hits

oktober 2015

haloween og samhain

Det er ikke lett med to så store dager på en dag. Mange vil vel påpeke at det til en viss grad er samme feiringen, men jeg er ikke helt enig. Jeg kunne mer enn gjerne gitt slipp på tiggingen og truslene og bare konsentrere meg om å minnes de døde. På den måten kan man jo se at de to feiringene hat utspring på hver sin side av samme sak.

Haloween er basert på troen om at de døde kom tilbake og man kledde seg ut for å passe inn og ikke bli kjent igjen. Samtidig satte man ut mat til dem slik at de var tilfreds.

Samhain går ut på å møte de døde, tilfredsstille dem, minnes dem, roe dem. Du gjemmer deg ikke for dem, men inviterer dem hjem til deg og deler et godt måltid mens du mimrer.

Uansett, så har jeg startet å åpne huset for Haloween grunnet barna og nå kan jeg ikke bare stenge. Så jeg lagde spøkelses pikekyss og hadde litt godteri i en skål. Kostyme hadde jeg på meg også.

Når klokken passerte 19.00 (vanligvis 20.00 men var sliten i år) slo jeg av lykta, fikk av meg kostyme og sminke. Gikk kos eller knep med Lykke til tanta mi før jeg startet Samhain. Har gjort klart til Samhain i løpet av hele dagen innimellom alt haloween maset.

Nå er jeg fullstendig utslitt etter å ha feiret to høytider på en gang, så nå tar jeg med meg lykke og legger meg.

God natt og spøk vidre

første ( og vi håper siste) runde med utredning av Lykke ferdig

 Det er kanskje ikke det vi kaller beste start, å møte opp til timen midt på dagen på tirsdag og finne ut at de hadde glemt å informere om at hun måtte være fastende, men fikk ny time i dag. Eller egentlig ikke time. Siden de skulle ta så mange tester ble hun levert klokken 08.00 og har akkurat kommet hjem. Alle testene de fikk svar på var veldig positive og nå venter vi bare på svar fra de som måtte sendes ut til laboratorium. Det kan ta opptil to uker før vi får svar på disse prøvene.

Hun var så glad at hun tisset på seg da jeg kom for å hente henne i dag, men utenom prøvene tror jeg hun har hatt det fint. De innrømmet at hun har blitt en liten yngling hos dem og jeg vet de diller mye med henne. Men hvem kan la være å elske henne.ekstremt rar musikksmak

Jeg hadde en x (for hvem har vel ikke hatt det) da det ble slutt fikk jeg slengt en kommentar etter meg. En kommentar jeg har tatt til hjertet mitt og er stolt av, selv om jeg tviler på at det var meningen. Jeg har vist veldig rar musikk smak.

Jeg skal innrømme at jeg ikke er så flink til å få med meg de nyeste sangene. Jeg tar meg sammen i perioder. Dagens sang på bloggen min har også hjulpet meg mye med å ta et dypt åndedrag og lide meg igjennom noen hitlister for å se om jeg finner noe jeg liker.

Det kan være mange grunner til at jeg liker en sang. Det kan være melodien, følelsene den vekker i meg, tankene den bringer frem eller bare at den er veldig bra. Grunnen til at jeg finner liten tid til å prøve ut alt nytt er at jeg fort får hodepine av for mye bråk. Veldig mange sanger er bråk og når de kommer på rekke og rad er det som å be om migrene, jeg hører aldri på radio.

Men hovet problemet er at jeg har så mye musikk jeg allerede elsker, og det tar tid å høre på dem.
Musikk smaken min går over alle sjangere og alle 10 år.
læreren min på vk1 måtte bare le da jeg forklarte at jeg ikke hilste på han i heisen fordi man rett og slett ikke setter Beethoven på pause.

 

Lykke Polaris syk igjen

Det var bare å puste rolig og holde seg godt fast i bokhylla da jeg våknet til en seng full av oppkast igjen. Jeg hadde ikke våknet av at hun kastet opp, men at hun bjeffet på Luna Felis som kom og så til henne. Sjanglende grunnet søvnmangel de siste døgnene fikk jeg løftet hunden ned på gulvet og startet å bytte på senga. Det hjelper rent lite å ha hjelp til å skifte på senga når du bare har hjelp to ganger i uka. Hun har enda ikke timet å være dårlig med noen av BPA besøkene mine.

Jeg flyttet teppet og lekene hennes ut på gangen og lot henne sove videre der etter at jeg hadde sett at hun både spiste og drakk. Det var ikke noe i veien med kreftene på bjeffingen hennes heller. Jeg registrerte at det var lite klaging over å bli låst ute av rommet, men sovnet fort igjen.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg sov før jeg nok en gang ble vekket av at hun bjeffet. Denne gangen var det noen som bråket i oppgangen. Jeg tror ikke hun kastet opp mens jeg sov, for jeg tror hun sov også. Men når hun våknet startet det igjen og hun var fullt i gang da jeg åpnet soveroms døren.  Jeg startet med å vaske i gangen og fikk gitt henne slik melkesyre ting som jeg hadde liggende, det kom bare rett opp igjen.

Jeg pratet med mamma og hun sa at hun skulle ta lykke for meg, men mens jeg ventet på henne kastet hun opp over 10 ganger til og jeg ringte dyrlegen. Hun hadde kommet til det punktet at hun bare kastet opp skum, men hun sluttet ikke for det.

Det var bare å putte henne i buret og reise ned dit. Hun ble undersøkt og det ble tatt bilder. Hun var fortsatt relativ våken og siden ikke bildene ga noe klart svar fikk jeg valget om å legge henne inn igjen over natten eller få en kvalme stillende sprøyte og ta henne med hjem og prøve å se det ann.
vi gikk for det siste alternativet og hun ble plassert hos mamma først, så kom kusina mi å hentet henne. Alle var litt bekymret for at jeg ikke har fått sove, jeg kan blir virkelig dårlig.

Fikk tekstmelding om at Kusine og tante beholdt henne over natta og ved 11 tiden i natt fikk jeg melding om at hun var blitt bedre og at hun nå hadde lekt litt.

Det er veldig vanskelig for meg å være borte fra henne når hun er syk, men hun er i veldig gode hender og hun kommer hjem i løpet av søndagen og jeg har da hatt tid til å vaske ned ordentlig.

Dyrlegen vil nå at vi skal utrede henne dypere på hvorfor hun blir så dårlig. Så blir vel en runde til uka.

et mareritt av en hund

 Greit nok, mesteparten av tiden er hun en herlig prinsesse, men denne prinsessen går inn i tenårene og det merkes. Først og fremst er det trassen hennes. Leste et sted at hunder ikke kan gjøre ting bare for å være trassig, tror ikke på det lengre. Selv mamma måtte sukke oppgitt og innrømme at det ble slitsomt da hun hele tiden ville løpe inn i hjulene på rullestolen min. hva skal man gjøre? Mitt største problem på tur er den klassiske tre skritt sitt, tre skritt sitt osv hele turen. Hun er ikke sliten, hun er bare trassig.

Men det som tok kaka i natt er ekstremt mangel på søvn da hun har en agenda mot at jeg skal sove nå. Hun skal sove, men jeg skal sitte våken å se på henne ellers bjeffer og klynker hun til hun vekker alle rundt. Jeg pleier å ha henne i senga, men nå bare biter hun så fort jeg prøver å lukke øynene. Svaret er nei mamma.

Tok henne med ut for at hun skulle få gått på do, selv om jeg bokstaveligtalt er på grensen til å falle sammen. Holdt bare på å dette om to ganger der ute. Stelte meg inntil en lyktestolpe som kunne hjelpe å holde meg oppe men da løp hun bare i en halvsirkel så langt båndet var og pep hver gang det stoppet, det var også aktiv forsøk på å bite over båndet. Fikk henne ikke til å gå på do på denne måten, som var hele poenget med turen ut så jeg ga meg og gikk på gresset med henne.

Lykke er mørkeredd, hvorfor hun vil så veldig ut av lyset foran oppgangen forstår ikke jeg for halen forsvinner under bena og hun kryper og piper på hver busk, vindkast, blad, gress strå osv. og det hjelper ikke da hun hørte noe klirre mens det blåste over veien og hun satte i en bjeffe runde som virkelig ikke passer midt på natta.

Jeg prøvde å ta henne med tilbake til lyktestolpa foran oppgangen, men det var for sent. Nå bare pep hun og ville inn igjen. Ikke fikk hun gått på do, jeg har flere merker av tenner og er totalt utslitt. Hun og, hun sovna på gulvet på gangen og vil ligge der så lenge jeg sitter her og ikke beveger meg. Men nåde meg om jeg prøver å få noe søvn.

bok: Bitten (Women of the Otherworld -1) - Kelley Armstrong

 Bitten (Women of the Otherworld #1)

Elena Michaels er verdens eneste kvinnelige varulv. Bitt av sin tidligere elsker Clay. Forholdet deres har vært veldig ustabilt etter at han bet henne og nå har hun forlatt flokken for å leve et normalt liv i hjembyen. Ting ser ut til å gå greit, med en koselig samboer, stabil jobb og nesten kontroll på denne ulvedelen.

Men så får hun et telefon fra flokken sin leder, hun blir kalt tilbake fordi det er funnet et lik ved tomten deres og politiet er involvert. Det er helt klart en varulv som står bak og de trenger hennes hjelp til å finne den.

Mens flokken konsentrerer seg om en morder, dør flere og det viser seg at noen bevist forandrer seriemordere om til varulver og sender dem etter flokken. Hvorfor?

Vil de finne ut av hvem og hvorfor før de blir avslørt som varulver av menneskene og vil flokken overleve lenge nok?

Jeg likte boka godt og fortsetter med serien. Elena er en sterk kvinne som kan gå for det hun ønsker seg, noe som ofte mangler i historier. Men selv om hun er en sterk kvinnelig karakter faller hun som alle andre inn i rollen som en som bare ikke kan ta kontroll over seg selv når det kommer til sex. Dette er et synspunkt som dukker opp ofte i bøker, både fra menn og kvinner sitt synspunkt og jeg rett og slett forstår det ikke og himler med øynene. Slike sener kan fort ødelegge en hel historie for meg.

film: Lord of the rings - The Fellowship of the Ring

Ringenes herre: Ringens brorskap (2001) Poster

Jeg var akkurat ferdig med siste Hobbit film og var ikke klar til å forlate denne vidunderlige verdenen. Problemet var at jeg hadde prøvd å se filmen to ganger før og sovnet begge gangene. Ikke bøkene hadde overbevist meg om at det var en feiltagelse heller. Jeg virkelig slet meg igjennom lotr bøkene og holdt hardt på alle de gode punktene. Som sakt elsker jeg den verden er satt i, jeg bare klarer ikke historien i lotr bøkene. Eller jeg klarer ikke resirkuleringen av død/ ikke død plottet som går igjennom hele tiden.

Denne gangen kom jeg meg igjennom hele filmen og fikk bekreftet for meg selv at jeg hadde lest de første bøkene når jeg var ung, for hadde aldri kommet langt inn i filmen og det var jo mitt andre problem når jeg leste bøkene. Mine konsekvente følelse at jeg hadde lest dette før.  Viste jeg hadde startet på bøkene, husket bare aldri hvor langt jeg kom.

Jeg vet at det er mye skryt og kjærlighet rundt denne film trilogien, men i mine øyne har de somregel plukket ut det som var verdt å få med seg i historien og rett og slett ødelagt det lille som var fra før. Jeg skal nok klart klare å holde meg borte fra film 2 og 3. vil jeg tilbake til denne verdenen blir det nok hobbiten igjen.

 

film: The Hobbit: The Battle of the Five Armies

 Hobbiten: Femhærerslaget (2014) Poster

At det tok meg så lang tid å se den siste filmen i Hobbit serien, men å som jeg elsket den. Jeg rett og slett trengte det etter å ha kommet meg igjennom LOTR trilogien. Helt klart at jeg liker Hobbiten mye bedre.

Skal ikke gå langt inn i beskrivelsen, se de to filmene
- The Hobbit: An Unexpected Journey
- The Hobbit: The Desolation of Smaug

Før du ser denne, er en lang historie.

(jeg anbefaler også å lese boka)

 

film: Oculus

 Oculus (2013) Poster

Filmen er vist basert på en kortfilm som heter Oculus: Chapter 3 - The Man with the Plan.

En ung mann er på mentalsykehus etter å ha drept faren sin som unge. Han er nå 18 år og har klart å slippe fantasien om det hjemsøkte speilet som fikk faren til å torturere moren hans og prøve og drepe han og søsteren. Han slipper ut med advarselen om at han har fått hjelp, det har ikke søsteren. Og et stort poeng har psykologen for det første som møter han er en søster som har klart å finne igjen speilet og har lagt en plan om hvordan de skal bevise at speilet er demonisk.

Ved å sette opp kamera og feller i deres gamle hjem er hun sikker på at de kan slå speilet i å være utspekulerte. Samtidig som vi følger deres historie i nåtiden, får vi se hva som virkelig skjedde da moren og faren ble drept.

Det var underholdende, men mitt spørsmål ble uansett hvordan noen kan dømme en så ung gutt for et slikt drap.

 

test av Lord of Misrule fra lush

Lord Of Misrule

Som jeg fortalte i innlegget om siste bytur, fikk jeg en del prøver på Lord of Misrule bodylotion. En til meg selv og fem til å gi bort. Venninnen min Linn fikk den ene når vi møttes på peppes og siden hun var så nysgjerrig på hva det var oppi fikk vi konstatert at den grønfargen legger man merke til (tror ikke servitøren var så glad for at vi etterlot bordet grønt)

Nå har jeg fått testet ut min lille prøve, den holdt til to vask. Jeg må innrømme at det føles rart å smøre seg inn i sterk farge, selv om jeg har erfaringer etter å ha prøvd fun produktene. Denne gangen sto en kritthvit hund og stakk hodet inn i dusjen også og jeg var nervøs for å få fargen på henne. Jeg vet ikke hvor let fargen vil vaske ut av ting, jeg valgte å ikke teste dette.

Produktet har også glimmer i seg som gjør at det ser veldig spennende ut å bruke. Lukten er kjempegod. Ikke en av de sterkeste luktene jeg har opplevd fra produktene, men blandingen av urtene og vaniljen falt virkelig i smak. Den er veldig drøy i bruk da en prøve varte til to hele kroppsvask.

Men jeg tror det jeg likte aller best var beskrivelsen på hvordan den skulle brukes, den står på flaska og ikke på prøvene.

Lord of Misrule er en av haloween produktene til lush og vil forsvinne fra butikkene igjen snart.

Men siden jeg nå fikk med ekstra prøver, deler jeg dem bort til tilfeldige lesere som legger igjen en kommentar. har 3 eller 4 å gi bort.

Lord of Misrule

fra lush sin hjemmeside:

Ro deg ned og vær jordnær med denne dusjsåpen med urteblanding av patchouli, svart pepperkorn og søt vanilje, inspirert av den rampete herskeren av den middelalderske Feast of Fools.
100g kr   81,-
250g kr 161,-
500g kr 289,-

Ingredienser: Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Patchouli Leaf and Black Peppercorn Infusion (Pogostemon cablin; Piper nigrum), Sodium Cocoamphoacetate, Stearic Acid, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Perfume, Lactic Acid, Organic Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Black Pepper Oil (Piper nigrum), Patchouli Oil (Pogostemon cablin), Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Titanium Dioxide, Potassium Aluminium Silicate, *Limonene, *Linalool, Colour 42090, Colour 19140:1, Methylparaben *Occurs naturally in essential oils
Vegan

Mangapolis EpiConDet var bare å grave dypt inn i meg selv og finne kreftene, det er på tide med Epicon.  Vi har nøye studert lista over filmer og plukket ut det vi trodde var mulig å komme igjennom. Planen var å ta en film pr. dag og se den siste på slutten av filmfrasør festivalen. Mer enn en film vil bli for mye for meg og det viste seg fort at det holdt med den ene filmen for helga. Veldig glad for valget.

Vi hadde plukket ut filmen wonderful days som startet kl 21.00 og dro derfor ned så vi fikk en time før filmen for å se på ting. Dessverre var flere av postene stengt for kvelden og vi fikk en halv opplevelse. Det som også overasket meg litt var at ikke outland, neotokyo eller dragenshule var til stede. Jeg vet det er et minicon, men hadde ventet å se minst en der.

Derimot var det en del fanarts stands, tegneserie stands, japan informasjon stand og mye spill. Det var også mange aktiviteter for barn, men dette var selvfølgelig ganske dødt nå. Det var litt trist å gå glipp av alle de som hadde stengt for dagen, men det ga oss mere tid med spillene among the sleep og into the woods.
 

På en av stand ga de bort første bok i en serie om du skrev en setning om den. Med en stjerne på toppen skal den teoretisk sett være verdiløs, men historien er jo den samme. Tenkte jeg skulle gi bort den i kalenderen min. vi var to og vi kan dele en av dem, slik at det blir en til overs.

Det var litt blandede følelser om filmen og jeg sjanglet ut som om jeg var dritings når den var ferdig. Men jeg var bare svimmel og utslitt, blir ikke kikkis budservice i morgen. Filmen skriver jeg om senere.

i morgen (søndag) viser de:

 

 

 

det lurer jeg på...

Jeg undres mye, og skriver ikke så ofte om det. Men nå har jeg nok spørsmål at jeg føler jeg kan skrive innlegg om det.

  1. Hvorfor er det hund i bånd forbud skilt på vei ut av butikken til søstrene greene? Inn hadde jeg forstått.
  2. Hvorfor var det NRK som melte om Justin Biber besøk og ikke tv2, når det er til tv2 han skal? Et godt eksempel på at noen sitter på informasjonen akkurat litt for lenge?
  3. Har du noen gang opplevd at en kjele sprekker?
  4. Hvorfor lurte hjelpemiddel sentralen på hvor mye jeg bruker rullestolen min? det kan vel bare de svare på.
  5. Hva ønsker jeg meg til jul?
  6. hvorfor har blogg.no gjort det så vanskelig å klippe og lime?
  7. hvorfor gidder ikke ordentlige facebook sider følge reglementet om konkurranser?

Mye mer jeg lurer på i verden, men dette som plager meg akkurat nå.

noen lærer aldri

Og noen, det er meg.

Jeg hadde en kjempe fin tur i byen i går, jeg angrer ikke. Det var kanskje litt mye når jeg først hadde gått tur med Lykke og så når støttekontakten kom senere gikk ny tur med Lykke. Jeg burde ha tatt hintet da kroppen sakte men sikkert slo seg av på Gunerius. Men optimisten som jeg er håpet jeg at en time hvile hjemme ville hjelpe og rett og slett ignorerte det merkelige faktumet at jeg hadde mistet følelsen i den ene tåa mi. Hvor alvorlig kan vel det være?

Jeg hadde kramper i løpet av natta, bena mine var nok en gang innstilt på å torturere meg, men jeg hadde kontroll nok til at jeg tok med Lykke utenfor på morgenkvisten så hun kunne gå på do. Og da startet helvete. Det var ikke betryggende å våkne fra marerittet bare for å finne ut at det var virkeligheten. Jeg prøvde å holde Lykke rolig samtidig som jeg prøvde å ikke skrike og vri meg i smerter. Lykke var bare urolig når det kom rare lyder utenifra, hun er i skvette alderen.

Plutselig mistet jeg evnen til å prate og når jeg prøvde å berolige lykke når postmannen kom og smalt med postkassene kom det bare rare vokaler ut av meg. Jeg tenkte jeg var halvt i søvn, men når noen bar ned noe bråkete i oppgangen og jeg prøvde igjen var det nok en gang bare merkelige lyder som kom ut av munnen min. jeg ble redd og hold skjeft etter det. Lykke er mer en nok fornøyd med en finger å sutte på uansett.

Sendte melding rundt og fikk sagt ifra at jeg var dårlig og avbestilt bpa. Mamma ringte tilbake og spurte om de skulle ta lykke og siden jeg slet så med å prate orket jeg ikke å forklare at jeg trodde det kanskje ville være rystende for henne å bli fjernet. Hun passet veldig på meg.

Kusina mi kom og hentet lykke så hun skulle få tur, kos og lek. Først ble hun livredd da noen låste opp døra men overlykkelig da hun så det var Maren og tisset ned hodeputa mi. Under at hun ikke tok meg da hun sekundet før satt på ansiktet mitt. (Er vist der det er tryggest når verden er skummel)

Kusina mi prøvde å hjelpe meg å bytte putetrekk, men puta var gjennomvåt og laken og dynetrekk måtte også bli byttet. Hjalp ikke at jeg ikke klarte å kommunisere helt med kusina mi heller. Enkelte ord bare låste seg. Ringte til mamma og hun kom og tok over, handlet inn mat til meg og snek inn to små cola light til min store glede senere.

Så var det bare å ta medisinene sine og legge seg igjen. Ca klokken 9 våknet jeg opp igjen og så melding hvor de lurte på om jeg var i form nok til å få tilbake lykke eller om hun skulle overnatte. Men jeg savnet henne så mye at jeg ba om å få henne tilbake. Hun ligger og sover i gangen nå. Har blitt kjemt bort der borte.

Fått tips av mamma om å la dem gå tur med lykke om jeg er sliten eller har gjort noe så stort som handle i byen. Men jeg må ha noen slike runder med jevne mellomrom, det er nemlig umulig å slå seg til ro med at man ikke kan.

bytur 07.10.2015

Det er ikke lett å forlate Lykke Polaris alene hjemme, jeg sliter litt med å bare gå i butikken. Men innimellom trenger man ting man ikke får tak i på det lokale senteret og man vet at det er bare bra i lengden at hun lærer seg å være alene en time eller to. forresten helt alene er hun ikke for hun har jo Luna Felis som passer på henne.

Jeg startet turen på nedsiden av steen og strøm, søstrene greene for å få tak i det jeg faktisk skulle ha, Bånd til smykkene mine. Endte med å kjøpe litt ekstra. Julegaver ikke avbildet.Så gikk turen videre opp på Egertorget og Lush. Helt klart den butikken jeg brukte mest penger i, men en hyggelig person bak kassen gjorde at alt virket billigere. Ikke en person ble oversett da de kom inn døra og da jeg spurte om prøve og innrømmet at jeg pleide å gi dem bort på bloggen, fikk jeg 6.  Så blir sikkert snart en mini giveaway. Den ene beholder jeg selvfølgelig til den store lush pakken i kalenderen min.Jeg så noen gå forbi med Standard poser og tenkte at de kanskje hadde sprettballer der, noe de hadde så Lykke Polaris er veldig fornøyd nå.Jeg gikk å små tittet litt, men var blitt veldig sliten så jeg bestemte meg for å spise på Peppes før jeg dro hjem. Jeg planla en lang liste over alt jeg ikke skulle ha i salaten min og ble overlykkelig da jeg åpnet menyen og så at salaten min var tilbake. Var veldig sulten så det ble som vanlig en liten forrett.

Linn kom og møtte meg på peppes og holdt meg med selskap mens jeg spiste salaten min (og hun opp forretten min) så tok vi oss en liten vandre tur bort på gamestop for å sjekke pris på julegaven hennes. Nå var jeg så sliten at det bare var å kaste seg i en drosje og komme seg hjem.

Litt sjokkerende å komme hjem fra handletur og innse at du er tom for mat ?

best of moon eclipse

dette var de beste klippene jeg fikk av super månen og måneformørkelsen. egentlig ganske greit at kameraet gikk for tom for strøm da siden den ville ikke kunne ha fulgt månen mye lengre. 

 

iq test for å handle?

Først må jeg innrømme at jeg både er sliten og hadde lavt blodsukker på dette tidspunktet, men det forandrer ikke hvordan jeg opplevde dagens handletur.

Nå tenker jeg ikke på de vanlige irritasjon momentene som surrete mennesker, folk som går seg bort i heisen og foreldre som har tre barn på rad som sperrer av hele butikken. Nei nå tenker jeg på de som det virker prøver sitt  beste på å være totale idioter og er stolte av det. 

Jeg var allerede sliten og oppgitt etter en del av de øverste da jeg innså at jeg hadde glemt en vare i matbutikken. Jeg sukket, betalte ferdig, satte varene på stolen og gikk inn igjen. det var ingen på automat kassene så dette burde gå fort...
Innen jeg kom tilbake til automat kassene hadde to tenåringer klart å sperre alle sammen ved å ikke gidde å lese instruksene og når den ene låste seg grunnet feil, bare tatt neste osv... utrolig nok hadde de klart å få betalt ved den siste kassa og mens jeg gikk bort til den for å betale den ene varen min kolliderte de med sperren for å komme ut.

vi var nå to damer der og jeg fikk revet av kvitteringen deres og ga dem dens mens vi forklarte at de måtte scanne den for å komme ut. nå låste kassa mi seg også og jeg ble stående å vente mens hun andre ga opp og gikk i vanlig kasse. mens jeg sto der å ventet sto disse guttene og prøvde å presse seg ut, om og om igjen. merkelig nok kunne de hverken lese eller høre, men da hun i butikken kom, slapp de ut. litt komisk og irriterende og jeg ristet på hodet og tok turen opp i dyrebutikken.

her sto det en mann foran meg og fikk hjelp. han lurte på prisen på et produkt og hun bak kassa klarte ikke å peke på riktig. det er greit nok at de sliter å innse at sier man at man skal ha en pumpe med det nummeret skal man ikke ha for, men jeg ville være hjelpsom så jeg leste lappen under pumpa til han. Men er det virkelig prisen sa han og de fortsatte videre med dansen sin. hun bak kassen fant pumpa og da ba han henne sjekke prisen... jeg beit meg hardt i tunga for å ikke si at ja de skriver jo bare priser på random... overraskende nok kom prisen på akkurat det som sto på lappen og han ville da ikke ha den. hun i kassa måtte bare le da hun så meg rett i øynene og leste prisen for han.

glad for å komme hjem, katter og hunder er så mye lettere å forholde seg til. 

det må være en veldig skuffet tyv

Da jeg forbredet meg på at lykke skulle komme komme, kjøpte jeg inn litt småting. En av tingene var en liten bag til å ha bæsje poser i. Den kan ha flere poser i seg og kan festes på buksa eller i mitt tilfelle stokken ganske enkelt. 

 Bæsjeposeholder Fashionbag i gruppen Hund / Til eier hos Petworld.no (tx23476)

vanligvis tar jeg med meg denne inn igjen, selv om jeg har som vane for å la stokken stå på rullestolen. det er mye å bære på når jeg må hjelpe Lykke inn og stokken står  jo trygt og godt i stokkeholderen på rullestolen. 

i natt gikk vi tur ganske sent og jeg tror Lykke er litt mørkeredd, det endte med at jeg måtte bære henne 50% av veien, og når vi kom til døra gadd jeg ikke å dille med ting og lot pose posen henge på stokken.

jeg var mildt overasket da jeg gikk ut for å gå tur i dag og fant den stjålet. Ikke hadde de bare tatt poseposen, men røsket den av slik at de dro av båndet jeg festet stokken til armen med. Ingen ting er store tap for meg, jeg kjører bort på senteret nå straks og kjøper ny stropp til stokken. Men jeg er skuffet over at noen er sleipe nok til å stjele fra en rullestol.

Jeg kan trøste meg med at karma er en bitch og forestille meg ansiktet til tyven når de åpner "lommeboken" de stjal og bare finner bæsje poser. 

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin