og gi bort. ble bare en ting å beholde - gaveposen. to ting det var verdt å klippe opp. resten går som gaver på bloggen senere. 

obos dag på senteret

Jeg har visst om obos dagen i noen dager og samlet opp alle kjøpene mine til disse to timene.  Det ble ny topp og jakke til begravelsen fra lindex, Lommelykt og cola light smak til brusmaskinen på Clas Olshon, En pose med jule skumm på Nille, to deodoranter på Vita, nytt flexi bånd på dyrego (lykke sitt gamle gikk i stykker tidligere i dag), drops på blomsterbutikken, mat på meny, overaskelsesposer på glitter, skolebrød hos bakeren og ny lakkerte negler på lakkbar.

Lodd for hver gang man handlet, og denne gangen vant jeg også.

Vant en liten obos premie på lykkehjulet. Pilen havnet midt imellom og jeg kunne velge om jeg ville ha obos premie eller melde meg på konk om gavekort på 1000. gikk for obos premiene.

Men på lodd trekningen vant jeg av alle ting en kaffe maskin ? noen får en overraskelse til jul, vet bare ikke hvem enda.  


bytur 07.10.2015

Det er ikke lett å forlate Lykke Polaris alene hjemme, jeg sliter litt med å bare gå i butikken. Men innimellom trenger man ting man ikke får tak i på det lokale senteret og man vet at det er bare bra i lengden at hun lærer seg å være alene en time eller to. forresten helt alene er hun ikke for hun har jo Luna Felis som passer på henne.

Jeg startet turen på nedsiden av steen og strøm, søstrene greene for å få tak i det jeg faktisk skulle ha, Bånd til smykkene mine. Endte med å kjøpe litt ekstra. Julegaver ikke avbildet.Så gikk turen videre opp på Egertorget og Lush. Helt klart den butikken jeg brukte mest penger i, men en hyggelig person bak kassen gjorde at alt virket billigere. Ikke en person ble oversett da de kom inn døra og da jeg spurte om prøve og innrømmet at jeg pleide å gi dem bort på bloggen, fikk jeg 6.  Så blir sikkert snart en mini giveaway. Den ene beholder jeg selvfølgelig til den store lush pakken i kalenderen min.Jeg så noen gå forbi med Standard poser og tenkte at de kanskje hadde sprettballer der, noe de hadde så Lykke Polaris er veldig fornøyd nå.Jeg gikk å små tittet litt, men var blitt veldig sliten så jeg bestemte meg for å spise på Peppes før jeg dro hjem. Jeg planla en lang liste over alt jeg ikke skulle ha i salaten min og ble overlykkelig da jeg åpnet menyen og så at salaten min var tilbake. Var veldig sulten så det ble som vanlig en liten forrett.

Linn kom og møtte meg på peppes og holdt meg med selskap mens jeg spiste salaten min (og hun opp forretten min) så tok vi oss en liten vandre tur bort på gamestop for å sjekke pris på julegaven hennes. Nå var jeg så sliten at det bare var å kaste seg i en drosje og komme seg hjem.

Litt sjokkerende å komme hjem fra handletur og innse at du er tom for mat ?

nye truser

Legger du virkelig ut bilde av undertøyet ditt på nett? - ja når det er helt nytt og ubrukt ser jeg ingen problemer med det.

kjøpt inn på change - fikk 6 for 400 av mamma og kjøpte to til selv.

Loppemarked dag for de på 2 ben

I dag var det loppemarked hos naboen og ikke så veldig overraskende var nesten hele familien der. Vanligvis pleier jeg å løpe til brettspill og elektro for å få oversikt over spill før de blir solgt ut, men i dag ble det andelenes. Jeg var innom brettspillene først, men hadde allerede på veien bort sett ikea hylla jeg er så glad i. Jeg gikk fort igjennom spillene før jeg tok tak i hylla og slapp den ikke før den var min for 50 kr.Min Mor og tante var så snill å bære hyllen bort til rullestolen min som sto på utsiden. jeg hadde tatt med meg den fordi jeg er veldig dårlig for tiden og orket ikke å stå å vente på at det åpnet. jeg hadde nok klart å gå de 50 m bort. Det var en rask tur innom elektro, fin lopper og kjøkken uten noen kjøp. Men inne blant bøkene fant jeg noe. Billy og zits hefte og noen gode filmer til kalenderen min. tok med meg noen matte bøker også, fordi jeg elsker matte.

På veien ut passerte jeg et bur og jeg ringte mamma for å høre med henne. vi hadde egentlig bestemt oss for å holde oss til de reiseburene jeg hadde, men det sto jo der og kunne være en god ide. Mens jeg pratet med henne så jeg to cola glass på ting og tang bordet utenfor og bare kastet meg etter dem. Jeg kan se på lang avstand om det er glass jeg har i samlingen min eller ikke og det er ekstremt sjeldent jeg ser noen jeg ikke har. 10 kr for 2 tyske cola glass. vi endte med å kjøpe buret også, det vil bli perfekt størrelse til lykke når hun blir stor. 50 kr.Siden vi nå hadde enda mer å bære på fant vi ut at det var på tide å planlegge hvordan vi skulle komme oss hjem. Mamma gikk å hentet et bilde hun hadde kjøpt og jeg gikk for å kjøpe meg en vaffel. Her møtte jeg på kusina mi igjen og vi gikk sammen til stolen min og logistikken, hun hadde også kjøpt en hylle.
Det endte med at mamma tok ned de tingene jeg hadde kjøpt og satte dem utenfor leiligheten og jeg kjørte ned og la fra meg tingene nederst i oppgangen (ville ikke gå inn og stresse lykke)
så lasset vi stolen min opp med hyller og alt annet folk hadde kjøpt og fikk plass. Tanta mi og Linn bar min kusine sin nye hylle hjem og jeg kjørte i forveien, lasset av og kjørte ned sparksykkelen til kusina mi som hadde sterke smerter i foten og vondt for å gå.

Veldig sliten dro jeg nå hjem for å få i meg litt mat. jeg tok inn småtingene. resten av tingene bar mamma og tante da de kom ned litt senere og vasket leiligheten min for meg. Jeg fikk tatt meg en lyntur på senteret for å handle inn noen ting jeg trengte.

hatt en kjempe fin dag og er langt over over trøttshopping i Kiel

vi hadde hørt litt om forskjellige ting i Kiel og trodde vi hadde planene klare. en rask tur i land og på kjøpesenteret og så tilbake til båten. Men været var så fint at vi gikk på utsiden av kjøpesenteret og plutselig var vi i en gågate, her ville vi heller være. vi fant et lite torg og der sto det en dame og solgte klær, et helt vanlig marked. 

og som vanlig forelsket jeg meg helt i noe på stativet. dessverre passet ikke den kjolen meg, men etter litt hjelp fant vi en annen jeg likte like mye. da vi skulle betale så hun at jeg så på t-skjorte og hun ga oss 3-4 euro i rabatt på den om vi kjøpte begge, noe vi gjorde. 

vi brukte opp nesten all euroen vi hadde tatt ut på dette kjøpet så mamma gikk inn i en bank og tok ut litt til. jeg ble sittende på utsiden og tok bilde av markedet vi akkurat hadde hvert på. vi fortsatte ned gågaten og tittet på litt bursdags gaver (uten å gå mer inn på det temaet)

vi fant en tilbehørbutikk og gikk inn her og jeg forelsket meg i noen leggings. dessverre var det ekstrem dårlig kundeservice her og hadde det ikke hvert for at jeg virkelig ønsket meg dem, hadde vi bare gått.vi var også innom et supermarked og handlet litt, men mesteparten av tiden brukte vi på å gå ute i sola. vi gikk inn i kjøpesenteret på veien tilbake til båten fordi det hadde blitt så varmt og jeg var lit redd for solstikk. vi var slitne og hadde ikke så alt for god tid, så vi passerte bare igjennom førsteetasje. 

hadde egentlig aldri trodd at vi kom til  shoppe til meg på turen, men man vet aldri hva man vil komme over.

 

bytur

Det ble ikke den store handlingen på byturen, men vi fikk oss en koselig tur ute i sola. Planen var å rekke perlehuset før det stengte, men vi bommet med 16 minutter. Etter bomturen tok vi oss en tur ned på aker brygge og spiste is og så på sjøen. Avsluttet med å kjøpe kinobilletter til onsdag og en rask tur på Lush.

 

Inne på Lush var det en hyggelig dame som smilte når jeg sa jeg liker å gi prøvene deres bort i blogg premier og ga meg ekstra mange prøver. Kjørte rullestolen ned så har fått meg to lange kjøreturer i dag også.


nye klær

Mamma har vært i Spania og på marked. Underveis tenkte hun på meg og virkelig hjalp meg med å fornye sommer garderoben. Fikk med litt godteri fra taxfree og en posepose også.


Loppe lørdag 25.04.15

Denne lørdagen var det ingen tvil, jeg skulle på loppemarked og jeg skulle være der når det åpnet. Med andre ord jeg sto opp 30 minutter før, gikk ut 3 minutter før det åpnet og enda ventet et helt minutt før jeg slapp inn.

Denne gangen gjorde jeg en forandring i rutinen min og gikk til elektronisk og dataspill først. Det var allerede fult av barn og samlere der. Men jeg fikk sett igjennom noen ting og fant meg 3 ps3 spill og et psp spill. Psp spillet var mest for at jeg skal ha noe spill til konsollen min son er lovlige ?
 tilsammen kom det på 170 kr, ingen rabatter første dagen sa de til alle så jeg prøvde ikke engang.Siden det regnet var det greiest å bare følge gangene nedover, så neste stopp var glass og finlopper. Her sto det 5 OL colaglass fra 2004 med armbåndene på, dette er sjeldent så jeg måtte kjøpe en av hver farge. Når jeg fortalte mamma som jeg møtte der inne at jeg hadde funnet cola glass jeg ikke hadde, trodde hun nesten ikke på meg. De tror nok at nå må jeg da ha alle snart. 10 kr glasset etter min sjokkerte reaksjon på 30 kr glasset. Vanligvis ville jeg si at å ta mer enn 5 kr for et cola glass er for mye, men disse var med armbåndene.På ting og tang avdelingen fant jeg ting og tang å male på. 50 kr for alt.Inne på bokavdelingen kastet jeg meg først over billy bladene, jeg har endelig funnet igjen listen min over blader jeg mangler. 3 stk er ikke dårlig. Jeg plukket også med meg 3 billy Pocket fordi jeg ikke har kontroll over hvem jeg har. Fant to strikke bøker i hobby avdelingen og siden jeg sliter så å utvikle meg videre tok jeg med dem. Så gikk jeg igjennom dvd filmene for å se om det var noen forseglede perler til julekalenderen min, og her er det mange som har kjøpt filmer og aldri sett dem. 200 kr for alt.Som sagt regnet det og da jeg skulle se over brettspillene (som er hvor jeg pleier å starte) ville han ikke la oss se på dem lengre fordi de sto ute med presenninger og ble fuktige om noen løftet på presenningene for å se hva som var der. Så ikke på sport avdelingen siden den var ute.

nok en loppe dagI dag (teoretisk sett i går) var det bare Abildsø loppemarked som fikk besøk av meg. Har blitt mange hobby bøker på meg denne helga. 

 

loppe dag

Planen var egentlig å møte opp når det første startet og se hva jeg orket etter det, men når vekkerklokka gikk forsto jeg fort at dette bare var en drøm. Jeg lå en stund i senga og prøvde å få kontroll og sto til og med opp. Men konkluderte fort med at det ville være livsfarlig for meg å kjøre ut når jeg var så borte. Så jeg la meg igjen.

 

Men når jeg tilslutt våknet fikk jeg tatt meg en tur bort på to av de. Ekeberg og Høyenhall. Men kanskje jeg skulle ha holdt meg hjemme for jeg hadde flere black out og klarte å kjøre meg fast på Ekeberg. Det er første gang jeg har kommet over en sti stolen ikke klarer. Men en koselig dame med hund passerte og så jeg slet og hjalp meg fri. Den krigen med stolen tok resten av kreftene mine.


åpning av 6 overaskelseposer fra glitter

da jeg så det var 3 for 2 måtte jeg kjøppe med meg noen, og da jeg fikk vite jeg fikk bruke rabattkortet som hadde 100 kr i rabatt, kjøpte jeg to runder ( 6 poser). dette er kanskje de beste posene jeg har kjøpt noen gang.

ok, mye jeg ville beholde. kanskje ikke så mye å klippe opp. men blir en del gaver til bloggen der også. 

handletur

I dag var jeg på en liten bytur med Caroline, skulle bare innom lush på karl johan, men endte opp med å handle litt mer. 
fiskesluker

I Dag kom det fiskekroker i posten fra prismatch.no

 

På lørdag hadde eieren av denne siden en facebook kampanje hvor du fikk kjøpe produktet for 0 kr. Frakt hvis du var første som kommenterte. Og selv om jeg syntes dette tilbudet var forvirrende grunnet beskrivelsen fant vi fort ut av det og jeg betalte 39 kr i porto og fikk fiskekrokene i posten. Det ble lagt med ekstra fiskekrok grunnet samtalen om hvordan man kunne gjøre ting litt mer forståelig. Jeg gleder meg til sommeren kommer og jeg kan starte å fiske.


Lancôme lipgloss 20 kr stk

På Lambertseter senter selger vita exclusive ut leppestift og lipgloss prøver for 20 kr stk.  Jeg fikk hjelp i butikken da jeg sa jeg tenkte å kjøpe opp noen til premier på bloggen min og vi gikk igjennom og plukket ut de som ikke var prøvd. Selvfølgelig beholder jeg noen selv. Den lilla leppestiften og tre av lipglossene (to av dem hadde jeg kjøpt inn dobbelt av). Ikke helt sikker på om jeg skal vente til julekalenderen, eller gi dem bort før. 

tannlege og bytur

Det er slemt av tannpleieren å først si null hull, men etter rens ta det tilbake og si det er antydninger til et lite et. Så da er det tilbake og borre litt.

Det å dra til tannlegekontoret er så stressende, så jeg trengte en avstressende bytur. Som mamma sier det er dyrest å dra på handletur uten planer om å kjøpe noe, for du har ingen ide om hva du kommer hjem med. Men jeg tror jeg klarte meg ganske bra. Ble noen nye produkter på lush, ny kabel til høretelefonene mine (de gikk i stykker når jeg kom ned i byen) en yoghurt is og salat til middag.
Jeg fikk den geniale ideen om å bestille maten på peppes over telefon mens jeg var på outland så jeg bare kunne vandre forsiktig ned å plukke den med meg på vei opp til kontoret til mamma. Her spiste jeg middag og etter hvert ble det ost og kjeks. Det kom noe besøk og jeg pratet skrekkfilmer med den nye advokatfullmektigen.

 

Har hatt en fin dag, men nå er jeg utslitt. Ser ut til at jeg får døgnrytmen på plass da.

skuffet over glitter

Jeg var på senteret og handlet mat. Jeg skulle vente på mamma og hadde litt ekstra tid så jeg tenkte jeg skulle titte litt i butikkene. På glitter var det kjøp 3 ting få 50% på alle varene (uten noen små stjerner) og jeg tenkte at selv om jeg hadde bestemt meg for å holde meg unne de gaveposene på en stund, at det kunne være verdt det. Jeg var ikke så veldig overasket da de sa at tilbudet ikke inkluderte gaveposene så jeg kranglet ikke på det, men da de sa at jeg heller ikke fikk bruke rabattkortet mitt på dem følte jeg meg lurt og sa jeg ikke ville ha dem.

 Gave eller overraskelsesposene er jo produkter de ikke har klart å selge ut på salgene sine. Noe som er klart når du åpner posen som skal inneholde varer opp til 500 kr og alle har minst en tilbudspris og gjerne ned til 10 kr. Så enkelt sagt er det varer til ca. 10-30 kr stk som ligger i disse posene. Så er de gjerrige nok til å si at siden disse varene som de ikke får solgt på en annen måte er så nedsatt, gjelder ikke vanlig bonuskort eller tilbud.

 

Jeg tror de ønsker å bli kvitt kundene sine jeg. 

siste pakke på en stund ( tror jeg)

Med lite penger og alt som er bestilt i hus, tror jeg det er liten sjanse for noen nye pakker i posten den nærmeste tiden. Og der så jeg alt min første feil, jeg har en bestilling på vei til. Jeg hadde det nok i underbevisstheten fordi jeg skrev tror jeg i overskriften før jeg kom på den.

Men det er siste pakke med smykke utstyr og nå håper jeg at jeg har alt jeg trenger til desucon fantasy prosjektene mine. Det er snart for sent til å bestille inn nye ting fra kina.

 

Dagens pakke inneholdt 4x100 m med nylontråd. Plastposer og svart labradorite perler. Det lå også med en liten takk for kjøpet gaver. Jeg synes slike er så søte. 

Nye klær

Jeg er ikke den som handler mest klær. Det at 99% av klærene ser forferdelig ut på deg om du i det heletatt får dem på deg er ikke akkurat motiverende. Men jeg trengte noen basis klær så jeg bet tennene sammen, gikk på H&M fant en joggebukse og to tights og kjøpte dem uten å prøve dem.  Fordelen med basisklær på H&M er at de er så billige at du kan ta denne sjansen. Grunnen til at jeg ikke prøvde dem var at jeg var for sliten.

 

Men i natt prøvde jeg dem før jeg la dem bort og kan lettet bekrefte at de passer. Jobbebuksa er veldig lang i beina, men det er jeg vant til.spontan bytur

Det sprudlet energi i meg i dag, så da Caroline spurte om hun komme tidligere enn avtalt, spurte jeg om vi ikke kunne møtes i byen. Ble den samme runden med butikker som vanlig.

Kjøpte også Shampo og balsam på lush og neglefil på tgr 

2 pakker i posten

Den ene kom i går og den andre i dag. Er en 3. som ligger og venter på meg på postkontoret, men den er nok for stor for meg å hente uten bil.

Pakken som kom i går var fra bestselgerklubben. Rett og slett velkomstpakken jeg fikk for å melde meg inn. Nå må jeg bare huske å avbestille hovedboka i et år.Pakken jeg fikk i dag var smykke ting jeg hadde bestilt på etsy, den kom mye fortere enn ventet og nå har jeg alt jeg trenger til å forberede meg til desu fantasy.


årets første bytur

I går var jeg på årets første bytur. Først alene og senere sammen med Caroline.

Mitt første stopp var spaceworld sin megastore i storgata. Jeg har sagt før hva jeg mener om denne butikken og de har ikke gjort noe bedre inntrykk på meg. Jeg fikk et gavekort hos dem på 500 kroner og gledet meg til å se igjennom spillene deres, men ble fort skuffet da det virket som en dansehall med stor plass mellom hyllene og dårlig utvalg. Ser ut til at de bruker alle pengene sine på kule figurer.Men etter å ha vandret rundt litt fant jeg et singstar spill jeg kunne tenke meg, et ps3 spill til julekalender 2015 og et gavekort på 250 kr til itunes. Jeg trenger virkelig litt ny musikk på telefonen min. problemet oppsto da jeg skulle betale og det viste seg at spaceworld hadde slettet brukeren til han i kassa. Han fikk ikke aktivert itunes kortet.

Han sa sjefen snart var tilbake fra pause og jeg gikk litt rundt og tittet igjen. Det sto en reklame for medlemsklubben deres og jeg kom på at jeg hadde meldt meg inn grunnet julekalenderen. Når jeg var igjennom runde to gikk jeg opp til kassa og sa jeg droppet itunes gavekortet, men jeg hadde en rabbatkode jeg hadde glemt. Problemet som da oppsto var at uten itunes gavekortet hadde jeg ikke kjøpt nok til å bruke rabattkoden, men jeg fikk jo ikke kjøpe itunes kortet fordi sjefen aldri kom.

Tilslutt gikk han opp og hentet en annen ansatt i en av de andre avdelingene. Med rabattkoden kom det jeg handlet for på 480 kroner så for å bruke opp alle pengene kjøpte jeg to skylander figurer til 10 kr stykket.Alt dette og jeg hadde så vidt startet byturen min. heldigvis var Caroline litt forsinket, for jeg hadde brukt over 30 min på å vente i den butikken og var sen.

Resten av turen gikk bedre. Vi var innom og så på tgr og op neo tokyo. Handlet på salget på Panduro og Lush før vi dro til senteret her oppe og hentet en pakke og gikk hjem. Jeg var helt utslitt etter handleturen og satte virkelig pris på hjelpen jeg fikk med å bære varene.

Vi gjorde litt husarbeid og avsluttet med å levere inn datamaskinen min på reparasjon. Jeg var nå så sliten at jeg falt om i senga når jeg kom hjem og sov frem til 15.00 i dag. 20.00 -15.00 ingen problem. Hadde jeg ikke måtte handle mat i dag hadde jeg nok ikke stått opp.

fredagstur til byen

 

I går var jeg en liten tur i byen. Jeg har utsatt turen frem til Fredagen fordi jeg måtte ned da og hente det nye pokemon spillet. Når jeg først var der nede prøvde jeg å fikse så mye som mulig og jeg reiste hjem igjen helt utslitt, men fornøyd.

Gårsdagens fangst ble:
pakker på posten og pakker på døra

 

Det er morsomt å få pakker, noe jeg stadig sier. Jeg visste jeg kom til å få en kjempe pakke på døra fra netthandelen.no, men jeg var veldig overasket da det også lå en hentelapp fra postkontoret på en pakke fra kina. Jeg Pleier å ha kontroll på hva jeg har kjøpt og hva som har kommet frem, men denne gangen hadde jeg visst mistet kontroll.

Eller ikke mer kontroll enn at jeg forsto hva som måtte være i den, for når jeg tenkte på perlebordet mitt har jeg flere ganger registrert hvor få dødstalismaner det har vært der. Pakken kom akkurat til riktig tid. Jeg har bestemt meg for å ha hovedpremien på bloggen min fra ting jeg har laget og temaet blir Harry Potter.

liten pakke fra kina som inneholdt masse HP morro

ikke fullt så liten pakke fra netthandelen.no, bare noen ting i boksen er avbildet da det var en del julegaver i den.
Enda en pakke i posten

 

Denne har jeg ventet lenge på, godt over en måned. Det er Silicon former til såpe, lys og godteri.

Det er mange pakker for tiden. Denne hentet jeg i går og i dag lå det en ny hentelapp til meg i postkassen. Jeg er ikke helt sikker på hva det er i denne, men siden formen er ganske dårlig venter jeg til i morgen med å hente den.


julebutikken Nille åpner

 

kke la deg lure, det er ikke en ny butikk som åpner. Det er den samme gamle men med mye julevarer og for dagen 20% på hele kjøpet om du er medlem i nilleklubben. Det siste var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.


salg på glitter

 

 

Nå har det vært salg på glitter lenge og jeg har fulgt med på at varene har gått ned til 50%, så 75% men når jeg i går så det var en rad med varer til 5 kr måtte jeg ta en titt. På hylla hang det mange små halskjeder med et minimalt anheng. Anhengene var så små at de passer best på armbånd og det er nok det jeg bruker dem til. Jeg tok alle de hadde av anhengene jeg ønsket og fikk med meg lenke, feste og ringer på kjøpet. Disse skal jeg ha det moro med.

Når jeg først var der kjøpte jeg litt mer kritt farge til håret også, syntes de var morsomme.mildt sagt ikke verdens beste bilde

siste loppe fangst for i år

 

På lørdag var det tid for årets siste loppemarked, ihvertfall for meg. Jeg måtte ta en sikkerhetstest og til min store overraskelse fant ut at det er ett loppemarked til på Hasle neste helg, men det blir nok ikke for meg.

Loppemarkedet på Nordseter skole startet kjempe tidlig (hele 30 minutter før vanlig tid) men jeg klarte å komme meg opp i tide. Målet var å være der når det åpnet, men resten av familien min var ikke like raske. Men det tar litt tid å pakke sammen fem folk fra fire forskjellige leiligheter, finne frem nå alle har noe å si, og spesielt når den ene bestemte seg for å bli med lenge etter vi egentlig skulle ha dratt. Men vi kom frem ca 15 min etter åpning og splittet oss fort opp. Fetteren min på 11 ble med meg mens damene splittet seg opp etter hva de ville se. Tror fetteren min var ganske fornøyd med prioriteringen min. leker (for å se etter brettspill) bøker (for å se etter brettspill eller dataspill) elektrisk (for å se etter dataspill) kjøkken (for å se etter cola glass) div ting (for å se etter ting jeg kan lage ting ut av) etterpå tok vi oss en kakebit mens de trege voksne gjorde seg ferdig. (30 år men ikke voksen)

Jeg og fetteren min kom fra loppemarkedet med en dvd film til han, ringenes herre 3, en bok om smykkelaging til meg og masse tre jeg kan male på. Den ene tanten min kjøpte et skjerf og den andre en kontorstol og noe av glass jeg ikke vet hva var. Mamma sjokkerte alle med å ikke kjøpe noe.
Shopping spree

 

Det er ikke ofte jeg føler for å slippe meg løs å bare handle, men i dag var unntaket. Mamma vil sikkert le av meg når hun hører summene jeg brukte da hun ikke helt ser på det som å ta av når du ikke runder 1000 lappen. Men jeg kan ikke noe for at jeg har økonomivett og geniale billig butikker i nærheten. Endte opp med å handle i to butikker Lindex og tgr.

Det første var nytte ting, noen ganger må man bare kjøpe nytt undertøy og kaste det gamle og hullete.

Det andre var en kombinasjon av handle lyst og hobby ting jeg trengte. Men jeg koste meg og er veldig fornøyd med fangsten.


lopper i går

 

I går var det nok en gang tid for loppemarked, og jeg kom fra dem med mange små skatter.

Først var vi på abilsø loppemarked, det åpnet klokken 10.00. Dette var nok i det tidligste laget for meg fordi jeg følte jeg ble løpt ned og oversett hele tiden. Det er ikke plass til en forsiktig høflig jente på et loppemarked. Jeg fant meg en bok om dekopasje og etter en stund fikk jeg også betale for den. Avsluttet loppemarkedet med en vaffel som ekstra energi før vi gikk på neste.

Klokken 11 åpnet loppemarkedet på Opsal og vi var på plass. Eller mamma og tanta mi satt i kø for å parkere, men jeg hoppet ut av bilen og startet å titte igjennom ting. Jeg startet på bok avdelingen i motsetning til de fleste andre som hadde vært der minuttet før når det åpnet så jeg fikk god tid til å gå igjennom ting. Jeg fant masse lydbøker som fortsatt var forseglet, og noen som ikke var det. Da de fortalte meg at de tok 10 kr lydboka angret jeg litt på at jeg ikke hadde tatt med resten, men jeg fikk mange. På kjøkken avdelingen fant jeg et cola light glass og mamma fant meg, hun trengte kontanter og til hennes lettelse hadde jeg mye. Avsluttet med å presse meg inn og ut av ting og tang hjørnet, her var det virkelig trangt om plassen, men jeg kom ut med noe tre verk jeg kan jobbe med. Så var det hjem og tilbake i seng.
bytur i snøen

 

Det er bare en uke igjen til alt må være klart til desu og jeg følte at jeg ikke kunne utsette byturen noe lengre. Mange vil sikkert tro at det var et dårlig valg og velge gårsdagen til å vandre rundt i byen, men jeg koste meg i det norske været.

Jeg hadde en veldig koselig taxi sjåfør på vei ned til byen og vi fant et fint sted å stoppe, det er visst ikke så lett å kjøre de vanlige veiene for tiden. Han satte meg av rett utenfor Panduro og jeg startet handleturen min her. Dette var jo hoved målet for turen så det var ganske greit startsted. Som vanlig hadde de ikke akkurat det jeg skulle ha, men noe av det. Noe er bedre enn ingenting.Jeg hadde tenkt at turen skulle bli til en lyntur, men jeg satte meg hele tiden nye mål og tenkte at det hadde vært fint om jeg klarte å få tak i alt jeg ville ha. De hadde ikke sterke sakser på cascas, men merkelig nok fant jeg det på tgr senere. Jeg var egentlig innom arkaden for å se om de hadde katte ører på neo tokyo, ja de hadde det, men bare hvite igjen, jeg trenger sorte. Lurer på om de ville ha hatt dem sist gang jeg var der men ikke kom meg opp grunnet at heisen var låst.Jeg gikk innom gamestop på Gunerius for å hente en Pokemon, men de var tomme. Hvis jeg forhåndsbestilte det nye pokemonspillet skulle de ringe meg når det kom nye koder inn og siden jeg skal ha spillet tenkte jeg ok. Telefon er det usikkert på om jeg får da, det er veldig vanskelig å komme igjennom på telefonen min, dårlige signaler i leiligheten.

Siden de ikke hadde sorte katte ører på neo tokyo eller tykt sort stoff på Panduro, startet jeg å vandre rundt på Grønland. Jeg var innom mange butikker og følte meg litt som en turist i egen by. Det er veldig stor forskjell mellom livet i blokkene der og her oppe på Lambertseter. Eller kanskje ikke så stor forskjell i hvordan man lever, men hvordan ting var bygd opp.

Jeg fant ikke det jeg skulle ha og tilslutt var jeg så sliten at jeg var overlykkelig over å finne en drosje holdeplass. Jeg satte meg inn i drosjen ca 10 minutter etter at anfallet hadde startet. Det tok meg mye vilje å holde meg oppe den tiden og jeg er glad det ikke var kramper. Skulle ønske jeg bare hadde sovnet i bilen for jeg var ikke mentalt forberedt på flere utfordringer som da drosjesjåføren overasket etter å ha kommet ut av tunellen på ryen. Her snør det ordentlig. Ja sier jeg litt oppgitt, vi er høyere oppe nå. ? det er bare det at jeg har sommerdekk sier sjåføren. Ikke forstår jeg hvorfor han tok det opp. Ville han at jeg skulle si greit jeg går av og tar en annen drosje? Eller ville han at jeg skulle forandre været? Jeg bet tennene sammen for å ikke å si noe om idioti og sunn fornuft i trafikken da en kvinne i krysset foran oss faktisk kjørte på en mann. Heldigvis hadde bilen hennes stoppet for noen barn som gikk andre veien så det var veldig lav fart og mannen bare slo/ la seg over fronten og det gikk bra. Uansett tenkte jeg for meg selv at jeg var en idiot som gikk ut første snø dag i Oslo, jeg vet egentlig bedre. Var glad for å komme meg trygt hjem.

salg på nille

Jeg var egentlig innom for å se etter litt dekopasje ting, men da jeg kom til hobby delen så jeg det var salg på smykkedelene. De kostet 5 kroner pakningen og jeg satte meg rett ned på gulvet og startet å lete igjennom det som var der. Dette var en både positiv og negativ nyhet for meg. Salg er alltid morsomt, men siden de ikke har hatt påfyll på varene på minst 6 måneder og nå selger ut resten til 5 kr tror jeg de skal slutte med det. Hun i kassen trodde ikke det, men det trodde de heller ikke på tgr da jeg spurte om de skulle slutte med favorittperlene mine. Det er forresten på nille jeg har kjøpt vingene til mine fangede snitch smykker. De hadde en pakke igjen og jeg sikret meg i hvert fall den før de forsvinner helt.
loppemarked fangst

Jeg vet ikke hva som sier mest om meg. At mamma blir bekymret og vil ringe meg ett minutt før loppemarkedet starter og jeg ikke har møtt opp, eller det sjokkerte ansiktet til naboen når de ser meg på formiddagen.

På det første punktet må jeg forklare a jeg er ekstremt punktlig og dukker somregel opp i god tid. Om jeg kan bli et minutt forsinket sier jeg i fra. Men nå har det seg slik at dette loppemarkedet var rett utenfor døren min og 1 minutt var alt jeg trengte for å komme på plass. Hadde planlagt å være der noen minutter før, men fant ikke listen over billy bladene mine og lette til det siste sekund. Ingen nye blader på meg før jeg finner den lista.

Jeg møtte mamma og tanta mi ved inngangen bare for å si sees og gå min egen vei, vi har forskjellige tanker om hvor man skal gå først. Jeg gikk først til brettspillene og her kjente jeg igjen et spill, jeg måtte vurdere litt om jeg ville kjøpe det siden det var på tysk, men kom frem til at spillereglene kan man finne på nett. Tenkte ikke over at det kunne være spille kort med tekst og da jeg så det var en serie av spillene kjøpte jeg alle sammen. De er nye og forseglet så om jeg finner ut at det blir for vanskelig å spille dem selger jeg dem på ebay. Betalte 100 kr for alle 4.

Etter mye om og men klarte jeg å presse meg frem til spillene inne på data avdelingen. Det var veldig trangt der og jeg sto i en slags kø for å komme inn, men da folk kom bak meg og prøvde seg på unnskyld, jeg skal bare forbi måtte jeg legge høflighet til side og dytte meg inn. Så mye jeg er på loppemarked burde jeg huske at det ikke finnes noe som heter høflighet. Så jeg kom meg inn selv om det egentlig ikke var plass. Jeg fikk med meg at en mann tok tak i en bass forsterker og en annen sa nei den er min, det virket som begge hadde kjøpt den. Jeg fikk hendene mine på ps3 spillene og gikk igjennom dem, det var to spill jeg ikke hadde og da gutten vedsiden av meg spurte hvor mye hans spill kostet og det var for dyrt, bestemte jeg meg for å ta det med i mine og prute det ned og gi han. Jeg prutet det ned til et gratis spill og han var veldig overasket da jeg ga det til han. Andre kan være brutale på loppemarked, betyr ikke at jeg må være det også. Kjøpte også med et skylander sett til 50 kr. Ps3 spillene kom på 250.

 

Jeg gikk så inn til finloppene og ristet på hodet da jeg så cola glassene. Det sjokkerte meg ikke, men jeg ville ikke kalt dem finlopper selv om jeg samler. Var litt usikker på om jeg hadde den ene serien som sto der så jeg kjøpte med en av hver farge. Gikk innom bøker, men følte da at jeg hadde brukt så mye penger at de måtte være noe spesielt for at jeg skulle kjøpe noe. Jeg kom ikke til boksen med hobby bøker siden en dame lå over den å leste i bøkene der, så jeg gikk bare ut. Jeg var nå ferdig og det var bare ved en tilfeldighet at jeg så cola glasset som lyste mot meg fra ting og tang bordet ute. Jeg grep tak i det, for jeg var sikker på at jeg ikke hadde det og her ute skulle de bare ha 5 kr for det. 10 kr for de fine inne. Akkurat da jeg skulle betale fikk jeg øye på et riste glass og jeg smilte til meg selv, jeg samler egentlig på slike, men bare juleversjonene. Men det viste seg å være en drage inni og jeg innså at den måtte jeg bare ha. 5 kroner for den også.

 

Sliten og en del kroner fattigere innså jeg at jeg ikke orket flere loppemarked i dag, hadde planer om to til. Kanskje jeg titter på en av dem i morgen om jeg klarer å stå opp.etsy pakke ? ( har mistet tellingen)

selv om jeg ikke husker hvor mange jeg har mottatt vet jeg at dette er nest siste. den siste inneholder poser til å legge smykkene i, lærte sist gang at 50 løse smykker blir en stor knute så nå har jeg dem to og to, det blir en mye mindre og lettere knute.

pakken kom i går og siden jeg ikke var bra fikk jeg hjelp av assistenten min til å hente den, senere på kvelden startet jobben med å sette på ringer og tråd.
 nå begynner jeg å bli klar for desucon

gårsdagens bytur

i går var jeg en liten tur i byen, men var så utslitt når jeg kom hjem at jeg ikke orket å blogge noe.

jeg skulle ned å delta på en smakstest på potetgull. si hva du mener og få et gavekort på 150 kroner virker som en super mulighet spør du meg.
når jeg først var der nede tittet jeg selvfølgelig i litt butikker og fikk med meg hva som skjedde rundt omkring.
området rundt gran hotell var stengt av, min tanke var hadde ikke han dratt nå? men jeg hadde lest feil og at han skulle dra i løpet av dagen. oppe på Egertorget sto Amnesty og vervet nye medlemmer til sin sms kampanje og folk satt i glass bur for ting som er lovlig i Norge men ikke alle steder i verden.  

jeg var innom søstrene grene, outland og meny før jeg sjanglet slik at folk sikkert trodde jeg var ruset. fikk kjøpt noen ting da.
4 loppemarked og en superlørdag

Ja jeg er utslitt, og ja jeg kan skylde meg selv, men hvem kan stoppe når man har det så morsomt?

Startet på første loppemarked klokken 10.00 på Karlsrud skole, her klarte jeg å få tak i noen spill, forseglede serier som blir premier i kalenderen min og noen perler. Spill 50 kr for alle, filmer 150 kr og perlene 20. på Karlsrud skole hadde de bestemt seg for å ikke prute.

Når jeg var ferdig her dro jeg ned på Abildsø skole og sjekket ut loppemarkedet der, fant to filmer til (på bildet over) og betalte 40 kr for dem. Ville se på noen psp spill i elektro avdelingen, men det var vanskelig å få kontakt med de som jobbet og de var gjemt unna. Det viste seg at de egentlig ikke ville selge spillene uten konsollene, men kunne gjøre et unntak om jeg betalte litt mer for harry potter spillet de hadde dobbelt av. Eneste grunnen til at jeg vurderte det er at jeg ikke har spill til min psp, men uten om hp3 var det bare to gamle fifa spill og filmer, lurer på om de var klar over det?

Siden jeg nå hadde forlatt Lambertseter bestemte jeg meg for å fortsette mot bøler og ullsrud skole hvor bøler skole hadde loppemarked. Det ble en koselig kjøretur og jeg fikk sett på fuglene ved østensjøvannet og møtte på hele to sommerfugler på veien, trist at de vil dø til uka ?
her kjøpte jeg meg et brettspill til 50 kr og et gamecube spill til 20 kroner ? ZELDA

Tok en liten pause og lunsj hos mamma og satte igjen en del ting hjemme før jeg fortsatte videre. Først var det enda en tur innom Karlsrud fordi mamma hadde bestemt seg for å kjøpe et bilde hun originalt hadde gått fra. Siden de er så redd for at noen skal stjele tingene deres måtte mamma løpe ut med en lapp og jeg sto og passet på mens mamma betalte med kort. Her overhørte jeg flere sjokkerte kunder møte ingen pruting regelen og jeg tenkte stille for meg selv at jeg var glad jeg sa klart nei til å betale 30 kr pr cd i alle seriene jeg kjøpte tidligere.

 

Mamma gikk hjem til seg med bildet og et speil hun kjøpte og jeg fortsatte nedover til Bekkelaget skole. Film og spill avdelingen der er utrolig uoversiktlig og jeg prøvde ikke engang å finne noe der, men inne på glass avdelingen fant jeg 3 cola glass, selvfølgelig har jeg alle tre, men de er ikke så vanlige så jeg kjøpte dem med for 5 kr stk.
det sto noen jenter og solgte smykker og småting, men de forsvant ut for å handle selv da jeg kom bort og en voksen tok over. Jeg plukket frem smykker for 80 kroner og fikk dem for 40 + tre smykkeposer. Klager ikke. Her kunne man kjøpe sukkerspinn og det sier litt om hvor lite matlyst jeg har når jeg ikke engang ble fristet. Jeg elsker sukkerspinn.

Helt til slutt kjørte jeg innom senteret som har super lørdag i dag. Det var et av tilbudene jeg var ute etter, 3 gaveposer på glitter for 100 kroner. Originalt koster de 49 kr stk og de som kjenner meg vet at jeg kjøper dem inn for å finne smykker å ødelegge (bruke delene til egne smykker) og til premier i konkurranser her på bloggen. Kjøpte 6 poser (innhold kommer i eget innlegg)
det sto noen håndballjenter og solgte lodd og jeg kjøpte som vanlig. Jeg pleier å gi 50 kroner ? for det er det jeg ser på det som, men i dag vant jeg på siste loddet og tok med meg en pakke med sjokolade jeg skal gi bort i gave til noen. Avsluttet på tgr hvor jeg kjøpte 5 (betalte for 4) pakker med tynn svart elastisk snor. Den ekstra pakken kom med i god tro?

Resten av kvelden kommer til å bli brukt til å klippe opp smykker fra glitter og loppemarked, gleder meg.

 

en liten bytur uten penger

Å reise ned i byen når man ikke har penger kan være kjedelig, men jeg måtte ned en tur og selv om lommeboka var tom var det mye spennende å se på. Jeg hadde fått noe penger av mamma, men prøvde å ikke bruke dem, de skulle gå til ting jeg trengte. Veldig stolt over å ha kommet hjem med bare fire ting. To pakker servietter jeg trenger til prosjektet mitt, en remse perler til et annet prosjekt og toalettpapir.

 

Vi spiste før vi dro hjem, noe jeg kunne være med på siden mamma spanderte. Det var en koselig tur, gikk rundt i byen og lot vinden hviske ut alle de vonde tankene mine. Frisk vind er kjempe godt ( så lenge man har klær nok på seg)

 

bytur

Jeg kjedet meg litt i dag så jeg tok en lyntur ned i byen. Var ikke meningen å bruke mye penger, men å komme meg ut av leiligheten, ganske stolt over å ikke ha tatt av inne på panduro som jeg pleier. Det ble noen produkter på lush, godtebutikken i arkaden og platekompaniet.

Deodorant og tørr sjampo  

Denne filmen har jeg lett etter og ble kjempe glad da jeg så de hadde fått den inn. Lader til ps move ? nå har jeg alt utstyr til den uten selve move...

amerikansk hamstring 


 

glitter goodiebags

De som har fulgt bloggen min en stund vet sikkert at jeg har en stor svakhet for overaskeleseposene på glitter. De er mine kinderegg, tre ting i ett. Ting jeg liker og vil beholde, ting jeg vil gi bort i gaver på bloggen min og ting jeg vil klippe opp og lage egne smykker av. Egentlig veldig mye moro for 50 kr stk.

I dag kjøpte jeg fire, to på vanlig måte og to med de hundre kronene jeg fikk i bonus for å ha samlet 8 stempler på et kort.Nysgjerrigpusene på bildene var i hus fra før av.

 

 

liten pakke i posten

Jeg må innrømme at jeg var sjokkert når jeg så denne pakken i postkassen i dag. Ikke det at pakken hadde kommet, men at det sto deklarert som glass og bare en ting. Det første jeg gjorde når jeg hadde åpne pakken var å se etter noe som kunne ligne på stempel på anhengene og ja det sto stemplet som sølv. Tror ikke dette ville ha hvert et problem hos tollen uansett siden jeg holdt kjøpet under tollgrensen, men det fikk meg til å ikke legge merke til des største feilen. Det var ikke riktig ting i pakken.
Det var først når jeg skulle skrive priser på mine smykker og jeg prøvde å forstå sendelappen at jeg forsto at ingenting stemte. Jeg hadde fått 6 små anheng i stedet for 5. dette fikk meg til å gå igjennom lister, kvitteringer og bestilling flere ganger, men samme hvor mye jeg snudde på det hadde jeg seks anheng og ikke 5. fortsatt litt treg tok det meg enda lengre tid å se at vedlegget absolutt ikke stemte med innholdet. Det sto fire ting og at det skulle være 5. dette inn så jeg da jeg skulle se hva slags stein det var i de oval kuttede steinene. De sto ikke på lista mi, men det sto en av dem i bestillingen, dette var også det dyreste anhenget og det hadde jeg fått dobbelt av. 

Jeg kunne ikke huske å ha sett ametyst hjertet mitt, men så det var sendt med et aquamarine hjerte i stedet. Konklusjonen min ble da at de hadde fått for mange bestillinger på ametyst hjertet og siden de ikke kunne levere det erstattet det med lignende ting som jeg hadde bestilt, for å være på den sikre siden sørget de for at jeg fikk varer for mer en jeg hadde betalt. Jeg har virkelig sittet og regnet på det og uten aquamarine hjertet jeg ikke vet hvor mye ville ha kostet gikk jeg egentlig i pluss. Siden jeg hadde laget smykker med deler av bestillingen før jeg oppdaget feilen og at jeg gikk i pluss har jeg bestemt meg for å ikke klage.
telefonen sine siste bilder

Store positive øyeblikk kan ha en sur ettersmak. I dag, en dag tidligere enn forventet dukket den nye telefonen min opp og jeg løp til postkontoret for å hente den. Resten av ettermiddagen gikk til å sette den opp og overføre ting fra den ene telefonen til den andre.
Det er trist å gi slipp på min kjære 4s, og den avsluttet sin tjeneste hos meg med å ta bilder av nykommeren. Nå er det ikke slik at den gamle er ferdig, jeg skal selge den videre på finn.no64 gb, nå skal jeg få plass til all musikken min

spontan bytur

Jeg fikk telefon fra kusina mi om et kjempe tilbud nede i sentrum, og jeg tok henne på ordet og hoppet inn i en drosje og kjørte ned. Platekompaniet på Oslo city selger ut samle utgaver til en pris som hadde hvert veldig god for original utgaver. Egentlig angrer jeg på at jeg ikke kjøpte inn noen ekstra til kalenderen min.
Vi tok så en vandretur innom favorittbutikkene våre, hovedmålet var geniale salg, men ingen kunne måle seg med tilbudet på platekompaniet. Det betyr ikke at vi ikke handlet noe, bare litt mer kontrollert.

Neotokyo:


 Outland, brukte deler av gavekortet mitt:lush:

 
på handletur

i går tok jeg sjansen og dro på handletur i byen, jeg ønsket å få med meg litt av salget før alt var over.

hovedmålet mitt var perlehuset, en utfordring langt større en jeg vanligvis ville ha tatt på meg, rett og slett fordi det er så langt å gå. på Torsdag ble jeg spurt hvor langt jeg klarte å gå og jeg sa frem og tilbake til senteret, om jeg ikke går på senteret. i går lærte jeg at jeg kan gå lengre, men bare om jeg orker smertene og krampene. jeg kom helt til universitetsplassen før krampene startet og gåturen opp til slottet var et evig langt mareritt. underholdt meg med musikken på øret og sorte biler som skulle opp å besøke kongen.

hadde det ikke hvert for en stol plassert inne på perle rommet, ville byturen min har endt her. Heldigvis var det en stol der og jeg satt nesten en time og plukket ut perler jeg ville kjøpte. Gåturen tilbake ned slottsplassen var enklere, selv om jeg kanskje hadde mere smerter.Jeg tok en stopp hos søstrene grene og kjøpte tre skrin jeg kan male og dekorere. På panduro kjøpte jeg to fat og resten av hjertene etter jul. De var på halv pris og jeg solgte godt av dem, så syntes det var verdt det. Kjøpte også med to poser med grønne perler til 10 kr stykket, men salget på panduro var virkelig ikke noe å skryte av. 
Jeg tok en rask tur innom TGR men nå var jeg fullstendig utslitt, ville egentlig bare gå, men så så jeg glasskrukkene som var gjemt innerst i et hjørne og jeg viste jeg måtte ta dem med. Sist gang de hadde dem kjøpte jeg bare inn noen og tenkte de kom til å ha dem, jeg har lært.Bestemte meg for å ta middagen på peppes pizza og jeg ble sjokert når jeg kom inn. Heldigvis hadde jeg sett at det var forandringer der inne når jeg gikk på utsiden, så jeg gikk ikke i anfall av sjokket. De har fjernet alt det koselige med peppes og gjort det om til et fastfood sted med røde glatte overflater. Men salaten min var den samme gode.

Jeg måtte gi opp håpet om å klare lush og outland, de får jeg ta en annen dag. Nå var det rett hjem og legge seg. 

liten handletur

i dag tok jeg en rask tur ned i byen og kjøpte meg kjole til i morgen og to gensere.

vel, endte med at mamma kjøpte kjolen til meg og jeg kjøpte gensere, men man klager ikke på gavmilde mødre.


Bytur

ja jeg kom meg ned til byen til slutt, men det var en stressende start med en drosje som var 20 minutter forsinket. Det var nok mest tanken på at jeg var forsinket som stresset meg for jeg hadde gitt beskjed og både mamma og stine viste det ikke var noe jeg kunne gjøre fra eller til.

Når jeg endelig kom meg ned på panduro skulle jeg først handle inn litt redskaper til juleverksted til helga med mamma og så se på smykke utstyr, bra mamma ikke gikk alene fordi hun hadde tatt feil av fimo leire og marsipan, hadde blitt en god overraskelse for noen på søndag, men ikke for meg. Jeg var alt for stresset til å klare å kjøpe noe til meg selv så jeg og stine dro videre.

Vi var innom oslocity, yummy heaven, tgr, outland , søstrene grene og nille. Siden klokken var over 5 var det mange butikker som var stengt og vi gadd ikke å gå langt for å se hvem som var og ikke var åpne lengre i desember.

På vei til outland møtte vi en lego mann, han hadde med seg en hjelper som delte ut gratis tegneserier, ja takk sa jeg med et stort glis og fik en av alle tre. Tok ikke bilde av lego mannen da,men tok han i hånden, han var søt. Uten om å finne smykke ting var målet å finne ting jeg ønsket meg til jul, greit å ikke bare ha praktiske ting på gavelista.

Avslutta på byporten med lush, tenk at jeg glemte å be om prøver. Rask tur innom gamestop og til slutt platekompaniet hvor jeg møtte mamma igjen og vi reiste hjem sammen. Greit å ha en datter med tt kort som bor 200 m unna deg etter en lang dag på jobben.

gratis tegneserier

ting fra nille og søstrene grene

lush


obos dag på Lambertseter senter

Jeg hadde i flere dager planlagt å dra å handle på senteret i dag, jeg synes det er kjempe moro når jeg får lodd i butikkene og det trekkes vinnere, jeg må ikke engang vinne. Det var litt mye etter å ha hvert i byen i 3 timer, men jeg fikk hvile hjemme nesten en hel time før mamma sendte melding om at hun var på senteret. Jeg viste det var en time for tidlig, men dro bort allikevel. Vi gikk rundt og tittet litt og mamma handlet, og når hun og tanta mi dro hjem startet moroa. Det ble delt ut boller og kaffe til alle, og det var mange boder som delte ut reflekser og andre små ting.Tilbudene startet og for hver butikk du handlet i fikk du ett lodd. Jeg handlet praktiske ting som mat, kattesand, fiskemat, strømpebukser osv... men også litt mer morsommere ting som kakeformer, glukose, perler og mer julegave ting. Avsluttet med en yoghurtis mens jeg ventet på trekningen, jeg vant ingenting...

hadde det morsomt, men kom meg sent hjem. Nå er det bare å gjøre klar leiligheten og legge seg.  

bytur 20.11.13

I dag var jeg med Stine i byen, vi handlet litt julegaver og juleting ( gavene blir det ikke lagt ut bilder av). Vi startet på TGR i arkaden og fortsatte hos søstrene grene, tok en rask tur innom sten og strøm for å titte i den nye lekebutikken og bruke toalettet...
vi gikk til bakebutikken jeg fant sist gang jeg var i byen, jeg ville kjøpe glukose, men når jeg så alle tingene som den kunne inneholde spor av, valgte jeg å handle på apoteket i stedet.

Vi var også innom outland og panduro, de fleste butikkene nevn har jo blitt standard når jeg er i sentrum. Tokk en rask titt på indiska etter tights, men fant ikke de jeg ville ha.Stine fulgte meg bort til kontoret til mamma, jeg liker ikke å gå der alene når det er mørkt. Men mamma fikk bare mer og mer jobb og til slutt orket jeg ikke å vente på henne lengre. Og i det jeg gikk ut av døra, gikk jeg rett inn i en politiaksjon. Jeg så det var enda en lengre borte i gata som jeg også måtte passere og hadde egentlig bare lyst å snu å gå inn igjen.

På halvveien til den andra politiaksjonen møtte jeg på en lede oslotaxi og trodde jeg ble reddet, men nei da, han ville ikke ta meg med. Han pekte opp på drosjeholdeplassen og kjørte og stilte seg bakerst i køen, det var ingen andre oslotaxi der og jeg snudde meg og gikk irritert mot neste holdeplass, jeg måtte passere neste politiaksjon, men politiet forsvant akkurat da og det viste seg å være noen i refleksvester som delte ut klær til de som bor ute ( det virket i hvert fall slik). Drosjen som hadde avist meg forsto at han hadde gjort noe dumt og bestemte seg for å gjøre opp for dette med å kjøre sakte bak meg bortover gata til jeg så han... jeg ga meg til slutt og lot han kjøre meg hjem.

liten vandretur i byen

Det blir en del vandring når man leter etter en ny butikk og bare registrerte at den lå på sjøsiden av karl johan og et sted i mellom jernbanetorget og stortinget T-bane stasjon. Hadde jeg gått opp gågata og tittet til sidene hadde turen blitt kort, men nei da jeg gikk rundt hvert eneste kvartal å lette, men jeg koste meg og slo opp adressen ordentlig når jeg var lei av å gå rundt å leke turist i egen by. Snublet over en del morsomme oppdagelser på gåturen da, butikker jeg ikke viste om og merkelige folk.

Butikken jeg lette etter var søstrene grene, og ja nå vet jeg den ligger helt inntil karl johan i samme bygg som sten og strøm, utrolig at jeg aldri har sett den før, jeg må bli flinkere til å løfte blikket. Her inne kjøpte jeg servietter til store gullmedaljen, litt maling, cola ting og perler.Jeg hadde startet handleturen på Lush, dette var egentlig grunnen til at jeg dro til byen i dag, jeg trengte ny balsam, helt tom.Endte opp med å kjøpe sjokolade form i en bake butikk jeg fant, dette var en skummel butikk, her kunne jeg ha brukt mye penger.Og til slutt var jeg innom panduro og handlet, klarte å begrense meg denne gangen.  
julebutikken Nille

Jeg sto opp sent i dag, ja så sent at jeg tenkte det beste var å reise rett bort på senteret og ta morgen rutinen min etterpå. Morgenrutinen min går hovedsaklig ut på å sjekke mail, nyheter og konkurranser på nett.Jeg kom meg bort på senteret og her var det skummelt mye folk, jeg angret flere ganger på at jeg ikke hadde parkert rullestolen ved inngangen og prøvde å kjøre den til meny. Folk på sentere har tunnel syn eller ønsker å bli kjørt på, aner ikke hvor mange ganger jeg måtte bråbremse fordi folk bare løp foran rullestolen min.

Grunnen til at jeg ville bort på senteret var åpningen av julebutikken Nille. Når det loves tilbud, event og gratis ting, ja da prøver jeg å stille opp. Jeg så ikke noe til hva som skulle blitt delt ut, var sikkert for sen, men fikk i hvert fall gløgg, pepperkaker og et kjempe bra tilbud på den ene varen jeg plukket ut.Jeg er egentlig ikke så glad i å handle julevarer før desember, men når de har 20 % på en valgfri vare i butikken og det er noe jeg vet jeg vil kjøpe uansett, vel da slår jeg til. Overraskelsen var derimot stor når jeg kom til kassen og de ikke ba om medlems nummer, men automatisk ga 50%.dro så bort på meny og kjøpte kinder julenisser til julaften, de kjøper jeg nå fordi de blir så fort utsolgt og de har blitt en viktig tradisjon.  

bytur, hvor det ble brukt mye penger

Eller kanskje ikke brukt er det riktige ordet, ikke hvis vi ser på det og sammenligner mot hva jeg har lovt å bruke.

Først var jeg på outland å kjøpte de siste to bøkene i sailor moon serien, jeg hadde jo klart å ikke kjøpe nummer 7 + det var en bok med små historier. Her hentet jeg også gavekortet mitt som jeg mistet forrige uke, tusen takk til den som var ærlig og leverte det inn.Jeg gikk så ned på panduro, en farlig butikk å gå inn i når man er i handle humør. Jeg klarte å beherske meg og kjøpte bare litt mer fimo og et sukkertøy sett.Så var det opp på kontoret til mamma med posene før jeg fortsatte videre, jeg sliter veldig med å bære på ting og hadde ikke med meg rullestolen.

Så gikk jeg på gamestop byporten for å forhåndsbestille ps4, jeg var ikke særlig overasket over at den var utsolgt og ikke kunne skaffes før i januar. Jeg har nemlig settdatoene på de andre butikkene på nett. Men jeg var veldig overasket over depositumet på 500 kr. Jeg hadde ikke overført penger fra sparekontoen hvor ps4 pengene er, så måtte si nei. De kom også med en liste over andre ting jeg burde forhåndsbestille, 50 kr i depositum på hver av dem og mye av det vil jeg aldri bruke.

Så gikk jeg på peppes og spiste salaten min. Men glemte å ta bilde av den fordi vi var så opptatt med å prøve å få telefonen min på nett, noe som ikke gikk, jeg satt i en blindsone. Tok bilde av nachochipsen da...når jeg gikk ut av peppes fikk jeg ideen om å sjekke hvor mye de skulle ha i depositum på Game. 100 kr og der fikk de en ny kunde. Den køen deres var veldig lang, men han var ganske sikker på at jeg kom til å få i januar, hadde ikke håpet på noe før det.

Ellers gikk jeg og tittet på flere små butikker og så på halloween og hobby ting, måtte til slutt dra tilbake til mamma siden beina mine ikke ville mer, men hun hadde ikke kommet tilbake fra retten enda og jeg ble sittende å spille pokemon. Da hun kom gikk jeg ned i butikken og handlet for oss mens hun gjorde seg ferdig og vi dro sammen hjem.  
hva kan man få på loppemarked for 100 kr

Det er veldig varierende med priser og ting på forskjellige loppemarked. Det kommer også litt ann på hva du er ute etter, hvor mye du kan få for 100 kr. Men dette er dagens innkjøp og jeg er veldig fornøyd.

1 stk colaglass, funnet på Høyenhall skole ? 10 krde har xbox utstyr men ikke xbox, jeg har xbox men ikke utstyr, en god match. Strømkabel, fjernkontroll, spill kontroll og video kabel ? 50 kr. ( jeg hadde gitt 50 kr for strømkabelen alene, tenk å ha maskin og ikke strøm til den) også på Høyenhall skolepå munkerud skole kjøpte jeg 3 ting til 40 kr. Et mini cola glass, et ubrukt syltetøy glass og et tre serveringsfat jeg tenkte å bruke til salgs stands.Tilsammen 100 kr

hadde du hatt 250 kr på outland, hva ville du ha kjøpt?

Dette er egentlig en umulig problemstilling, jeg hadde kanskje hatt det lettere om jeg hadde hatt 10 000 eller mer, men tror jeg ville ha slitt litt da også.

Jeg gikk først en runde i den nå så fulle butikken for å lage en mental prioriterings liste. Hva ønsker jeg meg veldig, hva ønsker jeg meg litt, hva er nyttig og hva har jeg plass til. Helt til slutt kom vurderingen vil jeg bruke det slik ting er i dag.

Å gå forbi den spesial importerte harry potter legoen var hardt. Jeg elsker harry pottter lego og har brukt mye penger på samlingen min, men det er bare å innse at jeg ikke ville ha funnet tid til å bygge den eller plass til å sette den.

Å gå igjennom bok hyllene kan ta dager, men jeg så på nyhetene som jeg pleier og minnet meg selv om hvor mye jeg sliter å lese bøker for tiden, jeg trenger dem som lydbok for da tar det mindre krefter å få dem med seg. Jeg elsker jo bøker så ikke villig til å gi dem helt opp.

Jeg så både på tegne bøker og på wicca bøker, men jeg fikk en tegnebok med gavekortet og skal se på den før jeg kjøper en til. Jeg har en del wicca bøker og det var ikke en som virkelig ropte ut etter meg der.

Kusina mi har dvd spilleren min, men jeg sto et halvt sekund å så på filmene for det. Hadde hvert utrolig morsomt med de første doctor who episodene.La oss ikke snakke om alle samle, fan eller kostyme ting som er der inne, en felle å starte å se på. Her hadde jeg nok klart å tømme 10 000 fort.

Jeg startet på spill avdelingen og så seriøst på noen settlers utvidelser, men siden jeg ikke har noen å spille meg og at jeg egentlig er veldig fornøyd med byer og riddere gikk jeg videre.

Jeg kunne fint ha kjøpt ting jeg ønsket i alle disse kategoriene, men ingen ting var bedre enn det andre, så det var vanskelig å ta et valg.

Det var når jeg paserte manga hyllene for tredde gang at det gikk opp for meg, jeg har ikke klart å bestemme meg for noe fordi jeg vet hva jeg vil ha. Jeg har vist det hele tiden og det er derfor jeg alltid ender opp her igjen. Jeg ønsker meg sailoor moon manga. Jeg gikk alfabetisk baklengs og fant S og sailor moon, og her dukket mitt andre stor valg opp. De hadde en samling som inneholdt de første 6 bøkene, men de hadde ikke del to. Samlingen kostet 350 og en bok litt over 100 så det var ikke noe tvil om hva som lønnet seg. Men om jeg tok pakken ville det komme på over de 250 kronene, og var det noe poeng å bare kjøpe halvparten? Jeg bestemte meg for å ta med alt og heller håpe at jeg ikke feilberegnet økonomien min og ville slite grunnet valget senere.

Da jeg kom til kassen spurte de selvfølgelig det magiske spørsmålet om jeg hadde manga kort. Jeg hadde ikke tenkt på det og klarte å finne frem et kort som manglet 4 stempler for å få en gratis. (ser nå at jeg klarte å ikke få med meg en av bøkene, har ikke nummer 7) med pakken ble det 5 manga og siden outland gjør det enkelt for kundene sine gir de den dyreste gratis når du kjøper fler og kommer over. Dette er fordi de vet at du vanligvis kunne ha gått ut og inn igjen for å få den dyreste og sparer kundene for dette styret.

Gratis manga er opp til 250 kr, så jeg fikk avslag på pakken som var like stor som gavekortet og med gavekortet ved siden av, endte jeg opp med å betale 200 kr for serien. Veldig fornøyd.  lørdags shopping

Jeg hadde lagt opp en virkelig stor handletur på lørdag, og det meste var kjedelige hverdagsting. Jeg var på Lambertseter torg ( også kjent som grønsakhandleren) og kjøpte inn tørket frukt og nøtter til nøttblandingen min. De hadde ikke salte peanøtter da, så jeg måtte inn på meny å lete etter noen uten palmeolje der.Så kjøpte jeg lotto på Narvesen, skulle ha fem ukers men jeg var allerede så sliten at jeg ikke merket at jeg hadde kjøpt en ukers før jeg var ute av kiosken ( først da registrerte hodet summen) når jeg kjørte inn på selve senteret ble jeg muntret opp siden jeg så en handlevogn full av små kattemat poser, mine mistanker ble fort bekreftet og jeg kjørte videre med to små katte mat poser. Den de vanligvis bruker og en hun anbefalte.Jeg parkerte utenfor meny og gikk å tok ut penger, kjøpte to lodd av en idrettsforening som sto der før jeg gikk videre på apoteket og glitter. Jeg bare måtte ha nye mobilvanter, jeg føler meg hjelpeløs uten dem. Kjøpte svarte og rosa, savner litt de fra i fjor som var i begge farger.Så var det chlas Olson for øre plugger til telefonen og dyrebutikken for kattesand. Avsluttet inne på senteret med en tur i matbutikken og dro så inn på kinoen for å kjøpe billetter til en kino film i dag. Jeg var nå så sliten at jeg bare ville rive av hodet på han som solgte billetter, og han gjorde ikke noe galt. Kjøpte rullestol plass fordi jeg inn så at jeg ikke var i form til å GÅ på kino. Vel billettene ble allikevel ikke brukt, jeg var for dårlig til å være der også...

holdt på å sovne på vei hjem og måtte ringe mamma for å holde meg våken...

loppemarked er morro

Vi prøvde oss på to,men fant ikke det ene, men så fant vi et tredde og det ble to like vel. opsal og trasop
det ble også kjøpt inn to spill til ( som ble med mamma hjem) 3 stoler og et bord. ( alt på bildene er ikke til meg, men til meg og kusina mi)

loppe søndag

I dag har jeg hvert på to loppemarked, det ved siden av meg som jeg også var på i går og ett jeg ikke var på i går. På karlsrud, det ved siden av meg kjøpte jeg meg et nytt ps 2 spill, eyetoy til ps2 og to colaglass.

På det andre loppemarkedet som jeg har fått helt hjerneteppe på navnet på kjøpte jeg meg ett brettspill.
loppemarked dag

Jeg liker når skolen ved siden av meg har loppemarked, kort og gå og et ganske fint loppemarked. Jeg møtte mamma utenfor blokka mi samtidig som loppemarkedet åpnet, jeg synes det er morsomt å se på folket som stormer inn for å komme først frem.

I dag startet jeg jakten på elektrisk, her kjøpte jeg meg 5 spill. 25 kr spillet 20 om du kjøpte 5 eller fler. Så gikk turen videre til bøker, her fant jeg en bok jeg ønsket og kjøpe og fikk den for 10 kr. Var innom alle stedene, men fant ikke mer som fristet, skal tilbake i morgen da. 

Når jeg følte jeg var ferdig med dette loppemarkedet for i dag, startet jeg å lete etter mamma. Det var egentlig ikke vanskelig å finne henne, hun sto nede ved kunsten som vanlig. Jeg spurte henne om hun også skulle videre til neste loppemarked og hun sa ja. Etter litt tenking kom vi frem til at vi tok bilen, bare i tilfelle vi kjøpte noe stort.

Oppe i bok avdelingen ble jeg overasket, ps3 spill og mange av dem. Jeg plukket ut de jeg syntes virket interessante og betalte 150 kroner for alle sammen. Kjempe fornøyd vandret jeg videre til elektronikk og her kjøpte jeg buzzere til ps2. De kom på 60 kroner og jeg fikk høretelefoner med på kjøpet fordi han ikke klarte å få kablene fra hverandre.Nede i kjøkkenavdelingen fant jeg noen colaglass og når han sa jeg kunne få to for ti sa jeg ja.Hatt det kjempe fint i dag, men kjenner at kroppen ikke liker at jeg står opp så tidlig.  

bytur 19.09.13

Hoved grunnen til at jeg dro ned i byen var en legetime, men jeg tenkte at når jeg først skulle ned, skulle jeg ha med meg litt av livet også. Isteden for å ta taxi rett til legen og hjem igjen, kjørte jeg rullestolen ned og dro til legen med mamma. Mamma skulle være med fordi det var en ny lege og jeg er ganske usikker blant nye folk.

Det første jeg så når jeg kom frem var at de satte opp en stor ea sports bil, men jeg fikk ikke sjekket hva som skjedde der før etter legetimen.

Masse folk som står å spiller ved siden av hverandre og spesialtilbud. Jeg orket ikke å presse meg igjennom alle mannfolka og gikk derfor tilbake til stolen min.

Jeg hadde ikke store planer i byen, men jeg kjørte rundt å så på ting. Maraton og oppsett av forsknings uka ( eller tok de det ned?) masse folk og jeg fikk øvd meg på slalåm kjøring blant folk. Det kom en bil kjørene inn på gågata som var etterfulgt av en politibil, alle prøvde å se hva som skjedde, men jeg ble i hvert fall ikke klokere. Siden jeg hadde møtt enda en politibil i gågata noen minutter før regnet jeg med at de fulgte bilen og at den var på vei til tv 2.

til slutt dro jeg inn på byporten og her gikk jeg innom mine to vanlige butikker. Gamestop og lush. På lush kjøpte jeg grå øyenskygge og ocean salt ansiktskrubb, siden dette kom på over 300 fikk jeg en goodiebag.

i goodiebagen:Jeg var ganske sliten når jeg kjørte hjem og fikk her kastet i meg noen nøtter før jeg måtte ut og på senteret.  

superlørdag på Lambertseter senter igjen 21.sep

her er noen av tilbudene:

Kitch?n: 
-  Poul Pava 2 stk termokrus Før 249,- NÅ 124,50 (-50%)
-  Poul Pava 2 stk skåler Før 249,- NÅ 124,50 (-50%)
-  Jamie Oliver roaster/langpanne med rist og lokk Før 1499,- NÅ 749,- (-50%)
-  Kitchen Aid blender i fargene rød, sort, hvit, krem og silver medallion ør 2880,- NÅ 2130,-
-  Kitchen Aid blender i fargen rosa Før 3198,- NÅ 2448,-

Bjørklund:
-  Halssmykke i hvitt gull med diamant Før 8998,- NÅ 5998,-
-  Solitaire ring i hvitt gull med diamant Før 9998,- NÅ 6998,-

Skoringen:
-  Cruise by Ilse Jacobsen regnjakker til dame Før: 2.499,- NÅ -50 %
-  Cruise by Ilse Jacobsen gummistøvler dame - to høyder Før: 1.299,- 1.799,- og 1.999,- NÅ -50 %

Meny:
-  Alle Synnøve Greske yoghurter -30 %

Juvelen:
-  Gifteringer -20 %

Shoe Gallery:
-  Utvalgt Ecco modell til dame og herre -20 %

Parfymelle
-  Artdeco solpudder Før 199,- NÅ 99,-

Parfymelle Hud og Fotpleie:
-  Decleor BB krem, Hydra Floral Før 369,- NÅ 295,-

dna:
-  Alle barnesko -20 %

Tilbords: 
-  ?Maya 2000? bestikk. 16 delers bestikksett -50 %

Bagorama:
-  Skinnhansker Fra 199,-
-  Skinnbag 1199,-

W.B. Samson:
-  2 kanelboller 55,-
-  Kaffe + eplemuffins 45,-/55,-

Enklere Liv:
-  Zoku slushmaskin Før 179,- NÅ 90,-
-  Salatlager med salatskyller og ulike skjæreblad for å kutte grønnsaker Før 299,- NÅ 149,-
-  Kakeserverer Før 149,- NÅ 75,-
-  Vendbar ryggbørste Før 179,- NÅ 90,-

Deichmanske Bibliotek:
-  Bli din egen designer! Spennende inspirasjonsforedrag med Mari Melilot, som er utdannet klesdesigner ved Kunsthøgskolen i Oslo. kl 13-15.

helgens loppemarked innkjøp

På lørdag var jeg på tre loppemarked. Først på Ulsrud (tidligere bøler loppemarked) så Klemetsrud og tilslutt Bjørndal. Jeg kjøpte noen filmer og en bok på Ulsrud og masse blader på Bjørndal. I tillegg til å oppleve loppemarkedene fikk jeg øvd meg på GPS kjøring.første utgave, jeg bare må si det ( men ikke salgs utgave)
dagens innkjøp og freebies

Selv om hovedfokuset med byturen var de to festivalene, fikk jeg kommet meg igjennom en del andre butikker også. Jeg var på lush og byttet inn 5 rene krukker mot en ansiktsmaske, her fikk jeg også en liten prøve. Jeg fikk en kjeks pakke av informasjonskontoret på byporten og en twist sjokolade da jeg stemte på årets julefarge hos PM. Inne på matfestivalen fikk jeg meg også en potet til baking fra fremtiden i våre hender, de hadde et bord med mat som hadde gått ut på dato og skulle kastes. Poteter går ikke ut på dato?

(tenk at all denne maten skulle kastes)

gratis!!!På vei til matfestivalen var jeg innom steinbutikken i Kirkeristen, her kjøpte jeg med ametystperler. På veien hjem fra bokfestivalen var jeg innom panduro og kjøpte litt hobby artikler, kjøpte to ting på bokfestivalen, en til adventskalenderen min og en bursdagsgave.
 

pakke fra netthandelen.no

hun på postkontoret varslet meg om at det var en stor pakke, men jeg var forberedt. hun var snill og bar den ut til rullestolen for meg, måtte jobbe litt for å få plass til den, men det gikk.

jeg har alltid hvert misunnelig på kusina mi sine sverd, så jeg kjøpte slike til meg selv og de står nå plassert på den lille hylla i lesekroken min. 

jaktkniv med kompassspeiderkniv for barn

sameknivparfyme

førstehjelpskrin Massasje maskin  (kjøpte to)

salt og pepperkvern, men er det bare en?

høretelefoner, den som satte i gang hele handlerunden

fjernstyrt lastebil med fjernstyrt helikopter

soveposenetthandelen.no - et farlig sted

Når jeg først startet å by, tenkte jeg det var greit å prøve å få unna så mage julegaver som mulig, det er jo faktureringen og sendingen som koster mest og greit å få så mye som mulig stappet inn under der. Nå er det slik at jeg ikke vil kjøpe tull til folk, og heller ikke betale mye, så jeg har deltatt i mange budrunder og gjort noen kupp og andre greie nok kjøp.

false  Radiostyrt lastebil og helikopter  underholdning for alle aldre 242 kr - denne kjempet jeg om
 
false 2 stk Elektrisk massasjeapparat med vibrasjon en for 1 kr og en for 41 kr

false Speiderkniv til gutt og jente med slire i lær og sikkerhetsknapp  32 kr

false Jaktkniv med kompass fra Stridig 26 kr

false Samuraisverd - 3 stk pyntesverd i klassisk og elegant stil 91 kr

false"Violet" ? Eau De Parfum ? dameparfyme 21 kr

false Samekniv i lærslire ? 39 cm lang 51 kr

falseSalt- og pepperkvern i bambus 41 kr

false Desert 300 sovepose i høy kvalitet fra Brandsdal of Norway 62 kr

falseFørstehjelpsskrin i 48 deler ? sikkerheten først 21 kr

falseHotel Express Privat - Reis smart, bo billig, ordinær pris 1490! 1 kr (men koster ekstra vedsiden av, dette så jeg ikke før jeg hadde lagt in budet, men lærte meg å lese produktbeskrivningen etter denne, det var kjøp 2)

falseHodetelefoner fra Dynabass med ekstra kraftig bass 1 kr

har to auksjoner til som ligger inne, de blir avgjort snart. gikk en del penger, men kommet langt i julehandelen.

to nye topper

Hvert på liten handletur i dag, var egentlig på jakt etter en kjole, men endte opp med disse to toppene i stedet.


lush igjen

I dag var det tilbud på lush, kjøp for over 250 kroner og velg et produkt ut i fra en kurv. Hvis du spør meg er det nesten umulig å kjøpe for under 250 kroner når man først er innom og jeg fikk en pakning med grønn fun.

 

Jeg kjøpte sjampo (seltic), såpe( godmother) og ansiktsmaske (cupcake) og fikk med meg tre prøver i tillegg til prøven. Rockstar og Bohemian såpe og i love juicy Shampo.

 

Marked på kirkeristen

Det har hvert marked på kirkeristen denne uka og i dag er det siste dag. Jeg er her med familie og ser på de vakkre tingene folk har laget. Litt inspirasjon får jeg også.

Her er det alt fra flettede kurver til smykker og tekstiler. Porselen og figurer av stein er det også her.

Nå sitter vi på en cafe og de fleste skal spise, jeg nøyer meg med en fanta før jeg farter videre til butikkene jeg må innom.

Sverige tur

Kanskje du ikke ser på Sverige som en del av det store utland, men i mine øyne er alt uten for landets grenser det store utland.

Jeg har mast om denne turen i flere år, og endelig fikk jeg den, som en del av bursdagsgaven min. Mamma, jeg, tante og kusine pakket oss inn i bilen og kjørte til Strømstad. Her gikk vi å så på båtene, spiste is i sola og handlet.

Hovedgrunnen til turen var noen ting jeg ikke får tak i, i Norge. Ordentlige tygg bare polkagriser er en av tingene, noe jeg synes man må ha til jul (og påske) og har hvert et stort savn i mange år. Den andre tingen var noblesse sjokolade, denne fik man også tak i , i Norge før, men nå må man over grensa.I tillegg kjøpte jeg med meg tyggegummi som ser ut til å ha gått ut i Norge, bringebær saus til is som er umulig å finne (det var bare en i butikken som ikke hadde gått ut på dato, dårlig), riskjeks med mørk sjokolade jeg sliter med å finne (vet de har den på søstrene grene) litt bacon og selvfølgelig bokser med cola light, både vanlige og små. Kjøpte også et lokk til å ha på boksene fordi jeg syntes det var søtt. 

I en dyrebutikk så jeg nydelige skilpadder og måtte ta bilder, her kjøpte jeg to små lekemus til kattene, Sirius tok begge.


Vi har hatt en lang tur, vi dro 10.00 og kom hjem 17.00, noe som er ekstremt mye for meg. Helt på slutten måtte jeg se tapt for kroppen og krampene mine, men de var så å si over innen vi kom oss hjem igjen, det hjelper å sitte stille en stund.

 

meny på godt (sjokolade) og vondt ( irritasjoner)

En rask tur innom meny på Lambertseter senter ble i dag en opptur og nedtur før jeg gikk tomhendt ut av butikken.

 

Noe av det første som møtte meg var et smaksprøve bord som var nydelig satt opp, her fikk du følelsen av at du skulle få smake på noe spesielt. Det var sjokolade nok der til å tilfredsstille en godtesyk unge, Selv om noen sikkert hadde blitt for bitter for dem.

 Jeg tenkte jeg skulle smake meg igjennom prøvene og startet med en mørk sjokolade med jordbær fyll. Mørk sjokolade og jordbær er godt, men best med mest jordbær. Den var grei nok men jeg lengtet etter å dyppe bær i smeltet sjokolade. Den andre jeg smakte på (bilde) ble dagens favoritt, den var utrolig god, men jeg må innrømme den smakte mer karamell enn sjokolade. Og til sist fikk jeg smake på mint sjokoladen, den jeg trodde skulle bli høydepunktet men skuffet utrolig mye. Lite mint smak og noe rart hvitt inni ( trøffel?) Etter tre sjokoladebiter hadde jeg fått nok og innså at jeg fikk smake resten av de 10 sjokoladene neste gang hun dukker opp.

Nå gikk jeg mot varene jeg skulle ha, cola light og cola light (store og små). De hadde ingen små i butikken og de store kunne jeg bare drømme om å få tak i, så jeg forlot butikken ganske frustrert. Blir en tur på rema 1000 senere i dag.

Godt plassert bak øl leveransen står brusen

det hjelper ikke å snike seg til fra sidene
 

en bytur ( salg på panduro)

i dag møtte jeg Stine i byen, som vanlig fant hun meg på outland, dypt fasinert av bok nyhetene deres. Jeg pleier å ta bilde av bøkene jeg vil lese og lete etter dem som lydbøker, jeg sliter fortsatt med å lese bøker selv.

Vi tok en vandretur igjennom de vanlige butikkene og tok ting med ro.

På lush kjøpte jeg ansiktsmaske (cupcake), bodylotion (sympathy for the skin) og balsam( retread). Jeg fikk også med fire prøver: sexy peel og godmother såpe, r & b fuktighetskrem for håret og its raining men shower gel.På tgr ble det bare to pakker med perleglass, jeg er litt redd de er på vei ut. 

 

Men tilslutt var vi på panduro og der er det 70% på resten av salget. Jeg følte jeg plukket med meg så utrolig mye og prisen kom på litt under 200 kroner. Morsomt var det å se på kassalappen og lese at jeg hadde fått 448 kr i rabatt.
pakke i posten

Posten er treg for tiden, mistenker dem for å ikke levere post hver dag.liten ting til meg

 

bursdagsgave til mamma

bursdagsgave til fetteren minog enda en premie til julekalenderen på bloggen min
trengte en kjøretur, dro til byen

Etter alle marerittene i natt trengte jeg å ro meg ned og føle meg bra, jeg blir rolig av å kjøre, så jeg tok stolen med meg ned til byen. Før har det alltid hvert en kjøretur med bil som har roet meg ned, noe som har gjort at jeg har måtte vente til mamma kom hjem og kunne ta meg med ut, men jeg oppdaget fort at stolen hadde samme beroligende effekt på meg.

Jeg tok en ny vei ned og mamma var overasket når jeg dukket opp på jobben hennes, hun hadde ikke ventet meg før om 30 minutter tidligst. Kort oppsummering jeg har funnet en mye raskere og lettere vei ned til byen.

Jeg var innom gamestop på Gunerius og hentet 3ds maskinen min som jeg har maset slik på, og nå er den ferdig reparert og kusina mi kan endelig få bursdagsgaven sin. Bedre sent enn aldri?Uten om å hente 3ds maskinen, var det ingen ting jeg egentlig skulle gjøre i byen. Jeg kjørte over Youngstorget, torggata, Karl Johan og ned til aker brygge og tilbake igjen. Så på livet, så på gateselgerne og slappet av.

Jeg klarte å holde meg unne Mac Donalds sist gang jeg var i byen, men når jeg ble sulten i dag gadd jeg ikke å prøve en gang. Jeg vil ha de colaglassene og om jeg må forgifte meg for å få dem, gjør jeg det. Det syke er at jeg må gjøre det en gang i uka i 5 uker om jeg skal ha alle, og jeg sliter med å takle den burgeren jeg spiste i dag.Hvis noen kjøper en meny på mac donalds og får med seg et colaglass de ikke ønsker/ trenger ? tar jeg det gjerne i mot.

 

Tok kjøreturen hjem igjen, nå var lydboken min ferdig og jeg gikk over til musikk, når jeg kom frem hjemme hadde stolen brukt like mye strøm som den pleier å ha brukt når jeg starter hjemturen vanligvis.

bytur med bestevennen min

Overskriften burde ha hvert: bytur hvor jeg møtte bestevennen min og vi gikk å spiste, men siden vi prøver å holde overskrifter korte?

Jeg hadde tatt en lyntur på senteret og postet premien fra giweaway og skulle handle inn litt mat, men de hadde ingenting av det jeg hadde planlagt å kjøpe inn så jeg var glad jeg hadde planlagt bytur.

På lista sto game og gamestop (eget innlegg)
shangrila, lush, meny, outland
kondomeriet (eget innlegg)


kjøpt på outland

Sendte sms til bestevennen min som er i oslo for tiden og sa jeg dro ned til byen og han kom å møtte meg, vi gikk på peppes og spiste og jeg fikk julegaven min ( tilslutt)

På lush skulle jeg bare bytte inn noen tomme pakninger mot en ansiktsmaske og på shangrila skulle jeg se etter noen flere fluroite steiner. Var vist en kjendis der inne, men jeg kunne nok ha stirret i evigheter og ikke vist hvem, det var de gale ungdommene med telefoner som ville ha bilde som avslørte det.På peppes spanderte jeg maten, jeg hadde som vanlig Cæsar salaten min. det morsomme var når jeg skulle betale og kelneren merkelig nok slo inn endelig beløp for meg. Jeg lurte litt på hvorfor han ikke ga meg muligheten til å gi han tips, men han sa sett inn kort og slå kode. Jeg stirret bare på maskinen og jeg tror han forsto noe var galt selv om han gjentok oppfordringen. Tror ikke jeg vil betale 4313 kr sa jeg forsiktig til han da. Maten kom på 431 eller 413.

 

Selvfølgelig rettet han opp feilen som bare var komisk, men han ville fortsatt ikke ha tips og jeg følte jeg dyttet på han de ti kronene han fikk.

 

Her er min siste julegave (juli gave?)
hva jeg fikk med meg hjem fra byen

Først var jeg på lush, skulle ha en balsam og endte opp med balsam og ansiktskrem. Fikk med en liten prøve på små hender.

På Youngstorget sto det en og solgte smykker og anheng og jeg forelsket meg i flere, brukte alt jeg hadde av kontanter og kjøpte to hjerter. Mat (ble med hjem i magen min) 

Nøtter, noen religiøse folk sang og dansen uten for Østbanehallen og delte ut nøtter. 
smykke kjøp

salg på glitter og jeg måtte ta en titt - kjøpte disse tingene til 105 kr tilsammen.

noe er til å klippe og annet fordi jeg bare forelsket meg i det 


ny t-skjorte

Skulle egentlig ikke handle noe når jeg var på senteret med mamma, men n år jeg så denne forelsket jeg meg bare.
hva gjør man vel ikke for et cola glass

I dag kjøpte jeg 6 små cola flasker for å få med meg det siste cola glasset i denne serien, og jeg som virkelig ikke kan drikke cola ( jeg elsker det så mye at jeg ikke klarer å slutte å drikke det igjen)

Så jeg kjørte forbi tanta og kusina mi og satte igjen alle flaskene der, til kusina mi. men glasset beholdt jeg J
mine 3 nye parykker

De tre nye parykkene mine kostet til sammen 1200 kr, i tillegg fikk jeg en hårbøyle som takk for det store kjøpet.

 

I hver pakke var det en parykk, to clip on fletter og tre parykkluer. Bildene er med og uten clip on flettene som fulgte med den parykken.

lilla og rosa blond

blond og rosa


myBeauty.no

Likenshare ga oss brukere muligheten til å prøve nett butikken myBeauty.no, få 40% avslag på kjøpet vårt og bli med i trekningen av en premie. Nå er jeg egentlig ikke så veldig stor fan av kampanjer somkoster penger (du måtte ikke kjøpe noe, men det er lettest å skrive om en nettbutikk om du gjør det)

Men jeg gikk inn og tok en titt og ble overasket over hvor mange merker de hadde, var ikke en liten nettbutikk som solgte varer av merker du aldri hadde hørt om før.

Siden det allikevel var tiden for å kjøpe solkrem tenkte jeg at jeg kunne benytte meg av de 40% og kjøpe den her. Jeg googlet produktet og fant ut at det var en grei pris når de 40% var trukket fra. Men frakt øker jo alltid prisen og jeg sammenlignet prisen etter frakt med før frakt produkter.  

Du måtte også ta en hun analyse på hjemmesiden dems for å kunne være med i kampanjen, men denne ble bare tullete for meg siden jeg ikke har hud kunnskaper nok til å kunne svare på halvparten av spørsmålene. Tror ikke et skjema kan erstatte en ekte hud spesialist.

Men i dag kom pakken min i posten og produktet. De brukte ikke lang tid på å sende og jeg fikk det jeg bestilte. Var heller ikke overdrevet innpakning så den fikk plass i postkassa mi.

 

Jeg synes nettbutikken er helt grei, men jeg har nok en svakhet for å gå i butikker å handle ting til huden og sminke. Da tenker jeg nemlig igjennom en ekstra gang før jeg kjøper ( det er så lett å trykke på kjøp på nett)


bonus dager - jeg tok litt av

I dag startet bonus dagene på Lambertseter, og selv om jeg egentlig bare skulle titte når jeg var innom og kjøpte sun block til brannsårene mine og katte sand, klarte jeg ikke å la være å titte innom alle butikkene, og slikt blir det dyrt av.

Jeg hadde planlagt å kjøpe overraskelsesposer på glitter, men ikke i dag. Men de ga bort goodie bag med kjøpene og jeg ville ha en slik, så jeg kjøpte dem i dag. Samtidig kjøpte jeg noen øredobb basis og et pannebånd.Det kom på 300 kr akkurat og jeg fikk godiebaggen min (handle for 250 for å få)

Jeg endte på apoteket for å kjøpe sun blocken ? faktor 50 burde holde 1 grads forbrenningene mine trygge. 2 grads forbrenningene er somregel gjemt under sko og sokker, så de er ikke så utsatt for sola.Jeg så litt på salget på Lindex og endte opp med å kjøpe meg en t-skjorte og tre truser (3 for 2 på trusene) dette kom også på mellom 250 ? 300 kr.Det var ikke mye av det jeg kjøpte på nille jeg kunne ta bilde av, men i posen ligger det diverse gaver til folk.Det ble litt grillmat på meny, jeg skal grille med nabolaget til mamma i kveld. Hamburger, bakt potet, mais og så skal jeg lage eget hvitløksmør.

 

På parfymeriet ble det noen neglelakker, ikke helt sikker på om jeg skal beholde dem selv eller gi bort noen på bloggen, de kostet 10 kr stk. kjøpte også en blush fra YSL og lipgloss fra Dior. Fikk med prøve på to dior produkter (bb krem og maskara)Til slutt var jeg innom tiger og kjøpte meg en smykke kaktus til 30 kr og en rive til kjøkkenet mitt for 20 kr. 

Avsluttet med å hente pakke på postkontoret og kjøpe lotto på narvesen.

middelalder innkjøp

selv om hove planen var å se på ting og kose seg, endte man opp med å bruke penger.

uten om et kandisert eple med kokos og en solo, kjøpte jeg dette:

honning med bringebær, honning med eple og kanel 60 kr stk ( smaksprøver der de solgte dem)

perler 50stk for 100 kr

to drageannheng 100 kr stk
lang handletur

Det hørtes egentlig ikke så mye ut når jeg tenkte frem planen, først en tur til plantasjen på Skullerud, så kjøpe inn mat. Men ting tar litt lengere tid når man kjører elektrisk rullestol enn når man kjører bil (eller sykkel)

Men bare for å gjøre saken verre, så hadde jeg kommet meg helt til Skullerud da jeg innså at jeg hadde glemt igjen lommeboken hjemme. Heldigvis gikk dette opp for meg før jeg kom meg helt ned til oasen, så jeg svingte av ved turstien opp mot grisern og kjørte hjem og hentet den.

Så var det tilbake til Skullerud igjen og inn på oasen, det er koselig å handle her og jeg sto å pratet litt med papegøyen. Jeg hadde egentlig planlagt å kjøpe meg softis på kafeen og slappe av litt før jeg reiste hjem igjen, men de vasket maskinen i dag, ble en eplekake bit i stedet.

Jeg fikk tak i 40 l jord, filt duk og non blomsterstenger til parsellen, og på vei ut kjøpte jeg med meg en krone is på vei ut, jeg var sulten.

Så var det å kjøre tilbake til Lambertseter og inn i parsellen, her møtte jeg en stakkars liten skjære som ikke kunne fly, det var ekstra synd på han fordi han ikke hadde vett nok til å hoppe inn i det høye gresset på siden og løp/hoppet foran stolen min hele veien inn (og tilbake). La fra meg tingene jeg hadde kjøpt, klarte til om med å bære jorden helt opp til parsellen før jeg kjørte rundt grøntarealet og ned til senteret.

Satte igjen stolen ved biblioteket og gikk ned å handlet i butikken, var mildt sagt surrete i hodet nå.

 

Nesten 4 timer tok handleturen, men det positive er at jeg har fått hvert mye ute i sola i dag.

en liten tur innom Lush

innimellom må man oppdatere såpe beholdningen sin.retread balsam
cupcake ( fikk en gratis fordi jeg leverte inn rene bokser)
the godmother såpe

fikk også med tre prøver, det var snilt av henne

cdon pakke ankommet

alltid like morsomt å få pakke i posten

gaver til bloggen ( adventskalenderen min i år kommer til å bli rå)

til meg selv
perlekjøp på bytur

Det var to mål med turen ned til byen i dag. Å kjøpe perler på perlehuset og spise softis på aker brygge, begge deler bestått.

Jeg brukte godt over 30 minutter inne på perlehuset, plukket ut perler og utstyr jeg følte for. Mye av tiden gikk bare ut på å se også, det er så mye fint der. Så sneik jeg meg opp på 7/11 for å kjøpe meg litt mat før jeg møtte Stine.Det var merkelig å gå rundt slottet siden det var så sperret av, men vi fant da en vei rundt (eller rett igjennom som er virkeligheten) og kom oss ned på bryggen.

 

Her satt vi å koste oss i sola med hver vår is og skravlet, før vi tok gåturen til Jernbanetorget.

Jeg måtte titte innom panduro også, jeg klarte ikke å gå forbi, men her var målet bare utstyr, ingen perler. 

Så plukket jeg med meg mamma og vi reiste hjem, har hvert koselig men slitsomt og varmt. Nå slapper jeg av med iskald cola light.

TRG på Lambertseter!!!

Jeg hadde lagt merke til de sorte genserne som det sto spør meg på, og selv om jeg egentlig kjente dem igjen, sorterte jeg det i hodet til noe som hørte til senteret. Det er jo ikke så overaskende at jeg kjente igjen noe de ansatte hadde på seg på spesielle dager, og spesielle dager har de ofte på Lambertseter senter.

Det var når jeg var ferdig med å handle og skulle kjøre ut at jeg så en mann med denne genseren som delte ut lapper. Blikket mitt festet seg på brystet hans hvor det tydelig sto TGR. Hjertet mitt stoppet nesten og jeg kjørte bort til han.

Jeg turte nesten ikke å håpe da jeg spurte han om TGR skulle åpne på senteret, han smilte til meg og sa at de åpnet i dag! og jeg som alltid har trodd at jeg hadde god kontroll på butikkene på senteret. Jeg spurte han hvor og forklaringen kom fort, på det gamle senteret (rett over veien)

Jeg måtte selvfølgelig kjøre bort å se, det lå vedsiden av postkontoret og hadde de satt opp skilt over butikken eller merke på døren hadde jeg nok vist det før, jeg har hvert mye på postkontoret i det siste.

Det har åpnet en stor Tgr butikk, dobbelt så stor som den på arkaden, og den var fylt opp med morsomme ting. Klarte og ikke kjøpe noen perler, ikke noe stress lengere, butikken er jo her.

Kjøpte en glassfiberlampe familien har lett etter til et av barna og en sommerfugl til å henge opp på badet. Ødela den jeg hadde for to dager siden.

På utsiden var det gratis pølser og saft, en tryllekunstner underholdt barna.
dagens innkjøp

Først var jeg på byporten og lush ? her kjøpte jeg meg sjampo og balsam og fikk med meg to prøver (husket å spørre om det i dag)Full of grace aniktsserum og gode gjerninger bodylotionTok også bilde av plastpose innsamlingen dems.

Når jeg passerte blomsterbutikken ved utgangen hoppet jeg inn og kjøpte med meg noen agurkfrø, jeg manglet noen.Jeg rakk også å gå innom shangrila og fikk plukket med meg noen bergkrystaller før planene mine brått ble forandret. Angrer ikke på forandringen da, handle kan jeg gjøre når som helst, være med venninna mi som ikke bor i byen er sjeldnere.
pakke i posten - giwe away oppsamling

Jeg startet oppsamlingen til en ny adventskalender så fort jula i fjor var over. Jeg var ganske imponert over hva jeg klarte å få til på 6 måneder i fjor, så jeg var spent på å se hva jeg kunne få til på et helt år.

Jeg ser allerede at ørets adventskalender kommer til å være mer spennende, det er i hvert fall en del spill og filmer inkludert i samlingen min.

Jeg har små giwe aways innimellom også, siden jeg samler opp mye rart, men hovedfokuset er adventskalender 2013

Alle tingene jeg fikk i posten i dag er til adventskalenderen.

Sims 3 kjæledyr (utvidelsespakke)
Sims 3 store 1000 p
blu-ray tilbake til fremtiden.

dette kom på 127 kr inkludert porto

handletur før quiz

Litt skjelven i kroppen og enkelte rykninger stopper ikke meg, skal jeg først ned i byen skal jeg handle?

Dro ned til sentrum to timer før quizen startet og hoppet ut av drosjen på oslo s. først tok jeg turen innom outland og tok bilder av bøker og spill jeg vurderer å skaffe meg, så startet den vanlige handlerunden.

Gikk en rask runde igjennom gamestop bare for å se, kjøpte ikke noe der, men det ligger jo nesten vedsiden av lush så jeg må gå innom. På lush kjøpte jeg som vanlig to cupcake ansiktsmasker, jeg glemte å be om prøver.Jeg fikk en uvant u sving på byporten da jeg skulle inn på city og strikkebutikken der, jeg hadde lovet og strikke et hp skjerf som ikke var i ull og dette var det eneste stedet jeg kunne finne garn med riktige farger, dessverre ble garnet for dyrt og kjøperen trakk seg, men håper det dukker opp en ny kjøper innen det er ferdig.På arkaden var det vist action dag, det var noen tilbud, en maskot som vandret rundt, mye bråk over høyttalere og trekning av gavekort. Jeg var med på den første trekningen, men ble skuffet da jeg innså at det ikke var trekning, men to unge jenter som avgjorde hvem vinneren skulle bli. Selvfølgelig ble da vinneren to andre unge jenter som hadde sagt de skulle dele premien. Ikke ville jeg eller hadde jeg tid til å bli med på de andre trekningene.

fikk liten cupcake for å melde meg på konkuransen 

Men jeg fikk kjøpt litt perler og utstyr til å lage øredobber på tgr. Jeg har som sagt før ikke perlemangel, men det var disse nydelige glassene perlene kommer i, de er uerstattelige for meg i perlesorteringen min.Så gikk turen til panduro hvor jeg bare skulle ha noen nåler, men det er lettere sagt enn gjort bare og kjøpe en ting der. Endte opp med å kjøpe en redskaps boks som var satt ned med nesten 100 kr og nylon tråder i tillegg.Men nå hadde jeg brukt opp tiden min og det var quiz tid, kjøpte en solo nede i baren og hun bak meg i køen delvis lo/delvis fnøs av valget mitt så vi kalte laget vårt solo.

større sortering muligheter + lommekniv

Siden jeg gikk tom for beholdere til perlene mine i går, tenkte jeg at jeg måtte finne en god løsning. Selvfølgelig kunne jeg ha reist ned på tgr og kjøpt flere perleflasker, men jeg har så mye perler nå at jeg føler det holder.

Jeg gikk igjennom butikkene på senteret for å se etter noen løsninger jeg likte, og da kom jeg på disse oppbevaringsboksene for skruer på Clas Ohlson, så jeg gikk opp ditt og kjøpte en slik.

På vei ut ble jeg stoppet av en dame som ville jeg skulle svare på noen spørsmål og som takk skulle jeg få en lommekniv så jeg sa ja.

Ellers var all handlingen kjedelig mat ting.
loppemarked 3 (og det siste) Munkerud skole

Siden jeg koste meg så veldig der jeg kjørte rundt i sola, tenkte jeg at jeg kunne ta Nordstrand rundt og kjørte til Munkerud skole for loppemarked 3. måtte stoppe på veien og sjekke et kart for å være sikker på at jeg kjørte riktig, det gjorde jeg.

Det første som slo meg her var loppemarked med pizza vogn, dessverre var det umulig å kjøpe pizza der når jeg prøvde, unger som jobbet der og de var fullt opptatt med å true med å kaste pizza på hverandre. Kanskje litt sent på dagen?

Det var heller ingen brettspill som interesserte her, og spill og dvd var alle plassert sammen i et stort kaos så jeg ga veggen bare et raskt glimt. Men selv om jeg hadde bestemt meg for ikke å gjøre det, kjøpte jeg flere smykker. Det var noen charms og perler jeg bare måtte ha, så jeg tok det med meg.

Men den store overraskelsen var oppe på kjøkken avdelingen, de hadde nemlig cola glass jeg ikke har i samlingen min fra før. Jeg fant også en smykke bok nede på bokavdelingen og selv om den er noen nivåer høyere en der jeg er, tok jeg den med, det kan da umulig skade.

Kjøpte meg en mini kanelsnurrings før jeg satte meg i stolen og kjørte hjem igjen, sliten og fornøyd.
loppemarked 2 - Bekkelaget skole

Etter at jeg hadde gått igjennom Karlsrud loppemarked, bestemte jeg meg for å gå hjem, hente stolen og kjøre ned til Bekkelaget skole for å se på det loppemarkedet også. Det var en koselig kjøretur i sola med utsikt til sjøen. Tror ikke jeg hadde tålt å bo med slik utsikt, jeg får lyst å hoppe i sjøen så fort jeg ser den, samme hvor kaldt det er.

Nede på skolen sneik jeg meg forbi all trafikken og kjørte helt opp til loppemarkedet, noen fordeler skal man da ha med elektrisk rullestol.

Først gikk jeg på jakt etter leke avdelingen og da mener jeg etter avdelingen. Det sto et skilt nederst om leker, men ikke høyere oppe så jeg gikk opp og ned trappene og lette, selvfølgelig burde jeg forstå at de var sammen med husgaard.

Der det var kjempe ryddig på det forrige, var det totalt kaos her. Om de ikke hadde brukt tid nok på å sette opp eller om de bare hadde alt for mye vet jeg ikke, men nesten alle spillene lå i pappesker bak bordene. Da jeg spurte om å få komme bak for å se igjennom kassene fikk jeg nei, men om jeg sa hva jeg lette etter kunne de se for meg.

Jeg kunne ikke akkurat si at jeg ser etter spill fra barndommen min, som er spennende eller noen som er virkelig verdifulle. Så jeg prøvde å påpeke at jeg samlet på spill og at det var et umulig spørsmål å svare på, det hjalp ikke. Jeg kom opp med ett spill navn og de mente de hadde det, men da de etter et rask overblikk ikke fant det kunne det bare være. Kanskje ikke beste måten å få solgt ting på, gjemme dem vekk.

Men på bokavdelingen fant jeg noe morsomt, perlebøker. Den ene har jeg scannet inn på pc`n fra før men jeg tenkte at det var fint å ha boka på ordentlig. De skulle ha 30 kr boka, kom da på at dette loppemarkedet var kjent for stive priser og kaos. Kanskje derfor de har så mye, blir igjen alt det de ikke fikk solgt årene før.
loppemarked 1 - Karlsrud skole

Det var utrolig hvor ryddig og fint de hadde det inne på bok avdelingen på Karlsrud skole sitt loppemarked, alle bladene lå i bunker sortert etter år og nummer, skulle nesten trodd det var jeg som hadde satt det opp.

Store spill gevinsten var det ikke å få der, jeg kom inn rett bak en mann som tok hele kassen med spill og kjøpte den for 400 kr, han tok også med seg nes maskinene. De solgte en gameboy advanced der, men de skulle ha 150 kr for den og var absolutt ikke villig til å sette ned prisen, selv etter at 5 som var kjempe interessert steilet av prisen og trakk seg.

På kjøkkenavdelingen var det bare håpløst, de hadde plassert noen cola glass i skrotet og noen blant glassene, de hadde forresten bommet på hvem de satt hvor. Vm glassene er verdt mer enn Mac Donalds glassene.

Fikk kjøpt meg noen billy blader da, ikke så mange jeg manglet, men de jeg hadde fra før er i veldig dårlig kvalitet.
loppemarked søndag 14.04.13

Det ble en stressende avslutning på loppemarkedet i dag, jeg hadde vist brukt opp all tiden jeg hadde til å handle, ved å stå og prate med min første kjæreste og moren hans. Og når man reiser i flokk må man henge på når den reiser videre.

Siden vi var på slutten av siste dag startet posesalgene, så jeg fikk nappet med meg litt ting i farten. Oppe på bøker slo jeg meg sammen med kusina og tanta mi og kjøpte en pose og nede på kjøkken hadde jeg så dårlig tid at jeg kjøpte en pose og tok med meg alle smykkene de hadde der. Kusina mi klarte å få tak i en knyttneve med gafler og skjeer til hybelen sin og jeg fikk i tillegg til det jeg har tatt bilde av, en automatisk vinåpner som jeg ga til mamma.

nå pleier jeg egentlig ikke å kjøpe gaver til bloggen på loppemarked, men jeg syntes de rammene var så søte så jeg tok dem med.

en sort pakke i posten

Det var ikke så veldig stor overraskelse over hva som var i denne pakken, det var velkomstgaven for å starte å abnormere på et historie blad ( eller kjøpe to for prisen av 1)

Jeg er veldig glad i dette bladet og har kjøpt det flere ganger, så dette var en vinn, vinn situasjon for meg.

Det er en regnjakke.loppemarked innkjøp 06.04.13

jeg kjøpte inn en bok : naturens legende planer til 10 kr

et colaglass ( uten armbåndet som orginalt fulgte med) 5 kr

neve med smykker 100 kr ( skal ta bilder av smykkene slik at de synes når jeg har fåt løst opp floken)


kjøpt nye smykker

jeg må innrømme at noen går under kniven denne gangen også, men noen har jeg kjøpt for å beholde, og noen blir lagt i en ny samlepose til en ny giveaway senere. salg på glitter...

disse skal jeg ha

denne går under saksa

og så måtte jeg ta med meg en overaskelsespose til.dagens innkjøp 22.03.13

hovedfokuset var som vanlig på perler, emn fikk med meg noen steiner også.

de siste to steinene kalte de lemurian star seed krystall, skal lese litt mer om de i morgen.

handletur

Det var godt å se senteret mitt igjen, og godfølelsen la nok igjen litt ekstra penger hos butikkene.

Jeg kjøpte en gave til sandra, men sier ikke hva eller hvor. Så kjøpte jeg 10 kg kattesand på dyregod.

Nede på apoteket ble det fire pakker med næringsdrikker (må hamstre opp før påsken) og det ble to overraskelses poser på glitter. Fikk også stempel kort med stempel fordi jeg handlet for 100 kr.På jernia ble det to pakker servietter (jeg kommer til å bruke lang tid på å stoppe den vanen) og en pakke med tenger. Aktivitøren på sse sa at det lønnet seg å kjøpe dem der, både billigere og bedre.

På nille ble det ikke noe, men fikk kjøpt meg mat og zits blad på meny. Nå var trillebagen så full at jeg bare kunne gå hjem, så ble ikke flere butikker.

Når jeg gikk ut av meny ble jeg stoppet av en spørreundersøkelses fyr som ville prate med de som hadde kjøpt lesestoff i butikken, han stoppet meg fordi jeg kjøpte zits bladet. For å svare på spørsmålene hans fikk jeg tre skrapelodd, men vant ikke noe på dem da.
handletur/ servietter

Mandag er Sandvika storsenter dag, men dette var siste, for på onsdag slipper jeg fri.

Plenen for handleturen i dag var litt hobby saker som det startet å gå tom for og servietter. Jeg kjøpte en del servietter og har delt dem ut.
spontan handletur

Eller halv spontan, vi hadde jo pratet om muligheten litt tidligere på dagen. Sandra og moren skulle reise ned til senteret og jeg fikk være med. Det ble 90% panduro og løpe igjennom de andre butikkene. Jeg vet ikke hvorfor men det virker som om vi alltid må stresse på slutten av handleturen. Man burde ikke ha planer etter man har hvert å handlet eller planlegge å bli hentet, for handling tar den tiden det tar.

Jeg fikk kjøpt meg sokker og noen hårbånd jeg skal bruke til smykkene mine på H&M og masse morsomt på panduro.


perle innkjøp

det er ikke å se bort i fra, hoved fokuset på handleturen i går var perlearbeid.

Vi var selvfølgelig innom andre butikker også, og avsluttet med ultra, men gidder ikke å legge ut bilder av matvarene mine.

søstrene grene

mørk sjokolade riskjeks

glassperler,hårnåler og elastisk snor.

på den ene blomsterbutikken fant jeg disse sommerfuglene
handletur i oslo

jeg klarte å komme meg inn til oslo ( takk til familien min som lot meg sitte på)

men selvfølgelig er det slik at butikkene ikke har det du leter etter... fikk uansett kjøpt noen småting.

 

ehh, disse skulle bli hjemme og ligge å vente på påsken, tror ikke de kan leve like lenge her.

TGR


Panduro
ut på handletur

Jeg fikk ikke besøkt så mange butikker på Sandvika storsenter i dag, jeg sto nemlig i kø på ultra.

Etter den første butikken måtte jeg bare innse at jeg var for dårlig og hentet meg en slik elektrisk handlevogn igjen, slik at jeg kunne kjøre til butikkene. Men som jeg har sagt før, så er ikke butikkene helt tilrettelagt disse stolene (eller noen stoler) så når jeg kom til kassen på ultra møtte jeg et stort problem. Det var to kasser oppe, den ene var delvis sperret av med handlekurver, den andre var det noen med tre handlevogner med mat. Dessverre måtte jeg bare stelle meg bak de med så mye og vente? og vente.

Men jeg fikk kjøpt meg brillerens som jeg desperat trengte og rakk akkurat å finne game butikken i det klokken gikk og handleturen var over?

Men jeg fikk kjøpt litt på søstrene grene før jeg ble dårlig?

matboksersøpplebøtte

riskjeks med mørk sjokolade

og gaver til bingo kvelden
søpple kjole

Jeg synes fortsatt kjolen jeg kjøpte i går er nydelig, men jeg hadde nok ikke gjort kjøpet en gang til. En ting er perlene som falt av i butikken, jeg fikk kjolen for 200 grunnet dette og siden jeg lett kan sy på perlene selv sa jeg ok, men i dag røyk en av trådene på fronten, det som ser ut som tråd rund halsen er egentlig bare tråder sydd dårlig på kjolen løst.

Så jeg startet dagen i dag med å sy kjole.

Ikke fikset perlene enda da, det synes ikke så godt så jeg har ikke stresset med det.

men denne kjolen er ikke sydd godt sammen

nye klær

Det er nesten med skam at jeg innrømmer at jeg har brukt olabuksa mi lenge etter at jeg oppdaget hull i den. Hullet som først ikke var så ille er i skrittet og etter som jeg har brukt buksa har det blitt større og større, på mandag var hullet blitt så stort at det var ganske sykt å gå med buksa offentlig, og min unnskyldning om at jeg har tights under så det ikke merkes røyk da tightsen hadde hull på samme sted.

Så på mandag bestemte jeg meg for at buksa ikke bare var slitt, men så slitt at det var for sent å reparere den.

I dag var jeg på Sandvika storsenter og kjøpte meg ny bukse, så også en absolutt nydelig kjole der jeg bare måtte ha.

  

 

sandvika storsenter på kryss og tvers

I går ble det arrangert tur til Sandvika storsenter av sse. En av mine mål var å få sett senteret, men jeg må innrømme at jeg er langt fra ferdig orientert, for en stor labyrint.

Men vi fikk gått på tvers igjennom, og det var mange butikker å se, og mange man burde holde seg langt unna om man ikke ønsker å tømme bankkontoen.

Jeg fant også ut at det gikk Ann å låne elektriske stoler der, så jeg skal nok det neste gang, for når jeg kom hjem var jeg sliten og jeg har hatt mye kramper i løpet av natta.

Men jeg fikk kjøpt noen småting, selv om jeg originalt ikke skulle ha noe.

 

Litt godteri, jeg klarte ikke å gå forbi et konfekteri, et ekte konfekteri, det er så sjeldent nå. Og selvfølgelig endte jeg opp med å kjøpe kjedelig løsvekt godt? vi kjøpte også en fin premie til bingoen i kveld. 

Et nydelig lite smykke tre 

nåler

blanke ringer ( til arbeid)

fargerike skjeer


I tillegg ble det litt mat og skjøtekabel til lyd, jeg hadde en kjempe fin dag og tror jeg har funnet meg en venninne.

liten shopping tur

Jeg var rastløs i dag, så jeg tenkte jeg skulle ta meg en rask tur ned i byen.

Det er en del ting som burde handles inn før jeg legges inn på sykehuset om en uke og i dag var like god dag som andre for å handle.

Jeg må innrømme at jeg fikk med meg litt mer en planlagt.

Jeg startet på Lush og det gikk greit nok, Shampo, såpe, balsam og ansiktsmaske. Og vi må for all del ikke glemme prøvene. I dag fikk jeg hele tre stykker. Fun rød, fun gul og en ansiktsvask.Jeg tokk en rask titt på gamestop og på outland, fikk registrert noen nye bøker jeg vil lese og fant ut at det spillet jeg ønsker meg til ps3 er vanskelig å finne.

De hadde spillet på Game, men det kostet en del mer enn på ps store så jeg kjøpte det ikke. Men ikke tro det var lett å finne her heller. Endte opp med å kjøpe et runefactory spill da, jeg kjøper dem alltid så fort jeg ser dem fordi de forsvinner så fort ut av butikkene igjen. Var tilbud 3 for 2, men jeg kjøpte bare ett spill.Så gikk turen til panduro, jeg har nemlig et stort mangel på hvite/ blanke perler og har ødelagt emaljen på den ene fortanna mi ved å bruke tennene for å gripe vanskelige kobbertråder. Måtte kjøpe en tang som var god til denne jobben.På TGR ble det enda mer perler og litt utstyr før jeg gikk opp på jobben til mamma og sa hei og så reiste hjem.Man skulle ikke tro det, men denne turen tok helt knekken på meg, har ikke mye energi for tiden.

overaskelsesposer

Jeg har ventet på at disse posene skulle dukke opp på glitter. Når de har hatt salg en stund putter de salgsvarer i poser og selger dem til 50 kr stykket.

Mange vil sikkert bli rystet over at jeg kjøper smykkene for å ødelegge dem. Eller dukker det opp noe jeg virkelig liker beholder jeg selvfølgelig det. Og jeg har planer om å dele ut en del ting her på bloggen også. Men jeg har også planer om å klippe noen i stykker og bruke delene til mine egne kreasjoner.

3 poser kjøpte jeg.


dagens innkjøp

hoved målet med dagens bytur var badedrakt, dette fant jeg på xxl. den får meg ikke akkurat til å se tynnere ut, men egentlig ikke tykkere heller, så jeg får si meg fornøyd.

ellers ble det perler på tgr

og fikk byttet inn bokser mot ny ansiktsmaske og fikk en prøve på lush.

fant ikke ps3 spillet, noe som var bra for lommeboken min. avsluttet som planlagt med en salat på peppes.
og en pakke i butikken...

Det var merkelig å gå i butikken å hente en pakke, vi snakker ikke om post i butikk, men en annen leverandør. Heldigvis gikk alt greit og jeg holdt på å le meg i hjel da jeg innså at pakken var sendt igjennom posten, og det var hentelappen også. Snakk om bortkastet tid.

Men endelig kom messing og kobber trådene mine?


en kort bytur

jeg var veldig gira på å skulle dra ned til byen, men jeg merket fort at formen egentlig ikke var bra nok. Jeg var en lyntur innom outland før jeg gikk til steinbutikken på Kirkeristen og så panduro. Jeg sto en stund og vurderte hvor jeg skulle gå først og jeg er glad jeg valgte dem i den rekkefølgen for de holdt på å stenge når jeg kom inn.

Jeg fikk kjøpt noen kjempe fine, og dyre stein anheng?

På panduro kjøpte jeg noen perler jeg vil bruke til å lage en drage og noe små utstyr jeg trengte. Holdt på å kjøpe noen perler på tgr også, men orket ikke å stå i kø.

Reiste hjem med mamma.

Se bilder av hva jeg kjøpte her

2 av 3 bøker

Litt overraskelse ble det når jeg åpnet pakkene mine. i stedet for de 2 bøkene jeg kjøpte for gavekortet jeg vant på miljøstatus julekalenderen, fikk jeg en av dem og en jeg kjøpte med et gavekort jeg fant på gjerrigknarken. Så med andre ord venter jeg enda en bok.

Begge bøkene jeg kjøpte for gavekortet på 500 kr handler om smykkelaging.

 

Oppskriftsboka tok jeg på gavekortet på 100 kr, jeg skal nok gi den enten til lillesøsteren min eller kusina mi som begge blir 12 i år. 


pakker i posten

Nå har jeg noe å se frem til etter at jeg har fått spist.

Begge pakkene kommer fra bokkilden så det vil ikke bli så veldig stor overraskelse om hva som er inni.
perler og slikt

Det er ikke å komme bort i fra, denne byturen ble også basert på perle handling.

Jeg hadde to mål med byturen min, å samle mii til 3ds og kjøpe messingtråd til perlearbeidet mitt.

Jeg var innom outland og tittet på de nye bøkene, men klarer ikke helt å starte på en ny serie enda. Etter outland var jeg innom gamestop i østbanehallen og så på salget og game i karl johan. Det fristet mest å handle på game i dag, de hadde et bedre utvalg av spill til ps3 følte jeg, men endte opp med å ikke kjøpe noen nye spill.

Så gikk turen inn på panduro og ned i smykke avdelingen, jeg endte oppmed å kjøpe en liten antydning til kobbertråd som var forsølvet, de store rullene med tråder var de utsolgt for, typisk. Jeg plukket også med meg noen metall perler og noen glassperler.


 Så var jeg innom neo Tokyo og tgr. Neo Tokyo var så å si tom for godteri og jeg handlet ikke noe der, men jeg handlet på tgr. For til min store glede hadde glassperlene mine dukket opp i butikken igjen. Jeg kjøpte tre brett til, overdrivelse vil kanskje noen si, men jeg hadde betalt de 30 kronene for flaskene alene, perlene er bare et stort pluss. Kjøpte også 5 større glass som lignet, til å ha blant annet perler i. en metalltråd som var lilla og en lærtråd som var lilla.

Så gikk turen innom platekompaniet på byporten, men hadde mistet litt behovet for å handle nå. Så fort over spillene og gikk så videre til gamestop. Her brukte jeg litt lengere tid på å se på spilltilbudene, men gikk uten å kjøpe noe her også.

Så var det lush, jeg hadde fått med meg at de hadde fått in ansiktsmaskene i dag så jeg fikk tak i en cupcake. Så ikke noe til eventen de reklamerte om, men jeg var nok litt tidlig, kan ikke komme på slaget når de har annonsert.Etter en liten hvilepause på jobben til mamma gikk jeg på meny på oslo city og handlet inn mat før jeg satte meg i drosjen hjem.

selvbetjening på meny

Jeg hadde lest om selvbetjening i en butikk for coop medlemmer, men jeg var ikke forberedt på å snuble over en slik funksjon selv med de første åene.
men på Meny OsloCity har de nå 4 selvbetjenings maskiner, og jeg måtte jo bare prøve.
Eneste krav er at du skal betale med kort.

Å løfte opp en vare, scanne den og legge den ned igjen er ikke så veldig vanskelig, men jeg la vist varene på feil side. Men uten om dette gikk det veldig bra, noen varer slo seg inn så fort jeg løftet dem opp av kurven (da lærte jeg å stå et skritt lengere unna for å ha kontroll) ellers var den største utfordringen å finne strekkodene på enkelt av varene.

Det var til og med en knapp å trykke på om du hadde varer som ikke hadde strekkoder (som frukt og grønnsaker) men siden jeg ikke hadde kjøpt noe slik fikk jeg ikke prøvd ut den funksjonen.

Det sto en ansatt og passet på/ hjalp oss og jeg tror maskinen sa i fra om noe ikke stemte, for når vekta fra kontrollvekta ikke passet sammen med det du hadde scannet inn kom den ansatte løpende fort. Tydeligvis klarer ikke maskinen å forstå at forskjellige brød veier forskjellige ting, noe de viste om.

Etter du trykker at du er klar til å betale får du velge antall poser og så betaler du, egentlig ganske genialt og når folk blir vant til systemet tror jeg det virkelig kan hjelpe på køen, men nå var det mest kaos der inne.

bytur i romjulen

Først må jeg få si at det var overaskende lite folk i byen i dag, jeg hadde forventet meg et mareritt. Kan være at det skyldtes klokkeslettet.

Jeg startet handleturen på perlehuset. Jeg har akkurat funnet hjemmesiden dems og en butikk fullt av perler kunne jeg ikke unngå. Innkjøpene fra denne butikken får et eget innlegg.
jeg brukte lang tid der inne og gikk igjennom alle perlene, det er 50 % rabatt på alle tingene inne på perlerommet dems.

Hun i kassa var veldig snill og hjelpsom og etter at jeg gikk ga hun meg en liten pose med SWAROVSKI perler.
Så ble det en gå tur igjennom slottsparken og karl johan før jeg kom ned på panduro, de hadde ikke salg på perle ting der og siden jeg hadde kjøpt så mye på den andre butikken tenkte jeg at det kunne vente.

Det ble selvfølgelig en rask rundtur inne på tgr, men jeg kjøpte ikke noe. Var litt overasket over meg selv da jeg hadde kommet ut av arkaden på motsatt side og kom på at jeg glemte neotokyo. Slik går det når man går motsatt vei en man pleier, jeg gadd ikke å gå tilbake.

Rask runde på game og outland hvor jeg heller ikke kjøpte noe.

Så var det lush, jeg trengte en balsam og kjøpte meg en balsam fikk med en ny prøve.
Helt til slutt gikk jeg på gamestop og så igjennom de brukte ps3 spillene dems, jeg endte opp med å kjøpe noen spill, de viste seg å være på 20% avslag så jeg tok med ett siste.


store juleshopping dagen

I dag kom jeg litt sent i gang med kalenderne fordi jeg måtte bare rett ut etter at jeg hadde stått opp. Selv om mamma og tanta mi hadde hvert og kjøpt julematen mens jeg sov, var det enkelte ting som manglet og enkelte ting man må på spesielle butikker for å få tak i.

Så vi pakket oss alle 4 in i bilen og kjørte først på senteret og så på plantasjen for å kjøpe juletre.

Det var veldig koselig å se kusina mi igjen, hun har hvert og studert det siste halvåret i Japan og kom hjem i går kveld.

På senteret var det danseoppvisning og loddsalg, jeg kjøpte selvfølgelig og vant ikke noe.

På plantasjen så vi på dyrene og tok bilder, vi fikk gløgg og pepperkaker og til og med en liten sjokolade bit.

Min lille ikke drep trærne for å putte dem inn i stua vår kampanje ser ut til å ha virket fordi vi kjøpte liten gran i potte til mamma også.

fuglene på plantasjen:


sminke i posten

Takket gjerrigknarken.no fikk jeg en kupongkode på blush.no på 250 kr. Denne brukte jeg på å kjøpe Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking & Demaq Yeux 14,4ml fra YSL ( 249 kr) og betalte bare 39 kr i porto. Genialt.
en liten bytur 14.12.12

Egentlig sa kroppen, hodet og all fornuft til meg at jeg burde holde meg hjemme, men jeg er flink til å ignorere slikt og reiste ned til byen allikevel. Her skulle jeg møte støttekontakten min og vi skulle handle litt julegaver.

Dessverre hold jeg ikke planen ut, men egentlig er jeg imponert over at jeg holdt ut så lenge som jeg gjorde?

Kan ikke skrive om de geniale tingene jeg kjøpte? julegaver?

Men vi stoppet innom stallen utenfor østbanehallen og sa hei til eselet og sauene, vi fikk også udrikkelig gløgg, men selv om den var udrikkelig var den god å varme seg på.


koselig juletur på senteret

Selv om det ga med hodepine og tok alt jeg hadde av krefter må jeg innrømme at dette var en koselig tur på senteret. Inne på meny var det satt fram gløgg og pepperkaker til kundene, så alle gikk rundt og bar på varme kopper, noe som kunne være et problem når det er så mange folk inni en butikk, men det var utrolig koselig.

Jeg har forresten aldri sett alle kassene på meny være i bruk før?

Uten om en rask tur igjennom Nille og en liten svip tur innom apoteket var det hele senter turen min, jeg var så sliten av matbutikken at jeg var lykkelig over muligheten til å ringe etter taxi og bli kjørt hjem (tusen takk for tt kors Oslo kommune)

Men selv om jeg var utslitt klarte jeg å gå innom å kjøpe lodd og få to poser med gratis katte mat av royal canin.Endte opp med å kjøpe 20 lodd, hadde bestemt meg for hvor mye penger jeg skulle bruke på forhånd. 10 kr loddet og 10 for 50 kr? enten hadde de solgt veldig dårlig med lodd på starten, ellers var de snart ferdig og ønsket å bli kvitt kakene. Jeg vant ikke noe?

bytur for å få en forandring

 Jeg hadde egentlig ikke så mye å gjøre nede i byen i dag, men jeg har tenkt på det i noen dager og da muligheten endelig dukket opp dro jeg bare, plan kan man legge når man kommer frem.

 

Jeg var selvfølgelig innom de faste butikkene mine, outland å så etter bøker, gamestop og så på spill og lush og handlet såpe. Jeg tok også en rask tur innom tgr, eller rask ble den ikke siden det var 30 minutters kø til kassa (føltes det som, sto i kø igjennom halve butikken) men jeg fikk kjøpt meg noen nydelig glassperler.

Så en rask tur opp i 2. etasje og en tur innom Neotokyo for noen godbiter før jeg gikk et ærend for mamma på glassmagasinet.

Etter en liten hamburger pause gikk jeg inn på spaceworld for å se om det var noen fine spill tilbud, jeg endte opp med å kjøpe en pose med søppel (posesalg), men en persons søppel kan være en annen person sin gevinst.

Det var forresten batereiene jeg var ute etter, jeg vet at når batteriene først går i stykker på konsollene blir det et mareritt å finne erstatninger, så jeg er litt føre var.


obos vip dag på Lambertseter senter

Jeg trodde jeg kom til å komme litt sent grunnet kinofilmen, men ble overasket over at jeg gikk inn på senteret 19.59 (bra timing?)

Foran senen delte bakerens kone ut boller og kaffe, om du ikke var obos medlem og snek deg med var dette ikke noe problem, ingen ba om å få se obos medlemskort, og det var bare i en butikk de spurte om du var medlem.Tanta mi dukket opp en liten tur etter at jeg fortalte henne hva som skjedde, hun kjøpte en ting og ga loddet sitt til meg. Det var nemlig slik at hver gang du kjøpte noe i en butikk fikk du ett lodd. Trekningen var helt på slutten av kvelden og det var mange fine premier, men som straff for at jeg sa til meg selv at jeg egentlig ikke kunne tenke meg å vinne noen av dem, vant jeg heller ikke noe.

Premiene var alt fra gavekort i butikker, gavekort til teater, leker og blomster. Så jeg mener det når jeg sa det var fine premier, jeg er nok bare ikke i humør over å ønske meg noe. Et lite problem nå rett før jul.

Klokken 21.00 satte jeg meg på jordbærpikene og spiste middag (kveldsmat). Hadde det ikke hvert for den spisepausen hadde jeg aldri overlevd de 2 timene.

dette er hva jeg handlet ( + en julegave jeg ikke kan legge ut bilde av her)
dw12dt

bytur 17.11.12

Det regner, så det var helt klart at jeg måtte ha med meg paraply.

I dag kom venninna mi Linn inn til Oslo for å se twilight med meg, jeg dro ned å møtte henne i byen og vi hadde flere timer med handling, julegave planlegging og spising. Mesteparten av tiden gikk nok til spising da Peppes var trege i dag, men vi hadde ikke forventet noe annen når vi gikk inn i en full restaurant. Da vi gikk sto det kø langt ut i regnet for å komme inn der.

Før maten var vi innom flere butikker, både lush, neotokyo og panduro sto på lista vår. Etter maten tok vi en rask tur innom outland før vi kastet oss i en drosje og kjørte til Lambertseter senter og symra kino. Her tok vi en kopp kaffe og en kakebit etter at vi hadde kjøpt popkorn til filmen.

Byturen i dag var ikke så veldig for å handle, men for å finne ut av hva man skal ønske seg ti jul. men noen penger gikk selvfølgelig allikevel, jeg måtte for eksempel bare kjøpe med ny ansiktskrem på lush (fikk med prøve på ny såpe)

Paraplyen vekslet mellom å være stokk og ly for regnet i løpet av dagen, slike store gamle paraplyer er geniale.

dw12dt

senter tur

En av de tingene jeg har savnet mest mens jeg var på sykehuset, var å kunne gå i butikken. Jeg er ikke sosial nok til å leve med en regel om at man må gå to og to. butikken var også akkurat litt for langt unna for meg.

Når jeg var på Sandvika kjøpesenter rakk jeg bare en butikk, så handle genet var sultet i dag.

Heldigvis er ikke jeg slik at jeg må handle mye for å få slukket denne sulten, jeg kan godt bare gå å se, eller slukke den med å handle mat. Men jeg tok en tur innom nille og europris i tillegg til de praktiske tingene jeg skulle i dag.

Første stopp ble Clas Olson, lyspære jakt. Så ble det apoteket, jeg måtte fylle opp med medisiner og næringsdrikker.  Etter en rask tur innom nille hvor jeg skaffet meg et forkle og adventslys var det mat.

På europris delte de ut gratis vafler, mini vafler, men de fikk meg til å klø i halsen, vet ikke hvorfor. Fant ikke noe å kjøpe der da, men greit å gå å titte. Mye juleprodukter ute nå, men jeg nekter å kjøpe før første desember.

Det var utrolig godt å være fri til å bevege seg hvor man vil

dw12dt

pakker

Postkassen min var full når jeg kom hjem, litt grunnet reklame jeg ikke skulle ha, fy postmann. Og selvfølgelig grunnet de to pakkene som lå der.Jeg så med en gang at det var noe som ikke stemte med pakken fra cdon.com, det ville nemlig ha hvert umulig å få plass til alle tingene jeg kjøpte i postkassa mi, og i hvert fall ikke i den lille pakka (kjøpte nesten alle julegavene på en gang). Det viste seg å bare være den ene boka. Står at alt annet allerede er levert, noe jeg vet ikke er sant, men levert hos cdon.com betyr bare sendt.

I den andre pakken var det en pakke til adventskalenderen min, det nærmer seg med stormskritt og jeg tror jeg kommer til å være klar i tide, med en super adventskalender, uten sponsing. 

 

dw12dt

handletur på lindex

Nå pleier jeg ikke å handle på Lindex, men jeg trengte skjorter som kan kneppes opp til sykehus oppholdet og jeg tenkte jeg skulle ta en titt på salget dems. Ta to betal for 1 på alle salgs varer. Etter mye prøving kom jeg frem til 3 skjorter jeg kunne bruke under nød, den ene er gjennomsiktig så den må jeg ha bh under. Men siden jeg fant tre plagg på et slikt salg, var det bare å lete intenst igjennom resten for å finne et fjerde plagg som var til samme pris eller billigere, man sier jo ikke nei til et gratis plagg. Da fant jeg et nydelig skjørt som var verdt alle pengene til sammen.

Jeg kjøpte også en rosa pysjbukse, men den var ikke på salg.

litt usikker på om jeg går for sunniva i kapteinsabeltann eller husmor på 50 tallet, men den satt godt.

god å myktil å sove med, kan bruke den til den lille pysjen også.

god å vid,men litt gjennomsiktig.Nå har jeg alt av klær jeg trenger til innleggelsen på mandag.

Alt kom på 397 kr. 

ingen bytur uten Lush

Siden jeg hadde så lite penger på torsdag (eller trodde jeg hadde det i hvert fall) tok jeg storhandelen på lush i dag. Jeg fikk kjøpt meg både sjampo og balsam, jeg la også med skrubben ocean salt.

Siden jeg hadde med meg en liten pose med tomme krukker fra tidligere produkter, fikk jeg to gratis ansiktsmasker. Siden de var gratis tenkte jeg at jeg skulle prøve ut to nye.

Jeg endte opp med:
ocean salt ? scrub
Seanik ? shampo
retread ? balsam
oatifix ? fersk ansiktsmaske
Brazened Honey ? fersk ansiktsmaske

Fikk med to prøver, enda en prøve med Veganese ( jeg sa jeg ikke var helt sikker på den, så de ga meg en prøve til og ba meg prøve igjen) og Helping Hands som er en håndkrem.
nye klær

Hovedmålet med byturen i dag var ny bukse på PM. Den ene buksa mi gikk akkurat opp i sømmene og da passet det bra med et 50 % på valgfri vare i hele butikken. Dessverre passet de fleste buksene meg ikke i form. Enten for trange, eller alt for store, men tilslutt fant vi en på tilbud som var fin og satt greit. Så da brukte vi heller tilbudet på en hverdagskjole jeg hadde forelsket meg helt i.

Etter PM var vi også innom HM for å bruke opp gavekortet jeg hadde fått til bursdagen min, hovedsakelig var vi på jakt etter natt tøy, helst med knepping da jeg kommer til å få plugger på hodet under sykehus innleggelsen og under denne perioden kan jeg ikke ta noen klær over hodet. Med slike pysjamaser er vist veldig ut for tiden.

Men fikk en stor t-skjorte som jeg kan bruke som nattkjole (fant den på mamma avdelingen, men det er en hjemlighet) og en rosa trøye jeg kan bruke under alle de. Eh. Svarte klærne mine (ikke så gjennomtenkt, men jeg har da mye rosa også, *lete*)

Resten av gavekortet gikk til opp hamstring av praktiske produkter som deodorant og sminke fjerner, de aller siste 4 kronene ble gitt til en god sak.i dag blir det bytur igjen

det lille mellomstoppet jeg hadde på torsdag kan vel egentlig ikke kalles bytur, men i dag skal jeg ned i byen å kjøpe meg ny bukse, bruke opp gavekortet på HM og selvfølgelig bruke litt penger på Lush. Jeg skal også prøve hardt å IKKE kjøpe pokemon black 2, jeg har lyst på men er ikke ferdig med nr 1 fordi jeg bruker all tiden min på harvest moon. Er ikke nok spilletid

liten tur innom lush

jeg har ikke hatt penger på en stund, rett og slett fordi det har hvert litt problemer med en utbetaling (tvungen sparing) og nå gikk jeg tom for balsam. Jeg fikk låne noen penger av mamma og dro innom lush på vei hjem fra sykehusbesøket.

Mest av alt ville jeg ha en retread balsam, men denne fantes bare i en størrelse og om jeg kjøpte den ville jeg ikke ha penger til mat. Så i stedet for kjøpte jeg den minste flaska av American cream.

Men når jeg spurte ga den snille mannen bak kasse meg mange prøver og jeg har nå tre nye produkter å prøve ut.  Den 4. og siste prøven ga han meg med et lite smil, en mini boks med retread balsam.

Prøvene jeg fikk er:

ro`s argan ? kroppsbalsam, noe jeg ikke har hvert borti før, spennende

veganese balsam

angels on bare skin ? ansikts renser

i tillegg har jeg noen såper jeg ikke har fått prøvd fordi jeg fortsatt prøver å bruke opp de første, drøy i bruk er helt klart ingen tvil.
Senter farger

Jeg liker senteret sitt fargevalg. Sort og rosa mine favoritt farger. Senteret pynter opp til 2 års feiring på fredag.

praktisk handletur

Noen ganger samler det seg opp med praktiske ting du burde kjøpe, praktiske ting er ikke altid like morsomt å handle som klær, dataspill og filmer, men de må inn i hus de også.

Linsespeil og mini linsespeil til å ha med meg ut

 
Liten og skarp saks, nåler og strikkepinnerkom med litt mat også, men det gadd jeg ikke å ta bilde av.

ekstremt god loppemarked tur.

Jeg sitter litt rystet her hjemme, jeg trodde jeg hadde gjort noen gode kjøp, lite viste jeg at jeg hadde gjort flere geniale kjøp. Kjøp man ikke kan angre på og kjøp samlere vil misunne meg.

Først og fremst kjøpte jeg en hel haug med billy blader jeg ikke hadde, så nå er flere årganger fullførte. Sammen med bladene kjøpte vi 7 bøker, et billy hefte, en billy bok og fire dvd filmer. Dette betalte vi 300 kroner for og vi var virkelig fornøyde.Men overraskelsen var stor da jeg åpnet billy boka og så at den var signert og uåpnet (boka har aldri blitt brettet helt ut så den originale stivheten er i ryggen)hva denne boka er verdt vet vi ikke, men antageligvis rundt det vi betalte for hele bunten av ting.
Jeg oppførte meg som ett villdyr på lekeavdelingen, jeg så det ene spillet i det jeg gikk inn døra og hjertet stoppet nesten. Dette spillet er så å si umulig å få tak i og det lå på andre siden av et fullpakket rom. Men det vanskeligste var og ikke juble fullt ut når jeg hadde det i hånda og fortelle kameraten min hva jeg egentlig hadde funnet. Her handler det om å holde hodet kaldt og se nøye igjennom etter andre skatter.

Jeg vet ikke om du kan kalle gamle Pokemon kort skatter, men jeg husker at fetteren min samlet på dem før og tenkte han kunne få dem. De skulle ha 20 kr for spillet hvor pengene fortsatt er delvis festet til original pakningen (så å si urørt). Og 10 kroner for kortene, jeg prutet ikke?
Så for alle dere som leter etter multimillionær, loppemarked er en genial ide, her kan du få spillet som går for 2500 kr på nett, til 20.

Vi var innom kafeteriaen og kjøpte hver vår kakebit før vi så over den siste delen av loppemarkedet. Blant julepynten sto det en gammeldags vev, i miniutgave, de skulle ha 20 kroner for den noe jeg synes var latterlig billig. Jeg var innom panduro og så etter en slik vev på mandag?Vi brukte litt penger, men føler vi har fått sykt mye ut av pengene, nesten så du får dårlig samvittighet.

Føl deg sikker - eyeliner fra lush (EMOTIONAL BRILLIANCE)

Jeg rett og slett bare elsker denne eyelineren, ikke bare fargen, men hvor lett den er å ta på og bruke som man vil. I butikken er de veldig nøye med å påpeke at den kan brukes som øyenskygge også, siden den ikke tørker så fort, men dette har jeg ikke prøvd.

Jeg har alltid slitt med å få rette fine streker på oversiden av øynene, men denne herlige lille kosten gjør det kjempe enkelt. Om det kommer litt på feil sted er det bare å bruke en Q-tips og forsiktig stryke det vekk. Den slipper kjempe lett før den stivner.

Har ikke hatt problemer med at den forsvinner i løpet av dagen når den først har tørket.


hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Føl deg sikker - indre selvtillit

Er sikker på at en er trygg og opplever ikke å være truet  
5g         

        

Rose Petal Infusion (Rosa damascena), Water (Aqua), Mica, Titanium Dioxide, Glycerine, Stearic Acid, Almond Oil (Prunus dulcis), Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Cetearyl Alcohol, Triethanolamine,CI19140, Methylparaben, Propylparaben

loppemarked 15.09.12

Vi var på to loppemarked i dag, abildsø og bøler.

På det første loppemarkedet var det mange brett spill, men en 15-16 år gammel gutt som sto å nesten truet folk til å kjøpe. Selv om jeg ga rent f? i han, sto jeg der lenge nok til at han kjeftet ut en kunde som spurte om de hadde monopol og direkte truet en ung gutt på 7-8 år.

Jeg satte bare fra meg spillene og sa klart fra at slik oppførte man seg ikke om man ønsket å selge noe, jeg burde ha sagt at slik oppfører man seg ikke punktum og informert de voksne, men jeg hadde fetteren min å tenke på så alt annet havnet litt bak.

På bokavdelingen var de hyggelige da og her kjøpte vi noen spill og en bok, de hadde ingen billy blader. Mamma fant noen colaglass på kjøkken avdelingen og hun kjøpte det som var spesielt, de andre kjøpte jeg senere selv om jeg hadde alle fra før. Barna får hvert sitt av dem.
Jeg og fetteren min insisterte å dra på bøler i stedet siden det ikke gikk Ann å handle i lekebutikken der. Og det var ikke noe problem.

Der i lekeavdelingen hadde de nesten akkurat de samme spillene, samme prisene og de var vennlige. Jeg kjøpte bare ett spill da, pengene mine begynte å gå tomt etter som vi var en rask tur innom kafeteriaen og kjøpte eple og kanel muffins og en boks brus hver.I bok avdelingen på bøler fant vi enda flere spill å kjøpe og fetteren min fant en bunke med dragonball manga, siden han bare hadde 38 kroner igjen var det ganske enkelt når jeg spurte om han kunne få dem for den prisen. Selv om de lagde et drama ut av at de kunne ha fått 100 kroner for dem. Og det kunne de sikkert, hadde det ikke hvert for at de allerede sa at de kostet 5 kr stk. og totalprisen da kom på 45 kr.Den ulogiske prutingen og samtalen med dem slet meg helt ut og jeg var glad da vi dro hjem. Noen ganger burde det stå et skilt på meg hvor det står at jeg har asberger og at folk skal holde seg til fakta når de prater til meg.

Ikke tror jeg tanta og onkelen min kommer til å være så overlykkelig når barna kommer hjem i kveld, vel og merke kjøpte vi den hemmelige hagen til kusina mi og den er kjempefin. Men ps 2 spill med 12 års grense til fetteren min på 9 (battelfield 2), fantomet blad og en hel haug med dragonball manga. 

loppemarked i oslo til helgen (8-9 september)

Bjørndalen skole (Bjørndal skolenes musikkorps)

08.09 10-16
09.09 11-16

Granbergstubben 7

Fra Ryen/E6: ta av v/Klemetsrud, følg skilting til Bjørndal på R155. Ta til venstre opp Slimeveien, sving inn til venstre etter en drøy kilometer. Det vil være godt skiltet under arrangementet.

 

Klemetsrud skole (Klemetsrud musikkorps)

08.09 10-16
09.09 11-15

Enebakkveien 418

Klemetsrud skole ligger rett ved avkjøring 27 på E6 (Europaveien). Følg skilt til Bjørndal og Enebakk. Like etter avkjøringen kan man se den gamle skolen på høyden ovenfor rundkjøringen der veiene fra Hauketo og Enebakk møter avkjøringen fra E6. Følg skilt.

 

Lilleborg skole (lilleborgskoles musikkorps)

08.09 11-16
09.09 12-16

Torshovgt 9

Trikk 11,12 eller 13, buss 20 eller 30 til Torshov.

brunsneglen bærer Listeria bakterien....

Sneglen som vi elsker å hate, har fått enda en grunn til å havne på hate lista til folk. Det er funnet listeriabakterier i flere snegler og nå vil veterinærinstituttet ha snegler fra hager rundt om i Norge for å se hvor utbredt problemet er.

Siden omfanget ikke er kjent enda ber de folk være forsiktig når de håndterer sneglene, bruk hansker og om du avliver dem vær obs for sprut.

Listeriabakterien er farlig for både mennesker og dyr, spesielt gravide eller folk med svakt immunforsvar.

lush 06.09.

Butikken jeg går inn i med et spørsmål, og kommer ut igjen av med varer for over 500 kr.
Fikk to prøver i dag en såpe og en barberingskrem.

H&M et mareritt

Jeg har fortsatt ett gavekort på 300 kr på H&M, rett og slett fordi butikken driver meg til vanvidd. Jeg har endelig klart å finne et skjema som informerer om hvilke 30 tall som skal passe meg i bukser, men med de størrelsessammenhengene burde jeg bruke størrelse 66 eller noe slikt til vanlig (noe jeg ikke gjør)

Men for å finne bukse størrelsene måtte vi ned, for å finne alt vi skulle ha måtte vi opp. Det er bare en trapp i butikken + en heis med alarm fordi den går andre steder en kun til H&M. så jeg måtte sende klærne mine opp og ned med støttekontakten min, mens jeg gikk ut og tok rulletrappen opp. Så å prøve mer klær etter buksene og pysj buksa var ikke aktuelt, da var jeg utslitt.

Ikke er det lett å få tak i en tradisjonell pysj heller, og det må jeg ha til innleggelsen?

mye folk, lite å få ut av det

outland 06.09.12

Det er ikke lett å gå inn i en outland butikk med et gavekort på 500 kr. Har du ikke penger er det lett og bare snu og gå ut når lysten blir for stor, og vet du hva du skal ha kan du bare gå rett til varen og så til kassa.

Men har du 500 som er rettet mot å bli brukt i butikken, går fantasien vill?

Først må du vurdere hva slags produkt du vil bruke pengene på, velger du et brettspill går 500 kroner fort, men med bøker og manga kan du velge mye. Man skal heller ikke se bort i fra alt det morsomme tilbehøret de har liggende i butikken.

Men etter å ha tuslet innom alle avdelingene bestemte hodet seg for hva den ville ha, wicca bøker.

Men når jeg skal til å studere bøkene dems nøyere, hører jeg EXTERMINATE på høyere side av meg og jeg slipper alt i hendene mens jeg løper bortover og sier hvor er daleksene? To menn som hadde trykket på bamsen og det gikk frysninger igjennom meg.
jeg kjøpte ikke en dalek, men en sonic screwdriver.

Ellers ble det bøker som er typisk meg, kom bare på 50 kr over så jeg var flink til å beherske meg.

 

ut på handletur, med gavekort i bur

I dag tok jeg med meg gavekortet jeg fikk av broren min og slo løs på HM, litt skuffende ble det siden HM her på Lambertseter ikke er så stor så det er lite utvalg og lite størrelser som passer. Men etter hva som føltes som timevis med leting, prøving og sirkling kom jeg ut med hele tre produkter. Undertøy, 5 Pak sokker og en t-skorte. Det jeg egentlig skulle ha var undertøy, bukse og nattøy. Men har fortsatt 300 kroner igjen til jeg drar ned i sentrum.
Sayonara gave

Kusina mi reiser for å studere japansk i Japan ett halvår, så jeg ville gi henne noe å ha med seg. Men noe som ikke tok stor plass og som var praktisk, dette var det hun fikk: navnelapp til kofferten og smartmobilvanter (de virker faktisk)man trenger ikke å gå ut av leiligheten for å bruke opp pengene sine

Så da er det vel ikke vanskelig å gjette at jeg har handlet på nett. Jeg har til og med handlet ting jeg kanskje ikke får før om et år. Jeg har hvert på kickstarter igjen, og det er to prosjekter som fikk mine penger i dag. Den ene økte jeg donasjonen på bare for at de skulle bli ferdig, de sto og tippet på kanten. Det andre er ett spill som ikke er ferdig sponset enda.

Filmen nekko og spillet broken sword the serpent`S curse

 

 + jeg kjøpte meg en regnbukse

pakker i posten er alltid morsomt, men hva tenker cdon?

jeg fikk hentet pakke nummer to i dag, og gjett om jeg var overasket da jeg fikk pakken på postkontoret, min lille pakke var ikke så liten. Men jeg hadde tatt med meg trillebag, så det gikk bra.Som jeg regnet med når jeg åpnet den, så var pakken full av papir?? men etter litt graving fant jeg de to tingene jeg forventet skulle være der. Den ene er garantert til kalenderen min, den andre vurderer jeg.Og noen sitt søppel, blir til andre sitt gull
en liten bytur

Jeg var rastløs i dag, så jeg tok meg en liten bytur. Egentlig hadde jeg akkurat kommet frem til at jeg ikke skulle dra ned til byen fordi jeg ikke hadde noe å gjøre da mamma ringte og lurte på om vi skulle kjøpe bursdagspresang.

Først gikk jeg og tittet i favoritt butikkene mine alene, outland, gamestop og Lush før jeg kjøpte meg en hamburger på mcDonalds og satte med ved lunsj bordet ved jobben til mamma og spiste. Da maten var ferdig spist tok vi turen til xxl og så på regntøy. Jeg fikk meg både lilla regndress og støvler.

Etter dette tittet vi innom indiska, ingen av klærne jeg prøvde falt helt i smak, men jeg fant noen nydelige gardiner på 70% av salgspris, så vi kjøpte med disse også.

Vi avsluttet med middag på brunello før vi skulle ta taxi hjem. På vei til drosjen passerte vi platekompaniet og der var det reklame for hunger games filmen, siden mamma ikke har sett den kjøpte vi den med og skal se den i kveld.

euronics sier de tror de har gjort feil....

I mars kjøpte jeg en laptop som aldri har fungert som den skulle, etter innlevering etter innlevering hevet jeg kjøpet og kjøpte meg en stasjonær pc istedenfor.  2 måneder senere fikk jeg beskjed om at laptopen min var kommet tilbake fra reparasjon, de hadde ikke godkjent hevingen, ikke fortalt om dette og gått videre med en reparasjon.

Å få hevet kjøp i elektro bransjen er nesten umulig, de prøver å snike seg inn i alle kriker og kroker for å slippe unna.

Jeg fikk høre at det er verkstedet som bestemmer, jeg svarte med at det var loven som bestemte. Verkstedet kan mene hva de vil, men de må forholde seg til forbruker loven.

Selv om jeg fikk en melding om at de trodde verkstedet hadde feil, og at de har sendt saken videre er jeg redd for at de finner en ny «god» grunn til å nekte meg å heve kjøpet. Trist at man må ha en advokat i familien sin for å bli hørt på de enkleste saker.

bytur 16.08.12

jeg er et vanedyr og startet denne byturen som de fleste andre, på outland. Her tok jeg bilder av noen bøker jeg skal se litt nærmere på og jeg vurderer å lese. Det var her jeg skulle møte støttekontakten min og jeg rakk å finne et morsomt spill og noen bøker før hun kom.


Vi gikk så ut av østbanehallen og inn på byporten, hvorfor ikke gå de få meterne ute når det først er sol. Jeg skulle innom lush. Fortsatt følger vi min vanlige rute, men ikke lengere.

Jeg skal ha en matte bok på Norli så vi må gå karl johan, vi tar snarveien innom arkaden og titter både innom TGR og Neo Tokyo. På neo Tokyo kjøper jeg meg en pakke pokky for å kunne hindre blodsukker fall.

Vi kommer oss ned til Norli, men da er jeg utslitt. Men vi kommer oss frem i butikken (med hjelp av en lift heis) og frem til grunnskole bøkene. Her finner jeg matteboka mi og etter litt tenking kjøper jeg en av tre, de er nok der når jeg er ferdig med den første.

Innen vi får betalt er jeg gjennomvåt av svette og er kjempe svimmel, alt fokuset går på å holde seg oppe på bena. Etter en liten vurdering bestemmer vi oss for å finne et sted å sette oss ned, jeg vet jeg ikke kommer til å orke å lage middag senere så jeg vil på peppes å spise cesar salat.
med sterk viljestyrke og litt hjelp av vind og regn som kjølte meg ned klarte jeg å gå helt tilbake til Jernbanetorget, men det var virkelig på grensen.

Etter litt mat og skravling ble jeg fulgt til drosjen og kjørt hjem, hatt en koselig dag men er helt utslitt.

Lush

Sakte men sikker gikk jeg tom for produkter, først ansiktsmaske og så balsam såpe har jeg en del av da. men det var på tide å innse at jeg ikke kunne utsette handleturen lengere og jeg fikk selskap av støttekontakten min på by tur.

Jeg fikk vist frem mine produkt kunnskaper når jeg gikk igjennom butikken og fortalte støttekontakten min om hvilke produkter jeg brukte, hvilke jeg likte og hvilke jeg har brukt før. Jeg skulle ha balsam og ansiktsmaske og gikk som vanlig rett bort til hvor produktene sto. Jeg valgte meg også en farge fra sminken dems, lilla.

Etter at støttekontakten min hadde fått en god innføring i lush produkter gikk jeg til kassen og betalte, jeg spurte som vanlig etter prøver og fikk en stor såpe prøve og en liten body lotion prøve. Skriver mer om dem når jeg har prøvd dem.

å ta bilde av produktene jeg kjøpte var lettere sagt en gjort, noen elsket dem og jeg måtte lure dem fra henne igjen. ( lukter godt)

prøvene var ikke mindre interessante, men sto så langt ute på kanten at hun ikke klarte å stå helt i veien.og jeg prøvde å være kjapp med å ta bildene når hun var borte, men hun snur seg fort.

tre nye gensere

jeg så dem sist gang jeg var inne på HM og nå bestemte jeg meg for at jeg bare måtte ha dem, jeg elsker slike gensere og kommer til å sette kjempe stor pris på dem i løpet av høsten. De kostet 149 stk og er samme genser i tre forskjellige farger ( den finnes i grønn også, men den kjøpte jeg ikke)
den som venter på noe godt...

Jeg tror posten sitt nye slagord burde bli den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Men i dag, etter 15.00 dukket det endelig opp en hentelapp i postkassen min og vi kjørte bort på postkontoret for å hente pakka mi.

Vi kjørte fordi jeg ikke er helt stabil på bena i dag. Nå kan jeg endelig krype ned i godstolen, se på medium og være syk. Jo mer jeg klarer å slappe av jo raskere blir jeg bedre.spenning i boks

Nok en pakke, og nok en gang åpner jeg i spenning. Ikke over hva som skal være der, men hva som egentlig er der. Hørt at man kan få mye rart i pakkene fra cdon.com

Fikk det jeg skulle ha 2 sesonger av medium og en bluray film jeg fikk til 19 kr.


nok en bytur, denne gangen uten resultat

Når jeg finner meg en ny serie å se på, sluker den opp tiden min. noe jeg egentlig ikke klager over da jeg er lei av å se på dårlige serier for å få tiden til å gå. Men hva gjør man når episodene tar slutt, jo man går på jakt etter neste sesong. Fra butikk til butikk i byen, uten noe resultat. De skulle hatt den inne på platekompaniet på city, men den hadde vist forsvunnet? stjålet?

Men selv om jeg surret mye rundt i dvd butikker var jeg også innom nille og fant resten av garnet til mitt skjerf nummer 2 og gikk på skattejakt på oslo s.

Jeg kan å underholde meg selv?

silikonpupper?

Det finnes mange klager på pupper. Enten er de for små eller for store, de henger for mye eller strutter for mye opp, vi blir aldri fornøyde.

Jeg har store pupper, men aldri likt å gå med bh. Noen ganger har jeg brukt trenings bh og slik, men jeg liker best å kle meg i vide klær og la ting henge naturlig.
i dag var jeg å kjøpte klær på sten&strøm og mens jeg prøvde klærne slo det meg at de satt fint alle steder en rundt brystene. Ordentlige klær er tydeligvis designet til bh bruk.

Vel med en undertøysbutikk vedsiden av var jo ikke dette noe problem, der kunne de sikkert hjelpe meg med å finne noe jeg klarte å gå med. Og som slike butikker er kjent for, tok det ikke lang tid før jeg sto med bh på meg og forbannet meg over presset over brystene. Noe jeg vil venne meg til sier jeg bare oppgitt?

Jeg synes forresten at den er ganske fin på meg og bestemmer meg for å kjøpe den, det er når tanta mi ber meg ta på genseren min så jeg kan se hvordan det ser ut med klær over at jeg bryter i sammen, ja faktisk i sjokk og sorg. Hadde jeg ikke vist bedre ville jeg ha veddet på at jenta i speilet hadde silikonpupper.

Min bh er uten spiler eller innlegg, så jeg kan si at det er 100% naturlig, bare dyttet litt på. Jeg klarte å holde tårene unna men sliter fortsatt med at jeg ser tuppen av brystene mine når jeg går bortover? kvinner, aldri fornøyde.


nye klær

bilder av de fire plaggene jeg kjøpte i dag, kjolene kostet 150 kr stk og toppene 100 kr stk.


merkelig bytur

jeg satt dypt inni strikking og medium da tanta mi sendte sms og sa hun skulle til byen, jeg så en mulighet til å komme meg vekk fra Lambertseter litt og kastet meg på. For meg ble det en merkelig bytur fordi vi ikke gikk innom noen av de butikkene jeg pleier å gå innom.  ikke fordi jeg ikke kunne, men fordi det ikke passet med programmet.

Vi startet på sten&strøm, tanta mi ville se på salget og jeg ble med, det endte opp med at hun ikke kjøpte noe, jeg kjøpte to kjoler og to topper. Men med alle disse plaggene jeg prøvde så jeg et problem, jeg har for store bryst til å gå «ordentlig» kledd. Jeg pleier jo somregel å gå i sommerkjoler eller vide t-skjorter og bruker aldri BH. Vel den tiden er nå over, tanta mi løste den saken fort ved å ta meg med på Triumph og kjøpe en.

Så var det å gå ned Karl Johans gate og inn på city, her skulle jeg kjøpe sølvtråd til mitt neste strikke tøy.

Bilder av klær og bh historie i eget innlegg

for fritt fravær på skolen

Jeg viste ikke at det hadde blitt fritt fravær på vgs, men da jeg leste det jublet jeg for alle de som er som meg, jeg likte ikke ideen om at de skal fjerne det igjen.

Jeg er smart, ikke et geni, men ganske smart. Men som jeg gjentatte ganger har sagt før er folkemengder et mareritt for meg, jeg klarer heller ikke å jobbe med mange mennesker rundt meg.  På karakterkortene mine fra vgs er det alltid det samme, ingen karakter grunnet fravær. Jeg fikk godkjent media og kommunikasjon da, men uten karakterer.

Jeg er god på prøver og god på oppgaver, jeg jobber kort men intenst når jeg først gjør det. Dette er en av grunnene ingen på skolene ville jobbe med meg, jeg gjorde halve prosjektet på de første timene og slet med å henge på de andre resten av uka ( som forresten elsket at jeg gjorde prosjektet)

Til og med de fagene jeg fikk karakter i ble jeg satt ned en karakter i, rett og slett grunnet fravær. Det var viktigere å møte opp i klasserommet som ga meg ingenting, slet meg ut og gjorde meg deprimert enn at jeg gjorde alle oppgaver, tok alle prøver og gjorde det ekstremt bra ellers.

ut på handletur

En venn av meg skal på fjelltur og jeg skal få være med å handle inn til den, kjedelig tenker kanskje du, men jeg synes å kjøpe inn slike ting er kjempe morsomt.  Heldigvis er det ikke jeg som skal bruke penger, for jeg har nesten igjen etter at jeg har hatt min daglige morgen inspeksjon av steam salget. 

Men jeg tror målet i dag blir xxl og dette er en butikk jeg har problemer med å gå ut i fra igjen.

Jordbærpikene igjen

Nå er det lenge siden jeg har hvert her og spist. I dag blir det bare en cola light og eple og kanel muffins så usikker på on det kan kalles å spise. Mye liv her i dag da.

en bytur i varmen

Det tok lang tid før sola bestemte seg for å vise seg frem, men mangelen på sol hadde ingen ting å si på temperaturen. De sier du må ha fart for at gå turer skal ha noen virkning på kroppen, men om jeg tar i holder jeg ut i 5 minutter før jeg får kramper og i verste fall går i anfall, tar jeg det veldig med ro kan jeg få en bytur som ikke bare styrker kroppen, men hjelper mentalt også.

Jeg tok som vanlig taxi til Oslo s og startet byturen min der, jeg hadde egentlig ingen mål med turen, men kom på litt etter hvert.  Jeg var og tittet på bøker på outland før jeg gikk videre til game. Jeg har forhåndsbestilt ett spill på game, men har hatt så ekkel følelse rundt det. Så den kom med lanseringsdato på cdon.com og bestemte meg derfor å høre med game om de hadde fått lanseringsdato, de hadde tatt den ut av lista si. Hva med å si i fra???

Egentlig ganske fornøyd med at følelsene mine hadde rett gikk jeg opp forbi stortinget og ned på rådhusplassen. Jeg så på tingene som skjedde rundt meg, men jeg ble skuffet over hvor lite det egentlig var. Til slutt var jeg på aker brygge og her tok jeg meg en liten pause mens jeg tittet lengselsfullt på sjøen. Familien og båten er på skjærgårds, så ikke noe poeng i å ringe dem.

Etter en liten pause gikk jeg opp på nasjonalteateret, egertorget, stortorget og endte opp på youngstorget. Det var litt mer liv på veien tilbake, jeg hadde nok gått forbi folk mens de hadde pauser. På youngstorget gjorde jeg dagens første kjøp, det sto noen og solgte eldre bøker fra noen bord, under bordet sto det esker med blader, jeg tenkte jeg skulle titte fort mens jeg gikk forbi, men bråstoppet da jeg så billy bladene. Originalt plukket jeg ut 4 blader jeg mener jeg ikke har de kostet 3 kr stk, men mannen sa jeg kunne på 5 for 10 og da måtte jeg jo slå til?


Mens jeg gikk og tittet på all den fine frukten og vurderte om jeg skulle kjøpe med meg en plomme, så jeg tanta mi sitte og spise is på fontenen. Ganske så overasket over å møte på henne satte jeg meg ved siden av (hun var vel kanskje mer overasket enn meg, da det er sjeldent jeg er i byen) hun skulle til frisøren og jeg sa hun kunne sitte på hjem med meg, jeg hadde flere planlagte stopp på ruten min og 1 time virket greit.

Ingen ting frister mer enn å se noen andre spise is, så jeg måtte kjøpe meg en. Spiste den mens jeg gikk rundt på gamestop byporten og så på tilbudene dems, den gjorde meg egentlig bare veldig tørst. Jeg kjøpte ikke noe på gamestop, jeg venter på salg på steam. Men jeg tok en tur innom naboen dems og brukte litt penger der.

Egentlig skulle jeg bare ha en ansiktsmaske, men når jeg først var der tenkte jeg at jeg kunne jo kjøpe med sjampo og balsam, liker ha ekstra i skapet. Jeg kjøpte også med meg en dusjgel som jeg synes er herlig. Etter en liten demonstrasjon av et annet produkt endte jeg opp med å kjøpe en ansiktsskrubb også. Produktene jeg kjøpte: the olive branch, seanik, oceansalt, retread og cupcake. fikk med to prøver.

Etter en rask tur innom 7/11 for å kjøpe meg en brus gikk jeg tilbake til outland og forhørte meg litt om forskjellige manga, jeg endte opp med å kjøpe bok 1 av to av anbefalingene. Nå var det bare 15 minutter til tanta mi var ferdig så jeg gikk ut av østbanehallen og satte meg i sola og leste billybladene mine.

ny handsfree

 Etter å ha byttet på med lyd fra pc og lyd fra iphone frem og tilbake noen ganger de siste dagene, kom jeg frem til at det var skummelt elendig lyd på iphonen. Fine sanger hørtes forferdelig ut og jeg fikk vondt i hodet av å høre på i lengre tid. Jeg så ikke noen annen mulighet en å kjøpe ny handsfree til telefonen.

 Jeg sto en stund å  vurderte hvilken jeg skulle velge, og endte tilslutt opp med Stereoheadset for iPhone, Sennheiser HD218i.

 Denne er ikke slik som skal inn i ørene, men med høretelefoner og bøyle. Ja litt stort å drasse med seg rundt om kring, men så mye bedre for ørene mine som har en uvane med å få r betennelser i seg hele tiden.

 Den kostet 649, og som på de fleste andre står det at det er god lyd på den?.

 Så er det bare å vente å se hvor lang tid det tar før jeg sprenger disse høytalerne også.

bonusdager på Lambertseter senter

Det er litt morsomt å komme inn på senteret og se det er fullt av liv der inne, som regel er disse dagene forbeholdt lørdager, men det dukker opp perioder over tre dager, hvor alle dagene er en fest.

Det står bord fra alle butikkene rundt om på senteret, med salg av mange varer. Konkurranser inni butikkene og grønne og hvite ballonger rundt over alt ( fikk meg til å tenke på elexia).

Tenkte jeg skulle legge ut programmet til dagene.

Butikkene fyller senteret med markedsboder for å lage liv og røre.
Åpningstider for markedsbodene er; torsdag og fredag kl. 12-18 og lørdag kl. 11-17.

Ta turen innom for å gjøre noen salgskupp før sommerferien. Se tilbudene her.

Fredag og lørdag vil Meny stå utenfor hovedinngangen med grill og utdeling av pølser.

Hos Symra kino kan du delta i filmquizkonkurranse disse dagene og vinne flotte premier. Det blir utdeling av ballonger til alle barn som ser film på Symra (så langt beholdningen rekker). 

 Torsdag 21. juni


Kl. 12
Make-up demo med Julia fra Shiseido hos Parfymelle.

Kl. 12
Høytlesning av boken Kua som ville bli farlig med Per Vie og Morten R. Gray på Deichmanske bibliotek.

Kl. 15-18
Vålerenga fotballs maskot, Tippen, kommer på besøk. Vålerenga fotball står på stand med utdeling av ballonger og salg av Tippen kosedyr.

Kl. 16-17
Boksignering hos Notabene - Kua som ville bli farlig av Per Vie, Espen Beranek Holm og Morten R. Gray.

Kl. 17-18
Boksignering hos Ark Bokhandel - Golden Boys av Arild Stavrum.

Fredag 22. juni

Kl. 12
Make-up demo med Margrethe fra YSL hos Parfymelle.

Kl. 13-18
Møt frisør og stylist Bodil Nilsson hos Kristine AS på Lille Lambertseter.

Kl. 15-18
Møt smykkedesigneren Celine Engelstad hos Juvelen.

Kl. 15-18.30
På plan 1 står Klovnen Silja klar til å lage morsomme ballongfigurer og maler ansikter.

Lørdag 23. juni

Kl. 11-15.30
Møt og hils på SvampeBob Firkantet.

Kl. 11-18
Make-up demo med Merve fra Clarins hos Parfymelle.

Kl. 12-15
Prøv de populære Nerf pistolene med piler i skumgummi ved scenen på plan 2. Skyt på blink og vær med i trekningen av en Nerf pakke for 2 personer til en verdi av 699,-. Brio har -25% på Nerf denne dagen.

Kl. 12-16
Møt og hils på kinodyret Pingvinen hos Symra kino.

Kl. 12-16
Møt frisør og stylist Bodil Nilsson hos Kristine AS på Lille Lambertseter. 

bytur 20.06.12

Hovedmålet med byturen var å skaffe tekstilfarge til å dekorere kostymet mitt, dette var lett og fort gjort og jeg kan fortelle at panduro har kjempe mange tilbud nå. Når denne enkle oppgaven var ferdig måtte jeg jo gå å titte litt, og jeg fikk ordnet en del andre ting.

Jeg trodde egentlig ikke det kom til å ha noen effekt, men jeg klarte ikke å la være å gå innom game og spørre om harvest moon spillet jeg ønsker meg. Gamestop har sagt klart fra at de ikke skal ta det inn og game har jeg aldri funnet harvest moon spill hos før. Men den som ikke spør?.
overraskende nok skulle de ta det inn og jeg fikk forhåndsbestille det, slik at de kunne ringe meg når de fikk det. Spillet ble nemlig gitt ut i Europa i dag og de hadde ikke fått noen dato enda, dette grunnet en mellom leverandør?  de hadde ingen dato til meg, men det haster ikke.

Jeg fikk også kjøpt bursdagsgaver til barna, de får drager av meg ( slike til å ha oppe i lufta, prøver ikke å gjøre goth ut av dem)

Ellers var jeg en rask tur innom lush å kjøpte ansiktsmaske og på meny for middag, laks.

en pakke som kan forandre livet!

synes du jeg har hvert mer irritabel de siste månedene enn jeg pleier? mangel på musikkinnlegg og spill innlegg har hvert stor? vel du har kanskje fått med deg hvorfor? jeg og data har ikke hvert helt bestevenner dette året. dette håper jeg forandrer seg nå som jeg har kjøpt meg nytt hovedkort og ny prosessor, for med dette byttet ut er det samme boks, men ikke samme pc.trøstepremie til Sirius som hater at jeg sitter på datamaskinen, en ny boks å leke med ( pappesker er det beste som fins, etter kos og søvn) 
kjæringa mot strømmen, igjen!

byturen i dag krevde litt ekstra planlegging, jeg er som kjent ikke så glad i store folkemengder og å unngå dem i dag er rett og slett umulig.

planen min var å dra ned til mamma sitt kontor og senterhoppe derfra, men da jeg ringte fortalte mamma at JB bodde på hotellet over gata fra kontoret og at veien var full av skrikende jenter. det gikk vist an å gå på baksiden av hotellet, men denne informasjonen fikk meg til å forandre planene, jeg gjorde som vanlig, tok taxi til Oslo s og startet på østbanehallen.

mine mistanker om at det kom til å være flest folk der, viste seg å være korrekt, men det gjorde ikke så mye da alle løp i motsatt retning av meg og passerte fort. første stopp ble outland på østbanehallen, jeg skulle ha en bok som de dessverre var utsolgt for. fikk bestilt den da.

lengst inne blant bøkene dems fikk jeg erfare at de hysteriske tenåringene ikke holdt seg på utsiden. det burde virkelig være en lov mot å skrike inni en hall....

siden førsteetasje var full av skrikende jenter, snudde jeg og gikk inn til oppbevaringsboksene på Oslo s, det er en rulletrapp opp her også og den var helt fri for skrikende tenåringer. Å gå i butikker var ikke noe problem, alle folkene gikk enten rundt å lette etter JB eller sto i klynger å skrek, butikkene var relativt tomme når jeg var der.

butikksjefen på gamestop var kjempe snill og sende en mail inn til han som styrer bestillingene for butikkene og informerte om at han hadde en kunde som var veldig interessert i harvest moon: tale of two towns på 3ds. selv om spillet ikke var planlagt tatt inn, kan litt vennlig mas gjøre stor forskjell.

jeg hadde også lush for meg selv, men her var jeg ikke lenge. jeg viste hva jeg skulle ha og hvor det sto. kom ut igjen med en american cream balsam og cupcake ansiktsmaske ( over 300 kr fattigere)

jeg tittet innom designer torget og platekompaniet før jeg gikk opp for å si hei til mamma. nå var området rundt hotellet tømt for tenåringer, men jeg hadde allikevel tatt turen rundt bygget. stakk hodet innom spaceworld også mens jeg passerte. innen jeg kom opp til mamma var jeg blitt veldig sliten, så jeg ble bare i noen minutter før jeg forsvant ut igjen.

jeg gikk igjennom arkaden og tittet så vidt innom bodymap og tgr, så var det å gå mot østbanehallen igjen. halvveis der kom det et høyt skrik og en hel haug med jenter begynte å løpe. jeg hoppet inn på game for å slippe unna det verste, men på vei ut av butikken igjen fikk jeg en god ide, hva om jeg stelte meg på utkanten av en av disse samlingene, ventet på en bil skulle passere og hylte og løp etter den, hvor mange ville ha fulgt etter?

jeg hadde med meg 3ds så jeg tok en usirkel rundt den hylende fansen i håp om å få noen treff, de sto ganske stille å skrek så det var ganske trygt. fikk forresten to treff på 3ds. men jeg måtte le da jeg så at jentene skrek hver gang en journalist åpnet et vindu og tok bilde av dem. noen JB var det ikke å se. jeg passerte fort og lo stille for meg selv, men hadde lit lyst til å fortelle den løpende massen som kom mot meg mens jeg var på vei til drosjen, at de faktisk bare skrek av at noen så på dem og om han var der inne, hadde han ikke vist seg. skrikene dro til seg mange fler og jeg gikk virkelig i mot strømmen der jeg prøvde å ikke bli løpt ned.

da jeg endelig kom meg opp til taxi holdeplassen og satt meg inn i en taxi sa jeg til sjåføren at han skulle kjøre forsiktig, det løper barn i gatene, men egentlig tenkte jeg på fotografen som sto midt i veien når jeg kjørte ned til byen. betale et liv for det perfekte bilde? ingen problem.

yves saint laurent

jeg bruker lite sminke, men det hender at jeg må fornye produktene mine jeg også. jeg har falt fullstendig for merket YSL så valget var ikke vanskelig når jeg sto inne på parfymeriet. problemet var mer det å begrense seg selv, for de hadde lilla sminke...

jeg klarte å stoppe meg selv på 3 produkter (skulle originalt bare ha 1)

Dessin du regard  long-lasting eye pencil svart

dessin du regard long-lasting eye pencil lilla

nuit blanche waterproof multi-intens mascara lilla
posetilbud med varer større en posene

det må da være i mot loven om reklame? å ha posesalg med mange varer som er for store til posene?

det var når jeg passerte Notabene på Lambertseter senter at jeg så de hadde pose salg. jeg bestemte meg for å gå inn å se om det var noe jeg ville kjøpe. selvfølgelig reagerte jeg litt på at det var maks antall ting man kunne putte i posen, men dette var fordi det var viskelær og andre småting der. ikke bare bøker.

men nå var det da slik at jeg fant en ting jeg kunne tenke meg, og jeg tenkte at siden den var stor kunne jeg sikkert legge noen småting til barna på toppen i posen. men min store overraskelsen kom da jeg prøvde å tre posen på varen, posen var alt for liten. jeg får en liten djevel frem i meg og bestemmer meg for at jeg skal klare å få denne filmpakken ned i posen, og de legger merke til meg der jeg står lenge med en pose og en boks. posen revnet på sidene da jeg fikk den nesten over boksen. hun i butikken kom og pratet litt og jeg kommenterte at det måtte være en feil her.

hun i butikken sa at jeg selvfølgelig skulle få produktet til 99 kr om jeg ønsket det, men som jeg svarte er at da er jo hele poenget med posesalget borte. det at det sto en annen tilbudspris på produktet, slik at om noen valgte bare de ville de måtte betale mer var også rystende.

jeg valgte uansett å la være å kjøpe filmen og gikk... 

nytt lysende tastatur

nå har jeg gått lei av at tastaturet mitt har levd sitt eget liv i det siste. å skrive har hvert en utfordring da tastaturet ikke alltid reagerer, noen ganger skriver feil bokstaver eller fordi den er så treg på å reagere setter dem i feil rekkefølge. 

på min første data opplevde jeg også et tastatur problem, men da var det home knappen som hadde hengt seg opp så jeg måtte skrive alt baklengs.

uansett, det var når jeg spilte sims 3 i dag tidlig og tastaturet sluttet å reagere på 1,2,3 knappene at jeg ga opp. jeg klarer nemlig ikke å spille uten de hurtigtastene. jeg sjekket batteriene og de var fortsatt full av strøm, så da kjøpte jeg meg det etterlengtede nye usb tastaturet ( aldri mer trådløst tastatur eller mus på spill maskin)

det ble et lysende tastatur fordi det var det ene av to som jeg kunne skrive @ med en hånd.

blitt lysende på skrivebordet mitt nå, må innrømme at jeg har en svakhet for lysende ting.
senteret lørdag 19.05.12

nok en gang har jeg besøkt senteret på en lørdag, og nok en gang har senteret hatt superlørdag. siden jeg synes de har dette hver lørdag har jeg kommet frem til at de må mene at lørdager er supre.

det er ikke alle lørdager det skjer mye på sentere, men de fleste, denne lørdagen var ingen unntak. elexia sto med stand hvor folk kunne måle kroppen min på en vekt. eucabena og everclean sto med stand og delte ut gratis kattemat og gratis kattesand ( hadde hvert greit om de hadde fått varer slik at de kunne gi ut mer enn 5) og Oslo kino sto å tok bilder som plasserte deg inn i filmplakaten til Tor med hammeren.

nede i første etasje sto et fotballag og solgte lodd, som vanlig ga jeg dem 50 kr og dette ga meg 10 lodd i dag. jeg gir alltid 50 kroner, har blitt en tradisjon. som regel koster loddene 20 kr stk så da får de en tier ekstra. men i dag vant jeg... kanskje ikke så vanskelig å vinne når de har premiedryss, men jeg fikk en premie av kakebordet, valgte after eight. du vant: fotball på 33, valgfritt fra kakebord og andre ting på 66 og 99 og hovedpremie som var isbitmaskin på lodd 454. trøstepremie til alle som ikke vant noe.

jeg var å så på bade tøy. egentlig hadde jeg tenkt å kjøpe meg en badedrakt, men den jeg likte på HM hadde de bare opp til størrelse 36. men fant en nydelig bikini  på lindex og kjøpte den i stedet. mamma kom bort og tittet litt i butikker med meg, men så ble jeg sliten og vi gikk hjem igjen.
forbrukerkjøpsloven

utslitt og lei meg sitter jeg foran dataen min og tenker at selv om vi som forbrukere står sterkt her i Norge, så finnes det forbedringer jeg sårt lengter etter i dag.

ønsket om å kunne si nei takk, dette produktet er bare søppel før det har gått 4 mnd og maskinen har hvert inne på reparasjon 3 ganger.

det burde være en forventet tid varen skal fungere innen, etter at den var kjøpt. hvis man ikke fikk varen til å virke i løpet av denne tiden burde man kunne heve kjøpet med en gang. la oss si at en ny laptop burde virke når du kjøper den, men om de ikke får den til å virke 1 mnd etter at du har kjøpt den, kan du heve kjøpet slik at du kan få kjøpt deg en som virker.

det å kunne levere inn et helt nytt produkt til service er frustrerende, enda frustrerende er det når du bytter den til en tilsvarende vare og finner samme feil igjen. dette alene burde hvert grunnlag for å heve kjøpet, men nei da, de skal få lov til å prøve å fikse det ( de burde ikke ha lov til å selge et produkt med kjent feil på)

og når de sier de har fikset det og sender den tilbake, og feilen er like stor/ verre en fra før burde du også bare få lov til å heve kjøpet. 

jeg er så lei data som ikke fungerer nå....

bytur 26.04.12

etter allsang og gåtur opp til tinghuset i dag, tok jeg en liten handletur.

da jeg gikk ned karl johan fikk jeg en sats pose, denne var fylt med sandaler, refleks, lue og snorer til å ha rundt halsen. litt lengere nede møtte jeg på to gjennomvåte jenter i hvite drakter som delte ut majones. 

jeg var innom apoteket og kjøpte meg flere næringsdrikker, måtte ta to med en gang da jeg var helt utslitt.

så var det lush der kjøpte jeg:

 og 

fikk en liten gratis prøve på bazened honey ansiktsmaske.

og så måtte jeg innom gamestop og kjøpe med meg denne datamusa:
nytt cola glass

mamma har hvert på vikingskipet i helga, brukt og antikk messe.

fra meg var det bare ett ønske, se etter amerikanske cola glass. noen ganger dukker det opp kjempe fine glass der.  hun sendte meg bilde og lurte på hvor mange jeg ville ha, og var lettet da jeg sa bare ett. ( alle glassene var like)så da var det nok et glass i samlingen min

Billy blader

jeg var på garasje salg i dag, egentlig skulle mamma og tanta mi bare gå seg en tur og jeg ble med. planen var at vi gikk bort og så, hvis vi fant noe vi likte skulle (som vi ikke kunne bære) skulle mamma hente bilen og kjøre å ta ut penger.
jeg hadde så vidt satt foten inn i huset før jeg konstaterte at mamma måtte hente bilen. jeg tror de trodde jeg tulla helt til jeg viste dem et glass skap fyllt med Billy bokser. det var mange andre tegneserier og bøker også, men jeg var ute etter billy.

siden det var så mye, og jeg ikke hadde med meg listen over billy blader jeg manglet, gikk vi å spurte hvor mye hun skulle ha for all billyen. hun fortalte da at hun hadde enda et skap fullt med blader. etter rask vurdering kom jeg frem til at det kom til å ta timer å lete igjennom alle + at jeg uansett måtte hjem og hente lista mi. så da hun sa 500 kr for alle bladene sa jeg solgt. for 100 kr til fikk jeg med meg alle heftene og billy pocketene også.

så da var det å tusle opp igjen å hente bilen, kjøre til senteret og ta ut penger og dra tilbake å lempe bladene i bilen. min teori var at jeg trengte 50 blader jeg ikke hadde for å gå opp i opp i bruktbokhandelpris, 100 for å nå loppemarkedpris ( for enkelt blader). etter å ha sortert ut bladene jeg ikke hadde telte jeg to bokser og kom til 47 blader, det var enda 10 bokser med blader jeg ikke hadde. så det lønte seg. resten av bladene har jeg tenkt å selge videre på finn.no

 

bytur onsdag 04.01.12

det var bare å innse, jeg måtte en tur ned i byen. gave til storebrorenmin måtte kjøpes og en premie på lush måtte plukkes opp. heldigvis hadde legesenteret gjort feil og sendt resepten min i posten og ikke fakset den den apoteket som de skulle, så jeg kunne hente medesinene i byen.

jeg ringte min nye faste taxi sjofør og satt i sola å ventet på dem, de er to da den ene trener seg opp til å bli taxi sjofør. jeg dro vist dem ut av påskehandelen så de hadde med seg sin yngste sønn. så det ble en taxi tur fyllt med konsollspill prat.

jeg startet turen på city men gikk fort over på byporten for å hente premien min, det føles litt rart å stå i kø uten varer for å si hei jeg skal hente en premie... men morsomt å vinne da. jeg var allerede nå sliten og lette etter et apotek som hadde stol jeg kunne sitte å vente på til det ble min tur, men jeg kom frem til samme konklusjon som før, denne byen mangler sitteplasser. jeg ga opp da jeg kom til østbanehallen og valgte den, det var lite folk der så det gikk kjappt. så gikk jeg bort til ica og lånte stolene dems litt.

jeg fikk melding om at jeg fikk følge så jeg tuslet rundt inne på østbanehallen mens jeg ventet på å bli funnet. her fikk jeg endelig kjøpt meg fler agurkfrø og noen jordbærfrø. nok en sittepause på mcdonalds mens jeg og vennen min planla resten av byturen. ( det var ikke vanskelig å finne meg, jeg tiltrekkes spillbutikker som en magnet)

siden jeg var så sliten bestemte vi oss for å spise på peppes før vi fortsatte videre på handleturen vår. her ble det som vanlig nacsho ships og cesarsalat...

så gikk turen over til outland, jeg trengte terning til game of life spillet mitt + at man aldri går lei av den butikken. så platekompaniet for å se på spill, så gamestop for å se på spill...

avsluttet handleturen med en tur på arkaden for å titte på bodymap og neotokyo. jeg gikk hele tiden å vurderte å farge håret mitt lilla, men har ikke gjort det enda.

så var det å ringe etter drosje og sitte i sola og vente igjen. 

lørdag = handledag

endelig har jeg fått nytt bank kort, alle pengene mine er tilgjengelig og de tingene jeg har trengt i løpet av uka har hopet seg opp. mamma forteller meg at hun planleger å handle inn litt på lørdagen og på morgenkvisten sitter jeg klar med lang handleliste.

vanligvis tar jeg en og en ting når det er store og tunge ting, men siden mamma først hadde nevt bilen, tenkte jeg at vi tar med allt.
det var ikke mye mat jeg trengte, så vår første tur på rema 1000 ble ganske billig for meg.
etter rema dro vi hjem med varene før vi kjørte til senteret og min storhandling kunne begynne.

først var jeg innom clas ohlson og kjøpte nytt søpple system, det er endelig innført resirkulering i oslo også og når det er på beina skal jeg være klar. sto en stung å vurderte hvor mye penger jeg skulle bruke, og hvor langt ned i brukervenlighet jeg var villig til å gå. endte opp med en modell spm var midt på treet og er veldig fornøyd.

så kom den dyreste butikken, dyrebutikken. her kjøpte jeg 10 kg kattesand og 18 kg kattemat, maten fordelt på to forskjellige typer. mamma og tanta mi måtte revurdere tanken på å få dyr når de så hvor mye jeg kjøpte inn til dem, men nå har de mat for minst 6 mnd.

en rask tur på apoteket viste seg å være bomtur for meg, resepten hadde gått ut på dato og mens mamma og tanta mi gikk inn på jernia for å se på farger gikk jeg opp på ark og kjøpte meg to brettspill på salg. disse fordi jeg ville, man må jo unne seg noe innimellom, begge var foresten på salg.


loppemarked i sola

jeg var overasket da mamma ringte og fortalte at de skulle på loppemarked, er det den tiden allerede? selvfølgelig ville jeg være med, og jeg var heldig nok til å ha sovet på natta så jeg hadde kreftene til det også. 
loppemarked på søndager er ikke den beste måten å finne en god deal, men med stekene sol ble det koselig tur ut alikevel.

vi var på to loppemarked, langerud sykehjem og abilsø skole. 3 tanter, mamma og meg.

på langerud kjøpte jeg et brettspill, game of life, et spill jeg har hvert nyskjærig på lenge. jeg har oppfølgeren game of life twist of turns, men det falt aldri helt i smak. jeg måtte sattse på at alle brikkene var der siden det var for mange å telle opp, men jeg hadde flaks og de var der alle sammen.

på abilsø gikk det mere penger, men ikke fra min side. de hadde ingen andre spill som virket spennende, ett billy blad som jeg hadde fra før, ingen cola glass. men den ene tanta mi fikk kjøpt seg en soffa da...
men selv om det ikke ble mye handling her ble det en sitte periode på benkene ute ved grillen, vi prøvde å samle opp alle sammen og slik tar litt tid. her satt jeg å koste meg med en liten pinup og nøyt sola.

hele loppemarkedet far fullt av familier som hadde barna ute i lekestativene der, jeg tror dette er loppemarkedet som passer best for småbarnsfamilier. hvem kan vel klage på uteservering, mange lekestativer og strålende sol. 

ny laptop, igjen

i dag dro jeg og kammeraten min tilbake på euroniks og leverte laptopen. det må være en hardiskfeil på den. så de ga meg rett og slett en ny. jeg har ikke satt den opp enda, men kan legge med bilder jeg tok av den forrige, de skal jo være identiske ( bare uten feil)
enda en laptop til å dø av!!!

her skulle det egentlig ha stått, jippi ny laptop...

men i stedet kan jeg trist fortelle at dette er tiden da data ikke fungerer for meg. jeg hadde akkurat fått maskinen min og satt den opp, jeg startet med å instalerer the sims 3, førte plate gikk bra, men da jeg prøvde meg på neste krasjet windows.

siden jeg ikke hadde no problemer etter denne ene blåskjermen, instalerte jeg videre, alle spillene. jeg måtte til og med fortsette neste dag. det var når jeg skulle begynne å instalere de nedlastbare filene at jeg oppdaget at noe var galt. launchern som skal sette i gang spillet ville ikke virke. jeg prøvde alle mulige veier rundt problemet, men fant ingen løsning. 

først tenkte jeg at jeg skulle avinstalerer ett og ett spill for å se hvilket som ødela, men jeg kom på at jeg hadde prøvd å kjøre igjennom det første og det ikke virket. så da var det å sette seg til å slette alle spillene jeg hadde brukt timer på å instalere. når jeg kom til hoved spillet ville ikke det avinstaleres. først fikk jeg feil meldinger, men etterhvert bare lekte den som om det ble avinstalert. nok en gang måtte jeg sette meg ned å tenke veier rundt. hva skjer om man prøver slikt eller slikt. svaret er enkelt, ingenting.

jeg fikk ikke reinstalere spillet heller fordi det allerede lå der, feilen lå i filen og jeg fikk den ikke bort. det hadde merkelig nok ikke blitt opprettet noen gjennoprettningsfil på laptoppen heller, så jeg så ingen andre muligheter enn å putte in cd`n fra levrandøren som skulle gjøre maskinen som ny igjen.

og som ny ble den, uten drivere, uten nett, uten allt... hva hadde jeg ventet meg? jo at samsung sendte med i hvertfall standardriverne med produktet sitt. eller en driver som gjorde nettkortet tilgjengelig. men nei da... da var det å slå på den brannfella av en maskin jeg har å håpe den holdt lenge nok til at jeg kunne laste ned alle driverne fra samsung sin hjemmeside og overføre det på usb brikke.

den gamle laptopen holdt, men det manglet to drivere + allt av geniale funksjoner samsung hadde lovet var blitt borte. de er ikke så viktige, men det er frustrerende.

når jeg ringer samsung sin kundeservise sier de at det er windows sitt problem, men jeg har nektet å godta det. de har sendt med et ukomplett gjennoprettingssystem. men de prøver fortsatt å hjelpe meg så jeg skal ikke dømme dem enda...

paraply

jeg sa det skulle komme bilde av den nye paraplyen min i dag, så jeg tok dem med meg ut og tok bilder der. ingen steder i leiligheten det einer seg å ta bilde av så store ting. (over 50 cm)

avviklingssalg

brocca på lambertseter senter har ikke konkurssalg eller opphørssalg, de har avviklingssalg. så å si hele butikken er på 30-70% avslag. enkelte spessialvarer + te og ogdteri er untatt eller har egene prosenter.

jeg måtte selvfølgelig ta en titt og endte opp med å kjøpe bursdagsgave til tanta mi + en del småting til meg selv.+ en stor svart  paraply som jeg tar bilde av i morgen...

iphone 4s, men ikke uten problemer

når min iphone 4 begynnte å bli trassig, innså jeg at det var på tide å kjøpe ny telefon. siden jeg ville betale fullt for telefonen, og ikke ekstra over lengere tid kjøpte jeg den på apple sin hjemmeside. det tok to dager så kom telefonen på døra, og da startet problemene...

det var frustrerende at pc`n min skulle på reperasjon akkurat da, så jeg kunne ikke konfigurere den mot pc`n. men å sette inn simkortet og bruke telefonen burde jeg vel kunne? jeg setter inn kortet, går igjennom oppsettet og telefonen virker. den kommer seg lett inn på nettverket, men den finner ikke telenor.

etter å ha prøvd alle variasjoner av innstillinger og områder i leiligheten bestemmer jeg meg for å ta opp ekstra telefonen min og ringe telenor kundeservice, mitt spørsmål ville da være om det var en grunn til at telefonen ikke registrerte dem...

men som jeg skrev i går, ringe til telenor er lettere sagt en gjort... så etter tre forsøk og mange timer er jeg mildt sagt rasende (utslitt) og biter tennene sammen mens jeg tvinger meg til å klare gåturen til senteret.

det finner de ut a det ikke er noe galt med abnomanget mitt og det finnes ingen grunn til hvorfor simkortet ikke skulle virke, vel om det ikke var noe galt med simkortet da...

så jeg dro hjem, jeg har tvilling abonomang så jeg har et simkort til, byttet ut dette med den i telefonen og pluttselig dukket telenor opp. lettet og trygg trodde jeg allt var over, sendte tekstmelding til mamma som gikk igjennom og la meg. da jeg skulle ringe mamma i dag tidlig ville ikke samtalen gå igjennom, ikke kunne jeg ringe til mobilen min heller. da jeg flyttet simkortet over til iphone 4 virket den heller ikke.

smart nok som jeg er regnet jeg med at det var en sperring på tvilling kortet som hindret telefonbruk, så jeg la all vekt på at det klarte å finne telenor. nok en gang byttet jeg om simkort ( nå er tvilling kortet i ipaden).  det første simkortet virket fortsatt ikke, så jeg puttet det inn i iphone 4, pakket iphone 4s pent ned i esken sin og gikk tilbake til senteret.

her fikk jeg fortalt at det var et kjent problem at de simkortene som ble sendt ut med de første iphone 4 telefonene ikke fungerte med iphone 4s, ingen vet hvorfor, men det må være en liten feil på dem. så jeg kjøpte nytt sim kort, fikk besked om at det kunne ta opp til en dag før forandringen ble registrert fordi telenor hadde problemer, som om jeg ikke forsto telenor sine problemer dagen før.( heldigvis gikk det 10 sek) 

så endelig tør jeg å skrive innlegget jeg har hatt lyst til å skrive i nesten to dager nå,

JEG HAR FÅTT IPHONE 4S!!!

ps: det er nesten umulig å se forskjell på iphone 4 og iphone 4s . største forskjellen er vekta.

bytur

i går var jeg rastløs, så jeg kastet meg i en taxi og reiste ned til sentrum. det var bare en eneste ting jeg skulle ha, det glemte jeg å kjøpe.

jeg stoppet som vanlig på oslo s og gikk ned på outland, det er lenge siden jeg har hvert der og jeg ble overasket over størelsen. jeg så på en del bøker og hoppet av glede da jeg så den siste boka i eragon serien hadde kommet. tok bilder av en del andre bøker jeg vurderer å lese når jeg kommer i bedre form.

på outland kjøpte jeg vip bilett til desucon og ett zits album.

jeg trengte akutt en ny bukse da min forrie jeans akkurat gikk i stykker, så jeg tenkte jeg skulle ta en titt på pm. på veien dit var jeg innom 7/11 og kjøpte 4 poser med saltebomber. eneste stedet jeg klarer å finne det for tiden, så jeg hamstret litt.

møtte en kammerat av meg på utsiden av pm og han ble med meg inn, tror ikke det tok så veldig lang tid før vi gikk ut med nye klær i en pose, etter en rask tur innom jobben til mamma for å vise frem klærene dro vi på peppes. han hadde alerede spist så han tok en brus og holdt meg med selskap mens jeg slukte cesar salaten min.

helt til slutt fulgte han meg til SMI og her var jeg en del timer, da jeg endelig reiste hjem var jeg så utslitt at jeg bare snubblet meg til sengs. mamma var så snill at hun gikk over på rema 1000 for meg og kjøpte cola light så jeg hadde det da jeg våknet i dag.

 

hamstring

mens noen hamstrer smør når det er fare for at det skal gå tomt i butikken, andre hamstrer mat og vann for o forbrede seg på uvær eller verden undergang, hamstrer jeg potetgull.

kims har byttet ut sitt saltede potetgull og jeg likte ikke forandringen i det hele tatt. jeg ble veldig glad da jeg så de hadde de gamle på rema 1000, men første gang jeg gikk forbi klarte jeg å motstå. derimot i dag måtte jeg gi meg, selv om jeg ikke har lyst på potetgullet i dag vet jeg at jeg kommer til å ville ha det en annen gang, og potetgull holder en stund, så jeg kjøpte 3 av 4 poser.

skal si jeg følte meg usun der jeg sto i kassa og lempet opp potetgull poser, men jeg tror jeg kommer til å være lykkelig for dem neste gang jeg får en anfallsrunde og vil trøstespise.
senteret en lørdag i februar

en ting skal jeg si om nye lambertseter senter, de kan de å legge opp lørdagene for barn. i dag kunne du ta bilde sammen med pusen med støvlene, samtidig som han tusslet rundt. det var også satt opp forskningsstasjon for barna, hvor de kunne prøve ut forskjellige ting, det var mange folk rundt senen. 

( senen er ikke en faktisk sene, men noen klosser som er plasert midt på senteret, når de ønsker en sene flytter de bare ut klossene, ellers er det ett fint sittested)

jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, senteret mangler en kiosk inne og et sted å se på filmer/ spill. uten om dette er jeg veldig glad i senteret. 

jeg var der sammen med støttekontakten min i dag og vi hadde det koselig, vi fikk gjort unna noe handling og jeg fikk spist cheesburger på jorbærpikene. selvfølgelig fyllte senteret seg opp med mennesker og lydnivået var ganske høyt. jordbærpikene hadde også satt opp mange små ekstra bord som gjorde det vanskelig å navigere rundt med rullestol der inne ( ikke det at det noen gang har hvert lett)

når vi kom hjem igjen og støttekontakten hadde gått, var det bare en ting å gjøre. stupe i seng og sove i 4 timer. siden jeg klarte å sove får jeg vel annta at insomniaen er over, kansje en runde med stesolid var det som trengtes.

 

lyd og bilde handletur

I natt når jeg satt å irriterte meg over at jeg ikke fikk sove gikk høretelefonene til datan min i stykker. pluttselig ville den bare spille lyd på det ene øret, så på det andre, så litt på begge osv... jeg ble selvfølgelig veldig svimmel og byttet fort til pluggene fra telefonen min. den dårlige lydkvaliteten i dem sjokerte meg.

heldigvis skulle jeg på senteret med støttekontakten min i dag, så vi tok en tur innom hr. olson og etter litt tenking og vurdering kom jeg ut med nye høretelefoner, mic, web cam og ny handsfree til iphonen.
forandringer

da var det den tiden av året igjen, den tiden da butikkene bytter ut varer og resturanter forandrer på menyene.

jeg var ikke særlig glad over å vite at jorbærpikene har tatt av pannekaker for voksene fra menyen, jeg fikk vel og merke lov til å kjøpe barne versjonen denne gangen, men tre pannekaker er litt lite + at de sikkert ikke er så fleksible når den nye menyen har hvert i bruk en stund.

derimot gikk jeg rundt å tittet på alle de nye varene på meny, de har gjort det enkelt å se hva som er nytt. 30% avslag og en blå merkelapp som forteller det. menjeg fant ingen ting som fristet. kasnje var det ne jeg ikke så?

menjeg kommer ikke til å tillgi kims for å ha forandret på potetgullet sitt med det første, det syntes jeg bare var slemt.

sims 3 soverom og bad stæsj

vel det er bare å gjette hva jeg skulle ut å kjøpe i dag... egentlig ville jeg ut i går, men formen var enda værre enn i dag, så vi utsatte det.

det er tungt for meg at det er et nytt sims spill ute i butikken og at jeg ikke har det, men er man på sykehus og dårlig er det ikke mye man kan gjøre med det. vi kjøpte spillet på storo senteret, på gamestopp. forhåndsbestilte og betalte for det neste sims spillet samtidig, var ett tilbud.

 

nye briller

siden jeg var å bestilte dem, har jeg gått og gledet meg til å få de nye brillene mine. dessverre druknet dems ankomst i alt datarotet, men bedre sent enn aldri, bilder av mine to nye brillepar. begge to nøye valgt ut til å passe personligheten min. 

BRILLESLANGE
musicnodes
Knutsenskjermkort jakt

hos meg er det krise når jeg ikke kan spille sims 3, spessiellt når jeg er dårlig, dette er det eneste virkemiddelet vi vet om som virkelig roer meg ned og hjelper meg med å slappe av.

dessverre er det ikke alltid slik at datamaskiner samarbeider med deg, og spessiellt ikke om du er dårlig. i går skulle jeg holde meg hjemme å slappe av, men i stedet endte jeg opp på vill skjermkort jakt igjennom oslo.
ps: oslo er utsolgt for skjermkort...

alle var litt nervøse da jeg bestemte meg for å finne ett nytt skjermkort, til og med jeg. sist gang jeg gikk ut ble jeg ekstremt dårlig og jeg var ikke særlig bedre denne gangen. men jeg regnet med at desperasjonen for å få spille sims 3 ville holde meg oppe og dette fikk jeg rett i. dessverre ble det ikke nytt skjermkort på meg, så har bestilt fra nettet nå.

jeg dro ned på datakjeden, der hadde de bare ett skjermkort som var ganske stort og dyrt, jeg ville ha kjøpt detom det ikke var for reddselen av at maskinen min ikke hadde sterk nok strømforsyning. dette var det eneste skjermkortet de hadde. de tipset meg om en butikk i møllersgata, men jeg måtte gi opp den på veien. i steden for var jeg innom spaceworld å hørte om de hadde, det var ikke noen overaskelse når de sa nei, men jeg måtte prøve.

de mente derimot at de hadde skjermkort på teknikkmagasinet, vel og merke ikke like bra som i databutikkene, men i mine tanker var et dårlig nytt i noen dager til jeg fikk bestilt meg nytt, bedre enn ødelagt greit. men de var utsolgt her også... så jeg måtte gå tomhendt hjem.

etter litt klikking på datan og små trøstespising gikk jeg å la meg, og gjett hva, i dag er jeg utmattet og dårlig igjen!!! burde ha hvert i butikken og handlet, men tro det eller ei, jeg lærer av mine feil og holder meg hjemme i dag.

om ikke noe annet har jeg fått bestilt skjermkort på nettog regner med at det er her i løpet av neste uke, får leve med et skjermkort som slår seg av og på som det vil så lenge...

ps: da jeg gikk nedover karl johan paserte jeg gamestopp butikken jeg har kritisert så mye for å ikke ha rullestol tilgang, den var stenkt for opppussing. tror dere de vil ta med en rullestol rampe til de nye lokalene dems?bilde av gamestop karl johan... ikke mye spill der nå.

gavebytting

i dag var jeg i byen og byttet gaver, eller for å si det på en annen måte i dag var jeg i byen å brukte penger og byttet en gave. jeg fikk to lego harry potter år 1-4 til pc så jeg byttet innen av dem på gamestopp. det var ikke noen spill jeg ønsket meg akkurat nå så jeg samlet opp alle gavekortene mine og fikk satt alle pengene mine inn på ett. dette går nok til neste sims spill.

dagens dyreste post var helt klart optikeren, selv om jeg valgte speksavers og ikke brilleland, men hadde allerede bestemt meg for at det var dette julepengenemine skulle gå til. allt som kan hjelpe på hodepine og svimmelhet må taes i bruk.

jeg møtte en venn i byen og han byttet inn en film pakke til 2 spill på platekompaniet, litt misunnelig på de valgene hans, men jeg har ikke ps3 så jeg kan ikke kjøpe med ICO.

 

hos optikeren

i dag var jeg å testet synet mitt igjen og kjøpte meg to par nye briller. ett vanlig par i lilla med slik anti refleks og ripebeskyttelse, og et svart og metall par som det blir satt inn farget glass i og kan brukes som solbriller. disse med farget glass og ripe beskyttelse. jeg måtte velge mellom uv beskyttelse og ripe beakyttelse, men han sa de var 94% uv beskyttende uansett så de skal nok holde som solbriller helt til jeg har tenkt å se på en solformørkelse.

synet mitt er nå -1,0 og med 0,5 skjeve hornhinner på begge øynene. 

testen og brillene ( med ekstra lagene på glassa) kom på ca 2700 kr.

senter kaos

i går skulle jeg en kort tur på senteret klokken 16.00 - var vel hjemme etter 19.00 og hadde fått i meg litt mat, lett etter nøkkler ( som jeg ikke forstår hvor har blitt av) handlet juletrepynt ( fire polkastenger) og kjøpt meg ny lue.

vinden ute var ganske ille og jeg har mistet den varmeste lua mi, så jeg innså jeg måtte kjøpe meg ny. jeg gikk igjennom butikk etter butikk og var sjokert over årets lue moter ( eller mangel av det), men helt til slutt fant man da en lue på HM.midt inne i handlingen gikk selvfølgelig brannalarmen, od det er ikke en slik åpenbar brannalarm. så først så folk bare rundt seg og fortsatte med sitt. så kom beskjeden om evakuering. følg skiltene til nødutgang.... vel vi tok rullebåndet opp i 2 etasje, gikk igjennom hele senteret og tok døra som var lengst borte ut, men som jeg påpekte det var jo nødutgang merke på den døra også... vi var ikke siste ut så kan trrygt si det ikke var panikk. 

det dukket opp en brannbil da, men jeg aner ikke hvorfor alarmen gikk, men ca 15 minutter senere fikk vist alle gå inn igjen. nå var det stille og rolig på senteret fordi de fleste hadde bare dratt. værst var det for de som var i kinoen. ikke bare måtte de ut midt i filmen, men de klarte ikke å få filmen på igjen. i hvertfall ikke så lenge vi satt der, og da hadde de begynnt å tilby folk gratisbiletter.

kom meg hjem sliten, spiste middagen min på jordbærpikene igjen...

shopping på plantasjen

i dag var jeg og mamma å kjøpte jule tre på plantasjen (oasen) på skullerud.

det første man gjør når man er der er jo å se på alle dyrene, selv om jeg må innrømme at det har blitt mindre og mindre dyr der med årene. geitene, skilpaddene og påfuglene er borte. også saltvannsakvariet og den store avdelingen med trope fugler de hadde en liten periode. men det at noen av dyrene er borte gjør ikke de andre mindre pene å se på...


 

vi tittet litt på julepynt og andre blomster saker før vi gikk ut å så på juletrærne. inne så jeg en nydelig plante som lignet litt på et juletre og bestemte meg for å kjøpe dette, eneste jeg klagde over var at det ikke luktet gran, det luktet søtt... endte med at jeg byttet ut dette senere.

del ble litt potteskjulere og slikt som er vanlig å kjøpe på slike steder sammen med trærne våre pakket vi alt sammen inn i bilen og dro å handlet mat og kattesand på senteret. innen jeg kom hjem var jeg helt utslitt...

( mitt lille tre kommer i eget innlegg)

nye sko + nytt smykke

siden jeg la ut bilder av de nye klærene mine og brunchen min fra senteret tenkte jeg at jeg bare skulle konsentrere meg om de to siste tingene nå.

jeg kjøpte meg nye vintersko, de forrige løsnet fra sålen da de ikke tålte å få vann på seg.

på DNA påsto de at jeg ikke kunne få skos om var fine og tålte vann samtidig så jeg gikk på skoringen, der hadde jeg allerede sett disse. de kostet 599 og er vanntette. 

smykket er kjøpt til den nye blå kjolen min, det ble kjøpt på zizzi og kostet orginalt 499 kr, men var på halv pris

Brunch

Pannekaker med blåbærayltetøy og cola light. Som vanlig på jorbærpikene.

Nye klær

Hvert på zizzi og handlet klær. 30 % på hele butikken.

Jeg ser litt trøtt og usminket ut på bildene, det er fordi jeg er det.

Kjole kr 419,30
Underkjole 209,30

Kosejakke 489,30 kr

bytur

i går var jeg på en liten by tur

jeg trengte å kjøpe balsan, så da gikk turen til lush og byporten.jeg var også innom clas olson på oslocity og kjøpte noen ledninger mamma manglet til dvd spilleren sin, om ikke jeg kjøper det kjøper ingen det...

til slutt tok jeg meg en rask tur innom mc donalds og kjøpte meg en is som jeg tok med meg opp til kontoret til mamma, regnet med at hun var i møte og at jeg måtte vente litt og det hadde jeg rett i.

da mamma var ferdig tok vi en rask tur innom glassmagasinet og gamestop i karl johansgt før jeg ble for sliten og måtte dra hjem.

drosje sjofføren som kjørte oss hjem ver virkelig i det trassige humøret, han ville bare ta de lengste og mest trafikerte veiene, og om vi hintet om at dette var et godt valg når han la seg til å bytte vei så smatt han inn igjen. 

det er det dumme med tt kortet, vi kan ikke krangle så mye på ruten de kjører. men jeg betalte jo bare 32 kr uansett, værre er det for staten som må betale 100 ekstra for turen.

vannavstøtende vinter sko som ikke tåler vann

nå som snøen har kommet til oslo var det på tide å ta på seg de gammle vinterskoene mine. de er så gode å gå i, for de er rett og slett bare saueskinn snudd rundt. så du må imprignimere ( oii for et ord å prøve å stave) dem ganske ofte, men de er vannavstsøtende.

å gå med dem føles ut som om du går i tøffler og jeg har virkelig kost meg med dem.

jeg husker noen små lekkasjer på skoene i fjor, men alltid trodd det har hvert fra oversiden. og de var jo ikke vanntette, bare avstøstende.... men i går var det virkelig slufsevær, det byttet om på å snø og regne pr. minutt og det var ganske vått ute.

jeg kjørte hovedsaklig taxi så jeg fikk ikke skoene ordentlig våte, men da jeg gikk til drosjen på seter merket jeg at det trakk vann inn vann på stortåa mi. det var ikke mye men kaldt vann i skoen er uansett ikke behagelig. jeg tittet ned på skoene og så at det ikke var kommet en dråpe vann på toppen av skoene + det var jo stortåa mi som var våt...

jeg så en glippe mellom sålen og resten av skoen og det var klart at skoa hadde løsnet fra såla...

siden jeg var på senteret senere på dagen gikk jeg innom og spurte om roots hadde noen garanti på skoene sine, de hadde ikke det, men hun kunne ta en titt å se om det var reklamasjon eller ikke. da fikk jeg den koselige nyheten om at skoene mine ikke tålte vann. det viste de godt, for kom det vann på sålekanten ville den løsne....

det var ikke viktig for meg å få reklamasjon på skoene, jeg er vant til at sko ikke holder så lenge. men hallo? vannresiste vintersko som ikke tåler vann? det burde ikke være lov å selge dem.
im JUST so happy

i dag på meny snubblet jeg over disse, jeg har ikke sett dem på to og + de har fått ny innpakning.

og med to nye ingridienser får jeg yndlingsfrokosten min....luna i bakrunden på første bilde
siriusi bakrunden på andre bilde.... 

senter tur

nok en gang har jeg hvert på senteret og handlet...vel er der ca annen hver dag så det er ikke så stor nyhet...

men i dag handlet jeg julegaver til lillesøsteren min, jeg tror jeg satt mellom en halvtime og time på gulvet der og vurderte hva jeg skulle ta med meg. dessverre kan jeg ikke skrive hva jeg kjøpte her fordi hun nå er gammel nok til å finne på å lese bloggen min.

men jeg er veldig fornøyd og gleder meg veldig ti hun får dem.

jeg kjøpte også julegaver til de to hundene i livet mitt, selv om jeg har sett lite til den ene det siste året. de får det samme, verdens beste godbiter ;-)

siden jeg kjøpte med med 10 kg kattemat hadde jeg ikke mulighet til å få med meg mere i dag, så blir flere handle runder frem til jul... jeg elsker å kjøpe gaver til folk.

pentagram smykke

i dag dro jeg ned til byen for å kjøpe meg ett pentagram smykke. har sett på noen på nett og holdt på å bli gal av lengsel. nede på sangri - la fant jeg ett jeg falt pladask for. den lilla stenen i midten gjør den om fra fin til perfekt.

det er runer skrevet rundt på den, så jeg får lære meg runer for å se hva som står. smykket kostet 275 kr.
Braun Silk-épil

jeg har en av forløperen til denne og har hvert kjempe fornøyd med den, hvis denne er like god ønsker jeg meg den veldig da min begynner å bli gammel og sliter med batteriet ( mange mange år gammel)

braunvinn

ipad 2

min desperasjon over å ikke ha datamaskin å ta med meg på sykehuset ble løst ved at jeg kjøpte meg en ipad. nå sitter jeg å venter på at den skal synkronisere seg med itunes slik at jeg kan leke meg litt med den.

håper den virker som forventet....
nye gensere

siden jeg skal på kino og se twilight på fredag tenkte jeg at jeg trengte noen nye gensere som faktsik passet, så var immom pm og kjøpte disse to i dag.begge bildene er tatt inne på prøverommet for å vise mamma hva jeg vurderte å kjøpe.

nytt tp spill

på ark har de halv pris på alle spill, og øynene mine festet seg med en gang på et tp spill jeg aldri hadde sett før. etter finlesing fikk jeg bekreftet at det var et 2011 spill og kjøpte det.
Senteret

Da var jeg på senteret igjen. Jeg måtte sove noen timer grunnet anfallet, men da jeg våknet igjen følte jeg meg i god nok form til å gå hit.
Jeg kommer til å spise middag her, cheesburger på jordbærpikene før jeg handler inn mat på meny.

Ser ut til at lambertseter senter driver dårlig reklame når det kommer til å ikke stjele. Sto og lo mens jeg tok bilde av storskjermen i midten av senteret. Ikke lovlig utgave av windos 7 , skjerp dere ;-)

liten bytur

jeg er ikke så glad i bøker som ikke slutter, og siden siste lydbok jeg hørte på var del av en serie som ikke var avsluttende, og det ikke var noen lydbok av bok to og tre så jeg ingen annen løsning enn å reise ned på outland å kjøpe dem.

fikk foresten den ene boka gratis fordi jeg hadde fyllt opp ett rabbatkort.

leste ut siste del av første bok ( disse to bøkene har alle tre inni seg, bok to er spilttet i mellom dem) på peppes og når jeg kom meg hjem.

jeg har egentlig ikke godt av å sitte å lese siden det tar så mye krefter av meg, men det var koselig å få testet ut lesekroken min til det den var lagd for.
nye briller

mesteparten av tiden min inne på rema 1000 brukte jeg på å prøve briller. da jeg gikk forbi brillestativet tenkte jeg at det var på tide å se om jeg trengte sterkere briller ( veldig billig opptikker time)

prøvde -1,25 og rema 1000 bare lyste opp, dessverre ble jeg veldig svimmel når jeg prøvde å se på ting mellom 1-5 meters avstand. jeg gikk til bake til -1.00 kunne ikke fokusere på de tingene lengst borte (men så dem klart nok) og ble ikke svimmel. så jeg bestemte meg for å holde meg på -1.00 enda

grunnen til at jeg ikke går til opptikker er fordi jeg var tre ganger på rad for 2 år siden, og alle sa forskjellig. det eneste vi vet er at anfallene mine påvirker synet mitt. det ene øyet ser også bedre enndet andre, sikkert derfor jeg havnet i mellom to briller nå.

jeg tok med meg noen forskjellige slik at det blir lettere for meg å bruke dem, de jeg hadde fra før var helt orginale.

det kan være litt vanskelig å se på bildte med de er:

blå og lilla farget
mørk orange
rosa ( den er lett å se)
 

Jordbær pikene igjen

Da satt jeg nok en gang på jorbærpikene, men denne gangen har jeg bestilt cheesburger i stedet for å kjøpe ett kake stykke.
Så nå sitter jeg her å venter på maten min og er kjempe glad for det trådløse nettverket dems.

oppdatering:

maten kom og den var veldig god. desverre hadde de ikke fått med seg at jeg ikke skulle ha løk og tomat på. fikk fjernet tomaten,men ikke all løken. så nå går jeg rundt å smaker løksmak hele tiden.å spise på jordbærpikene viste seg å være en treningsøkt i seg selv, jeg jobbet slik med å få ut ketshupen at jeg nesten gikk inn i anfall. saltkverna var også tung ( eller så er jeg veldig svak i dag)

steinbråten loppemarked

jeg er ikke helt sikker, men mener skolen het steinbråten. den lå i hvertfall rett nedenfor mortensrud senteret...

på vei hjem fra årvoll loppemarked spurte mamma om vi skulle kjøre innom enda ett. vi sa alle ja og vi kjørte til mortensrud. 

dette var et loppemarked med utrolig mye utvalg av kjøkken, leker, bøker og blader.. og dette så sent inne i loppemarkedet. lekedelen var fyllt med spill, men ingen som fristet meg i dag. selv om bokutvalget var utrolig stort var det trangt og uoversikkelig. tegneseriene var nede med bøkene, de hadde ingen billy blader. 

største ulempen med dette loppemarkedet var alle trappene. bøkene og bildene lå nede i et bomberom hvor jeg ikke klarte å puste ordentlig. men forsto ikke pusteproblemet før jeg kom ut derfra igjen. oksygen, herlige oksygen.

elektro avdelingen og sportsavdelingen var veldige små. vet nesten ikke om man kan kalle elektro avdelingen en hel avdeling. men de hadde resten av sims spille her da ( de som hører til den dårlige serien av sims spill som er preget av at de ville gjøre allt til simulator spill. du har alt fra parker, og verdner til musikk)  kjøpte ingen her.

men jeg gikk innom cafeen og kjøpte meg en nydelig kanelbolle og ett glass saft.

hvorfor koster vaffel dubbelt så mye som kake? det er stive vaffelpriser her i oslo må jeg si.

årvoll loppemarked

vi kom til årvold skole akkurat i det loppemarkedet åpnet. alltid morsomt å se folk presse seg på, men her prøvde alle å gå inn i en dør da. 

først gikk jeg til lekebutikken, det var mye leker her men jeg så ikke etter kvaliteten på lekene. ingen spill som vekket interesse, men de hadde to gode spill der som jeg har fra før.  uten å kjøpe noe gikk jeg så ned i bok avdelingen. en utrolig fin og ryddig bok avdeling med masse bra. her var det voksene brettspill sammen med allt annet som er vanlig  å finne i denne avdelingen. på min lille runde rundt klarte jeg å ta med meg fire bøker og to dataspill.alle fire bøkene er historie bøker, for selv om jeg ikke orker å lese for tiden, savner jeg det utrolig mye. en barne bok, 2 arkologiske/ eldre historie bøker og helt til slutt jubileumsboka som forteller om oslos 1000 år.

dataspillene er sim city og sim farm. disse spillene ble gitt ut før sims 2 og var med i en serie av sims spill som virkelig ikke gjorde det bra. men tenkte at orginale sim city i nyutgave og sim farm kunne passe meg bra. jeg liker jo farm spill. 

allt dette kom på 120 kr til sammen.

men en tung sekk gikk jeg nå opp i sportsavdelingen og innom elektro avdelingen, ingen ting her vekket oppmerksomhet og det slo meg at de var veldig dårlige. 

kjøkken avdelingen var delt inn i tre rom og det virket ikke som det var noe system på dem. vel og merke het den ene finere kjøkken lopper, men det var bare tull. på rom 3 (finere lopper) fant jeg ett colaglass, rødt samleglass. dette fikk jeg for 5 kroner. på rom 2 fant jeg ingenting, men på rom 1 hadde de flere colaglass. jeg klarte å beherske meg til å bare kjøpe de jeg ikke hadde, så det ble to. her også 5 kr. stk. avsluttet det hele med å gå ned i kjelleren hvor de hadde møbler, auksjon og cafe. prisene på cafeen fikk meg til å bare snu. det var ingen ting å se på av det som skulle auksjoneres bort.

vi sto en stund utenfor å ventet mens unkelen min skulle komme å bytte bil med mamma. vi kjørte el bil hjem igjen 

loppemarked

jeg kaster meg inn i bilen og blir med resten av familien på loppemarked... kansje jeg finner noe spennende

nye gamle vesker

tanta mi kom på besøk fra br.dal i dag. hun hadde med seg ting til alle. jeg kastet meg over disse tre veskene. 

kjøpt ny tv...

.... til mamma

vi fikk en utstillingsmodell så vi fikk ikke med bruksanvisning, og derfor mangler jeg mye av informasjonen on tv`n. Mamma ville ha en grei tv som ikke var så dyr så vi syntes denne phillips tv`n til 3999 var supert.
tv

etter nok en fredag hvor jeg og kusina mi nekter å se på beat for beat hos mamma, biter hun i det sure eplet og innser at hun må kjøpe en ny tv. for hvem vil vel se på en tv som lager ulyd så du får hodepine?

mamma planla egentlig at vi skulle kjøpe ny tv til henne i dag, men ombestemte seg da noe dukket op i dag tidlig. men etter en liten samtale hvor jeg tilbød meg å gå å kjøpe en for henne, tror jeg det er satt inn på planen igjen.

spennende å se hva vi ender opp med å kjøpe til henne

bytur/ sims3 pets

i dag tidlig var det bare å forte seg ned til byen for å plukke opp det nyeste sims 3 spillet. jeg hadde kjøpt det på forhånd og var nok en gang første person i butikken for dagen. vi måtte nemlig vente på at kassen skulle starte opp (igjen).spillet ble trygt lagt i sekken, og så startet resten av byturen. som vanlig var mii jakt en del av opplevelsen, samtidig hadde vi noen andre små ting vi skule ordne.

startet med å kjøpe sjampo på lush

så var det jakt på tykke ullsokker, dette viste seg å være litt vanskligere siden vi skulle ha til menn. men fant tilslutt noen på bogerud tekstil inne på gunerius. var egentlig her for å se på gamestop 2 og kansje finne en mii. de har aldri hatt mii der før. jeg fikk kjøpt meg en tynn lue på hm city siden jeg hadde glemt  min hjemme. den var på tilbud, 50 kr.

neste stopp var spaceworld, også en av stoppeplassene for mii samling ( men de hadde ingen i dag) men de hadde posesalg på en del spill. for 99 kroner kunne vi fylle opp en pose. når vi først hadde funtet noen vi likte handlet det om å få fyllt opp posen med andre gode kjøp... ( se eget innlegg for fangst) vi tok oss en rask tur innom store outland før vi tusslet ned mot peppes, selvfølgelig stoppet vi både på store gamestop og game mens vi paserte. 

vi angret litt på valget av peppes når maten aldri kom, de hadde vist litt problemer med systemet dems. men jeg er jo så glad i salaten der, så spier ikke ofte andre steder. da maten endelig var kommet og spist hadde vi allerede fått en genial ide. hva om vi byttet inn spillene vi bare hadde tatt med før på dagen på gamestop? vi gikk fort igjennom hvilke vi ville ha og tok turen innom siste gamestop inne på østbanehallen. 220 kr skulle vi få for de spillene vi vurderte å levere inn. men siden vi ikke fant noe vi ønsket oss der gikk vi opp på gamestop byporten og byttet dem inn der istedet. fant ikke noe der heller, men tok tilgodelapp.

vi endte opp med å få to mii, begge på gamestop ( vet ikke hvilke)

 

komplisert dag

etter å ha strevet med å finne frem i tåken tidligere på dagen og slitene etter loppemarked beveget jeg og mamma oss inn i enda en komplisert sitvasjon, meny.

nå skal det sies at vi har fått utrolig bra kundeservice på meny i dag, og det meste var ikke dems feil. første komplikasjon oppsto da de var utsolgt for kjøttet mamma skulle ha til viltgryta si. vi lette og så på forskjellige alternativer før mamma spurte dem i kjøttdisken om råd. de hadde ikke rein og da mamma lurte på om vi kunne ha elg i gryta måtte vi prate med kokken. alle var hjelpsomme og snille, men det tok mye tid og jeg var allerede dårlig.

men vi kom oss igjennom butikken til slutt og jeg forlot mamma ved kassene for å sette meg å hvile ved jorbærpikene. jeg satt å så på at ting ikke gikk helt som det skulle. valgte til slutt å hjelpe til med pakking av varer. mamma hadde kjøpt noe som skulle hentes på maskinen utenfor og ikke fått kvitering. vi var vel innom 4 forskjellige personer før de fant en nøkkel og kunne låse opp maskinen og hente ut det vi skulle ha.

selvfølgelig var prisen feil og ting måtte ordnes, men de ordnet det med et smil... noen ganger blir allt bare vanskelig. ganske så slitene gikk vi nå opp i dyrebutikken for å kjøpe katte sand, de hadde motevisning i 2. etasje og når vi kom ut i tredde møtte vi på avsluttningen. pene gutter i boxere, det lyser opp en kvinnes hverdag ;-)
heldigvis var det ikke noen komplikasjoner inne i dyrebutikken og vi tok heien opp til 4. for å gå til bilen. på tvers igjennom hele parkerings etasjen. men her var det raskeste vei ut som telte.

nå har jeg kommet meg hjem og sitter utslitt i datastolen og vurderer om jeg skal legge meg igjen, dette har hvert en slitsom dag for meg. 

Lambertseter senter 1 år

I dag fyller lambertseter senter et år, var en koselig overaskelse å komme inn på morgenkvisten og bli møtt med mapsipan kake.

Knall rosa kake er noe for meg. Den var faktisk god og hadde bringebær i seg.

Xbox spill

Kjøpte meg et xbox spill i dag, dette for å prøve ut xboxen jeg kjøpte på loppemarked for noen uker siden. Å finne et greit brukt spill var veldig vanskelig siden der er få igjen i butikkene. Valget endte opp på hp.

Harvest moon innkjøp

Da har jeg hvert nede i byen og handlet harvest moon spill. Her er det å ta det eneste spillet de har. Hvert innom 3 gamestop, spaceworld og game. I disse butikkene fant jeg tilsammen en av hver.

nytt kamera

siden jeg fikk en oppsamling av penger fra farmor og farfar når jeg møtte dem i dag kunne jeg endelig gå ut å kjøpe meg nytt kamera. jeg har hvert veldig lei meg helt siden det forrige kameraet mitt ble stjelt på grand canaria for nesten ett år siden. det var veldig bra.

jeg kjøpte meg en panasonic lumix dmc-tz20 til 3999 + 8 gigabyte minnekortjeg fikk stilt den inn og tatt noen prøvebilder før jeg tok ut bateriet og la det på lading, det var veldig lite strøm på det.
sirius ble modellen for prøve bildene.
iphone s

jeg kan ikke la være, jeg ønsker meg en iphone s

jeg likte spessielt det at kameraet skal være bedre 8 megapiksler ( kansje jeg ikke behøver å kjøpe meg nytt kamera)

men må innrømme at antenne problemet frustrerer meg veldig med vanlig 4, så det er også ett stort trekkplaster at de har fikset det.

 det at batteritiden er lengere er jo bra + det virker litt morsomt med den talekontrollen man skal kunne ha. greit å kunne ringe etter hjelp når man ikke kan bevege hendene, spessielt vanskelig er dette om man må finne nummeret på internett først.

det ble ingen iphone 5

Hva er dette?

de ligger utenfor notabene butikken og koster ca 50 kr. de er kjempe søte og minner meg om dingser som var inn før. jeg har ingen planer om å kjøpe en, men lurer på om noen vet hva de blir kallt?


loppemarked kjøp

i dag kom jeg meg ikke igjennom hele loppemarkedet før jeg var gått tom for penger. men føler jeg har fått god gevinst.

tilsammen kom dette på 500 kr

merkelig brus

 

det var ikke bare tanta og kusina mi som skulle overaske i dag, mamma hadde hvert i grønsaksbutikken og kjøpt brus.

brusen som hun kjøpte fordi den var knall rosa, og jeg elsker rosa hadde guava smak. før vi åpnet den opp og smakte måtte vi tenke oss litt om, hadde noen av oss en anelse av hva guava smaker?

jeg tror ingen av oss fortsatt er helt sikker på hvordan frukten smaker, men dette er hva som ble sagt om brusen:

 - rødgrapfrukt, uten surheten og med masse sukker.

- litchi ( kjærlighetsfrukt)

noen som har smakt guava og hvet hvordan det egenlitg smaker?

shopping i byen

var en liten tur i byen i går. selv om handlelista var mye større kom jeg hjem med bare tre ting.

jeg tok som vanlig min mii tur innom spill butikkene, men ingen av dem hadde mii å dele :-(

den første tingen jeg kjøpte var på platekompaniet på oslocity, nok en gang måtte jeg irritere meg over at de bare har trapp ned til kassa, upraktisk for den som ikke kan gå trapper...mitt andre kjøp ble på gamestop, byporten. jeg kjøpte 3 spill, men fikk bare to av dem med meg hjem. det tredde var forhåndsbestilling av sims 3 pets. betalte liksågreit hele der og da...
feit og kresen

for noen dager siden var jeg på lambertseter senter og så på bukser. det siste året har jeg lagt på meg en del siden jeg har hvert så dårlig så dette var ikke noe jeg så frem til.
jeg gikk inn på chantal siden jeg har kjøpt noen kjoler og gensere der i løpet av sommeren, jeg gikk litt frem og tilbake for å se om det var noen bukser der jeg falt pladask for. jeg er litt slik med klær, jeg ser fort om det er noe som virkelig er lagd for meg, det var det ikke denne gangen.

jeg var alene i butikken og dama bak kassa kom å spurte om jeg trengte hjelp. sidenjeg ikke fant noe jeg falt helt for sattset jeg på en enkel bukse som passet. jeg forklarte størelsesproblemet mitt og hun sa hun skulle hjelpe meg. vel egentlig var jeg veldig unnvikende og hintet om at jeg ikke ville handle, men hun var kjempe pågående og ville absolutt at jeg skulle handle. sidenjeg trenger buksa lar jeg henne hjelpe meg, men når hun finner frem en mørkeblå tøy bukse sier jeg klart i fra at jeg bare er intresert i olabukser eller svarte bukser.  dama i butikken sender meg ett blikk og gir meg klar besked om at jeg ikke kan være kresen... ( jeg er vist for tykk til det)

det kommer nok ikke som et stort sjokk at jeg gikk i en annen butikk, fikk hjelp og fant en bukkse jeg likte.

men jeg lærte meg noe nytt, om du er over størelse 44 på cantal kan du ikke forvente deg å gå i klær du liker, du får ta til takke med det som finns.

min nye bukse

ny paraply

jeg paserte denne paraplyen på senteret og viste med en gang at jeg måtte han den, den er rett og slett nydelig. har hatt bruk for den de siste dagene også, for her i oslo regner det veldig...
høstens først loppemarked

da var loppemarked sesongen for høst, startet.

den startet for veldig mange på østensjø skole kl. 10.00 i da. helt ærlig, allt for mange.

selvfølgelig var det morsomt å se på folkene spurte inn som vanlig, og jeg må innrømme at jeg sto og tenkte stille for meg selv at det var veldig mye folk. men folkemengden merket du først når du kom inn.
i noen avdelinger var det umulig å komme frem til tingene som var til salgs, selv om du hadde brukt makt. data og video rommet var ett eksempel, men tror kansje glass og kjøkken var det værste. valgte derfor å ikke gå opp dit å se etter cola glass. ( mamma hadde hvert der, og når hun gir opp har ikke jeg en sjanse)

jeg fikk kjøpt meg noen nye billy blader, har akkurat fått skrevet ned alle bladene jeg hadde, så var lett å plukke ut de jeg ikke hadde. fikk også kjøpt meg en sort lenestol til lesekroken min.
den er utrolig god å myk å sitte i, men fotskammel funksjonen virker ikke på den. det tok ikke sirius mange sekundene å finne sin nye favoritt plass ;-) 200 kr for den stolen var en bra pris.

betalte også 200 kroner å få den fraktet, så ved 3 tiden i dag kom det to menn og satte stolen i stua mi, den er kjempe fin der. jeg og sirius satt å koste oss lenge mens vi ventet på at mamma og tanta mi skulle komme å se hvordan lesekroken min ble. de har hjulpet til mye med penger (gaver) og arbeid, de synes det ble kjempe fint. er du nyskjærrig på hvordan lesekroken ser ut? se her 

ikea tur

i dag, ved ett tiden dukket jeg og familien opp på ikea. vi var på jakt etter innsattser til min nye ikea hylle. Mamma og tanta mi hadde kommet rett før meg og hadde allerede sett ut noen ting.

jeg derimot hadde tittet på nettet og hadde noen ideer om hva jeg ønsket meg, endte opp med:

2 stk store skuffer
3 stk innsattser med 2 små skuffer
4 innsatser med dør
2 hylle insattser
4 kurver

bilen til mamma var fyllt opp med flatpakkede esker

bytur i går

i går var jeg nok en gang en rask tur nede i sentrum, hovedsaklig var jeg på jakt etter shampoen min fra lush, men ble noen sesonger av en tv serie jeg har begynnt å se på nå, mat og selvfølgelig mii samling til 3ds. møtte bare 4 da, var skuffende.

jeg spiste første hamburgeren på mcdonalds på veldig lang tid, trist å si det, den var god. bigmac jeg går alltid for den. tok meg en jordbær milkshake også. spiste maten på jobben til mamma, er ikke så glad i selve resturangen, den er udelikat.

når jeg kom hjem måtte jeg selvfølgelig prøve ut sims sosial på facebook, synes det er morsomt men mangler litt folk å spille med da.

ny liten ikea hylle

siden ingen kom å hjalp meg, så jeg ingen anne løsning enn å sette opp ikea hylla mi selv. eller i hvertfall den lille. når det kommer til den store er jeg redd for at det blir for mye for lille meg alene. så leter fortsatt etter en ikea hjelper.
vinteren på døra?

finn.no kan fortelle at så fort fellesferien er over begynner folk å søke etter snøfresere på siden dems. akkurat nå ligger denne vintertingen på 31. plas over mest søkte ting på finn torget.

det virker som om skrekken for vinteren og snømåkingen slår tidlig inn, selv tror jeg det er fordi folk tror de får bedre tillbud på brukt snøfreser om sommeren enn om vinteren + det er vel ikke så mange som selger dem om vinteren. men en litt morsom nyhet alikevel.

jeg er så heldig at jeg bor i blokk og slipper å måke snø hele vinteren.

her er listen over de ti mest søkte tingene på finn.no

1. Sofa - 144 684 søk
2. Sovesofa - 106 773 søk
3. Sykkel - 99 658 søk
4. Seng - 92 405 søk
5. iPhone - 76 443 søk
6. iPhone 4 - 76 086 søk
7. Kommode - 75 726 søk
8. Kajakk - 75 506 søk
9. Kjøkken - 75 145 søk
10. iPad - 61 263 søk

bytur 12.08.11

i går kveld ringte mamma og fortalte meg at hun kom til å få besøk på jobben og at jeg var velkommen ned for å si hei. jeg våknet litt sent, så jeg var usikker p om de fortsatt var der, men det var de så jeg reiste ned en tur. jeg er ikke så veldig flink til å sitte stille å skravle med folk, så det tok ikke lange tiden før jeg stakk ut i sentrum på pokemon og mii jakt.

det var virkelig mange folk nede i byen i dag, tror det var fordi det var fredag etter jobb og så fint vær. første tur var ned på spaceworld megastore og hente den siste event pokemonen. satte meg på en av utstillings pallene dems og hentet den ned. så fint av dem å plasere pallen akkurat der ;-)

etterpå var det den vanlige runden innom spillbutikkene for å samle inn mii, men jeg konstaterte fort at jeg sikkert kom til å møte på andre med 3ds også, jeg hadde rett møtte på 10 mii i dag og ble ferdig med første puzzle quest.

utenfor oslo city var den en xbox event, jeg vurderte litt å prøve spillene litt ut. det var to spill ute og en kinect inne i lastebilen. men jeg måtte innse at jeg ikke var i form til noen boksekamp, noe hjelp å få var det heller ikke... så legger du til kø for å komme inn i lastebilen å spille så ble det helt klart et nei. litt trist for jeg har hatt litt lyst til å prøve.


avsluttet den lille byturen med en sunda is fra mc donalds, man kan si mye rart om dem, men is kan de.


liv på senteret

nå har tydeligvis oslo kommet tilbake til det normale etter fellesferien, senteret i dag var fyllt med mennesker. min første tanke var at det hadde hvert baby kino, men det var god blanding av folk, mange satt ute på bordene utenfor og prøvde å få i seg litt av sola mens den enda var der.

inne på senteret lekte det barn og du kunne hele tiden høre en liten buzzelyd rundt deg...

heldigvis er senteret stort nok til at det ikke blir for mye ( værre på lørdager) glad for butikkene at det er litt liv igjen. jeg kjøpte 10 kg kattemat og bestilte nytt bankkort.

outland østbanehallen flyttet

jeg var en rask tur nede i byen i dag og jeg ble veldig overasket da jeg kom inn på østbanehallen. gitteret var stengt på outland butikken og det sto store skilt om at de måtte gå hele 10 m.

Outland har flyttet et lokale bortover, til der dresmann xl lå før...
ikke har de bare fått større lokaler, men nå ligger alle tingene dems på et nivå. (før måtte du opp et trinn for å se bøkene). det var veldig mange folk i butikken når jeg var innom og så, og selvfølgelig litt uoversikkelig sidenjeg er vant til å vite nøyaktig hvor allt er. men det hele så veldig bra ut. nå minner butikken mye mer om den som lå på paleet før.

jeg håper de ikke går ned på spill tilbudet sitt der, selv om vi har Outland i pilestredet som har et kjempefint utvalg har jeg alltid likt å gå på den i østbanehallen. mye lettere for meg å komme meg til.

 

meny lambertseter stengt!

i dag tidlig samlet jeg alle kreftene mine og tok taxi bort på senteret. målet varhelt klart, matbutikken. jeg var svimmel, men klarte å gå igjennom senteret og ned til første etasje, hvor jeg til min store forundring så at Meny butikken fortsatt var stengt.
på dørene hang det lapper om at Meny var stengt grunnet driftproblemer, ikke noe mere. jeg har søkt litt rundt på lambertseter sin hjemmeside og på lokal avisa for å se om det dukket opp noen forklaring, men nei.
driftproblemene er å blir et mysterium.

jeg valgte å ta taxi videre ned på city og handle på meny der i stedet, vet ikke om butikken her oppe har åpnet opp igjen. orker rett og slett ikke å sjekke.

kongelig bytur

i går var jeg og santar i byen igjen, vi tusslet opp og ned karl johan. først ned til akerbrygge for å kose os med en soft is og se på sjøen. men ned karl johan støtte vi på en stor folkemasse og masse politibiler. mens resten av folkemassen sto med mobilkamera for å prøve å ta bilder, lette jeg frebrilsk på nett avisene etter hva som skjedde, mens santar prøvde å styre rullestolen min rundt alle menneskene. ikke lett.
det var vist kongen som var på besøk på stortinget, jaja tenkte vi da fikk vi en måte hvert med på det også, før vi fortsatte på veien ned til brygga.

på veien tilbake fra brygga sto det fortsatt mange folk utenfor stortinget, så jeg sa at vi kunne kjøre igjennom folkemengden på plassen nedenfor stortinget, så fikk vi sett om det fortsatt skjedde noe samtidig som det var en snarvei. vel en snarvei var det ikke, på plassen var det ikke fullt så mange folk. men da vi prøvdå å komme oss videre ble vi sittende fast.

vi gikk ned av fortauet og tenkte vi skulle gå rundt folkemassen, men på andre siden av veien sto det også tettpakket av folk. så plutselig var vi fanget ute på veien. for folk å presse seg igjennom folkemassen gikk, men jeg kunne ikke se det gikk med rullestolen. vi kom oss heller ikke opp på fortauet på noen av sidene nå. så vi plaserte oss på siden av veien forran alle folkene. det var helt klart at politiet så de samme hindrene som vi så, for de ba oss ikke flytte oss. så etter en liten stund kom kongen ut og kjørte forbi, fikk vinket til han også... så løste folkemassen seg opp og vi kom oss videre.

avsluttet byturen med å spise på brunello rett utenfor oslo city, en koselig dag i sola.

jeg ble litt solbrent i ansiktet og møtte på to mii...

senter tur

i dag ga jeg opp mitt midterste akvarium og gikk å kjøpte nye "deler" ny pumpe og ny lyspære. holdt på å kjøpe luftpumpe til det største akvariet også, men hun i butikken viste meg hvordan jeg kunne regulere kraften på den jeg hadde, slik at den ikke oversvømmer soverommet mitt...

jeg fikk meg en rask tur i matbutikken også før jeg gikk hjem

egentlig skulle jeg handle med mamma i dag, men en misforståelse gjorde at det ikke gikk. men hun hadde kjøpt gardinutstyr til meg. vi fikk ikke satt opp gardinene siden det ble for sent da... typisk.

har savnet dem veldig siden de måtte taes ned for bytting av vinduene.

shopping tur

jeg våknet opp og hadde ekstremt lyst på softis, men innen jeg kom meg ned til byen var ønsket etter softis gått over.

derimot fikk jeg meg en fin bytur, jeg startet som alltid med å stikke innom outland. det var ekstremt mange folk der, de satt å spillte magic og andre kort spill. siden jeg ikke liker folkemengder ble det en veldig snar visitt.

jeg tok turen igjennom østbanehallen, med en svipptur innom gamestop der inne. var på jakt etter å møte mii på nintendo 3ds.
(hver tur innom spillbutikker videre i innlegget er av samme grunn.)
jeg gikk ut hovedinngangen rett oven for karljohansgate. det første som møtte meg var en politi campingbil, jeg virkelig lo. synes det var veldig søtt. de har vist satt opp ekstra "stasjon" der.

jeg gikk ikke så langt opp gågata før jeg møtte på game, denne lille spillbutikken hadde tilbud på utsiden så jeg stoppet opp, og da tenkte jeg at jeg alikevel kunne gå inn. på innsiden var det enda mer tilbud og jeg kjøpte meg beskyttelsesveske til min nintendo dsi xl. jeg går jo rundt med den over allt. fant to stylus penner også og tok med dem. de kostet ca 50 kr hver.
enda mer humor fikk jeg også da jeg paserte ett av reklameskiltene dems da jeg gikk inn i butikken. det var store, knallgule klistremerker klistret på de fleste spillene, uslåelig på pris. det første jeg så sto på zelda til 3ds. men prisen som sto vedsiden av var mellom 50- 100 kroner dyrere en platekompaniet. uten om tilbudet var dette mitt første møte med butikken den dagen ( ikke hvert der noe særlig før) lo av det på telefonen og fikk høre at de hadde prisgaranti. likevel synes jeg det var morsomt. (er nok ikke mange som vet prisen på det spille i alle butikene omkring)

etter å ha gått igjennom butikken, sett etter tilbud og betalt gikk turen videre de 50m videre til den store gamestop butikken. jeg gikk inn her også, så litt på tilbudene og prøvde ut et flyspill til 3ds, helt klart ikke mitt type spill da jeg ikke forsto poenget, hva jeg skulle gjøre eller noe med spillet. satte den fint tilbake til orginalstatus før jeg forlot butikken. (som jeg egentlig unngår)

siden jeg nå hadde hvert innom alle spillbutikkene på nedre del av gågata (kansje langs hele også) bestemte jeg meg for å ikke gå lengere. tok en bråsving inn på arkaden kjøpesenter og opp i 2. etasje. NeoTokyo var målet. som vanlig kjøpte jeg ikke noe her, men tok en rask runde rundt. håper vel fortsatt på å finne de sinsykt gode pokemon godteriene jeg kjøpte der for lenge lenge siden. på toppen av rulletrappen opp sto det en veldig liten gutt å sperret veien, jeg lekte som jeg ble redd han og gikk bakover i rulletrappa. han ble litt sjokert. nok en liten latterrunde på meg. men ett lite tips til foreldre, pass på barna deres, er ikke bra å leke med rulletrappen. etter NeoTokyo hadde jeg tenkt å gå rundt city og få med meg gamestoppen på gunerius før jeg beggynte på returløypa mi. men når jeg paserte bodymap fikk jeg den geniale ideen om å kjøpe hårfarge der, så nå blir håret mitt lilla....

det skjedde ikke så veldig mye spennende på veien til gunnerius, hørte høy musikk og så de danset utenfor oslo s, men sidenjeg pratet i telefonen (noe jeg gjorde hele turen) irriterte lyden meg mest. etter gunnerius gikk jeg opp i 2. etasje på city og så på utvalget i isbaren. men lysten for softis hadde minsket og jeg var veldig tørst. bestemte meg for å gå på mcdonalds å kjøpe meg en milkshake i stedet. samtidig kunne jeg jo se om de hadde noen av glassene jeg manglet. det hadde de, rosa. de ga meg også tre for prisen av 1, noe jeg ikke klager over...
på veien til mcdonalds paserte jeg spaceworld og tenkte at siden jeg først er innom alle spill butikker jeg går forbi i dag, kan jeg jo gå inn i denne også.
enda en butikk med mange tilbud, men ingen spill som fristet meg. det nærmeste var vel et settlers spill... glemte å sjekke prisen på zelda her da, dårlig av meg.

etter at jeg var ferdig på mcdonalds møtte jeg på et par turister som lette etter en matbutikk, en ting jeg har lært meg er at å finne matbutikker i sentrum av storbyer er vanskelig. ga dem retningen til meny i kjelleren på oslocity. jeg var nå på vei til byporten og dagens store mål, Lush. spenningen var stor med tanke på om de hadde ansiktsmaska mi denne gangen, og det hadde de. kjøpte to pakker og fikk med to prøver. lurer litt på hva jeg skal gjøre med alle prøvene etterhvert. de gir ganske mange av dem. inne på byporten gikk jeg ikke så veldig overaskende innom gamestop igjen og nok en gang sirklet en spill butikk mens jeg fort så over tilbudene. kjøpte ikke noe her heller. nå skulle jeg egentlig ha kastet meg i taxi hjem, men kunne ikke la være å sjekke mcdonalds i østbanehallen for en ny farge på colaglassene, men de hadde fortsatt svart.

så tilslutt kastet jeg meg inn i en oslotaxi og reiste hjem, hadde en kjempefin liten tur i byen, savnet bare to ting. en å spise softis med og en å spise mat med. men kansje senere engang...
endte opp med å møtte 7 nye mii på 3ds....

 

bytur

i går var jeg på nok en liten bytur. hovedsaklig skulle jeg hjelpe mamma med iphonen hennes, kjøpe annsiktsmaske på lush og cola glass. fikk til to av tre. de var utsolgt for ansiktsmaska mi på lush. den går vist veldig fort.

den første timen i byen brukte jeg på å lette etter utstyr til mamma, men valget var så stort at jeg hentet henne og vi gikk igjennom mulighetene hennes. hun endte opp med å kjøpe musikk dokkingstasjon til meg og seg og en nydelig beskyttelses veske på humac.

når mamma var ferdi haddejeg hvert i byen i to timer, og som mamma sa så fint. du ser sliten ut nå. sanheten var at jeg nesten ikke kunne stå oppreist, men hadde ikke beggynt på de tinga jeg skulle ha. det er foresten lettere å gå enn å stå stille så jeg hadde en liten rasertur i mellom butikkene.

jeg kjøpte sesong 2 av supernatrual på platekompaniet ( lang kø, ingen steder å sitte)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

så gikk jeg på lush hvor hun ene på jobb var opptatt med å hjelpe en annen, tok lang tid og de hadde ikke produktet mitt (ingen steder å sitte)

så løp jeg ned på mcdonalds i østbanehallen og fikk kjøpt meg cola glass, på vei opp til taxien igjen stoppet jeg hos bakeren for å kjøpe meg en shaveice, men selvfølgelig var de tomme. så ble slush i stedet før jeg fikk kastet meg inn i drosjen og kjørt hjem.


denne lille handleturen kostet meg mange timer med smerter på kvelden i går og i løpet av natta, straffen for å flykkte fengselet noen timer....

nytt musikk annlegg

det å handle iphone utstyr til mamma viste seg å være lønnsomt. etter en times leting ga jeg nemlig opp og hentet mamma, det var for mange valg for meg å ta. best om hun valgte selv. på clas olson (feil stavet, jeg vet) fant vi en musikk dokking stasjon, hun elsket den og kjøpte liksågodt med en til meg også. jeg har nemlig sprengt høytalerne på min forrige.stiligst er den jo selvfølgelig med iphonen stående i, men dette viste seg å bli vanskelig da jeg tar bildene mine med telefonen (savner det stjålne kameraet sitt). de hvite løse delene høret til vinduet som ikke er helt ferdig enda...

spice, rå mat

somregel pleier jeg å være veldig fornøyd med maten fra spice og veldig skuffet over leveringstiden. i dag var det derimot omvent.

vi fikk maten etter ca 40 minutter, noe som ikke er så ille når det kommer til spice. de pleier å bruke opp til en time.
mamma smakte først på maten sin og sa den var kald, hun gikk for å varme den i microen. hun hadde bestillt indisk. jeg hadde bestillt meg en hamburger med potetbåter. hamburgeren var lunken, men det plaget ikke meg så mye.

noe av salaten på hamburgere nvar vissen, noe jeg synes var litt rart. potetene hadde en rar metall smak. men den største overaskelsen fikk jeg dajeg hadde kommet halveis inn i burgeren. spiste fra begge sider så det var ikke mye igjen. den var rå i midten... jeg smakte det før jeg så det.

jeg lot resten av maten være....

ettersmaken av rått kjøtt er virkelig ikke god...

elsker pakker i posten

det er så morsomt å få pakker i posten, selv om du har bestillt pakken selv er det en glede i å få det. spenningen med å åpne det og selvfølgelig gleden over å ha fått tingene sine. i dag var det pakke fra cdon.com... glemte den litt oppi allt med desucon, men akkurat åpnet den.

nye jakker

jeg har fått meg to nye jakker, en kjøpt og en fikk jeg brukt av mamma. vi skulle på senteret og jeg hadde bare på meg t-sjorte. dette syntes mamma var rystende så hun fant frem den ene skinnjakka si og ba meg prøve den. den var fin så hun ga den til meg.

jeg hadde litt jakkemangel, jeg innrømmer det.

problemet mitt er at jeg nesten bare bruker treningsjakke om sommenen, med glidlås lommer som lett kan knytes rundt livet, men jakka mi har bare forsvunnet. på senteret i dag var det rabattdager og hengende på ett stativ var den perfekte treningsjakka. sort og rosa, akkurat som jeg liker dem.

den kostet bare 200 kr (fra gsport) så mamma kjøpte den til meg, jeg hadde nemlig ikke med meg penger.

platekompaniet oslocity

å gå på spill jakt i oslo sentrum er ikke hva det en gang var, det er ikke det at det er for lite spill butikker. till og med jeg kan se at det står en gamestop på hvert hjørne og innimellom dem står det både spaceworld og game trygt plasert. men når du har gått igjennom alle de orginale spillbutikkene og har kommet frem til en konklusjon, platekompaniet har spillet, er det frustrerende å komme til den største platekompanibutikken (tror jeg) og finne den tom for spill...

helt tom var den ikke, nede i 1. etasjen dems sto det tre spill på toppselger hylla, ett pc spill som var the sims 3 generations ett ps3 spill og ett xbox 360 spill. la ikke merke til hvike to det var.

oppe i 3. etasje (platekompaniet sin 2. etasje) var plassen spillene før hadde fyllt opp med masse cd`r, de hadde vist salg på dem og de sto pakket tett i tett i tett. andre deler av 2. etasjen var ikke i bruk. tror de jobbet med ommøblering. hadde det ikke hvert for at jeg hadde sett på platekompaniet på byporten og stt at det var spill der ville jeg trodd at de hadde sluttet med det.

så nå kan jeg advare dere mot å prøve å kjøpe spill på platekompaniet inne på oslo city, egentlig liksågreit siden de nå er en butikk i full kaos som spiller kjempehøy musikk som gjør deg svimmel og har kun trapp inne i butikken. ikke veldig kundevennlig....

shopping

når det bråker for mye hjemme er det bare å dra ut å bruke litt penger, fikk desverre ikke tak i det ene jeg skulle ha - harvest moon sunshine island. men fikk brukt litt småpenger på andre ting.

to filmer på platekompaniet:
- orgin - spirit of the past
- englagård - alle gode ting er tre


en t-sjorte fra gina trikot - 99 kr


og balsam fra lushog helt til slutt, tre 2 dagers billetter til desucon......

nytt colaglass

skrev i innlegget om dagen i dag at jeg hadde kjøpt meg nytt cola glass på mcdonalds, jeg samler på glassene så jeg klarte ikke å la være å ta med ett, fikk et grønt ett til 20 kr...har jeg sagt før at jeg har problemer med å ta bilder av ting i leiligheten uten at en nyskjærrig snute dukker opp?verdens beste pizza

jeg skal fortelle dere om hvor dere får kjøpt verdens beste pizza, må bare advare om at den kansje ikke er det sunneste alternativet...

pizzan er å få kjøpt på pizzabua på lambertseter. de er åpne fra 3 til 10 tror jeg, fant ikke åpningstider på nett.

ulempene med dette stedet er at de ikke tar kort, du må betale kontant....
de kjører ikke ut
de svarer nesten aldri på telefonen
enkelte dager kan det være lang ventetid

alikevel er pizzan så god at dette ikke er noe problem, burde kansje skrive opp som ulempe at du ikke klarer å slutte å spise den.

mitt råd er å møte opp å bestille pizzan der og ta seg en kort gåtur mens man venter på at den skal bli ferdig. ligger rett vedsiden av det nye senteret så om det er åpent kan man jo handle mens man venter.
pizzabua ligger i en liten bu i mellom det nye senteret og bensinstasjonen...

velger man å prøve  ringe er telefonnummeret22 28 48 77

nye sokker

jeg var på senteret for å hente den medesinen jeg skal starte på i morgen da jeg bare måtte ta en rask titt innom nille, egentlig ser jeg etter strømper til kusina mi sin desucon drakt og hansker til venninne vår sin desucon drakt. det jeg så var mye kose sokker. slike sokker bruker jeg som tøffler inne, gulvet kan bli litt kaldt siden jeg bor i første etasje. problemet mitt var at etter at jeg kjøpte de forrige forsvant de og jeg har ikke funnet nye på flere år.

når jeg først hadde sjansen kjøpte jeg med noen, heldigvis hadde jeg bestemt meg for det innen jeg begynnte å plukke ut for jeg klarte ikke å velge, de var så fine alle sammen...

oppgradering av internett

det er frustrerende, men det ser ut til at telenor har oppgradert pakkene sine uten å la oss vanlige brukere være med. du må vist ha ett nytt modem.
men jeg ser muligheten i raskere nett og nesten ikke dyrere, så jeg kaster meg på og oppdaterer. det er ikke så mye det å bytte ut den lille boksen som plager meg, men hvor vanskelig de har gjort det å bytte passord når du har fått den.

skal jeg komme på nett med nds må nemlig kodene stilles om og det er ikke like lett som om du skulle ha kjøpt en ruter i butikken. tror ikke at de vil at vi skal bytte.

men om ca 2 uker får jeg raskere nett og noe nytt å styre med....

Lambertseter senter, et fotostudio?

det er an vane for meg å gå innom senteret hver dag, somregel ender det med at jeg bare går igjennom eller at jeg kjøper meg middag før jeg går hjem igjen. senteret er akkurat langt nok unna til at det er et godt mål for gåturene nå som jeg trener meg opp igjen.

lambertseter senter har nok en gang superlørdag, egentlig tror jeg de har det hvert lørdag. i hvertfall ikke langt unna. denne var dempet litt ned da, selv om det var noen tilbud i vinduene så jeg bare to klaser med rosa og svarte ballonger. hele senteret var egentlig ganske rolig i dag.

midt inne på senteret, ved senen, var det satt opp ett stort foto område. du kunne vist bli tatt bilde av og satt inn i en fotografi fra filmen milo til mars. ps: de 300 første fikk også spessialefekter fra filmen. dette var selvfølgelig gratis og jeg måtte prøve. bilde av meg ble helt forferdelig (for å si det mildt).

etter at jeg hadde tatt bildet gikk jeg ned på meny for å handle mat og her var det også satt opp et lite fotostudio, denne gangen for libero. de har vist en bildekonkuranse gående. trygt å si jeg var litt for gammel for denne kampanjen. men med to fotostudioer inne på senteret kan man jo lure på om det er et tema de har gått for.

ikek superlørdag, men foto lørdag

ny sminke

egentlig gikk jeg på senteret for å kjøpe en krølltang, men etter å ha stått i butikken i evigheter og sett på utvalget bestemte jeg meg for at jeg ikke var klar.

på veien ut av senteret gikk jeg igjennom parfymelle bare for å se om de hadde maskara merket jeg brukte, de hadde det så da bestemte jeg meg for å kjøpe ny med en gang. selvfølgelig har maskaran jeg bruker gått ut, kjøper så skjeldent sminke at det skjer meg hver eneste gang. men fikk kjøpt den nye dems.

maskara - (YSL) YvesSaintLaurent

når jeg først var der inne så jeg også på foundation , de hadde i mineralsminke så etter litt hjelp fant de en som passet til meg og jeg fikk kjøpt både det og en kost.

Foundation - I.D. bareminerals - fairly light

kosten er også fra I.D

fikk med prøve på en parfyme og en hudkrem....

 

ny handsfree til iphone

de hadde ikke den orginale inne, så jeg gikk for en annen aple versjon. den skal vist ha bedre lyd og to års garanti. først å fremst må jeg påpeke at det er godt å kunne høre ting igjen, jeg har en uvane med å sprenge slike minihøytalere ganske fort.

nå hører jeg også folk når jeg går ute å prater, noe jeg har savnet med de forrige, så kansje det bare var en fordel at sirius knakk dem slik at jeg måtte kjøpe nye. siden jeg tydeligvis ikke stolte på min egen hørsel om at det var på tide å bytte dem ut...

jaja, nestegang han velger å ødelegge høretelefoner for meg håper jeg han venter til de er ute av iphonen, alle er vist enig med meg om at jeg hadde flaks som fikk ut de knekte delene.


lei for dårlig bilde, men som dere så vidt ser bak pakka... så er det en katt som virkelig ville være med på bildet. så her var det å være rask før han hoppet forran kameraet.

peppes og maur

i dag var jeg og en venninne og spiste på peppes. somvanlig var salaten der kjempe god, desverre kan vi ikke si det helt samme om hygenen.

vi satt i første etasje siden jeg sliter med å komme opp den bratte trappen dems, rett innenfor døra på venstere side.

da vi fikk servert nachochips kom det en liten maur gående over bordet, jeg reagerer ikke så veldig mye på en maur og knipset den bort. vår mat forteller jeg den. venninna mi forteller at den var hos henne i først.
vi tenker ikke så mye mer på mauren og etterhvert kommer maten vår, vi hadde bestilt oss hver vår salat. da jeg var nesten ferdig med maten min så jeg at mauren var klatret opp på bordet igjen, svert så innpåsliten den var da tenkte jeg.

jeg vet ikke hva det var som fikk meg til a se over bordet, kansje tanken på at det var usansynlig at mauren hadde kommet seg så fort opp igjen. på pepsi glasset mitt klatret det tre maur oppover. jeg sluttet umidelbart å spise og drikke. egentlig er ikke små sukkermaur så farlig, men følelsen at det krøp maur rundt oss på alle kanter spredde seg fort.

kansje vi skulle ha sagt i fra, men vi tenkte ikke så mye over det. bare ikke spise mer, betale og gå. lurer på om jeg skal sende dem en mail....

hårklipp - etter

bildene ble tatt litt fort og i fart, beklager dette. bildet bak ble også delevis skjult av jakka mi, men så ikke dette før jeg kom hjem. fortsatt usminket...

 jeg klippet meg hos adam og eva i storgata, frisøren het Line

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin