hits

november 2017

Jiijis julekalender 2017 1. desember

Fargeleggingsbøker for voksne: o jul med din glede og ro i sjelen

For å delta, legg igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet før 23.59 samme dag.

Om du legger igjen mailadresse i delen for mailadresse, vil denne bare bli synlig for meg. Legger du den ut i kommentarfeltet blir den synlig for alle. Det kan ta litt tid før kommentaren blir synlig da jeg må godta alle før de blir lagt ut.

Vinneren vil bli trukket en av de nærmeste dagene av appen the hat (som tidligere år)

Det er ikke noe poeng å delta etter 23.59 da jeg vil se at kommentaren kom inn etter/på midnatt. Ny luke legges ut 00.01 hver dag.

Liste over alle premier i år

Vinneren blir kontaktet på mailadressen som er oppgitt og får 7 dager fra trekning, til å svare. Hvis jeg ikke har fått svar etter disse 7 dagene trekkes ny vinner. Premiene sendes ut fortløpende. jeg skal gjøre mitt beste å få alle premiene trukket før 16.desember send ut senest denne dagen. De trukket etter 16. desember blir mest sannsynlig sendt etter jul.

Glad i julekalendere? Mine Top 10 kalendere i år:

  1. Gjerrigknarken ? åpne dagens luke for å få 5 lodd til hovedtrekning, svar riktig på spørsmålene og få 5 lodd til + muligheten til å vinne en av dagens 10 småpremier ? sjokolade og Flax-lodd.
  2. norgesenergi
  3. flere kommer når jeg har fått gått igjennom 1. desember

Bloggen og kalenderen er IKKE sponset. De som deltar har selv ansvar for aldersgrenser og bruk av premiene. Alt godteriet i bloggen er skaffet i 2017. tar forbehold om at posten leverer som den skal.

Veterinær på besøk

Det var avtalt og jeg viste det, og det er like bra at dyrene ikke viste det, for finnes det noe verre?

Det var nesten dom de hadde forstått det allikevel, for Lykke var hysterisk når det ringte på og Luna løp og gjemte seg under senga.

Hovedoppgaven i dag var å få satt vaksine på Luna, noe som ikke er lett når hun ligger gjemt under senga, men hun kom frem tilslutt og vi fikk fanget henne. Vaksine ble satt og hun ble lyttet på og fikk sjekket tennene, hun må til tanndyrlegen ? ellers var hun rask og fin og så ikke ut som om hun var 10 år gammel.

Vi pratet litt om ting jeg er små urolig om rundt Lykke. Ser hun ordentlig? Blir hun deprimert etter løpetid? Trenger hun også å gå til tanndyrlegen? Svaret var muligens, må utredes nøyere, er ikke bra om hun blir det, må følles med på og ja.

Så nå er det bare å bestille tannrens til begge dyrene

Forhåndsregistrering i julekalendere med premie

Kondomeriet - 1. desember trekker vi en vinner blant alle forhåndspåmeldte som får en pirrende premie.

Norwegian - Melder du deg på før 1. desember, er du med i trekningen av en drømmeferie verdt kr. 50.000! I tillegg trekker vi 10 heldige vinnere av gavekort på 1 000 CashPoints!

gjerrigknarken - Om ca 30 sekunder kan du se om du er heldig og får tilsendt en pose førjulsgodt fra meg! Du får også 10 ekstralodd i årets kalender dersom du registrerer deg FØR 1. desember.

Xxl ? du melder deg vist på nyhetsbrev når du melder deg på julekalenderen. Gjør du det før 1. des er du med i trekning av 10 gavekort på 1000 kr

Glassmagasinet - Alle som registrer seg før 1. desember blir automatisk med i trekningen av årets råeste kjøkkenpakke som trekkes på julaften! Verdi opptil 10.000 kroner!

Europris - Registrer deg nå og du kan vinne gavekort til 5000

Skoringen - Hvis du registrerer deg for dette års julekalenderen allerede, deltar du i den ekstra konkurransen om et gavekort på 1500 kroner til Skoringen

Oversikt Jiijis julekalender 2017

Dette blir siste år med julekalender på jiiji.blogg.no

her er oversikten over årets premier:

1.desember
Fargeleggingsbøker for voksne, o jul med din glede, ro i sjelen

2. desember
After eight

3. desember
godiebag: obos hodeplagg og refleks, doc halslinser orginal, led zeplight , Flying culinary circus napkins ( som blir servietter når du tilsetter vann) , Bluethooth earphone by cph

4. desember
Bok: Juge dredd year one omnibus ? Michael Carroll, Al Ewing/ Matt Smith og 2 godteposer: haribo cola smokker og Malaco brio frukt.

5. desember
Lego idebok

6. desember
Bord kroket/ kinder sjokolade

7. desember
Esprit konfekt + haribo cola smokker og salte frosker.

8 desember
Fox, nox, rox + kinder sjokolade

9 desember
Godiebag: såpe, div prøver, Garnier sminkefjerner, Flying culinary circus napkins (som blir servietter når du tilsetter vann), wonder woman solbriller, Brio frukt godteri

10 desember
Godteri: Malaco brio frukt, Haribo cola smokker, salte frosker

11.desember
Penal

12. desember
Julestrømpe til katt og fleece teppe

13. desember
Esprit konfekt + haribo cola smokker og salte frosker.

14. desember
Ds spill for barn: cars 2, disney friends, nintendogs dalmatiner og venner

15 desember
Nidar favoritter smågodt sprudlende sur

16 desember
Loomband utstyr

17 desember
Bok: ugler i mosen av Einar Hammer, mentos 3 pak, salte frosker, bamse som spiller musikk

18. desember
Godteri: Malaco brio frukt, Haribo cola smokker, salte frosker

19. desember
Peppermynte stenger, Garnier sminke fjerner, halssmykke fra glitter, wonder woman solbriller

20. desember
Førstehjelp mini, doc sitrus, reflekser, Flying culinary circus napkins (som blir servietter når du tilsetter vann.

21. desember
Lag selv robot, malaco brio frukt

22. desember
Freia klassiske venner, kortstokk

23. desember
Gears of war 4 til xbox one, t-skjorte og caps

24. desember
Game of thrones Risk

Palmitos park - Grand Canaria

På turen vår tok jeg om mamma oss en tur i en fisk og fugl park. Den heter Palmitos park og ble anbefalt av de andre vi reiste med. Turen startet med en rutebuss som gikk til parken. Selv om de kaller den en rutebuss og du kan ta den til valgfritt stopp, er den dyrere enn de andre rutebussene i området, men 12 euro tur retur for 2 var ikke så ille.

Prisen for å komme inn var 30 euro per voksne.

Vi hadde lagt opp en plan før vi gikk inn, men da det viste seg at parken var enveis «kjørt» måtte vi bare følge med rundt. Vi startet med marekattene, de er så søte og var ved inngangen. Det var noen dyr i parken også, men føler ikke at det er helt riktig å kalle det dyrepark.

Vi valgte å hoppe over fugleshowene, men angrer litt på det ene. Men vi hadde ikke krefter til å få med oss alt. Var ett papegøye show og et med eksotiske fugler.

Veien videre opp gikk forbi flere fugler og aper. Jeg kan ikke nevne alle da jeg ikke har skrevet ned navnene deres, men vi så ett nydelig påfugl par og mr. Nelson. Litt morsomt da jeg ropte til mamma at her er mr. Nelson og det viste seg at jeg sto vedsiden av en svensk familie, men de var nok enig med vurderingen min.

Vi fikk gå inn i et papegøyehus, her gikk vi med fuglene flyvende rundt oss, vel i teorien, de satt mest oppe i hjørnene. En fugl fløy og landet på mannen foran oss men han skvatt og veivet med armene, stakkar fugl. Men det virket som de hadde det greit der inne.

Vi gikk så innom orkide huset som også hadde noen reptiler. Så mange flotte blomster der inne.

Krokodillen på utsiden av reptil området koste seg i solen.

Ja du kan se han nyter den.

Så var det en nydelig kaktus park nedover fjellet du nå hadde gått opp. Det er så mange arter, kunne ikke ta bilder av alle.

Så tok vi oss en hvilepause på restauranten i parken. Mens vi satt her kom alle fra fugleshowet så det ble fult. Cesar salat og is på meg, oster på mamma.

Etter maten gikk vi å fant oss plasser til delfin showet, dette hadde vi blitt fortalt at vi ikke måtte gå glipp av.

Det var så mange som gikk rett ut av delfin showet og inn i Sommerfugl huset at vi bestemte oss for å ta en omvei og se på resten av fuglene.

Noe jeg var glad for, vi fikk god tid til å se på de nydelige sommerfuglene, og uten å gå i kø.

Så var det ned i akvariet, dette gledet vi oss til. Nå begynte vi å bli slitne av å klatre i fjellet.

På veien ned til utgangen gikk vi forbi en apekatt og babyen hennes. De var nesten umulige å ta bilde av, men de kom ut akkurat i det jeg prøvde.

Etter dette var det nok et sted hvor du kunne gå blant fuglene.

og wallaby og emu nederst i bakken.

Nå trodde vi at vi hadde nådd slutten, men nei da vi måtte igjennom en suvenirbutikk og ett reptilhus til for å komme oss ut. Var litt stresset nå da vi ville rekke bussen som straks gikk, men jeg elsker mini drager.

Vi rakk bussen og hadde en kjempe fin dag i en nydelig, ryddig og ordentlig park.

bading, båttur og utflukt i varmen

Det er alltid stort når de kommer med den saltbakte fisken. Men dessverre ikke like stort i år da saltblokkene har blitt mindre og de ikke trenger å hakke den opp lengre, men jeg kan forstå at det ikke er økonomisk eller økologisk å bruke så mye salt for å underholde oss.

Vår tradisjonelle fiskemiddag var nydelig som alltid og vi koste oss.

I går var vi inne i Mogan. En nydelig by med flotte blomster. Jeg var en tur opp i gamlebyen hvor det var trange gater og kanarifugler som kvitret fra verandaene. Dessverre kan jeg ikke si så mye fint om stedene vi stoppet og spiste. På det første stedet var bordene så klissete at jeg grøsset, på det andre stedet fikk jeg spagetti med spagettisaus fra glass, men jeg var heldig, jeg ble ikke matforgiftet.

På turen hjem tok vi glassbunnbåt langs kysten. Til vår overraskelse var kapteinen veldig pratsom og vi fikk en guidet tur med fakta om alle strender, huler og hoteller på veien. Det var en utrolig koselig båttur. Vi gikk av båten på anfi, og tok oss en liten vann/is pause her før vi startet gåturen til hotellet. For et sted?

Middag ble på hotellet, nå var en av oss blitt syke. Det er helt klart at hotellet har gitt opp å konkurrere med utestedene i området, det fristet heller ikke å komme tilbake hit å spise.

Vi tok en tidlig kveld.

Har fått flere nydelige bilder og klipp av Lykke som koser seg hjemme, nå begynner savnet å bli stort.

Siden en av oss fortsatt er dårlig i dag, ble det en rolig dag. Først hadde jeg tenkt å gå å snorkle ved den raserte trappa mi, men det var lavvann og umulig å komme seg ut. Så vi var litt på stranden i stedet. Fikk badet og snorklet der, men ikke noe særlig å se på.

I kveld skal vi tilbake til den nydelige appelsin anden på den kinesiske restauranten. Gleder meg.

de første dagene i solen

Onsdag morgen, klokken fire, startet vi på vår lange reise til sol og varme. Først buss til Gardemoen, så fly til grand Canaria og så buss til Patalavaca. Fikk sett to filmer på flyturen, spiderman homecoming og grusomme meg 3.

Det var godt å komme til hotellet som har blitt mye finere og lysere de siste 8 årene. Vi startet vår første dag i solen i bassengbaren, her spiste vi lunch før vi handlet inn litt og hvilte før middag. Vi fikk en god middag på stranda og jeg fikk reisens første, men langt fra siste banansplitt.

Vi gikk tilbake til rommet og sov som noen steiner frem til frokost neste dag. Frokost avdelingen var også pusset opp og vi skal ikke starte dagene våre sultne. Denne dagen var det overskyet så vi reiste inn til porto Rico og handlet. Her fikk vi kjøpt noen småting og tok oss en drink i skyggen.

Til lunch kom vi oss hjem til stranden, men nå var jeg så sliten at jeg både sovnet under måltidet og gikk rett og la meg etterpå. Heldigvis gjorde noen timer søvn at jeg fikk en fin kveld. Vi spiste and i appelsin saus på en kinesisk i gata, det var nydelig.

I dag har vi vært på stranden, gått litt i området og badet mye. Nå skal vi ut på vår tradisjonelle fiske middag nede på stranden.

Her er det visst hetebølge, godt vi har sjøen til å kjøle oss ned med.

klar til avreise

2 timer til bussen går og jeg er ferdig pakket og klar. Nå har jeg bare en del timer å slå i hjel før ferien starter. Hvor jeg skal? Navnet har noe med hunder, det er stort og veldig populært hos oss nordmenn.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin