hits

oktober 2012

singstar på aktivitetshuset

I går satt jeg helt alene på internett caféen og pratet med hun som jobbet der, i dag klarte jeg å dra med meg to til. Det at det var flere i selve aktivitetsrommet gjorde jo bare ting bedre.

Først hjalp jeg til litt med dataen, før vi fikk på spillet og sang litt. Etter en sang gikk jeg inn på hobby rommet for å lære meg å lage smykker, jeg lærte ikke så mye og da jentene kom og etterlyste flere å synge med, ble jeg med dem inn igjen.

Det ble også en koselig mann som het Kristian, så nå var vi fire som sang for fulle lunger.  Jeg er veldig imponert over de som driver aktivitetshuset og internett caféen. De gir så veldig mye og jeg føler de får lite hjelp.

Her er det snakk om folk som brenner for jobben sin.

singstar spillene var norske hits og norsk på norsk.

pilates trening

Klokken er 08.45 og du har akkurat spist opp frokosten din, da kommer det en sykepleier inn og spør om du vil være med på Pilates trening om noen timer, ja svarer du uten å tenke deg om. Vel egentlig hadde ikke det tanke greiene ne å si, jeg hadde nok sagt ja uansett. Det er aktiv aktivitet en gang i uka her, og det er greit å få med seg den.

Vi var 7 pasienter som møtte opp til treninga i gymsalen, 5 kvinner og 2 menn. Det var Pilates tilrettelagt for fysioterapi, så den var vist ikke like tung for kroppen som vanlig Pilates.

Treningen gikk greit nok, var på grensen til anfall en gang, men det slapp heldigvis når jeg hvilte litt.

vi ble akkurat ferdig til lunch

natta tid

Det kan virke tidlig, men det er tidene på dette sykehuset som gjør at jeg må legge meg så tidlig. Altså, det er ikke dems feil at jeg trenger så mye søvn, men frokost er klokken 07.30.

I dag har jeg hatt en unaturlig sosial dag. Jeg har møtt noen koselige jenter på avdelingen og snakket data med hun som driver nett cafe`n her. Fikk en liten guidet tur inne på aktivitetshuset også.

På spill siden har det skjedd lite. Jeg får ikke bygget på Sims verdenen min fordi Sims oppgraderte spillet, tror jeg skal vente noen dager med å reinstallere make a world tool.

Sims 3 ble det heller ikke fordi jeg måtte oppgradere spillet, men har planer om å ta med meg 3ds til sengs nå.

blodprøve starter dagen

Jeg er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd med å starte dagen så tidlig, siden jeg ikke får spise frokost før etter blodprøvene, sitter jeg her egentlig og ser i veggen.

 Så vidt jeg vet er blodprøver det eneste som står på planen i dag, her tar man ting sakte og rolig.

Det har hvert vanskelig å sove i natt, mange rare lyder og ukjent seng gjør sitt for å ødelegge nattesøvnen, men jeg håper det blir bedre etter hvert.

Skjermsparer med bilder av kattene som nattlampe var en god ide, koselig å ligge å se på når jeg lå våken.

middag mandag 29.10.12

Rundt bordet under middagen pratet de om dårlig sykehusmat og hvordan man umulig kan la være å gå ned i vekt når man er innlagt. Selv valgte jeg å holde munn, maten var god og jeg setter kjempe stor pris på hjelpen med å spise gjevt. Om jeg er heldig blir behovet mitt for trøstespising borte.

I dag fikk vi elgekarbonader med brunsaus og poteter, helt klassisk uten noe tull. Selvfølgelig det ikke er som å spise på en restaurant, men jeg syntes det var godt. 

jeg skiller meg allerede ut

Jeg er ikke så sosial, jeg trives bedre her med datamaskinen min enn inne på fellesrommet hvor alle snakker og den evige buzzinga gir meg hodepine. Søvn mønsteret mitt vil gjøre at jeg skiller meg enda mer ut, rett og slett fordi jeg må legge meg så ekstremt tidlig for å ha håp om å klare å stå opp til frokost.

Men det er under måltidene jeg skiller meg mest ut, rett og slett fordi jeg har innebygde høflige vaner.

Det er ikke det at de andre er uhøflige på noen som helst måte, det er mer deres sjokkerte blikk når jeg spør om å få sette meg ned ved et bord med mange mennesker og når jeg takker for maten. Hadde jeg bed bordbønn før maten hadde de vel besvimt.

Føler meg litt snobbete?.

fremme

Da var jeg på plass på avdeling for kompleks epilepsi. Jeg må innrømme at jeg har fått noen overraskelser, men bare en jeg ikke har klart å fikse.

Det er virkelig bra med sykehus som har trådløstnettverk, men jeg hadde satt pris på at de informerte om at sjansen for at de faktisk virket på rommene var små. Spesielt når de så å si lover deg nett tilgang på rommet. Men heldigvis hadde jeg kjøpt den sterkeste mottageren og har rom rett ovenfor den andre avdelingen, så jeg låner nettet dems, det var usikra.

Mitt største problem er at de ikke har cola light i brus automat her. Hvordan det skal gå blir spennende å se. Jeg drikker jo så å si ikke noe annet.

Rommet er greit og jeg har fått gjort det litt hjemmekoselig

bye bye - for en liten stund

Da var jeg kommet så langt i løypa at det er på tide å slå av datamaskinen, koble den fra hverandre og pakke den ned i kofferten. Jeg vet ikke når på dagen i morgen jeg får satt den opp igjen, det kommer litt an på når jeg får rom og hva legene vil.

Så neste gang jeg blogger fra pc`n (og ikke fra telefonen) er jeg på sykehuset.

det kommer helt an på om det er noe å skrive.

natta

pokemon black 2 28.10.12

dette er siste gang jeg skriver opp alle pokemonene jeg har, senere vil jeg bare skrive opp nye og utvikklinger. blir for mange om jeg skal nevne alle hver gang.

jeg har nå 12 pokemon

007 Oshawott
010 Patrat
012 Purrloin
014 Pidove
017 Seawaddle
020 Sunkern
022 Lillipup
025 mareep
028 psyduck
030 Azurill
033 Riolu
300 Genesect

Jeg har vist 6 Medaljer, men aner ikke helt hva dette er enda. skal sette meg inn i det senere.

pakking, pakking og pakking

Dagen i dag vil hovedsakelig være fylt med pakking. Det aller viktigste får jeg ikke pakket før sent i kveld da, nemlig pc`n min.

Jeg tror at tanta mi kommer og henter kattene i dag, slik at jeg kan hjelpe henne med å fange og flytte dem. Men dette er ikke 100 % sikkert. Uansett er det dette jeg gruer meg mest til, å forlate dem, selv om det ikke er for alltid.

Jeg sliter med å være noen dager vekk fra kattene, tre uker blir tortur.

Jeg skrev liste over alt jeg skulle pakke og startet så vidt i går, så jeg føler jeg har kontroll over sitasjonen. 

pokemon black 2 27.10.12

Jeg har fått noen nye pokemon, men ikke mange, har ikke blitt mye spilling på meg, Sims 3 og harvest moon tar mesteparten av tiden min. lurer fortsatt på hvilke pokemon man kan møte om dagen?

Jeg har nå 7 pokemon

Oshawott
patrat
purrloin
sewaddle
lillipup
azurill
genesect
nesten ferdig med selvlagde offentlige tomter

Da har jeg nesten blitt ferdig med de offentlige tomtene jeg skal lage til sims 3 verdenen min. jeg har laget city hall, bookstore, food store, police, firefighter, spa, school, theater, graveyard, military base, science building, hores park, animal park, garden, resturant, junkyard,

Resten av bygningene tror jeg det vil være lettest å ta kopier av og heller fikse litt på inni.

Jeg skal fortsatt lage noen parker og flere hus og familier som hører til denne verdenen, men tenkte jeg skulle ta en og en del av gangen.

blink, blink, blink

Reklame | Trybe

Jeg fikk tilsendt tre pakker men sukkertøyet Blink, de hadde smakene solbær, grønneple og lakris. Jeg har både smakt på dem selv, og tatt dem med meg til familien for å la dem smake.

Den første jeg smakte på var den grønne ? eplet. Når jeg var yngre var jeg veldig glad i sure smaker, men nå får jeg fort blemmer i munnen om ting blir for syrlig. Men jeg ignorerer faren for blemmer og spiser 4-5 stykker i løpet av kvelden. Veldig sur på starten og søtere og søtere etter som du suger på den.

Min første tanke når jeg puttet den lilla i munnen var at det smakte solbærtoddi, en veldig positiv opplevelse helt til den syntetiske søtsmaken tok mer og mer over. Tilslutt var det bare å lete etter en søppelkasse å få spyttet den ut i.

Den svarte lakrisen, smaker salmiakk lakris, hockey pulver kommer i tankene selv om det ikke er akkurat så sterkt. Men denne har også ulempen med at smaken forsvinner og den kunstige søtstoffsmaken tar over.

Så resultatet blir at lilla og sort (lakris og solbær) er god de første 30 sekundene. Mens grønn eple er best mellom 30 sekunder og 1 minutt. Etter denne tiden er det bare å spytte ut pastillene og ta en ny.

Men det ble en diskusjon over hvem som skulle ha hvilke esker, for om ikke dropsene falt i smak, gjorde eskene det. til familien sin store skuffelse, tok jeg med meg alle hjem, men jeg trøstet dem med at de kunne kjøpe slike selv i butikken. For de boksene er absolutt nydelige.

Jeg fikk pastillene av likenshare med oppgaven om å smake og si hva jeg syntes om dem.

et knust hjerte

Jeg gikk ned I kjelleren og hentet opp koffertene mine, på mandag legges jeg inn på avdeling for kompleks epilepsi og det er på tide jeg starter å pakke. Jeg har jo handlet inn og styret med dette hele uka, men det forstår ikke kattene noe av.

Men når jeg tar å triller inn koffertene inn i gangen sitter Sirius å ser på, hele kroppsspråket forandrer seg med en gang han ser dem og han virker deprimert. Ikke vil han kose og han sender dem blikk som kan drepe.

Nå har jeg satt meg på soverommet med luna og vi hører på at Sirius prøver å ta livet av fiendene sine. Skulle ønske jeg kunne forklare til han hva som skjer, men han ville ikke forstått det. alt han vet, er at mamma har tenkt å bli borte en stund, og det liker han ikke.

 

rydding og bygging

Fredag er for meg, vaske dag. det er den dagen I uka jeg får hjelp av bpa, og da broker jeg mesteparten av kreftene mine på å få orden på leiligheten. Den ser egentlig ganske fin ut nå, alle bladene som skulle på loftet ble bert opp av en veldig snill og søt assistent i dag.

Når jeg ikke har ryddet og vasket har jeg bygd på Sims 3 verdenen min. selv om jeg bruker rabbithole byggene som følger med, prøver jeg å gjøre alle tomtene spesielle. Mitt mål er at det skal være så lite området i verdenen som ikke kan brukes som mulig.

De eneste tomtene jeg tror jeg kommer til å sette inn helt som de er fra spillet er tomtene med sener. Jeg har prøvd å bygge disse før og det var utrolig stygt.

Jeg fikk også en litenpause med byggingen mens jeg var oppe hos mamma og så på beat for beat og spiste middag.

Ellers har det hvert litt Pokémon spilling, litt lydbok lytting og litt farmville 2 spilling.

Ikke så mye tid til å blogge.

det snør, det snør, det snødde!

Vinteren sitt første snøfall over Oslo var både hvit, søtt og kort. Jeg var akkurat ferdig med å betale for varene på rema 100 da jeg tittet ut og så en hvit vegg. Det hvite gikk ikke nedover, men mer oppover og jeg forsto at det blåste kraftig der ute. Jeg snudde ryggen til i et sekund for å ta tak i trillebagen og da var snøen borte. Dessverre ikke vinden, som jeg måtte gå hjem i.

Harry Potter skjerf 4 ferdig ( hufflepuff 2)

Har ikke ført jevnlig oppdatering denne gangen, men det betyr ikke at jeg har brukt mindre tid på strikketøyet. Håper Olga blir fornøyd.

Begge hufflepuff skjerfene er fortiden oppbevart i fryseren.

Dette skjerfet ble strikket med mønster 20x20 startet på gul og sluttet på gul.god å varm, hilsen Sirius

Blink

Reklame | Trybe

For meg vil nok ordet blink, alltid bli knyttet til engler med hoggtenner. Men hvem vet kanskje disse pastillene er så gode at ordet får ny mening?

Gleder meg uansett til å prøve, tusen takk likenshare for smaksprøvene. 

et fiske problem

Jeg trodde jeg hadde ting under kontroll, at på mandag var det bare å reise til sykehuset og trygt vite at dyr hadde det bra, og at jeg hadde med alt jeg trengte. Ja jeg levde i denne fantasien helt til jeg la meg i går og det plutselig gikk opp for meg, men hva med fiskene mine.

Det falt meg ikke inn, for når jeg bare har reist bort i korte perioder klarer fiskene seg fint om de bare får litt ferie mat. Og ja jeg kan få feriemat som varer opp til 3 uker, men hva med lyset, og plantene.

Jeg tror jeg har en foringsmaskin jeg kan sette opp på det lille akvariet, jeg kjøpte den samtidig som akvariet, men aldri brukt den. Det store akvariet er det verre med.

Det er åpenbart at jeg nå få på timere på begge to, slik at lyset blir kontrollert. Hvem skulle trodd at en innleggelse kunne bli så dyr.

handletur på lindex

Nå pleier jeg ikke å handle på Lindex, men jeg trengte skjorter som kan kneppes opp til sykehus oppholdet og jeg tenkte jeg skulle ta en titt på salget dems. Ta to betal for 1 på alle salgs varer. Etter mye prøving kom jeg frem til 3 skjorter jeg kunne bruke under nød, den ene er gjennomsiktig så den må jeg ha bh under. Men siden jeg fant tre plagg på et slikt salg, var det bare å lete intenst igjennom resten for å finne et fjerde plagg som var til samme pris eller billigere, man sier jo ikke nei til et gratis plagg. Da fant jeg et nydelig skjørt som var verdt alle pengene til sammen.

Jeg kjøpte også en rosa pysjbukse, men den var ikke på salg.

litt usikker på om jeg går for sunniva i kapteinsabeltann eller husmor på 50 tallet, men den satt godt.

god å myktil å sove med, kan bruke den til den lille pysjen også.

god å vid,men litt gjennomsiktig.Nå har jeg alt av klær jeg trenger til innleggelsen på mandag.

Alt kom på 397 kr. 

test av Angels On Bare Skin fra Lush

En herlig blanding som virkelig er drøy i bruk. Å gni den inn i ansiktet gir deg en god følelse og huden er utrolig etterpå.  Jeg har nå brukt min lille prøve krukke to ganger og jeg tror jeg har nok til enda tre bruk. Dette er nok det produktet som er drøyest i bruk.Hva lushnorge sier om produktet på sin hjemmeside:

Denne enkle, klassiske blandingen av ingredienser er en bestselger på verdensbasis. Den forbedrer både teksturen og helsen til alle hudtyper. Rengjør huden med denne delikate balansen av mandler, kaolin og mykgjørende essensielle oljer. Bland en liten bit med vann mellom hendene dine for å lage mandelmelk. Masser forsiktig for å rengjøre huden din og skyll av med varmt vann. For alle hudtyper, også tørr og sensitiv hud.
100g
 
Ingredienser:  Ground Almonds (Prunus dulcis), Glycerine, Kaolin, Water (Aqua), Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Lavender Flowers (Lavandula angustifolia), *Limonene, *Linalool,

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av Lush balsam - Veganese

Produktet som jeg måtte prøve to ganger. Jeg vet ikke hvorfor resultatet var så forskjellig de to gangene, men mengden i prøvene eller hvordan jeg tok det på kan ha hatt betydning. Jeg tror det var lite i den første prøven fordi jeg ikke fikk gnidd det inn i håret og resultatet ble litt pistretere upleid hår.

Andre gangen gikk det mye bedre, jeg både klarte å få balsamen i håret og det var nok. Jeg har slikt hår hvor det virkelig merkes om jeg bruker balsam eller ikke.

Balsamen ga meg ikke noen aha opplevelse slik som American cream og retread har gjort, så jeg bytter nok ikke. Det eneste jeg må kommentere er det ene sekundet da sitron duften slår inn i neseborene dine, herlig. Stort pluss for lukt.
Hva lushnorge sier om produktet på hjemmesiden sin:

Vår spesielle blanding av sjøalger for mykhet, urteuttrekk og sitronjuice for glans. Mange av Lush' kunder er vegan, og vi prøvde lenge å lage en vegan balsam. Til slutt kom vi opp med denne. Effektiv enten du er vegan, vegetarianer eller kjøttspiser. Bruk som en vanlig balsam, masser den godt inn i håret og skyll grundig. Passer for normalt til fett hår.
100g kr 61,-
250g kr 122,-
500g kr 206,-
 
Ingredienser: Lavender Flower Infusion (Lavandula angustifolia), Rosemary Infusion (Rosmarinus officinalis), Agar Agar Gel (Gelidium cartilagineum), Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Cetrimonium Bromide,Lemon Oil (Citrus limonum), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Fresh Organic Lemon Juice (Citrus limonum), *Citral, *Limonene, Perfume, Methylparaben

*Occurs naturally in essential oils

Vegan

en sen natt

jeg har det siste halvåret hatt fast tidspunkt å legge meg på, rett og slett på grunn av medisinene mine. Men verden går ikke alltid som planlagt, og trenger kroppen mer en 12 timer søvn, vil det være vanskelig å holde en døgnrytme.

Mine 3 timer søvn og nesten 5 timer i senga midt på dagen i dag, gjorde at jeg tok valget om å holde meg oppe litt lengere i natt slik at jeg får sove sammenhengende når jeg først legger meg. jeg håper at dette vil føre til at jeg kan ta opp døgnrytmen igjen i morgen, eller i over i morgen. Det er ikke lett og sloss mot en kropp som trenger så utrolig mye hvile.

Jeg har egentlig ikke gjort noe i dag, jeg har sett ferdig sailer moon og sitter nå med tårer i øynene. Jeg klarte etter veldig mye leting å finne det savnede pokemon spillet mitt. Det var et logisk sted som jeg merkelig nok hadde glemt eksisterte. Coveret til min 3ds (å glemme at du har en slik ting forteller egentlig bare hvor sliten jeg egentlig er) jeg fant den fordi jeg satte meg vedsiden av den.

Jeg fikk satt opp noen nye hus i Sims 3 nabolaget mitt, men jeg innser at det vil ta langt mer enn 24 timer å lage dette nabolaget, men selv om jeg ikke har fått inn ett øre, og ikke tror jeg kommer til det. Skal jeg fullføre nabolaget og ledde det ut i extra life sin ånd.

Sirius har passet på meg i dag, og han kommer sikkert til å fortsette med det om jeg ikke blir bedre. Det er en uke til jeg blir lagt inn på sykehuset, avdeling for avansert epilepsi.

Ps: pus jeg er veldig glad i deg og takk for all støtten i dag. Håper resten av undersøkelsene dine går bra og at de finner en måte å hjelpe deg. Vi er en sykelig kombinasjon ;-)

trøtt

Hvordan sov du I natt? ? som en stein
Hvor lenge sov du?  - Litt over 12 timer
hadde du mareritt? ? ikke noe spesielt
da må du vel føle deg uthvilt? ? ja som om jeg har hvert oppe i 48 tier i strekk.

Småsurrete i hode, vanskeligheter for å holde øyelokkene oppe og med en delvis følelse av lammelse i ansiktet, jeg holder på å sovne gående. Men har jeg tenkt å legge meg? Mei da, jeg kjøpte kino billetter i går og har lyst til å bruke dem.

Jeg skal i hvert fall se det Ann 30 minutter til før jeg tar den harde avgjørelsen om å gå å legge seg igjen.

extra life pokemon update 21.10.12

My one Pokémon has now become 4. One I got through mystery gifts, and when I wanted to see if I could get one on my white Pokémon too, but I didn?t find it. I HAVE LOST POKEMON WHITE,NOO!!!

I have a wild thought about where it could be, in a wallet that I don?t know where is. I can?t believe I lost a game.

My 4 Pokémon?s are:

007: oshawott (starter Pokémon) lv- 8
010: Patrat- lv 4
012: purloin ? lv 5
300: Genesect ? lv 15

min ene pokemon har nå blitt til 4. den ene fikk jeg igjennom mystery gifts, og når jeg skulle se om jeg ville få den på White også, fant jeg det ikke. jeg har mistet pokemon white !!!

jeg har en mistanke om at den kan ligge i en sort og hvit lommebok ett sted, men vet ikke hvor den lommeboka er. og jeg som har hvert så forsiktig med å ikke miste spillene mine

extra life pokemon black 2

I have a pokemon?

My first (in this game) Oshawott, it`s strange to start whit a water Pokémon, but i did let my grandfather chose for me.  It`s also named after him.

Got ?a catch them all

3ds friendcode : 4081-5555-9043

 

middag hos besteforeldre

Vi var invitert på middag til mormor og bestefar I dag, jeg var litt usikker på om jeg burde dra, men siden jeg følte meg I relativt god form bestemte jeg meg for å bli med. Det var kjempe gode elgkarbonader, poteter, grønnsaker og brun saus.

Mens de «voksne» satt og skravlet, startet jeg opp pokemon black 2, så nå er det bare å starte å fange dem alle sammen. 

extralife harvest moon tales of two towns

Year 2, winter 22 , konohana , 442775 g

Crops: 29/47
animal products 7/11
fish 63/69
critters 75/85

Request level 9
recipes learned 58
makers and mill used 0
honey made 20
fish raised 0
devices used 2169
total fish caught 1770
items found 2019
distance ridden 99607 steps
alchemy used 0
gift to h. goddess 0
ore found 0
traps set off 0
times passes out 0
number of guests 0
fees collected 0g

3ds friendcode 4081-5555-9043

extra life intro of me

I just made my first YouTube movie in the name of extra life. This is basically an intro of me and my thoughts about the program. I don?t know if I will make a lot of videos, but I will try to use all my social networks to help this program. 


spill et spill for å redde liv

Å spille 24 timer i strek for å gi penger til barnesykehus synes jeg er en utrolig god ide, nå er det slik at jeg ikke klarer å spille i 24 timer i strekk, så jeg får ta det litt i etapper, men om jeg bare klarer å få inn en dollar er jeg kjempe fornøyd.

Om jeg ikke får inn noe har jeg egentlig ikke tapt på det, for jeg har gjort mitt beste.

Jeg oppfordrer alle spillere til å bli med på dette prosjektet ( det går fint Ann å hoppe på sent) og alle lesere til å vurdere å gi fra seg en dollar til et barn som trenger medisinsk hjelp. 

http://www.extra-life.org/index.cfm?fuseaction=donorDrive.participant&participantID=43894

ingen bytur uten Lush

Siden jeg hadde så lite penger på torsdag (eller trodde jeg hadde det i hvert fall) tok jeg storhandelen på lush i dag. Jeg fikk kjøpt meg både sjampo og balsam, jeg la også med skrubben ocean salt.

Siden jeg hadde med meg en liten pose med tomme krukker fra tidligere produkter, fikk jeg to gratis ansiktsmasker. Siden de var gratis tenkte jeg at jeg skulle prøve ut to nye.

Jeg endte opp med:
ocean salt ? scrub
Seanik ? shampo
retread ? balsam
oatifix ? fersk ansiktsmaske
Brazened Honey ? fersk ansiktsmaske

Fikk med to prøver, enda en prøve med Veganese ( jeg sa jeg ikke var helt sikker på den, så de ga meg en prøve til og ba meg prøve igjen) og Helping Hands som er en håndkrem.
nye klær

Hovedmålet med byturen i dag var ny bukse på PM. Den ene buksa mi gikk akkurat opp i sømmene og da passet det bra med et 50 % på valgfri vare i hele butikken. Dessverre passet de fleste buksene meg ikke i form. Enten for trange, eller alt for store, men tilslutt fant vi en på tilbud som var fin og satt greit. Så da brukte vi heller tilbudet på en hverdagskjole jeg hadde forelsket meg helt i.

Etter PM var vi også innom HM for å bruke opp gavekortet jeg hadde fått til bursdagen min, hovedsakelig var vi på jakt etter natt tøy, helst med knepping da jeg kommer til å få plugger på hodet under sykehus innleggelsen og under denne perioden kan jeg ikke ta noen klær over hodet. Med slike pysjamaser er vist veldig ut for tiden.

Men fikk en stor t-skjorte som jeg kan bruke som nattkjole (fant den på mamma avdelingen, men det er en hjemlighet) og en rosa trøye jeg kan bruke under alle de. Eh. Svarte klærne mine (ikke så gjennomtenkt, men jeg har da mye rosa også, *lete*)

Resten av gavekortet gikk til opp hamstring av praktiske produkter som deodorant og sminke fjerner, de aller siste 4 kronene ble gitt til en god sak.i dag blir det bytur igjen

det lille mellomstoppet jeg hadde på torsdag kan vel egentlig ikke kalles bytur, men i dag skal jeg ned i byen å kjøpe meg ny bukse, bruke opp gavekortet på HM og selvfølgelig bruke litt penger på Lush. Jeg skal også prøve hardt å IKKE kjøpe pokemon black 2, jeg har lyst på men er ikke ferdig med nr 1 fordi jeg bruker all tiden min på harvest moon. Er ikke nok spilletid

Harvest Moon: A New Beginning

Det er direkte vondt å se natsume holde 15 års jubileum og lansering av det nye harvest moon spillet.  

Det står om det hele tiden, og de deler ut bamser til de som forhåndsbestiller, om jeg er heldig får jeg kanskje kjøpe det om ett år. Hvis det i det hele tatt kommer ut i salg i Norge, ellers må jeg nok kjøpe det på nett som vanlig.

Så hvorfor går disse søte og herlige spillene så dårlig i Europa? Det kan ikke ha noe med at de ikke kommer hit før 2 år etter de er gitt ut i Japan, ett år etter USA. Alt som var nytt med spillet når det ble laget er jo nå over alt og du føler du betaler for et gammelt produkt (noe du faktisk gjør)

Sensuren, eller forandringene som de gjør i spillet i mellom de amerikanske og europeiske versjonene er noen ganger så rystende og uforståelig at man lurer på om noen prøver å ødelegge for dem med vilje. Spesielt harvest moon ds var utsatt for dette.

Så hvordan regner de med å få solgt et spill som kommer to år for sent, ikke i butikkene, ikke oversatt (er en del barn som ville ha elsket disse spillene), og i så dårlig kvalitet at du kjøper spillet for å la det ligge i hylla mens du spiller den amerikanske versjonen nedlastet.

Nok et eksempel på hvordan soner ødelegger spill glede totalt.

tropo legacy 19.10.12

Det kom som et sjokk på hele familien da mannen med ljåen dukket opp for å ta med seg Tom Tropo. Tom følte seg ikke klar til å dra, han hadde jo ikke fått oppfylt livsønsket sitt enda, men døden viste ingen nåde og sa han fikk være fornøyd med alle barna han hadde fått.

Så nå sitter Luna igjen med en baby- Raymond, todler- Murray, barnet- Tallulah og tenåringen -Parker, heldigvis har hun sin eldste datter Gloria, som er voksen til å hjelpe seg.

luna har oppnådd livsønsket sitt - bottomless nectar cellar_
Tom Tropo døde med 185 LH  poeng 

poeng: 7
gen:2
paint:3
LH:1
LW:1
money:- 

rustende løsning

De siste gangene jeg har lagd krem med stavmikseren min har jeg hvert plaget av oransje dråper som faller ned i kremen, virkelig ikke appetittvekkende.
men det krever ikke en spesialist for å finne ut av hva som har skjedd, noe inni plasten har startet å ruste. Ikke kan jeg se hva det er og ikke kan jeg komme til det. jeg kan heller ikke tørke av vann etter en vask siden det er helt stengt (med unntak av lite hull på toppen og bunnen, det er slik vann kommer inn og ut)

Siden jeg er glad i denne vispen til stavmixeren, måtte jeg bare finne en løsning. Løk er det første som faller meg inn, men hvordan smøre en del du ikke kommer til med løk. Jo du bruker fantasien. Jeg vet det er safta i løken som hjelper mot rust og jeg vet at det er hult ett sted. Så jeg hakket løken opp i småbiter og fylte toppen med vann, slik lot jeg den stå en dag og renne av seg rusten. Hver gang vannet hadde sunket ned til bunnen fylte jeg opp igjen.

Tilslutt kom det bare klart vann, og jeg håper av saften av løken har klart å feste seg slik at det tar lang tid før jeg får same problem igjen.


en kake verdt mange 1000 kr

Da har jeg hvert en rask tur innom 20 års jubileet til Bjørklund og smakt på kaka dems. Inni kaka var det lodd med premier for mange 1000 kroner, men jeg var helt ærlig der for kaka og ikke premiene.Derimot hadde de to som fikk kakestykke før meg vunnet, hadde det nok ødelagt uka mi, noe til frekke folk.

Jeg skapte kø ved kaka, det var egentlig ikke meningen, men jeg hadde vel plassert meg så perfekt til at det var naturlig å stille seg opp bak meg. Men jeg var veldig bevist at jeg ikke var den første som hadde kommet, og det var køen som valgte meg, ikke motsatt, så min tanke var at jeg skulle sørge for at mannen med gutten i barnevogn skulle få de første stykkene.

Men hun som skulle servere kaka hadde glemt kniv og måtte løpe og hente en. Da kom det et eldre ektepar og dyttet seg igjennom køen som om de skulle inn å handle. Da damene løp frem for å hjelpe dem sa mannen surt, ja når begynner det. litt forfjamset fikk hun forklart at det hadde vel egentlig startet, men at noen måtte løpe og hente kniv. Greit sa de og stilte seg foran kaka som om køen ikke eksisterte.

Jeg hadde fortsatt tenkt å protestere og la mannen med barnevognen gå først, men da stykkene skulle leveres ut så jeg dem ikke, og selv om hun gjorde åpning for meg til å protestere (hun som delte ut kaka viste jo at det var jeg som var først, hun pratet med meg da hun fant ut at hun trengte en kniv) men jeg gadd ikke.

Jeg fikk kakestykket mitt og gikk til utkanten for å spise den, da så jeg mannen med barnevognen bakerst i køen. Jeg fikk litt dårlig samvittighet samtidig som jeg ble imponert over innstillingen.

Kaka var god, jeg spiste rundt marsipanen, liker ikke marsipan.

Jeg vant ingenting, men gjettet på noen perler i ett glass før jeg gikk hjem. Håper noen på Lambertseter vinner diamantringen.

liten tur innom lush

jeg har ikke hatt penger på en stund, rett og slett fordi det har hvert litt problemer med en utbetaling (tvungen sparing) og nå gikk jeg tom for balsam. Jeg fikk låne noen penger av mamma og dro innom lush på vei hjem fra sykehusbesøket.

Mest av alt ville jeg ha en retread balsam, men denne fantes bare i en størrelse og om jeg kjøpte den ville jeg ikke ha penger til mat. Så i stedet for kjøpte jeg den minste flaska av American cream.

Men når jeg spurte ga den snille mannen bak kasse meg mange prøver og jeg har nå tre nye produkter å prøve ut.  Den 4. og siste prøven ga han meg med et lite smil, en mini boks med retread balsam.

Prøvene jeg fikk er:

ro`s argan ? kroppsbalsam, noe jeg ikke har hvert borti før, spennende

veganese balsam

angels on bare skin ? ansikts renser

i tillegg har jeg noen såper jeg ikke har fått prøvd fordi jeg fortsatt prøver å bruke opp de første, drøy i bruk er helt klart ingen tvil.
sykehusbesøk

I dag skal jeg besøke avdelingen hvor jeg skal være tre uker, senere denne måneden.

Jeg er ikke så glad i forandringer så jeg har bedt om å få komme og se avdelingen før innleggelse så jeg slipper å være så veldig redd. Jeg skal til avdeling for avansert epilepsi i Sandvika.

Så i dag var det bare å stå opp tidlig og gjøre seg klar, jeg pleier jo tidligst å stå opp 11. men hele denne siste uka har rotet opp døgnrytmen min, så det går bra.

Jeg er spent

Naturmedisin mot feber

Planter: Kanel, brønnkarse, honning, ingefær, sitron, pepper, Kryddernellik, Hvitløk, Slangeagurk, Løk, Persille, Groblad, Kamille, Storborre, Rosmarin, Rose, Ryllik, Hagtorn, Mjødurt, Peppermynte, Eukalyptus, Basilikum, Feberhjortstrøst, Solhatt, Klengemaure, Hyll, Sitronmelisse, Lindeblomst, Lavendel, Jernurt.

Kjøler ned ved å fremme svette:

Kanel, pepper, Kryddernellik, Hvitløk, Løk, Storborre, Rosmarin, Rose, Ryllik, Mjødurt, Peppermynte, Eukalyptus, Hyll, Sitronmelisse, Lindeblomst, Solhatt

Vanndrivende ( og rensende):

Groblad, Rosmarin, Ryllik, Mjødurt, Klengemaure, Hyll, Lavendel, Jernurt.

Div:

brønnkarse: renser blodet og får kroppen til å kvitte seg med giftstoffer, rik på jern og styrker immunforsvaret

honning: antiseptisk, godt å blande med sitron mot feber

ingefær: som krydder eller i te, kan også spises fersk, styrker immunforsvaret

sitron: styrker immunforsvaret, kraftig antiseptisk middel

Slangeagurk: omslag for å kjølne huden

Persille: spis som den er eller drikk saft. Oljene i planten som virker mot feber.

Basilikum: te (blader)

Kamille: te

 

-Lag et varmt uttrekk av hylleblomst, ryllik og peppermynte

-Svampevask kroppen med et lunket uttrekk av hylleblomst, ryllik, peppermynte, sitronmelisse, lindeblomst, basilikum, lavendel, jernurt. Bruk en eller flere av urtene.

-Urtebad med lavendel, kamille, basilikum (kan også brukes til dampinhalering)

-Lag drikk av hakket skrelt ingefærrot ved å koke dem under lokk i 10-15 minutter, søt den med honning.

-Har barn feber prøv kamille te, om feberen ikke går ned ring lege)

-Mjødurt: uttrekk av bladene og blomstene 2 ts blomster i 2 ½ dl kokende vann. Tre til 6 ganger om dagen

-Solhatt: ¼ - ½ ts solhatt-tinktur i litt vann hver annen time.

-Vann ( husk å drikke mye)

ADVARSLER:

-unngå kanel når du er gravid, kan føre til allergi

-ikke spis brønnkarse som vokser i nærheten av beitemark for sauer

-unngå ingefær om du ikke tåler varme, har magekatarr eller magesår

-ikke spis groblad frø to timer før eller etter medisiner, da dette kan føre til at medisinene ikke blir tatt opp i kroppen

-ikke bruk ryllik under svangerskap eller om du går på blodfortynnende midler

-bruk aldri ufortynnet peppermynte olje, unngå mynte ved amming

-Eukalyptus er giftig i store doser.

Kilder: 

husråd for vanlige plager ? anne mcintyre, frisk med naturens medisin ? anne mcintyre, markblomster  - neil fletcher, kvinnens urtebok ? anne mcintyre, urter for kropp og sjel ? jekka mcvicar

jeg får ikke sove når jeg har feber

Jeg får ikke feber, eller egentlig, jeg blir ikke syk. Ikke slik syk som folk flest med forkjølelser og influensa og omgangssyken.

Jeg hadde en vannkopp, og kyssesyken en halv dag. Tror til og med jeg hadde bronkitt en dag. Men det er mønsteret, en dag, kanskje to om jeg er sliten og immunforsvaret er nede. For selv om jeg ikke blir syk, så plukker jeg nesten opp alt rundt meg, det klarer bare ikke å bryte igjennom immunforsvaret.

Men til ikke å bli syk, er jeg veldig syk. Kramper, anfall, utmattelse, betennelser og smerter er min (og de fleste i familien min) sin hverdag. Vi har et over aktivt immunforsvar som angriper friske celler i kroppen. Autoimune lidelser/ sykdommer.

Litt småsnufsete og noen timer med magekramper forekommer, men hva det enn er så klarer det ikke å ta tak. Når jeg har 37,2 i temperatur kan leger se på meg at jeg har høy feber (har lav kroppstemperatur originalt)og de siste årene har temperaturen oversteget 37,5 bare en eneste gang. Når jeg hadde streptokokker, den uka var jeg virkelig med 40 i feber. Så jeg vet at noen infeksjoner er sterke nok til å bryte igjennom.

Eller finner akkurat riktig tidspunkt da kroppen er for opptatt med noe annet, som utmattelse.

Jeg har 38,3 i feber, direkte komisk selv om jeg ikke får sove, har vondt og sliter med svimmelhet. Men igjen, dette er jo heller ikke noe nytt.

Men tok to pinex og merker at de virker inn

noen ekstra timer med søvn

Da mitt lille lager av krefter gikk tomt satt jeg på kjøkkengulvet og gråt mens jeg prøvde å tvinge i meg en kanel bolle slik at sukkeret ga meg bitte litt mer energi. Men så fort virker ikke sukkerert og jeg seg sammen til en halvsovende stilling på kjøkkengulvet. Hardt og kaldt, men jeg hadde ikke mulighet til å få flyttet på meg.

Lå vel der i 15-20 minutter før kroppen hadde klart å samle opp nok energi til at jeg kunne kravle meg inn i senga. Med en gang jeg begynte å bevege meg igjen brøt jeg nok en gang sammen i hysterisk gråt, så jeg valgte å ta en stesolid for å hindre at redselen ble større, jeg var allerede langt på grensen til å skade meg.

Men i senga fikk jeg hjelp av Sirius til å roe ned hysteriet slik at jeg fikk sove, stesolid er sikkert vel og bra, men ingen ting roer meg så godt som Sirius. Måtte rope på han noen ganger før han kom da.

Sirius gikk og jeg la meg til å sove, sovnet som en stein og våknet for 15 minutter siden. Sirius var da tilbake og lå tett inntil meg og passet på. Jeg var virkelig usikker på om jeg turte å starte denne dagen på nytt, eller om jeg bare skulle bli i senga.

absolutt ikke min dag i dag

Hørt uttrykket å ha stått opp på feil side av senga? Min feil var nok at jeg sto opp i det hele tatt.

Utrolig hvordan verden kan rasere rundt deg mens du selv sitter helt stille, greit nok er mesteparten av min verden på datamaskinen og jeg behøver ikke å bevege så store deler av kroppen for at den skal være vanskelig, men der tyngdekraft og tingenes iboende faan skap ikke slår inn, der har jeg kattene.

Med en kraftprosent på ca 2, kan jeg trygt si at livet begynner å bli for mye for meg. Alt bare surrer rundt i hodet mitt og jeg kommer ingen vei.

Bare lyst å legge meg å gråte under dyna, men kan ikke, venter på telefon fra oslo kommune. 

hvorfor gjøre det enkelt, når man kan gjøre det vanskelig?

Egentlig er jeg ganske heldig, etter at jeg har bestilt inn samme næringsdrikk på apoteket i over ett åt, bestemte de seg for å ta den inn i sortimentet sitt. Men jeg tror ikke den solgte så mye, eller kanskje de er redd for å ikke ha når jeg kommer, uansett forsvant den fort fra hyllene dems, selv om de fortsatt har den.

Selv på datamaskinen står det at de ikke har dem inne, så jeg må sende dem inn i bakrommet for at de skal se der, og der finner de merkelig nok alltid en.

Jeg vet ikke om de bestiller innen og en pakke og holder dem av i mitt navn, eller hva de gjør. Bare at det er komplisert for de som jobber der og at de innimellom kan bli litt ubehagelige i oppførselen sin, det er ikke min feil at de har det slik.

Men i dag klikket jeg nesten da hun som hadde hjulpet meg bare ga meg varen og sendte meg bakerst i køen igjen for å betale, jeg hadde stått i en unormal lang kø for å komme til kassen første gang.

Sirius + levende lys + billy blader er ingen god ide

Er det en ting jeg har lært med årene sammen med Sirius, så er det at han er farlig fasinert av flammer. Enten han prøver å klatre inn i svarte ovnen eller legger seg til å sove så tett på lysene at pelsen hans tar fyr, hanlærer aldri. Tenner jeg et stearinlys må han borti det med snuten og jeg kan love deg at brent katt ikke skyr ilden, det tar bare sekunder før han prøver igjen. (en liten pyroman?)

Etter at Sirius brente pelsen sin sist gang, har jeg ryddet bort alle lysene slik at det vil være et godt gjennomtenkt valg å finne dem frem og tenne dem opp. Somregel gjør jeg det bare under sirkler. Men i dag hadde uplighten min gått og stua trengte mer lys. Jeg har også hvert så ekstremt kald i dag, så jeg tenkte at jeg skulle sette opp noen.

Jeg valgte ikke ut en brøkdel av det jeg hadde, bare to stearinlys, et kubbelys og en holder med fire lys i. alle var plassert steder hvor Sirius ikke har lov til å gå, eller så nær meg at jeg kunne slukke dem på et sekunds varsel.

Det var kubbelyset på spisebordet som viste seg å være utfordringen i dag. Jeg vet jeg burde ha reagert andelenes når Sirius hoppet opp og prøvde å slå det ned første gang. Men han pleier i 98% av tilfellene å ta en slik irettesettelse så hardt at han ikke prøver igjen. Unntaket er ytterdøra, mat som står ubeskyttet (men aldri på kjøkkenbenken) og når det kommer til flammer.

Jeg sa navnet hans streng og sendte han et hardt blikk og katten forsvant ut av rommet, jeg rettet blikket mot tv`n igjen og plutselig var han tilbake og denne gangen klarte han å få tak i lyset. Heldigvis slukket lyset i det, det falt mot billy bladene mine. For lyset havnet i en pappeske full av billy blader. Bare ett blad fikk stearin på seg, verre var det for katten og gulvet. Sirius dusjet i stearin.

Jeg fikk fort gått igjennom kroppen hans og så at han ikke hadde vondt noe sted, men det var mye stearin og sterkt skadet stolthet. Så jeg lot han ligge å furte i gangen for seg selv, helt til han selv bestemte seg for at furtingen var ferdig og at det var på tide med trøst.

Mye kos og en mamma som pirket ut all stearinen igjen, det må ha lugget en del, men det viktigste var å bli kvitt det (noe han nå viste han ikke klarte selv) så han lå bare å koste seg på fanget og lot meg dille med han.

Skulle ønske jeg kunne si at han hadde lært noe, men jeg tviler på det. han virkelig elsker flammer.

jeg kan bare ikke tro det!!!

De fortsetter å mobbe Amanda Todd etter at hun tok livet sitt. Hva er det med folk? Vi snakker om et barn som har blitt psykisk terrorisert i flere år, og nå skal de terrorisere familien hennes ved å si at de er glad hun døde?

Når mobbingen fortsetter etter døden, kan det hinte litt om hvor ille det var mens hun var i live. Noen ganger skammer jeg meg over å være et menneske. 

Amanda Todd funnet død

Politiet tror hun tok livet av seg selv, og har nå opprettet sak for å finne ut hvem som terroriserte henne på nett.  Historien til den 15 år gamle jenta ble kjent da hun postet denne youtube filmen.

Prøver du aktivt å få noen til å ta livet sitt, er du en morder!!!

desucon cosplay 2012 after

Det er ikke å overdrive og si at jeg var totalt utslitt i det jeg forlat desucon, i drosjen på vei hjem føltes det som om jeg skulle besvime. Jeg brukte ikke mange minuttene fra jeg kom inn døra hjemme, til jeg lå godt begravd under dyna mi. Måtte bare stoppe på vei igjennom leiligheten å få av meg linser og sminke.

Kroppen var så sliten at den ikke tok til seg varme, jeg lå å skalv under dundyna mi og selv om jeg dekket til hodet med et håndkle (for å holde på varmen) hjalp det ikke. Selvfølgelig var det Sirius som kom og reddet meg med kroppsvarmen sin, og grunnet han sovnet jeg som en stein.

Jeg våknet 19.30 og fant ut at dette var perfekt, jeg hadde hvert så opptatt av desucon de siste dagene at jeg ikke hadde klart å handle inn mat. Jeg hater søndager og stengte butikker, hadde det ikke hvert for det hadde jeg ikke måtte stå opp. Jeg var fortsatt ekstremt kvalm, men klarte å komme meg opp av senga og ut i butikken. Etterpå gikk jeg opp til mamma og tantene mine og så på sangerne på nrk. Jeg trengte å avsosialisere meg litt og trappe forsiktig ned, slik at slaget som møtte meg når jeg landet, ikke ville være så hardt.

Når jeg kom hjem igjen, prøvde jeg å roe meg litt ned før jeg tok medisinene mine og la meg igjen. Jeg klarte ikke å tenke frem en sang til dagens sang, så jeg valgte den som gikk på iphonen min sist. Random spillelister er geniale.

Men selv om jeg hadde sovet tre timer før, var jeg fortsatt utslitt og jeg frøys fortsatt, så jeg la meg til å sove med vifteovnen på og Sirius i armkroken min igjen.

Våknet i dag skjelvende og kvalm, ikke skjelvende av kulde, men av utmattelse. Selv om jeg faktisk fryser i dag også.

desucon cosplay 2012 et eventyr

Det er ikke å overdrive, desucon er et eventyr, samme hva man legger etter original navnet.

Et sted hvor mange folk møtes, hvor de fleste er kledd ut som en figur fra en film, serie eller spill og alle er der for å dele denne felles interessen og møte nye venner. Dette skaper en stemning og en god følelse som man sjeldent opplever i hverdagen.

Kostymene er helt utrolige og du sitter og peker hele dagen, så du han? så du henne? Å så nydelig, hvorfor tenkte ikke jeg på det osv?

Det å sitte ved en stand gir deg muligheten til å se alle, for alle passerer minst en gang. Du får også ro og muligheten til å prate med de som kommer for å se på det du selger. Men man må opp å gå å se seg rundt innimellom.

Vi satt slik til at vi kunne se cosplay konkurransen fra der vi satt. Da den startet prøvde jeg å ta bilder av alle deltakerne, men siden de ikke sto stille et sekund og folk hele tiden gikk i veien, ble det helt håpløst. Linn fikk låne kameraet mitt og tok masse bilder av folk som passerte. Det eneste bildet jeg tok var for å stille inn kameraet og jeg spurte ikke om lov til å ta det så jeg kommer ikke til å legge det ut.

Dessverre er det slik at jeg ikke har så mye krefter, og selv om jeg holdt ut helt til 16.00 var dette egentlig alt for lenge og smertene og kvalmen var intens da jeg ga meg og dro hjem. Jeg fikk ikke med meg hvem som vant cosplay konkurransen, selv hadde jeg en forkjærlighet til the oggy buggy man, men det er fordi jeg liker sangen. Jeg fikk heller ikke med meg classy eller diskoen. Det siste var sikkert like bra siden det var rykter om strobelight, og da hadde jeg gått rett i anfall.

Opplevelsen var absolutt verdt de 300 kronene på billetten jeg ikke brukte og all smerte jeg har i dag. 

( jeg brukte ikke billetten fordi jeg kom inn med Linn for å hjelpe til med standen hennes, men jeg hentet t-skorta jeg fikk på billetten da) 

desucon cosplay 2012 starten på dagen

Fredagen gikk unna fort, det er utrolig hva kroppen klarer når man er full av adrenalin. Men selv om planen var å legge seg tidlig, ble dette lettere sagt enn gjort. Eller å legge seg var ikke problemet, det var det å sovne som var utfordringen. Men ved hjelp av korte lurer igjennom natta var jeg klar til å stå opp 07.30. 15 minutter før vekkerklokka og det var bra for det viste seg at Sirius hadde ekstremt stort behov for kos (eller han fylte meg opp med ekstra energi, ikke godt å vite hva han tenkte)

Linn kom til meg 5 på 8, 5 minutter før vi hadde planlagt, men akkurat da jeg ventet henne. Det var så godt timet at vannkokeren med te vannet hennes slo seg av samtidig som hun ringte på.
i mitt hastverk med å legge meg natta før hadde jeg ikke fått en mail som fortalte at desucon åpnet tidligere enn forventet, men selv om dette stresset linn bestemte jeg meg for og ikke bli stresset.  Jeg takler ikke stress?

Heldigvis er jeg ikke treg om morgningen, og linsene samarbeidet med meg for første gang. Så 08.35 (som originalt planlagt) ringte jeg etter drosje og vi var på vei. Allerede i kostymer og klar for dagen. Utenfor hadde det allerede startet en kø, det var tre timer til desucon cosplay åpnet for vip og fire timer før det åpnet for vanlig.

Jeg hadde rett i at vi kunne ta det med ro, det hadde bare kommet 2 andre stand folk og det var nesten fritt valg av bord. Men jeg tror ingen av plassene egentlig var dårlig i år, de hadde fordelt dem ut over to områder, med fem på hver plass.

Resten av tiden før desucon åpnet ble brukt til å sette opp stand, se på de andre som solgte ting og selvfølgelig prate med folk. Jeg er ikke så flink til det siste så jeg satt og jobbet med et sot troll.

Men tiden gikk fort og plutselig ramlet vip folket inn, på tide å selge.

nyttårsaften 12.10 ?

Klokken 00.00 startet noen å skyte opp raketter her på Lambertseter. Når det bare er en og en og helt uventet, høres det ut som om verden rundt deg blir bombardert, heldigvis forsto jeg hva det var og selv om jeg hadde hjertebank var jeg lykkelig over at jeg valgte å spille den ene ekstra dagen på Harvest Moon så jeg ikke hadde sovnet enda. 

mindre trygg etter twitter

Det man ikke vet, tar man ikke skade av.

Men når man er så dum og legger til politiet sin operasjonssentral på twitter får man med seg alt av det du ikke vil vite om kriminalitet i området rundt deg. Man kan bli skremt av mye mindre enn dette.

resistent hodepine

Nå tror jeg at jeg har prøvd alt, så da var det bare å starte på toppen av lista igjen. Det som ikke har virket på hodepinen til nå:

Paracett, eller faktisk pinex, ingen effekt

Drikke, drikker mye veske, hjelper ikke.

Frisk luft, gikk nesten i bakken da jeg passerte sykehjemmet så jeg  stablet meg hjem igjen, men det hadde ingen effekt, ble bare verre og jeg ble svimmel i tilegg.

Kamille og peppermynte te, ingen effekt.

Jeg fryser, eller det føles som om jeg har på meg isbiter samtidig som hodet brenner, men jeg har ikke feber. Kaldt er det heller ikke her og jeg har drukket varm te så jeg burde ikke fryse. 

Men vi starter på begynnelsen igjen med enda en pinex, det skal fint gå an å ta to.

jeg tror jeg vet, men nekter å godta...

en ristende drøm

Noen ganger trenger man ikke eksperter på drømmetydning for å forstå drømmene sine. I natt var jeg på vei mot en drøm fylt av mange vonde minner da drømmen plutselig forandret kurs.

Jeg var nå en liten jente igjen, og var i vår gamle leilighet. Jeg hadde lagt meg for natten da verden rundt meg begynte å riste. Så veldig liten kan jeg ikke ha hvert, for jeg tenkte ganske logisk under ristingen.

Når det først startet ville jeg løpe og vekke mamma, men ristingen ble verre og verre og det var vanskelig å holde seg på bena. Så jeg fortalte meg at det var nok tryggest å bli i senga, hvor det ikke var noen bokhyller eller andre ting som kunne falle på meg.

Og mens skjelvet ble sterkere og sterkere lå jeg i senga og tenkte at dette var umulig, vi har ikke slike jordskjelv i Norge.

Og er det en ting hodet mitt ikke liker, så er det urasjonelle ting, så denne tanken dro meg ut av drømmene og inn i virkeligheten.

I virkeligheten lå jeg på ryggen i senga mi, med Sirius i armkroken. Han hadde kjempe sterke drømmer og lå og ristet så hele senga vibrerte.  Han våknet rett etter meg, sikkert fordi jeg flyttet litt på hånda som han brukte som hodepute. Når han våkner fra slike drømmer er det med et smertefullt og høyt mjau.

Men heldigvis lå mamma allerede klar til å trøste.

saken som knuser meg innvendig

jeg skriver ikke så mye om nyheter for tiden, rett og slett fordi jeg prøver å sensurere alle de tingene jeg føler i forhold til en sak. Overgrepssaken med ordføreren.

Grunnen til at jeg sensurerer meg selv er for å beskytte meg selv, noen ting burde bli stående usagt ( med unntak om da jeg mister kontrollen og skriver i raseri, men det gjør ikke så mye fordi jeg er ikke dum nok til å lese det igjen, og husker det gjør jeg i hvert fall ikke) 

før skjema

I det siste har jeg hvert oppgitt på leggetid og stresset med å bli klar, men I dag klarte jeg faktisk å bli klar 30 minutter før tiden. Altså, jeg skal stelle meg og slik, men skal ikke ta medisinene før 22.00.

Så selv om jeg lot meg selv sove i 2 timer ekstra i dag, ser det ut til at jeg kommer meg tidlig i seng. Jeg føler til og med at jeg har fått gjort en del i dag, selv om det har hvert slitsomt og tungt har jeg klart å få gjort det meste som burde gjøres.

Gjesp? må bli i bedre form før lørdag?

jojo nettet på gang igjen

Men denne gangen gjorde Telenor kundeservice litt for at jeg skulle få nettet mitt tilbake, og enn så lenge virker det.

Stort + til snille menn som tar jobben sin seriøst og virkelig prøver å hjelpe til med en umulig situasjon. 

sims 3 store belønninger

her er noen av belønningene jeg har fått på sims 3 store

for å kjøpe 1000 p ( mysteriegave)

Prestasjons gave, et ikke helt hvorfor jeg har fått dem, men klager ikke.film: the lost boys 2: the tribe

Jeg ga opp filmen etter 15 minutter eller mindre, det var noe med kvaliteten som bare ikke passet for meg. Ser nå at det har kommet enda en film i serien etter denne, så nummer 1 burde være god.
Oppsummering av filmen er lånt fra imdb.com siden jeg ikke så lengere en til fest invitasjonen og at broren syntes det var en dårlig ide å ta med søsteren.

Får Terningkast 1 av meg.


The orphan and former surfer Chris Emerson and his sister Nicole Emerson move to Luna Bay expecting to initiate a new life without housing expenses with their Aunt Jillian, but she charges rent to the siblings for a wrecked house, and Chris seeks a job working as board shaper to raise money for the unforeseeable expenses. While in town, he meets his acquaintance and also former surfer Shane Powers that invites Chris for a surf parting at night. Then the siblings unsuccessfully seek out the board shaper and vampire hunter Edgar Frog in his trailer trying to find a job and Chris leaves a message for him. They go to Shane's party and Nicole stays with Shane and drinks booze offered by him. Later she becomes a half-vampire and Edgar advises that she drank vampire's blood and can only be saved if the head-vampire is killed. Chris and Edgar search the hiding place of Shane and his tribe to save Nicole

3 ambulanser og en politibil

Det kan være spennende å stikke hodet ut av døra innimellom.

Jeg skulle egentlig bare gå en liten tur i nabolaget, men måtte legge om planene siden det var en pakke som ventet på meg på postkontoret. Selv om turen ble litt i det lengste laget, gikk det greit.

Når jeg gikk ned trappa mot ytterdøra til blokka, så jeg unger som løp og maste på andre å løpe også. Så jeg forsto at det skjedde noe på venstre side ett sted. Når jeg kom ut tittet jeg bort og så tre ambulanser og en politibil.

Først trodde jeg det hadde skjedd noe på sykehjemmet, men det virker som om det som skjedde var på gata utenfor. Hørte rykter om at en hadde kollapset, men vet ikke hva som egentlig hadde skjedd.

Jeg vet hvor forferdelig det er å ligge der med alle sine øyne på seg, så jeg valgte å ikke gå bort å spørre spørsmål.

Når jeg kom tilbake fra postkontoret var de borte så jeg vet ingen ting mer. Men kan ett kollaps føre til tre sykebiler?

sims 3 pakkeTo av koppene og nøkkelknippet går til kalenderen min, men den ene koppen beholder jeg selv. Ser ut til at det blir en del Sims ting i kalenderen min.

ett offentlig ran

NRK lisensen, behøver jeg å si noe mer?

Jeg blir like irritert hver gang jeg får den lille fakturaen i posten, jeg betaler så mye for noe jeg bruker så lite.

Ikke akkurat positive tanker om at de vil øke den enda mer, snak om å måtte betale for noe man ikke trenger. Ikke får jeg velge kanalene jeg vil ha, ikke får jeg velge leverandør, og ikke kan jeg melde meg av.

en fornøyelsespark i stua

Sirius oppfører seg som om han har vunnet i lotto, jeg tenkte ikke over det når jeg flyttet ned alle billy bladene, men når bladene var ute av eskene sine og sortert, ble stua fylt opp av tomme papp esker.

Det har selvfølgelig gjort oppgaven om å finne kattene en hel del vanskeligere, men alt er verdt det når man ser dem hoppe fra eske til eske. Noen er høye noen er lave og noen kan man ligge i mens andre må man sitte i.

Sirius passer godt på, så det er en begrensning av hvor mye glede luna får av eskene, men jeg har lovet meg selv å ikke blande meg for mye opp i dems rangstige kamp.

å få ut aggresjonen før jeg la meg, var en god ide

Jeg har gått helt på kanten de siste dagene, jeg er så sliten og jeg prøver virkelig å få livet til å gå rundt. Så det skal ikke så mye for å dytte meg over kanten og gi meg 30 minutters raseri utbrudd. Og er det noe jeg hater er det folk som tror de vet bedre om meg.

Det å inkludere katten min var det som faktisk tippet over alt. En katt vil antageligvis dø av nyresvikt før den blir overvektig av potetgull.

Men jeg har sovet godt i natt, det er ikke godt å holde på alle følelsene i lengden og jeg er glad jeg slapp dem ut.

blowout ( idiotiske kunnskapsløse know it alls som tror de vet alt)

Kjære intet anende leser, der sitter du og tror at du vet så mye. Både om meg og om verden. Dessverre kommer du til å våkne opp å innse at du ikke vet noe i det hele tatt, og da du ønsker at du kunne glemme det du har lært, finner du ut at det er lettere å lære ting enn å glemme ting.

Dette er meg, jeg er tykk, jeg har alltid hvert kraftig bygd, men nå er jeg godt over grensa til hva man kan kalle tykk. Jeg veier 90 kg og er bare 158 cm høy og absolutt nydelig.

Vekta plager meg ikke et sekund, den kom med det verste av sykdommen min og når jeg blir bra vil det gå seg til igjen. Det er ingenting å bry seg om, det er bare litt fett.

Jeg trøstespiser, jeg burde sikkert ikke gjøre det, men jeg velger og heller kaste i meg litt søtt enn å henge meg selv. Jeg velger sjokolade istedenfor å hoppe fra en bru, skal jeg skamme meg over dette, hvis du sier ja trenger du en opplæring i virkeligheten.

Kanskje jeg burde trene, men min erfaring er at det ikke er verdt anfallene. Jeg tar gjerne 100 kg fett ekstra for å slippe ett anfall, teit sier du? Det er fordi du ikke har opplevd smertene kroppen kan gi deg når den prøver å vrenge seg ut av alle sine naturlige stillinger, når kramper er en herlig avslapping.

Få hjelp, ja det er lettere sagt enn gjort. Faktisk måtte jeg opp i 90 kg, bli sengeliggende og skremme legevakta 5-6 ganger med anfallene mine før noen startet å tro på meg. Dette er 10 år med bortkastet tid hvor du sloss alene mot verden.

Finn roen, men hva om det ikke finnes noen ro. For at jeg skal kunne finne ro må jeg først ferdig bearbeide minnene, og de er så mange at hodet vet ikke hvor de skal starte. Skal jeg starte med følelsen av hvordan det er å forstå at noen prøver å tvinge seg inn i ræva di, eller der hvor faren din kaller deg en hore for at du havnet i situasjonen.

Medisiner? Å jo da de prøver, slike som meg vil man ikke ha i samfunnet. Jeg er ikke farlig, jeg er alt for snill og god til det, men jeg ser det de ikke vil at du skal se, mønstrene i mennesket sin utvikling i vårt samfunn. Jeg ser sirklene alle følger rundt og jeg står på utsiden og blir kvalm. De kaller det autisme og setter meg bort i et hjørne, ikke noe poeng å merke seg meg.

Nå klager jeg ikke om å få være i fred i hjørnet, sikkert mye tryggere en der ute uansett. For det er ikke tvil i meg, mennesker er det farligste vesen som finnes. Men for all del ikke gå rundt å tro at jeg er redd for enkelt mennesker, jeg har ikke overskudd til det.

Det er som jeg sa i starten, det er så utrolig mye man ikke vet. Og om du tror du vet mye så må du virkelig lære deg å holde skjeft, for det viser hvor lite du egentlig vet. Når du vet hva smerte er, vet du at du aldri kan forestille deg en annen sin smerte. Du kan prøve og du kan støtte, men hodet ditt kan ikke gå så langt. Den sletter til og med minnene fra når du var der, for den tåler det ikke.

Når du har møtt det verste av samfunn og av mennesker vet du hva du kan frykte, du vet hvordan sårene som blir åpnet på nytt og på nytt, slik at de aldri får tid til å gro, spiser deg opp fra innsiden. Hvordan det kan ta all glede og alt liv ut av deg. Du vet hvor mye krefter et smil virkelig koster, men setter det på deg allikevel.

Tenk over alt dette før du setter deg ned og kommer med en ny genial kommentar om hvordan du har løsningen til alle mine problemer.

En liten smakebit av meg, ikke på godt og vondt, men sett innen i fra. For hvem vil vel tro at jeg er en glad liten jente som kjemper for miljøet, elsker landet mitt og familien min. gir 100% for venner og har bestemt seg for å aldri bli så voksen at jeg må gi opp mine små gleder som pokemon, brettspill og grøssere.

Men når alt kommer til alt er det vel bare en ting man trenger å vite om meg, jeg er tykk, for det sier vel alt.

hvem bytter sikringer nå?

Det er 6 minutter til familiemiddagen starter og jeg har akkurat hatt katteopptelling for å sikre meg om at begge var inne før jeg gikk. Da mamma ringte regnet jeg med at hun reagerte på at jeg ikke var der 10 minutter før, slik jeg pleier og hadde bare tenkt å si, er på vei.

Men mamma spør om jeg har sikringer, først blir jeg litt usikker og ler litt når jeg spør, mener du slike du bytter ut? Ja svarer hun og før jeg vet ordet av meg detter det ut av meg, hvem bruker slike sikringer nå, svaret var vel egentlig ganske åpenbart?

Men til mitt forsvar, hun har bodd i leiligheten i 10 år og jeg har aldri hørt snakk om at det var slike sikringer der, men det viste seg at 3 av sikringene var slike gamle som måtte byttes, og forresten var middagen litt forsinket?

Stakkars mamma, ikke greit å invitere folk til middag når sikringen går, og noen malere har akkurat hvert og malt oppgangen og sørget for å male igjen alle sikringsskapene. Det var ikke bare styret om å finne en sikring, det var sikkert mange av dem i blokka, men alle oppbevarer dem i sikringsskapet og ingen klarte å åpne dem.

Mamma og tanta mi hadde vist brukt flere verktøy, ødelagt noen, og fått noen småskader i prosjektet om å åpne det ene. Heldigvis fant de noen som hadde en liggende inne i leiligheten sin og kokeplatene virket igjen.

Selvfølgelig akkurat samtidig som gjestene kom, så det er bra vi koser oss i hverandres selskap. Jeg ble sittende å prate med mormor og bestefar mens mamma og tanta mi prøvde å få maten ferdig. Mamma var ikke helt fornøyd med resultatet i dag, men jeg synes det var helt greit.

på tide å oppgradere sikringsskapet?

stua okkupert av billy blader

Å gå igjennom en hel bladsamling er mye arbeid, og det tar mye plass. En del blader som ikke er billy har også dukket opp. Det av ekstra blader familien ikke plukker med seg vil bli lagt ut for salg på nett.

Nå har jeg fått sortert bladene etter tiår eller type. Spesial, julehefter, bilag, hefter, Pocket og bøker er sortert hver for seg. Nå er det å starte med årganger, men tar ett og ett tiår omgangen.

godt sortert, den absolutt overfyllte kassa i fronten er blader fra 2000-2009


to kasser med ekstra blader, øverste bare donald og disney

 2010,2011,2012

andre blader som jeg vil beholde. manga, nemi,zits, lille sprint.


Aggressiv i natt

Jeg tror det hele startet med internettet som ikke ville fungere ordentlig. Du blir ganske frustrert g aggressiv med ett nett som bare er oppe i 10 sekunder av gangen, så om du vil legge ut et blogginnlegg nå du time ting perfekt. Jeg skrev og lette frem bilde og video om the million når det startet. Jeg er imponert over at jeg fikk ut innlegget, for alle andre jeg prøvde meg på gikk ikke.

Å ringe kundeservice hos Telenor hjalp ikke idet hele tatt. Det var ikke noe feil med henne jeg pratet med, men det var veien dit. For det første spilte de bare to sanger som vente musikk, den ene var så utrolig forferdelig og ga meg hodepine. For det andre er det den konstante avbrytelsen som skryter av alt du kan gjøre på internett.

Men hun kom frem til at det var noe feil på linja mi, så nå vet jeg at jeg har feil på linja mi om kvelden i helgene. For dette er ikke første gang det har skjedd, men første gang mens Telenor kundeservice har hvert åpen.

Men jeg var ikke sint på Telenor eller noen egentlig, meg spenningene og aggressiviteten hadde satt seg i kroppen. En del smerter hjalp sikkert ikke på det heller.

Så jeg har hatt problemer med å sove i natt, jeg har ikke klart å roe ned kroppen nok. Når jeg først sovnet sov jeg dype og korte perioder, for å ligge timevis våken igjen. I hodet mitt har alt av minner som kan gjøre meg enda mer aggressiv dukket opp og jeg måtte flere ganger gjøre mentale unnvikinger for å hindre at det hele ble en gigantisk depresjon eller raseri situasjon.

Ikke tull med dataen min!!!

film: a million8 deltagere blir med i et overlevnings reality show hvor hovedpremien er på en million dollar. De koreanske ungdommene reiser ut i Australia sin ødemark og finner fort ut at de er isolert fra resten av verden. Reglene virker uklare og urettferdige, men alvoret av spillet dukker ikke opp før de finner den første deltageren til å ryke ut, død i skogen.

Det er bare to regler i spillet, dør du er du ute. og velger du å slutte å spille, blir du drept. Mysteriet blir også større når det viser seg at den eldste deltageren ikke hadde meldt seg på som deltager i showet, han hadde bare fått plassen.

Hvorfor er det akkurat de 8 som er her, de har ikke møttes før? Og vil en komme fra det hele med en million dollar?

Du har sikkert hørt historien før, det er en godt brukt ide, tv serien som ikke er tv serie. Men i forhold til mange av de andre som prøver seg på denne vrien, klarer filmen seg greit. Du får et forhold til den psykopatiske morderen og etter hvert historien bak.

Det er ingen uventede skrekk/ skvette sener i filmen og den har god flyt. Du er ikke overasket over at folk dør, for filmen blir fortalt av den ene overlevende. Rekkefølgen, hvordan og selvfølgelig hvordan de prøver å kjempe i mot er tingen som driver filmen.

Men med ikke så grove døds sener og så mye forutsigbart ville jeg nok heller ha kalt det en thriller enn en grøsser.

Den får en 4 fordi jeg likte historien, flyten og personene og jeg liker overlevelses ting. Trekkes for å være lite skummel, lite overaskende, uoriginal.

 

VG bildekonkuranse

Jeg har lagt ut to bilder av Sirius på VG sin bildekonkurranse om beste bilde av dyr. Selv om jeg har liten tro på å bli plukket ut av alle bildene til å få en av dem med i avstemningen, har man jo lov til å håpe.

Lurer på om jeg skal legge ut noen av luna også, men jeg må tenke over at jeg ikke ønsker å spamme konkurransen, samtidig som det må være noe spesielt med bildet.

Her er bildene av Sirius som jeg deltar med:
billy kaos

Jeg har lagt ut en del billy blader for salg på nett, men under en av øktene med blader kom jeg over noe jeg ikke syntes stemte. Så da var det å gå igjennom listene mine og bladene jeg hadde liggende i stua, og det var et rystende resultat, det stemte ikke overens.

Så jeg stoppet umiddelbart å legge ut blader for salg og bestemte meg for å rydde opp i bladene en gang for alle. Det betyr at alle bladene må ned fra loftet og inn i stua mi. Her skal jeg først sortere dem etter tiår, og så senere etter år og så nummer, på denne måten vil jeg ha fullstendig kontroll og om det senere skulle være tvil kan jeg sjekke opp ting etter årgang.

Jeg hadde dem sortert etter årgang i de første eskene, før loppemarkedet tok dem. Men når jeg måtte gå igjennom dem enda en gang og måtte legge til alle de nye bladene jeg hadde fått i løpet av de siste 5-6 årene, så ble alt kaos.

Så den neste uka kommer stua mi til å være fylt med blader, jeg har fått hentet ned en eske med blader, det gikk ikke så veldig bra. Tror det var alt jeg klarte å gjøre i dag, og det selv om en kjekk man kom til unnsetning da han passerte meg på vei ned fra loftet. Han bar den ned de siste etasjene for meg, men jeg har fortsatt kramper mange steder i kroppen og det føles ut som om noen slo en hammer i hodet mitt.

Jeg har virkelig lite energi for tiden?

Og før du tenker at dette prosjektet kommer til å bli et mareritt må jeg fortelle at jeg elsker å sortere blader, og om jeg skal være låst inne i leiligheten min allikevel er det greit med noe å gjøre.

ren leilighet

Fredag betyr bpa og ren leilighet. Jeg har også hvert veldig dårlig denne uka, så det var fint å få hjelp til å komme seg ut og handle litt mat. Det er egentlig ikke noe problem å ikke kunne gå ut på en uke, bare man har kunne forbrede seg på det.

Men nå er jeg klar til en uke til om det måtte skje.

Kattene har også fått påfyll av mat og virker veldig fornøyde.

nå er naboen høy igjen

Helt ærlig må jeg innrømme at jeg ikke vet om det er kjemikaler eller sykdom som er grunnen til oppførselen, men det jeg vet er at jeg sjekker en ekstra gang om døra er låst og håper han slutter før jeg skal legge meg.

Det som startet som full fest ved 12 tiden på dagen i dag har nå blitt til den ekle skrikingen, slåing med dører, smell og andre merkelige lyder.

Noen ganger jubler han og andre ganger banner han, noen ganger forandrer han menig midt i en jubel så første gang jeg hørte dette trodde jeg det var en som så på sport. Men det gikk fort opp for meg at dette var ikke sport. Stemningsnivået er for ustabilt og det smelles som sagt med dører og blir kastet ting rundt.

Det er ikke noe hjelp i å ha på musikken for han høres godt igjennom den (om jeg ikke setter på lyden så høyt at jeg får vondt i hodet da) og jeg aner ikke hvem det er. Det eneste jeg vet er at det ikke er en av mine nærmeste naboer, noe som egentlig gjør saken verre, for det sier litt om støy nivået.

Han skremmer meg, ikke slik at jeg sitter foran døra med en kniv for å forsvare meg. Men jeg føler ubehag og er redd for at han skal gå ut å kaste ting på rutene. Jeg er også redd for at han skader seg selv der oppe, men det er ikke noe jeg kan gjøre.

film: The Good Witch's Gift

film nummer 3 om Cassandra og gray house. I slutten av forrige film fridde politimannen Jake til Cassandra og denne filmen starter med at han jakter på den perfekte julegaven til henne. Siden hun har hvert fosterbarn og så på rømmen har hun ikke så mange gode jule minner, julen er også problematisk for Jake sine to barn som ikke har gledet seg over sesongen siden moren deres døde.

Ute på handleturen ser Jake at en han satte inn for et bankran for 10 år siden har blitt sluppet fri og er tilbake i byen, han setter ekstra vakt rundt mannen som viser en spesiell interesse for Cassandra sin butikk.

Jake bestemmer seg for å gi en familie til Cassandra i julegave og vil at de skal gifte seg på julaften, noe som er lettere sagt en gjort siden det bare er 6 dager til. Men den evige optimist Cassandra starter forberedelsene med den tro om at det kommer til å gå bra. Hun får også den tidligere bankraneren til å jobbe som julenisse utenfor butikken sin, for å samle inn penger til foreldreløse barn.

Mannen ønsker desperat å komme nær datteren sin, som tilfeldigvis dater Jake sin sønn. Datteren ønsker bare at mora skal slappe av og at hun kan få tilbake den faren hun husker før ranet.

Vi følger familien opp og ned mens de driver med sine små problemer og forbereder seg til bryllup og jul.

En virkelig feelgood film uten noen skurker eller slemme, bare misforståelser, antagelser og mistanker som blir rettet opp når det er bryllup. God film å se på når du er sliten og bare ønsker enkel underholdning som gleder.

Den får kast 4 av meg, når du er sliten eller om du har en jente som liker snille hekser, prinsesser og slike ting.
film: the good witch`s garden

Film 2 i serien om den gode heksa. Etter å ha sett film en bestemte jeg meg for å laste ned resten av dem, i hvert fall de jeg fikk tak i.

Cassandra har nå pusset opp det falleferdige grey house og bygda skal ha 200 års jubileum. Det er for de fleste en selvfølge at feiringen skal være i det like gamle huset som nå blir gjort om til bed and breakfast.

Selvfølgelig skaper ordføreren sin kone problemer ved at hun misliker Cassandra sin «svarte» magi, ja for det må jo være magi som får plantene til å blomstre etter den første frost natt? Men de fleste bare himler med øynene rundt hennes oppførsel.

Verre er det med b&b sin første kunde, etter en natt der forteller han at han er etterfølgeren av kapteinen som the gray lady var så forelsket i. mens politimannen og kjæresten til Cassandra er veldig mistenksom mot denne mannen, virker det som om resten av bygda elsker han. Det er ingen av dem som synes det er trist at han legger krav på huset og kaster Cassandra ut.

Nå er det opp til politimannen, barna hans og Cassandra å bevise at han er en svindler før han klarer å selge huset og før feiringen av 200 års dagen.

Sukkersøt film, akkurat som nummer 1, men det dårlige plottet drar den litt ned i kvalitet. Den vil få en svak 3 av meg.
da var vi her, hva gjør vi nå?

Ikke er jeg ekstremt trett, men jeg har heller ikke krefter. Det tok meg en time å komme meg etter at jeg dusjet, men jeg klarte å gjøre det. verden ligger fin og lysende utenfor, men jeg er redd for å prøve meg på den.

Jeg burde kanskje ha handlet inn litt, ikke bare trenger jeg mat (har fryst resten av pizzan) men jeg har et ekstremt behov for å trøstespise, og trenger noe å trøste spise før jeg går løs på skrivebordet.

Alt annet av planer, ideer og muligheter får bare ligge til en annen dag, ingen grunn til å bite over en alt for stor bit. Jeg får nøye meg med å vurdere hvor stor utfordring veien til rema 1000 egentlig er. I dag skulle jeg ha gitt mye for å ha hatt den elektriske rullestolen jeg har søkt om, den hadde gjort valget så utrolig enkelt.

at the end

Jeg har ikke akkurat prøvd å skule at jeg har hatt en forferdelig dag i dag, men som jeg har sagt før, både vonde og gode dager slutter på samme tidspunkt og man får bare håpe at neste dag blir bedre.

Det er ikke noe poeng å frykte morgen dagen for jeg vet at formen min kan snu utrolig fort, og at det bare ødelegger nattesøvnen min å uroe seg.

Selv om det har hvert vondt og vanskelig i dag, vet jeg også at det ikke var så ille som det kan bli, jeg har ikke hatt anfall, og det finnes ikke noe som er så ille som de kraftigste anfallene mine.

Sirius som har stått vakt i hele dag har endelig roet seg ned og luna kommer smygene for å lure til seg litt kos. Alt er som det skal og jeg tror det blir en fin natt.

dagens sang 03.10.12 do you always

Denne sangen beskriver meg så utrolig bra. Ofte når jeg har låst meg helt inne hører jeg på denne for å minne meg om hvor hardt det må være for de rundt meg at jeg ikke vil ha kontakt med mennesker.

 

asberger er en dør inn til en annen verden hvor ingen andre kan nå meg. den kan være fin, men også forferdelig når minnene tar over.

Gangnam style

helt forferdelig!!!! men jeg må lære meg dansen til desucon cosplay, kan virkelig forestille meg en hel haug utkledde mennesker danse denne.

er ikke helt sikker på om jeg skal danse eller filme

 

snill familie

Familien min er snill, nå dukket de opp på døra mi (mamma og en tante) og hentet post og tok kattedoene for meg, jeg slet med å holde hodet oppe. Samtidig kom de med kortison til meg og det virket.

Jeg har fått kortison fra legene før og selv om det ikke hjelper mot anfallene, ser det ut til at de hjelper på den ekstreme utmattelsen.

Fortsatt sliten, men ikke så mye smerter og ikke så surrete i hodet. Jeg kan både se og tenke klart.

Tusen takk for hjelp og medisin. 

dette er helvete!!!!

bare så det er sagt.

Noen timer med søvn hjalp ikke særlig lengere enn 20 minutter, nå er kroppen så sliten at kroppen hyler i protest hver gang hjertet banker eller lungene utvider seg. Tortur?

overlevde uten varige skader...

Men jeg må innrømme at det var takket være at jeg kunne ringe etter taxi og bli kjørt hjem, for selv om jeg klarte å komme meg til senteret, slet jeg virkelig der. Burde legge meg, men skal prøve å kjempe igjennom uten søvn først, men holder jeg på å gå i bakken er det rett i sengs.

Hater å være så dårlig.

Men har fått kattematen inn u huset og fått byttet lyspære. Fordelen med å være delvis paralysert/ følelsesløs er at du ikke kjenner varme og derfor ikke brenner deg på varme lyspærer, men jeg tror jeg vet hva vannblemmene på fingrene mine kan komme av.

en gang må man bevege seg vekk fra tryggheten

Mest av alt har jeg bare lyst til å krype inn under dyna igjen og forsvinne inn i drømme eller halv drømme. I natt var jeg med på at verden gikk under av naturkatastrofe, lyn som man aldri kan forestille seg styrtet fly og bølger og vind raserte alt på bakken. Og jeg var senere i et rollespill/ dataspill hvor jeg løp rundt og slo ned skurker.  Jeg overvant mange hindringer og imponerte både meg og familien min med min sterke vilje.

Men så våknet jeg opp til den virkelige verden og alt som følger med den. Ikke at jeg har så mye å klage over nå, brukt mesteparten av tiden min på å kose med luna og klikke på datamaskinen. Vurdert hva jeg skal bruke resten av dagens timer til.

Jeg har ikke så mye smerter i dag, rett og slett fordi jeg ikke føler kroppen så mye. Det er som om den er pakket inn i vatt og ikke helt henger med resten av meg. Øynene renner litt og viser meg merkelige svarte eller lysende ting som ikke er der. Enten flekker eller bevegelser i øyekroken, det driver hodet mitt litt til vanvidd, men jeg prøver å si til den at den ikke skal bry seg.
Det er litt verre med dørkarmer og skapdører som flytter seg noen cm, de er virkelig vonde når de hopper på plass foran meg.

Som sagt føler jeg for å gjemme meg i dyna og sove, det er egentlig det eneste jeg ønsker, men jeg kan ikke la ønskene ta kontroll over meg, for samme hvor sliten jeg er, jeg har et hushold å holde styr på. Dyr som trenger oppmerksomhet og stell.

For å kunne ta vare på dyrene og meg selv må jeg gå ut, ut i den bråkete verden med lyder som føles ut som kraftige slag inni hodet mitt, et stress blant menneskene rundt meg som øker pulsen min og gjør meg enda mer svimmel. Jeg må kunne tolerere at folk kommer borti kroppen min når vi passerer mellom trange butikk reoler og jeg må konsentrere meg om hva folk gjør, hvor de går og handlingene dems så jeg ikke går rett inn i dem eller havner midt i situasjoner jeg ikke takler.

For å ikke snakke om biler, store raske biler som suser forbi meg og prøver å spille bowling med menneskene på fortauet, de er virkelig skumle når du er sliten. Vanlige biler stopper på rødt og holder seg i veien, så de er greie nok å forholde seg til.

Men hva enn jeg gjør, jeg må ikke falle om ute. Jeg har gjort dette en eneste gang og det holdt for resten av livet. Jeg liker ikke mennesker og jeg liker i hvert fall ikke når de samler seg rundt meg med nysgjerrigheten sin. Hadde de kommet for å hjelpe hadde det hvert en ting, men de fleste er der for å se, for å få litt drama i hverdagen sin, de tenker ikke over det, men det føles forferdelig for meg.

Så ønsk meg lykke til på senter turen min, jeg ønsker meg frisk bris når jeg går, for dette letter på hodepinen min.

tok en uke å lage pizza`n, den var verdt det.

Det er ikke lett å fungere uten noe særlig med energi, du sliter med de vanligste ting som å stå opp av senga, dusje eller handle mat. Når det kommer til å lage maten, ja da kommer du til et kapittel for seg selv.

Egentlig kjøpte jeg ingrediensene til pizzan for at jeg og min bpa skulle lage den på fredag, siden jeg hadde planer på torsdagen, handlet jeg inn på onsdag. To ting gjorde det vanskelig å få ferdig maten, det var ikke min BPA som kom forrige fredag, og jeg manglet en viktig ingrediens som de ikke hadde hatt på rema 100. det var uaktuelt for meg å gå ut med vikaren å handle, men hun stekte kjøttdeigen for meg.

Etter jeg hadde hvert på senteret på lørdag (og her fikk jeg tak i chili) skulle jeg gjøre ferdig resten av pizzan, men fant ut at jeg ikke hadde løk. Jeg var for sliten til å gå en handletur til så jeg innså at maten måtte vente til mandagen.

Om jeg trodde jeg var sliten i helga, var det ingen ting mot i går. jeg sto opp, la meg igjen og sov til sammen 16 timer. Da jeg endelig turte å gå ut gikk jeg på senteret og handlet løk og prøvde å skaffe nytt lysrør til det lille akvariet mitt, det har ikke lys.

Men etter turen på senteret var jeg utslitt, og jeg valgte å spise fårikål rester istedenfor. Å starte med matlaging når jeg er så sliten er brannfarlig.

Men i redsel på at maten skulle bli dårlig før jeg rakk å lage pizzan, la jeg hele dagen i dag rundt den. Det så litt skummelt ut da jeg så at pizzabunnen hadde gått ut på dato samme dag som jeg kjøpte den, jeg turte ikke å bruke den og måtte gå og kjøpe ny. Heldigvis gikk det bra og med hjelp av høy musikk klarte jeg å lage den ferdig.

Nå har jeg i hvert fall mat en stund?

Jeg vet det er en katt i senga mi...

...For dyna vedsiden av meg beveget seg akkurat, ikke noe poeng å gjemme seg.

Men jeg fikk ingen respons, så da måtte jeg sette meg opp og se. Jeg hadde rett det var en katt i senga mi, Sirius lå og sov som en stein nede ved fotenden, oppå dyna som beveget seg, han må ha snudd seg i søvne.

Luna var vist på jakt etter noe stort og flyvende inne på rommet, dronninga som viser seg igjen? Men det ble ingen morgen kos på meg ? jaja jeg skal ikke klage har blitt kost med hele natta av sirius, han elsker armkroken min.(gammelt bilde)

film: en god heks

En søt familie drama film om en familie som får hjelp med sine problemer av den nye naboen. Naboen har flyttet inn i det lokale spøkelseshuset og det går rykter om alt fra at hun er spøkelse til at hun er heks. Ikke hjelper det at hun åpner en alternativ butikk i byen og har kosteskaft i skapet sitt.

Kona til ordføreren legger henne for at og stopper ikke på noe for å få henne til å flytte, hun passer ikke inn i det miljøet hun prøver å selge til ny innflyttende familier.

Ikke noe skummelt og heller ingen overraskelser, rett og slett en trygg og rolig søt og sjarmerende familiefilm. Tipper mellom 3 og 4, får fire fordi det er om hekser, jeg liker hekser.

 

det har vist blitt en serie av filmer om denne heksa...

heldigvis er de elendige i det de prøver å gjøre

Flere og flere kidnappings forsøk dukker opp i media, og alle har en ting i felles, den de prøver å ta kommer seg unna. Nå hadde det hvert tragisk hvis det var en som ikke kom seg unna, men det at så mange slipper unna får meg til å tro at enten gjør de dette bare for å skremme, eller mer trolig, de er elendige i hva de gjør.

Å kjøre rundt i Norge og lete etter noen å prøva å ta, enten det er gutter, jenter eller kvinner. Dette virker som desperat oppførsel av noen som ikke aner hva de holder på med. Men selvfølgelig er dette bare håp. Jeg liker ikke tanken på at to menn kjører rundt og prøver å få med seg noen. Vi har jo ingen anelse om hva de vil.

Vær obs rundt små blå biler og hvite varebiler?

Det ser ikke ut til at de har tenkt å gi seg før de enten klarer å få tak i noen, eller at de blir tatt ( om det er en sammenheng mellom alle forsøkene da)

Om det ikke er sammenheng mellom disse forsøkene kan vi sitte med 6 personer som vurderer en karriere som kidnappere, ingen fin utsikt det?.

er det noe jeg kan...

... så er det det å være utslitt.

Når jeg la meg til å sove ved 7 tiden i går, trodde jeg at jeg kom til å våkne rundt midnatt og måtte være oppe noen timer før jeg fikk sove igjen, men den gang ei. Jeg har sovet som en stein frem til 07.30 i dag. 12 timer akkurat.

Selvfølgelig har jeg våknet innimellom på natta, det gjør jeg alltid, men selv de har hvert sjeldne og jeg har nesten ikke orket å snu meg når jeg først våknet. Sirius har selvfølgelig sovet oppå meg og vedsiden av meg, men jeg vet ikke hvor mye.

Nå sitter jeg forvirret våken på morgningen og aner ikke hva jeg skal  gjøre, fortsatt for trøtt og kvalm til å spise, og vanligvis ville jeg jo ikke ha stått opp før 11.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin