hits

juli 2018

rydding i bloggen

Siden jeg har fått nytt blogg design, følte jeg det var på tide å rydde opp litt også. Jeg flytter litt på kategorier så en del gamle innlegg blir lagt ut på nytt. Er ikke helt sikker på om alle gir mening, men de blir liggende i historien der de var. Det er bare et fåtall av innlegg som blir slettet. Skal fjerne en kategori og legge til minst en ny en.

rope på regn er som rope på en venn

Det gjør litt vondt i halsen når du puster, den sterke varmen i den fuktige lufta svir forsiktig luftveiene dine. Svetten renner nedover ryggen og du er bare halvveis på veien hjem. Du vet at du ikke tåler mer enn 15 min i en badstue, men hva skal man gjøre i slik varme, jeg kan jo ikke bare gå ut og ta en pause. Heldigvis skal jeg en tur innom butikken og der lindrer deres air kondisjon alle plagene mine for noen få minutter. Jeg takker for avkjølingen i det jeg betaler og samler viljestyrken for å gå resten av veien hjem.

Allerede er vinden blitt sterkere og de sorte skyene dekker nesten hele himmelen, men jeg ser ikke noe regn fra dem. Optimistisk starter jeg å synge på sangen fra skuespillet vi hadde i 3. klasse. Rope på rein er som å rope på en venn om og om igjen, jeg husker bare ett vers. I det jeg kommer til venninnen min sin blokk kjenner jeg de første dråpene og jeg jubler der ute i gata, folk på verandaene titter ut og lurer på hva som skjer, de under tak, så de kjenner det ikke enda, men regnet er endelig på vei.

Folk rekker akkurat å sende meg rare blikk før det sier pang og det blir fart der oppe. Noen pakker sakene inn i full fart, men de fleste kommer løpende ut, for de som meg er glade for å endelig se litt vann fra himmelen. En jente roper ned og spør om jeg vil låne paraply, men jeg takker nei mens jeg tar hunden min over skulderen og går hjem.

(Lykke satte ikke pris på regnet og la seg rett ned som død når det startet)

mamma mia here we went again

mine tanker om mamma mia here we go again

Det største problemet med denne filmen, er å ikke synge med.

Ja jeg leste de negative kommentarene før jeg så filmen, og jeg var virkelig forberedt på å bli skuffet. Og ja det hopper mye frem og tilbake, sangene virker litt satt inn og ikke alle skuespillerne overbeviser helt, men det gjør ikke. For jeg klarte fint å følge med på hoppene frem og tilbake og klarte etter hvert å se når de skulle komme. De nye skuespillerne gjorde en god jobb ved å fortelle Donna sin historie, selv om den ikke passet helt med historien i dagboka fra film en. Det var flere sanger jeg ikke kunne, men mange jeg kunne. Noen ganger slet jeg med å ikke synge med (gleder meg til å se den hjemme i stua), noen ganger lo jeg og tilslutt gråt jeg og håper jeg ikke vil gråte like mye neste gang, det får være grenser.

Gjør meg ikke noe at jeg må se den en gang til med mamma.

 

 

min Pride

Forrige uke var pride uke, og jeg har kost meg mye.

Min første tur ned til Pride park var rett etter det åpnet på onsdag. Ida passet lille monster og jeg kjørte stolen ned. Først tok jeg en titt på kunst utstillingen, før jeg kjørte videre til parken. Dette året var jeg også alene og jeg følte jeg ikke helt passet inn der nede, men i år hadde jeg det i hvert fall morsomt. Jeg hadde lovet Ida at jeg skulle prøve å ta med dobbelt av alt godteri jeg fikk tak i og gi til henne, og jeg gikk virkelig på jakt. De fleste synes det var helt greit når jeg spurte om å få ta med til barnevakten også.

Jeg brukte to til tre timer der nede og tok det meste av tester, deltok i konkurranser og selvfølgelig pratet mye. Jeg var egentlig ganske sliten da jeg hadde kommet halvveis, men der møtte jeg på wella standen og bestemte meg for å få stylet håret. Siden dette ikke var planlagt og det var en varm dag var håret ganske fett så vi ble enige om å gjøre noe enkelt som krøller. Jeg synes det var ganske morsomt og sa at jeg kom tilbake på fredag for å få fikset meg opp til fest. Det kostet enten 100 kr eller 150kr etter hvilken goodiebag du ønsket med. Siden alle pengene gikk til pride bestemte jeg meg for å ta den dyreste.

Jeg skulle bare ta en rask titt innom de siste bodene før jeg gikk hjem da først fremskrittspartiet fik tak i meg og ga meg regnbue negler som jeg har fått mye skryt av i helga, og så falt jeg inn på ungdomsteltet og her lagde de enhjørninger. Jeg måtte jo bli, og selv om jeg ikke er helt fornøyd med resultatet, hadde jeg den på resten av dagen.

Fikk med meg ett eple på vei ut av parken, slik at jeg ikke fikk for lavt blodsukker.

Det ble oransje parykk i gaveposen fra wella på onsdagen, rød på fredagen.

En stor godte/kondom haug å fordele på to.

På fredagen skulle jeg prøve å møte noen fra LAW, men jeg fant dem aldri. Men jeg fikk hentet meg litt godteri, satt opp håret til festen på lørdag og hørt på avslutningen på event inne på klubben. Jeg var der nede i to timer og så bestemte jeg meg for å dra hjem å spise middag, før jeg tok en ekstra fest på kvelden. Selv om jeg bare var noen timer på fredagsfesten, hadde jeg det veldig fint, ble kjent med noen nye mennesker og rett og slett kom hjem.

Siden jeg skulle på en fest uten om pride på lørdagen fikk jeg ikke gått paraden. Jeg har ønsket å gå paraden siden jeg var 18 år, en gang skal jeg få gjort det.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin