hits

produkter

test av Purina my dog is adult. ( sponset med prøven)

Først føler jeg at jeg må si at min hund er ikke voksen, ikke enda. Gi henne to dager til.

Min første tanke da jeg fikk denne pakken fra trybe, var at dette virket ikke bra. Selvfølgelig er det mulig at det er et supert for, men om de virkelig ønsker at jeg skal teste ut deres produkt. Sett dere godt nok inn i hvordan magen til hunder virker.

Det er en grunn til at de større selskapene gir så stor pose med prøvemat. Veldig mange hunder trenger å venne seg til ny mat forsiktig, ellers blir de dårlig i magen. Å dele ut to slike småposer av hvert for gir deg enten muligheten å venne hunden din til det nye måltidet og av igjen (uten å spise det alene) eller å utsette den for ubehaget med oppkast og diare ved å enten hoppe rett på eller hoppe rett av. Egentlig tror jeg ikke det er nok til at de blir dårlig om du går tilbake på det gamle, er ikke nok av prøvene til det.

Uansett kom jeg frem til at det bare var en måte å teste ut dette produktet, smak.

Jeg tok den gamle maten i den blå skålen ? blanding av royal canin bichon frise og royal canin mini junior.

Purina my dog is adult i den røde skålen.

Ingen av skålene er den hun vanligvis spiser av og de er nesten like.

Det var helt klart at den nye smaken var spennende, men når hun hadde smakt på den gikk hun rett bort til den gamle og slukt den, før hun ryddet opp i restene.

Så for Lykke var det ingen tvil, hun liker den gamle best.

prøv ut produkter og del tine meninger med Trybe ( tidligere likenshare)

test av Lord of Misrule fra lush

Lord Of Misrule

Som jeg fortalte i innlegget om siste bytur, fikk jeg en del prøver på Lord of Misrule bodylotion. En til meg selv og fem til å gi bort. Venninnen min Linn fikk den ene når vi møttes på peppes og siden hun var så nysgjerrig på hva det var oppi fikk vi konstatert at den grønfargen legger man merke til (tror ikke servitøren var så glad for at vi etterlot bordet grønt)

Nå har jeg fått testet ut min lille prøve, den holdt til to vask. Jeg må innrømme at det føles rart å smøre seg inn i sterk farge, selv om jeg har erfaringer etter å ha prøvd fun produktene. Denne gangen sto en kritthvit hund og stakk hodet inn i dusjen også og jeg var nervøs for å få fargen på henne. Jeg vet ikke hvor let fargen vil vaske ut av ting, jeg valgte å ikke teste dette.

Produktet har også glimmer i seg som gjør at det ser veldig spennende ut å bruke. Lukten er kjempegod. Ikke en av de sterkeste luktene jeg har opplevd fra produktene, men blandingen av urtene og vaniljen falt virkelig i smak. Den er veldig drøy i bruk da en prøve varte til to hele kroppsvask.

Men jeg tror det jeg likte aller best var beskrivelsen på hvordan den skulle brukes, den står på flaska og ikke på prøvene.

Lord of Misrule er en av haloween produktene til lush og vil forsvinne fra butikkene igjen snart.

Men siden jeg nå fikk med ekstra prøver, deler jeg dem bort til tilfeldige lesere som legger igjen en kommentar. har 3 eller 4 å gi bort.

Lord of Misrule

fra lush sin hjemmeside:

Ro deg ned og vær jordnær med denne dusjsåpen med urteblanding av patchouli, svart pepperkorn og søt vanilje, inspirert av den rampete herskeren av den middelalderske Feast of Fools.
100g kr   81,-
250g kr 161,-
500g kr 289,-

Ingredienser: Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Patchouli Leaf and Black Peppercorn Infusion (Pogostemon cablin; Piper nigrum), Sodium Cocoamphoacetate, Stearic Acid, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Perfume, Lactic Acid, Organic Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Black Pepper Oil (Piper nigrum), Patchouli Oil (Pogostemon cablin), Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Titanium Dioxide, Potassium Aluminium Silicate, *Limonene, *Linalool, Colour 42090, Colour 19140:1, Methylparaben *Occurs naturally in essential oils
Vegan

mine erfaringer med Office 365

Jeg er veldig glad i å skrive notater og statistikk når jeg spiller og et godt skriveprogram har hvert viktig for å gjøre dette enkelt. Før hadde jeg ark, notatbøker og penner liggende over alt, men da jeg fikk ipaden min ville jeg prøve  gå over til å skrive ting digitalt,rett og slett for å spare på papiret. 

Jeg har brukt noen forskjellige notat programmer og de har fungert ganske bra, men så skal jeg flytte fra en pad til en annen og jeg ser problemet. jeg fikk skrevet over det viktigste, men mistet veldig mye informasjon under byttet. Så denne gangen skulle jeg ha noe jeg kunne enkelt lagre på nett. jeg ønsket også god stavekontroll. 

Men det var faktisk når jeg lette etter skriveprogram til datamaskinen at jeg snublet over Office 365. jeg satt å irriterte meg over nok et office program som forsvant med en datamaskin og var oppgitt over disse engangs brukene. programmene har hvert forhåndsinnstilt fra leverandør, så trenger du å ta en formatering mister du det. og få satt det opp igjen har hvert et mareritt.

Da jeg så jeg kunne kjøpe en pakke i mnd eller års perioder, få til alle pader og datamaskiner i familien (jeg har en 5 maskins pakke) og siden det var en abonnemangtjeneste ville den bli oppdatert og ikke gå ut på dato slik som de tidligere pakkene. Jeg installerte den på pader, telefon og datamaskin og fant fort ut hvor genialt det var å slippe å skrive over ting hele tiden. Nå kunne jeg skrive ned spill notatene der jeg spilte og redigere dem senere på datamaskinen. Når datamaskinen min døde i desember ble hele julekalender listen reddet ved at malene var lagret på nett igjennom #office365 tjenesten og jeg kunne laste dem ned på laptopen min. 

Nå er kanskje ikke det lenger en stor hemmelighet at å lagre viktige dokumenter på nett er en god ide, samme hvilken tjeneste du bruker. men ved at alle maskinene bruker samme tjeneste slipper jeg å bekymre meg for om de vil bli støttet når jeg åpner dem. Den eneste ulempen med nettbrett versjonen jeg har kommet over er at du ikke kan ha mer en ett dokument oppe om gangen, noe som gjør den konstante lastingen til en tålmodighetsprøve når du skriver tre forskjellige statistikker, her kan de forberede seg litt. 

dette er et innlegg skrevet for en konkurranse om å vinne en surface 3 eller 1 års medlemskap, men jeg kan uansett anbefale tjenesten.

les mer om Office 365 her

Grandiosa pizzarull

Reklame | Trybe

Det er en stund siden jeg meldte interesse hos likenshare å prøve dette produktet og jeg trodde egentlig de hadde glemt meg. Men plutselig dukket det opp et medlemskort i posten og jeg leste nøye igjennom påmeldingen før jeg gikk bort på bunnpris og plukket med meg en. Det var den siste ost ok skinke rullen de hadde så jeg var ganske fornøyd.

Men den informasjonen som vekket mest oppmerksomhet på påmeldingen var at vi måtte huske at den skulle varmes opp i 2 minutter og ikke 3 som det står på pakkingen. På en møte gjør dette alle vurderinger litt feil siden vi får et annet utgangspunkt enn en som kjøper den i butikken. jeg håper de lager nye pakninger med riktig informasjon på, uansett burde denne feilen varsles om på utsalgsstedene.

Det er ikke vanskelig å varme opp rullen, men jeg vet at det er mange som river av pakningen og putter i microen og ikke leter vilt rundt på pakningen etter instruksjoner. alle trinnene for å få den riktig kan fort bli oversett.

Ulempen med alle disse punktene er også at pakningen fort faller fra hverandre i butikken og du aner ikke hva som har hvert borti maten du skal spise. litt uhygienisk og kan være et stort problem om den har kommet i kontakt med noe man er allergisk mot. 

Nok en gang er tanken om at man bare kan ta pakningen i hånden og gå å spise bra, om du skal gå å spise. den er ikke noe hinder om man vil ta den på tallerken og spise med kniv og gaffel slik jeg gjorde, men da ser man fortere de upraktiske tingene.

Jeg syntes smaken var grei nok, for meg smakte den som alle de andre forsøkene på pakket inn pizza i frysedisken. selve grandiosa smaken var ikke der, noe jeg egentlig var glad for. 

lyst å prøve produkter og dele din mening om dem? meld deg på likenshare

( skulle ha hvert link til påmelding, men sliter med at mange sider er nede nå)

Storytel

Reklame | Trybe

Jeg har fått prøve tjenesten storytel i 30 dager igjennom Likenshare. Senere har jeg funnet ut at denne kampanjen kan man kaste seg på om man er med i enkelte bokklubber også. Ellers kan man teste ut tjenesten i 14 dager gratis.

Storytel.no er en tjeneste hvor du betaler en sum i måneden og da får tilgang til alle lyd og e-bøker de har. De har bøker på Norsk, Engelsk og Svensk og du kan lete igjennom bøkene etter språk, sjanger eller bare søke på navn.

Når du er medlem har du mulighet til å laste ned 5 bøker om gangen som er tilgjengelig på offline modus. Dette fungerer bra, men vær klar over at om du sier opp abonnementet og det går ut, mister du tilgang til alle bøkene også de i offline modus, det har ingen betydning om du er midt i en bok. Man kan selvfølgelig gå rundt dette ved å laste ned bøkene og slå av nett tilgangen, men hvor mange har en ekstra smart telefon eller pad de kan slå av nettet på i lengre tid.
Du kan høre på bøkene igjennom nettsiden deres (da er det ingen offline modus) eller med en smarttelefon/ pad. har du ikke smarttelefon eller pad vil jeg virkelig ikke anbefale tjenesten.

Jeg var ganske overasket over utvalget av bøker å høre på og koste meg med å lete frem bøker jeg skulle høre på den frie måneden min. jeg satt til og med opp en liste her på bloggen over hvilke bøker jeg skulle prøve å komme meg igjennom. Jeg må innrømme at jeg ikke kom meg igjennom alle, men fikk med meg 7 bøker. Ja jeg hører mye på lydbok?

 Men selv om jeg synes utvalget var bra og app fungerte som den skulle, er ikke dette en tjeneste for meg. 169 kr måneden er faktisk ikke så ille for tjenesten, med tanke på hvor mye en lydbok kan koste. Men Siden jeg er medlem i NLB og får låne de fleste gratis igjennom der, er det ikke et stort nok utvalg til å betale ekstra for. Kanskje de kan gå inn i et samarbeid med NLB slik at vi brukere der kan få tilgang til dem billigere, for NLB er ikke veldig gode på engelsk fantasy. 

test av Purina One

Reklame | Trybe

Jeg syntes det var Ganske morsomt å få teste kattemat igjennom Likenshare, men jeg matte bare le når prøven kom. Den lille posen skulle la meg få et innblikk i hva kattene mine tenkte om produktet?




Men det viste seg at ikke ble noe problem allikevel, for jeg fylte opp den vanlige maten og den nye i hver sin skål og lot kattene velge hvem de ville ha. Dette er en uke senere (jeg fylte opp den andre katteskålen når den gikk tom)

 

Den hvite er den vanlige og den i sølv er den nye. De hadde ikke flyttet på bitene en gang. Så kattene sin tale var helt klar. Nei takk. 

*sponset innlegg* 

Test: TL Mineral Complex ? Mask

Reklame | Trybe

Det begynner å bli en god stund siden jeg fikk denne ansiktsmasken i posten for å prøve den. Jeg smørte den på meg i noen kvelder, men måtte fort slutte da jeg fikk mange åpne sår i ansiktet og ikke turte å bruke noe der på en stund. Nå var ikke masken grunnen til sårene og de var ikke bare i ansiktet, mamma sier kroppen min ser ut som om jeg har hatt vannkopper. Men å prøve ut produktet videre har ikke vært mulig.
dagene gikk og jeg begynte å få dårligsamvittighet for å ikke skrive innlegget jeg hadde lovet, så nå har jeg bestemt meg for å skrive ned de tankene jeg hadde de tre dagene jeg faktisk prøvde masken.

Masken skal være på i minst fem minutter og kan være på hele natten for de som har muligheten for dette. Siden kattene spiser opp det jeg har på ansiktet om natten er dette umulig for meg. Første dagen vasket jeg ansiktet godt og brukte masken. Jeg var ganske fornøyd da den ga fuktighet og fikk huden til å føle godt. Jeg innså da at jeg ikke kunne skrive noe om den virker siden det vil ta lang tid før man merker slike produkter sin effekt, jeg har heller ingen erfaringer å sammenligne dem med. Men jeg håper og tror den vil virke og skal tilbake til bruk igjen så fort dette marerittet med huden er over.

Jeg prøvde den etter å ha dusjet og da merket jeg at den ikke ga huden nok fuktighet til den tørre huden min. det er sikkert en fuktighets krem til, men jeg fikk da bare masken å prøve.

Tredde gangen var etter ansiktsvask bare igjen og jeg fikk bekreftet at den var fin til bruk når jeg ikke hadde dusjet. Hadde bestemt meg for å bruke den de kveldene jeg ikke dusjet før jeg la meg, men så dukket sårene opp.

 

Jeg skulle ønske jeg kunne si mye mer om produktet jeg fikk lov til å prøve, men slik det er i dag er jeg veldig forsiktig med hva jeg putter i ansiktet mitt.

produktet fikk jeg prøve igjennom likenshare, test ut produkter og del dine erfaringer om dem. 

ny likenshare kampanje - mineral complex

Reklame | Trybe

 

Tone Lise Akademiet har i høst lansert sin første hudpleie serie Mineral Complex.

Serien består av syv produkter:

Clean ? rensemelk
fresh ? ansiktstoner
peel ? ansiktsskrubb
face ? ansiktsserum
day&night ? dag og nattkrem
mask ? løftende ansiktsmaske
eye ? øyeserum

Selv har jeg lite erfaring med slike produkter. Jeg har kommet opp i 30 åra og håret har allerede startet å vise aldringstegn, jeg burde virkelig sette meg inn i dette. Skal man ha en positiv virkning av alle disse produktene er det jo en fordel å starte før slitasjen setter inn, men det er så mange produkter og leverandører at jeg føler jeg drukner litt i alt. Det eneste jeg faktisk bruker nå er fuktighetskrem og skrubb fra lush.

Det hadde virkelig vært fint å få prøve ut noen produkter. Både for huden min og selvfølgelig for å kunne bygge opp litt erfaring. Håper jeg blir plukket ut til å kunne prøve disse produktene igjennom likenshare.

produkt: Finish powerball ( med giveaway)

Det er ikke så lenge siden jeg skrev at jeg hadde fått en ny pakke fra buzzador og at det denne gangen handlet om oppvasktabletter fra finish. Etter at jeg fikk pakken har jeg virkelig satt tablettene på prøve.

Jeg var virkelig imponert etter første forsøk, men var litt overasket over den ene asjetten som ikke var helt ren, men etter litt gjennomtenking tror jeg kanskje det sto noe tett inntil den og stoppet vann tilgangen, sjokoladesaus er kanskje ikke det vanskeligste å fjerne og senere og verre bevist tester viser at det var en engangs hendelse.

Det som er spesielt med akkurat denne oppvasktabletten er den ekstra ballen i midten som de kaller poweball-teknologi. Siden jeg ikke har gjennomsiktig oppvaskmaskin vet jeg ikke akkurat hva den gjør, men forestiller meg at det er en slags skrubb. Jeg vet i hvert fall at de har pulver med saltfunksjon som gjør dette.

Det er også en gele med skyllefunksjon som skal hjelpe til med å gi en fantastisk glans på det som er vasket.

Pakningen behøves ikke å fjernes fra hver enkel tablett, men den legges rett inn i oppvaskmaskinen og plasten rundt løser seg opp.

Jeg har bevist kastet det meste mot dette produktet for å teste det så godt som jeg kan. Den har tatt alt av egg, ketsjup, ost og mitt største problem rester på skjeer som har tørket inn.

Jeg har funnet meg et nytt produkt og kommer nok til å fortsette med dette.

 

 

Lyst å prøve Finish powerball, jeg gir bort 3 poser med 5 tabletter i hver. Legg igjen mailadresse og navn i kommentarfeltet og jeg trekker tre tilfeldige som får dem 21.09.14

ny buzzador pakke

Reklame | buzzador

I går fikk jeg pakke i posten, og det morsomme med buzzador pakkene er at du ikke vet hva som ligger i pakken. Du vet produktet for det har du sagt ja til å teste, men ofte er det tilleggs pakker man kan gi bort til familie og venner og det er spennende å se hva de har tenkt.

 

I pakken jeg fikk nå lå det en original pakning til meg og hele 10 poser jeg kan dele ut.  5 Tabletter i hver pose.

 

Så i dag får jeg sjekket om jeg får mer glansfulle og renere ting på kjøkkenet.



 

produkt: unirens fra kondomeriet

Fikk prøve denne igjennom likenshare for en stund tilbake, den er sikkert bra, men jeg tålte absolutt den ikke. Det ble med den ene gangen og jeg ga den videre til mamma.






Avène Kildevann

Reklame | Trybe

Jeg har fått prøve Avène Kildevann igjennom likenshare og må innrømme at jeg ble positivt overasket. Etter mitt første facebook innlegg om produktet fikk jeg vite at flere i familien har produktet, men at ingen har funnet noe nytte i det. Jeg hadde planer om å skrive ned alle bruks områdene her på bloggen, men mistet selvfølgelig den lille lappen som fulgte med produktet. Men for min del var det ikke nødvendig, jeg hadde lest igjennom den og husket at den skulle være god for tørr og sliten hud, eksem og kløe og lignende. Jeg sprayet meg når jeg startet å klø på leggene mine og jeg ble imponert over hvor fort det virket.

 

Har du først klødd deg sår og sprayer på må du være forberedt på følelsen av å spraye saltvann i sår, noe du faktisk gjør. Men den lindrende effekten tar fort over og roer ned både svie og kløe. Anbefaler ikke å bruke den på sår, men innimellom kan du ha klødd et lite sår du ikke har lagt merke til. Nå har jeg blitt helt avhengig av denne sprayen og urer på om jeg skal lure til meg de andre som er i familien før jeg kjøper nye. Om de ikke forstår produktet kan de vel gi det til meg?

pakke fra likenshare

Reklame | Trybe


 

Det har skjedd mye denne uka og dagligdagse ting som produktprøver i posten har blitt skjøvet litt ut av fokus. Men selv om jeg ikke skrev om det så fort jeg fikk pakken, så tok jeg meg tid til å sette meg ned å lese bruksanvisningen. Dette er vel første produkt jeg har sagt ja til å prøve hvor jeg ikke hadde en anelse om hvordan man skulle bruke den.

Jeg ble ganske glad når jeg forsto at den var lindrende for sår og tørr hud. Selv om produktet kan brukes til mer en huden, er det akkurat det jeg trengte. Noe til å stoppe irritasjonen på bena etter jeg har barbert meg.
jeg har ikke prøvd den ut nok til å kunne skrive anmeldelse enda, men jeg kan si at om du har klødd deg en time og så sprayer deg svir det en stund, men det stoppet å klø. Saltvann i sår er som kjent ikke så veldig behagelig.

 

Produktet skal hjelpe til med å lindre tørr hud, utslett og eksem, etter barbering og lignende situasjoner. Det sto en liste over bruksområder jeg tenkte jeg skulle skrive ned, men den forsvant under en av de fanatiske rydde periodene den siste uka.

TINE Smørbar Cheddar

Reklame | Trybe

Bilde

jeg var så heldig at jeg fikk lov å prøve denne smøreosten igjennom likenshare. det finnes mange måter man kan bruke en ost på, menj eg prøvde den ut på de to måtene som var mest naturlig for meg. på brødskiva og på kjeks. 

jeg syntes den var veldig god på brødskiva og den minnet meg veldig om den perioden jeg spiste mye magerost. jeg var litt overasket for jeg hadde aldri forestilt meg cheddar ost på brødet, jeg bruker den som regel på hamburgeren.
noen dager senere skulle vi ha ost og kjeks kveld hos mamma og jeg fant ut at dette var en genial måte å få flere til å smake på den. jeg hørte bare positive tilbakemeldinger, men selv likte jeg den bedre på brødet enn på salt kjeks. 



jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe så mye av den, jeg spiser lite smøreost, men jeg har ingen problemer med å anbefale den til venner og familie. spesielt for dem som ønsker seg en smøreost med litt mer smak.

test av lush produkt - Ultra Bland

Del lukter godt og ser lovende ut. Jeg ser godt etter på hjemmesiden hvordan man skal bruke produktet og går så inn på badet for å fjerne sminken fra i dag. Jeg varmer opp og smelter kremen i hendene så godt jeg kan, men litt usikker på hva de mener med dette. Når jeg leste at jeg skulle det trodde jeg det var en hard klump som måtte myknes, men det er jo en krem...
jeg smurte den forsiktig inn i hele ansiktet og lot det ligge tykt nok på til at jeg kjente det var fuktig. Jeg brukte fuktig papir og tørket forsiktig av sminken. Den tar ikke vannfast maskara...

 

siden jeg allikevel måtte til med ny sminkefjerner grunnet maskaraen, tok jeg en ekstra runde over ansiktet med denne og jeg ble skuffet over hvor mye sminke som satt igjen etter første runde. Så dette var ikke et produkt som falt i smak hos meg, gjør rett og slett en dårlig jobb.

Ultra Bland

fra hjemmesiden:

Den mest skånsomme rengjøringskrem som noen gang er laget, ja den fineste som finnes i hele universet. Bring tilbake et ritual til dine baderomsvaner, og glem alt lettvint og raskt. Dette må du altså gjøre: Smelt noen dasher av denne peanøttolje og bivoksen mellom håndflatene. Så må du smøre den inn i ansiktshuden for at rose- og benzoinoljene skal gi fukt til huden og honningen mykgjør den. Så må du skru på varmt vann, væte en bommulspad eller klut og forsiktig vaske av Ultra Bland nøye. Og, i tillegg, så må du altså stryke over din deilige myke hud og studere hvor ren den ser ut. Passer til alle hudtyper.
45g kr   119,-
100g kr 232,-
 
Ingredienser:  Almond Oil (Prunus dulcis), Rose Water (Rosa centifolia), Beeswax (Cera alba), Honey, Fresh Iris Extract (Iris florentina), Glycerine, Rose Absolute (Rosa damascena), Tincture of Benzoin (Styrax benzoin), Methylparaben, Propylparaben.

Vegetarian

test av: Nuxellence Jeunesse

Reklame | Trybe

Jeg har fått gleden av å prøve dette produktet igjennom Likenshare. Et serum som kan brukes med eller uten annen krem. Den kan brukes morgen eller kveld eller begge deler, jeg har brukt den om kvelden. Som de fleste andre produkter innenfor dette området lover den yngre, sunnere og mer fleksibel hud. Dette kan ikke jeg gi noen svar på da jeg fortsatt har ung og fleksibel hud, mye yngre enn alderen min skulle tilsi.

derimot kan jeg bekrefte at den gir mye fuktighet til huden. Jeg leste at noen fuktighetskremer kunne legge seg på huden uten å trekke seg inn i huden, men at dette bare betydde at jeg trengte en krem med mindre fuktighet.
jeg har ikke hatt problemer med fuktighetskremen min, men jeg har opplevd at jeg har vært usikker på om jeg har husket å bruke den eller ikke, noe som ikke var mulig før. Første gangen jeg tok på meg kremen føltes det litt som å smøre kjølig vann i ansiktet, men den umiddelbare virkningen var ikke der og jeg brukte vanlig fuktighetskrem over. 2 uker senere er jeg som sagt usikker på om jeg har brukt fuktighetskrem eller ikke.

Jeg liker produktet veldig godt og føler den har gjort ansiktet mitt godt, nå skal prøven min få vandre videre i familien så flere kan få danne seg en mening om produktet.

test av Oral-B TriZone børstehode

Reklame | buzzador

Min første tanke når jeg prøvde denne børsten, var at den var kjempe myk og god å bruke. De forrige to har vært litt i det hardeste laget for mitt skjøre tannkjøtt og dette var som å pusse tenner med slike behandling. Dessverre ga den ikke den samme følelsen av blankpolerte tenner som de andre gjør og derfor gledet jeg meg til denne prøvetiden var over. Derimot anbefalte jeg den til mamma som trenger en myk børste. Det er ikke alle som liker følelsen av en elektrisk tannbørste og for dem er dette børstehodet genialt. Det er formet som et vanlig børstehode og den snurrer ikke rundt, slik at børstningen føles mer ut som manuell. Selv om det føles veldig likt ut, børster selvfølgelig den elektriske bedre enn en manuell.

trizone electric toothbrush replacement head

Jeg har fått lov å prøve dette produktet igjennom buzzador, prøv produkter og del din erfaring. 

test av lush produkt - Bubble Gum Lip Scrub

En merkelig liten greie, sukker med tyggegummi smak. Jeg forstår ikke helt poenget med dette produktet. Ja du får skrubbet leppene, men føles mer som en god unnskyldning til å spise sukkeret. Slik skrubb kunne man ha laget hjemme med en teskje sukker og litt vann. Men de er åpne om hva produktet er ? en liten rar og morsom greie som hun sa da jeg fikk prøven. Smaker godt.


 Bubble Gum Lip Scrub

sier de om produktet på hjemmesiden sin:

 Sukkerskrubb til leppene med tyggegummismak. Gni litt av det forsiktig på leppene dine for å gjøre dem glatte og myke.

25g

 

Ingredienser: Castor Sugar, Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Methyl Ionone, Flavour, Colour 45410, Colour 45380

test av lush produkt - The Greeench - deodorant

Jeg ble faktisk overasket over hvor effektiv denne deodoranten var, jeg var vel egentlig kanskje litt for skeptisk. Hvis du tar på deg deodoranten før du legger deg må du være forberedt på en sterk men frisk lukt, lukter litt som om du har en åpen eske frisk tabletter i nærheten. På dagtid merker jeg ikke noe til den ( med unntak av at jeg ikke bruker annen deodorant og ikke lukter vondt) den største ulempen er når du kommer på at du har glemt deodoranten i det du skal løpe ut av døra, siden den er i pulver form og ikke roll on er det en fordel å ikke ha på seg klær, eller veldig løse klær for å få den på plass og ikke utover alle klærne. Men det er en vanesak.

  The Greeench

hva de sier om produktet på hjemmesiden sin:

Med naturlig effektive urter absorberer dette pudderet hekser og troll fra dine armhuler (og andre stinkede områder).Greenchen er den beste deodoranten Lush har laget noen gang. Denne er i pudderform, men ikke hvilket pudder som helst: pulverisert rosmarin, salvie, kråkefotmose og tea tree blader, blandet med mikrofint magnesium trisilicate. Forfrisker og mykgjør huden. Den er ikke tilsatt konserveringsmidler, ikke spor av aluminiumsalter. Den inneholder ingenting som kan på noen måte kan gjøre noe skade. Urtene vil få armhulene dine friske som en vårdag.
100g
 
Ingredienser: Talc, Sodium Bicarbonate, Magnesium Trisilicate, Lycopodium Powder, Perfume, Water (Aqua), Thyme Oil (Thymus zygis), Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Powdered Sage (Salvia officinalis), Powdered Tea Tree (Melaleuca alternifolia), Powdered Rosemary (Rosmarinus officinalis), *Limonene, *Linalool, Chlorophyllin (CI 75810).

*Occurs naturally in essential oils

Vegan
 

#lushnorge #lush #dyrevenneligsminke #deodorant #naturligeprodukter

test av: Oral-B FlossAction

Reklame | buzzador

flossaction head

fra hjemmesiden: Oral-B FlossAction-børstehodet har Micropulse-børstestrå som trenger dypt inn mellom tennene for å feie bort plakk. Det gir en klinisk overlegen rengjøring sammenlignet med Oral-B Precision Clean-børstehodet.

Da var det på tide å bytte tannbørste hode igjen, den siste uken har jeg prøvd oral-b flossaction. Jeg har brukt dette tannbørste hodet før, den er genial etter man ha spist popkorn og det setter seg rester i mellom tennene som ikke vil ut. Tannpirker og tanntråd må bøye seg i støvet for denne børsten på dette punktet. Siden det virker så godt på det vil jeg anta at den vil virke like bra på andre matrester man kanskje ikke merker. Viktig å huske at å bruke denne børsten er i tillegg til tanntråd i vanlig bruk og ikke i stedet for.
Dette var den hardeste av alle børstehodene og de to første dagene blødde jeg fra tannkjøttet, selv om jeg er vant til å bruke elektrisk tannbørste. Kan selvfølgelig hvert tilfeldig, men jeg merket hardheten mot tennene.


 

oral b 3d white ( tannbørstehode)

Reklame | buzzador

Da har jeg prøvd ut mitt første tannbørste hode fra buzzador pakken min, jeg startet med 3d white. Før jeg startet å teste ut disse hodene brukte jeg børstehodet Precision Clean .



Min første tanke da jeg tok i bruk børsten var at den var hardere en den jeg var vant til, men etter at det hadde gått to dager merket jeg ikke dette lengre. Tanken på hvitere tenner frister jo, men jeg kunne ikke forstå hvordan børsten skulle virker så jeg måtte sette meg ned å lese litt. Det er vist den gule plasten i midten som polerer tennene dine uten bruk av blekemiddel eller andre sterke stoffer, noe som er bra for mine over sensitive tenner. Jeg rakk akkurat å bli glad i denne børsta før det var på tide å bytte den ut...

jeg tester ut produktene igjennom en kampanje igjennom buzzador. 

buzzador pakke oral -b

Reklame | buzzador

I dag kom buzzador pakken min i posten. Jeg var veldig glad for å se at den passet i postkassen og at jeg slapp å gå bort på senteret å hente den.
I Pakken lå det 6 tannbørstehoder og en tube med tannkrem, litt informasjon om produktet og det å være en buzzador og små lapper jeg kan dele ut til de jeg buzzer til. Disse små lappene har jeg ikke helt forståelsen for, for de jeg buzzer til ansikt til ansikt er de som ikke er veldig gode på nett og som blir nervøs av å få slike lapper de skal fylle ut.

Selv gleder jeg meg veldig til å teste ut hodene, rett og slett fordi jeg er nysgjerrig og setter stor pris på ting som hindrer meg fra å få hull i tennene. Kan legge til at jeg foretrekker elektrisk tannbørste grunnet den glatte følelsen tennene får etter jeg har pusset dem.  



sponset

(redigert 17.10.16)

 

nytt mobil deksel fra frydaze

Reklame | Trybe

Når jeg fikk melding fra liknshare om at jeg hadde blitt trukket ut til å få lage et gratis mobil deksel, var jeg først ganske skeptisk til å delta. Ikke fordi jeg tvilte på tjenesten eller leverandøren, men fordi jeg var veldig glad i det dekselet jeg hadde, offisielt the sims 3 deksel.
Men jeg tenkte at jeg kunne lage et tim mamma og på den måten fikk en fin gave, erfaring med tjenesten og muligheten til å observere produktet. Men mens jeg satt der å lekte med designene inn så jeg at jeg ikke hadde laget et til mamma, men et til meg, et som jeg vil elske mer enn the sims 3 coveret. Jeg valgte å lage bakgrunnen lilla fordi jeg savnet den fargen på telefonen og sendte bestillingen avgårde, i dag fikk jeg resultatet og alle forsto hvorfor jeg bare måtte ha det.

De sier at det bare tar noen minutter å lage designet, men jeg ville ikke ha stolt på det. Selvfølgelig kan du klare å klikke frem et design på noen få minutter, men når du først setter deg ned vil du at alt skal være riktig, og med mulighetene og all informasjonen som følger med tar det lengre tid. Det sto masse fakta om kvalitet, type og fargeinnstillinger om man ville ha med bilde, men jeg ignorerte alt og regnet med at ting var i orden, jeg ble fornøyd med resultatet.
Jeg var forberedt på å vente veldig lenge på dekselet siden de sa det ville ta ca 20 dager å få det levert, ikke viste jeg at de da medregnet alle helligdagene i jula, trodde den kom mot midten eller slutten av januar.

Dekselet sitter godt på og bildet er selvfølgelig av kattene mine, legger med originalbildet under.




Lyst å prøve ut produkter og dele din erfaring om dem? Meld deg inn i liknshare

produkt: noisy winter

14. 11 fikk jeg vite at jeg skulle få prøve noisy winter gratis, og få dele ut rabattkode til leserne mine. Det jeg ikke var forberedt på var hvor vanskelig det skulle være å finne denne drikken. Jeg skulle få en gratis fra Narvesen, men de hadde aldri noen. Men på Lørdag fant jeg en og jeg var veldig fornøyd når jeg gikk hjem.

Jeg husker ikke mye av den, jeg vet bare at jeg drakk den og at den bare forsvant. Dette er ikke negativt, for det betyr at jeg drakk opp hele så fort. Tenkte jeg skulle kjøpe en ny i dag og sette meg ned å virkelig prøve å analysere smaken, men som sagt, den er ikke så lett å få tak i.

Hvis jeg husker riktig smakte den mozel med litt bringebær smak.

Noisy er en serie med drikker som består av ren juice og kullsyre.

På denne siden kan du få tilsendt en kode på mobilen din, som gir deg muligheten til å prøve 1 noisy winter for 10. ( om du klarer å finne en narvesen som ikke er utsolgt)

noisy Winter ( smak en for 10 kr)

Reklame | Trybe

Igjennom likenshare får jeg lov til å prøve en noisy winter helt gratis, dette er noe jeg gleder meg til da jeg er veldig glad i noisy serien fra før av.

Min favoritt er eple, men jeg tror den nye med bringebærsmak kan gi den en hard konkurranse siden jeg er så veldig glad i bringebær.

Har du også lyst til å prøve den nye noisy? Ved å registrere mobilnummeret ditt her kan du få en noisy winter for bare 10 kr på narvesen.  

test av lush produkt - I love juicy - shampo

Jeg burde ha hvert forberedt på lukten før jeg åpnet prøve pakken, det er jo bare å lese navnet og gjette seg til det. Men selv om jeg først ble litt sjokkert var jeg glad for den herlige lukten og forsto med en gang at denne sjampoen var i fare for å bli en ny favoritt. Så mye gode og friske lukter og så ved tilfeldighet kombinerte jeg den med happy hipp som er en rosa grapefrukt shower gel. Friskere følelse etter en dusj skal du lete lenge etter.

Eller egentlig ikke lenge, en iskald dusj om sommeren er også veldig forfriskende, men kanskje ikke så behagelig. Følte at balsamen min ødela litt, så om jeg skal kjøpe og bruke denne må jeg nok finne meg en mer frukt luktene balsam.

I Love Juicy

 

Hva #lush sier om produktet:

En virkelig fruktig sjøalgegele-shampo, med mango, ananas, kiwi og papaya for dyprengjøring. (Pluss sitron for glans.) Fukt håret, masser inn shampoen en gang, og skyll. (Gjentas kun om håret er veldig skittent.) Når du vasker med en fruktfull mix vil skitten strippes av og samtidig vil håret ditt være mykt til enhver tid. Ikke vær skitten, vær fruktig! Passer for normalt til fett hår.
100g kr   88,-
250g kr 168-
500g kr 262,-
 

Ingredienser: Water (Aqua), Sodium Alkyl Sulfate, Ammonium Laureth Sulfate, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Perfume, Lemon Oil (Citrus limonum), Freshly Juiced Papaya (Carica papaya), Fine Sea Salt, Carrageenan Extract (Chondrus crispus), Sweet Orange Oil (Citrus sinensis), Fresh Pineapple Juice (Ananas sativus), Fresh Kiwi Juice (Actinidia chinensis), FreshMango Juice (Mangifera indica),*Citral, *Limonene,Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben.

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av lush produkt - Happy Hippy- showre gel

Jeg hadde allerede brukt sitrus sjampo, så jeg følte meg virkelig som en eneste stor sitrus frukt når jeg smurte meg inn i denne. Om jeg ikke spiser mye c vitaminer, vasker jeg meg i hvert fall i dem. Jeg elsker rosa grapefrukt og syntes derfor denne lukta var spesielt herlig, første gangen jeg brukte den ville jeg egentlig ikke ta på meg fuktighetskrem etterpå, den andre gangen tok jeg på meg banan fuktighetskremen og følte meg som en frukt salat.

Det er litt vanskelig å gi dom over effekten den skal, den gjorde meg ren og den var oppfriskende, men det trenger lengre tids prøve for å se om den virkelig påvirker huden, men må pleier lush sine produkter å ha den effekten de påstår.  

Happy Hippy

hva #lush sier om produktet:

Mer effektiv enn sollyset til å kvikke deg opp. Den smilende revitaliserende geleen. Vår rosa grapefrukt dusjgel er en magisk blanding som får mandag morgen til å framstå som spennende og kontoret som et sted du vil tilbake til. Bare for å slå det fast, den er ikke kunstig farget rosa, den er laget av ferske rosa grapefrukter. Såp inn hele kroppen (og håret om du har det travelt)
100g kr  69,-
250g kr 149,-
500g kr 249,-
 
Ingredienser: Water (Aqua), Fresh Pink Grapefruit Juice (Citrus paradisi),Grapefruit Water (Citrus paradisi),Sodium Laureth SulfateSodium Cocoamphoacetate, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Grapefruit Oil (Citrus paradisi), Bergamot Oil (Citrus Aurantium bergamia), Frankincense Oil (Boswellia carterii), Lactic Acid,*Limonene,Perfume, Methylparaben.

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av lush produkt -Herbalism - ansiktsrens

Dette er et kjempefint produkt, og drøy i bruk da jeg har mye av prøve boksen igjen enda. Jeg tar litt imellom fingrene når jeg dusjer og gnir litt på det med våte hender før jeg gnir det i ansiktet. Måten jeg gjør det på tar nok litt lengere tid en å blande ut en liten klump i vann og så smøre på, men resultatet blir nok det samme. Jeg må bare gjøre prosessen flere ganger for å få vasket hele ansiktet siden det er begrenset hvor mye jeg får på to fingre.

 

Brukte produktet senest i dag tidlig og har flere ganger stryket over ansiktet og vert overasket over hvor mykt og herlig det føltes (litt av æren skal selvfølgelig også ansiktskremen min ha) god erstatning til den vanlige ferske ansiktsmaska og den veldig grove ocean salt skrubben.

Herbalism

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Join the club og oppnå nydelig hud. Ha full kontroll med denne rengjøringsbaren. En virkningsfull rengjører full av urter, effektiv fra normal til fet hud. Inneholder absorberende, antiseptiske, beroligende ingredienser og grønt klorofyll for å balansere og beskytte huden din. Mix et lite stykke med vann, masser forsiktig på huden og skyll med varmt vann. 

100g
 
Ingredienser Ground Almonds (Prunus dulcis), Kaolin, Glycerine, Chlorophyllin Water (CI 75810, Aqua), Nettle; Rosemary and Rice Vinegar Extract, (Urtica dioica and Rosmarinus officinalis), Rice Bran (Oryza sativa), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Sage Oil (Salvia officinalis), Perfume 

Vegan

test av lush produkt - full of grace - ansikts serum

Lush sier mye fint om dette produktet sitt, som de gjør med alle produktene sine, men jeg kan ikke bekrefte eller avkrefte noe rundt denne. Det eneste jeg kan si sikkert er at jeg ikke tålte den.

Dette er det første produktet fra lush jeg har reagert på og jeg reagerte sterkt. Ansiktet hovnet opp og ble rødt og svei hele natten. Jeg startet også å klø over resten av kroppen noe som var litt dunt siden jeg testet ut to produkter samtidig.

 

Når jeg sitter med den forran meg på skrivebordet her, sliter jeg med å puste, det klør i halsen og i ansiktet (må ha fått noe på hånda mens jeg flyttet på den)

Full of Grace

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin :

Serum med næringsrike ferske ingredienser som rosebladuttrekk, roseolje, mandelolje, fersk Portobello sopp, kamilleolje og tagetesolje.

Vi berolige og pleie tørr, sprukken hud og tilføre fuktighet i dybden. Huden vil få hjelp til beholde sin elastisitet, samtidig som den er virksom mot sprukne blodkar og reduserer fine linjer. Passer spesielt godt til moden hud.

 

Murumurbutter og mandelolje tilfører fuktighet dypt i huden, men vil ikke etterlate seg en klissete hinne, da den absorberes lett. Mandeloljen er rik på vitamin A og E, og beskytter, beroliger, mykgjøre og tilfører næring til huden. Fersk Portobello sopp er rik på antioksidanter, den vil derfor slåss mot frie radikaler og kan hjelpe mot å redusere betennelse som i sin tur kan skape fine linjer i huden.  Vi har også tilsatt masse andre mykgjørende, beroligende og betennelsesdempende ingredienser som kamilleoljeroseolje og tagetesolje (fløyelsblomst).  Alle er ekstremt milde og mykgjørende ? de er derfor idelle for moden hud. Kamilleolje  er en spesielt imponerende rens og virkesom for å forbedre elastisitet.
 20g

Tommy Hilfiger klokke?

Reklame | Trybe

Fikk mail i dag fra likenshare om at de søkte etter noen som kunne prøve ut en klokke fra Tommy Hilfiger. Ikke så veldig overaskende er det bare et lite utvalg som får lov til å være med på denne testen, og jeg hadde hvert utrolig heldig om jeg hadde hvert en av dem.

Klokkene det er snakk om er fra serien «le vöyãge seafãr-iüs» ? et maritimt eventyr og de er vann resistent ned til 30 m. dette er et stort poeng siden jeg har en tendens til å ødelegge klokkene mine fordi jeg glemmer at jeg har dem på meg.

Og ja jeg vet det er forskjell mellom å være vanntett og resistent, men det er i vasken, regnet eller andre vann aktiviteter som pleier å ha skylden. Og jeg synes ikke en klokke er grei om den ikke sitter så komfortabelt på armen at du glemmer at den er der etter noen dager.

For å bli aktuell for denne testingen må vi først igjennom det harde valget med å plukke ut en klokke. Valget sto i mellom Reese 38mm, Brady 46mm, Hadley 30mm, Hayley 40mm, Andre 40mm og Andre 40mm (de to siste heter det samme men ligner ikke hverandre)

Mitt valg sto i mellom Reese og Hayley, men bildene var så små og jeg var ikke smart nok til å google dem før etter jeg hadde valgt. Ikke det at jeg angrer på valget mitt, jeg valgte Reese siden den vil passe best til hvordan jeg kler meg.

På nettsiden jeg gikk inn på er dette beskrivelsen av klokka

? Stylish women's quartz watch in white and silver-toned stainless steel

? Round case with white dial, logo print around the rim

? Tommy Hilfiger flag in the centre

? White silicone strap with logo flag embossed on the...

Dette ville ha hvert en utrolig ting å få lov til å teste ut.

 

Innlegget er  sponset, ønsker du å prøve ut produkter og fortelle venner og familie om dem, prøv likenshare

 

ricola lakris

Reklame | Trybe

Jeg hadde hørt at denne var god før jeg prøvde den, men jeg var ikke forberedt på smaken som traff når jeg puttet den første inn i munnen min.

Noe så godt!

De har klart å lage det jeg synes er en perfekt blanding av lakris smaken. Ikke for søt, ikke for stram, ikke salmiakk og forfriskende.

Jeg slet litt med å stoppe og spise dem, og kom etter hvert på at jeg kanskje var sulten, problemet med lakris smaken er at det er lite du kan spise rett etterpå.

 

Så anbefales ikke før mat, men gjerne når du har lyst på en god smak i munnen. Fikk ikke testet ut hvordan den virker på sår hals, men mine erfaringer med merket er at de er gode til dette.

 - jeg har fått prøve produktet igjennom likenshare

test av Blousey fra lush

For et merkelig innhold, minnet meg mest om rabarbrasuppe i utseende. Lukten var helt forskjellig fra det jeg var vant til fra lush produktene, den var full av krydder dufter. Min første tanke var at denne hadde jeg kunnet lure på en gutt, om de synes den lukter for mye kan man si at han kan unnskylde seg med og hatt mye krydder på pizzan.

Den var ikke drøy i bruk, sommange andre lush produkter er, og den falt ikke helt i smak.

 

Håret mitt ble veldig livlig og elektrisk med denne sjampoen, noe jeg ikke trenger ekstra hjelp med.

dette bildet er tatt 16-17 timer etter vask, jeg har sovet etter vasken og gredd håret mitt for en time siden.

har høretelefoner over hodet som holder håret litt nede, menjeg får det ikke ned.

Blousey

hva lush sier om produktet:

En fyldig og fuktgivende shampo som vil la alle verdens farger skinne gjennom. For skadet, bleket eller naturlig skjørt og sprøtt hår. Tilfør litt krydder i tilværelsen! 
250g
 

 

Fresh Banana (Musa paradisica), Pimento Berry, Fair Trade Organic Cloves and Star Anise decoction (Pimenta officinalis, Eugenia caryophyllus and Illicium verum),Ammonium Laureth Sulfate, Glycerine, Propylene Glycol, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Soya Lecithin,Lauryl Betaine, Cocamide MEA, Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Perfume, Rose Oil (Rosa damascena), Blackcurrant Absolute (Ribes nigrum), Thyme Oil (Thymus zygis), Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis), Juniperberry Oil (Juniperus communis), *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Citronellol * Occurs naturally in essential oils
Vegan

veet voks - lyst å prøve?

Reklame | buzzador

Jeg har fått prøve veet easy wax igjennom buzzadoor og i denne sammenhengen har jeg fått lov til å gi bort noen prøver av Supreme Essence voksstrips og en rabattkupong på hele 25% av alle veet sine produkter i spesielle butikker.

Jeg har bare 3 prøver igjen, så ønsker du en send mail til notangel@gmail.com og legg med fullt navn og adresse, det er førstemann til mølla.

 

Vil du lese om min test av easy wax, kan du gjøre det her



 

 

test av veet easy wax

Reklame | buzzador

Leggene mine kan være litt av en utfordring, jeg har ikke barbert dem igjennom vinteren og håret har derfor blitt ganske langt. Det var egentlig flere grunner til hvorfor jeg valgte å la håret gro i løpet av vinteren. Jeg var lei den uendelige kløingen på leggene og jeg hadde slitt hele sommeren med frost runder (perioder hvor man blir ekstremt kald, selv om det ikke finnes noe grunn til det) håret var en ekstra isolasjon mot kulden.

Jeg gledet meg ikke akkurat til å sette meg ned med barberhøvelen og starte på leggene nå på våren, det er mye hår og det er mye arbeid. Jeg har prøvd flere forskjellige voks løsninger før, men aldri funnet en som virket for meg. noen ganger ble det ekstremt søl, og voks søl er vanskelig å rydde opp. Noen virket ikke og noen virket bare litt. Det var til og med noen jeg ikke tålte. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å holde meg langt unna voks fra nå av.

Da jeg fikk invitasjon til å være med i denne kampanjen, tenkte jeg at det kan da umulig skade å prøve. Jeg ble positivt overasket.

I går kveld satte jeg meg ned med det nye produktet og fikk fjernet håret på leggene mine. siden jeg er helt ny på dette tok det litt tid, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Voksen ble ikke kald heller når jeg holdt på så jeg fikk fullført begge leggene. Det siste benet gikk nok på halve tiden av det første.

før bilder:



 

voksen legger seg fint på huden:



 da var det bare bite tennene sammen og håpe at det ikke gjør for vondt



det var ikke så vondt som fryktet, og etter 4- 5 riv var frykten helt borte.




 

Ble veldig fornøyd med resultatet, litt rød på disse bildene fordi de er tatt rett etter, men det røde var borte i dag tidlig.





( produktet fikk jeg igjennom buzzador og dette innlegget er del av en kampanje)

buzzador pakke - få verdikupong på 150 kr

Reklame | buzzador

I dag kom pakken fra buzzador og jeg må innrømme at det var mye mer i pakken enn jeg hadde forestilt meg. det var alt fra produkter å prøve til produkter og gi bort, det var også noen kampanje tilbud.




 

Siden det ene kampanje tilbudet går ut allerede 31.05.13 bestemte jeg meg for å dele dem ut her og nå. 

jeg har 10stk som jeg kan sende ut i posten, så jeg håper bare de som virkelig ønsker å prøve produkter melder interesse. verdikupongen kan ikke brukes til noe annet.

om du ønsker å kjøpe produktet med en gang er det også på tilbud hos vita akkurat nå - 299 kr ( orginalpris 399, min kampanjepris 249)



ønsker du en verdikupong, send mail til notangel@gmail.com

obs:alle verdikoder gitt bort

Nestlé Shredded Wheat fullkornsputer med røde bær

Reklame | Trybe

Bilde

det tok litt tid før jeg fikk den i posten, og når jeg endelig hadde fått den slet jeg med å huske å kjøpe inn melk. Men man glemmer melk bare så mange ganger, så jeg har endelig fått prøvd den nye frokostblandingen.

Det første som slo meg var at bitene ikke fløt i melka, noe som gjorde det litt vanskelig å ta bilde av. Jeg forstår nå hvorfor det er bilde av biter som faller i melka på pakningen.

Den nye typen frokostblanding er fullkornbiter 67% (kalt puter) som er fylt med røde bær 33% (Bringebær, Jordbær og Tranebær)

Jeg lot putene ligge i melken og trekke litt før jeg startet å spise, dette er fordi jeg ikke er glad i tørr mat og ville mykne dem opp litt før jeg spiste. Jeg fikk fortsatt følelsen av at de var litt tunge og svelge og at de vokste litt i munnen når jeg spiste dem.

Smaken som kommer når du tygger dem i stykker er god, men absolutt ikke en frokostblanding som du kaster i deg når du har dårlig tid, ta deg tid til å tygge?

Det er et stort pluss med frokostblandinger du ikke behøver å tilsette sukker til, men en del av det positive forsvinner når det er fordi det er sukker i blandingen fra før.

Jeg tror ikke dette er et produkt jeg vil kjøpe, men det var greit og jeg skal nok få spist opp pakken (noe som sier mye, jeg kaster mat jeg ikke liker) tenkt å prøve den ut i biola med bringebær smak, kanskje det er en litenforandring av tilbehøret som gjør at produktet går fra greit til godt.



produktet fikk jeg for å prøve av likenshare, test produkter og si hva du mener.

 

test av roots hår behandling fra lush

jeg burde ikke sammenligne balsamer med american cream, når man elsker et produkt så mye skal det så veldig mye til for at det skal nå opp. Men innimellom snubler jeg over produkter som kan tåle denne sammenligningen, denne gang var det roots.

Den ga ikke håret helt den samme fyldigheten og lettheten jeg er vant til, men med bare minimal bruk ga den litt fylde og fint hår. Prøven varte faktisk til hele tre vask og jeg ga bort den andre jeg hadde fått til en venninne.

Hadde jeg ikke allerede falt for american cream kunne dette fort blitt en favoritt, her er det bare snakk om hva man liker best.

Anbefales.

169 kr

Roots hårbehanling

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Om stråene på toppen er skrinne, likevel skal du skinne. Fortvil ikke, vi har den perfekte behandlingen til tynt og fint hår. Dette er kort sagt veien til flott hår. Tynt hår må tas godt vare på. Denne hårbehandlingen er fullpakket av ingredienser for å revitalisere håret fra rot til tupp.
225g


Fresh Mint Infusion, Water, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Citric Acid, Propylene Glycol, Honey, Peppermint Oil, Sweet Orange Oil, Spearmint Oil, Grapefruit Oil, Nettle Absolute, Neroli Oil, Organic Extra Virgin Olive Oil, *Limonene, *Linalool, *Citral, Perfume, Methylparaben, Propylparaben *occurs naturally in essential oils
Vegetarisk


test av: fun rød fra Lush

FUN Rød

Lush forteller at denne såpen kan brukes til å lage figurer, Shampo, kroppssåpe og klesvask. Jeg turte ikke å prøve den på klesvasken siden vaskemaskinen her ikke er min og deles med flere. Men jeg har testet ut de andre tre funksjonene.

 

Som plastelina fungerte den godt, såpen var myk og lett og forme. Jeg prøvde meg ikke på noen store prosjekter siden jeg bare hadde litt i et prøvebeger, men den satt godt sammen og jeg så muligheten.

Som kroppssåpe var den grei, når du først er vant til lush sine produkter kan den virke litt skuffende, den skummer forsiktig og gir godt farget vann. Men ren blir du og den lukter godt av sitrus.

Som Shampo var jeg skuffet. Et produkt du teoretisk sett skal kunne bruke til klesvask, kan ikke skumme for mye (hvis ikke de mener håndvask da, det slo meg akkurat nå) men lite skumming og at det satte seg såpe biter i håret trekker veldig ned. Fult mulig at den ikke ville ha lagt igjen så mye rester om jeg hadde hatt større bit, men det hadde jeg ikke. Lukten er også god til håret, men jeg lengtet etter min Shampo og det holdt med det ene forsøket. Var ikke spesielt fornøyd med resultatet heller, men det var blitt rent tror jeg.

Dette vil i mine øyne være en grei såpe for barn, de kan ha det moro og bli rene og lukte godt, men tror de som har blitt vant til lush sine produkter vil føle at det rett og slett ikke lever opp til standarden vi er vant til, og heller velger et annet produkt.

 

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Med mandarin- og appelsinoljer, sommelig og "julete" på en gang!

Et flerbruksprodukt, du kan vaske hender og kropp med det, du kan bade med det og få masser av bobler, du kan vaske klærne i det. Og for enda mer moro kan du også forme det i alle slags figurere og fasonger! Vi hadde det så moro da vi laget dette at vi kunne ikke kalle det noe annet enn FUN!
Pris pr stk - 200g

Talc, Cornflour, Glycerine, Sodium Laureth Sulfate, Orange Oil, Mandarin Oil, *Limonene, Perfume, Colour 14700 *occurs naturally in essential oils
VEGAN

test av Catastrophe Cosmetic fersk ansiktsmaske fra lush

Om jeg trodde cupcake var god, ja da hadde jeg ikke hvert borti dette vidunderet her. Jeg tror aldri jeg har hvert borti noe som renset ansiktet mitt så godt og effektivt som denne ansiktsmasken. Jeg hadde en stor betent byll ved øret og rant og rant verk, hadde rent i flere dager og ikke sluttet. Dagen etter jeg brukte denne ansiktsmaska var den krympet til minimal og skorpe endelig lagt seg på.

Alle andre tegn på kviser var også helt borte.

Men den tok ikke så godt på hudormer som cupcake gjør da.

Den eneste ulempen jeg merket var at den tørket fortere enn de andre, noe som egentlig sikkert ville ha hvert en fordel hadde det ikke hvert for at den løsnet fra huden når den tørket og alt ble blått.

Selv om jeg synes dette var et utrolig produkt tror jeg at jeg kommer til å holde meg til cupcake som vanlig hovedprodukt. Rett og slett fordi den må være sterk og jeg har følsom hud og jeg vil ikke gjøre huden min vant til virkningen slik at den ikke virker under neste krise.

Catastrophe Cosmetic

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Blåbærmasken for katastrofeforebygging og "hud i krise". Beroligende sinkspatpulver og essensiell kamilleolje gjør denne perfekt for hud plaget av ømhet og hissighet. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.
 
Hvordan de brukesDu putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!
 75g
 
Ingredienser: Calamine Powder, Talc, Irish Moss Gel (Chondrus crispus), Fresh Blueberries (Vaccinium myrtillus), Glycerine, Almond Oil (Prunus dulcis), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Sweet Wild Orange Oil (Citrus sinensis), *Limonene, Methyl Ionone, Perfume

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av sexy peel fra lush

Første gangen jeg prøvde denne fikk jeg ett ende stykke så den skrubbet ekstra mot huden. Jeg elsket den, men hadde klart å kaste lappen med navnet og klarte derfor ikke å finne ut av hvilken såpe det var. Jeg prøvde både å se på utseende og på lukte, men jeg lukter jo ikke forskjellige såper inne på lush butikken og gå å lukte på alle ble litt mye.

Men som jeg håpet og regnet med ville det dukke opp en ny prøve, og ikke bare kjente jeg igjen navnet men lukten og følelsen av å bruke den også. Jeg var rett og slett kjempe glad når jeg åpnet denne prøvepakningen.

Det er akkurat riktig mengde lukt av sitrus til at du føler deg frisk og god, men ikke så mye at du blir kvalm. Den skrubber også litt, men veldig lite på huden slik at den blir noe i mellom skrubb og såpe.

Dette er et produkt jeg anbefaler sterkt, med unntak om du misliker sitron lukt.

Sexy Peel

fra hjemmesiden til lush:

Hva vekker deg om morgenen? Fuglesang, eller at hushjelpen kommer med en kopp kaffe og friskpresset appelsinjuice, eller en ringende vekkerklokke eller en sulten, mjauende katt på brystkassen 2 cm fra nesen din? Hvis det er nr. to vil hushjelpen allerede ha gjort dusjen klar. Er det noen av de andre anbefaler vi en Sexy Peel dusj for å forsiktig vekke deg til live igjen. Snus inn duften av forfriskende frukt.
100g kr  53,- 

250g kr 125,-
500g kr 238,-

Ingredienser:  Water (Aqua), Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Propylene Glycol, Cornstarch (Zea mays), Organic Lemon Peel (Citrus limonum), Organic Orange Peel (Citrus Aurantium dulcis), Sodium Stearate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Sulfate,Fresh Organic Lemon Juice (Citrus limonum), Fresh Organic Orange Juice (Citrus Aurantium dulcis), Organic Lime Peel (Citrus aurantifolia), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Perfume, Grapefruit Oil (Citrus paradisi), Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia), Lemon Oil (Citrus limonum), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool. * Occurs naturally in essential oils

Vegan

Glorious Mud Mask fra lush

Dette var en utrolig grisete, men allikevel herlig opplevelse. Om man har en dag hvor man vil kjemme bort seg selv er det godt å kunne smøre inn, ikke bare ansiktet, men også kroppen, i en pleiende maske.

Det er en gjørme maske så hver forberedt på en del søl, men tar du den på inne i dusjen er det lett å skylle vekk sølet senere.

Huden var myk og jeg hadde følelsen av å ha smøret meg inn i balsam når masken ble skylt av

.

Glorious Mud Mask

hva lush sier om produktet på sin hjemmeside:

I Finland elsker alle å ta badstu. Tradisjonelt har de brukt å sitte dekket i gjørme som rengjør og strammer opp huden. Dette inspirerte oss til å utvikle en fantastisk kroppsbehandling av dyprensende rhassoulleire.  Huden din vil ha godt av dette finske ritualet som du faktisk kan gjøre uten at du behøver å ta badstu! Bruk i bad eller dusj. (eller i sauna om du er så heldig å ha en) Vet blokken og skrubb over hele deg, la den tørke en stund og skyll av. Den mineralrike rhassoulen vil dyprengjøre og trekke ut urenheter, sesamolje vil mykgjøre, og aloe vera beroliger. Vil etterlate seg huden utrolig myk og delikat, med en duft av vanilje.
125g
 
Ingredients: Rhassoul Mud, Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Cold Pressed Sesame Oil (Sesamum indicum), Aloe Vera Extract (Aloe barbadensis), Perfume, Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Myrrh Resinoid (Commiphora myrrha), Sweet Orange Oil (Citrus sinensis), Benzyl Salicylate, Coumarin, *Limonene

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

netflix en tjeneste i vekst?

Jeg har nå hatt en måned gratis tilgang til Netflix og dens tjenester. Jeg har ikke fornyet medlemskapet, men dette er noe som må vurderes senere, jeg har to dager igjen.

Min vurdering av tjenesten har forandret seg veldig fra 2012 til 2013. i desember var jeg klar til å skrive en anmeldelse som slaktet tjenesten. Den var grei å være medlem av en måned, men innen den tid hadde du sett på alt som var å se på.

Men med det nye året kom oppdateringer og den ene serien etter den andre falt inn i katalogen. Selv om jeg vet at mange av dem er bra fordi jeg allerede har sett dem, gjemmer det seg sikkert noen perler i de usette også.

Den store forandringen kom med doctor who, endelig er denne serien tilgjengelig i Norge for de som ikke kjøper serien på dvd eller laster den ned. Jeg var litt skuffet over å se at det bare var 5 sesonger der, de mangler den 6., det er forståelig at de ikke har 7. da denne går nå.

Men dette er dessverre et problem som dukker opp i mange av seriene, går de enda mangler de kanskje alt fra 1-3 sesonger. Men om seriene er eldre og ferdige ligger de alle ute. Hele torchwood (dr.who spinoff) serien er der, også hele stargate sg 1.

Men etter som seriehylla dems utvider seg, blir film mangelen stor. Jeg hadde ønsket meg en mye større filmsamling.

Men med tjenester som og bare kunne vise barnefilmer og at du kan bruke spill konsollene dine til å få dem på tv`n gir de en grei tjeneste.

Dems tjeneste med å anbefale ting virker dårlig, du skal ha et ganske snevert syn for at den skal virke.

 

test av: snow globe såpe fra lush

Jeg vet egentlig ikke hva det var, vanligvis elsker jeg sitrus lukter, men her ble det rett og slett for mye for meg.

Jeg prøvde den en gang og det holdt.

dette er et juleprodukt

Snow Globe såpe

hva lush sier om produktet på sin hjemmeside:

En igloo laget av såpe, med oppløftende sitronmyrtle og sitrongressduft.

100g kr 53,-
250g kr 126,-
500g kr 238,-
    

 

Water (Aqua), Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, Perfume, Organic Lemon Myrtle Oil (Backhousia citriodora), Ylang Ylang Oil (Cananga odorata), Grapefruit Oil (Citrus paradisi), Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Glycerine, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, *Citral, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Hydroxycitronellal, Methyl Ionone, Colour 42090 * Occurs naturally in essential oils

test av: Sea Vegetable såpe fra Lush

Dette var en herlig såpe og jeg syntes prøven var alt for liten, angret nesten på at jeg ga bort den andre prøven min i kalenderen.

Den friske lukten som kommer fra lime planten får meg i godt humør.

Med både sjø gress og havsalt i kan jeg ikke forestille meg noe annet en et kjempe produkt for de som har hud som fort blir sår og eller irritert. Men husk at ting svir i åpne sår.

Sea Vegetable

fra hjemmesiden til lush:

Forfriskende såpe laget med Seaweed absolute, en av våre favorittingredienser, med et dryss av stimulerende havsalt for å gi kroppen en god skrubb når du vasker deg. Den dypblå såpen dufter av lime, lavendel og sjøalger, nesten som å sitte på stranden og kjenne at noen ved siden av deg smører seg med solkrem. Duften passer alle, er hverken blomstrete feminin eller treaktig maskulin, den er bare riktig.
100g kr 48,-

250g kr 114,-
500g kr 216,-
 
Ingredienser: Propylene Glycol, Water (Aqua), Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Coarse Sea Salt, Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate,Sodium Hydroxide, Arame Seaweed (Eisenia arborea), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Seaweed Absolute (Fucus vesiculosus), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, *Citral, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Perfume, Colour 42090, Colour 19140* Occurs naturally in essential oils
Vegan   
      

erfaring med Sandy Santa kroppsskrubb fra Lush

Ikke hver så dum som meg og putt hele skrubben under vannet, det tok meg nøyaktig ett sekund før jeg reagerte på hvor dumt dette var og tok den ut igjen, selv om jeg sikkert mistet litt, gikk det bra og jeg ender opp med å ha skrubb til tre dusjer.

Ikke det at du ikke kan bruke hele på en gang, men jeg hadde ikke tenkt til det og det tok litt tid før hodet mitt slo inn den fakta at en sukkerskrubb sikkert ville løse seg fort opp i vann.

Jeg er glad jeg klarte å redde skrubben så den holder til tre bruk, for den er rett og slett herlig å skrubbe seg inn i. det ser litt dramatisk ut må rødfargen fra lua sprer seg over kroppen, men her er det bare å være obs som med andre lush produkter, hold unna hvite klær.

1/3 skrubb holdt til å virkelig vaske hele kroppen og den var virkelig herlig mye etterpå.

Dette er et jule produkt, så jeg regner med at det ikke vil være til salgs lenge.

Sandy Santa kroppsskrubb

hva Lush sier om produktet på sin hjemmeside:

En solfylt kroppsskrubb med sitrus. Hint av blomster vil gjøre godt for vinterhuden, men også hjelpe med å få sommerhuden klar for strandliv!

Sugar, Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar (Potassium bitartrate), Sodium Laureth Sulfate, Sand, Orange Oil (Citrus sinensis), Rosewood Oil (Aniba rosaeodora), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Lauryl Betaine, Cocamide DEA, *Limonene, *Linalool, Methyl Ionone, Perfume, Colour 14700 * Occurs naturally in essential oils

test av Lush såpe - dirty

Hele dirty serien går under slagordet mest for menn, vel hele serien uten om såpa. Såpa står under vanlige såpe produkter og jeg tror dette er fordi den er veldig unisex. Skal du kjøpe en såpe til en mann, er nok Dirty en god ide. Der de fleste såpene til lush har feminine blandinger av blomster og andre søte lukter, lukter det kun mint av dirty såpa.

Den klare rene mint lukten gjør at den passer for alle, mint lukt er også noe vi fort forbinder med renhet da vi er vandt til smaken og lukten av tannkremer, sukkerfri tyggegummi osv?

Såpen har en sterk blå farge, og som med alle andre fargede lush såper må man være litt forsiktig med hvor man legger såpen når den er fuktig, for jeg den farger av.

Dette blir nok ikke min favoritt såpe, selv om jeg er veldig glad i mint planten, men godt å se det kommer alternativer hvor det står menn på, for jeg har lagt merke ti at menn/gutter på besøk er mildt sagt skeptisk til bruk av såpene, selv når jeg har gått nøye igjennom lukter og ingredienser for å sikre at de ikke luter jentete.

Dirty såpe

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Et blått stykke Dirtysåpe, når du ønsker en rask dusj som lar deg dufte av peppermynte, sandeltre og furu. Bruk den sammen med resten av vår Dirtyserie og du vil bli uimotståelig. Såpebasen vi bruker er selvsagt palmefri. Palmeoljeproduksjon for mat og kosmetikk ødelegger regnskogen, som er hjemmet til orangutangen og andre arter. Ødeleggelsen bidrar også til global oppvarming. Vi fjernet palmeoljen (i alle våre såper) for vi synes at menneskeheten skulle vært forbi dette stadiet.

100g kr  59,-

250g kr 140,-
500g kr 265,-

Water (Aqua),Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate,Perfume, Glycerine, Spearmint Oil (Mentha spicata), Thyme Oil (Thymus zygis), Menthol Crystals, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, *Limonene, *Linalool,Methyl Ionone, Colour 77499, Colour 61570, Colour 77019, Colour 77891, Colour 77019 * Occurs naturally in essential oils Vegan
dw12dt

test av Lush såpe - Rock star

Det første som slår meg når jeg åpner pakningen, er den nydelige rosa fargen. Jeg er dessverre litt svak for rosa. Det tar ikke lang tid før lukten tar over sansene mine og jeg blir dratt tilbake til barneårene, hva er det jeg lukter, det var et godteri jeg var veldig glad i.

Det tar meg noen dusjer, og nesten hele prøve såpa å komme på det riktige produktet. Snap`ncrackle. Dette var lukten som kom i mot deg i det du åpnet papiret.

Jeg likte denne såpa godt, trist det bare er nok igjen til en dusj til?

Rock Star

hva lush sier om produktet på hjemmesiden: 

Søt, kremet vanilje. Såpen for alle oss som vet vi skulle brukt sofistikert beige og marineblått, men som ikke kan hjelpe for det, og strekker ut hånden etter alt som er rosa! Rock Star såpen dufter som et kremet sukkertøybad så nå kan du både dusje og bade med vår søte vaniljeparfyme, og med små hvite såpestjerner. Så, kom deg ut og vis fram stjernen i deg!
100g kr  46,- 

250g kr 109,-
500g kr 207,-

Ingredienser: Water (Aqua),Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Hydroxide, Perfume, Titanium Dioxide, Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Methyl Ionone, Colour 17200, Colour 14700, Colour 45410

Vegan

dw12dt

test av ansiktsmaske fra Lush - Brazened Honey

Når jeg først tok på med denne masken, overasket det meg hvor mye den stakk/svidde/iste i huden min. den første tanken var at dette er ikke en ansiktsmaske for en med overfølsom hud. Men siden jeg ikke fikk noen negative responser på bruken og at det står at den skal kile i beskrivelsen, fortsatte jeg å bruke den. Jeg angret ikke.

Jeg er i dusjen og har akkurat vasket bort ansiktsmasken da jeg stryker meg selv over skinnet, og jeg klarer ikke å stoppe, så utrolig myk og glatt hud. Den var rett og slett herlig å ta på.
den ubehagelige følelsen gikk over etter første bruk, og var nok bare sjokk over behandlingen huden fikk.

Men behandlingen etterlater lite fuktighet og dette er sikkert hvorfor hun i butikken foreslo å bruke oatifix etter denne, men fuktighetskrem holder også lenge.

Brazened Honey

hva lush sier om produktet på hjemmesiden:

Detokserende ansiktsmaske som frisker opp sliten hud. Denne masken kiler når den treffer huden; den varmer, frisker opp, detokserer, beroliger og mater huden. Du trenger mest sannsynlig en slik maske. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.
 
Hvordan de brukes: Du putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!
75g 
 
Ingredienser: Kaolin, Talc, Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia), Sage, Rosemary and Juniperberry Infusion (Salvia officinalis, Rosmarinus officinalis, Juniperus communis), Fresh Free Range Eggs, Honey, Glycerine, Fresh Fennel (Foeniculum vulgare), Ground Almond Shells (Prunus dulcis), Almond Oil (Prunus dulcis), Bentonite Gel, Fresh Ginger Root (Zingiber officinale), Fresh Parsley (Carum petroselinum), Fresh Coriander (Coriandrum sativum), Ground Tumeric (Curcuma longa), Ground Cardamom (Elettaria cardamomum), Clove Bud Oil (Eugenia caryophyllus), Ginger Oil (Zingiber officinale), Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides), Juniperberry Oil (Juniperus communis), *Benzyl Salicylate, *Eugenol, *Geraniol, *Benzyl Benzoate, *Linalool, Perfume.
dw12dt

test av lush ansiktsmaske - oatifix

Hver gang jeg har tatt på meg denne ansiktsmasken har jeg forestilt meg at jeg har puttet havregrøten fra frokosten i hele ansiktet, for det lukter slik.

Den kjølende effekten av ansiktsmasken er bare herlig og den etterlater huden med en følelse av at du har smurt deg inn i fuktighetskrem. Jeg er ikke helt sikker på den rensende effekten, det eneste jeg kan si er at jeg ikke har fått flere kviser når jeg brukte denne istedenfor cupcake.

Dette er nok den ansiktsmasken jeg vil anbefale for de som vil ha en mild og fuktende maske.


fra hjemmesiden til lush:

En deilig blanding av bananer, vanilje, og havre for å avkjøle og pleie sliten hud. Den inneholder illipesmør som reduserer rødhet, malte mandler til å forsiktig eksfoliere og kaolin til å rense huden. Påfør masken på ren hud, og unngå øyeområdene og leppene. Sitt i 5-10 minutter, rens av med varmt vann. Husk: den må stå i kjøleskapet.
 
Hvordan de brukesDu putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!
75g
 

Ingredienser: Glycerine, Fine Oatmeal (Avena sativa), Fresh Organic Bananas (Musa paradisica)Water (Aqua), Ground Almonds (Prunus dulcis), Illipe Butter (Shorea stenoptera), Kaolin, Talc, Vanilla Pod (Vanilla planifolia), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), *Coumarin, *Benzyl Cinnamate, *Linalool, Perfume,Gardenia Extract (Gardenia jasminoides)

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

dw12dt

blink, blink, blink

Reklame | Trybe

Jeg fikk tilsendt tre pakker men sukkertøyet Blink, de hadde smakene solbær, grønneple og lakris. Jeg har både smakt på dem selv, og tatt dem med meg til familien for å la dem smake.

Den første jeg smakte på var den grønne ? eplet. Når jeg var yngre var jeg veldig glad i sure smaker, men nå får jeg fort blemmer i munnen om ting blir for syrlig. Men jeg ignorerer faren for blemmer og spiser 4-5 stykker i løpet av kvelden. Veldig sur på starten og søtere og søtere etter som du suger på den.

Min første tanke når jeg puttet den lilla i munnen var at det smakte solbærtoddi, en veldig positiv opplevelse helt til den syntetiske søtsmaken tok mer og mer over. Tilslutt var det bare å lete etter en søppelkasse å få spyttet den ut i.

Den svarte lakrisen, smaker salmiakk lakris, hockey pulver kommer i tankene selv om det ikke er akkurat så sterkt. Men denne har også ulempen med at smaken forsvinner og den kunstige søtstoffsmaken tar over.

Så resultatet blir at lilla og sort (lakris og solbær) er god de første 30 sekundene. Mens grønn eple er best mellom 30 sekunder og 1 minutt. Etter denne tiden er det bare å spytte ut pastillene og ta en ny.

Men det ble en diskusjon over hvem som skulle ha hvilke esker, for om ikke dropsene falt i smak, gjorde eskene det. til familien sin store skuffelse, tok jeg med meg alle hjem, men jeg trøstet dem med at de kunne kjøpe slike selv i butikken. For de boksene er absolutt nydelige.

Jeg fikk pastillene av likenshare med oppgaven om å smake og si hva jeg syntes om dem.

Blink

Reklame | Trybe

For meg vil nok ordet blink, alltid bli knyttet til engler med hoggtenner. Men hvem vet kanskje disse pastillene er så gode at ordet får ny mening?

Gleder meg uansett til å prøve, tusen takk likenshare for smaksprøvene.



 

test av Angels On Bare Skin fra Lush

En herlig blanding som virkelig er drøy i bruk. Å gni den inn i ansiktet gir deg en god følelse og huden er utrolig etterpå.  Jeg har nå brukt min lille prøve krukke to ganger og jeg tror jeg har nok til enda tre bruk. Dette er nok det produktet som er drøyest i bruk.



Hva lushnorge sier om produktet på sin hjemmeside:

Denne enkle, klassiske blandingen av ingredienser er en bestselger på verdensbasis. Den forbedrer både teksturen og helsen til alle hudtyper. Rengjør huden med denne delikate balansen av mandler, kaolin og mykgjørende essensielle oljer. Bland en liten bit med vann mellom hendene dine for å lage mandelmelk. Masser forsiktig for å rengjøre huden din og skyll av med varmt vann. For alle hudtyper, også tørr og sensitiv hud.
100g
 
Ingredienser:  Ground Almonds (Prunus dulcis), Glycerine, Kaolin, Water (Aqua), Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Lavender Flowers (Lavandula angustifolia), *Limonene, *Linalool,

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av Lush balsam - Veganese

Produktet som jeg måtte prøve to ganger. Jeg vet ikke hvorfor resultatet var så forskjellig de to gangene, men mengden i prøvene eller hvordan jeg tok det på kan ha hatt betydning. Jeg tror det var lite i den første prøven fordi jeg ikke fikk gnidd det inn i håret og resultatet ble litt pistretere upleid hår.

Andre gangen gikk det mye bedre, jeg både klarte å få balsamen i håret og det var nok. Jeg har slikt hår hvor det virkelig merkes om jeg bruker balsam eller ikke.

Balsamen ga meg ikke noen aha opplevelse slik som American cream og retread har gjort, så jeg bytter nok ikke. Det eneste jeg må kommentere er det ene sekundet da sitron duften slår inn i neseborene dine, herlig. Stort pluss for lukt.




Hva lushnorge sier om produktet på hjemmesiden sin:

Vår spesielle blanding av sjøalger for mykhet, urteuttrekk og sitronjuice for glans. Mange av Lush' kunder er vegan, og vi prøvde lenge å lage en vegan balsam. Til slutt kom vi opp med denne. Effektiv enten du er vegan, vegetarianer eller kjøttspiser. Bruk som en vanlig balsam, masser den godt inn i håret og skyll grundig. Passer for normalt til fett hår.
100g kr 61,-
250g kr 122,-
500g kr 206,-
 
Ingredienser: Lavender Flower Infusion (Lavandula angustifolia), Rosemary Infusion (Rosmarinus officinalis), Agar Agar Gel (Gelidium cartilagineum), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Cetrimonium Bromide,Lemon Oil (Citrus limonum), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Fresh Organic Lemon Juice (Citrus limonum), *Citral, *Limonene, Perfume, Methylparaben

*Occurs naturally in essential oils

Vegan

Test av Lush barberings krem: ambrosia

Å teste ut en barberingskrem med bare en liten prøve var ikke lett, jeg bestemte meg for å ta det ene benet med vanlig barberhøvel og kremen jeg skulle prøve, og det andre benet med den jeg pleier.
prøven var ikke nok til å dekke hele benet, så jeg tror ikke kremen er så drøy i bruk som mange andre lush produkter er.

Rett etter barberingen var leggen jeg brukte den gamle metoden fuktigere og mykere, dette var et resultat som fortsatte å vise seg etter som jeg sjekket benene før jeg la meg og når jeg sto opp. Jeg brukte ikke fuktighetskrem etter barberingen siden jeg prøvde å se hva slags virkning kremen hadde alene.

Men selv om benet var en smule tørrere en det andre, tørket det ikke inn. Siden jeg har brukt intuisjon i mange år nå synes jeg det er vanskelig å prøve å sammenligne med andre barberingskremer, men jeg kan garantert si at det er bedre en ren såpe?



hva lush sier om produktet på sin hjemmeside:

Beroligende honning, mykgjørende linfrø og havre gjør barberingen til en fryd for sensitive ansikter. Smør og masser inn i huden før barbering. Skyll barberbladet ofte i såpevann. Denne er for ekstra sensitiv hud og skummer ikke. Forhindrer rødhet og utslett. Mannfolk, dere vil aldri ha ett sårt, rødt ansikt etter en barbering igjen. Aldri! Ambrosia kan gjøre det vanskelig å ha et godt grep om barberhøvelen, men resultatet er verdt den sjeldne irritasjon av å måtte lete etter høvelen i en bolle av såpete vann. Havremel, linfrø, kamille, ringblomst, glyserin og honningvann myker opp huden samtidig som den letter dine høvelplager. Ambrosia vil definitivt forvandle dine møter med høvelen.
100g kr  84-
250g kr 174,-
 
 
Ingredienser: Honey Water (Aqua), Linseed Mucilage (Linum usitatissimum), Oat Milk (Avena sativa), Glycerine, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Stearic Acid, Triethanolamine, Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), African Marigold Oil (Tagetes erecta), Cetearyl Alcohol, *Limonene, Perfume, Methylparaben, Propylparaben

* Occurs naturally in essential oils

Vegetarian

mobil vanter fra glitter

jeg snublet over disse vantene på glitter og syntes de var geniale, vanter du ikke behøver å ta av deg for å styre mobilen din, det eneste spørsmålet var om de virket, og det gjorde de.

et genialt kjøp, 50 kr på glitter




test av Lush såpe - lust

Liker du tanken på å smøre deg inn i rosa, eller liker du bare lukten av sjasmin, er dette helt klart såpen for deg. Jeg har brukt såpen som dusj såpe de siste to ukene og har virkelig fått oppleve å bade meg selv i rosa. Vet ikke om fargen er sterk nok til å sette seg av, men noe man burde være obs på når man håndterer såpen utenfor dusjen.

Lukten er sterk, jeg klarte ikke å plassere lukten, men viste den kom fra en blomst. Jeg sa at jeg var veldig usikker på om jeg kom til å bli spist opp den første natta, kammeraten min bare lo. Men hadde valget hvert i mellom at Sirius tok en bit av meg og spiste opp såpa hadde jeg nok valgt meg, for da kunne jeg ha stoppet han. han spiste forresten ikke på noen av oss, men jeg er fortsatt litt nervøs for at han skal ta feil mellom en plante og såpe en dag.

Om såpen vekker lyst vet jeg ikke noe om, det er det vel opp til den enkelte å avgjøre.



hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Denne såpen er parfymert med vår Lust parfyme. Mark laget opprinnelig duften fordi han ville ha en voksen duft som var ren lyst. Den har uten tvil en sjasminduft som ikke kan skjule sin naturlige sensuelle effekt. Vår Lustduft er en slik parfyme som passer sammen med stort sett alt vi bestemmer oss for å bruke den i. Liker du sjasmin, passer denne for deg. 
100g Kr  79,-
200g Kr 187,-
500g Kr 355,- 
 
Water (Aqua),Propylene Glycol, Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate,Perfume, Glycerine, Jasmine Absolute (Jasminum grandiflorum), Ylang Ylang Absolute (Cananga odorata), Rose Absolute (Rosa damascena), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill), Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide,  *Geraniol, *Citronellol, *Farnesol, *Linalool,Titanium Dioxide, Colour 77499, Colour 45410, Colour 77019  * Occurs naturally in essential oils 
Vegan

    

test av Lush body lotion - sympathy for the skin

Først må jeg si at det var en lettelse å lese første anmeldelse av produktet på hjemmesiden til Lush, godt å vite at jeg ikke er den eneste som hadde lyst til å smake på dette produktet, lukten får meg til å tenke på alle gode deserter jeg kan forestille meg, men jeg smakte ikke på den da.

En tynn liten dash av en krem lå i en liten holder, jeg vurderte en stund om hvordan jeg best kunne få testet ut produktet med det jeg hadde tilgjengelig. Jeg bestemte meg for at armene var ett trygt sted hvor jeg ikke trengte så mye.

Vel den ser kanskje ut som en tynn liten dash, men som den holdt. Jeg kunne ha smurt inn hele kroppen min med den lille prøven. Istedenfor ble det to dager med bare armene og den siste dagen med armer og ben.

Kremen lukter som sagt tidligere nydelig og den trekker fort inn i huden så du slipper følelsen av å være klissete i lang tid etterpå. Den virker kjempe godt på tørr hud, jeg klør i hvert fall ikke på leggene i dag og det har jeg gjort de siste ukene.




hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Tykk, rik og massivt fuktighetstilførende. Med mosede bananer, mandelolje, vanilje og beroligende sandeltre. Vær god mot huden din. Bruk regelmessig. Generøs banan-kroppskrem, nesten som en vaniljesaus. Elleve år gammel og stadig like populær. Denne er sannsynligvis den eneste av sitt slag i hele universet; den består nesten bare av skikkelig økologiske mosede bananer. Smør deg selv med vår næringsrike banan-vaniljesaus, du finner ikke noe som ligner.
240g
 

Ingredienser: Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Almond Oil (Prunus dulcis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Organic Bananas (Musa paradisica),Stearic Acid, Glycerine, Triethanolamine,Sandalwood Oil (Santalum austro-caledonicum vieill and Fusanus spicatus), Lemon Oil (Citrus limonum), Labdanum Resinoid (Cistus ladaniferus),Cetearyl Alcohol, *Limonene,Perfume, Methylparaben, Propylparaben

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

lush produkt: ocean salt



Ocean salt er en ansikts skrubb som hovedsakelig består av havsalt og lime

Allerede når jeg tar og smører den inn, skaper den glede. Jeg elsker lukta og følelsen av saltet som virkelig skrubber ansiktet.  man kan bruke den på resten av kroppen også, men den er så god i ansiktet at jeg sparer den til det.

Ikke behøver jeg ansiktsmaske og ikke trenger jeg fuktighetskrem etterpå. Glansen i ansiktet varer helt til neste dag.

Hva Lush sier om produktet på siden sin:

Ikke en vanlig dusjgel, men en rensende lime, kokos & havsaltskrubb. Oh, vi liker å være ved sjøen. Vi liker også å putte sjøalger i produktene på grunn av alle deilige mineralene. Ocean Salt er som å ta en tur langs strandkanten. Den har også forfriskende sitron, grapefrukt og limejuice, samt mykgjørende avokado og fiolblader. Bruk i ansiktet eller over hele kroppen om huden føles svett og fet. Såp inn og skyll av og få en ren, frisk glød over hele deg. Tørr hud: en gang i uken. Fet hud: Når som helst!
120g kr 121,-
250g kr 223,-
 
Ingredienser:  Fine Sea Salt, Fresh Grapefruit Infusion (Citrus paradisi), Coarse Sea Salt, Stearic Acid,Fresh Organic Lime Extracted in Vodka (Citrus aurantifolia),Sodium Cocoamphoacetate, Glycol Cetearate, Triethanolamine, Avocado Butter (Persea gratissima), Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera),Lime Oil (Citrus aurantifolia), Seaweed Absolute (Fucus vesiculosus), Violet Leaf Absolute (Viola odorata), Glycerine, Lanolin,Cetearyl Alcohol, *Limonene, *Linalool,Perfume, Colour 42090, Methylparaben, Propylparaben

* Occurs naturally in essential oils

Vegetarian

test av Lush sjampo - big

Min største skuffelse av produkter fra lush. Jeg var enda ny med produktene og lush hadde den idiotiske ideen med å fjerne sjampoen jeg forelsket meg i fra markedet (den dukket fort opp igjen). Siden det er sjø elementene som har virket så bra for meg før tenkte jeg at big kom til å bli en kjempe suksess, jeg tok feil.

Jeg brukte den i noen uker og til slutt var håret mitt så tørt at du nesten kunne knekke det (ok overdrivelse, men det var veldig tørt) hodebunnen min var et stort åpent sår og jeg så ikke noe til volumen eller fylden jeg var blitt lovet.

Jeg har originalt veldig tynt hår og etter å ha lest bruker erfaringene på hjemmesiden demmes kan dette ha hvert problemet.


hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin: 

Med sin spesielle struktur vil denne overraskende salte shampoen gi volum til håret. (Den har absolutt ingen konserveringsmidler) Fukt håret, ta en liten dash shampoo og masser inn. Skyll nøye. For ekstra volum, vask en gang til.  Etter å ha brukt den har du lyst til å løpe bort til fremmede å skrike ut: "Ta på mitt herlige, myke hår!"
330g
 

Ingredienser:Coarse Sea Salt, Sodium Laureth Sulfate,Fresh Organic Lemon Infusion (Citrus limonum), Fresh Sea Water,Toothed Wrack Seaweed Infusion (Fucus serratus), Cocamide DEA, Lauryl Betaine,Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia),Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera),Neroli Oil (Citrus Aurantium amara), Mandarin Oil (Citrus reticulata), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara),*Limonene, Methyl Ionone, Perfume

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av Lush sjampo - trichomania

Dette er nok den siste sjampoen fra lush jeg tester (har en jeg ikke har skrevet om enda da). Dette er ikke fordi sjampoene er dårlige, men det er klart at jeg må holde meg til den ene jeg allerede bruker, hvis ikke blusser flass opp igjen med en gang.

Trichomania er en fast form sjampo som er veldig vanskelig å få inn i håret. Det fungerte ikke å dra den igjennom håret slik jeg gjør med andre sjampoer fra lush, konsistensen gjør at den henger seg opp i håret. Du får heller en større oppgave med å prøve å få ut nok skum ved å gni den i hendene.

Virkningen den hadde på håret var derimot verdt slitet, jeg følte at håret holdt seg fint lengere.
dessverre hadde den ikke god nok effekt på hodebunnen min og etter noen bruk måtte jeg gi opp og gå tilbake på den originale (jeg har antageligvis psoriasis i hodebunnen så det skal mye til for at ting skal virke på det)


hva lush sier om sjampoen på hjemmesiden sin:

Kokosshampo for å gjøre tørt hår mykere. Hva om du var strandet i ørkenen eller på en tropisk øy? Om du har ditt eget kokostre kan du klare deg lenge på egen hånd. Du kan bygge ly med bladene, drikke melken som er veldig nærende, og du kan bruke skallet til røff bekledning. Du kan også lage kokosnøttolje for å beholde håret, hårbunnen og kroppen din fuktig.      
100g
 
IngredienserSodium Lauryl Sulfate, Stearic Acid,Creamed Coconut (Cocos nucifera),Glyceryl Stearate & PEG 100 Stearate, Cocamide DEA, Soya Lecithin,Perfume, Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides).Vegan

test av Lush deodorant - aromaco

Det første man må spørre seg selv om når man tester en deodorant e rom den virker, om den ikke virker er det ikke noe poeng å fortsette testingen. Jeg trygt berolige om at denne virker. Jeg har nesten brukt den en uke, og på varme klamme dager og har ingen vond lukt å klage over. Egentlig relativt lite lukt i det hele tatt da jeg ikke har klart å identifisere en lukt fra deodoranten.

Jeg er derimot vant til å bruke antiperspirant og følelsen av svette under armene får meg automatisk til å tro at det lukter sterkt. Men dette er bare en vane ting og som jeg håper vil gå over fort, for denne deodoranten virker mye bedre en min forrige.

Deodoranten ser ut som en liten såpe og smøres lettest på om du veter den litt først.


hva lush sier om den på hjemmesiden sin:

Uslåelig for sensitive armhuler eller etter barbering, Aromaco er parfymert med patchouliolje, som tradisjonelt ble brukt i kinesisk og indisk medisin på grunn av sine gode egenskaper, så dette er ikke noe syntetisk juks. Denne patchouliduftende deodoranten er super til føttene også!  Brukes gjerne på fuktig hud.
100g
 
Ingredienser: Trollhassel Infusion (Hamamelis virginiana), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Kamilleeddik (Anthemis nobilis), Sodium Bicarbonate, Patchouliolje (Pogostemon cablin), * Citral, *Limonene, Parfyme (Perfume).* Forekommer naturlig i eteriske oljer
Vegan
 

 

test av Lush balsam - Retread

De små prøvekoppene til lush gjorde meg usikker på om balsamen ville holde, men jeg ble positivt overasket og den holdt til den ene vasken. Min erfaring med balsamene fra før er at de trengs veldig mye av for å gi en effekt, det var ikke tilfelle her.

Det er ikke så mye å si om selve dusj opplevelsen, jeg prøvde ut tre nye produkter samtidig, en sjampo, en såpe og en balsam. Såpen og sjampoen må testet mer før jeg kan gi noen vurdering.

Lush beskriver balsamen som best etter at håret er slitent etter behandling, så det fantes ikke et bedre tidspunkt for meg å teste den, jeg må innrømme at håret har fått gjennomgå ekstremt mye mer en det er vandt til denne helga.

Min første vurdering var at den var helt grei, den tok flokene og luktet ikke vondt, for å være ærlig luktet jeg ingenting.  Men da håret var tørket og jeg skulle gre igjennom det ble jeg fasinert. Håret mitt var så godt og mykt og jeg ville ikke slutte å stryke hendene igjennom det. Kattene ble direkte sjalu.

Ser at noen andre har reagert på lukta når jeg leser på hjemmesiden til lush, men jeg kan trygt si at om du bruker ett annet lush produkt vil du ikke lukte denne balsamen. 

fra hjemmesiden til lush:
Beroligende sjøgress, yoghurt full av proteiner og fuktighetsgivende canteloupe for glans og mykhet. Du kan bruke en skje om du vil, men vi foretrekker å stikke fingrene i den myke massen i krukken. Ikke bruk på livløst tynt hår, Retread vil klemme det flatt, bruk den når håret er behandlet, føles røft og skadet. Masser den godt inn i håret og skyll grundig.
245g
 
Ingredienser: Agar Agar Gel (Gelidium cartilagineum), Propylene Glycol,Soya Milk (Glycine soja),Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Fresh Cantaloupe Melon (Cucumis cantalupensis), Organic Extra Virgin Olive Oil (Olea europaea),Perfume,Organic Yoghurt, Avocado Oil (Persea gratissima), Lanolin, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Bromide,Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis),Synthetic Musk, Violet Leaf Absolute (Viola odorata), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara), Neroli Oil (Citrus Aurantium amara), Methyl Ionone, Methylparaben, PropylparabenVegetarian

ansiktsmaske cupcake fra lush

Min favoritt ansiktsmaske er fra lush og kalles cupcake, den er hovedsakelig basert på coca og mynte og gir fra seg en herlig duft av mint sjokolade.  

En pakke koster 129 kr og i følge dem skal den holde til minst 2 masker, pleier å vare til 4 for meg. Masken er fersk og holder 3-4 uker i kjøleskapet. Du smører ansiktet ditt inn og lar det tørke i 5-10 minutter før du skyller den av. Jeg pleier å vaske den av i dusjen siden den er litt grisete.



Jeg merker stor forskjell på huden min når jeg ikke har brukt cupcake på en stund, den virkelig hjelper mot uren hud.

ekstremt god å smøre på ansiktet etter en varm dag i sola.

info fra hjemmesiden til lush:

Masken med myntekakao for overbelastet og tenåringshud. Den har fuktig kakao smør, dyptrensende Rhasshoulleire og stimulerende mynteoljer for å friske opp din kjedelige hud. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.

 Hvordan de brukes: Du putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!

75g

 Rhassoul Mud and Linseed Infusion (Linum usitatissimum), Glycerine, Talc, Cocoa Powder (Theobroma cacao), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Mint (Mentha piperita), Sandalwood Oil (Santalum austro and Santalum spicatum), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Spearmint Oil (Mentha viridis), Peppermint Oil (Mentha piperita), *Limonene, Perfume
* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av ansiktsmaske fra Lush: Brazened honey

det er ikke så uvanlig at Lush sender med en liten prøve av et tilfeldig produkt når du handler der, sist gang jeg var der å kjøpte ansiktsmaske fikk jeg en prøve på en annen ansiktsmaske: Brazened honey

 
 

jeg smurte meg inn i ansiktsmaska og merket at den svei litt i huden på starten, dette er sikkert fordi jeg har veldig følsom hud og det var ett nytt produkt. etter en tannpuss gikk jeg i dusjen og vasket av meg maska og satt igjen med en kjempe myk hud i ansiktet. jeg måtte kjenne på huden flere ganger fordi jeg var overasket. 

selv om den ga meg kjempe myk og fin hud tror jeg ikke jeg kommer til å bytte vekk fra cupcake, jeg er alt for glad i den kjølende og beroligende følelsen jeg får når jeg tar den på meg. men om jeg skulle gå lei er den et godt alternativ. 

hva Lushnorge.no sier om produktet + innhold:

Detokserende ansiktsmaske som frisker opp sliten hud. Denne masken kiler når den treffer huden; den varmer, frisker opp, detokserer, beroliger og mater huden. Du trenger mest sannsynlig en slik maske. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.

 Hvordan de brukes: Du putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!

Ingredienser: Kaolin, Talc, Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia), Sage, Rosemary and Juniperberry Infusion (Salvia officinalis, Rosmarinus officinalis, Juniperus communis), Fresh Free Range Eggs, Honey, Glycerine, Fresh Fennel (Foeniculum vulgare), Ground Almond Shells (Prunus dulcis), Almond Oil (Prunus dulcis), Bentonite Gel, Fresh Ginger Root (Zingiber officinale), Fresh Parsley (Carum petroselinum), Fresh Coriander (Coriandrum sativum), Ground Tumeric (Curcuma longa), Ground Cardamom (Elettaria cardamomum), Clove Bud Oil (Eugenia caryophyllus), Ginger Oil (Zingiber officinale), Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides), Juniperberry Oil (Juniperus communis), *Benzyl Salicylate, *Eugenol, *Geraniol, *Benzyl Benzoate, *Linalool, Perfume.

stylus for ipad

når jeg sitter og spiller er jeg veldig glad i å skrive ned notater, noen av dem legger jeg ut her mens andre er bare for hjelp i spillet. man kan trygt si at skrivebordet mitt til tider er dekket av små papirlapper.

siden jeg prøver å være miljøbevist på de tingene jeg kan, og har tatt det så langt som å slutte å pakke inn gavene til folk for å stape på papir, tenkte jeg at jeg måtte finne en løsning på det ekstreme bruket forran datan. svaret var selvfølgelig ipaden, men ulempen er at det blir veldig stygt og stort om jeg skriver med fingrene, så jeg må få meg en stylus.

jeg valgte wacom bamboo stylus til 299 + frakt på humac

Wacom Bamboo Stylus er designet for din iPad

Pennen er laget fra høykvalitets metall, stylet for å matche deg og din iPad.

Bamboo Stylus er simpel og elegant, og fungerer som et verktøy til flere programmer for iPad laget for å uttrykke seg selv og personalisere arbeidet.

Stylusen gir en mer nøyaktig og presis måte for å ta notater i møter og i klasserom eller til å tegne grove ideer på farten.

Tuppen på stylusen er 25% tynnere (6mm mot 8mm) i diameter enn de fleste løsningene som er på markedet i dag. Ved å kombinere ergonomisk comfort og en fast følelse gir Bamboo Stylus en bedre måte å arbeide med din tablet.

Ideell for håndskrevne notater, gi et personlig preg når man lager dokumenter, tegninger, sketsjer og mye mer. Brukere kan nå være enda mer kreative.

ny såpe

i dag var jeg innom lush for å finne meg en ny håndsåpe, jeg har aldri satt meg inn i forskjellen på såpene der så jeg spurte, etter en liten vurdering og mange såper pushet opp i ansiktet mitt ( luktet ingen av dem grunnet tett nese) havnet valget på godmother



På tross av våre badebomber, hudpleieprodukter, hårprodukter og andre deilige saker til bruk på badet, har folk en tendes til å kalle Lush for "såpebutikken". Dette er forståelig, vi lager virkelig eksepsjonelt gode såper. Vi så nærmere på dette (d.v.s. Pia så nærmere på dette og vi andre var interesserte) og fant ut at svært mange vasker hendene med oppvaskmiddel. Ikke bra i det hele tatt, slutt med det! Denne spesialsåpen (dufter av vår bestselgende Snow Fairy duft) er perfekt å ha ved kjøkkenbenken. Tenk på den som den gode fe for dine hender.

Wonka Sour Nerds

i går når jeg var i byen skulle jeg ta ut noen penger og gikk innom deli de luca, tenkte at om jeg først skulle kjøpe noe skulle jeg prøve noe nytt, og på deli har de masse morsomme godterier. etter å ha sett i hylla en stund fallt valget på wonka nerds. det var mange smaker og hardt å velge helt til jeg så pakken bortest i hjørnet. sour nerds - ampes apple/ lightning lemon. disse mini godteriene var overaskende gode... etter litt leting på pakken kom jeg også frem til at det er nestle som lager dem.




iPhone-brukere mest fornøyd

da jeg så overskriften hvilke mobilbrukere er mest fornøyd tenkte jeg automatisk på iphonen min, og jeg fikk rett. før jeg kjøpte telefonen i fjor høst fortalte noen meg at iphone brukere blir glad i telefonene sine. vel tenkte jeg de overdriver sikkert, men nei da. jeg rett og slett elsker telefonen min.

min vei til iphone var ikke så veldig kopmlisert, jeg har alltid synes telefoner har hatt en overdrevet mengde med funksjoner og muligheter, telefonen ringer jeg med.... så jeg har alltid lett etter enkle telefoner, ikke det at jeg ikke klarer funksjonene på telefonene, bare det at jeg har hatt bedre utstyr til de samme tingene.
tanken på iphone kom fordi jeg har virkelig hvert plaget av at jeg ikke hørte når folk ringte meg når jeg hørte på musikk på ipoden. samme hvor høy ringetonen var, eller hvor sterk vibrasjon fikk jeg det rett og slett ikke med meg.

tanken på en ipod med telefon var ganske genial... viste det fantes andre telefoner med musikkmuligheter også. men jeg var veldig glad i ipoden min. dette var første tanke....
men det å skulle kjøpe en telefon til 5000 var ikke et lett valg, så det som tippet hele sitvasjonen i dens favør var spillmulighetene + at jeg kunne koble den til mitt trådløse nettverk slik at jeg ikke behøver å bruke mobiltbrebånd.

jeg bestemte meg selvfølgelig midt i mellom 3og4, og bestemte meg for å vente på den nyeste modellen. en lang og "smertefull" ventetid. men til slutt satt jeg med min nye iphone 4 i hånda. (ikke den størelsen jeg hadde tenkt å kjøpe, men orket ikke å vente lengere).

først gikk selvfølgelig telefonlisten inn, men etter det var det rett på musikk og spill. det er ingen tvil om at min telefon brukes mest til musikk og lydbøker, jeg ringer jo ikke så mye.
litt spilling blir det jo også. men veldig glad for at jeg slipper å sjekke mobilen min hele tiden fordi kansje noen vil ha tak i meg. og godt å ha en multiboks hvor kvaliteten på funksjonene faktsik er brukbare.

jeg kan trygt si at jeg elsker iphonen min og jeg er ikke overasket over at det er iphone kunder som er mest fornøyde og som helst vil kjøpe samme merke på nytt...

legger ved link til artikkelen på vg nett:  iphone brukere mest fornøyd

et "lite" stykke norge

jeg husker når jeg var yngere og hadde virkelig lyst på sjokolade, det var ikke helg og jeg hadde ikke mye penger så jeg kjøpte meg en liten eventyr sjokolade fra freia. disse sjokkoladene var akkurat store nok til at de dekket det værste av sjokolade suget og ikke så store at jeg ble kvalm. (jeg er ikke stor fan av ren melkesjokolade)

men i går på rema 1000 fikk jeg meg et sjokk, denne sjokoladen sto i hylla:

dette er orginalen:



 

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin