hits

juli 2012

mislykket bringebær pai

det er vel egentlig ikke Så mye å si om saken, paien ble mer en suppe en pai og deigen var ikke ordentlig stekt. Tror ikke ovnen min liker paier, ikke klarer den å steke ferdig paier heller, enten blir de rå eller svidd. men min varme bringebærsuppe ble god da, litt magesmerter grunnet pai deigen, men kan bare skylde på meg selv som spiste det.

 

middag

Noen ganger må man kunne unne seg noe godt, ytre file med poteter og bearnessaus gått absolutt under noe godt.

Lagde nok til to middager, så blir nok det samme i morgen.

bombetrussel i oslo

Vi har hvert med på det før, og det er sjeldent det er noe i det, men etter i fjor ser vel alle litt mer alvorlig på bombetrusler. Det er uten for den amerikanske ambassaden at det er observert ett objekt under en bil. Både området rundt ambassaden og slottet har blitt evakuert.

Nå er det bare å sitte å klikke oppdater og oppdater på nettavisene for å få med seg hva som skjer, alle aviser føller med så bare å velge en.

norway cup mandag 30.07.12

Første spørsmål blir vel om det er slik jeg husker det, og hovedsakelig ja. Selv om Norway cup ikke er like stort som det var den gang jeg spilte fotball, ser jeg at det er på vei oppover igjen. Mesteparten var som de første årene jeg var der. mange boder som har fotball konkurranser som er gratis å delta på og hvor du kan vinne premier, helt ærlig mye mer enn det var den gang.

Tivoliet er tilbake og det var litt stilig å se på paris hjulet i bak runden, den store Mot ballongen var borte, men de hadde en stand med noen leker.  Mens laget til kusina mi varmet opp gikk jeg og fetteren min en liten runde å tittet, vi rakk ikke å se så mye og heller ikke å prøve noe, men vi fikk i hvert fall smake på stemningen.

Vi gikk forbi boder, noen forsto man at var der, andre passet ikke helt inn, hvis ikke du ser på det faktumet at det er mange ungdommer der da.

Bama var et av de sunne alternativene og dnb det økonomiske, nyheter ble godt dekket av både tv2 og dagbladet som hadde egne stander. Ellers var peppes pizza, coop, diplomis stander du så litt rart på. Chill out teltet gikk vi rett inn og rett ut, her var det ikke mye avslapping (om du ikke liker filmer med ekstrem høy lyd da) men virket som et fint ungdomstelt med datamaskiner, ipad og film muligheter.

Rundt om kring sto det boder som solgte, ikke fullt så sunne forfriskninger og potetgull.

Kampen startet 20 minutter før det vi hadde blitt fortalt så vi fikk ikke med oss kampen, men det var en spennende kamp og Lambertseter jenter 11 år vant 1-0. tok mange bilder av kampen men ingen av dem vil bli lagt ut her da jeg hadde måtte fått tillatelse fra jentene + minst en forelder hver. Så dere får nøye dere av et bilde av meg, tatt av meg.På vei tilbake til bilen møtte vi på to hjortedyr, jentene løp vilt etter dem og som jeg konkluderte med, den beste måten å få se hjort på er nok ikke å rope på den.

fullt mulig det blir flere kamper på meg denne uka...

ekebergsletta

Til min store skrekk ser jeg nå at jeg har lovet å gjøre noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre igjen, jeg skal på Ekeberg sletta under Norway cup.

Jeg har en kusine på 11 som skal spille kamp, og som jeg sa kunne jeg ikke komme å se på den klokka 10.30 da hadde jeg ikke stått opp enda, men jeg skulle komme til den klokka 7.

Ikke helt sikker på om jeg skal dra ned litt før og titte, eller bare møte opp til kampen. Uansett kommer det til å være så mange mennesker rundt meg at jeg kommer til å slite i morgen. ( jeg må alltid betale for deg dagen etterpå)

Hater å måtte være ansvarsfull

Jeg har lyst å leke 6 åring og skrike og sparke med bena, jeg vill ikke, jeg vill ikke, men det er ikke å komme bort i fra at det er leggetid. Selvfølgelig er jeg voksen og kan ta avgjørelser om når jeg skal legge meg selv, men om jeg ikke tar sovetablettene snart tuller jeg med døgnrytmen min og den er alt annet en naturlig (er ikke egentlig sovemedisiner, men søvnhormoner som forteller kroppen min at jeg skal sove)

Egentlig vil jeg spille Sims 3, skyrim, strikke og se på tv serie?

Hater å måtte være ansvarsfull

familiemiddag

Det startet med en, og så ble det to og tre og før du vet ordet av det har du en full familiemiddag. Jeg er bare glad det ikke er hos meg fordi da kan jeg komme til maten og flykte når den er ferdig.

På menyen i dag står det rød fisk, jeg tror det er ørret, men jeg kan huske feil og at det var laks. Besteforeldre og tanter og kusiner og fettere og onkler kommer. Det ble plutselig mange som sagt, men jo flere jo bedre / har jeg hørt)

Slik er det når familien samler seg etter at alle kommer hjem fra ferie

råd mot øyebetennelse

Fra frisk med naturens medisin:

 

Nyttige planter: øyentrøst, hyll, kamille, ringblomst, rose, storborre, nesle, koriander, fennikel, lakrisrot, aloe vera, lindeblomst.


Behandling:

 

-      -    Øyentrøst er den beste drogen mot øyeplager. bad øynene flere ganger om dagen i et avkjølt avkok av øyentrøst eller bruk tinktur (finnes i helsekost butikker)

-      -    Som et alternativ til øyentrøst lag et øyebadevann av avkjølt avkok av hylleblomst, kamille eller ringblomst eller rosevann.

-   -       For å fjerne betennelse og rødhet raskt legg deg ned og plaser en lunken kamille-tepose på hvert øye.

-     -     For å fjerne varme og infeksjoner drikk te eller ta standard dose tinkturer av rose, nesle, storborre, øyentrøst eller ringblomst tre ganger om dagen

 

Husråd/ kjerringråd:

-     -     Avkok av groblad til øyevask

-     -     avkok av roten eller uttrekk av bladene til valurt til øyevask

-       -   øyevask av krushøymol

-       -   øyevask av ryllik

-        -  oljen av sitronmelisse

-        -  øyevask av trollhassel

-     -     en dråpe morsmelk til å vaske øynene med

obs:

- valurt må ikke brukes av gravide og ammede
- unngå å drikke rose under graviditet da den kan stimulere livmoren
- ikke bruk ringblomst under svangerskap
- unngå å bruke ryllik under svangerskap
- ikke spis grobladfrø 2 timer før eller etter inntak av medisiner
- bruk alltid hansker ved behandling av nesler og bruk dem aldri ukokt
- ikke bruk fennikel om du har epilepsi eller tidlig i svangerskapet, vær forsiktig med å gi til barn
- ikke bruk lakrisrot under svangerskap, om du lider av skrumplever eller høyt blodtrykk
- ikke bruk aloe vera om du er gravid eller har blødninger fra livmoren


 

svømte bort på posten

Mens jeg skrev forrige innlegg åpnet himmelen sine sluker og det eneste jeg kan si var at jeg i hvert fall ikke ble overasket av regnet. Jeg var forberedt og gikk under den store svarte paraplyen min, jeg hadde på ekstra høy lyd på musikken slik at jeg ikke skulle høre om det tordnet (før det var veldig nærme)

Det var som å gå under en foss, til og med paraplyen ble ekstra tung, jeg priset meg lykkelig over at det ikke blåste samtidig, det er mye vind på Lambertseter og med slikt regn kan det bli en våt kombinasjon.

Å ta gummibåten ville ha virket bra, men da jeg kom halvveis til senteret gikk det over til bare vanlig regn igjen og elva og fossen forsvant. Jeg kom meg relativt tørt igjennom det hele, men trillebagen min så ut som om den hadde falt ut i en elv og jeg måtte sette den på tørk inne på badet når jeg kom hjem.

dagens utfordring

jeg ser ut av vinduet og man skulle tro det var sent på kvelden, det er skumrings mørkt ute. helst ville jeg ha krypet sammen inne med en varm kopp te og vente på at himmelen åpnet seg, men jeg har fått pakke på posten og må gå å hente den. jeg vil absolutt ha denne pakken i dag.

så dagens utfordring blir å komme seg til og fra senteret uten å bli alt for våt ( helst ikke våt i det hele tatt) og håpe intenst på at jeg slipper unna lyn og torden, for det er jeg livredd.

 

rolig dag

Jeg har hatt en rolig dag i dag, hadde bpa på besøk på starten og har måtte ta det rolig etter det.

Så rent som jeg har det nå har jeg ikke hatt det på lenge, men gi kattene en dag så har de klart å røyte ned leiligheten igjen.

Det ble en liten tur på senteret for å handle mat før jeg fikk hjemmelaget pizza hos mamma ( tanta mi som har lagd).

Resten av kvelden går nok til skyrim

en bøtte bringebær

Ja jeg gjorde det igjen, la alt annet fra meg og gikk bort i parsellen og plukket bringebær.
Om jeg trodde jeg hadde plukket mye sist gang var det mye mindre enn i dag, enda lot jeg det stå så utrolig mye.
Ripsen var enda litt sur og jeg lot resten av solbæra stå, fikk hele fire jordbær?


mamma kommer hjem med gaver

Mamma har kommet hjem etter en måneds behandlingsreise i Montenegro, planen var at hun ikke skulle kjøpe med noe tull til meg, men noe ble det allikevel.

Hun hadde funnet et nydelig Tingeling håndkle og et delfinsjal. Disse måtte hun bare ta med, jeg hadde også to ønsker fra taxfree butikken på Gardemoen, de ble oppfylt.

tusen takk

nok en bytur, denne gangen uten resultat

Når jeg finner meg en ny serie å se på, sluker den opp tiden min. noe jeg egentlig ikke klager over da jeg er lei av å se på dårlige serier for å få tiden til å gå. Men hva gjør man når episodene tar slutt, jo man går på jakt etter neste sesong. Fra butikk til butikk i byen, uten noe resultat. De skulle hatt den inne på platekompaniet på city, men den hadde vist forsvunnet? stjålet?

Men selv om jeg surret mye rundt i dvd butikker var jeg også innom nille og fant resten av garnet til mitt skjerf nummer 2 og gikk på skattejakt på oslo s.

Jeg kan å underholde meg selv?

silikonpupper?

Det finnes mange klager på pupper. Enten er de for små eller for store, de henger for mye eller strutter for mye opp, vi blir aldri fornøyde.

Jeg har store pupper, men aldri likt å gå med bh. Noen ganger har jeg brukt trenings bh og slik, men jeg liker best å kle meg i vide klær og la ting henge naturlig.
i dag var jeg å kjøpte klær på sten&strøm og mens jeg prøvde klærne slo det meg at de satt fint alle steder en rundt brystene. Ordentlige klær er tydeligvis designet til bh bruk.

Vel med en undertøysbutikk vedsiden av var jo ikke dette noe problem, der kunne de sikkert hjelpe meg med å finne noe jeg klarte å gå med. Og som slike butikker er kjent for, tok det ikke lang tid før jeg sto med bh på meg og forbannet meg over presset over brystene. Noe jeg vil venne meg til sier jeg bare oppgitt?

Jeg synes forresten at den er ganske fin på meg og bestemmer meg for å kjøpe den, det er når tanta mi ber meg ta på genseren min så jeg kan se hvordan det ser ut med klær over at jeg bryter i sammen, ja faktisk i sjokk og sorg. Hadde jeg ikke vist bedre ville jeg ha veddet på at jenta i speilet hadde silikonpupper.

Min bh er uten spiler eller innlegg, så jeg kan si at det er 100% naturlig, bare dyttet litt på. Jeg klarte å holde tårene unna men sliter fortsatt med at jeg ser tuppen av brystene mine når jeg går bortover? kvinner, aldri fornøyde.


merkelig bytur

jeg satt dypt inni strikking og medium da tanta mi sendte sms og sa hun skulle til byen, jeg så en mulighet til å komme meg vekk fra Lambertseter litt og kastet meg på. For meg ble det en merkelig bytur fordi vi ikke gikk innom noen av de butikkene jeg pleier å gå innom.  ikke fordi jeg ikke kunne, men fordi det ikke passet med programmet.

Vi startet på sten&strøm, tanta mi ville se på salget og jeg ble med, det endte opp med at hun ikke kjøpte noe, jeg kjøpte to kjoler og to topper. Men med alle disse plaggene jeg prøvde så jeg et problem, jeg har for store bryst til å gå «ordentlig» kledd. Jeg pleier jo somregel å gå i sommerkjoler eller vide t-skjorter og bruker aldri BH. Vel den tiden er nå over, tanta mi løste den saken fort ved å ta meg med på Triumph og kjøpe en.

Så var det å gå ned Karl Johans gate og inn på city, her skulle jeg kjøpe sølvtråd til mitt neste strikke tøy.

Bilder av klær og bh historie i eget innlegg

jeg vant på sims3.no

sims3.no har hatt bildekonkuranse hvor de skulle trekke ut tre vinnere so fikk en madcatz sims3 mouse. men siden det bare var 4 som meldte seg på konkuransen syntes de det var slemt å bare la en tape, så de gir gevinst til alle sammen.


synes du den ser kjent ut? jeg har allerede en jeg er veldig glad i...

angstens måned

Om du har lest på bloggen min har du kanskje fått med deg de ekstreme angstdrømmene mine. Jeg skulle ønske jeg kunne si at dette var et enkelt tilfelle, men det er bare å innse at det er på tide å forberede seg på angstens måned.

Angstens måned er august, så vi har startet litt tidlig i år. Alt startet med en ment koselig melding fra bestevennen min. Du har snart bursdag?

Det er ingen ting jeg frykter mer enn bursdagen min, julaften kommer på andreplass, men er langt fra like ille som bursdagen.
det er mange grunner til hvorfor jeg er redd, men ingen forklarer egentlig den ekstreme angsten. August måned er den farligste måneden for meg, hvor selvmordstanker angst og depresjon går hånd i hånd. Jeg prøver å holde hodet over det.

for fritt fravær på skolen

Jeg viste ikke at det hadde blitt fritt fravær på vgs, men da jeg leste det jublet jeg for alle de som er som meg, jeg likte ikke ideen om at de skal fjerne det igjen.

Jeg er smart, ikke et geni, men ganske smart. Men som jeg gjentatte ganger har sagt før er folkemengder et mareritt for meg, jeg klarer heller ikke å jobbe med mange mennesker rundt meg.  På karakterkortene mine fra vgs er det alltid det samme, ingen karakter grunnet fravær. Jeg fikk godkjent media og kommunikasjon da, men uten karakterer.

Jeg er god på prøver og god på oppgaver, jeg jobber kort men intenst når jeg først gjør det. Dette er en av grunnene ingen på skolene ville jobbe med meg, jeg gjorde halve prosjektet på de første timene og slet med å henge på de andre resten av uka ( som forresten elsket at jeg gjorde prosjektet)

Til og med de fagene jeg fikk karakter i ble jeg satt ned en karakter i, rett og slett grunnet fravær. Det var viktigere å møte opp i klasserommet som ga meg ingenting, slet meg ut og gjorde meg deprimert enn at jeg gjorde alle oppgaver, tok alle prøver og gjorde det ekstremt bra ellers.

å våkne 20 ganger, uten å våkne

Det finnes en type mareritt som er verre en andre, ett jeg ikke har hatt på veldig mange år, men som jeg hadde i natt til mandag (mandag morgen). Drømmen går ut på at jeg våkner til et mareritt, jeg prøver lenge å takle situasjonen jeg er i, men tilslutt forstår jeg at jeg fortsatt sover, bare for å våkne til ett nytt mareritt.

Slik fortsetter drømmene videre og videre, og for hver nye drøm husker jeg de forrige. Jeg skrev 20 ganger i overskriften, men det er mange flere enn det. Etter som alle skrekkdrømmene er ferdig kommer ett viss tomrom hvor drømmene egentlig bare handler om drømmene og mitt desperate forsøk på å få hjelp.

Etter 10-20-30 skrekkdrømmer våkner jeg nok en gang i senga mi, for å finne leiligheten mørk, lynet slår ned rundt meg, familien krangler med meg. Jeg tar opp telefonen og ringer til mamma, noe er galt, jeg holder på å bli gal, men telefonen virker ikke, jeg klarer ikke å treffe riktige taster, mail programmet på pc`n går at den krasjer.

Til slutt er det den samme drømmen over og over igjen, jeg siter i stua med hendende over hodet mitt og gråter til kusina mi, det gjør ikke noe at hun tror jeg er gal, for enten så sover jeg eller så har jeg blitt helt psykotisk. Men om jeg var psykotisk ville jeg klart å slå nummeret for å få hjelp, jeg virkelig prøver.

Jeg gråter og gråter til jeg ikke orker mer. Jeg roper etter hjelp, jeg roper for at noen skal komme å vekke meg, men siden ropene er i drømme er det ingen som hører meg, jeg kollapser på gulvet og våkner opp i senga igjen.

Tilslutt klarte ikke hodet mitt mer og den fikk den geniale ideen om og ikke stå opp av senga, våknet jeg la jeg meg bare til å sove igjen. For jeg viste ikke når jeg var våken og når jeg sov, men jeg viste jeg hadde satt på vekkerklokke og jeg nektet å stå opp av senga før den ringte, samme hvor mange ganger jeg våknet.

Og folk lurer på hvorfor jeg er mer sliten når jeg står opp enn når jeg legger meg, jeg har forresten kommet frem til at det var en av gangene jeg våknet opp på ordentlig, rett og slett fordi den ene gangen var det virkelig rommet mitt jeg så og ikke det som var rommet mitt i drømmene. Men jeg turte ikke å stå opp da heller?

Vekkerklokka ringte til slutt og jeg spør meg selv før jeg legger meg, hvordan vet jeg at jeg virkelig var våken denne gangen? man kan ikke ligge å være redd for alltid, man må prøve å finne en fornuft i ting og håpe på at det er rett.

steam salg, slutt innspurt

da var steam salget over og jeg fikk kjøpt inn de siste tingene jeg hadde planlagt å kjøpe.

to pakker: 

Cyan Complete 2012 og PopCap Pack 

så nå har jeg mange spill å spille på i nærmeste fremtid.

en smerte som gror

jeg husker du sa til meg for lenge siden at såret vil gro, smertene blir mindre med tiden, Alt går bra til slutt. Hvilken verden lever du i? hvordan kan jeg komme dit?

For meg virker det som om smertene og sorgen vokser og vokser, og ja jeg blir sterkere og takler mer, men smerten som startet denne utviklingen vokser sammen med styrken. Det skal komme noe hardt for å vippe meg av pinnen nå, men jeg sitter her helt alene og har det vondt. Jeg klarer å holde meg oppe, men til hvilken nytte?

Livet går videre, og jeg har ikke noe valg enn å følge med. Livet tar lite hensyn til hva jeg vil.

meny tar livet av meg

eller prøver i hvertfall. kan forestille meg gravstenen, døde av latex forgifting av matbutikken.

Jeg sitter med en svær klump i halsen, det føles i hvert fall slik, og klumpen vokser enda. Egentlig er det bare hevelse og kløing og svie, men det føles ut som en tennisball. Med en gang jeg kjente kløinga begynne kastet jeg i meg to allergitabletter, men jeg føler at kroppen reagerer enda.

I hvert fall tror jeg det er grunnet allergien, det sprenger i skinne og det føles ut som om jeg hovner opp der også (rett under øynene)til og med nesa føles det ut som om hovner opp. For ikke å snakke om den svake dunkingen i hodet?.

Fint av meny å behandle maten med latex hansker, jeg setter veldig pris på det.

lappskaus

jeg følte jeg trengte noe ordentlig med mat, så jeg lagde meg lapskaus. siden bpa var så snill å hjalp meg med å steke kjøttet for noen uker siden (har ligget i frysern siden) var det en veldig lett oppgave også.  det ble en kjempe god middag og jeg har rester til overs så jeg har andre dager også.

billy bytte

83 -11
84 ? 10
85 ? 2,6,10,10,12
86 -1,3,9,12,13,14 (slitt)
87 ? 1, 5( slitt),6,6,10,10,13,14,15,16,17,17(skrevet på)
88 ? 1,2,3,3,8,10,16,17
89,11,17
90- 1,3,5(slitt)7,(slitt)14,15,15,16,17
91 ? 8 (skrevet på)
92 ? 5,5,6,7,13,15
93 ? 1,2,4,12,16
94 ? 1,4,4,6,6,8,11,11,12,12,13,13,16,17
95 ? 1,2,3,5,5,6,7,8,8,8,9,10,11,13,14
96- 5,6,13,13 (ekstremt slitt)14,1517,17,19
97 ? 21,23,24,25
98 ? 2,3,5,6,7,8,9,14,19,22,22,26
00 ? 1,2,9,12,15,16,17,18,19,20,23,24,25
01 ? 3,4,5,6,8,11,13,15,18,23,26
02 ? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,
03 ? 1,3,9,11,15,19,20,21,22,23,24,25,26,26
04 ? 12,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,20,21,22,23,24
05 ? 4,9,10,13,15,24,25
06 ? 8,10,17,18,19,20,21,22,23,24,25
07 ? 3,7,9,10,11,12,13,14,15,16,18,19,20,21,22,23,24,25,26
08 ? 2,3,4,6,7,8,9,11,13,14,15,16,18,22,25,26
09 ? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,26,27
10 ? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,15,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26
11- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26
12 ? 1,2
Bilag
18/05 ? sprint  & lille sprint
12/05 ? utvalgte spesialsider med generalens barndom og voksenliv
12/08 ? kokkens oppskriftsbok
18/08 ? redaksjonen kladdebok
2/08 ? presenterer sams serie + sam & silo
23/08 - kryssord
09/08 ? ottos valpedager
04/08 ? tundra
24/02 ? presenterer den tøffe rebellen, han er kvisa på militærets rompe
18/04- sprint og lille sprint
23/04 ? sjantens bardom og voksenliv
12/04 ? billys bardom og voksenliv
12/04 ? hårek ? vikinger er hunerens største skrekk
18/06 ? sprint og lillesprint nok et latterbilag
15/02 ? i løssluppet lekehumør ved tegnebordet
07/02 ? hårek ? vikingen går berserk
10/07 ? presentere fru fitz pensjonat og trixie
12/07 ? rocky ? fra gata til brakka
16/07 ? norske serier
18/07 ? sensurerte striper
23/07 platon fra pekeboka til leksikon
4/04 bizzaro
11/11 ? zits i  super zlag
16/11 ? sensur bilag
18/11 ? i wish war wasn`t so much work
01/11 tommy og tigeren
04/11 garfield minus garfield
22/10 ? lille sprint
12/10 ? det store sportsbilaget
16/10 ? ut i naturen
02/09 - klassiske serier
04/09 - nye serieskapere
18/09 billys kryssordbillag
13/09 helstekt grillbilag
10/09 med rett til å le
kokkens bilag ? lær deg å lage mat
kokkebilag 2
anti ? fitness bilag
Spesial
 1992, 1990, 1990, spesial 2 1996,
spesial 94, spesial 94, spesial 1/98, 1995
Sommer spesial:
2001,1997,1992,1987,1987,1996 x 3, 2004,1995,
Sommer album 2003
Julehefter
1981 (skrevet på), 2005,2002,2004,1985,1983
Album
matvraket
klassiske orginalstriper 1952/53
ønsker:

71 1
72
1
73
1,
74
1,2
75
1,2,3,4,5
76
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
77
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
78
1,2,3,4,5,6,7,8,
79
1,2,3,5,6,
80
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
81
1,2,3,5,6,7,8,9,10,11,12
82
3,4,5,6,7,9,10,11,13
83
2,3,4,6,7,10,12,13,14,15,16
84
1,2,4,5,6,7,9,11,12, 14,15,16, 17
85
1,4,5,8,13,14,17
86
2,3,5,6,7,10,11,13,16
87
2,3,4,9,11,12,16
88
6,9,14
89
5,6,7,12,13,14,15,
90
4,10,11
91
8,12
92
3,4,8,9,11,12,14
93
1,2,4,12,16
94
1,2,4,5,6,8,13,16,18
95
4,5,8,9,10,11,13,14,15
96
12,15,16,17,18,19,21 ( 14 og 1 veldig slitt)
97
2,4,6,8,10,12,14,17,20,22,
98
1,4,10,11,12,13,17,18,20,23
99
1,2,3,6,8,9,11,14,15,20,21,22,23
00
3,4,5,6,7,8,10,11,13,14,21,26
01
2,7,9,10,12,14,16,17,19,20,21,24,25
02
3,4,5,7,8,12,13,15,16,23,25
03
2,4,5,6,7,8,9,10,13,14,16,17,18
04
1,11,12,14,15,16,17,18,21,22,23,24
05
1,2,3,5,6,7,8,11,12,14,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26
06
1,2,3,4,5,6,7,9,11,12,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,
07
1,2,4,5,6,8
08
17,19,21,23,24
09
---------------
10
16
11

 

Album:

brev fra  pentagon
flower power
jo flere sjanter jo mere brøl
klassiske orginalstriper årgang 1957/58
klassiske orginalstriper årgang 1957
klassiske orginalstriper årgang 1958/59
klassiske orginalstriper årgang 1958
klassiske orginalstriper årgang 1952
klassiske orginalstriper årgang 1953/54
klassiske orginalstriper årgang 1953
klassiske orginalstriper årgang 1954/55
klassiske orginalstriper årgang 1954
klassiske orginalstriper årgang 1955
klassiske orginalstriper årgang 1955/56
klassiske orginalstriper årgang 1956
klassiske orginalstriper årgang 1959
klassiske orginalstriper årgang 1959/60
klassiske orginalstriper årgang 1960
klassiske orginalstriper årgang 1960/61
klassiske orginalstriper årgang 1961/62
klassiske orginalstriper årgang 1962
klassiske orginalstriper årgang 1962/63
klassiske orginalstriper årgang 1963/64
klassiske orginalstriper årgang 1963
klassiske helsider årgang 1953/54
klassiske helsider årgang 1952/53
klassiske helsider årgang 1955/56
klassiske helsider årgang 1954/95
klassiske helsider årgang 1956/57
klassiske helsider årgang 1957
klassiske helsider årgang 1958-59
klassiske helsider årgang 1957/58
klassiske helsider årgang 1959/60
klassiske helsider årgang 1964
klassiske helsider årgang 1960/61 ( har i hardcover)
klassiske helsider årgang 1961/62
klassiske helsider årgang 1962/63
klassiske helsider årgang 1963
klassiske helsider årgang 1963/64
klassiske helsider årgang 1966/67

 

 

bilag:

71 - Billy på college
83- På plyndringstokt i Europa med Hårek
90 - Smaksprøve
00 - Ekstra! de aller første stripene med billy fra 1950-1 (9)
     -  Ekstra! ny runde av de tidligste stripene: fra 1950-1 (17)
     - Ekstra! ny runde av de tidligste stripene: fra 1950-1 (21)
01 - spesialutgave 1 (1)
      -  spesialutgave 2 (2)
      -  Generalen og frøken fryd (23)
02 - Kokken-bilag! (4)
     - Hårek herjer vilt her i billy vikingen går berserk! (7)
     - Mort walkers fantasifulle sider med billy (15)
     - Kokkebilag 2! (20)
03 - Lt.Futt (4)
     - Smaksprøve Gorilla (14)
     -  Rocky Utvalgte striper 2 (17)
04 - Billy (12)
     -  Hårek (15)
     - Sprint & Lille Sprint(18)
     - Sjantens barndom og voksenliv (23)
05 - Mort Walker presenterer jentefuten Jegern (5)
     -  Nullet - fra vuggen til brakka!
06 - Sprint & Lille Sprint - Masse rampete rampestreke (2)
     - Frk. Fryd fra barndom til militærliv (5)
     - Lt. Futt fra barndom til militærliv! (12)
     - Uanstendige vitser som ble stoppet på skissestadiet! (16)
     - Sprint & Lille Sprint - Nok er latterbilag! (18)
     - Kuriositetskabinettet (23)
07 - Viggo kliner til i Billy (2)
     - Kokken - Fra vogge til messe! (5)

Billy bok:
Jeg - billy
klassiske søndagsstriper 1960-1963
billy 50 år 1950-2000

giveaway:
Billy sensurerte groviser (2000)
Billy sensurerte groviser (2005)

Julehefter: 70,71,72,73,75,76,77,78,79,80,84,86,87,88,89,90,91,92,93,94,95,96,97,98,99,00,01,06,

billypocket: de første stripene

billy spesial
billy spesial 1986
Spesial 1988
Jubileumsspesial
Sommerspesial 1997
Sommerspesial 2002
Sommerspesial 2005
Sommer 2009
Sommer 2010
Sommer 2011

stem på Sirius og meg

temaet skulle være geeks i friluft - og selv om jeg er mye ute å plukker bær har jeg lite geeks bilder av det, så jeg gikk for sirius og har ikke tid til å være ute fordi jeg venter på at spillet skal loade.

 

enda en rose dag

Nå samles folk i Oslo igjen for å vise sin empati med roser. Noen er selvfølgelig der for å minnes kjære, andre for å støtte opp om alle de andre, vi kaller det bearbeidelse. For selv om du ikke kjente noen, så var det en dag som påvirket alle.

Selv synes jeg at jeg har bearbeidet følelsene nok, alt maset i nyhetene gjør meg ikke bedre, men dårligere. Men jeg er i fåtall av de som ikke kjente noen som døde eller ble skadd, så det teller lite.

Ikke misforstå, jeg er ikke i mot markeringen i dag, jeg sier bare det blir for mye for meg. Jeg var med i rosetoget (som ikke var noe tog) og jeg var med på all sangen. Jeg føler jeg har gjort mitt og gitt det jeg kan gi i støtte og trøst.

For det er ikke å se bort i fra at folkemengder er det verste som kan skje meg. det tar mer krefter å være blant store folkemengder i 30 minutter enn en 5 timers tur i skogen.

Et år har gått fort

vanskelighets grad sirius 2

jeg har alltid sagt at Sirius er en egen vanskelighetsgrad på spillene mine. En katt som gjerne vil gå/stå foran skjermen, kose med fingrenemine mens jeg holder på med tastaturet, eller rett og slett legger seg på den ene armen min så den er ubrukelig.

Somregel går det bare 5 minutter før vi er enige om hvor og hvordan han skal ligge og ting blir normalt igjen, men nå har jeg funnet ut lv 2 på sirius sin vanskelighets skala.

Ta det vanlige, på et spill som krever konstant konsentrasjon ellers dør du og legg til matrester på skrivebordet. Heldigvis trengte jeg bare en hånd for å spille, men jeg kan love det var komplisert å konsentrere seg om spillet samtidig som jeg prøvde å holde katta vekk fra matrestene og unna skjermen.

moteslakt

Jeg er kjent for å kle meg som jeg vil, og ikke bry meg om hva andre tenker. Jeg er også kjent for å være praktisk av meg. Men i dag tror jeg at jeg tok knekken på alle kles retningslinjer som finnes, på en gang. Ikke rart folk stirret?

Hovedsakelig var jeg kledd i sort og rosa som vanlig, det var når jeg tenkte på å beskytte armene mine og hodet mitt ting tok litt av. Jeg hadde svarte og lilla vanter i ull på meg, slike som går opp over albuen, perfekt når du skal ha armene inn i kratt og ikke vil ha brennesle sår over alt.

Jeg har jo mitt lilla hår som jeg frykter holder på å bli oransje.

Svart og rosa joggedressjakke knytet rundt livet, svart og rosa joggesko.

Svart sekk på ryggen med stort Sims 3 merke i grønt og selvfølgelig lyseblå stor solhatt.

Tok av meg vantene og hatten når jeg skulle hjem igjen da, så ikke så rar ut da? en hatt kan forandre mye.

ut på plukke tur

Det blir kanskje ikke så mye til tur, jeg går til parsellen og hjem igjen, resten av vandringa er inni busker og kratt. Jeg har jo plukket en del bær i sommer, men nå har endelig mine bær blitt modne. Det er ingen bær jeg liker bedre enn bringebær.

Jeg sirklet rundt i bringebær krattet inne på parsellen i to timer og fikk med meg nesten en liter med bær. (mener bøtta er på to liter og den var nesten halvfull) mesteparten av jobben var jo å komme frem til bæra.

Jeg var innom hagebærene vi har satt også, men de var ikke helt modne enda, ikke det store rip skjærnet heller, men min lille ripsbusk med 5 bær var moden, de spiste jeg. Stikkelsbæra og bjørnebæra var heller ikke modne, men jeg gikk på en liten jordbær og solbær jakt. Disse bæra gir jeg bort siden jeg ikke er så glad i å spise dem selv. Solbær blir god saft da?

Det er en mann som har satt opp parabol midt i parsellen. Vi ser ikke mye til han men i dag var han der og jobbet med parabolen. Han pratet to ord norsk, men jeg klarte ved å gjentatt peke på meg og stigen hans å få tillatelse til å låne den. Jeg klatret opp morell treet og spiste alle morellene jeg fikk tak i. idioter som klippet av de nederste grenene på treet, de gule morellene er utrolig søte og gode.

Leverte alle bærene hos tanta mi siden jeg skal spise middag der i dag, jeg står for desserten. Så var det hjem å hvile en times tid før jeg samler sammen strikketøyet og går opp dit igjen ( tanta mi bor på vei hjem fra parsellen)

frokost

Akkurat som de andre måltidene for tiden, er frokost en stor utfordring. Kanskje den største fordi det er måltidet som vil avgjøre smerte nivået resten av dagen. Jeg sto opp litt sent i dag fordi jeg hadde behov for litt ekstra søvn, smertene tar all energien min. etter å ha lest igjennom mail, nyheter osv. var det bare å innrømme at jeg ikke kunne utsette frokosten lengere, jeg er sulten.

Jeg endte opp med å velge meg havregrøt med eple og kanel i dag. Jeg har spist litt ensformig den siste uka siden jeg strevd slik (spiser kun favoritt mat for å få det i seg) men nå innser jeg at jeg må jobbe med å få i meg riktige ting. Ikke så opptatt av å spise sundt, bare å spise. Men får jeg ikke i meg nok vitaminer vil jeg ikke bli bedre.

desperat for lyse striper

Jeg vet det ikke gjør noen forskjell, jeg vet jeg bare stresser meg selv opp, men jeg kan ikke la være. Etter hver dusj, hvert møte med vann, hver gang jeg grer håret og når jeg står opp om morgningen ser jeg på håret mitt.

Er det bare noe jeg innbiller meg eller blir håret lysere og lysere, jeg tror ikke en person som passerte meg på gata eller satt og pratet med meg over en kopp kaffe ville ha lagt merke til noe. Håret mitt er fortsatt lilla, helt klart lilla.

Men jeg ser stripene i speilet, lyse striper som blir blekere og blekere for hver dag. I helhet får de bare håret mitt til å se penere og mer naturlig ut (så langt man kan få lilla hår til å se naturlig ut) men jeg vet hva det betyr. Fargen vil ikke sitte i håret.

Om det vaskes forsiktig ut, går det egentlig greit, kan jo ikke si jeg ikke var forberedt på det. Men om det blir store lyse flekker tilfeldig rundt på hodet mitt, setter jeg ikke så særlig pris på det.

Så jeg fortsetter å manisk følge med på håret i speilet, noen ganger vil jeg gråte andre ganger le. Jeg får trøste meg med at jeg faktisk liker hårfargen min, den dagen den kommer tilbake.

krype sammen i en ball og gråte

Det føles som den riktige tingen å gjøre, alle instinkter roper det til meg. De har delvis rett, jeg er ikke bra og burde sikkert ligge, magesmerter pleier og redusere litt om man kryper i sammen og tårer er en naturlig reaksjon på smerter. Det er ingen av disse grunnene som maser på meg, jeg føler rett og slett synd på meg selv.

Jeg er ikke den som gir opp lett så selv om jeg måtte legge meg noen timer før i dag, er jeg klar til å kjempe. Dagens kamp går på å spise, sitte oppe og takle smertene. Jeg tror det skal gå bra.

Kjære kropp, jeg skulle ønske du snart forsto at du ikke behøver å krige mot meg.
Det kommer ikke noe godt ut av det i lengden (ikke kortsiktig heller)
du er like avhengig av meg som jeg er av deg og om jeg gir opp, mister du sjansen din også.
Vi er på samme side, vi har alltid hvert det.
Jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe deg.

skyting på premiere

Dette er i hvert fall en premiere jeg er glad for at jeg ikke var på.

 I USA kom en mann, kledd i kostyme og skuddsikker vest inn i salen under premierer på batman dark knight rises, 10 personer døde og nesten 40 ble skadet. De i salen trodde først at skyte lydene var en filmeffekt, vør det ble sagt på høyttalerne at folk måtte komme seg ut.

En mann skal være pågrepet, men dette er ikke bekreftet. Politiet har ikke kontroll over situasjonen enda og har lite å legge til på dette tidspunktet.

Følg saken her.

bortskjemt jente

Da har jeg kommet hjem fra frokost/lunsj/middag hos mormor og bestefar. Det var bare jeg som dukket opp og jeg kan trygt si at de kan og skjemme bort barnebarna sine.

Jeg fikk nystekte pannekaker med rørt blåbær/markjordbær syltetøy. Bestefar hadde hvert ute å plukket.
lunch/middag hos besteforeldrene mine

Om 30 minutter reiser jeg til andre siden av Oslo for å spise pannekaker med besteforeldrene mine. Vi har prøvd å få til dette de siste ukene og koselig at det endelig gikk. Vi skal spise pannekaker i tilfelle kusina mi skulle bli med, hun spiser ikke kjøtt og dette synes mormor er vanskelig å forholde seg til. Jeg vet fortsatt ikke om jeg kommer til å være der alene, eller ha selskap.

Jeg vet at bestefar har lyst å få litt data hjelp, men tror jeg skal legge igjen noen google søkeord til han. Jeg må innrømme at jeg ikke er så god på facebook, hver gang jeg lærer meg det forandrer de alt.

Men det blir koselig, frokost for meg da?.

the neverlasting haircolor

Det er slik med håret mitt, ting sitter ikke. Og det er slik med meg, jeg er evig optimistisk.

Jeg viste det jo fra jeg farget håret svart første gang, etter bare en uke hadde jeg store hvite flekker i håret. Vi farget det på nytt og denne gangen ble det vasket ut sakte nok til at det ble gjevt lysere, jeg slet aldri med ettervekst.

Neste gang farget jeg håret lilla, men denne gangen bare med farge som skulle vaskes ut etter noen uker. Den satt i 2 dager?

Men nå var jeg føre var, det var ingen ting annet i håret mitt før jeg startet og jeg kjøpte den sterkeste fargen jeg kunne finne (ikke sterk i hvordan den ser ut, men hvordan den sitter)

Når jeg dusjet etter fargingen, måtte jeg tilslutt gi meg. Samme hvor lenge jeg sto fortsatte det å renne farge ut av håret mitt. Hodeputa mi ble lilla (den var allerede lilla, men fikk noen ekstra lilla flekker) og det renner fortsatt farge ut av håret mitt.

Det er ikke morsomt å være redd for å bli våt i håret, ha på seg lyse klær eller ta i håret med våte hender. Jeg forestiller meg at jeg går i regnet med lilla striper nedover ansiktet mitt (for det skal ikke mer en noen dråper til).

Nå sitter jeg å lurer på hvor lenge håret mitt vil være lilla, men det positive med dette er jo at jeg får litt forandring på fargen hver gang jeg dusjer, så det blir ikke kjedelig.

å prøve å gå fra hodepinen

Jeg hater å våkne med hodepine, og jeg hater når den ikke forsvinner med en gang. Om det er sammenheng mellom drømmene og hodepinen er noe jeg kan vurdere da det har hvert en natt full av overgrep og desperat jakt på hjelp.

Etter å ha pint men igjennom frokost og nyheter ga jeg opp og tok en paracett, samtidig bestemte jeg meg for å gå en tue for å se om den friske luften ville hjelpe. Med høy musikk på øra prøvde jeg å gå fra hodepinen min, og så lenge jeg gikk virket det, men så fort jeg roet ned tempoet og slo av musikken var den tilbake. Vel der knuste teorien om at man kunne gå fra hodepinen sin.

Hadde jeg hatt veldig vondt i hode ville jeg ikke kunne hørt på musikk, og derfor ikke gått så langt heller. Jeg bruker musikken som smertestillende for alle betennelsene i kroppen. Musikken setter også tempoet på turen, jeg har innebygd rytme følelse og det går fort med tekno i bak runden.

Nå har jeg kommet hjem og smertene irriterer fortsatt, jeg er også sløv i øynene og litt nummen i kroppen. Smertestillende hjalp ikke så nå er det bare å håpe det blir tordenvær og at jeg ikke får anfall ( jeg klarer ikke å kjenne forskjell, sikkert fordi jeg ofte får anfall av tordenvær)

en dag i parsellen

jeg følte for å bruke kroppen litt i dag, og siden det er over en uke siden jeg har hvert i parsellen følte jeg det var på tide. I år har jeg virkelig strevd for å få ting til å gro, både regn og vind har gjort det vanskelig, men verst er hagelen.

Mange av plantene jeg satte ut ble knust i stykker, nå ser jeg at de jeg satte ut senere har blitt spist på. Men noen av agurkene mine har begynt å blomstre. Selv om plantene er små ser det ut til å bli frukter på den, mini agurker ?

Jeg lukte og jeg lukte og lærte underveis at vinden har strødd krydderplantene mine rundt over alt, om det kommer opp noe i det hele tatt da. Ikke sett noe til salaten eller sukkerertene jeg sådde. Men det er virkelig et peppermynte år der borte.

Etter jeg hadde brukt opp alle kreftene mine, sirklet jeg rundt for å finne noe å få opp blodsukkeret med. Jeg fant 2 jordbær, 6 markjordbær og en del bringebær som er var tidlig ute. Selvfølgelig er det mye mer å spise der, men jeg tar jo ikke fra andre sine parseller så da må jeg finne på min eller det som vokser vilt. Husker det var 5 rips på ripsbusken min også, men de glemte jeg da.

Jeg lagde også med en fin bukett av rabarbra planter so jeg bandt sammen med strå og festet til trillebagen min. har veldig lyst å lage pai, men ikke sikker på om jeg orker. Sirius var forresten veldig fasinert av bladene når jeg kom hjem igjen.

Det er kjempe koselig der borte, men du skal ikke være red innsekter, spesielt ikke om du har på deg knall rød tsjorte. ( vi lagde en avtale, de holdt seg på ryggen min og jeg slo ikke etter dem, litt lei av tordivler i ansiktet nå)

en første gang for alt

Jeg har hørt at man kan oppleve alt for første gang (og veldig mange ganger siste samtidig) noen ganger sjokkerer folk deg så mye at det gjør et inntrykk, og noen ganger skjer det ting som enten er bra eller dårlig som du vet/håper du aldri opplever igjen.

Men jeg trodde aldri jeg skulle oppleve at en telefonselger ringer meg og vil ha meg til å bytte leverandør, bare for å komme frem til konklusjonen noen minutter senere at, ja men da er du jo kunde hos oss da?

Skulle tro de sjekket opp slikt før de ringte opp folk, hvorfor samtalen varte så lenge er at jeg er for høflig til å legge på.

xxl tid

Det ble en fin tur i byen, selv om den ble litt stressende på slutten. Idiotiske parkerings automater hvor tiden går ut. Idiotiske å måtte betale for parkeringa i det hele tatt?

Det ble en butikk, xxl og kanskje halvparten av hva som sto på handlelista, noe hadde de ikke, noe var vi litt usikker på og andre ting hadde vi ikke tid til å se etter.

Da minuttene begynte å tikke ut havnet vi bak en idiot i kassa, en slik som skal krangle på alt, jeg må innrømme at det var dumt at det var feil pris på en ting, men om han kom unna med fiskestengene er jeg mildt sagt imponert. XXl har vist tilbud på fiskestenger til 1 kr for barn. Men maks en pr. barn. Det betyr at barna må være med inn å hente dem, men denne mannen tenkte at siden han hadde tre barn måtte han jo få ta med seg tre fiskestenger hjem?

Kammeraten min gikk for å hente bilen og jeg gikk inn på city og kjøpte meg en softis. Han går mye fortere enn meg så greit at han plukket meg opp på veien tilbake.

ut på handletur

En venn av meg skal på fjelltur og jeg skal få være med å handle inn til den, kjedelig tenker kanskje du, men jeg synes å kjøpe inn slike ting er kjempe morsomt.  Heldigvis er det ikke jeg som skal bruke penger, for jeg har nesten igjen etter at jeg har hatt min daglige morgen inspeksjon av steam salget. 

Men jeg tror målet i dag blir xxl og dette er en butikk jeg har problemer med å gå ut i fra igjen.

Sims 3 Yellow legacy 16.07.12

Mellow og Ethan har fått tvillinger, de heter brady yellow ( gutt) og Gro yellow ( jente). de kom samme dag som Mellow hadde bursdag og ble en eldre beboer av nabolaget. ikke snakk om noen lett pensjonist tid for henne nei.

Robbie har vokst opp til barn og har fått livsønsket master magcian.

poeng: 2
gen:2
paint:0
LH: -
Lw: 0
money:- 

film: magic mike

Nå har jeg sittet og tygget på tankene og følelsene filmen har gitt meg, og jo mer jeg vurderer den, jo mindre liker jeg den.  Hvem som er hovedpersonen i filmen er litt vanskelig å si da det bytter i mellom Mike og Kid.

Kid møter opp på jobb hvor det skal legges et tak, han har ingen erfaring og den som leder arbeidet er Mike. Kid bor på søsteren sin sofa og er arbeidsløs, han har strenge krav for hva han aksepterer i en jobb. Å bli tatt for å stjele eller gå med slipps er ikke aktuelt. Kort sagt han er arbeidsledig.

Han blir med søsteren sin ut når hun skal på date og kjeder livet av seg, han forlater dem og ute på gata, på vei inn i en klubb ser han Mike. Etter mye kritikk over klærne hans lar Mike han bli med inn, her lærer han at mike har en kveldsjobb, han er stripper. De er der for å kaste inn kunder til strippeklubben.

Kid fortsetter å følge med og før han vet ordet av det blir han kastet ut på senen, her finner han endelig en jobb han kan leve med.

I mine øyne var starten av filmen en komedie og slutten, drama.  Mange komiske sener på starten gjør ikke opp for mangel av dem senere. De kaster seg inn i et eventyr med stoff og sex og vi får følge dem. Moralen blant folkene er minimal og det mangler en balanse. Mike sier han skal ta vare på Kid og passe på han, men han gir han ghb. Kanskje et innblikk i hvordan strippe verden er, men det falt ikke i smak hos meg.

Sviket i mellom mike og han som leder strippeklubben legger fort en liten undertone av irritasjon og derfra gikk filmen bare nedover spør du meg. Halvnakne menn er ikke nok for å få meg til å se en film.

Når det kommer til det rent tekniske, vel om sjøen ligger oppå folk og ikke i bak runden, har ikke noen gjort jobben sin?

Mange kan komme og si at dette bare ikke var en film for meg, og det kan de ha helt rett i. Jeg liker ikke en film bare fordi andre gjør det.

En film de fleste kvinner vil se og elske, men jeg kunne godt ha gått uten å se den.

 

nye spill kjøpt på steam

Jeg melder meg nå inn i den klubben som sier salg på steam er farlig for bankkontoen din. Men det er ikke som om jeg trenger mat de nærmeste dagene?

nye spill:

Civilization Collection (Summer 2012)
 
From Dust
 
Amnesia: The Dark Descent
 
Prince of Persia: Sands of Time

mange fler på venteliste, men de får ligge der til jeg får penger den 20.

ny sims 3 pakke med mange bugs

Jeg har alltid trodd at sims 3 reisefeber var det verste spillet når det kommer til bugs, men den får nå stor konkurranse fra diesel pakken. Selv opplever jeg at hele tomte blir hvit når det står en bil og skal hente eller levere noen, men det har hvert andre bugs som flyvende Sims i taket og handlemeny som ikke virker. De har holdt på en stund, så man skulle tro at de klarte bedre nå.  
resirkulering

Jeg har alltid hvert en resirkulerings frik, og istedenfor å vokse det av meg har jeg vel blitt verre med årene. Selvfølgelig hjelper det at Oslo har satt i gang storskilt resirkuleringsprogram for matrester og plast, men ikke alt de gjør hjelper til med å gjøre det lettere.

Før sto det en glasskonteiner utenfor rema 1000, den var godt brukt og jeg vet at det er mange som nå savner den. Savnet er på grunn av avstand og kunnskap. Ringer man og klager til Oslo kommune får man vite at det er en glass konteiner i nærheten, men de kan ikke si hvor og vi har ikke sett den.

resultatet blir at vi må gå på andre siden av senteret og kaste det der, noe som kan bli en stor utfordring for folk som ikke har så mye krefter eller har vondt for å gå.
Grunnen til at jeg tenker på dette nå er at jeg var der med ett års oppsamling av glass i dag. Selv om jeg har blitt mye bedre de siste månedene, rakk jeg akkurat å komme til ytterdøra før verden begynte å bevege seg for meg. Jeg er utslitt etter i går og svimmelhet er et tidlig tegn på at jeg gjør for mye. Å sitte hjemme var heller ikke en mulighet fordi jeg føler meg for bra til det.

Men nå som jeg har fått kritisert flyttingen av glasskonteineren kan jeg si at jeg liker at butikker nå ta i mot elektrisk søppel (når de selger elektriske produkter). Hver lille ting vi sorterer og gjenvinner hjelper naturen mye.

sims 2 vil ikke kjøre på windows 7

Dette programmet har kjente kompatibilitestårsaker

se etter tilgjengelige løsninger fra microsofts webområde på internett. hvis løsningen finnes vil windows automatisk vise et web område som viser trinnene du kan utføre.

program: sims 2
utgiver: Maxis
plassering: c\programfiles(x86\eagames\ the sims 2\tsbin\sims2.exe

the sims 2 har et kjent kompatibilitestsproblem med denne windows versjonen.

se etter løsning, ingen løsning funnet.....

før premiere på magic mike

jeg er en person som liker å møte tidlig opp, så jeg må innrømme at jeg fikk litt sjokk da det viste seg at filmen ikke startet 20.00 som jeg trodde, men at velkomstdrikkene skulle serveres da. Det var ikke planlagt at vi skulle gå ned til salen før 20.30 og da var det enda langt igjen til filmen startet.

Men la oss starte ved inngangen, her var det som vanlig lagt opp rød løper og en fotograf sto klar til å ta bilder, han var selvfølgelig helt uinteressert i oss. På venstre side var det sperret av med rødt tau og det sto det var kun de som skulle på førpremiere som fikk gå inn + 18 års grense. Sikkert en skuffelse for andre folk om det gikk vanlige kinofilmer, de hadde stengt av caféen. Så senere at sal 2 var oppe, men fikk ikke med meg hva som skulle gå der.

Siden jeg og kusina mi var så tidlig ute gikk vi ned i kiosken og handlet popkorn og brus, et smart valg da vi fikk hele kiosken for oss selv mens de som kom senere fylte den opp.
vi gikk opp til caféen igjen og jeg måtte kommentere hvor strengt vakthold det var på den ene siden, men totalt mangel på den andre siden. Vi satte oss ved et bord og pratet, spiste popcorn, spilte på mobilene og leste film magasinet mens vi ventet. Nok en gang viste det seg å være en god ide å være tidlig ute for det var langt fra sitteplasser nok til alle. De fleste sto.

Da velkomstdrikken skulle serveres dukket det opp mannlige servitører ikled trange svarte jeans hvor kanten på boxeren syntes. De hadde bar overkropp og sløyfe rundt halsen, noen som lurte på tema på filmen? Ikke nå lengere. Noen jenter gikk litt banans og skulle ta bilder og ha oppmerksomhet, dette førte selvfølgelig til veltede brett og alkohol over alt, men underholdning for resten av oss.

Da vi hadde drukket opp drinken vår, sprudlende vin til kusina mi og mozell til meg. Gikk vi ned trappene til kino salen, her var det lang kø som gikk sagte, men plutselig ble det fart på køen, det viste seg at de hadde gitt gave til de første 100 inn i salen. Og gaver var det ikke mangel på. Det var trekninger av kinobilletter, poser med dvd filmer, godiebag poser og gavekort. Vi vant ikke noe, men det gjorde ikke noe.

Da vi trodde at filmen skulle starte gikk det en stund før de slo på lyset på senen igjen, han som ledet showet kom ut og sa at det var oppdaget noen so filmet og at vi måtte vente litt mens du fant ut av hvem. Plutselig kom det to dårlig utkledde politimenn inn og lyste rundt på salen. Det var ganske klart at de var strippere.  Så vi fikk et lite strippeshow før filmen startet. Det er nesten ingen som klapper i salen under showet fordi alle sitter med mobilene sine og filmer eller tar bilder, men de fikk en sikkerlig applaus etterpå.

 

Og så endelig startet filmen, popkornet var allerede spist opp men jeg hadde mer godteri på lur.

Harvest moon tales of two towns 3ds ? førsteinntrykk

Selvfølgelig burde jeg ha lagt meg rett til å sove I går, men med et nytt spill var ikke valget vanskelig. Jeg krøp inn under dyna og slo på min 3ds og fikk ikke bare erfare det nye harvest moon spillet, men også hvordan 3d funksjonene virket.

Det første som slo meg med spillet var hvor nydelig alt var, dette føltes virkelig som et lite paradis. Jeg slo 3d effekten av og på for å se om det påvirket følelsen, selvfølgelig ble det små forandringer men stedet var det samme lille paradiset. Som jeg har klart å se er det hovedsakelig personer og tekst som blir påvirket av 3d funksjonen. Selve spillet går på øverste skjerm (3d skjermen) og den nederste er brukt til informasjon/meny og minispill.

Jeg har ikke kommet lengere enn til slutten av dag to i spillet, er mange introduksjoner man må igjennom på starten og jeg følte jeg burde få med meg alle. Jeg er en erfaren harvest moon spiller og kan prinsippet, men det er greit å få med seg de små forandringene de gjør fra spill til spil. Man slipper en del tabber og sparer en del tid i lengden på det. 

Det var et hardt valg å måtte velge i mellom dyr og planter, jeg lot navnet på byen avgjøre og valgte bluebell og dyrehold. Jeg fikk som innflytningsgave både en ku og en høne som allerede var voksne, dette gjør selvfølgelig starten lettere. Med begge dyrene kom det instruksjoner om hvordan du skulle ta vare på dem, om du gikk glipp av noe er det ingen grunn til panikk, du kan lese instruksjonene om igjen på biblioteket.

De har også innført oppgaver i spillet, en stor oppslagstavle i sentrum av byen hvor de andre personene kan sette opp oppgaver til deg, du får belønninger om du klarer dem, ingenting skjer om du ikke klarer dem. De tre første oppgavene jeg har fått er ekstremt lette og handler mest om å lære deg spillet, håper på litt utfordringer her etter hvert.

Historien til spillet er at det er to byer som ligger på hver sin side av en fjelltopp. Den ene driver med dyrehold og den andre med landbruk. De pleide å være venner og samarbeide, men etter en krangel om hvilken by som lagde best mat ble Tunellen i mellom byene stengt av et stein ras, de neste hundre årene har byene hvert i stadig krangel. Det blir din oppgave å få byene til å bli venner igjen og etter hvert åpne tunellen.  Du fikser vennskapet under mat festivalene som er fire ganger i sesongen, den eneste gangen byene møter hverandre.

 

Spillet virker som en blanding av det beste fra wii spillene og de siste de spillene. Du kan hoppe og fange innsekter med hendene (grand bazar) du kan bli venner med mange ville dyr (tree of tranquility, animal parade) minispillene fra harvest moon de og kontrollene som vanlig ds spill.

Siden jeg bare har kommet til dag to er det vanskelig å kommentere hvordan spill funksjonene er, men jeg kan allerede si at minispillet hvor du skal klappe kua di absolutt ikke fungerer med 3d. det at bildet var på begge skjermene, men at du bare styrte på den ene gjorde meg forvirret og grafikken med 3d på var elendig.

Men jeg gleder meg til og utforske det nye området, hvor du får bevege deg ganske fritt. Møte alle de nye personene og se om jeg klarer å få byene til å bli venner igjen.
ingen fler før premierer på en stund, takk

Om jeg får en ny invitasjon til en førpremiere de første ukene tror jeg at jeg kommer til å be dem dra til helvete. Vel egentlig ikke fordi jeg er ganske høflig av meg, men jeg kommer til å si ikke faan høyt til datamaskinen min. eneste unntaket er om det mirakuløst skulle dukke opp en harry potter førpremiere (mirakler kan vel skje?)

Nei gi meg noen uker å komme meg på, for ett eller annet sted i dette film maset hadde jeg glemt at jeg hater kino. Ikke filmene men folkene, salene, køene, skravlingen, presset når man skal ut osv?
filmer liker jeg godt på kino.

Jeg var veldig heldig som ikke kollapset da jeg kom ut av kinosalen i dag, og dette må jeg prøve å huske på. Det er jo bare noen måneder siden jeg var sengeliggende. Ta ting rolig.

Toppløse menn

Du vet du skal på en film med mannlige strippere når de som serverer velkomstdrikken går i bar overkropp, trange sorte jeans og sløyfe rundt halsen.

Et godt flertall av kvinner her.

dagens kinofilm

Da var det på den igjen? på med fine klær/ men ikke alt for fine, sette på smilet og kjøpe popkorn. I dag er det ringen kino som står for underholdningen, jeg vet ikke hvilken sal.

Fredag er kjent for å være film kveld, så det passer vel godt å dra på kino da. Det at det er fredag den 13 ser jeg bare på som en fordel.

Filmen jeg og min kusine skal på førpremiere til i dag er magic mike. Av det jeg klarte å få med meg av traileren handler det om en mann som møter en annen man på byen, han henger seg på han og finner fort ut at hans nye venn er stripper. Mike introduserer han for strippemiljøet og snart blir det en stripper av han også. Samtidig tror jeg Mike forelsker seg i søsteren hans? vel det er begrenset på hvor mye fakta man klarer å dra ut av en trailer.

 

god fredag

dagens nye spill

I dag kommer ikke de nye spillene fra steam, men fra posten. Et etterlengtet spill og et jeg aldri hadde klart å gå uten å kjøpe.

Harvest moon 3ds the tale og two towns har hvert alt annet en enkelt å få tak i. to år etter at det kom ut i Japan, og ett år etter det kom ut i usa, viser det seg endelig i europeiske butikker.  Til og med det er å overdrive siden det er veldig få butikker som tar inn harvest moon spillene i Europa, lurer på om det kan ha noe med den lange ventetiden å gjøre, innen nå har du vel lastet det ned eller kjøpt det fra USA. Noen av forandringene de finner på å gjøre i mellom det amerikanske og det europeiske spillet kan også ofte ødelegge mye av spill gleden, hvorfor de gjør disse forandringene vet vi ikke noe om. Uansett gleder jeg meg veldig til å prøve ut dette spillet som jeg faktisk ikke har spilt før (siden jeg har hvert så opptatt med sunshine island som jeg også brukte evigheter på å få tak i)
Det andre spillet som dukket opp i postkassa mi i dag var et spill som ble lansert i går (hvorfor så treg cdon.com det var jo ikke som om dere sendte dem sammen) The Sims 3 Diesel stæsj. Ikke noe jeg har gått å ventet på, men et must for en Sims fan som kjøper alt det står Sims på. Gleder meg til å leke meg med nye klær da.
pakker i posten

å få pakker i posten er alltid like morsomt, selv om du vet hva som skal være i dem.

to spennende pappesker med etterlengtede ting... spenningen er jo om cdon.com har klart å levere riktige ting da.

men ingen negative overaskelser, begge pakkene innholdt det jeg ventet:så ha ha til gamestop og game som ikke ville ta inn spillet mitt, cdon gjorde det derer ikke turte.

steam kjøp 12.07.12

sommersalget er i gang og jeg har startet tømmingen av konto

til meg:

Bejeweled Deluxe  
4.99 EUR
Left 4 Dead Bundle  
10.49 EUR
Skyrim  

33.32 EUR

bursdagsgave til kusina mi:

LEGO Harry Potter  

13.39 EUR

Skyrim  
33.32 EUR  
Half-Life 1  
3.99 EUR
Psychonauts  
4.49 EUR
The Last Remnant  
17.99 EUR
Amnesia: The Dark Descent  
7.49 EUR

det får holde for i dag, god spill shopping

steamsalg i dag?

Nå har man sittet tålmodig og ventet i flere uker, hvor blir det av sommersalget på steam? Jeg har lastet ned og installert alle spillene jeg hadde i biblioteket i forberedelser på den store trafikken som skulle komme, men den kommer jo aldri.

Men ryktene skal ha det til at i dag er den store dagen, eller rettere sagt i kveld fordi steam sin klokke ligger langt etter oss. Ca 19.00 får vi vite om dette er torsdagen vi har ventet på, eller om skrekk ryktet som går rundt, om at de ikke skal ha salg i år fordi han som driver steam ikke kan telle til tre. (en lang historie om del 3 av et spill som aldri har dukket opp)

Men jeg sitter nå å krysser alt av fingre og tær, ikke bare for at salget skal komme, men at ting jeg liker kommer på salg og at jeg har penger nok.

Førpremiere nr 3

 

Når man først er på bølgen, kan man ikke hoppe av. Mine to forrige førpremierer var igjennom blogg.no, denne tror jeg er igjennom kinopluss.

Gleder meg til fredag kl.20.00 filmen dennegang er Magic mike

 

sims 2 i rekkefølge

den ene festpakken er ikke registrert da jeg ikke har den / one season celebration pack not registerd.

Sims 2
livets skole ? university
uteliv ? nightlife
juletrefest ? Christmas party pack
foretningsliv ? open for business
familiepakke stæsj ? family fun stuff
glitter og glam stæsj ?glamour life stuff
dyreliv ? pets
fest stæsj ? celebration stuff
årstider ? Seasons
h&m mote ? H&M fashion
bon voyage
tenåringsmote stæsj ?teen style stuff
fritid- freetime
kjøkken og bad stæsj ? kitchen and bath stuff
ikea interiørpakke stæsj ? ikea home stuff
byliv ? apartment life
hjem og hage ? mansion & garden

sims 3 i rekkefølge

the sims 3
reisefeber ( world adventures)
luksus og design stæsj (high-end loft stuff)
drømmejobben  (ambitions)
fullfart stæsj (fast lane stuff)
helaften ( late night)
luksus i det grønne stæsj (outdoor living stuff)
generasjoner (generations)
byliv stæsj ( town life tuff)
kjærledyr (pets)
soverom og bad stæsj (master suite stuff)
i rampelyset ( showtime)
katy perry søtsaker 
diesel stuff pack
supernatrual
installert spill

Da har den nye maskinen hvert opp å gått så lenge at jeg tørr å sette meg ned å bruke timevis på å installere spill. Sims 3 og steam spillene mine var allerede inne, så nå var det resten.

Anno 1503
anno 1602 gold
settlers Iv
the settlers rise of an empire / eastern realm
harry potter and the order of the phoenix
harry potter and the half blood prince
drømmefall
the sims storys ? castaway
the sims medieval
the sims medieval ? pirates and nobles
Sims 2
livets skole ? university
uteliv ? nightlife
juletrefest ? Christmas party pack
foretningsliv ? open for business
familiepakke stæsj ? family fun stuff
glitter og glam stæsj ?glamour life stuff
fest stæsj ? celebration stuff
årstider ? Seasons
h&m mote ? H&M fashion
bon voyage
tenåringsmote stæsj ?teen style stuff
fritid- freetime
kjøkken og bad stæsj ? kitchen and bath stuff
ikea interiørpakke stæsj ? ikea home stuff
byliv ? apartment life
hjem og hage ? mansion & garden

Valgte og ikke installere sims 2 kjæledyr fordi jeg føler denne pakken ødelegger mer en den bidrar til spill opplevelsen 

å være syk er dyrt

Vi får stadig høre at vi lever i en av verdens rikeste land og at vi er utrolig heldige med helsevesenet vårt. Vi har gratis leger, gratis sykehus, gratis medisiner osv? men har vi alt dette? Kanskje på papiret, men langt i fra i praksis.

Jeg kommer nå fra min legetime hvor jeg betalte 227 kr i egenandel og 61 kr for utstyr, attester m.m. når du kommer opp til en viss sum slipper du unna egenandelen, men er du så uheldig at du må ta en blodprøve eller trenger henvisning et sted må du regne med å måtte betale selv. Bare en liten sum tenker du, men det er mange sykdommer som krever jevnlig kontroll av blodet. Min struma er en av dem.

Men greit nok, selv om jeg er langt fra rik klarer jeg nok de 288 kr, jeg sørger bare for å dra til legen sjeldent (ca. når familien min maser høl i hodet på meg)

Men så kommer etappe to, apoteket. Og her skal du ikke tro de deler ut varer gratis. Nok en gang skal man ut med egenandeler, fortsatt er ikke hver egenandel dyrere en at man kan overleve, men når man får en regning på 1117 kr vet du at tanken om lave utgifter bare er tull. Jo sykere du er jo mindre kan du jobbe og jo mer koster det å holde seg i live.

Alle medisiner du trenger er ikke godtatt av regelen for blå resept, altså må du betale full pris og har du ikke pengene må du rett og slett prøve å leve uten.  Selvfølgelig kan du ta vare på kvitteringer og få igjen på skatten, men dette avhenger i at du har nok penger til å betale skatt. Hvis ikke, kan du bare sitte der med regningene selv.

Min lege tur kom i dag på til sammen 1405,69 kr, med garantert to legetimer til i nær fremtid.

legetime

I dag måtte jeg stå opp en time tidligere fordi jeg skal til legen. Har planer om å prøve å gå bort dit så jeg gir meg selv god tid.

test av Lush sjampo - big

Min største skuffelse av produkter fra lush. Jeg var enda ny med produktene og lush hadde den idiotiske ideen med å fjerne sjampoen jeg forelsket meg i fra markedet (den dukket fort opp igjen). Siden det er sjø elementene som har virket så bra for meg før tenkte jeg at big kom til å bli en kjempe suksess, jeg tok feil.

Jeg brukte den i noen uker og til slutt var håret mitt så tørt at du nesten kunne knekke det (ok overdrivelse, men det var veldig tørt) hodebunnen min var et stort åpent sår og jeg så ikke noe til volumen eller fylden jeg var blitt lovet.

Jeg har originalt veldig tynt hår og etter å ha lest bruker erfaringene på hjemmesiden demmes kan dette ha hvert problemet.


hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin: 

Med sin spesielle struktur vil denne overraskende salte shampoen gi volum til håret. (Den har absolutt ingen konserveringsmidler) Fukt håret, ta en liten dash shampoo og masser inn. Skyll nøye. For ekstra volum, vask en gang til.  Etter å ha brukt den har du lyst til å løpe bort til fremmede å skrike ut: "Ta på mitt herlige, myke hår!"
330g
 

Ingredienser:Coarse Sea Salt, Sodium Laureth Sulfate,Fresh Organic Lemon Infusion (Citrus limonum), Fresh Sea Water,Toothed Wrack Seaweed Infusion (Fucus serratus), Cocamide DEA, Lauryl Betaine,Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia),Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera),Neroli Oil (Citrus Aurantium amara), Mandarin Oil (Citrus reticulata), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Orange Flower Absolute (Citrus Aurantium amara),*Limonene, Methyl Ionone, Perfume

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

test av Lush sjampo - trichomania

Dette er nok den siste sjampoen fra lush jeg tester (har en jeg ikke har skrevet om enda da). Dette er ikke fordi sjampoene er dårlige, men det er klart at jeg må holde meg til den ene jeg allerede bruker, hvis ikke blusser flass opp igjen med en gang.

Trichomania er en fast form sjampo som er veldig vanskelig å få inn i håret. Det fungerte ikke å dra den igjennom håret slik jeg gjør med andre sjampoer fra lush, konsistensen gjør at den henger seg opp i håret. Du får heller en større oppgave med å prøve å få ut nok skum ved å gni den i hendene.

Virkningen den hadde på håret var derimot verdt slitet, jeg følte at håret holdt seg fint lengere.
dessverre hadde den ikke god nok effekt på hodebunnen min og etter noen bruk måtte jeg gi opp og gå tilbake på den originale (jeg har antageligvis psoriasis i hodebunnen så det skal mye til for at ting skal virke på det)


hva lush sier om sjampoen på hjemmesiden sin:

Kokosshampo for å gjøre tørt hår mykere. Hva om du var strandet i ørkenen eller på en tropisk øy? Om du har ditt eget kokostre kan du klare deg lenge på egen hånd. Du kan bygge ly med bladene, drikke melken som er veldig nærende, og du kan bruke skallet til røff bekledning. Du kan også lage kokosnøttolje for å beholde håret, hårbunnen og kroppen din fuktig.      
100g
 
IngredienserSodium Lauryl Sulfate, Stearic Acid,Creamed Coconut (Cocos nucifera),Glyceryl Stearate & PEG 100 Stearate, Cocamide DEA, Soya Lecithin,Perfume, Vetivert Oil (Vetiveria zizanoides).Vegan

test av Lush deodorant - aromaco

Det første man må spørre seg selv om når man tester en deodorant e rom den virker, om den ikke virker er det ikke noe poeng å fortsette testingen. Jeg trygt berolige om at denne virker. Jeg har nesten brukt den en uke, og på varme klamme dager og har ingen vond lukt å klage over. Egentlig relativt lite lukt i det hele tatt da jeg ikke har klart å identifisere en lukt fra deodoranten.

Jeg er derimot vant til å bruke antiperspirant og følelsen av svette under armene får meg automatisk til å tro at det lukter sterkt. Men dette er bare en vane ting og som jeg håper vil gå over fort, for denne deodoranten virker mye bedre en min forrige.

Deodoranten ser ut som en liten såpe og smøres lettest på om du veter den litt først.


hva lush sier om den på hjemmesiden sin:

Uslåelig for sensitive armhuler eller etter barbering, Aromaco er parfymert med patchouliolje, som tradisjonelt ble brukt i kinesisk og indisk medisin på grunn av sine gode egenskaper, så dette er ikke noe syntetisk juks. Denne patchouliduftende deodoranten er super til føttene også!  Brukes gjerne på fuktig hud.
100g
 
Ingredienser: Trollhassel Infusion (Hamamelis virginiana), Propylene Glycol, Sodium Stearate, Kamilleeddik (Anthemis nobilis), Sodium Bicarbonate, Patchouliolje (Pogostemon cablin), * Citral, *Limonene, Parfyme (Perfume).* Forekommer naturlig i eteriske oljer
Vegan
 

 

magesmerter som driver deg til vanvid

Jeg vet jeg burde holde meg unna mat, i hvert fall frem til legebesøket i morgen. Men har du besøk er det vanskeligere å leve på små drikker, spesielt om taco er en mulighet. Ikke bare spiste jeg taco, men en muffins tidligere på dagen. Muffinsen gikk greit, ikke tacoen.

Smertene byttet på å ligge på nivå 4 og 5, så det var ikke ulevelig, bare veldig frustrerende. Største problemet ble selvfølgelig å legge seg. Innen da hadde jeg puttet i meg alt jeg kunne finne av mage tabletter i leiligheten, men enda hadde jeg en natt fylt av drømmer om magesmerter.

På morgenkvisten våknet jeg og magesmertene var borte, jeg jublet før jeg la meg til å sove videre. Men i morgen lege time, sitter og vurderer hva jeg skal si.

sløv dag

Det er bare å innrømme, dette har hvert en sløv dag.

Jeg har kommet igjennom mange stargate episoder og har nå vandret inn i sesong 9. hvordan bekjempe gud og budskapet hans. Jammen tok det lang tid før de turte å kaste seg på den utfordringen.

Det positive med en se på tv serie dag er at jeg kommer langt på strikketøyet mitt.

gjennomvåt etter markjordbær tur

Jeg tenkte dette ville være en god dag for litt markjordbær jakt, det har hvert mange fine dager og nå er alt vått ute, så ingen andre gidder å plukke dem. Jeg hadde rett og fikk min hittil beste fangst.

Ulempen er jo at jeg selvfølgelig også ble gjennomvåt, ikke bare av våte planter og sølepytter, men også grunnet det klamme været og svetten som rant nedover ryggen min (det gjør den forresten enda, virkelig klamt)

Det var to av områdene jeg ikke gikk på, rett og slett fordi jeg ikke tar sjansen på at jeg har krefter nok. Men jeg brukte ikke stokken og jeg kom meg trygt hjem, det er et veldig pluss.

Nå var det bare å finne ut av hvem som skal få markjordbærene, for jeg er ikke så veldig glad i dem.

 

Sims 3 Yellow legacy 07.07.12

Det har tatt Mellow lang tid å bosette seg, hun har hvert alt for opptatt med jobb og reiser. Det er under en bursdag at det slår henne at hun begynner å bli voksen og det er på tide å slutte å flykte fra ekteskapet. Hun frir til kjæresten sin Ethan og etter et voldsomt utdrikningslag giftet de seg i parken foran rådhuset. Mellow var allikevel ikke helt klar til å slå røtter så de reiste på bryllupsreise til kina og når de kom hjem konsentrerte seg om karrierene sine. Det var først når hun begynte å spesialisere seg mot å bli en director at hun endelig godtok tanken på barn.bilde av midlertidlig hus på tomta

slappe av dag

Nå har den endelig kommet, min fortjente slappe av dag. Planene for i dag er å ta det helt rolig, spille Sims se tv serier og kose med kattene. Kroppen min jubler over denne muligheten, men hodet er ikke helt enig, den har allerede laget liste over ting som må gjøres på verandaen og i parsellen.

Vel i dag får hodet bare tape, jeg har vet nok til å vite når jeg har dyttet kroppen min for langt. Jeg får heller finne noen matte oppgaver eller iq tester på nett for å stimulere hodet litt.

Greit at det regner på slappe av dagen min også, regn får meg til å roe meg ned, jeg liker regn. (lyden, synet, følelsen når den er frivillig)

film: the amazing spidermanJeg så den forrige spiderman filmen, altså den forrige første. Men selv om filmen var grei gjorde den meg ganske mett på spiderman og det fristet aldri å se resten av filmene. Hadde dette hvert film nummer en hadde valget hvert noe helt annet.

Eventyr og superhelt filmer er morsomt, men når jeg ser på slike filmer forventer jeg meg noe midt på treet. Noe som fenger meg innimellom, teite action sener, sukkersøt ulykkelig kjærlighet og mye hemmeligheter.

Hvordan hadde en superhelt hatt det om han ikke var perfekt, om han måtte lære på veien at man kan gjøre vondt selv om man mener godt. At kreftene kanskje ikke er så uovervinnelige som man først trodde (og uten noen gigantiske drama sener når dette oppdages). Hva om kvinnen er sterk, tøff og resurssterk og ikke trenger pappa eller en helt til å passe på seg. Hva om folk ikke er dumme rundt deg og de forstår hvem du er (selv om de ikke sier noe) og kan ikke en superhelt noen ganger bruke sin virkelige identitet til å hjelpe i en krise? 

Mye er litt annerledes i filmen, men ingen ting så mye at man blir sjokkert. Historien er oppdatert litt til å passe inn i vårt samfunn hvor lite er svart og hvitt. Jeg elsket den og ser den gjerne noen ganger til.

til blogg.no: jeg skriver koden på innleggene mine fordi jeg setter stor pris på slike muligheter, men siden vi vant to av premiene i kveld synes jeg noen andre kan få filmboksene dere deler ut her.

spid12ey

Førpremiere 2

Da har jeg akkurat kommet hjem fra før premiere nummer to, og jeg kan trygt si at stemningen er bedre i dag enn den var i går. Mye bedre ordnet og mye bedre film. Kommer til å skrive mer om filmen i eget innlegg.

Jeg og kusina mi reiste ned 18.00, det lønner seg som regel å ha litt ekstra tid på seg. Vi kom frem med god margin. Hun hadde tatt med seg Harry Potter 3dbrillene sine, jeg var for sliten til å lete febrilsk igjennom leiligheten etter mine, så jeg fikk der.

Først satt vi, og så sto vi like ved døra når vi skulle slippes inn. Det er et poeng for meg å sitte langt fremme når jeg ser på 3d filmer. Briller og 3d briller går ikke så godt sammen. Vi satte oss på rad 6, men jeg tror jeg kunne ha hatt godt av å sitte litt lengre fremme.

Det var quiz med premier før filmen og jeg hadde selvsagt pugget spiderman før vi dro ned, jeg liker å vinne premier. Jeg vant en t-skjorte og kusina mi vant en dvd boks med de tre forrige filmene.  Jeg skal ikke si så mye om selve filmen her, men jeg synes jeg burde påpeke at når man setter fra seg godteriet og glemmer brusen sin, da liker man filmen godt.

Etter filmen var det bare å gå ut og finne en taxi holdeplass, gadd ikke å ringe etter en. Men lykken fortsatte å gå vår vei og en taxi kjørte rett mot oss. Har hatt en kjempe fin kveld og en kjempe fin uke, slitsomt men absolutt verdt det.


til blogg.no: jeg skriver koden på innleggene mine fordi jeg setter stor pris på slike muligheter, men siden vi vant to av premiene i kveld synes jeg noen andre kan få filmboksene dere deler ut her.

spid12ey

dag 3, film 3

Siste dag i film maratonen min. i dag skal jeg og kusina mi se the amazing spiderman.

Jeg startet dagen i dag trøtt og sliten etter i går, og det hjalp ikke å starte med bpa. Heldigvis er Linda kjempe snill og forståelsesfull og vi tok ting i mitt trege tempo. Etter at jeg hadde ryddet, hun hadde vasket og vi begge gikk å handlet måtte jeg sende henne av gårde fordi jeg var forsliten. Nå var det på tide å samle opp krefter til i kveld. En lang dusj med mye kroppspleie hjelper veldig på formen, det å sitte stille på en stol og samle krefter hjelper også. Så nå føler jeg meg klar.

 

spid12ey

ikke en kveld helt til forventningene

Jeg holdt på å falle av stolen i går når jeg så jeg hadde vunnet plasser til førpremieren på what to ecpect og festen senere. Å falle av stolen er bare et uttrykk, for jeg sto da jeg leste overskriften, gikk ut til kammeraten min og stirret på han i ett minutt før jeg sa jeg vant. Etter enda en stund lurte han på o jeg var sjokkert over at jeg vant, den dansende og syngende jenta og føyk igjennom leiligheten og ryddet sto plutselig helt stille, lent over en treningssykkel og stirret på vinduet.

Det tok meg mange forsøk å lese igjennom mailen, jeg klarte bare ikke å få med meg hva som sto der. Men etter en stund klarte jeg å roe meg ned nok til å ta tak i første problem. Jeg hadde ikke fått med meg at det var meg og en venn, så nå var det å lete frem en venn som ikke hadde planer for kvelden, og som jeg klarte å få tak i. to vanskelige kombinasjoner om sommeren?

Jeg fikk endelig tak i kusina mi og spurte henne om hun ville være med på denne filmen også (hun skal være med på filmen i dag, og vi fikk svaret på den først) hun sa ja og 1 time før filmen startet dukket hun opp her og vi tok taxi ned.

Å finne mannen med billettene var ikke enkelt, eller det var ikke vanskelig vi måtte bare tørre å åpne munnen vår. Vi sto inntil bildeveggen for å være sikker på at vi sto rett sted, vel helt frem til det sa klikk og vi så blitsen, kanskje ikke beste sted å stå om du ikke ønsker veldig mye oppmerksomhet, vi flyttet oss noen meter bort.

Tilslutt tok jeg motet til meg og spurte etter personen vi skulle finne, vi ble sendt inn og til venstre. Her fikk vi beskjed om hvilke plasser vi hadde og ble sluppet inn bakveien. Vi vet det var bakveien for det kom en irritert kinovakt og lurte på hvem som hadde sluppet oss inn, men vi fikk forklart oss og det gikk greit. Men grunnet at vi gikk inn bakveien fikk vi ikke gratis drikke da (kusina mi gikk og hentet til oss allikevel)

Salen hadde flest woman lesere og var langt fra full, sto mange blogg.no plasser tomme også (ikke meld dere på konkurranser dere ikke har tenkt å benytte premien på)

Filmen skuffet?

Etter filmen ble vi alle stående utenfor rådhuset og vente på turbusser fra Oslo sporveier (ruter), det så merkelig ut med den gjengen av kvinner (og noen få men) småpyntet som sto og ikke viste hva som skjedde. Men dobbelt bussene kom og kjørte oss til youngstorget. Her gikk vi som sauer i flokk til gamle opera passasjen og skulle inn på Stratos.

Her er det noen som ikke har tenkt helt logisk, det passer ikke godt sammen å kjøre buss lass med folk til et utested i 11 etasje, der heisene tar 4 og 5 om gangen. Nok en gang vekket folkemengden (denne gang en gigantisk kø) oppmerksomhet av folk rundt. Vi sto i kø en time før vi slapp inn, da hadde jeg allerede begynt å skjelve (men ikke gått i anfall) hun bak meg i køen besvimte og måtte hjelpes ut av venner.

Stratos er sikkert et fint sted, utsikten er i hvert fall imponerende. Men det var veldig mange mennesker og veldig trangt. Ingen steder å sitte m du ønsket dette og ekstrem høy musikk. Sikkert vanlig musikk til å være et utested, men jeg er ikke mye ute. Vi tok oss i hvert fall en runde rundt området, fikk tak i hver vår cupcake før vi gikk igjen. Folk sto fortsatt i kø da vi kom ned.

Vi fikk goodiebag, det gjorde ikke de under 25 år. Blogg.no det er stor forskjell på 20 og 25 års grense?

for innhold klikk her

goodiebag 05.07.12

Innhold:

 

1 stk woman blad, nr 7 2012
1 stk vitamin boost drikke ( concentrate) fikk også en detox oppe fordi jeg ikke drikker alkohol + en på kinoen. var flere smaker å velge i mellom der.
1 stk liten sminkepung med 2 stk negl lakk og maskara fra maxfactor
1 stk escada sminkepung
1 stk puma prøve parfyme - yellow woman
dr. oeteker dekerasjonspærler til kaker.
bjørn axèn style volume mousse - strong 80 ml
gavekort på glitter - 50 kr.nescafè håndveskeholder
Hugo boss perumed body lotion for woman 50 ml 
1 eske med frisk pastiller
1 rull med lovehearts 

hva har jeg kastet meg selv inn i ?

Først må jeg si at tanken på at jeg skulle kunne vinne på begge konkurransene om kinofilmer ikke var til stede. Men nå har jeg lært at om du ønsker å vinne på slike konkurranser så er den en fordel at det er for folk i Oslo (eller rundt) over 20 år og konkurransen bare står ett døgn. Du må for all del ikke glemme fordelen med sommerferie og fint vær.

Problemet er jo at jeg ikke orker så mye, og plutselig har jeg tatt på meg langt mer en det kroppen min tåler. Kino tre dager på rad er veldig mye for meg som blir dårlig av å gå på kino, men det er jo morsomt også da. Ting hadde kanskje hvert litt lettere om man ikke hadde andre daglige ting man måtte bruke krefter på.

Men etter filmen i kveld skal jeg ha en helg hvor jeg spiller Sims og slapper av?

Ps: jeg klager ikke på moroa, kroppen min gjør det?

film: what to expect when you`re expecting

Hvis dette er filmen alle kvinner vil se i sommer, ja da er det noe alvorlig galt med kino tilbudet her i landet. Men jeg tror en kan bli en snakkis, rett og slett for å finne ut om den er bra nok til å være opplysningsfilm på ungdomsskolen eller ikke.

Filmen klarer ikke å skape interesse, særlig latter, spenning eller noen andre følelser, men den er kanskje den filmen som gir best beskrivelse om at graviditet og fødsler er veldig forskjellig, tragedier som spontan abort skjer og verden er ikke alltid rettferdig.

Men om den dekker nok senarioer til å bli opplysningsfilm på ungdomsskolen er jo spørsmålet.

05.07.2012

jeg kan ikke si noe annet en at jeg elsket denne filmen, en god blanding av ikke akkurat komedie og ikke akkurat drama. En film du gir opp å putte i en boks veldig fort fordi den er for absurd til å kategoriserer, men ikke så absurd at det blir en absurd film.

Er du lei av filmer hvor alt er forventet, vil du like denne. Den forklarer veldig fort at den er en film som forteller om en historie, til og med kanskje mange om du følger godt med.

Den har aldersgrense 7 år, men tror ikke en 7 åring ville ha fått med seg mye av filmen, humoren og språket er for voksne. Barna som spiller hovedrollene er geniale.

førpremiere helg

Jeg starter helgen tidlig, i dag, og kan bekrefte at dette blir en førpremiere helg. Jeg vant billetter både til spiderman og what to expect. Så nå er det bare å tømme hodet for all annen informasjon og gjøre seg klar til å få in nye impulser slik at jeg kan bedømme filmene.

 

amazing spiderman

Det utrolige har skjedd, jeg vant noe på blogg.no, det betyr vel at jeg har fått nok lesere til å bli vurdert i konkurransene da?

Jeg og kusina mi skal se amazing spiderman i morgen, jeg gleder meg.

en bytur i varmen

Det tok lang tid før sola bestemte seg for å vise seg frem, men mangelen på sol hadde ingen ting å si på temperaturen. De sier du må ha fart for at gå turer skal ha noen virkning på kroppen, men om jeg tar i holder jeg ut i 5 minutter før jeg får kramper og i verste fall går i anfall, tar jeg det veldig med ro kan jeg få en bytur som ikke bare styrker kroppen, men hjelper mentalt også.

Jeg tok som vanlig taxi til Oslo s og startet byturen min der, jeg hadde egentlig ingen mål med turen, men kom på litt etter hvert.  Jeg var og tittet på bøker på outland før jeg gikk videre til game. Jeg har forhåndsbestilt ett spill på game, men har hatt så ekkel følelse rundt det. Så den kom med lanseringsdato på cdon.com og bestemte meg derfor å høre med game om de hadde fått lanseringsdato, de hadde tatt den ut av lista si. Hva med å si i fra???

Egentlig ganske fornøyd med at følelsene mine hadde rett gikk jeg opp forbi stortinget og ned på rådhusplassen. Jeg så på tingene som skjedde rundt meg, men jeg ble skuffet over hvor lite det egentlig var. Til slutt var jeg på aker brygge og her tok jeg meg en liten pause mens jeg tittet lengselsfullt på sjøen. Familien og båten er på skjærgårds, så ikke noe poeng i å ringe dem.

Etter en liten pause gikk jeg opp på nasjonalteateret, egertorget, stortorget og endte opp på youngstorget. Det var litt mer liv på veien tilbake, jeg hadde nok gått forbi folk mens de hadde pauser. På youngstorget gjorde jeg dagens første kjøp, det sto noen og solgte eldre bøker fra noen bord, under bordet sto det esker med blader, jeg tenkte jeg skulle titte fort mens jeg gikk forbi, men bråstoppet da jeg så billy bladene. Originalt plukket jeg ut 4 blader jeg mener jeg ikke har de kostet 3 kr stk, men mannen sa jeg kunne på 5 for 10 og da måtte jeg jo slå til?


Mens jeg gikk og tittet på all den fine frukten og vurderte om jeg skulle kjøpe med meg en plomme, så jeg tanta mi sitte og spise is på fontenen. Ganske så overasket over å møte på henne satte jeg meg ved siden av (hun var vel kanskje mer overasket enn meg, da det er sjeldent jeg er i byen) hun skulle til frisøren og jeg sa hun kunne sitte på hjem med meg, jeg hadde flere planlagte stopp på ruten min og 1 time virket greit.

Ingen ting frister mer enn å se noen andre spise is, så jeg måtte kjøpe meg en. Spiste den mens jeg gikk rundt på gamestop byporten og så på tilbudene dems, den gjorde meg egentlig bare veldig tørst. Jeg kjøpte ikke noe på gamestop, jeg venter på salg på steam. Men jeg tok en tur innom naboen dems og brukte litt penger der.

Egentlig skulle jeg bare ha en ansiktsmaske, men når jeg først var der tenkte jeg at jeg kunne jo kjøpe med sjampo og balsam, liker ha ekstra i skapet. Jeg kjøpte også med meg en dusjgel som jeg synes er herlig. Etter en liten demonstrasjon av et annet produkt endte jeg opp med å kjøpe en ansiktsskrubb også. Produktene jeg kjøpte: the olive branch, seanik, oceansalt, retread og cupcake. fikk med to prøver.

Etter en rask tur innom 7/11 for å kjøpe meg en brus gikk jeg tilbake til outland og forhørte meg litt om forskjellige manga, jeg endte opp med å kjøpe bok 1 av to av anbefalingene. Nå var det bare 15 minutter til tanta mi var ferdig så jeg gikk ut av østbanehallen og satte meg i sola og leste billybladene mine.

fløtepus og kloklipp

Jeg vet ikke hvorfor luna kommer løpende når hun hører at eg klipper klørene til Sirius, kanskje hun liker å se Sirius fanget, eller kanskje hun vet at det kommer noe godt etterpå. Hun har i hvert fall lært seg at hun er neste og holder akkurat en meter avstand mellom meg og henne, slik at jeg ikke klarer å fange henne.

Sirius sitter nå helt rolig når jeg klipper klørene hans, det er som om han har forstått at han slipper fortere løs igjen på den måten, og at kjemping ikke fungerer. Luna derimot vrir seg litt og sier klart fra at dette liker hun ikke.

Men mår begge kattene er tatt, kommer belønningen. Vanligvis gir jeg dem to salamistenger, to forskjellige fordi jeg vet det er en luna ikke liker (vet bare ikke hvilken). Jeg satte meg ned med en grønn og en gul stang og ble overasket over at luna nektet å spise begge to. hun putter den i munnen og så spytter den ut igjen. Så jeg gikk opp og hentet en tredde stang, en blå, men den var ikke god nok den heller.

Tilslutt ga jeg meg og lot Sirius få alle tre, hentet ut litt fløte fra kjøleskapet til luna (noe jeg vet hun liker) og da skal jeg love dere at tunga gikk fort.

Det er fem forskjellige salami stenger, nå vet jeg at det er tre luna ikke liker, så var det å teste ut de siste to?
Sims 3 Yellow legacy

du kan ikke hete melanie yellow uten å få et kalle navn, hvorfor ikke bare gjøre kallenavnet om til navnet mitt tenkte melanie og byttet navn til Mellow.

Mellow YellowLW: Distinguished Director

clumsy, hevy sleeper, perceptive, perfectonist, shy

hjemmelagd pizza

Jeg våknet av en sms i dag tidlig og så forvirret på en invitasjon til pizza hos tanta og kusina mi. Jeg hadde jo akkurat sluttet å spise + at de spiser da pizza på fredagene, ikke i uka. Men etter som jeg våknet kom jeg på at det var kusina mi sin bursdag, og selvfølgelig jeg ikke kunne si nei til å komme på middag da.

 De har en slik pizza steker, og den gjør hjemmelaget pizza mye bedre, og det er jo godt fra før. Vi lagde en pizza hver, eller de lagde en pizza til hver for jeg satt bare og skravlet med dem, holde energinivået lavt?

 Det var en kjempe koselig bursdagsmiddag, med bare oss tre (feiret i helga)

et overgrep med happy ending

Nok en gang har minnene mine lagd et mareritt som ikke kan sammenlignes med noe, forskjellen mellom dette overgrepet og de jeg pleier å drømme om var at dette var fremmede, eller rettere sakt behandlere på et sykehus jeg var.

 Drømmen må være en kombinasjon over alle de psykiske overgrepene jeg føler helsevesenet utsatte meg for etter den første voldtekten, og da den første voldtekten.For overgrepet varte bare en liten stund, resten av marerittet gikk ut på å være låst inne med de som forgrep seg på meg, og ikke bli trodd fordi de bare kan si jeg bar psykotisk. I motsetning til andre drømmer jeg har, dukket det en helt opp i denne. En mann som var villig til å ofre jobben og strakk seg langt for å hjelpe meg med å bevise overgrepet, noe som ikke skulle ha hvert så vanskelig da det ble filmet og jeg hadde en kopi av filmen. Men hvem stoler du på når det er staten som holder deg fanget?

 Jeg vet ikke helt hvordan det løste seg opp, drømmer er slik, men jeg fikk sendt filmen til slutt. Den slemme ble arrestert og vi stjal mange millioner som var gjemt, som han hadde tjent på å selge filmer av overgrep.

no more zero

Da kom det tilslutt en bug jeg ikke klarte å finne en vei rundt. Zero familien endte på 23 poeng, ikke dårlig når man kjemper mot bugs.

ny handsfree

 Etter å ha byttet på med lyd fra pc og lyd fra iphone frem og tilbake noen ganger de siste dagene, kom jeg frem til at det var skummelt elendig lyd på iphonen. Fine sanger hørtes forferdelig ut og jeg fikk vondt i hodet av å høre på i lengre tid. Jeg så ikke noen annen mulighet en å kjøpe ny handsfree til telefonen.

 Jeg sto en stund å  vurderte hvilken jeg skulle velge, og endte tilslutt opp med Stereoheadset for iPhone, Sennheiser HD218i.

 Denne er ikke slik som skal inn i ørene, men med høretelefoner og bøyle. Ja litt stort å drasse med seg rundt om kring, men så mye bedre for ørene mine som har en uvane med å få r betennelser i seg hele tiden.

 Den kostet 649, og som på de fleste andre står det at det er god lyd på den?.

 Så er det bare å vente å se hvor lang tid det tar før jeg sprenger disse høytalerne også.

prrrr

En morgen ulik de vanlige, mamma er oppe.

Nå kan det ha noe med når jeg la meg, men overraskelsen er likevel stor for sirius som kom løpende inn på soverommet da han hørte jeg sto opp. Han satt spent på gulvet ved siden av skrivebordet mens jeg kledde på meg og hentet litt cola light. Jeg var faktisk overasket over hvor treg han var på å hoppe opp så jeg løftet han opp på fanget mitt. Der var veien til skrivebordet veldig kort.

Å prøve å forklare en katt at han må ligge stille, ellers får ikke mamma lest nyhetene, er umulig. Med  høy male lyd og kroppen presset inntil hendene mine gir han meg et blikk som sier, ja særlig. Hvor er kameraet på slike tidspunkt?

Men etter litt overtaling, lokking og ordre ligger han å maler den vakre lyden sin, hodet er i hånda mi og verden er bare perfekt. Hvem skulle ikke ønske man var en katt.

sovnet jeg...

Som dere sikkert forsto i forrige innlegg, jeg er ikke helt bra i dag. Når tordenværet kom i tillegg og skremte meg krøp jeg ned i senga og tok tilflukt sammen kattene der. Liker lyden av regn, men ikke lyn, har rett og slett hvert for ofte for nære det.

Siden jeg egentlig hadde tenkt å legge meg to timer etter dette håpet jeg på å sove rundt når jeg først sovnet, men jeg sover da egentlig aldri rundt. En av grunnene til at jeg sover så ekstremt mye er nettopp at jeg våkner hele tiden, så jeg får ikke hvilt ordentlig.

Pratet med tanta mi på telefonen da, hun nevnte legevakta, men jeg nektet. Vi kom til et kompromiss om å bestille legetime, det er vist ikke normalt å ha så vondt i magen.

Så etter noen timer med søvn sitter jeg nå i den merkelige situasjonen at jeg ikke burde spise grunnet både medisiner og magesmerter , jeg er sulten men har bare en næringsdrikk og den må jeg ha til frokost i morgen.

Irritert på meg selv fordi jeg ikke kjøpte meg flere på fredag, men jeg hadde den tro om at jeg nå skulle gå helt av dem.

mat og meg

Nå sitter jeg å lurer på hvorfor jeg i det hele tatt spiser, teit spørsmål tenker nok dere, men det er egentlig ikke det.

For noen måneder siden sluttet jeg å spise og levde på næringsdrikker, jeg ble veldig fort mye bedre. Siden jeg akkurat hadde startet på ny medisin tenkte vi at kanskje dette var grunnen til at jeg ble bedre, men etter at jeg begynte å spise igjen har jeg blitt sakte men sikkert dårligere.

Det er ikke bare at jeg blir trøtt og sliten av maten, men de ekstreme smertene som følger den. Følelsen av at noen tar en knyttneve å bokser den inn i magen din. Dette følges videre av intense ( men ikke høyere en lv 8) smerte, kvalme, problemer å puste ( få i seg oksygen) og sår hals.

Jeg sier smerten ligger på lv 8 ( på en skala fra 1-10) fordi jeg innimellom ønsker å besvime, ofte ønsker å skrike og det kommer rett som det er tårer i øynene mine. Smertene i magen gjør hele brystet ømt og derfor kvier kroppen seg for å utvide lungene helt. Derfor pustevansker.

Jeg vet at når magesyren endelig tar knekken på magen og jeg begynner å blø vil smertenivået være over 10. min teori er at 1-10 er hva kroppen tåler, det over kan man ikke sette opp på noen liste fordi hodet ikke klarer å huske smerten. Du husker tankene dine og at det var vondt, men ikke selve smerten.

For meg er lv 10 da du undrer deg over hvorfor du ikke besvimer?.

the walking dead - episode 2 - starved for help

Jeg har ventet ganske intenst denne uka, helt siden jeg leste at episode to av walking dead hadde blitt gitt ut til xbox har jeg fulgt med. Jeg som sitter på pc måtte rett og slett bare finne meg i å vente?

Om ventinga har hvert verdt det er en annen sak, jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over spillet. På starten når jeg spilte episode 1 for første gang var det interessant, men siden jeg har måtte re installere så mange maskiner har jeg spilt igjennom episode 1 ganske mange ganger nå. 

Historien måtte holde seg oppe for at episode to skulle bli god, og det syntes jeg ikke den gjorde. Plotene var alt for lett gjennomskuende og det var ingen spenning i det hele tatt. Når de viste klipp av hvordan episode to skulle bli hadde jeg trodd det handlet mer om å finne mat og mindre om å sirkle rundt på en gård med kannibaler

Men av alt som irriterte meg i denne episoden, var det nok at de ikke tok med seg kua som irriterte mest. Hallo de sulter jo?. 

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin