hits

september 2018

loppehelg 22-23 september

Det har skjedd mye denne uka, så jeg har ikke rukket å skrive noen innlegg. Men forrige helg var det ett av mine store høydepunkter i året, loppemarked på skolen vedsiden av meg. Jeg var ikke veldig imponert over utvalget i år, men jeg klarte å finne meg noe begge dagene.

Den første dagen kjøpte jeg en ubrukt fargeleggingbok, de hadde to til der, men de var skrevet i eller fargelagt i. Jeg fant ett cola glass fra Mac Donalds med armbånd på, disse er sjeldne å finne så jeg er glad jeg fikk den også. Ute kjøpte jeg en eske med smykker i, og noe i tre som jeg kan male på.

Dag to gikk jeg rett før stengetid og plukket med meg det som var igjen av perle ting. Det meste var i plast og tre, ikke det jeg liker best å jobbe med. Jeg fikk også tak i ett smykke stativ som originalt er fra tgr. Hadde tenkt å ha det til når jeg selger, men fant ut at jeg hadde så mange øredobber at det passet fint hjemme. Kjøpte også med ett skriv å male på denne dagen.

 

gaver fra spania

Mamma har hvert noen dager i Spania og overasket med noen gaver når hun kom hjem.

nydelig, mykt og godt skjerf. vakre vanter og sokker som man alltid trenger. 

tusen takk

høst dugnad i parsellen

Da har vi hatt første høstdugnad i parsellen. Nå gikk det for det meste til lit grov rydding. Fjerne litt trær og busker som har vokst seg opp, fjerne piggtrådene på gjerdet, vi er en parsell ikke et fengsel.

Det var laget en kjempe god grønnsakssuppe og sjokoladekake jeg ikke fikk smakt på da jeg måtte gå tidlig. Jeg fikk høstet med meg litt gulerøtter og stangselleri, og med tomatene jeg har og paprikaen som snart er moden, blir det straks hjemme dyrket chilisuppe (må kjøpe chili da!)

I redskapsboden vi har fått oss, var det plassert 3 store poser med frø fra plantasjen. De går ut på dato nå i år og kan derfor ikke selges til neste sesong. Frøene vil mest sannsynlig fungere like bra til neste år uansett så nå har jeg 60 poser med frø som jeg skal planlegge hvordan jeg skal bruke. Mye nytt og moro å prøve ut til våren. Grønnsaker, urter og blomster jeg ikke hadde valgt om jeg måtte betale for dem, da jeg ikke kjenner dem godt nok. Kanskje blir det noen nye favoritter.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin