hits

november 2015

Jiiji`s julekalender 1. desember 2015

Legg igjen en kommentar med navn/nick og mailadresse i kommentarfeltet før 00.00 for å delta. Kun en deltagelse pr navn/mailadresse. Legger du igjen mailadresse i rubrikken for dette vil kun jeg se den. Jeg tar ikke ansvar for eventuelle aldersgrenser.

Dagens Premie: 

Dr. Lykke Bodylotion og dusjkremJeg skal prøve å trekke vinner dagen etter, men forbeholder meg retten til å utsette dette om resten av julestyret eller helsen gjør dette vanskelig. Vinner blir i pr også, trukket ut av iphone appen: the hat.
Om jeg ikke får kontakt med vinner innen 1 uke fra trekning, vil det trekkes ny vinner. Vinneren vil bli gratulert som svar til kommentar og få tilsendt mail. Det publiseres ikke egen vinnerliste.
Premiene blir sendt fortløpende med posten og jeg har som mål å få sendt unna alle det er mulig å sende før postens leveringsfrist før jul. De etter postens leveringsfrist kan bli sendt etter julaften.

 Denne kalender og blogg er IKKE sponset

For å se fullstendig gaveliste trykk her

Ta gjerne en titt på facebooksiden til smykkene mine ved å trykke her ( ikke noe krav)

noe jeg ikke har gjort før

I kveld gjør jeg noe jeg ikke har gjort før, jeg drar på kino alene.

For noen er det å dra på kino alene en tabu, jeg har alltid sagt at jeg ikke er redd for at folk skal se meg gjøre ting alene og alltid ment det. Grunnen til at jeg ikke har gått på kino alene før er faren for anfall og at jeg derfor skal ha med ledsager.

Men nå har det seg slik at de vennene som skulle være med har vært for opptatt og støttekontakt ordningen fungerer ikke. Jeg skal se filmen og jeg må se den før 1. desember. Så siden den nå går på kinoen her oppe, bestemte jeg meg for å prøve å gå alene.

Selvfølgelig faren for anfall er der, men jeg skal kjøre rullestol hele veien bort, den står rett utenfor døra og jeg kan kjøre den hjem igjen. Så dette skal gå bra.

Er kjempe glad for å ha en kino i nabolaget #Symra #hungergames

svar på julekalendere 29.11.15

Norli
Premie: gavekort på 1000 kr
spørsmål 1: Hiv o'hoi! Jon Michelet har utgitt bind 4 "Blodige strender" av sitt romanepos "En sjøens helt". Serien er elsket av både kritikerne og leserne, og har solgt over 500.000 eks i Norge. Bind 4 starter i april 1942, og avsluttes med....
svar: D-dagen "Operasjon Overlord" 6. juni 1944

Filmweb
se 27.11

julemarked på gnisten 28.11.15

I dag var det julemarked på aktivitetshuset gnisten og oppe i hjørnet satt jeg som vanlig med smykkene mine. Fra klokken 10.00 til 14.30 satt jeg der før utmattelsen tok overhånd og jeg reiste hjem igjen (det stengte 15.00)

Jeg har solgt smykker og diverse ting for 860 kr og pratet med mange koselige mennesker. Fikk en vaffel av tanta mi da hun kom innom og kjøpte meg et sjokoladekake stykke litt senere.
Jeg hadde lykke på besøk en times tid og hun fikk hilst på mange. Men det var litt kjedelig når ikke all oppmerksomheten var på henne.

Etter julemarkedet var det opp til mamma og slappe av der til middag.

Gleder meg til å kunne legge meg til å sove nå.

svar på julekalender 28.11.15

Norli
Premie: gavekort på 1000 kr
spørsmål 1: Hurra! "Bienes historie" av Maja Lunde vant denne uken bokhandlerprisen, og er med det kåret til årets beste norske roman av landets bokhandlere. Når foregår handlingen?
svar: I fortiden, nåtiden og fremtiden

Filmweb:
se 27.11

svar på julekalender 27.11.15

Norli
Premie: gavekort på 1000 kroner
spørsmål 1: I boka bedriver naboene en "synkron" aktivitet. Hvilken?
svar: synkron trampolinehopping

Filmweb
Premie: PlayStation 4
spørsmål 1: Hvor mange luker er det i årets julekalender?
svar:24
spørsmål 2: Hva er årets hovedpremie?
svar: Apple TV

Redselen ved å skille seg ut

Jeg har flere ganger undret meg over nabolaget sin tilsynelatende skrekk for å skille seg ut, eller i disse tilfellene være først ute. Vi har stor opprydding en gang i året, på våren. En mulighet til å kaste alt av søppel som har hopet seg opp i løpet av året og som er for stort til å kaste i vanlig søppel. Somregel er dette lagt opp så langt unna da jeg har hjelp som mulig, så jeg blir gjerne den første til å sette ut ting. Et år var det bare papp og jeg tenkte jeg kunne vente og ikke være først ute i år også, men jeg ventet og ventet og ingen satte ut noe. Stille lo jeg for meg selv kvelden før og tenkte at kanskje ingen tør å være den første, eller kanskje ingen andre skal kaste noe denne gangen.

Jeg tokk pappen min og satte den ut og noen timer senere var innkjørselen fylt opp. Når jeg starter noen dager før bygger det seg sakte opp i løpet av dagene, men dette var ganske komisk. Satt de i vinduene og så på å ventet?

Jeg ler for meg selv og glemmer dette mens livet går videre. Vel glemte det helt til jeg satte opp julelysene mine. Jeg hadde planer om å sette dem opp tidligere på dagen, men glemte det og da jeg gikk tur med Lykke når mørket hadde kommet slo det meg nok en gang hvor mørkt og kjedelig det er ute nå.  Det første jeg gjorde når jeg kom inn var å sette opp lyslenkene mine på verandaen. Når vi gikk tur igjen 2 timer senere var det kommet opp to lys dekte verandaer til.

Er det bare noe jeg innbiller meg eller er virkelig folk så nervøse for å være den første til å gjøre noe?

Julekalender og julekampanjer uten spørsmål (oppdateres fortløpende)

Bladkongen : pleier å være spørsmål spill

Ccdame`s frisør :trekkes gave hver dag fra 1.

DFDS :div premier, av og til spørsmål av og til spill

Douglas : sminke/hår ? påmelding og daglige trekninger

Dr. lykke :trekker vinner av påmeldte hver søndag i advent.

Expert :vinn ønskeliste for 100 000 kr

Eplehuset : vin ønskeliste opp til 30 000

Ferner Jacobsen AS : facebook ( har startet)

Fjordland : nye spørsmål hver uke

Fotoknudsen : instagram

Glass Thomsen : facebook trekning hver søndag

Kaspara : instagram

Lakkfeber : facebook, trekning en gang i uka

Rockman : påmelding/ facebook

Shoppic : trekning av påmeldte hver dag

begravelse for pappa

I går var det begravelse for pappa i Grefsen kirke. Det var så mange som hadde møtt opp og jeg satt der på første rad med resten av familien og ønsket at jeg bare kunne forsvinne. Det var nydelig sang og taler, men jeg må innrømme at etter hvert tok kampen om å ikke gå i anfall over og jeg fikk ikke med meg alt.

Rart det å gå ut i kulden og følge en kiste som beveger seg veldig sakte. For å så gjøre det jeg liker aller minst ? å gå over andre sine graver, for å gravlegge en man elsker. Det hele er så urealistisk i hodet mitt at jeg sliter med å holde tankene til stedet. Med den lave sola føltes det litt ut som om å være i en tegneserie.

Følelsene hopper fra det ene til det andre fortere enn jeg klarer å henge med og jeg er glad jeg har stolen så ikke alle ser hvor svimmel og forvirret jeg egentlig er. Men det kom en trapp og jeg måtte kjøre en lang omvei rundt og selv om alle syntes synd på meg og noen ville være med på runden rund var jeg bare takknemlig, litt tid til meg selv for å plassere hodet ordentlig.

Minnestunden ble for mye for meg. Jeg fikk med meg de første talene og kakene, men da klarte jeg ikke mer og måtte hjem og legge meg. Selv om det var langt fra like mange på minnestunden som i kirken, er det noe annet når man må forholde seg til dem. Oppi alt surret av følelser og tanker skal man også klare å spille memory med ansikter og navn. Om å gjøre å plassere flest riktig. Ingen som blir fornærmet om du ikke klarer det, men man blir jo ganske frustrert på seg selv når man nesten ikke kjenner igjen tanta si.

Ikke tolk meg feil, det var en vakker og fin minnestund som pappa ville ha elsket og jeg tror gjorde veldig god for Ragnfrid og lillesøster. Folk var hyggelige og det var virkelige gode kaker, som jeg tok bilde av.

Det er kanskje ikke rart det hele er uvirkelig og blir litt mye, det er jo faren min og han er borte. Jeg ser familien min ha det vondt og det er ingen ting jeg kan gjøre, det må gå sin gang.

Det var godt å komme seg hjem og i seng. Jeg ble sint hver gang telefonen ga en lyd og dro meg vekk fra den sorte ingenting. Selv om det bare var folk som ville meg vel, måtte jeg innse at telefonen måtte av og valpen min hjem.

Det var fint, men jeg er glad det er over. Jeg er ikke god på store felles ting og sorg er nok det verste av alt å dele, det er så sårbart. Men jeg er veldig glad i kaker og har kost meg med å lage to av tingene på bordet denne uka som har vart en måned.obos dag på senteret

Jeg har visst om obos dagen i noen dager og samlet opp alle kjøpene mine til disse to timene.  Det ble ny topp og jakke til begravelsen fra lindex, Lommelykt og cola light smak til brusmaskinen på Clas Olshon, En pose med jule skumm på Nille, to deodoranter på Vita, nytt flexi bånd på dyrego (lykke sitt gamle gikk i stykker tidligere i dag), drops på blomsterbutikken, mat på meny, overaskelsesposer på glitter, skolebrød hos bakeren og ny lakkerte negler på lakkbar.

Lodd for hver gang man handlet, og denne gangen vant jeg også.

Vant en liten obos premie på lykkehjulet. Pilen havnet midt imellom og jeg kunne velge om jeg ville ha obos premie eller melde meg på konk om gavekort på 1000. gikk for obos premiene.

Men på lodd trekningen vant jeg av alle ting en kaffe maskin ? noen får en overraskelse til jul, vet bare ikke hvem enda.  


det var en spennende dag for Lille Luna

Ja Lykke har hatt en fin dag og Luna en spennende en. For på en eller annen måte klarte hun å løpe ut døra i dag. Jeg tviler sterkt på at det var da jeg dro til senteret så kanskje før. Mener jeg sjekket om luna lå i buret til lykke før jeg dro, men noen ganger kan forventningene dine lure synet.

Uansett når jeg kom hjem 22.30 fra senteret møtte jeg en nabo utenfor døra mi. Hun hadde stått i 20 minutter og prøvd å få tak i meg siden det var blitt funnet en katt i oppgangen.
Det var en annen nabo som hadde fortalt henne at det lå en katt i vinduskarmen i oppgangen. Heldigvis viste hun at det var min katt og hun tok den med seg inn.

Så luna har vært på besøk hos de i fjerde en stund. Opplevd ett nytt hjem, livet i oppgangen og flere hunder. Ikke dårlig for en innekatt som ikke går mer enn 3 skritt fra dørkarmen.

Heldigvis ble hun tatt vare på og ikke kastet ut i kulda. Så nå har tillitten hennes til mennesker økt enda mer, men hun går en bue om døra.Lykkelig dag for lille Lykke

Lille Lykke Polaris har hatt en dag som lever opp til navnet.

Hun vekket meg 1 time før vekkerklokken skulle ringe og fikk en lang stund med kos i senga før jeg var våken nok til å stå opp. Vanligvis ignorerer jeg bare henne om hun er leken og jeg ikke tror det er noe annet, men i dag var det greit.

Vi tok en rask tur i nabolaget for at hun skulle få gå på do, så gikk vi inn igjen så jeg skulle få spise. Jeg startet så med husarbeid og onkelen min ringte og inviterte meg på middag senere. For at hun skulle være renslig der valgte jeg å gi henne maten og ta en tur på skogsområdet nedenfor. Det er ikke en veldig lang tur, men siden det ikke er lys der nede er det ganske begrenset når jeg kan gå der nå om vinteren.

Lykke synes forresten snø er kjempe morsomt ?

På veien opp fra skogsti turen møtte vi på en annen valp som Lykke ser ut til å bli veldig god venninne med. de løp rundt og koste seg lenge. Når vi kom hjem igjen var det bare 20 minutter til vi skulle kjøre rullestolen bort til familien og jeg rakk bare å skifte før det var ut igjen.Det er morsomt å kjøre rullestol og ha fullstendig kontroll på verden. Og enda bedre er det når turen ender opp ved en familie med barn. Mens vi spiste lå hun som slaktet på gulvet og sov.

Så var det rullestol tur hjem igjen. Nok en 30 minutters pause før det var mat og ut igjen. Det er så mange og møte ute og det tok litt lengre tid enn planlagt. Det var ikke så moro når mamma dro på senteret, men når jeg kom hjem igjen ble det enda en tur. Denne gangen møtte vi en annen leke partner og jeg er overasket over at hun ikke ligger rett ut nå også.

Alt i alt en perfekt dag i lille Lykke sin verden.

en mørk dag

 

I går var en mørk dag. Jeg sto opp klokken 3 og mørket hadde allerede startet å svelge verden. Jeg visste allerede at familien hadde samlet seg for å si farvel til Pappa og jeg skaffet hundevakt og pakket sammen sakene mine for å plukke opp broren min og holde dem med selskap. I et halvmørkt rom satt vi time etter time og hørte på pustemaskinen og byttet på å holde han i hånden.

Av og til samlet vi oss ute på gangen og andre ganger måtte man bare bevege seg litt i gangene. Folk kom og gikk for å se til han og oss. Det var bestilt inn en nattevakt til å passe på han over natta slik at vi kunne dra hjem og hvile. Mens nattevakten satt i oppsummeringsmøte og vi gjorde oss klare til å dra, forandret pusten seg og vi forsto at tiden var inne.

Pappa sovnet stille inn med de nærmeste rundt seg, eller akkurat vært der 22.20

Han kommer til å bli dypt savnet og jeg prøver å holde fokuset på at han slipper smertene og den tilstanden han har vært i de siste ukene.

Alltid glad i deg pappaoversikt over julekalender premier 2015 (jiijis julekalender)

 1. Dr. Lykke Bodylotion og dusjkrem

2. neglepakke


3. dvd pakke 1 : shutter island, the village, kick ass


4. black pack


5. lush suprice


6. loom band kit med 5800 deler


7. brettspill


8. brunpakke


9. dvd pakke 2 ? smurfene 2, simbad, se opp ( uforseglet)


10. overaskelsespakke 1


11. overaskelsespakke 2


12. liten bokpakke


13. decor pakke


14. filmpakke 3 ? oceans eleven, the expendebles, hulk, i robot.


15. lush ? fun


16. pink pack
17. dvd pakke 4 ? thats 70s show sesong 2, be kind rewind, Jeg meg og irene


18. dr.lykke boddylotion og dusjkrem.19. glitter og glam


20. strikke pakke


21. lipgloss pakke


22. dvd pakke 5 ? magick mike, hotel rawanda, just like heaven, maurice


23. supricebag


24. fargeleggingspakke.
Malebøker:
- tgr mini 30 sider
- tgr malebok 40 sider
- på havets bunn
50 fargeblyanter
blyantspisser
Harney & sons white christmas teaVerken kalender eller blogg er sponset.
Jeg tar ikke ansvar for bruk av premiene.
Vinnere må selv ta forhold til eventuelle aldersgrenser.spillexpo 2015

 Filmklippene mine fra spillexpo ble ikke noe bra så jeg lager ikke film.

 

Det var en hard start på dagen. Du vet en slik dag da ingenting virker og alt faller. Jeg var kjempe glad for at jeg sto opp en time tidligere enn planlagt da jeg brukte en hel time bare på å få skriveren til å virke så jeg kunne skrive ut billetten, bare for å glemme billetten når jeg dro?
Når vi skulle få ut rullestolen slet jeg fordi en nabo har vært borti den og fiklet med den. Takk for det ? men jeg fant problemet og etter noen sterke ord var vi på vei til Oslo s.

Drosjeturen roet meg litt ned, men unntaket om at jeg kom på billetten. Jeg brukte meste parten av turen for å finne app så jeg kunne ha billetten digitalt. Hadde satt pris på om denne muligheten hadde stått på billetten og ikke bare ordre om å printe den ut.
Når vi kom oss på toget var jeg rolig.

Jeg hadde nok noen fine ord å si om Norges varemesse og rullestol vennligheten deres når vi kom frem også. Det er fint inne og du kommer deg fint inn om du ikke bryr deg om å kjøre mot trafikken litt og møte aggressive trafikanter eller kan fly over plutselige: obs : lasteplan ( håper du så dette skiltet og ikke tittet innover eller på noe foran før du kjørte utenfor)

I år syntes jeg SpillExpo skuffet. Jeg hadde det veldig koselig der vi gikk/kjørte igjennom. Men jeg prøvde ett spill. Det var på xbox standen hvor en veldig snill mann kom og forklarte oss at det var en rampe ned fra plattformen på andre siden. Jeg unnlot å svare, ja hvordan tror du vi kom oss opp. I stedet forklarte at vi ikke prøvde å finne en vei ned, men å prøve et spill. Køer på kryss og tvers av platåer kan være en stor utfordring.

Kø er vel det som kjennetegner spillexpo mest. Men det var også til tider umulig for meg å se hva som foregikk grunnet folkemengder som samlet seg rundt. Dette gjorde også at jeg ikke fikk tak i de som jobbet der for å for eksempel få flyttet vekk en stol så jeg også kunne prøve spillene. Jeg hadde teoretisk sett klart å komme meg ned på gulvet til de dataspillene ved sakkosekkene, men formen min tilsa at det kunne bli i det meste laget etter hvert og da jeg så at ledningene ikke var lange nok til å rekke opp til stolen, vel da kjørte jeg stille videre.

Dagens høydepunkt var sukkerspinnet, det var dyrt å betale 300 kr for å komme inn å kjøpe et sukkerspinn.

Men som sagt klarte vi å gjøre det til en koselig stund der vi gikk/ kjørte rundt. Det var noen fine kostymer selv om jeg ikke holdt ut til konk. Alt i alt tror jeg at dette ble siste tur på spillexpo for meg. Det er rett og slett for trangt og for lite tilgjengelig.

Ps: fikk 10 treff på ds da, det var moro.

i går aktiverte jeg apple music

I dag leter jeg desperat etter en måte å få det vekk fra telefonen min igjen. Jeg startet den gratis prøveperioden for det var en sang jeg ville høre. Men så fort den var aktivert ødela den alle sangene jeg hadde kjøpt på itunes før. Eller jeg fikk høre 5 sekunder av hver sang.

Logget meg av, men dette hjalp ikke på sangene. Men så restartet jeg telefonen og sangene var tilbake til normal.

Nå tør jeg ikke prøve flere sanger derfra da jeg ikke kan drive å restarte telefonen hver gang jeg vil høre en sang. Ikke var jeg særlig begeistret for sorteringsmulighetene der uansett.

Fått deaktivert programmet fra februar, men eneste måten å holde den unna telefonen min de nærmeste 3. mnd er å ikke logge seg på.

Idiotisk program.

Ps: vet du hvorfor apple kunder er lojale? Fordi om de bytter mobilleverandør må de betale for de samme programmene på nytt.

veldig kort om spillexpo

I dag var jeg på spillexpo med gocam festet til armen min. jeg får ikke sett igjennom klippene og sett om det ble noe i kveld, men jeg hadde en fin dag og vil skrive mer om det i morgen.

Nå må jeg ut på tur med Lykke før jeg legger meg.

God natt

ønskeliste julen 2015

Ønskeliste jul 2015

Lykke ønsker seg leker?.
luna ønsker seg små leke mus og kos

Til lykke ønsker jeg meg:

God pelsklipper
flexi bånd 8 m

Til meg ønsker jeg meg:

Iphone ladekabel ( mine har en tendens til å slutte å virke etter at Lykke har funnet dem)
øretelefoner bluethooth til pc
Doctor Who: The Colouring Book
Harry Potter Colouring Book
Animorphia. En helt spesiell fargeleggings- og tegnebok

Gavekort itunes ( musikk)
gavekort / handletur zizzi
perler og perle utstyr
saueskinn til å ha foran peisen

Om noen skulle ville kjøpe noe dyrt til meg hadde jeg ikke sagt nei til:
Ny tv
Ny data skjerm
ps4
båt
campingvogn
hytte
hus med hage

Bok: Dime store magic (Women of the Otherworld 3) - Kelley Armstrong

125926

Denne boken følger heksen Paige som i forrige bok både mistet moren sin, fikk ansvaret for en tenåring og ledelsen over heksene. Det er ikke lett å være så ung og skulle lede mye eldre hekser som står på sitt. En av tingene de står på er at de ikke liker tenåringen hun har i huset. Når halvdemonen fra forrige bok kommer og snur livet til Paige opp ned ved å kreve omsorgen for tenåringen blir det en kamp mot hekser, trollmenn, halvdemoner, advokater og media. Det er ingen tvil om at noen er ute etter å ødelegge livet hennes.

Jeg savnet Elena i boka og jeg var ganske lettet når den var over og det tar nok litt tid før jeg fortsetter med serien (om jeg gjør det)

bok:stolen (Women of the Otherworld 2) Kelley Armstrong

11922

En gruppe mennesker har funnet ut om overnaturlige vesener og fanger dem et sted for å forske på dem. I fronten står millionæren Tyrone Winsloe og under han forskere og psykologer som alle har sin egen agenda. De har allerede en Heks, en trollmann, en halv demon men sjamanen deres rømte og ble jaktet ned og drept. Nå ønsker Tyrone Winsloe noe mer skremmende og lurer på om det ikke kan finnes varulver eller vampyrer ?

Mens de overnaturlige samler seg for å finne ut av hvem som stjeler dem, blir de jaktet på. Og høyest på listen ligger selvfølgelig den eneste kvinnelige varulven Elena. Spørsmålet er om de har tatt seg vann over hodet med å gå etter de sterke rasene. Og hva skjer når ønskene til alle de forskjellige involvert starter å kollidere.

Etter en bok om varulver, blir vi nå introdusert til resten av de magiske rasene. Alle med sine egne styrker og ulemper og alle med ett eneste ønske, om å holde seg skjult fra mennesker.

Jeg var nok ikke like glad i denne boka som den forrige. Jeg liker Elena men synes ting fort blir forutsigbart og ensformig. Den undertonen rundt sex ødelegger mye for meg, det er ikke lett å skulle skrive flere seksuelle skildringer og ikke bare ødelegge historien. Ja voksne mennesker har sex skriv de gikk ut i skogen og hadde sex og bli ferdig med det, jeg bryr meg rent lite om detaljene.

når man går tom for fornuftig mat å teste

 Jeg satt her en dag å leste overskrifter på nettavisen da jeg til min ikke så veldig store overraskelse kunne lese at kokos/sjokoladeboller fikk så lite som terningkast 1 på sunnhets skala. Etter å ha stoppet blikket mitt for å lese overskriften igjen kunne jeg konstatere at jo de hadde testet hvor sunne disse var.

Er det virkelig så folk som er klar over at kokosboller bare er sukker. Det har aldri falt meg inn at dette kan være en «sunnere» snack. Jeg åpnet artikkelen nå for å se grunnen, og tydeligvis tror folk det er sunnere fordi de inneholder mye luft. Konsentrert eller spredd sukker, er du ute etter noe sundt hold deg lang unna kokos/sjokoboller.

Jeg har lagt merke til at fler og fler ting nå testes opp mot hverandre etter hvor bra og sunt det er. Nå snakker jeg ikke om tester etter skjulte ting, men store artikler om at det er usunt å spise det ene godteriet etter det andre (etter hva som står på pakken)

 Hvor er interessen for de virkelige alternativene? Hva med å sammenligne dem mot et eple eller en brødskive. La dem som er så opptatt av helse at en slik statistikk avgjør hvilken bolle de skal kose seg med, se hva de egentlig spiser. Har du først bestemt deg for å ta en kokosbolle har det veldig lite å si hvilken du tar, og er du nervøs for kaloriene er det sikkert mye bedre alternativer for deg.

Hvis du har et så avslappet forhold til kalorier at du ikke skjemmes av å ta en kokosbolle en gang innimellom, fokuser på den du liker og ikke kaloriene. For det er jo tilslutt det som er grunnen, noe å kose seg med.

 

hunde treff igjen

Var en liten tur på besøk hos pappa, han er ikke bra. men et kyss fra lille Lykke Polaris fikk selv han til å smile.

Etterpå satt vi på med tanta mi opp til Ragnfrid og Katrine. her spiste vi carbonara og pratet mens hundene fikk lekt seg litt sammen. nå er vi begge to helt utslitt.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin