hits

oktober 2013

trick or treat

Jeg har faktisk hatt noen unger hos meg i dag, og ingen av dem har hvert grådige eller ekle. Du vet jo aldri hvordan en unge reagerer om du setter frem en hel skål med godteri og sier bare ta litt, men som regel plukket de ut bare to til fire ting hver. Var masse flotte kostymer.

Tre unge gutter lurte på hvorfor jeg tok i godteriet med plastikkpose over hånden ( hadde gitt opp at de skulle plukke ut selv) og ordet hygienisk var vist ikke så lett å forstå. Håper ikke jeg har gjort tre gutter livredd for å spise resten av godteriet sitt, men det er litt spesielt i leiligheten min med kattene. Selv om jeg vasker hendene hvert 5 minutt, har jeg sikkert kost på kattene før jeg tar på godteriet.

Barna i familien kom i to runder. Først fetteren min og tanta mi og senere kusina mi, to venninner av henne og onkelen min. De siste fikk smake på pai når de først var her.

Har veldig mye godteri til overs da, var ikke så mange som forsto at lykta på verandaen var der for å symbolisere at det var greit å komme.

Sett skuffende lite skrekkfilmer i dag, har ikke hatt tid. Håper ikke get sletter alle 00.00 i kveld når viasat medlemskapet mitt går ut.

samhain over

Da var samhain feiringen over og jeg er helt utslitt, men på en god måte. Dette er det ene ritualet jeg aldri går glipp av.

Nå skal jeg blogge lit, rydde litt og så gå å lege meg. Hatt en kjempe fin kveld.  

gresskar pai

 

 Paibunn

1 Ha alle ingrediensene til paibunnen i en foodprosessor og kjør til en fast deig. La paideigen ligge i kjøleskapet i ca 30 minutter før du kjevler den ut.
2  
Finn fram en paiform og forvarm stekeovnen til 200 °C.

Fyll til gresskarpai

3 Mens paideigen ligger kaldt, damper du gresskarkjøttet til det blir mørt. Bruk en dampkjele eller kok det i vann i 15-20 minutter. Sil av overflødig vann og sett kjøttet til avkjøling. Mos deretter kjøttet for hånd eller i en foodprosessor, slik at det blir til en fin gresskarpuré

Steke paibunnen 

4. Kjevle eller trykk deigen ut i en smurt paiform. Prikk med en gaffel. Forstek paiskallet i ca. 10 minutter (hvis du bruker Nå Paibunn trenger du ikke forsteke deigen). Sett ned varmen til 180 °C.


Videre om paifyllet

5. Bland sammen mel, bakepulver, salt, kanel, allehånde, ingefær og muskat. Pisk sammen egg, sukker og smør. Tilsett gresskarpuré, kaffefløte og vanilje. Ha fyllet i paiskallet og stek gresskarpaien i ca 30 minutter eller til fyllet kjennes fast.


6. Server paien lun eller avkjølt med vispet krem til.oppskrift fra tine.no

#oppskrift #gresskarpai #pumpkinpie #halloween 

candy making

 I dag startet jeg et sølete, rotete, klissete men kjempe godt prosjekt. Planen var å lage peppermynte drops og fløtekaramelldrops, men det ble ikke mange peppermynte drops før sukkeret sved seg og ble brunt. Resten ble da brukt til fløtekaramell drops og vi slapp og farge det.

Det ble gjort mange rare feil, det ble ekstra søl og noen brannsår ( ikke på meg denne gangen) og jeg føler at jeg har lært nok til å prøve meg igjen senere.

Begge godte prosjektene i dag var i samarbeid med Stine.


kandiserte epleroppskrift fra frukt.no

Ingredienser

  • 8 stk eple
  • 270 g sukker (3 dl)
  • 1 ½ dl vann
  • 1 ss glukose (kjøpes på apoteket)
  • 8 stk trepinne

Fremgangsmåte

Vask eplene og fjern stilken. Stikk trepinnene igjennom eplene.

 Sukker, vann og glukosen has over i en kjele som varmes langsomt opp ved svak varme. Rør til sukkeret er oppløst og la det deretter få et godt oppkok. Test om kandislaken er ferdig ved å stikke en pinne ned i laken, hold denne under kaldt vann. Om det stivner og blir hardt og klart, så er laken ferdig. Om ikke laken stivner, må den kokes litt lenger.

 Eplene dyppes i den varme kandislaken. Drei eplene hele tiden til de ikke drypper mer. Sett eplene på et oljepenslet bakepapir til alt er kaldt og har stivnet.


#oppskrift 

vente tid

Gjett om jeg var glad da jeg så det bare var noen dager til boka jeg har ventet på, kommer som lydbok. Jeg fortet meg å forhåndsbestille den og dagen den skulle komme ut logget jeg meg på audible for å laste den ned. Men nei, jeg må ha husket feil dato, den kom ikke 28 oktober men den 29 jaja tenker jeg og tenker litt komisk over at jeg egentlig trodde den kom 27. og at jeg hadde glemt den en dag.

Så i dag logger jeg meg på for å hente ned boka mi, men jammen står det ikke at den kommer i morgen. Lur meg en gang....

jeg aner ikke når boka mi kommer, ser ut til at de dytter utgivelsesdatoen en dag om gangen. Om boka ikke er klar så heller innrøm det og gi meg en ny dato å forholde meg til.  

vant, mistet, returnert

Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si, da jeg fikk mailen fra outland i dag om at de hadde fått inn gavekortet mitt og at det lå å ventet på meg, lo jeg hysterisk. Jeg sendte mailen til dem mest fordi det ville ha hvert idiotisk om den dukket opp, at ingen brukte det. Jeg hadde ingen tro på at noen ville plukke opp et gavekort på gata, ta det med inn i butikken som lå der og levere det i kassa.

Det var et gavekort på 200 kre til oslokino uten navn. Kan hende jeg mistet det inne i butikken, da er det mer forståelig at det ble levert inn.

Men siden det var så overraskende, ble gleden så mye større. Jeg ble ikke lei meg når jeg mistet kortet, litt oppgitt og håpet noen ville bruke det på noe moro, men jeg ble ekstremt glad når jeg fikk det tilbake.

Nå skal jeg prøve å holde kontroll på det frem til 3.nov, da skal jeg prøve å stå opp og kjøpe billetter til hungergames 2 premieren, tror det blir gratis kino på vennene som skal være med.
bytur, hvor det ble brukt mye penger

Eller kanskje ikke brukt er det riktige ordet, ikke hvis vi ser på det og sammenligner mot hva jeg har lovt å bruke.

Først var jeg på outland å kjøpte de siste to bøkene i sailor moon serien, jeg hadde jo klart å ikke kjøpe nummer 7 + det var en bok med små historier. Her hentet jeg også gavekortet mitt som jeg mistet forrige uke, tusen takk til den som var ærlig og leverte det inn.Jeg gikk så ned på panduro, en farlig butikk å gå inn i når man er i handle humør. Jeg klarte å beherske meg og kjøpte bare litt mer fimo og et sukkertøy sett.Så var det opp på kontoret til mamma med posene før jeg fortsatte videre, jeg sliter veldig med å bære på ting og hadde ikke med meg rullestolen.

Så gikk jeg på gamestop byporten for å forhåndsbestille ps4, jeg var ikke særlig overasket over at den var utsolgt og ikke kunne skaffes før i januar. Jeg har nemlig settdatoene på de andre butikkene på nett. Men jeg var veldig overasket over depositumet på 500 kr. Jeg hadde ikke overført penger fra sparekontoen hvor ps4 pengene er, så måtte si nei. De kom også med en liste over andre ting jeg burde forhåndsbestille, 50 kr i depositum på hver av dem og mye av det vil jeg aldri bruke.

Så gikk jeg på peppes og spiste salaten min. Men glemte å ta bilde av den fordi vi var så opptatt med å prøve å få telefonen min på nett, noe som ikke gikk, jeg satt i en blindsone. Tok bilde av nachochipsen da...når jeg gikk ut av peppes fikk jeg ideen om å sjekke hvor mye de skulle ha i depositum på Game. 100 kr og der fikk de en ny kunde. Den køen deres var veldig lang, men han var ganske sikker på at jeg kom til å få i januar, hadde ikke håpet på noe før det.

Ellers gikk jeg og tittet på flere små butikker og så på halloween og hobby ting, måtte til slutt dra tilbake til mamma siden beina mine ikke ville mer, men hun hadde ikke kommet tilbake fra retten enda og jeg ble sittende å spille pokemon. Da hun kom gikk jeg ned i butikken og handlet for oss mens hun gjorde seg ferdig og vi dro sammen hjem.  
Pokedex oppdatering 28.10.13

020. Scatterbug utviklet seg til 021.Spewpa

023. caterpie utviklet seg til 024. metapod

ikke store oppdateringen, men jeg jobber med å fange weedle og Burmy, den ene bare besvimer og den andre har jeg rett og slett ikke klart å fange før den slår seg selv ut.

eldre spill, men viser utviklingen til caterpie

 

verandaen klar for halloween

Når man har innglassert veranda, har man mye glass å leke seg med når det kommer til dekor. Jeg valgte å bare pynte opp det ene hjørnet og er ganske fornøyd med resultatet.   


 

sims 3 store freebies halloween

I år får du en liten pakke med to ting i til å hjelpe simmene dine til å feire halloween på the sims 3 store. Og jeg mener FÅR, den er gratis ( men du må ha registrert et spill for å få den)

trykk på bildet for å komme til sims3store

 

bilder av det nye sims 3 hjemmet mitt

Da familien endelig klarte å få et fem stjernes hotell, låste de også opp en ny øy. De pakket fort ut av husbåten sin og bygde seg et hjem på øya. Det er under arbeid, men er en gård men mulighet for kyllinger, bier, kuer og hester.Bare ett av rommene er ferdig satt opp, det er barnerommet som er delt inn i sjø og jungel tema.


oppdrag veps

Jeg er rastløs etter å ha sittet stille foran datan for lenge. Jeg går frem og tilbake i leiligheten og prater med mamma i telefonen, plutselig hører jeg hun skriker, det er en gigantisk veps som kravler over stuegulvet hennes. Hva gjør jeg sier hun og jeg sier at hun må hente et glass, men hun bommer og sier mer til seg selv en til meg,jeg henter en avis. Jeg roper nei og sier jeg kommer med en gang.

Å fange dronningen var ingen lett jobb, selv om den var sløv og slet med å fly, var den flink til å gjemme seg inne i klesskap og bak bilderammer. Når jeg endelig klarte å få den inn i glasset, tok vi den ut og la det på verandaen, det regnet fortsatt så jeg ville ikke kaste den ut.

Et liv reddet, håper den finner et bedre sted å overvintre.

 

hva kan man få på loppemarked for 100 kr

Det er veldig varierende med priser og ting på forskjellige loppemarked. Det kommer også litt ann på hva du er ute etter, hvor mye du kan få for 100 kr. Men dette er dagens innkjøp og jeg er veldig fornøyd.

1 stk colaglass, funnet på Høyenhall skole ? 10 krde har xbox utstyr men ikke xbox, jeg har xbox men ikke utstyr, en god match. Strømkabel, fjernkontroll, spill kontroll og video kabel ? 50 kr. ( jeg hadde gitt 50 kr for strømkabelen alene, tenk å ha maskin og ikke strøm til den) også på Høyenhall skolepå munkerud skole kjøpte jeg 3 ting til 40 kr. Et mini cola glass, et ubrukt syltetøy glass og et tre serveringsfat jeg tenkte å bruke til salgs stands.Tilsammen 100 kr

hadde du hatt 250 kr på outland, hva ville du ha kjøpt?

Dette er egentlig en umulig problemstilling, jeg hadde kanskje hatt det lettere om jeg hadde hatt 10 000 eller mer, men tror jeg ville ha slitt litt da også.

Jeg gikk først en runde i den nå så fulle butikken for å lage en mental prioriterings liste. Hva ønsker jeg meg veldig, hva ønsker jeg meg litt, hva er nyttig og hva har jeg plass til. Helt til slutt kom vurderingen vil jeg bruke det slik ting er i dag.

Å gå forbi den spesial importerte harry potter legoen var hardt. Jeg elsker harry pottter lego og har brukt mye penger på samlingen min, men det er bare å innse at jeg ikke ville ha funnet tid til å bygge den eller plass til å sette den.

Å gå igjennom bok hyllene kan ta dager, men jeg så på nyhetene som jeg pleier og minnet meg selv om hvor mye jeg sliter å lese bøker for tiden, jeg trenger dem som lydbok for da tar det mindre krefter å få dem med seg. Jeg elsker jo bøker så ikke villig til å gi dem helt opp.

Jeg så både på tegne bøker og på wicca bøker, men jeg fikk en tegnebok med gavekortet og skal se på den før jeg kjøper en til. Jeg har en del wicca bøker og det var ikke en som virkelig ropte ut etter meg der.

Kusina mi har dvd spilleren min, men jeg sto et halvt sekund å så på filmene for det. Hadde hvert utrolig morsomt med de første doctor who episodene.La oss ikke snakke om alle samle, fan eller kostyme ting som er der inne, en felle å starte å se på. Her hadde jeg nok klart å tømme 10 000 fort.

Jeg startet på spill avdelingen og så seriøst på noen settlers utvidelser, men siden jeg ikke har noen å spille meg og at jeg egentlig er veldig fornøyd med byer og riddere gikk jeg videre.

Jeg kunne fint ha kjøpt ting jeg ønsket i alle disse kategoriene, men ingen ting var bedre enn det andre, så det var vanskelig å ta et valg.

Det var når jeg paserte manga hyllene for tredde gang at det gikk opp for meg, jeg har ikke klart å bestemme meg for noe fordi jeg vet hva jeg vil ha. Jeg har vist det hele tiden og det er derfor jeg alltid ender opp her igjen. Jeg ønsker meg sailoor moon manga. Jeg gikk alfabetisk baklengs og fant S og sailor moon, og her dukket mitt andre stor valg opp. De hadde en samling som inneholdt de første 6 bøkene, men de hadde ikke del to. Samlingen kostet 350 og en bok litt over 100 så det var ikke noe tvil om hva som lønnet seg. Men om jeg tok pakken ville det komme på over de 250 kronene, og var det noe poeng å bare kjøpe halvparten? Jeg bestemte meg for å ta med alt og heller håpe at jeg ikke feilberegnet økonomien min og ville slite grunnet valget senere.

Da jeg kom til kassen spurte de selvfølgelig det magiske spørsmålet om jeg hadde manga kort. Jeg hadde ikke tenkt på det og klarte å finne frem et kort som manglet 4 stempler for å få en gratis. (ser nå at jeg klarte å ikke få med meg en av bøkene, har ikke nummer 7) med pakken ble det 5 manga og siden outland gjør det enkelt for kundene sine gir de den dyreste gratis når du kjøper fler og kommer over. Dette er fordi de vet at du vanligvis kunne ha gått ut og inn igjen for å få den dyreste og sparer kundene for dette styret.

Gratis manga er opp til 250 kr, så jeg fikk avslag på pakken som var like stor som gavekortet og med gavekortet ved siden av, endte jeg opp med å betale 200 kr for serien. Veldig fornøyd.  jeg vant, og jeg mistet

Da jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet et gavekort på 200 kr til oslo kino, men måtte hente det selv. Ja da kledde jeg på meg og kjørte ned i oslo sentrum. På et kjempe fint lokale (ung) fikk jeg utlevert gavekortet og jeg puttet det i sekken min. Når jeg kom hjem var det ikke noe gavekort å se.

Siden jeg skulle kjøre hjem etter at sola var gått ned hadde jeg tatt med meg en ekstra jakke, noe jeg satte utrolig pris på på kjøreturen opp igjen. Men når jeg tok på meg jakken utenfor outland må gavekortet ha falt ut av sekken og havnet under rullestolen.

Håper de som finner det enten leverer det inn til outland ( har sendt dem mail) eller koser seg fint på filmen de drar på, husk at det går ut 8.nov så du har ikke lang tid på deg.

blir vist en liten bytur på meg

Det var ikke helt planlagt, men jeg får meg en liten tur ned til byen. Jeg har vunnet et gavekort til oslo kino og dette må hentes. Regner med at jeg tar med meg outland når jeg først er der nede. Bruker stolen og tar T-banen ned og kjører opp.  

jammen, det er ikke min feil

Siden jeg først er inne i den sinte sirkel...

for to dager siden var jeg å handlet på rema 1000 med den elektriske rullestolen. Jeg hadde planlagt å kjøre ut ved siden av meg hvor det var en åpen parkeringsplass, men så kom det en bil å parkerte før jeg rakk å kjøre ut. Siden jeg ikkekunne si så mye på at de parkerte på parkeringsplassen, startet jeg den kompliserte ryggingen langs alle bilene. Heldigvis sendte jeg et blikk helt bort til enden og så at en bil hadde parkert der også, jeg var nok en gang sperret inne.

Da damene som hadde parkert kom ut av bilen, fortalte jeg at de hadde sperret meg inne. Og den første reaksjonen til en av dem var en sutrete start på en remse av hvordan de ikke hadde gjort noe galt. Det tok meg utrolig mye krefter å ikke svare tilbake, jeg vet da vel det, men dere er de eneste som er her nå, så dere er den eneste muligheten jeg har til å få flyttet en meter på en bil så jeg kan komme ut.

Utrolig for egoistiske folk er, nei er ikke mitt problem, jeg har ikke parkert feil, så sitt heller her i regnet og vent i 30 minutter på at en annen fører kommer ut og flytter bilen sin, jeg gidder ikke å slippe deg ut.

Jeg sa faktisk at jeg viste at det var bilen på enden som hadde parkert feil og det kom faktisk en annen fører å flyttet bilen sin, så jeg satt ikke der i 30 min (noe du fort kan gjøre), men tenk å ville ta den krangelen med en rullestol bruker som er innelåst.  

ps: mest sint på rema som har lagt opp parkeringsplassen slik

hva mener du med problemer med temperamentet?

Jeg husker for mange år siden, mamma sa hun var redd for at jeg kom til å bli dama med kattene. Alle kjenner til den dama i blokka som er litt rar og lever med dyrene sine. Jeg har aldri fryktet å bli dama med kattene, for jeg er en dame med katter (og fisker). Selvfølgelig ønsker jeg en kjæreste etterhvert, men formen har ikke helt hvert der de siste årene.

Men etter å ha oppdaget at man er dama med kattene, er det litt rystende å finne ut at man også er dama som går rundt å kjefter på butikkene. Jeg kjefter eller klager ikke på eller til naboer, har aldri hatt grunn til det, tåler en fest innimellom.

Men når en butikk selger voksen kostymer og størrelse XL er 145 ? 160 cm, ja da må man få lov til å si at de ikke kan kalle de voksen kostymer. Jeg tror de i butikken syntes jeg var ekstremt vanskelig, men de fikk meg til å tro hele noen vidunderlige minutter at de hadde voksen kostyme i XL, så jeg kunne kjøpe meg en nydelig vampyr kjole.

Jeg hadde fint kommet inn i en 160 kjole, siden jeg er 158. men den var jo laget for tynne ungdommer/barn

så la dem synes jeg er vanskelig, jeg synes de driver med missvisende reklame og det er det samme som løgn i mine øyne. Hvor mange voksne på 110 kjenner du? 

Men kanskje jeg egentlig burde være glad for at nille er en av de få kjedene som selger voksen klær rettet mot kortvokste.  

mine første pokemon fra y

når jeg spiller pokemon, lager jeg egen pokedex, her er de første registrerte.

001 Chespin  (start pokemon)
010.Bunnelby
 012. Zigzagoon
 014. Fletching
 017. Pidgey
 020. Scatterbug
 023. caterpie
 029. Pansage
 031.Pansear
 033. Panpour
 036. Pikachu
 038. Bidoof
 040. Dunsparce
 041. Azurill
 061. Farfetch`d

i tilleg har jeg en torchic jeg fikk i mystery gift, men har ikke åpnet national dex så får den ikke registrert. 

 

det evige håp om baseballen

I USA er baseball en stor stort og en sport som tiltrekker seg familier. En av de største opplevelsene i tribunen er om noen av spillerne slår ballen så hardt at den forsvinner inn i folkemengden. Er du på riktig sted, til riktig tid under riktig kamp kan disse ukontrollerte ballene bli store samleobjekter.

Jeg vet ikke hvor ofte slike baller skytes mot publikum, men jeg ser jo at det nevnes ofte i serier og filmer. Disse ukontrollerte ballene ville alene hvert en god grunn for meg til å aldri dra på en slik kamp. Hvem vil vel bli slått bevisstløs av en liten hard ball som beveger seg i over 100 km i timen?

Hvor dette kom fra? Jo satt å leste en baseball nyhet og startet å tenke på det.  

når din største skrekk blir virkelighet

Det hadde vel sikkert hvert greit om min største reddselv var noe som antageligvis ikke vil skje, men igjen da er hodet mitt fornuftig nok til å ikke frykte dette like mye. Min største frykt er noe jeg vet kommer til å skje og mange ganger i mitt liv, en ting jeg ikke kan flykte unna (uten mye penger og en generator) jeg er livredd strømstans om natta, eller sagt på en annen måte, jeg er mørkeredd.

Jeg er ikke mørkeredd på den måten at jeg er redd for å gå ned i kjelleren om natta, så lenge jeg kan sette på litt lys trives jeg, går også fint i skogen så lenge jeg vet jeg har en lommelykt jeg kan slå på. Det handler ikke om selve mørket eller hva som kan skjule seg i det, det handler om å miste kontrollen på omgivelsene.

I dag tidlig gikk strømmen i leiligheten, og jeg fikk testet reaksjons evnene mine. Selv om det for mange var morgen, ser jeg på det som natt så lenge det er bekmørkt ute og jeg er påvirket av sovemedisinene mine eller bare sover. Jeg sov faktisk ikke akkurat når strømmen gikk, jeg hadde hvert oppe på toalettet og lå å koste med Sirius da nattlampa mi ble svart ett sekund. Plutselig ble begge kattene veldig urolige og startet å løpe rundt og mjaue. Jeg var litt usikker på hva som skjedde for selv om jeg trodde det var strømmen, hadde ingen av de andre elektriske tingene reagert, men jeg tok å plasserte mobilen rett ved siden av hånda i tilfelle strømmen skulle gå.

Så hørte jeg en merkelig summe lyd, som om en generator som sliter og alt ble mørkt. Det tok meg bare sekunder å få på lommelykta på telefonen og jeg sto opp for å legge en plan videre. Jeg kan ikke sove mens strømmen er borte og jeg måtte jo ut å se om det var hos meg eller i blokka. Siden hele leiligheten var svart trodde jeg det var blokka, men gatelysene på utsiden lyste og jeg ble usikker.

Jeg gikk ut i stua og slo på mine tre led kubbelys som jeg har fått av bestevennen min KS og startet å lete etter lommelyktene mine. Før lå den ene i senga, men siden jeg kan bruke mobilen som lommelykt flyttet jeg den. Jeg var fortsatt veldig trøtt og det tok litt tid før jeg kom på at den ligger på kommoden ved senga, her så jeg også camping lykta mi, utrolig at jeg hadde glemt den. Nå med lys kunne jeg kle på meg og sjekke sikringsskapet, ingen feil, så det var blokka.

Jeg gikk inn i leiligheten igjen og startet å tenne på levende lys, jeg har nok til å flombelyse leiligheten om det trengs. Men akkurat i det jeg kom frem til hva jeg skulle gjøre frem til strømmen kom på igjen, kom strømmen på.

Jeg regner med at strømmen var borte i 10 minutter, men kan ha hvert lengre jeg var som sagt påvirket av sovemedisinene mine og eier ikke tidsperspektiv da. Gikk å la meg igjen, med lommelykt ved siden av meg. Fikk et lite anfall i det jeg roet meg ned og så sovnet jeg igjen.

Veldig lite dramatisk i virkeligheten, men det er ikke å komme bort i fra at jeg er livredd for å våkne og ikke kunne se. Var nok en fordel at jeg var våken når strømmen gikk.  

sims 4 allerede utsatt

første melding var at sims 4 kom til å bli gitt ut i starten av 2014, men i dag dukket denne meldingen fra the sims opp på facebook:

Hey Simmers! The Sims 4 is arriving in fall 2014. We're working hard to bring you the best game our studio has ever made. Stay tuned for more news in the coming months.
Like if you?re excited!

så vi er vel heldige om det kommer ut før 2015

the sims 3 ble utsatt og utsatt og siste utsettelse kom to dager før utgivelsen, da var den utsatt enda en måned. håper de setter en dato de kan holde denne gangen.

#thesims4 #spill

pokèmon Y mine første tanker

jeg elsker det. tror ikke jeg har følt så stor glede over å spille pokèmon siden jeg fikk mitt første pokèmon spill (som var crystal 2. gen) 

jeg startet opp med en  Chespin, jeg valgte denne fordi jeg regner med at kusina mi har valgt ild pokèmonen og det hadde hvert dumt om vi valgte samme. Hun velger alltid ild, jeg pleier å bytte på mellom ild og gress. Følte ikke for å starte med en frosk.

Hittil har spillet minnet meg mye om de første spillene. Mini by, liten by uten gym og for å komme til første gym må du igjennom en mørk skog. Grafikken ser selvfølgelig mye bedre, og du reiser med 4 venner ( du går ikke sammen med alle 4, men dere samles innimellom)

men min største glede var nok å møte igjen de gamle kjente. Når selv de første pokèmonene jeg møter minner meg om mitt første spill, er det moro. Men det blir ikke kjedelig for de har fylt opp med nyere generasjoner også, så det er mange muligheter. Har ikke kommet meg igjennom skogen enda og har allerede 13 pokèmon (ingen utviklinger).

 

Spillet gir deg ingen illusjoner om at å slåss ikke har konsekvenser, jeg kjenner det gjør litt vondt i hjertet mitt når de slåtte pokèmonene faller sammen og forsvinner. 

#spill #pokèmon #pokemon #pokèmony #pokemony 

spill jeg spiller nå

nintendo 3ds

pokemon yharvest moon: a new beginning


 animal crossing: new leafpc:

sims 3
 

big money:

 

wii:

harvest moon animal parade
 

iphone:

shipwrecked 
 

facebook:

candy crush saga

min ps3 er for tiden på utløn så får ikke spillt på den.

#spill #harvestmoon #harvestmmonanimalparade #harvestmoonanewbeginning #candycrushsaga #pokemon #pokemony  #pokèmon #pokèmony #animalfreindsnewleaf #nintendo #wii #3ds #shiwrecked #bigmoney #thesims3

(redigert 17.10.16)

lets pok è mon

spillet jeg håpet skulle ligge i postkassen, var der. gjett hva jeg skal gjøre i dag. tror jeg må gjøre om litt på måten jeg spiller på, har nemlig bare kommet til gym 2 på pokemon white 2 og gym 3 på pokemon black. men har så mange spill og spille og liker å trene opp alle pokemonene mine....

#spill #pokemon #pokèmon #3ds #nintendo #pokèmonY #pokemonY

mystisk pakke fra usa

Jeg skulle ut i butikken og tittet fort innom postkassen fordi jeg ventet et spill, overraskelsen var stor da jeg så to pakker der og den ene hadde et stempel som ikke ga noen mening i hodet mitt.Jeg lot pakkene ligge og dro å handlet, men den lille brune pakken ble værende i hodet mitt, hva kan det være? Hvem i USA har min adresse? Jeg kom frem til noen muligheter, men det er veldig få konkurranser jeg er med i som er internasjonale og hadde det hvert gevinst av noe slag ville jeg vel ha fått mail først.Da jeg kom hjem og hadde fått ryddet inn alle varene, satte jeg meg ned og åpnet pakken. Den inneholdt en dvd og en blu-ray av filmen Nekko.Nekko var min første sponsing på #kickstarter.

sunn snacks/ nøtteblanding

Snacks eller mellom måltid, frukt og nøtter er en god og energi skapende blanding.I denne runden med min nøttblanding har jeg puttet i: peanøtter og cashew nøtter

av tørket frukt: ananas, papaya, drue (rosiner), jordbær og cantaloupe melon.

#oppskrift

drama i naboblokka

Da jeg gikk ut med søpla, så jeg at det var en politibil parkert ved siden av blokka mi. min første tanke var at nå skjedde det noe her igjen, men etter rask vurdering kom jeg på bedre tanker. Politibilen sto merkelig parkert på siden av blokka og ikke foran slik de tidligere har gjort, den sto veldig ulovlig så jeg forsto den var på jobb.

Det mest logiske hadde hvert om den skulle til blokka ved siden av, selv om det var mer en nok plass til å parkere uten for den også. Når søpla var plukket og første bilde tatt bestemte jeg meg for å la nysgjerrigheten ta overhånd og jeg tittet rundt søppelhuset. Forklaringen på hvorfor den sto parkert som den gjorde, det sto en større politibil foran naboblokka.

Det var så langt jeg lot nysgjerrigheten ta meg, jeg er ikke en person som graver i andres saker, holder med å vite at det var der og ikke her.  (vel så om det sto noe på twitter) 


se meg

jeg ligger helt stille i gresset og ser på skyene som beveger seg sakte over himmelen, det er utrolig hvilke fasonger de kan ta. De hadde det sikkert mye bedre før i tiden hvor fantasiene lagde bildene og ikke en boks i stua. Det blåser forsiktig og svalende over kroppen min og jeg slipper ett lykkelig gips, den lille smaken av kulde er utrolig god mot det røde og sviende huden. Det er mye fint å si om solen, men den kan å bite fra seg om den vil.
jeg hører en humle smake på blomstene ved siden av hodet mitt og lyden er litt søvn dyssene, å sovne ville nok ikke ha hvert en så dårlig ide, men steinene som presser seg inn i ryggen min og den sviende huden gjør det litt vanskelig. Det kommer lyder fra stien, lyden av mennesker som prater og ler, jeg ligger å hører på at de kommer nærmere og nærmere, før de forsvinner igjen. De er vel på vei til sin egen lille grønne flekk for å nyte sommeren.

Egentlig skulle jeg ha ønsket at det var regn eller snø, ja virkelig dårlig vær. Det ville selvfølgelig ha passert mindre mennesker og hvert kjedeligere om jeg ikke kunne se sky figurene. Det hadde nok hvert mye mer ubehagelig å ligge her på ryggen, men kanskje da ville en av de som passerte forstå at noe var galt, at jeg trenger hjelp, at jeg ikke kommer meg noen vei på egen hånd.

Det usynlige mennesket

kanskje ikke usynlig er riktig ord å bruke, du ser da meg når du klager over meg, du ser jeg øker skatten din og du ser jeg er i veien for deg i det du haster forbi i butikken og irriterer deg over denne som står i veien. Det du kanskje ikke ser er stokken som har falt på gulvet og at den personen du skumper borti i det du stresser forbi sliter med å få den opp uten å falle.

Men om vi kan virke litt usynlig i hverdagen, når vi ikke irriterer dere over å eksistere og nekte å holde oss inne i senga, er det ingenting mot hvor usynlig vi er ellers i samfunnet.

De kaller meg psykisk syk, jeg trenger hjelp av et støtte apparat og stabilitet rundt meg. Jeg har asberger syndrom og er derfor også veldig avhengig av at folk er ærlige og kan stoles på, lyver du til meg, glemmer jeg det aldri. Spiller du et urent spill fordi du stresser, slutter jeg å stole på deg. Du kan godt si at i dag har jeg ikke tid, jeg er stresset osv, men ikke lyv eller prøv å manipulere meg.

Nå er du så heldig at du får et system rundt deg opp å gå, men alt er egentlig avhengig av at andre personer gjør jobben sin. Om du får problemer med en person fordi den ikke oppfører seg rundt deg er det ditt problem og om du ikke klarer å leve med det er det din feil og du slutter å få jobb. Når fastlegen har mange pasienter og egentlig ikke er interessert i saken din er det ditt problem. For samme hva som skjer så får det ikke konsekvenser for dem, bare for deg.

Det er du som står uten behandler, det er du som står uten et system fordi legen ikke orker å ta ansvaret, det er du som bare må skjerpe deg og komme deg videre. Det har egentlig ikke noe poeng hva som er grunnen til at du føler brudd på tilliten, det er uansett ditt problem.

Så om du blir lagt inn på sykehus grunnet en sykdom og ikke får den hjelpen du er der for, det er dit problem. Altså dør du eller får alvorlige skader og noen orker å jobbe rettsvesenet i 5-10 år for deg kan det hende at det blir noen andre sitt problem. Sitter du der å stirrer i en vegg i 2 mnd, ikke blir hørt på, føler deg truet og redd mens sykepleiere løper rundt for å rekke neste tv program, ditt problem. Har de glemt å bestille inn mat du kan spise grunnet allergier, dit problem. Skjer dette ofte, ja se på det som en gratis slankekur. Det er i hvert fall ikke deres problem.

Så etter å ha blitt kastet ut av psykisk helse fordi man er for fysisk syk og skrevet ut av et sykehus uten mat, kompetanse eller noen forsøk på å hjelpe deg. Da sitter du igjen med ansvaret selv. Og du får håpe du er sterk nok til å ta opp kampen med nav, hjelpemiddel sentralen, fastlegen og starte helt på nytt igjen, for selv om de kaster deg rundt i systemet uten at noen gjør jobben sin, er det fortsatt ditt problem. Det har ingen konsekvenser for dem, men for deg kan det handle om muligheten til å bli frisk eller ikke.

lørdags shopping

Jeg hadde lagt opp en virkelig stor handletur på lørdag, og det meste var kjedelige hverdagsting. Jeg var på Lambertseter torg ( også kjent som grønsakhandleren) og kjøpte inn tørket frukt og nøtter til nøttblandingen min. De hadde ikke salte peanøtter da, så jeg måtte inn på meny å lete etter noen uten palmeolje der.Så kjøpte jeg lotto på Narvesen, skulle ha fem ukers men jeg var allerede så sliten at jeg ikke merket at jeg hadde kjøpt en ukers før jeg var ute av kiosken ( først da registrerte hodet summen) når jeg kjørte inn på selve senteret ble jeg muntret opp siden jeg så en handlevogn full av små kattemat poser, mine mistanker ble fort bekreftet og jeg kjørte videre med to små katte mat poser. Den de vanligvis bruker og en hun anbefalte.Jeg parkerte utenfor meny og gikk å tok ut penger, kjøpte to lodd av en idrettsforening som sto der før jeg gikk videre på apoteket og glitter. Jeg bare måtte ha nye mobilvanter, jeg føler meg hjelpeløs uten dem. Kjøpte svarte og rosa, savner litt de fra i fjor som var i begge farger.Så var det chlas Olson for øre plugger til telefonen og dyrebutikken for kattesand. Avsluttet inne på senteret med en tur i matbutikken og dro så inn på kinoen for å kjøpe billetter til en kino film i dag. Jeg var nå så sliten at jeg bare ville rive av hodet på han som solgte billetter, og han gjorde ikke noe galt. Kjøpte rullestol plass fordi jeg inn så at jeg ikke var i form til å GÅ på kino. Vel billettene ble allikevel ikke brukt, jeg var for dårlig til å være der også...

holdt på å sovne på vei hjem og måtte ringe mamma for å holde meg våken...

litt bedre nå

Hvis du har lest litt på bloggen de siste dagene har du nok funnet ut at mitt geniale forsøk på å bestemme seg for å være frisk, ikke virket så bra. Noen ganger kan et slikt valg tippe deg over kanten til å faktisk bli litt fortere bra igjen, men er ikke kroppen klar for det, får du et hardt tilbakeslag.

Formiddagen i dag var veldig hard, men i løpet av kvelden har ting roet seg ned litt igjen. Fortsatt feber og følelsen av stikking/hevelse i ansiktet, men ikke mer enn hva jeg kan tolerere. De fire timene med søvn midt på dagen var nok veldig viktige for å komme seg. Ble avbrutt av at pengesamlere ringte på døra, jeg våknet, men orket ikke kle på meg å svare, hadde det hvert noen andre enn dem som ringte på ville de ha ringt meg på mobilen.

Jeg blir passet godt på av kattene, de synes en mamma som holder seg i senga, sittende stille forran tv`n eller data`n er et perfekt kose objekt.  

influensa?

Jeg har aldri hatt det og aldri hvert redd for å få det. Med mitt overaktive immunforsvar, skal det en del til for at slike ting griper tak i meg. Men etter å ha hatt litt feber og ikke følt meg så bra en uke, toppet det seg i dag.

Selv om jeg hadde veldig vondt i hodet, startet dagen veldig fint. Jeg hadde akkurat våknet og fikk en sms av mamma hvor det sto at de spiste vafler, hun vet hvor mye jeg elsker det og jeg hoppet ut av senga for å kjøre bort. Jeg kastet i meg en paracett på vei ut av døren og tenkte stille for meg selv at det kanskje ikke var så lurt å kjøre stolen når jeg var så plaget av hodepine og svimmelhet. Men jeg skulle ikke langt og den friske vinden var som en lettelse for hodet mitt.

Jeg spiste vaffel til frokost og koste meg sammen med familien, paraceten slo inn og jeg hadde en time med familien før jeg ble brått dårligere. Det var ikke noe poeng å dille rundt så når jeg slet med å holde øynene åpne og på å bevege hodet, ba jeg mamma om en paracet til. Det stakk i skinnene og ørene og veden var litt tåkete. Jeg hadde også bedt om en kopp kamille te før jeg tok pille nummer to så nå burde ting virke.

Og ja det tok litt tid men tåken og det verste av smertene forsvant igjen og jeg kunne prøve meg på turen hjem. Fikk med meg middag som resten av familien skal ha i kveld og kjørte hjem igjen. De to paracettene og kamille teen har klart å få meg i form nok til å klare å gå å legge meg igjen.

Mamma mistenker influensa eller kusma. Kusma grunnet stikking og heving i skinnene mine.

peisfyring uten papir

Siden jeg sover så dårlig for tiden har jeg måtte bruke andre metoder for å slappe av. Det å fyre opp i peisen uten papir, å bygge opp flammene er en herlig følelse, og etterpå kan jeg sitte foran varmen og gjøre klar veden til neste opp fyring.så ble det varmt

lego festivalen

Jeg stilte opp til det jeg trodde skulle bli et småbarn sirkus og slapp unna med noen få familier og Lego-nerder. I helgene har du en time på å bygge på, men vi fikk bruke Lego delen som vi ville, siden vi kom til teknisk museum to timer før det stengte, sier det seg selv at vi kun hadde to timer og det var ikke nok.

Jeg hadde nok klart å bygge ferdig på to timer, men når du tar med all tiden som går til å lete fra bord til bord for å finne brikker som kan passe inn, ja da har du ikke god tid.

Jeg hadde ingen planer om hva jeg skulle lage da jeg gikk inn, jeg tok rett og slett tak i de første bitene jeg så og bygget ut i fra dem. Det ble en inngang til noe og jeg startet å lage en liten borg. Selvfølgelig hadde jeg valgt en farge som det fantes veldig få biter av, og veldig få normale. Så ble en del tenking og planlegging for å få det til å se greit ut.

Jeg hadde egentlig tenkt å lage fin hage, og innrede begge etasjene, men jeg rakk ikke engang å sette på ordentlig tak :-( men her er resultatet av mitt arbeid.

 

slik så den ut inniog fra utsiden

 dagens planI dag skal jeg på teknisk museum sammen med støttekontakten min, hva vi skal gjøre der? Jo vi skal bygge lego. Jeg elsker lego og føler jeg burde utnytte muligheten legofestivalen gir.

 

 

amor bingo breaks my heart

Jeg trodde det var utrolig at jeg vant på amor bingo, jeg spilte jo fordi jeg hadde hørt historien om han som vant på gratis pengene sine, men jeg trodde ikke noe på det. Og jeg kjedet meg, det var også et viktig poeng.

Å vinne hoved premien 3 ganger alene i løpet av noen timer er nok ikke så vanlig, og jeg var ikke så overasket over kravet deres om bruk av penger for å få utbetalt. Men jeg skal love dere, det er lettere å få penger ut av nav enn av denne siden.

De kravene de har for å kunne identifisere brukerne sine er langt verre enn det politiet eller militæret noen gang ville be om. Og dette må du sende til kundeservice på usikkert mail, men de garanterer at informasjonen er trygg!!!

i mellomtiden avlyser de overføringen din slik at du kanskje blir fristet til å bare spille litt til, ikke faen. Etter en runde med mailer om påpeking av hva de faktisk ber meg om gir jeg meg mot at jeg får sladde deler av bankkortet mitt. Men ikke tro at kampen er over for det.

Nå skal jeg sitte stille og smile frem til jeg får pengene mine, de har nemlig ikke bestemt seg for om jeg skal få lov til å få dem enda. Så skal jeg ta en ny kraftigere runde med dem, om personvernloven, forbruker rettigheter og sunn fornuft.

Leter de opp dette innlegget og tar det som en trussel for å holde tilbake pengene, ja da er de ikke bare utspekulerte og vanskelige, da er de dumme også.

 

 

Ps: lurer du på hvordan dette kan knuse hjertet mitt, jo jeg har asberger og blir dårlig av at ting ikke er som de skal.  

ubehagelig å handle på meny

MENY Lambertseter, men vi garanterer ikke at du får det med deg ut av butikken.

 

Det er ubehagelig å bli stoppet av de ansatte på vei ut av en butikk, og det er faktisk enda mer ubehagelig å føle at du må legge ut hele sykdoms historien din for å få lov til å kunne ta med deg varene ut. Ikke bare for den som jobber der, men alle de som står i kø i kassen også.

Det at verden ikke er tilpasset rullestol brukere er ingen nyhet, men hvorfor skal de gjøre det så komplisert for oss å tilpasse oss dem?

Jeg forstår at det kan virke irriterende å måtte lete etter handlekurver rundt på senteret, men nå har de valgt å legge butikken i kjelleren på et senter som ikke er så veldig godt tilpasset rullestoler (for trange heiser)

hvis jeg handler lite er dette ikke noe problem, da kjører jeg stolen ned rullebåndet og parkerer den rett utenfor butikken, men det hadde ikke hjulpet jeg hadde fortsatt blitt stoppet.

Men når jeg handler mye ting må jeg ha en ryggsekk på stolen og dette gjør den baktung og ustabil, jeg tror ikke den ville ha tippet bakover på rullebåndet, men jeg er ikke villig til å ta det ansvaret over min og andre sin sikkerhet. Derfor må jeg parkere stolen i etasjen over og bringe varene opp hit for å legge dem i sekken. Jeg har ingen mulighet å bære posene alene opp.

Kanskje de kan ansette en posebærer som kan bære opp posene for folk? Eller lage en el - stol parkering hvor man kan sette igjen de store handlevognene? Eller kanskje de bare kan holde skjeft og la oss ta med varene opp i kurven vår uten om å måtte offentliggjøre all sykdomshistorie til de ansatte og de som står i kø.   

vunnet 2900 kr på nett bingo

I går kveld kjedet jeg meg litt og valgte derfor å registrere meg på en slik bingo side hvor du får 50 kr gratis å spille for. Disse 50 kronene vokste fort og i dag har jeg lagt 2900 kr til utbetaling på kontoen min, har noen småpenger igjen å spille for.

Men man klager ikke over å snuble over 2900 kr på kveldstiddette bildet tok jeg etter første gevinst, jeg var sjokert


film kveld på gimle kinoJeg må nok innrømme at dette ikke er en film jeg ville ha valgt å se på på kino, den var interessant og humoristisk, men for meg hadde det passet bedre å se den hjemme hvor jeg kunne ta små pauser og strikket til. Men jeg vet nå veldig mye om overgangsalderen og hvordan den kan møtes. Jeg var ikke forberedt på panelet etterpå, dette var kjedelig. En haug med idiotiske mennesker som spør spørsmål filmen besvarte og de bare hadde giddet å følge med, men all ære til legene som stilte opp.


De som arrangerte dette vet tydeligvis ikke hva en canape er, men vi fikk en appatizer. Og en hel flaske eplemost til de som ikke drakk alkohol :-)Goodibagen var god da, og gjorde hele turen verdt det. Selskapet hadde også mye å si for en fin kveld.

freebies utenfor goodiebag:

volvat stress hjerte
volvat plaster pakke
advanced skin terapy 15 ml

goodiebag:

mye reklame
oatly kalsium havredrikk
N.A fruitbar
 floradix hearb tea
floradix kalsium-magnesium 10 ml
foradix formula jern og vitaminer 10 ml
floradix magnesium 10 ml
floradix alpenkraft urtesiruo 10 ml
decleor parfyme og ansiktskrem prøve
spa design neglebånds olje 25 ml
citrus-hamamelis hand and body care 75 ml
snack a jacks 
boa
 

hyggelig wake up call

Jeg blir alltid like forvirret når noen ringer og vekker meg, i nesten alle tilfeller er det offentlige kontorer som bare prater tull, altså sikkert viktig, men for mye og for fort for meg å få med meg i det jeg våkner. Egentlig burde jeg ikke ta telefonen, men jeg gjør det i tilfelle jeg får slike samtaler som jeg fikk i dag.

En dame ringer og forteller meg at jeg har vunnet billetter til en event om 5 timer. Jeg påpekte at det var kort varsel og det viste seg at den originale vinneren hadde trukket seg. Ja jeg skal nok klare å komme meg til gimle kino klokken 17.00. navnet på den jeg skal ha med meg? Vel det kan ta litt tid for her må det jobbes for å finne noen som vil og kan.

Så var det å sette seg på datamaskinen og prøve å finne ut av hva jeg egentlig har vunnet og sagt ja til. En hormonell aften på gimle. Film: hot flash havoc en dokumentar om overgangsalderen som faktisk virker ganske morsom. Event som jeg elsker å dra på og selvfølgelig goodiebags. Skal nok bli en fin kveld.

Feberen? Jeg tror den forsvant i natt, hvis den kommer tilbake er det ikke før på kvelden igjen og da pakker jeg sammen paracet og biter tennene sammen. Jeg klarer ikke en dag til, jeg holder på å løpe på veggen.

film: possesion

The Possession (2012) Poster

Tror jeg har blitt ganske immun mot skrekkfilmer, for skremt ble jeg ikke. jeg tror ikke filmen var så veldig dårlig, den klarte bare ikke å gjøre inntrykk hos meg.

Filmen skal være basert på en sann historie og handler om en familie hvor foreldrene akkurat har skilt seg. Da faren har barna stopper de på et loppemarked og her finner yngste jenta en kiste hun ønsker seg, det de ikke vet er at kisten inneholder en demon.

 

film: mirror mirror

Lille speil på veggen der (2012) Poster

En ny vri på historien om Snehvit og de syv dverger, sorry jeg mener banditter.

Starten på historien kjenner du igjen, dronningen som får et barn med hud så hvit som snø, munn så rød som blod og øyne så svarte som natten. Dessverre dør dronningen og kongen gifter seg med en ny dame, den vakreste damen i kongeriket. Når kongen dør i den mørke skogen tar dronningen over kongeriket og holder Snehvit så isolert som mulig. Hit kjenner vi historien, men her blir en prins røvet av kjempe dverger som er kastet ut av kongeriket fordi de er stygge. Og resten får du bare se selv...

fin film å se på når man er syk, ikke for avansert og morsom. Jeg har sett en del Snehvit filmer før og er alltid imponert over hva slags forandringer de klarer å legge i dem.  

 

film: house at the end og the street

House at the End of the Street (2012) Poster

En tenåringsjente og en mor flytter fra byen og ut i en drabantby, her fikk de leie et billig hus fordi et ektepar ble drept i huset ved siden av. Det tar ikke lang tid før de får høre historien om hvordan datteren i huset tok liv av begge foreldrene sine før hun tok livet av seg selv ved å hoppe i en elv. Men siden det aldri ble funnet noe lik av jenta går det rykter om at hun fortsatt lever ute i skogen. Det som er sikkert er at sønnen fortsatt lever i huset og han nekter å selge det. Grunnet familien sin historie blir han hatet av resten av byen og lever veldig isolert.

 

Tenåringsjenta blir venn med han, men hun vet ikke om hemmeligheten i kjelleren hans, en ung jente låst inne og kraftig bedøvet.

  Første jeg tenkte når filmen startet var, det er da henne fra hunger games? Synes filmen var grei, jeg hadde klart å tenke meg frem til plotet en stund før det ble avslørt, rett og slett fordi noe annen ville ha irritert meg utrolig mye grunnet alle feilene som ville ha hvert der (så jeg tok nok hintene). Men det aller siste som blir avslørt hadde jeg ikke forestilt meg. Filmen viser oss vel egentlig at ingen lager bedre psykopater en foreldre.

 

MITT harry potter skjerf er ferdig

snart strikket skjerf til hele familien, endelig min tur. skjerfet er 165 cm langt (uten frynser)selve skjerfet har hvert ferdig i flere måneder, men satte på frynsene i dag. rett og slett fordi jeg var lei meg over at jeg ikke hadde det i går. 

hard start på dagen

Det er ikke nok at man er syk, nei man må vekkes av en offentlig telefonsamtale som gjør deg rasende.

Jeg går for teorien om at man skal virkelig være frisk for å orke å få hjelp i dette landet. Ringte mamma og lot henne rydde opp, jeg hadde bare blitt sittende å skrike rasende og usammenhengende. Så var det tilbake til å være syk :-(

 

 

jeg vil ut !!!

( ferdig med dagens klaging)

film: forgotten

The Forgotten (2004) Poster

En dag går Telly i terapi for å komme over sorgen over å ha mistet sønnen sin, neste dag blir hun fortalt at sønnen aldri har eksistert. Hun har kjempet med å komme videre uten å gi slipp på sønnen sin i over et år, hver dag går med på å se på bilder og filmer av han, men plutselig en dag er alle bildene og filmene borte. Først tror hun det er mannen som har fjernet dem for å tvinge henne til å komme seg videre, men fort oppdager hun at ingen i hele verden kan huske at sønnen har eksistert. Det finnes heller ingen avis artikkel om flyulykken sønnen skal ha omkommet i.

Desperat oppsøker hun faren til en av sønnen sine venner, og selv om han selv ikke kan huske å ha en datter, er det noe ved måten denne kvinnen vet når han startet å drikke og lignende, men det er først når hun får han til å si navnet hennes at minnene kommer tilbake.

Nå blir de jaktet på av politiet, NSA og en merkelig man. Plutselig går det opp for dem at om ungene virkelig var døde, ville det ikke være behov for å slette dem. Men hvem har ungene, hvem kan forandre bilder og slette mennesker sin hukommelse?

Jeg koste meg under denne filmen, selv om jeg flere ganger irriterte meg over de idiotiske valgene de gjorde. Spenning, mystikk og en periode hvor du virkelig lurer på om hun har innbilt seg gutten eller ikke.

 

En samtale mellom hjernen og immunforsvaret i en autoimmun kropp ( kropp med autoimmune sykdommer)

hjernen: kjære deg immunforsvar, hva er det du holder på med? De funksjonene der er viktig for å få kroppen til å fungere, slutt å angrip dem.
Immunforsvar: (ignorerer)

hjernen: immunforsvar det er et stort angrep av fiendtlige bakterier!
Immunforsvar: jeg er opptatt
hjernen: dette er jobben din, bekjemp dem!
Immunforsvar: hvordan?
Hjernen: gjør slik du vanligvis gjør på de stakkars uskyldige cellene i kroppen.
Immunforsvar: ok

 

Hjernen: (tenker stille for seg selv at endelig får resten av kroppen fri)
Immunforsvar: dette var moro, men de er borte nå, hva skal jeg gjøre?
Hjernen: hold deg oppdatert og søk etter nye farer.
Immunforsvar: kjedelig, ser om jeg finner noe annet å angripe i stedet...
hjernen: NEI!!!

ikke rart kroppen blir forvirret når den blir smittet av noe, blir friskere på en måte, men sykere på en annen. men den beste tiden er helt klart mellomrommet mellom sykdommen og før immunforsvaret klarer å lage rot igjen, en liten pust i bakken.

test av lush produkt - I love juicy - shampo

Jeg burde ha hvert forberedt på lukten før jeg åpnet prøve pakken, det er jo bare å lese navnet og gjette seg til det. Men selv om jeg først ble litt sjokkert var jeg glad for den herlige lukten og forsto med en gang at denne sjampoen var i fare for å bli en ny favoritt. Så mye gode og friske lukter og så ved tilfeldighet kombinerte jeg den med happy hipp som er en rosa grapefrukt shower gel. Friskere følelse etter en dusj skal du lete lenge etter.

Eller egentlig ikke lenge, en iskald dusj om sommeren er også veldig forfriskende, men kanskje ikke så behagelig. Følte at balsamen min ødela litt, så om jeg skal kjøpe og bruke denne må jeg nok finne meg en mer frukt luktene balsam.

I Love Juicy

 

Hva #lush sier om produktet:

En virkelig fruktig sjøalgegele-shampo, med mango, ananas, kiwi og papaya for dyprengjøring. (Pluss sitron for glans.) Fukt håret, masser inn shampoen en gang, og skyll. (Gjentas kun om håret er veldig skittent.) Når du vasker med en fruktfull mix vil skitten strippes av og samtidig vil håret ditt være mykt til enhver tid. Ikke vær skitten, vær fruktig! Passer for normalt til fett hår.
100g kr   88,-
250g kr 168-
500g kr 262,-
 

Ingredienser: Water (Aqua), Sodium Alkyl Sulfate, Ammonium Laureth Sulfate, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Perfume, Lemon Oil (Citrus limonum), Freshly Juiced Papaya (Carica papaya), Fine Sea Salt, Carrageenan Extract (Chondrus crispus), Sweet Orange Oil (Citrus sinensis), Fresh Pineapple Juice (Ananas sativus), Fresh Kiwi Juice (Actinidia chinensis), FreshMango Juice (Mangifera indica),*Citral, *Limonene,Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben.

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av lush produkt - Happy Hippy- showre gel

Jeg hadde allerede brukt sitrus sjampo, så jeg følte meg virkelig som en eneste stor sitrus frukt når jeg smurte meg inn i denne. Om jeg ikke spiser mye c vitaminer, vasker jeg meg i hvert fall i dem. Jeg elsker rosa grapefrukt og syntes derfor denne lukta var spesielt herlig, første gangen jeg brukte den ville jeg egentlig ikke ta på meg fuktighetskrem etterpå, den andre gangen tok jeg på meg banan fuktighetskremen og følte meg som en frukt salat.

Det er litt vanskelig å gi dom over effekten den skal, den gjorde meg ren og den var oppfriskende, men det trenger lengre tids prøve for å se om den virkelig påvirker huden, men må pleier lush sine produkter å ha den effekten de påstår.  

Happy Hippy

hva #lush sier om produktet:

Mer effektiv enn sollyset til å kvikke deg opp. Den smilende revitaliserende geleen. Vår rosa grapefrukt dusjgel er en magisk blanding som får mandag morgen til å framstå som spennende og kontoret som et sted du vil tilbake til. Bare for å slå det fast, den er ikke kunstig farget rosa, den er laget av ferske rosa grapefrukter. Såp inn hele kroppen (og håret om du har det travelt)
100g kr  69,-
250g kr 149,-
500g kr 249,-
 
Ingredienser: Water (Aqua), Fresh Pink Grapefruit Juice (Citrus paradisi),Grapefruit Water (Citrus paradisi),Sodium Laureth SulfateSodium Cocoamphoacetate, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Grapefruit Oil (Citrus paradisi), Bergamot Oil (Citrus Aurantium bergamia), Frankincense Oil (Boswellia carterii), Lactic Acid,*Limonene,Perfume, Methylparaben.

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

basic care package2 x cola light

pinex

nesespray

hippo fruit break - fordi jeg trenger ekstra vitaminer og disse moste fruktene er lette å presse i seg.

strandaskinke for det gjør hippo frukten så mye  bedre

loff med valmue frø, jeg må få i meg mat

(har fortsatt pai igjen fra i går så trengte ikke å kjøpe noe godt)

fever insomnia

Når jeg blir syk, slutter jeg å sove. Heldigvis har jeg nå lært at de nye sove tablettene overvinner denne rare tingen kroppen min har.
Når jeg får feber, får jeg en følelse av at jeg kan gjøre hva som helst. At jeg har ubegrenset med energi og blir gira, helt til jeg prøver å reise meg opp og noen slår på en tyngdekraft som er 100 ganger sterkere enn normal.

Jeg takler ikke å være syk på denne måten, jeg farter rundt og prøver å gjøre ting. Svimmelheten gjør alle oppgaver til en kjempestor utfordring, men så fort jeg setter meg ned å får ro vil jeg opp igjen. Om jeg faktisk klarer å holde meg sammen lenge nok til å gjøre noe, faller jeg sammen på gulvet når jeg er ferdig og gråter av utmattelse.

Jeg liker IKKE feber, det er forvirrende.  

Nå skal jeg ta medisinene mine, så jeg sovner nok om 2-3 timer.... natta

film: abduction

Abduction (2011) Poster

Hva har denne filmen med den tittelen å gjøre?

Under en skoleoppgave finner Nathan et bilde av seg selv som barn på en side for savnede barn. Han tar opp telefonen og ringer nummeret som står på siden og setter i gang en jakt hvor han er eneste vei til målet.

 

De han trodde var foreldrene sine blir drept og nå løper han både fra C.I.A og en terrorist, uten anelse om hvorfor og hvem han kan stole på.

action og underholdende, men ikke genial.

 

film: the riverbank

Ikke et bilde og ikke en trailer klarte jeg å finne for denne filmen, men det er ikke så farlig for den var ikke noe spesielt. Jeg trodde jeg skulle få se en thriller om en dame som etter at stemoren døde, fant ut hjemligheter om seg selv, moren og en mystisk forsvinning. Og jeg gjorde vel egentlig også det.

Hun reiste ut av den lille byen uten å se seg bakover, men da stemoren hennes dør bestemmer hun seg for å reise tilbake. Hun har et anstrengt forhold til faren og velkomsten er ikke akkurat super. Stemoren hennes som var hennes mor sin søster har etterlatt huset sitt til henne og moren hennes, men ingen har sett moren siden hun forlot familien når hun var en jentunge.

For å få solgt huset må hun enten finne moren eller få henne erklært død, og mens hun jakter på informasjon om henne blir det klart at stemoren ble drept.

Når hun graver litt dypere, finner hun ut at moren hadde en elsker til og fra, hun hadde byttet på å gå fra faren til elskeren og omvendt. Dette var ingen hjemlighet for noen, når hun forsvant, forsvant hun opp til et år.

Filmen var sikkert grei nok, jeg så den i hvert fall ferdig. Men det var ingen form for spenning i filmen, dette var ren drama.Det at filmen nesten ikke er å finne spor av på nett og på imdb under under plot keywords, står det bare at tittelen har to ord i seg sier kanskje mer en nok. 

 

 

strikkedilla

Startet på et nytt skjerf, fortsatt harry potter, men denne gangen med bomulls garn og ikke ull. Det forrige er ikke helt ferdig, men mangler bare frynser.
paien ble spisbar

Jeg fikk ikke tatt bilder av paien ferdig og urørt, jeg kom meg opp til mamma og kollapset helt. Jeg er vist syk :-(

 

men selv om jeg måtte forte meg hjem etter middagen og legge meg, kom mamma ned med restene av paien og jeg fikk tatt bilde da. Snilt av henne
smuldre pai under arbeid

1. fyll en form med bær ( i mitt tilfelle selvkokt ripssyltetøy)2. i mitt tilfelle fyll på med hele rips


3. smuldre sammen 200 g sukker, 200 g smør og 200 g mel å strø over paien
( for grisete til å ta bilde)

4. steke på midterste rille 200 g i 20-30 minutter

ikke vær redd for å lage små paier isteden for eller ved siden av

#oppskrift

jeg føler meg som en fruktsalat

Jeg har dusjet, og tilfeldighetene skulle ha det til at jeg igjennom prøver og gratis ting, endte opp med den kombinasjonen av såper og kremer som jeg brukte. Det var mens jeg smurte meg inn med hudkremen sympathi for the skin at jeg nesten brøt sammen i latter, for jeg luktet som en stor skål fruktsalat.

Nå er det ikke så mye frukt i sjampoen min seanik, men havsalt og sjøgress. Salt på fruktsalaten var en interessant teori.

Seanik

Ansiktsmaske før dusjen var cupcake, og for de som kjenner produktet vet at dette betyr sjokolade.

Cupcake

Balsamen min er en blanding av sjøgress ( ja igjen) og youghurt (retread)

Retread

vasket meg med happy hipp dusjgel som hovedsaklig består av rosa grapefruit

Happy Hippy

fuktighestkremen til ansiktet Imperialis har lavendel, appelsinblomstvann og johannesurt.

Imperialis

Men det som virkelig fikk meg til å tenke på fruktsalat var fuktighets kremen til kroppen symphati for the skin som består av moste bananer, vanilje og mandel olje.

Sympathy For The Skin

Begge kattene har hvert borte og snust og smakt på meg etter dusjen. Jeg lukter vist godt.

#lush

svimmel litt?

Jeg har ikke sjekket, men jeg tror jeg går ganske rett. Og uten om en eneste gang har jeg ikke tippet over mens jeg har gått. Men det er noen som plasserer dørkarmer i veien for meg hele tiden, regner med at hele venstre side av kroppen min er blå i morgen.

Jeg forstår ikke hvorfor ikke dørkarmer kan holde seg i ro....

jeg skjelver tydeligvis også,den eneste jeg ikke klarer å ringe på telefonen er den jeg sikter på.   

Håper på en bedre dag i morgen

sims 3 pakke i posten

I dag har min iphone fått ny farge. Helt siden iphone 4 kom ut har jeg hatt en sort og rosa telefon (mine signatur farger) men i dag kom det nye ting i posten og selv om det var trist å bytte ut det rosa med hvitt og grønt, elsker jeg mitt nye deksel. Tusen takk sim3.noen liten feil på navnet, men kan overleve det

men skulle jo bare....

Det er ikke lett å komme seg i seng på riktig tidspunkt, det er jo hele tingen små ting som dukker opp som man bare skal gjøre. Slik som å stå i oppgangen å skravle med naboen, se ferdig filmen som du fint hadde rukket å se ferdig om du ikke hadde stått i over en halvtime og skravlet med naboen. Når du slår av filmen kommer du rett inn i slutten på den siste twilight filmen og må bare se de ta livet av hverandre osv...

men nå skal jeg bare blogge litt, svare på noen meldinger, gå igjennom noen konkurranser og nettavisene før jeg mater fiskene og katten, pusser tenner og legger meg.

 

Bare det.

vond skal vond fordrive

Og det skal virkelig fjerne mye vondt, den treningsøkten jeg hadde i dag. Du må ha utrolig viljestyrke for å fullføre med så mye smerter. Ja jeg vet ta det rolig, men dette var virkelig det roligste programmet vi kunne komme opp med...

film: The Barrens

The Barrens (2012) Poster

Dette var en film som ikke ga mye mening i mine øyne. Greit nok er faren syk og ikke helt stabil etter et bitt fra hunden deres for noen uker siden, men har du møtt et monster i en skog og tror den er ekte, ja da tar du ikke med deg kone og barn dit.

Jeg holdt nesten på å slå av filmen med en gang den startet, er filmer tekstet, ender man opp med å lese teksten og er denne virkelig feil blir dette et stort irritasjonsmoment. Denne filmen starter med at en gutt henger opp savnet plakater for å finne hunden sin, oversettelsen var funnet plakater.

Men jeg fulgte familien ut i skogen og faren sin skuffelse over at ting ikke var helt slik han husket det, han tar med seg familien enda lengre inn i skogen og starter å hallusinere kraftig, han mener at et monster er ute etter han og mange ender opp døde rundt familien. Hundegalskap er en alvorlig sykdom å få, og her synes jeg også historien virket litt rar, siden han ikke hadde dratt til legen etter å ha blitt bitt av en tidligere snill familiehund som nå fråtset rundt munnen og var helt gal. Men jeg vet folk er dumme.

Mens faren er bestemt på at det er et monster som forfølger dem, starter familien å bli redd for faren, det at de har gått seg vill i skogen hjelper heller ikke på ting.  

kan ikke si at filmen skremte meg så mye.

 

film: miss firecracker

Miss Firecracker (1989) Poster

Det var aldri tvil i mine tanker om at denne filmen var laget på 80- tallet, jeg ble faktisk overasket over hvor sent på 80-tallet den var laget. Det som kjennetegner filmen fra epoken er den litt tragiske og realistiske stemningen. Den var helt klart laget før alle amerikanske filmer skulle ha en happy ending.

Carnell skal endelig få oppfylt sin store drøm, å delta og forhåpentligvis vinne misse konkurransen i bygda. Hun er en ganske enkel jente med rykte om å være litt lett på tråden, men hun har jobbet hardt med å fjerne dette ryktet og i år er siste året hun har mulighet til å bli med på konkurransen, til neste år er hun for gammel. Hennes store drøm er å vinne i den røde kjolen kusina hennes hadde på seg da hun vant for flere år siden, men kjolen virker å være borte.

Det er mange små hindre i veien for at Carnell skal få delta og kunne vinne konkurransen, men selv om hun fremstår som litt enkel har hun en utrolig styrke til å komme seg videre.

 

film: gåten ragnarok

En arkeolog som er besatt på å finne ut av historien til Osebergskipet får seg en overraskelse da han tar med seg familien på noe han tror skal være en skattejakt i Finnmark ( Russland) . Etter at vikingskip museet mister støtten til forskningen sin, og arkeologen mister jobben, virker steinen som fungerer som et kart som en gave fra gudene. Han pakker sammen ungene og tar med seg noen kollegaer og begir seg på en vandring inn i skogene fra Finnmark. De passerer etterhvert gamle sovjet grensen og befinner seg nå i ingenmannsland land.

Hva er det på øya som Oseberg vikingene besøkte, og hvorfor har de gjort det så vanskelig å finne stedet? Kanskje fordi stedet ikke er et hemmelig skattekammer, men hjemmet til noe forferdelig, og kanskje kartet ikke er et skattekart men en advarsel.

Filmen er utrolig godt laget og hadde det ikke hvert for at de pratet norsk, ville jeg ha glemt at filmen var fra Norge. En eventyr film med vikinger, Midgardsormen og idiotiske mennesker.  

 

Jeg vil ikke holde senga!!!

I dag våknet jeg, prøvde å snu på meg og fant ut at dette nesten var umulig og forsto at det så mørkt ut for denne dagen. Jeg prøvde å sovne igjen slik at jeg kunne få litt mere krefter, men jeg var ikke slik trøtt og jeg ble bare liggende der i 90 minutter før jeg klarte å sette meg opp. Dagens første store utfordring, å sette seg opp føltes som å presse mot flere ton som presset meg nedover igjen og jeg vurderte faktisk å gi opp å bare bli liggende.

 

Men jeg har ikke mangel på viljestyrke og jeg klarte å komme meg opp og gå til badet, men nå var jeg så utslitt at verden surret foran øynene mine og jeg hadde kramper flere steder i kroppen. Greit tenker jeg stille for meg selv, jeg har en dag hvor jeg ikke skal gå eller stå noe særlig, det er nemlig farlig, jeg kan falle om når som helst. Jeg skal bare bruke stolene som er anfall sikre ( ikke triller avgårde og har gode støtter på sidene så jeg ikke faller ut, og jeg skal slappe av.
Dette er ikke et tilbakefall, det er bare effekten av helga, jeg hadde en super helg og angrer ikke. Ser på dette som en påminnelse om hva jeg kjemper mot.

brannvesenet løp opp trappeoppgangen min

Jeg satt å hvilte ut etter en lang dag på desu, filmen jeg hadde sett på hadde sluttet og når jeg slo den av kom tv`n på slutten av filmen black swan. Du trenger ikke å ha sett resten av filmen for å bli grepet av slutten.

Da jeg endelig reiste meg opp for å gjøre meg klar til å legge meg, møtte blikket mitt en stor rød og lysende bil rett utenfor vinduet mitt. Akkurat i det jeg ser den hører jeg at det løpes i trappeoppgangen min.

Først måtte jeg vurdere om det kunne være brann og om vi kom til å bli evakuert, for isåfall måtte jeg fange kattene og få puttet dem inn i reiseburene deres før noen kom å skulle evakuere meg. Jeg hørte ingen røyk alarm og valgte i stedet for å ringe mamma, hadde det hvert krise ville de ha hvert på døra allerede og om de valgte å evakuere da ville jeg nok få ta med kattene.

Jeg ble litt hysterisk da jeg ikke fant mobilen min, og skremte opp kattene, men det hele var så sprøtt. Mens jeg pratet med mamma tittet jeg ut av kikke hullet på døra og så at brannmennene var fullt kledd opp i røykdykking utstyr.
Når de stoppet utenfor døra mi og pratet med naboen , måtte jeg åpne døra mi og ble beroliget om at det var i orden, det var meldt om røyklukt men ingen fare oppdaget. Jeg bor i en blokk med vedfyring så røyklukt er ganske vanlig, men hun ved siden av meg har aldri bodd her på høsten før og er ikke kjent til denne forandringen. Uansett er jeg glad hun ringte brannvesenet, betryggende å vite at man har en nabo som bryr seg og passer på.

 

Selv måtte jeg bruke en time på å roe meg helt ned før jeg kunne legge meg, syntes ikke det var så skummelt, men utrolig spennende og jeg blir veldig revet med.

desucon Japan og cosplay (soracon og coscon)

I går var det et stort event på folkets hus i Oslo ( Oslo kongress senter), soracon som nå har byttet navn til desucon Japan og coscon som har byttet navn til #desucon cosplay ble slått sammen til en stor con.

Hele kongress senteret var fylt opp med aktiviteter fra cosplay til lynkurs i Japan. Her kunne du delta i tegne konkurranser, gå rundt å se på kostymene til folk, følge med på cosplay underholdning på senen eller delta i quiz. Eller su kunne gjøre slikt som jeg gjorde, kjøpe en liten art stand og sitte å selge ting du har laget.Om du tror å ha en art stand er å gå glipp av moroa tar du helt feil. Standene er plassert i hovedrommet sammen med senen, og selv om vi denne gangen ikke klarte å se hva som skjedde på senen ( grunnet en høy stand som sto i veien) fikk vi det med oss. Vi prater med folk og får se alle de utrolige kostymene, og er det noe vi vil ha med oss på programmet, stiller gjerne naboen opp å passer på standen din en liten stund. ( hvis ikke du klarer å huke tak i en venn som passerer og som vil selge litt for å få en god stol å sitte på)

det er et lite samhold blant art standene, og om noen plutselig skulle trenge noe er det bare å rope ut, for noen av de andre har det og hjelper gjerne til. Det har også blitt vanlig å dele frukt med alle sammen, men i år tok noen bokstavligatalt kaka og delte ut mini cupcakes til alle andre som hadde stand.Jeg må innrømme at jeg ble utrolig sliten, men det er verdt det. Desu er en opplevelse fylt av vennskap og eventyr, en liten verden hvor alle historiene kommer til live rundt deg, og selvfølgelig alle de gale nerdene/ tilhengerne kan få slippe seg fullstendig løs.Gleder meg til neste #Desu ? som jeg tror er desu fantasy

dagens prosjekter

Nå kommer lørdagen og desucon Japan og cosplay med stormskritt mot meg og jeg jobber så hardt jeg kan for å få ferdig tingene jeg skal selge. Hadde hvert greit om jeg kunne stoppe livet og bare gjøre dette, men det er vanskelig.

sotdyr i tre størelsertotoro figurer ( ustekte)
første dag på treningsenteret

Jeg var veldig nervøs for timen i dag, jeg skulle ha min gratis runde med bpa og jeg var livredd for å kollapse under treningen. Jeg pakket sammen den nye treningsbagen min, den er litt fin. Så kjørte jeg med rullestolen til senteret og spiste lunsj før jeg kjørte bort på fresh.

På veien møtte jeg en politibil med blålysene på, tenkte ikke så mye på det før han snudde i rundkjøringen og kom tilbake. Her er det en som ikke vet hvor de skal tenkte jeg og satt spent å fulgte med på hvilken bygging de stoppet ved. Selvfølgelig stoppet de rett foran treningstudiet og mens jeg kjørte mot det kom det en til. Litt morsomt siden jeg har tenkt på hvor sikkert de har gjort stedet for å unngå ran, det er ingen penger der.

Men det er flere ting i denne bygningen og jeg var ikke så sjokkert når noen kom å hentet politiet og viste dem veien til den gamle hovedinngangen på bygget. Jeg vet ikke hva som skjedde, for jeg prøvde ikke å finne det ut.

Jeg startet treningen med å varme opp litt og satt meg ned for å spille på mobilen til den personlige treneren ble ledig. Hun var en kjempe koselig dame og vi satt å pratet langt over tiden jeg egentlig hadde, for å så gå igjennom de apparatene jeg skal starte med.

Jeg var hele tre timer på treningsenteret og jeg er veldig glad jeg spiste rett før jeg gikk inn, ellers hadde det ikke gått bra. Har fått streng beskjed om å ta med meg medisinene mine på trening og levere dem i resepsjonen, i tilfelle jeg får anfall der.

Veldig fint og lite treningsenter.  

film: Snowmageddon

Det virkelig irriterer meg når beskrivelsene av filmene ikke passer med innholdet, greit nok skal jeg innrømme at filmen handlet om det jeg trodde, men når beskrivelsen sier at når de ristet på kulen startet det å snø, burde det i hvert fall bli ristet på en kule eller snø en gang i løpet av filmen.

I en liten by i Alaska bor det en familie på fire + en hund. Det er rett før jul og forberedelsene er godt i gang. Det er ikke en alt for stor overraskelse at noen legger igjen en pakke utenfor døra, men de aner egentlig ikke hvem den kom fra. Inne i pakken er det en snøkule og inne i kulen er kopi av byen de bor i. Når gutten trekker opp trekkverket på undersiden, starter det å skje katastrofer både inni og utenfor snøkulen.

 

 

 

den store ballongkrigen

Noen komplikasjoner må oppstå når man har tre treningstudioer langs en gate på 500 m. Elexia på begge ytterpunkter og en liten fresh i midten. Men selv om jeg har tenkt stille for meg selv at det umulig kan være nok mennesker på Lambertseter til å fylle tre trenings senter, hadde jeg ikke forestilt meg at kampen om kundene skulle starte så tidlig, eller bli så synlig.

Langs veien hvor fresh har hengt opp røde ballonger for å feire nyåpningen, har nå elexia hengt opp grønne ballonger ved siden av. Ser ut som en eneste stor bursdags fest her oppe nå.  
Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin