hits

juni 2013

mine 3 nye parykker

De tre nye parykkene mine kostet til sammen 1200 kr, i tillegg fikk jeg en hårbøyle som takk for det store kjøpet.

 

I hver pakke var det en parykk, to clip on fletter og tre parykkluer. Bildene er med og uten clip on flettene som fulgte med den parykken.

lilla og rosa blond

blond og rosa


fornuftens stemme

Du har nok hørt den, den lille stemmen i hodet ditt som virker å ha kontroll på ting når du ikke har det. den lille stemmen som forteller deg at du har råd til den kjolen om du spiser billig mat, eller som sier at det er denne eller mat vennen. Det er denne stemmen som forteller deg om du burde følge impulsene dine eller ikke, om det vil gjøre mer skade enn glede og gir deg viktig fakta underveis du egentlig ikke registrerer.

Det er denne stemmen mange ønsker å fjerne med alkohol eller andre rusmidler og glemmer at den er en viktig del av oss. Den er ikke sjenerthet, redsel for å dumme seg ut eller en fest bremser, dette er følelser. Den er en funksjon i hjernen som samler sammen og analyserer data fortløpende uten at du merker det for å kunne gi deg viktige råd når det trengs.

 

Hør på fornuftens stemme, den kan redde liv

desucon 8 lørdag

Jeg har en kjempe snill onkel som kjørte meg frem til Norges varemesse på lørdag, her trillet han meg opp til køen før han dro igjen, selvfølgelig kom han å spurte bekymret om hvordan jeg hadde tenke og komme meg hjem, men dette var allerede planlagt.

Å stå i køen utenfor desucon 8 er en opplevelse i seg selv, du ser kostymene til folk og merker gleden når folk ser noen de kjenner eller kjenner igjen. Jeg hadde litt lyst å skrike da jeg så to sailor krigere passerte, men det var så mange skrikende rundt meg at jeg tenkte det fikk holde med dem.  Det slo meg også hvor lett det var for folk å bare gå rundt rullestolen og snike i køen, du teller ikke helt når du ikke synes ovenfor 150 cm. Men må påpeke at dette langt i fra var alle, du legger bare merke til de som gjør det.

Men etter litt kø ståing kom vi endelig inn og her var det bare å kaste seg over aktivitetene. Kusina mi hadde allerede kommet å pratet med meg i køen, de trengte litt hjelp av meg noen timer, når jeg kom inn kjørte jeg rett bort til venninna mi sin stand. Jeg hadde prøvd å sminke ansiktet mitt selv, men siden jeg ikke hadde karneval sminke ble det veldig rart, men hun i standen bak venninna mi malte fort opp Pokemon ansiktet for meg, det kostet bare 35 kr.

 393Piplup


På starten byttet jeg litt på å gå og bruke rullestolen, det var rett og slett umulig å komme til de store butikkene med stolen. Men i de fleste tilfellene var det folkemengden som var problemet, kun neo tokyo som hadde det så trangt innimellom stativene at jeg ikke kunne ha prøvd meg på å komme inn med stolen engang.

Startshowet var som forventet, men umulig å filme grunnet lyset, når eventually dead mordet oppsto var det så mange som hadde reist seg fra stolene at både filming og å se på var kjempe vanskelig.

Jeg fartet litt rundt i rullestolen og møtte alle vanlige problemer man møter med en rullestol, men bare hyggelige folk som gjerne tok ned en asjett eller ga en liten dytt når stolen festet seg.  jeg var med på nordick garrison sin like lek og fikk et lodd i løpet av dagen, de tar deg alltid når du har glemt at du er med.

Jeg satt to timer og solgte for venninnen min slik at hun kunne være med på noe som het battledome, dette skulle også egentlig bli filmet, men gutten jeg sendte med kameraet ga opp etter en time og de fortsatt ikke hadde klart å komme i gang. Veldig koselig å sitte å selge tegninger som er så vakre.

Jeg ble veldig skuffet over brett spill delen, jeg så to brettspill og to oppsett av miniatyr spill. Det var umulig for meg og komme meg inn til brettspillene med stolen og foredraget på andre siden av teppet var en evig forstyrrende lyd.

Jeg syntes forresten at matstedene kunne ha hatt litt lengere oppe/ ha nok mat. Det hjelper ikke om det er oppe om de er utsolgt for nesten alt.

Jeg byttet på å sitte ved venninnen min og spille mii spill på 3ds (konstant treff, så ble litt klikking der) og å kjøre rundt å se på ting. Jeg filmet selvfølgelig også avslutningen på senen, men nok en gang var lyset et mareritt og når de ble ferdig 30 min før skjema satte de på karamell dansen.  Karamelldansen er en sikker vinner på desucon og jeg satt og filmet alle de som danset da sangen plutselig sluttet, selvfølgelig ble det sikkerlig bue kor ut av dette og da sangen fortsatte var det med strobelys. Først prøvde jeg å filme med øynene igjen, men strobe lys er så sterkt at det ikke hjelper. Så var det å prøve å holde anfallet under kontroll, kjøre ut fra sene området og holde øynene igjen samtidig. Umulig. Men jeg fant venninnen min og hun hjalp meg med å få i meg medisinene mine og nå var desucon over uansett.

Støttekontakten min kom og hentet meg og Venninnen min tok følge med oss, vi tok toget tilbake til Oslo og når vi skulle av hadde de låst døra vi satt ved. Alle andre gikk frem eller bakover til de andre dørene, men stolen var for stor til å komme i mellom setene og vi måtte desperat prøve å få tak i en konduktør som kunne slippe oss ut.

De fortalte oss at om du hadde rullestol måtte du bruke betjent vogn, noe vi ikke kunne vite. + at de låste døra når jeg allerede satt der, så de må jo ha sett oss. Denne helga har jeg ikke hvert noe glad i nsb.

Uten om mat hadde jeg brukt 1200 kr på conet, disse kjøpte jeg tre parykker for. Når jeg kom jeg måtte jeg og venninnen min prøve ut parykkene for å se om de var gode å ha på, det var de, et godt kjøp.

 

Midt på natten innså jeg at jeg ikke ville klare å stå opp til desucon neste dag og fikk sendt melding til venninnen min om å dra uten meg. 

skrapelodd i posten

Det var ikke akkurat uventet, at det dukket opp tre skrapelodd i posten, heller ventet godt på. Det tok nesten en uke fra gjerrigknarken fortalte meg at jeg hadde vunnet de 3 loddene og spurte om adressen, til jeg fikk dem. Jeg skyller på posten, synes det er merkelig at jeg bare får post en gang i uka (men slik blir det vel gjerne når man går over til å gjøre alt digitalt) 

Mamma syntes at det hørtes ut som en dårlig premie, men jeg synes den er genial. Det eneste du har gjort for å være med i trekningen var å gi et tips. Og tilbake får du tre spill, tre muligheter til å vinne en million, nei det er en morsom premie, ikke det at jeg vant noe på dem da L

Strobelys

Ingenting avslutter en fin dag som strobelys... = anfall.
Da var dagens desucon over , så får vi håpe at stesoliden har sluppet i morgen tidlig så jeg får med meg cosplay konkuransen.

Stand vakt

Linn er å tegner live på battledome og jeg passer standen hennes. Utmattet etter bare en time og glad for at jeg valgte å ikke ha stand i år.

Åpnings show

Det er god stemning i salen når det endelig starter noe. Du behøver ikke å noe logisk å si for å få med deg halve salen i aplaus. Hvorfor bare halve, jeg vet ikke, kanskje bare halvparten henger med i svingene.

Når eventually dead starter reiser halve salen seg og går, noe jeg synes er trist siden de går i veien for de som vil se disse ekstra 2 minuttene.

Nå er det lunch

da er det bare en time eller to igjen

Jeg sitter her i lyseblå drakt og gleder meg sykt, om en time blir jeg plukket opp og så er jeg på vei mot Lillestrøm og desucon 8.

Piplup drakten min ser litt slitt ut enkelte steder og det kunne ha sett ut som den hadde hvert i kamp, det har den også med en persian.

 

Det meste i sekken er pakket, så nå gjenstår bare å sminke seg og gå igjennom detaljene, det er alltids noe man glemmer. Trist jeg ikke fikk tak i teater sminke i går, det hadde satt prikken over i-en.

resten av dagens innlegg vil nok bli mobil innlegg ;-)

mine katter og Purina Pro Plan Delicate

Igjennom buzzador fikk katene mine smake på Purina Pro Plan Delicate, og reaksjonene var splittet. Luna gikk en lang sirkel rundt skålen med den nye maten og klaget til hun fikk den gamle igjen. Sirius derimot kastet seg over den nye maten med iver, men siden det bare var han som spiste av det holdt den noen dager og det viste seg at den ikke var så god for tarmene hans.

Luna er ekstremt kresen og det forundret meg ikke at hun ikke ville ha maten, hun er av typen som ville ha sultet seg i hjel før hun spiste noe hun ikke likte, og hun liker nesten ingen ting. Tror jeg kan telle de tingene hun liker på en hånd. Tørrforet sitt, brunost, smør, fløte det var det ingen godbiter, ikke noe fersk mat, rett og slett ingenting.

Sirius derimot liker mat, men mest maten jeg spiser. Det er mange type kattemat han ikke rører, men lite menneske mat han ikke prøver seg på. Dessverre har han en bøy på tarmen sin som gjør fordøyelsen ekstremt komplisert og jeg h ar bare klart å finne en type tørrfor han kan spise uten at det gir han ekstreme smerter.

Jeg synes det var spennende å prøve ut dette produktet fordi det skulle være godt mot fordøyelsen, men det virker som om det ikke er akkurat det han trenger.

Men maten forsvant, og selv om jeg ikke kommer til å kjøpe produktet selv, vet jeg om en del venner som har fått prøver av meg og forteller om katter som kaster seg over maten og er lykkelig. Så jeg anbefaler det gjerne. innlegget er sponset av buzzador, lyst å prøve produkter og dele erfaringene dine med venner, les mer her.

en god natts søvn, endelig

Dette har hvert en hard og stressende uke for meg. flere ganger har jeg hvert på grensen til å gi opp desucon 8 bare for å få sove i ro eller slappe av en dag, men tanken på hvor lei meg jeg vil være resten av året har holdt meg kjempende.

Det er ikke mange ting jeg vet jeg skal gjøre i løpet av året, jeg er for syk til å reise noen steder og små events rundt Oslo er min eneste måte å få kommet meg ut på å se verden. Desucon eventene er de viktigste og de eneste som står skrevet opp fast, det er så godt å gjemme seg i en folkemengde hvor ingen synes du er rar eller spesiell fordi du elsker pokemon, sailor moon eller noe annet av fiksjon.

En verden hvor brettspill, dataspill, fantasy og anime er det mest naturlige, snubler du sjeldent over.

Men at verden skulle være så vanskelig da, og det ironiske er at om jeg ikke hadde satt meg inn i problemene hadde jeg sikkert bare møtt opp og alt gått bra, men om jeg hadde møtt et problem ville det ha tatt knekken på meg og ødelagt hele dagen, det krever litt å leve med asberger syndrom.

Men nå er alle steiner og små grus snudd på og man har kommet frem til en løsning som ikke koster alt for mye, som gir trygghet og mulighet.

 

Så når jeg la meg i går, kunne ikke engang nattsvermeren som hadde brutt seg inn i leiligheten stoppe kroppen fra og endelig gi slipp på musklene og slappe av. Det var rett og slett herlig.

planene for helga klare

jeg har stresset på meg migrene og anfall, men jeg må få med meg desucon 8.

Det var ikke nsb eller hjelpemiddel sentralen som kunne finne en løsning, men et støttende felleskap på desucon, familie og venner.

På lørdag morgen vil jeg enten bli kjørt opp av min onkel, eller ta taxi.tt kort til Oslo grensa og betale resten. Jeg vil ha med meg både stokk og manuell rullestol og vil veksle på å bruke dem utover dagen. På kvelden kommer støttekontakten min og henter meg, sammen tar vi toget til Oslo s og hun setter meg i taxi så jeg kommer trygt hjem.

Søndag morgen følger støttekontakten meg til Lillestrøm på toget, nok en gang med manuell rullestol. Hjem må jeg kjøre taxi, betaler frem til Oslo grensa og tt kort resten av veien.

Hjelper ikke hvor mye vi har jobbet med å skaffe strøm til den elektriske rullestolen når jeg ikke får den frem dit.

 

Gleder meg til to herlige dager, tusen takk for all hjelp og støtte.

en garanti som ikke holder

E-post mottatt før kl. 15:00 på hverdager har vi som mål å svare på samme dag. E-post mottatt etter kl. 15:00 vil bli besvart påfølgende virkedag.

Jeg har sittet hele dagen og ventet på svar fra nsb, mailen sendte jeg i går kveld. Jeg har fått bekreftelse på at de har mottatt mailen, men ikke noe svar på spørsmålet mitt. Nå er det 3 dager til desucon og jeg starter å bli ganske stresset.

håper på positivt svar i morgen

et rullestol mareritt - men jeg vil på desu

Jeg har et råd til deg, ikke treng rullestol, det er et mareritt i møte med verden.

Til helgen er årets store event, desucon. Men grunnet størrelsen på conet har det nå flyttet ut av Oslo og til Lillestrøm (Norges varemesse) dette er sikkert kjempe bra for de fleste, for selv om det blir lengere å reise blir det større plass og kanskje litt oksygen.

Men dessverre er det alltid noen som faller utenfor, og somregel er det de svakeste.

Vanligvis har jeg brukt tt kort og kjørt taxi frem til døren, hoved delen av tiden har jeg suttet bak venninnen min sin stand så jeg kan hvile når jeg trenger dette. I år har de fjernet den ekstra stolen for de som har stand og flyttet utenfor tt kortet sine grenser.

Ikke noe problem tenker jeg, jeg har akkurat fått meg elektrisk rullestol og kan bruke denne, jeg må bare få den frem først. Alltid tenkt at jeg kan ta stolen på t-banen, men dette hjelper rent lite når t-banen blir stengt for sommeren. De har gitt den gledelige nyheten at den åpner fra Karlsrud i starten av juli, men det er akkurat for sent.

Med hjelp av støttekontakt prøver vi ut t-banen og buss for bane. Jeg kan kjøre t-banen så lenge noen er villig til å trykke på knappen som åpner dørene for meg, buss for bane gikk vel teoretisk, men ikke noe jeg vil oppleve igjen. Men min rullestol er god og jeg prøvekjørte den til t-bane stasjonen som er åpen noen dager senere, det virket. Første del i mål.

Så var det å ta kontakt med de som driver desucon for å sikre meg tilgang til strøm, for med så mye kjøring og en dag med opplevelser trenger nok stolen litt ekstra mat, hadde hvert trist å bli sittende fast der oppe, eller halvveis hjemme.

Det ble mye styr med å finne ut av hva slags batteri og slike ting, de på conet har hvert kjempe hyggelig men fant ut at det var best å legge saken til norges varemesse, noe jeg forstår. Irriterende at den mailen dukket opp 1 minutt etter at jeg hadde kjøpt billetter fordi jeg trodde ting var i orden, men det lar seg løse. Etter å ha gjettet vilt på hvem jeg skulle kontakte i norgesvaremesse (de har mange på kontakt lista si og ingen som sto som hjelpemiddel ekspert) fikk jeg sendt en mail. Svar fikk jeg også, men bare med spørsmål jeg ikke kunne svare på, så da var det å prøve å få tak i ergoterapeut, lykke til! Tilslutt gikk jeg inn på nav sin liste over hjelpemidler, fant leverandøren, lette litt etter kontakt informasjon og ringte dem, de nesten bare lo av meg. IKKE SETT GASS VARSEL PÅ LADERE OM DE IKKE ER MENT Å BLI TATT ALVORLIG!!!

Dette problemet endelig løst, jeg setter meg til å lage det jeg skal ha på meg av utkledning på conet.

Jeg kommer på at nsb gjerne vil ha beskjed før om du kommer med rullestol, og bra var det fordi når jeg leste igjennom regelverket for stolene fant jeg ut at stolen min er 20 cm for lang. Hvilket idiotisk hjelpemiddel sentral deler ut rullestoler som er 20 cm for lange til å kunne brukes de fleste steder. Akkurat her er det bra at jeg har asberger og leser igjennom alt, ellers hadde jeg bare møtt opp.

Nå har jeg sendt mail til nsb med målene på stolen min, og mail til hjelpemiddel sentralen om lån av mindre elektrisk rullestol over helga. Håper en av mulighetene viser seg å fungere.

 

Motivasjonen min til prosjektet begynner å synke veldig, men om jeg kommer meg på desu i år er jeg ganske sikker på at jeg har jobbet hardest for å komme dit. Med eller uten kostyme.

når premier bare dukker opp i postkassen

Selvfølgelig det er morsomt at det dukker opp pakker i postkassen du ikke aner hva er i. Jeg deltar jo i så mange konkurranser på nett at jeg ikke klarer å holde styr på dem. Får jeg mail om at jeg har vunnet vet jeg jo at de kommer, men de siste to premiene har bare dukket opp.

 

Denne gangen var pakken fra aftenposten og jeg var veldig spent da jeg åpnet den.bilettene er til filmen amorøse passasjerer

rød desertNorske jordbær fra Lier
bringebær (tvilsomt at de er norske)
røde steinfrie druer
mager vanilje kesam 

myBeauty.no

Likenshare ga oss brukere muligheten til å prøve nett butikken myBeauty.no, få 40% avslag på kjøpet vårt og bli med i trekningen av en premie. Nå er jeg egentlig ikke så veldig stor fan av kampanjer somkoster penger (du måtte ikke kjøpe noe, men det er lettest å skrive om en nettbutikk om du gjør det)

Men jeg gikk inn og tok en titt og ble overasket over hvor mange merker de hadde, var ikke en liten nettbutikk som solgte varer av merker du aldri hadde hørt om før.

Siden det allikevel var tiden for å kjøpe solkrem tenkte jeg at jeg kunne benytte meg av de 40% og kjøpe den her. Jeg googlet produktet og fant ut at det var en grei pris når de 40% var trukket fra. Men frakt øker jo alltid prisen og jeg sammenlignet prisen etter frakt med før frakt produkter.  

Du måtte også ta en hun analyse på hjemmesiden dems for å kunne være med i kampanjen, men denne ble bare tullete for meg siden jeg ikke har hud kunnskaper nok til å kunne svare på halvparten av spørsmålene. Tror ikke et skjema kan erstatte en ekte hud spesialist.

Men i dag kom pakken min i posten og produktet. De brukte ikke lang tid på å sende og jeg fikk det jeg bestilte. Var heller ikke overdrevet innpakning så den fikk plass i postkassa mi.

 

Jeg synes nettbutikken er helt grei, men jeg har nok en svakhet for å gå i butikker å handle ting til huden og sminke. Da tenker jeg nemlig igjennom en ekstra gang før jeg kjøper ( det er så lett å trykke på kjøp på nett)


Day 30- your favorite all time horror movie (30 days horror movie challenge)

RINGU ( the ring , japansk)

Det går et rykte om at det finnes en video, og at de som ser den har en uke igjen å leve. Når en journalist prøver å finne ut av ting og ser filmen blir hun skremt, men prøver ikke og virkelig stoppe forbannelsen før sønnen hennes også har sett den.

Hun og x mannen hennes prøver å finne ut av hvor filmen kommer fra og hvordan forbannelsen oppsto.

 Anbefales å ikke bli sett på av de som har tv på soverommet sitt.

her er filmen du ikke skal se...

film: Annie

Alle vet om filmen Annie og de fleste har hørt sangene, men jeg var en av de få som aldri hadde sett filmen. Jeg har flere ganger tenkt at dette var noe jeg måtte gjøre noe med, men aldri helt funnet motivasjonen til å sette meg ned å se den.

Men en dag snublet jeg over den på youtube og bestemte meg for at nå skal jeg se den, jeg så forresten remaken.

Filmen var hovedsakelig som forventet, men litt mindre tristhet enn jeg hadde forventet meg. jeg innså fort at jeg ikke kunne historien, noe som sikkert var greit for se opplevelsen. Jeg viste hun bodde på et barnehjem, ble behandlet dårlig og hadde et brev om at hun hadde foreldre, men det var alt.

Men jeg må innrømme at jeg reagerte på enkelte små ting i slutten av filmen, slik som presidenten sin makt til å ordne høytstående adoptiv foreldre til alle jentene og FBI sin evne til å spore opp foreldrene til Annie ved hjelp av håndskriften på brevet hennes. Og folk er overasket over overvåkning?

 

Men det er en barnefilm så slike ting må man kanskje kunne godta?

film: epic skogens hemmelige rike

 

Noen ganger føler jeg at det bare blir produsert animasjons filmer for å ha noe å vise på kino. Det er ikke det at filmene er dårlige, det er bare det at vi har sett alt i dem før.

En jente som akkurat har mistet moren sin, reiser for å bo hos faren. Hun har hatt lite kontakt med faren de siste årene fordi han har viet hele livet sitt på å bevise at det finnes små tenkende vesener ute i skogen. Etter et mislykket forsøk på å kommunisere med faren sin bestemmer jenta seg for å dra sin vei igjen. Men hunden stikker av og hun jager den inn i skogen. Her blir hun vitne til at dronningen i skogen dør og får i oppgave om å beskytte knoppen som har livets krefter i seg.

Hun vet ikke at hun får oppgaven, men i det hun tar i knoppen krymper hun og må sammen med to snegler, en løvmann og en som sa opp som løvmann og noen søte fugler, passe på knoppen slik at den kan blomstre og redde livet i skogen.

Selvfølgelig er det noen slemme som vil ødelegge for dem?

Filmen var vakker og se på og jeg koste meg, men det var ikke en stor opplevelse og da jeg pratet med barna senere og vi pratet om valg av dronning lurte de på hvordan jeg kunne ha forutsett hva som skulle skje, og sannheten var at det føltes som om jeg hadde sett filmen før.

 

Vanligvis gir jeg ikke terningkast siden jeg synes dette sier så lite om hva man egentlig tenker om filmen, men dette var stort hos barna så den fikk terning kast 4 av fetteren min på 10 (litt lite action) og terningkast 5 av kusina mi på 12. jeg er enig med fetteren min om en 4, men mer på grunn av forutsigbarhet og selve følelsen du får av filmen.

litt parsell arbeid

Jeg skjelver av at jeg er sliten og har vondt både her og der, men allikevel klarer ikke kroppen og overtale hodet om å bli hjemme. Jeg vil sette ut de siste plantene i parsellen og dette gjør jeg. Uten om å sette ut plantene ble det litt luking og rydding før det siste av energi forsvant fullstendig.

Nå sliter jeg med å holde meg sittende, men jeg trengte nok mentalt å gjøre noe så jeg angrer ikke, får heller bruke uka på å sove på frem til desu neste helg.

 

I parsellen så jeg en nydelig stor sommerfugl, først trodde jeg den kanskje var falsk siden den var så stor og satt så stille, men når jeg kom nærmere så jeg at den var ekte.


Day 29- worst horror movie (30 days horror movie challenge)

det finnes sikkert en del filmer jeg kunne ha skrevet opp her, jeg vet jeg har sett alt for mange filmer som har hvert smertefullt dårlige, og mange jeg har gitt opp på. Problemet er at jeg ikke har brukt energi på å huske navnene eller handlingene i disse filmene, så når noen spør meg må jeg innrømme at jeg er helt blank.

 

Gå igjennom filmanmeldelsene mine og jeg vet du vil finne noen elendige filmer der.

middagsgjester

Det er ikke ofte jeg får middags gjester, så det gjorde nok dette besøket litt ekstra spesielt.  Det ble ikke avanserte middagen, men det ble nok og vi koste oss. Tror også at kattene satte pris på litt liv i leiligheten.

 

Barna fikk med seg wii maskinen min på hjemlån, med en hel haug spill.
kino og senterdager

Hvem velger å se på kino klokken 12.30? dette kommer nok alltid til å være noe jeg vil lure på.

Men selv om det var tidlig var det koselig og filmen fikk terningkast 4 av fetteren min (10år) og terningkast 5 av kusina mi (12 år) jeg er enig med fetteren min, men kanskje ikke på grunn av de samme kriteriene et terningkast på 4.Etter filmen gikk vi på tgr og fikk grillpølser, så tittet vi litt i butikkene på senteret før vi tok turen hjem til meg. På meny fikk vi også hver vår lille pinne is.

Hjemme hos meg var det litt uenighet om man skulle spille wii eller ps3, endte med at kusina mi spilte 20 minutter ps3 og fetteren min spilte james bond på wii resten av tiden.

Mens fetteren min spilte fikk kusina mi lage seg et par øredobber, hun er nok litt hektet nå J 

Nå skal de ut å kjøpe fotballutstyr før de kommer tilbake og vi spiser middag sammen.

en premie til glede for fler

Jeg var virkelig overasket da det dukket opp en konvolutt i posten min som hadde håndskreven adresse. Ikke ventet jeg noe spesielt og håndskrevet adresse pleier sjeldent å være reklame eller fra kommunen.

Jeg var på vei ut døra, men tenkte jeg skulle ta en rask titt for å se hva det var, og når jeg åpnet opp konvolutten falt det kino billetter ut. Det var tre billetter som falt ut og jeg plukket opp alt sammen og la det i postkassen igjen, jeg var på vei til å møte mamma på senteret og hadde ikke tid til detaljer.

På veien til senteret ringte jeg tanta mi og fortalte at jeg hadde vunnet fire billetter til en kino film og at jeg gjerne ville ta med fetteren og kusina mi. jeg gjettet på at det var fire, for det er sjeldent en premie er 3 billetter, og jeg forsto jo med en gang at det var en premie.

Premien var forresten fra Bosch.

Så i dag var jeg og byttet inn tre gavebilletter inn i tre ordentlige billetter, så i morgen skal vi se på Epic. Siden den siste kusina mi ikke kunne være med får hun den siste billetten om hun vil ha den, ellers lodder jeg den ut.

Tommy Hilfiger klokke?

Reklame | Trybe

Fikk mail i dag fra likenshare om at de søkte etter noen som kunne prøve ut en klokke fra Tommy Hilfiger. Ikke så veldig overaskende er det bare et lite utvalg som får lov til å være med på denne testen, og jeg hadde hvert utrolig heldig om jeg hadde hvert en av dem.

Klokkene det er snakk om er fra serien «le vöyãge seafãr-iüs» ? et maritimt eventyr og de er vann resistent ned til 30 m. dette er et stort poeng siden jeg har en tendens til å ødelegge klokkene mine fordi jeg glemmer at jeg har dem på meg.

Og ja jeg vet det er forskjell mellom å være vanntett og resistent, men det er i vasken, regnet eller andre vann aktiviteter som pleier å ha skylden. Og jeg synes ikke en klokke er grei om den ikke sitter så komfortabelt på armen at du glemmer at den er der etter noen dager.

For å bli aktuell for denne testingen må vi først igjennom det harde valget med å plukke ut en klokke. Valget sto i mellom Reese 38mm, Brady 46mm, Hadley 30mm, Hayley 40mm, Andre 40mm og Andre 40mm (de to siste heter det samme men ligner ikke hverandre)

Mitt valg sto i mellom Reese og Hayley, men bildene var så små og jeg var ikke smart nok til å google dem før etter jeg hadde valgt. Ikke det at jeg angrer på valget mitt, jeg valgte Reese siden den vil passe best til hvordan jeg kler meg.

På nettsiden jeg gikk inn på er dette beskrivelsen av klokka

? Stylish women's quartz watch in white and silver-toned stainless steel

? Round case with white dial, logo print around the rim

? Tommy Hilfiger flag in the centre

? White silicone strap with logo flag embossed on the...

Dette ville ha hvert en utrolig ting å få lov til å teste ut.

 

Innlegget er  sponset, ønsker du å prøve ut produkter og fortelle venner og familie om dem, prøv likenshare

 

grillfest i nabolaget

hjemmelaget hvtløks smør er best

er blr det gjort klart til festgod hamburger

og en til når jeg er ferdig med deg førstedet ble mer mat en planlagt, spiste en bakt potet litt senere, maisen får jeg lage en annen dag.

takk for en koselig kveld

pakke i posten

men denne gangen var det ikke til meg, mamma bestilte noen varer på nett og vi brukte min adresse, hun fikk ca 33% av varene i dag.

bonus dager - jeg tok litt av

I dag startet bonus dagene på Lambertseter, og selv om jeg egentlig bare skulle titte når jeg var innom og kjøpte sun block til brannsårene mine og katte sand, klarte jeg ikke å la være å titte innom alle butikkene, og slikt blir det dyrt av.

Jeg hadde planlagt å kjøpe overraskelsesposer på glitter, men ikke i dag. Men de ga bort goodie bag med kjøpene og jeg ville ha en slik, så jeg kjøpte dem i dag. Samtidig kjøpte jeg noen øredobb basis og et pannebånd.Det kom på 300 kr akkurat og jeg fikk godiebaggen min (handle for 250 for å få)

Jeg endte på apoteket for å kjøpe sun blocken ? faktor 50 burde holde 1 grads forbrenningene mine trygge. 2 grads forbrenningene er somregel gjemt under sko og sokker, så de er ikke så utsatt for sola.Jeg så litt på salget på Lindex og endte opp med å kjøpe meg en t-skjorte og tre truser (3 for 2 på trusene) dette kom også på mellom 250 ? 300 kr.Det var ikke mye av det jeg kjøpte på nille jeg kunne ta bilde av, men i posen ligger det diverse gaver til folk.Det ble litt grillmat på meny, jeg skal grille med nabolaget til mamma i kveld. Hamburger, bakt potet, mais og så skal jeg lage eget hvitløksmør.

 

På parfymeriet ble det noen neglelakker, ikke helt sikker på om jeg skal beholde dem selv eller gi bort noen på bloggen, de kostet 10 kr stk. kjøpte også en blush fra YSL og lipgloss fra Dior. Fikk med prøve på to dior produkter (bb krem og maskara)Til slutt var jeg innom tiger og kjøpte meg en smykke kaktus til 30 kr og en rive til kjøkkenet mitt for 20 kr. 

Avsluttet med å hente pakke på postkontoret og kjøpe lotto på narvesen.

ricola lakris

Reklame | Trybe

Jeg hadde hørt at denne var god før jeg prøvde den, men jeg var ikke forberedt på smaken som traff når jeg puttet den første inn i munnen min.

Noe så godt!

De har klart å lage det jeg synes er en perfekt blanding av lakris smaken. Ikke for søt, ikke for stram, ikke salmiakk og forfriskende.

Jeg slet litt med å stoppe og spise dem, og kom etter hvert på at jeg kanskje var sulten, problemet med lakris smaken er at det er lite du kan spise rett etterpå.

 

Så anbefales ikke før mat, men gjerne når du har lyst på en god smak i munnen. Fikk ikke testet ut hvordan den virker på sår hals, men mine erfaringer med merket er at de er gode til dette.

 - jeg har fått prøve produktet igjennom likenshare

kattemat prøver blitt tatt godt i mot

Den siste uken har 3 venner av meg som har katter fått lov å prøve pro plan sin kattemat. Det virker som om kattene er enige om at denne maten er kjempe god. Den går vist ned på høykant og er både bra for nyrene, pelsen og fordøyelsen til katten.

 

Jeg har fått prøve pro plan igjennom buzzador og fått prøvene igjennom her også. Jeg har fortsatt to prøver som skal deles ut, men det tar litt tid å komme i kontakt med alle nå rett før sommerferien.lyst å prøve produkter og dele erfaring med vennene dine? prøv ut buzzador her

film: Man of steel

Hoved saklig var filmen som forventet. Klippene fra super man sin barndom var nesten alle i traileren og ble presentert som minner bakover i tid. Vi møter Clark mens han jobber på en fiskebåt et sted, han blir ikke sett på som den beste arbeideren, men da de får inn nødsignal fra en olje Platform forsvinner han plutselig. redningsmannskapet har gitt opp å redde de som er igjen på plattformen når Clark kommer frem med den, han holder plattformen oppe slik at de andre kan evakuere.

Men ting forandrer seg når noen forskere finner en ting langt nede i isen. De vet ikke hva det er men Clark får mistanke og reiser dit, der er også Louis Lane. Det er her de møtes for første gang og han finner ut av hvem han virkelig er. Han redder livet til Louis og hun bestemmer seg for å følge mytene han har lagt etter seg for å finne han.

Clark har ingen planer om å gjøre seg kjent i verden, men da en gjeng fra planeten hans kommer og krever å få han utlevert må han velge mellom å stole på menneskene eller la dem få straffen for og ikke vite hvem han er.

Dette er en film full av action, men i motsetning til mange andre supermann filmer er det mer følelser i filmen. Og da snakker jeg ikke om et kjæreste forhold, men følelsene som går igjennom Clark mens han prøver å finne ut av hvem og hva han er og vil være.

 

Det var noen sener med lys som virket feil og irriterte øynene mine, men uten om det var jeg kjempe fornøyd. Kanskje jeg ikke levde meg helt inn i alle action senene, men tror det er bare meg.

 

natt premiere man of steel

Jeg møtte som vanlig opp i god tid, men ikke så god tid som jeg pleier, jeg var nemlig 15 minutter senere enn planlagt og rakk å få tekstmelding av Stine som lurte på om jeg hadde sovnet. Tekstmeldingen fikk jeg i det jeg gikk inn hoveddøra på Colosseum kino. Hadde sikkert rukket å komme frem før hun sendte den om jeg ikke hadde stoppet for å ta noen bilder.Dagens spørsmål var tydeligvis, å skal du også se man of steel, etter som man møtte på kjentfolk, min irritasjon over dette teite høflighets spørsmålet klarte jeg heldigvis å skjule. Halo, du er på Colosseum kino midt på natten og kun en film vises, hvorfor tror du folk er der?

Akkurat som det var overfylt med kvinner under twilight premierene, var det her overfylt av unge menn. Jeg var faktisk ganske overasket over dette, at det var så få kvinner der. Trodde supermann var litt universalt når det kom til slik sortering, sikkert bare jeg som ikke forstår meg på det.

Jeg kjøpte meg som vanlig popkorn i stor kiosken, og holdt på å hoppe av glede da jeg så det sto cola glass på toppen av hyllene. Jeg spurte i kassen om det var mulighet for å kjøpe dem og svaret var at jeg fikk med meg to om jeg kjøpte en dele meny.  For en gangs skyld hadde jeg tenkt å være smart og kjøpe med meg en ekstra drikke og annet godteri før jeg kom. Men jeg måtte jo ha disse koppene og skulle allerede ha en stor meny, så jeg tok med meg en ekstra brus også. Glassene var absolutt verdt det.De av oss som hadde stilt oss ved inngangen tidlig slapp inn, og vi kom til en sal fylt opp med gaveposer fra outland, det lå en pose på hvert sete. I posene lå det to tegneserier. Tusen takk outland.

 

Men for en eller annen merkelig grunn stengte de dørene igjen og vi som kom først fikk sitte og vente en stund, dette gjorde ikke noe, bedre å sitte inne i salen å vente en å stå utenfor. Tegneserier hadde vi også til å underholde oss med. Da jeg tok opp 3d brillene mine så jeg at det var dype hakk i dem og etter en rask test ble det klart at jeg måtte kjøpe nye.Stine løp ut og ordnet det for meg, og før hun kom tilbake startet de å slippe inn folk igjen.

Som vanlig på premierene ble det delt ut noen premier, disse var teipet under setene denne gangen, ikke trekning. Vi vant ikke noe, men det gjorde heller ikke noe, jeg var der for å se filmen jeg har gledet meg veldig til.

 

Filmen var for det meste som forventet og stemningen i salen var perfekt for en premiere visning, jeg koste meg veldig.

på hold

Dagen I dag har hvert på hold. Ikke har jeg turt å starte med noe spesielt, for jeg ville orke filmen i natt og ikke har jeg hatt mye krefter heller. Var å handlet mat og senere kjørte en tur med stolen for litt frisk luft og hjelpe mamma litt.

Ellers har det hvert the Sims live sending og the last o fus spilling.

Dette kombinert med masse katte kos

 

Men nå skal jeg dra ned på Colosseum og se film, god natt alle sammen.

da blir det en kald dusj

Den blir nok ikke iskald, men rundt kroppstemperatur, kanskje litt lavere.

En temperatur som ikke irriterer den bendte huden min, har akkurat klart å roe ned smertene på hånden og fått foten ned til bare irriterende svie.

Etter dusjen blir det sove tid, latt meg selv være litt ekstra oppe i dag fordi jeg må holde meg våken lenge i morgen.

 

natta

film: 1408

En forfatter reiser rundt på hoteller hvor det skal spøke for å så skrive reiseguider om dem etterpå. Han har besøkt mange av de mest hjemsøkte stedene og aldri sett et spøkelse og han tror ikke på dem. Allikevel gir han hotellene karakter etter hvor skremmende de er, gjerne etter historie, hvordan rommene og omgivelsene ser ut osv?

 En dag får han et postkort fra et hotell hvor det står ikke gå inn på rom 1408 ? det tar han ikke lange tiden å finne ut av dette blir 13 til sammen, men da han ringer for å bestille rommet får han beskjed om at det ikke er tilgjengelig.

Ved litt juridisk bistand finner han ut at de ikke kan nekte han rommet så lenge det er i bruk og ikke opptatt. Han tror de på hotellet gjør det så vanskelig for han å få rommet for å bygge opp om historien dems. Ingen har overlevd lengere enn en time i det rommet siden hotellet ble bygget. Det er ikke noe spøkelse som går igjen eller noen annen fascinerende historie, rommet er vist bare ondskapsfullt.

Etter å ha gått inn på dette rommet er han aldri mer en skeptiker.

Filmen satte seg i hodet mitt og jeg har tenkt litt på den etter at jeg så den, men ikke nok til at jeg husket hvilken film jeg skulle skrive om i dag, og jeg måtte inn på nettflix å se hva siste sette film var, men når jeg så coveret husket jeg filmen. Det som satte seg i hodet mitt var nok det jeg ikke likte med filmen.

Det virker som om de har prøvd å putte inn alt av skrekk i en pakke og det blir bare forvirrende. Innimellom er det non som dukker opp og skremmer, andre ganger er det helt klart psykoser. Du har alt fra bildene på veggen og vinduet som smeller igjen.

Når han resonerer seg frem til at han må ha blitt dopet ned og bare må holde ut til stoffet forsvinner, forstår jeg ikke at han ikke bare legger seg til å sove. Om du er sikker på at det er hallusinasjoner grunnet det du har drukket, ja da lukker du øynene og venter på at det går over.

 

Day 24- horror movie character that describes you

ja, du sier ikke det, og jeg som trodde jeg var så unik at det ikke fantes noen som lignet på meg, men siden det er en utfordring får jeg jo sette meg ned å lete. 

første stikkord må være heks, så har vi noe å gå etter. foresten kom jeg nå på at det ikke måtte være den slemme, det hjalp litt. det finnes mye raseri i meg så jeg kunne kanskje ha valgt carrie. utenfor, moobbet og raseri. men jeg endte opp med  Sarah bailey. en ung jente som havner på utsiden på den nye skolen sin,men blir venner med tre wannebe hekser. men mens de kan kalle på å låne krefter, finner hun ut at hun har ekte krefter på egenhånd.

denne filmen elsket jeg når jeg var 14-15 år gammel

 

noen har prøvd å lage mat igjen.. aulitt vanskelig å se, men har ca 14 brannsår i forskjellige størelser på hånden og tre på foten. den på foten er verst siden oljen satte seg i sokken og fortsatte å brenne til jeg fikk kastet den av.

sitter fortsatt å kjøler både hånden og foten ned.

fin og varm dag på verandaen

Jeg startet dagen med å handle mat, men jeg må virkelig ha hvert i god form i dag for innen varene var satt på plass var hele kjøkkenet ryddet, benker vasket og til og med kjøleskapet vasket ned. Se jeg kan jeg også hvis ikke smertene og utmattelsen slår meg ut først.

Jeg tok sen lunsj på verandaen, bagett med ost og skinke. Mens jeg satt der tenkte jeg at jeg burde prøve å få opp hengekøya. Jeg må bare innrømme at det har jeg ikke klart, tauet jeg brukte til å feste den med var ikke sterk nok og jeg havnet på gulvet.

Men jeg hadde mye moro med å finne på løsninger og kattene hjalp gjerne til, spesielt når jeg lekte meg med tråer.

Jeg ga opp hengekøya og satte meg og solte meg på en stol, men den store kosen kom aldri, de nykjøpte druene mine var sure og ekle og spise og jeg fikk ikke spilt de. ( ikke noe nytt at det er vanskelig å se skjermen i sola da.

Tilslutt var jeg bare oppgitt og lot frustrasjonen gå utover bikinien min, jeg har egentlig ikke noe bikini som passer, og jeg satt og små irriterte meg over hvordan designet på den jeg hadde var dårlig. Den er stor nok, men for slakk over puppene slik at de faller ut. Alt de hadde trengt var ett sting på hver side for å stramme opp?

Et sting kan jeg klare selv, og plutselig var dagen vider reddet og jeg har en bikini jeg kan bruke.

 

Nå sitter jeg inne og vurderer å dra på senteret og kjøpe karabinkroker, slik at jeg får hengt opp hengekøya. men må holde meg inne en liten stund til først, og drikke mye, allerede på grensen til å få solstikk. 

grill dag

Hvert hos pappa, Ragnfrid og lillesøster og grillet. Hatt det kjempe koselig.

Annie hilser velkommen ved å slikke leggene mine, senere står hun å venter spent i toppen av trappa mens jeg kommer inn.da vi setter ogg ut i hagen får annie kose seg på fanget mitt, her etterlater hun et tydelig poteavtrykkannie avslører at maten lukter godt

og vi har fått fyr på grillen

noe av maten som skal grilles

og litt tilbehør

vi blir 6 til bors, om lillesøster og venninnen hennes dukker opp igjen.

da var maten på grillen

far og datter, du ser hvem grill sjefen erfotball kamp er over og lillesøster og venninne er på plass ( bedre sent enn aldri)

desert


i løpet av grillmiddagen klarte en liten hund å snike seg inn i hagen, selv om hunden hadde bånd fikk ikke eieren den tilbake under gjerdet og derfor slap de han fri slik at eieren kunne komme rundt og plukke den opp. hundene var overlykkelig for litt ekstra tid sammen.

 

apocalypse challange sims 3 ( midlertidlig utkast)

om jeg får det til skal det følge med verden, hus, familier og historie.

hva synes dere? noen ideer? feil?

Apocalypse now

-          Starter i bunker med folk, valgfritt hvilke av personene du vil spille. Ingen andre deg kan forlate huset (trykk på dør og steng for andre enn deg selv) ikke lov å bygge på eller kjøpe nye møbler. Alle belønninger er forbudt.

-          Selv om det er flere Sims i bunkeren får du kun styre 1 (hvis du gifter deg kan du styre partneren din også)

Militær: åpner for jobb i politi, kriminalitet, brannvesen, helsevesen

-          Barn og ungdommer kan gå på skolen

-          Voksne kan forlate huset på dagtid

-          Overflaten av tomta kan brukes

Politi:

-          Du kan kjøpe deg egen tomt og flytte inn der (du får ta med deg 1000 simlioner pr sim, men kan bare ta med deg ektefelle og barn)

-          Du kan sette opp ferdigbygdehus på tomter i nabolaget og flytte andre simmer fra bunkeren dit (du kan ikke kaste ut simmer, men må kjøpe hus)

-          Du kan bevege deg fritt på indre krets

-          Du kan bruke tyverialarm

+ Forensics Branch:

-          Åpner jobb i vitenskap

-          Awards: Meditative Trance Sleep

+Special Agent

-          Åpner for jobb i buissnesses

-           Awards: Observant

Kriminalitet:

+ Evil

-           musikk, skuespiller

-          Du kan bevege deg fritt over hele verdenen når du ikke er i jobb

-          Awards:, Haggler, Alpha Dog, Hotel Mogul

+ Thief

-           Private Investigator ,Ghost Hunter

-          Du kan kjøpe egne møbler over 1000 simlioner

-          Awards: Raised by Wolves, Rebel Influence, Opportunistic

brannvesen: jobber: inventor

-          kan nå bruke brannalarm og peis

-          kan bygge på husene

-          kan kjøpe fellestomter

-          awards: Steel Bladder,

 

 helsevesen:

-          jobber: Culinary,

-          du kan nå ha sex uten å prøve å få barn

-          badekar, svømmebasseng og boblebad er tilgjengelig (legg merke til pris begrensning om du ikke har åpnet kriminalitet)

-          du kan fiske

-          du kan reise på ferie

-          awards: Simmunity,

vitenskap:

-          jobber: Teacher, Video Game Developer, fisher

-          du kan så og høste inn planter

-          du kan sette ut planter og andre ute ting på egen tomt og felles arealer (se begrensninger på arealer under brannvesen)

-          kan ta i bruk elektroniske ting (se begrensning om pris under kriminalitet)

-          awards: Fertility Treatment, Fertility Treatment for Pets, Nerd Influence,

Business:

-          jobber:  , Professional Sports, Political,

-          du kan nå handle I butikkene

-          du kan nå selge ting

-          kan bruke tjenester

-          awards: Office Hero, Suave Seller

Culinary:

-          hestetrener, gartner

-          Du kan nå lage egen mat

-          Du kan ha alle slags form for husdyr

-          Du kan spise ute

-          Awards: Speedy Cleaner, Discount Diner, Prepared Traveler, Pet Hygienator, Bottomless Pet Bowl, Strong Stomach,

Magiker

-          Fortune teller

-          Du kan nå gjøre deg om til magisk vesen

-          Awards : Teleportation Pad, Magic Hands, Permanent Mermaid

-           

Skuespiller

+ Direktor:  

-          Stylist, interiør design

-          Awards: Complimentary Entertainment, Map to the Stars,

+ Actor:

-          Journalism, deltidsjobber

-          Du kan dra på utesteder

-          Awards: Never Dull, Eye Candy, The Next Big Thing, Always on the List,

Lærer:

-          Daycare, Skulptør, maler, forfatter

-          Du kan velge bort livsønske (velge livsønske selv)

-          Awards: Multi-Tasker, Change Lifetime Wish, Fast Learner, Super Smart Pet,

Maler:

-          art appraiser

-          awards: Dirt Defiant, Competitive Eater

Professional Sports:

-          sport agent

-          Du kan nå se på konserter og kamper på arenaen.

-          Awards: Fast Metabolism, Above Reproach, Equine Zen, Jock Influence,

Journalism

-          Sanger, akrobat, magiker (de kan ikke dra på turne om ikke politikk er låst opp)

-          Awards: Master of Seduction

Investigator

-          Awards: Inappropriate but in a Good Way, Inheritance, Fearless Voyager, Uncharted Island Map,

Ghosthunter

-          Awards: Stone Hearted, Immortal,

Fortune teller

-          Awards: Collection Helper, Change of Taste, Dusty Old Lamp, Philosopher's Stone,

musikk rock/ symfoni

-          Du kan ha fest

-          Awards: Legendary Host, Carefree, Lungs of Steel,

Politikk

- du kan reise på ferie

- Awards: Long Distance Friend, Jetsetter, Excellent Groupie, Clean Slate, Alpha Pet,

Stylist

- awards:  Attractive, No Jealousy, No Bills Ever,

- du kan nå bruke kommoder og speil til å forandre på utseende til simmene

interiør design

-          awards: Fireproof Homestead, Perfect Host,

gartner

-          Awards: Super Green Thumb, Gardener?s Delight, Born to Cook, King/Queen of the Fae, Mermadic Kelp,

Oppfinner

-          Awards: Food Replicator, Hover Bed, Clone Voucher, Clone Voucher for Pets, ExtraordinAIRe-Inator, Flying Vacuum, The Cloud-inator 9000, Climatron Control Unit,

Skulptør

-          Awards: Professional Simoleon Booster, Efficient Inventor

Video game developer

-          Awards: Professional Slacker, Vacationer, Motive Mobile,

Sport agent

-          Awards: Mid-Life Crisis, Body Sculptor,

Art appraiser

-          Extra Creative, Artisan Crafter

Sanger

-          Awards: Hardly Hungry, Watering Hole Regular, Festival Frequenter,

Akrobat

-          Awards: Entrepreneurial Mindset, The Hustler, Better Mixologist, Engaging, That Was Deliberate,

fisker

-          Awards: Learned Relic Hunter,  All Weather Champion, Immune To Cold, Immune To Heat, Friend of the Kraken,

heste trener

- du kan nå ta med resten av dyrene dine på show

- awards: Vomit Machine, Best Behavior, Never Nauseous, Fearless Foals, Steel Bladder for Pets, Lucky Mount, Atomic Grazer, Friend of the Herd, Beloved Animal, Desert Pony, Super Swank Pet Bed, Celestial Salt Lick, Self Cleaning Box Stall, Animal Expert,

Forfatter

-          Awards: Bookshop Bargainer, Acclaimed Author, Honorary Degree,

daycare

- kan nå kjøpe leker til barna som bare underholder

- du kan velge traits når denne muligheten er åpen.

 

Awards: Moodlet Manager, My Best Friend, Super Nanny, Attitude Adjustment,

Sybil giftet seg ( og fikk et barn på kjøpet) sims 3

sybil giftet seg med alene faren Riley, og når han flyttet inn tok han selvfølgelig med seg datteren sin. nå kan ikke datteren hans være med å tjene opp poeng for challangen, men det betyr ikke at hun ikke skal vokse opp i et hjem fullt av kjærlighet og støtte.

Riley

lw: celebrated five-star chef -

t: good sense of humor, family oriented, natural cook, fugeral, friendly.

blir ikke lagt ut klesbilder av han før han blir eldre, liker ikke å gjøre om på simmene som flytter inn i spillet, det ødelegger litt av sammensetningen. 

middelalder innkjøp

selv om hove planen var å se på ting og kose seg, endte man opp med å bruke penger.

uten om et kandisert eple med kokos og en solo, kjøpte jeg dette:

honning med bringebær, honning med eple og kanel 60 kr stk ( smaksprøver der de solgte dem)

perler 50stk for 100 kr

to drageannheng 100 kr stk
sommer sol og middelalder (bilder)

 

på vei inn til plassen

en søt hundpil og bue skyting meg

maren


britt
mye fint å se på
yngste middelalder deltager?


sosial

trøtte


morsomme fløyter, fikk prøve. tanta mi kjøpte en
endelig, kandisert eple


verving til prinsesse skole


runerda er jeg på vei til oslo middelalder festival

Oslo Middelalderfestival

Program  Oslo Middelalderfestival 2013.

Lørdag:

Åpningstider: 11:00 ? 18:00

I Gildeteltet ?Den halte galte?:

12:00 ? Virelai

12:45 ? Gyklarkompaniet Bastardus

13:30 ? Patrask

14:15 ? Virelai

15:00 ? Kåring av beste middelalderdrakt / Patrask

16:00 ? Gjøgleren Maximus Heratikus

16:45 ? Patrask

Ridderarenaen:

14:30 - ?Det store slaget? 60 barn kan delta, påmelding ved Tidsreisers leir

16:00 - Ridderturnering til hest med De Norske Frilansene

17:00 ? Historisk Bueskytterkonkurranse ?  påmelding hos Middelalderforeningen i Hedmark

Arkeologi for barn

Myteplassen:

12:30 / 15:00 / 16:45 ? ?Om Guder, Helter og Småfolk?, fortellerteater med Jerker Fahlström

13:30 / 15:30 ? ?Lokes barn?, fortellerteater med Fabelakt

Markedsplassen:

12:00 ? Gjøgleren Maximus Heratikus

13:00 ? Jens Narr

13:30 ? Lær middelalderdans med Virelai

14:00 ? Gycklarkompaniet Bastardus

15:30 ? Jens Narr

16:30 ? Gycklarkompaniet Bastardus

17:00 ? Lær middelalderdans med Virelai

Historiske omvisninger:

12:30 ? Mariakirken og Kongsgården

13:30 ? Clemenskirken og datering av byen

14:30 ? Hallvardskatedralen og Bispegården

15:30 ? Mariakirken og Kongsgården

16:30 ? Olavsklosteret

Møt opp ved boden til Middelalderbyen Oslo ? Ladegården

Ved Broen:

13:00 - Hærkamp med Víkverir

14:00 ? Kampoppvisning med Oslo Kunst des Fechtens ? Historiske fekteteknikker, moderne sport

15:00 - Hærkamp med Víkverir

Prøv bueskyting med Middelalderforeningen i Hedmark

Kongshirden 1308s leir:

Åpen leir og levende historieformidling

12:30 ? Hærbunadspåkleding ? Se stridsutrustning for folk i ulike sosiale klasser anno 1308

14:30 ? Middelalderens våpen og rustning ? Se skarpe våpen testet på rustning og griselår

15:30 ? Klesdrakter anno 1308 ? Kongshirden viser den brokete sannhet

Tidsreisers leir:

12:00 / 16:00 ? Fortellerstund

13:00 / 17:00 ? Mini-Eventyrspill

Hele dagen: Sverdkamp, bueskyting, hnefatafl

Sporadiske aktiviteter: Lekene Bergtatt og Bøtteballett

For barna ? På odden:

12:30 / 13:30 / 15:30 - Prinsesseskole med Dronning Eufemia og Munnskjenk munk Marius

13:00 / 14:00 / 15:00 - Ridderskole med Friknektene, påmelding ved ridderskolen (20 barn hver gang)

Åpen leir med Friknektene

 

Med forbehold om endringer ? Oslo Middelalderfestival 2013

Day 21- best horror franchise

finale destination 

En serie med filmer som jeg elsker, men jeg må innrømme at kvaliteten har hvert litt usikker de siste filmene.

En person får et blikk inn i fremtiden og ser en forferdelig ulykke den personen og mange andre dør i. når hun våkner opp av dette synet redder personen noen liv (men stopper ikke katastrofen). Dessverre var det meningen at alle disse skulle dø, så døden forfølger dem til den får hentet dem igjen. I de fleste filmene i samme rekkefølge som de skulle ha dødd i ulykken, med unntak av en av filmene, der det går motsatt vei.

De overlevende prøver å forstå hva som skjer og finne måter å overleve videre på.

 

Ulykkene er favorittdelene mine av filmene og det er disse jeg legger ut under.

 

 

 

 

 

så snilt av naboen

Håper jeg ikke må bruke rullestolen med det første.

 

( det er forresten ikke lov å oppbevare sykler i oppgangen, jeg spurte spesielt for å få lov til å ha rullestolen der)Sykkelen er også låst, slik at den ikke kan trilles vekk, men må løftes eller dras vekk. 

the last of us - endelig

Da jeg dukket opp i butikken ved 1 tiden, pustet han bak kassa lettet ut da han hørte at jeg hadde forhåndsbestilt, for ellers var de utsolgt. Da han så jeg hadde bestilt den dyre pakken var han litt imponert også.

 

Dette er forresten det jeg har gjort i dag? har akkurat møtt Bill, for dem som lurer på hvor langt jeg har kommet i spillet, skal samle bildeler.


nå er det en liten matpause før jeg fortsetter videre

Trodde feil

Trodde problemet ville være å ikke bruke mye penger i byen, jeg tok feil, problemet er å ikke kaste seg i en drosje hjem og sette på spillet.

liten og rask bytur

Det er i hvertf all planen.

I går kveld satt jeg og spilte Sims 3, for jeg har en sterk følelse for at det blir lite Sims tid når jeg får det nye spillet i hus. Jeg har ventet på the last o fus veldig lenge og gleder meg til å dra ned å hente min kopi av spillet. Dette spillet var jo grunnen til at jeg kjøpte ps3.

 

Så er det å se om jeg klarer å reise ned og rett opp igjen, eller om jeg må ta å titte litt når jeg først er der nede.

skrik!!!

Noen gang følt at du må skrike, hvis ikke du skriker kommer du til å bli gal?

Jeg vet ikke om det er smertene, frustrasjonen eller håpløsheten som er verst nå.  Mamma vil ha meg til legen, men jeg føler det er bortkastet, de kan ikke se smerte og om de gidder å måle senkningen min vil den vise at jeg har en infeksjon. Men de kan jo ikke finne noe galt med meg så de tar blodprøver og kanskje urinprøve bare for å få det samme resultatet. senkning høy, smerter, betennelser men ellers viser ingen tegn til å være syk.

 

Hadde jeg kunnet hadde jeg satt kroppen min under ed på en vitnestand, så skulle den kunne forklart legene selv hva den holder på med.

test av Blousey fra lush

For et merkelig innhold, minnet meg mest om rabarbrasuppe i utseende. Lukten var helt forskjellig fra det jeg var vant til fra lush produktene, den var full av krydder dufter. Min første tanke var at denne hadde jeg kunnet lure på en gutt, om de synes den lukter for mye kan man si at han kan unnskylde seg med og hatt mye krydder på pizzan.

Den var ikke drøy i bruk, sommange andre lush produkter er, og den falt ikke helt i smak.

 

Håret mitt ble veldig livlig og elektrisk med denne sjampoen, noe jeg ikke trenger ekstra hjelp med.

dette bildet er tatt 16-17 timer etter vask, jeg har sovet etter vasken og gredd håret mitt for en time siden.

har høretelefoner over hodet som holder håret litt nede, menjeg får det ikke ned.

Blousey

hva lush sier om produktet:

En fyldig og fuktgivende shampo som vil la alle verdens farger skinne gjennom. For skadet, bleket eller naturlig skjørt og sprøtt hår. Tilfør litt krydder i tilværelsen! 
250g
 

 

Fresh Banana (Musa paradisica), Pimento Berry, Fair Trade Organic Cloves and Star Anise decoction (Pimenta officinalis, Eugenia caryophyllus and Illicium verum),Ammonium Laureth Sulfate, Glycerine, Propylene Glycol, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Soya Lecithin,Lauryl Betaine, Cocamide MEA, Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Perfume, Rose Oil (Rosa damascena), Blackcurrant Absolute (Ribes nigrum), Thyme Oil (Thymus zygis), Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis), Juniperberry Oil (Juniperus communis), *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Citronellol * Occurs naturally in essential oils
Vegan

velkommen til Sybil Draconem (sims3)

den forrige familien min ville ikke lagre lengere og jeg starter nå en ny - Draconem legacy i dragon vally

dette er Sybil

livsønsket:  the fairy tale finder

personlighet: childlish, animal lover, charismatic, handy, gatherer


 

Day 19- best use of gore (30 days horror movie challenge)

Jeg blir ikke så veldig påvirket av blod, innvoller eller andre sener som faller innenfor denne sjangeren, men det jeg sliter med er øyne. Det er en innebygget frykt for å få ting inn i øynene eller at øyet faller ut.

 

Jeg er nok mer opptatt av historiene i filmene enn slike skrekk elementer. 

kattenes første møte med proplan Delicate

Som jeg skrev i går, så fikk jeg jeg en pakke fra buzzador som inneholdt kattemat. Denne skal kattene mine få prøve en stund å se hvordan de liker. I går var første introduksjon og det virket som om den falt i smak, i hvert fall hos Sirius.

 

vanlig mat på plass

men kattene er ikke dumme og forstår at det er noe mer på kjøkkenbenken

sirius tviler ikke et sekund over hvilken skål han skal velge

luna kommer og lukter på, men er litt mer skeptisk og ender opp med å spise av den gamle kjente.

jeg får prøve purina pro plan igjennom buzzador og skal dele mine erfaringer med produktet med dere.

lyst å prøve ut produkter for å spre budskapet videre, meld deg på buzzador her

kjøkkenet fult av mat

I dag har jeg hatt brukerstyrt assistent på besøk, og etter at det vanligste husarbeidet var ferdig, startet vi med et kjempe mat prosjekt.

Fiskesuppe, lapskaus og chili pizza

Selvfølgelig lagde vi alt samtidig og om hverandre.

 

Det høres sikkert ut som et fullstendig kaos, men vi hadde kontroll. Og som resultat har jeg god og ordentlig mat langt frem i tid.
Day 18- favorite horror movie filmed in black and white (30 days horror movie challenge)

Jeg har bare sett en svarthvit skrekkfilm, og den likte jeg ikke.

Men jeg regner med at jeg kommer til like night of the living dead når jeg endelig får meg til å se den.

 

Svarthvit filmen jeg har sett og som jeg har er de dødes Skjern, jeg elsket boken, men slet litt med å henge med i når det var kveld og når det var dag i filmen. Dette irriterte meg såpas at jeg ikke klarte å henge med. 

tørste katter

I går skjedde det som aldri skal skje, og spesielt ikke en varm sommerdag, kattene gikk helt tom for vann. Jeg vet ikke når og når jeg fant det ut følte jeg meg som verdens verste person. Jeg har skammet meg i hele dag, men for å hindre at det skjer igjen har jeg satt opp en ekstra vannkilde for sommeren. Den gamle drikke fontenen til Sirius. Den ble tatt ned når luna kom fordi hun var så redd for den, men hun har blitt mye tøffere og nå var den mest spennende.


pakke fra buzzador - kattemat

Jeg er så dårlig til å vente på ting, og det føles ut som en evighet siden jeg fikk beskjed om at jeg var med i kampanjen, men tror bare det har gått en uke.Så i kveld skal kattene først få lov til å velge mellom gammel og ny mat, de får litt av begge stående fremme og fra og med i morgen skal de få prøve den nye maten alene. Katter er ikke så glad i forandringer så vi må gjøre det forsiktig.

Begge kattene mine er vant til å få nye ting å smake på, så de kommer ikke til å mislike maten fordi den er ny, blir veldig spennende. 

jeg skal også få lov til å dele ut hele 5 gratisprøver.

lyst å prøve produkter og skrive om dem, prøv buzzador her

likenshare pakke

Bak en stor pakke lå det en liten pakke fra likenshare og gjemte seg, jeg er nemlig så heldig at jeg skal få prøvesmake ricola lakris

. 

 

Nå ligger pakken med sukkertøy og venter på skrivebordet mitt, men den må nok vente litt til fordi jeg akkurat har spist middag.
lang handletur

Det hørtes egentlig ikke så mye ut når jeg tenkte frem planen, først en tur til plantasjen på Skullerud, så kjøpe inn mat. Men ting tar litt lengere tid når man kjører elektrisk rullestol enn når man kjører bil (eller sykkel)

Men bare for å gjøre saken verre, så hadde jeg kommet meg helt til Skullerud da jeg innså at jeg hadde glemt igjen lommeboken hjemme. Heldigvis gikk dette opp for meg før jeg kom meg helt ned til oasen, så jeg svingte av ved turstien opp mot grisern og kjørte hjem og hentet den.

Så var det tilbake til Skullerud igjen og inn på oasen, det er koselig å handle her og jeg sto å pratet litt med papegøyen. Jeg hadde egentlig planlagt å kjøpe meg softis på kafeen og slappe av litt før jeg reiste hjem igjen, men de vasket maskinen i dag, ble en eplekake bit i stedet.

Jeg fikk tak i 40 l jord, filt duk og non blomsterstenger til parsellen, og på vei ut kjøpte jeg med meg en krone is på vei ut, jeg var sulten.

Så var det å kjøre tilbake til Lambertseter og inn i parsellen, her møtte jeg en stakkars liten skjære som ikke kunne fly, det var ekstra synd på han fordi han ikke hadde vett nok til å hoppe inn i det høye gresset på siden og løp/hoppet foran stolen min hele veien inn (og tilbake). La fra meg tingene jeg hadde kjøpt, klarte til om med å bære jorden helt opp til parsellen før jeg kjørte rundt grøntarealet og ned til senteret.

Satte igjen stolen ved biblioteket og gikk ned å handlet i butikken, var mildt sagt surrete i hodet nå.

 

Nesten 4 timer tok handleturen, men det positive er at jeg har fått hvert mye ute i sola i dag.

night terror

I natt var en slik natt igjen, en natt som aldri ser ut til å stoppe og som setter sterke spor.

Voldtekter var tema for natten og jeg husker smertene i kroppen som om de virkelig hendte, det var så ekstremt at jeg lå å ba om at det skulle slutte, for merkelig nok viste jeg at det var drømmer, eller et helvete som gikk i reprise. Jeg taklet ikke mer og jeg tror signalene fra kroppen min var ganske klare fordi jeg våknet rett etterpå av kattepels som strøk over ansiktet mitt.

Selv om jeg våknet, var jeg ikke våken, jeg har minner om å gå rundt å sjekke dører i leiligheten, kaste sirkler rundt meg osv, men usikker på om dette var mens jeg var våken eller om jeg drømte det. det er klassisk natt-terror at marerittet blir med deg ut når du våkner, tar litt id før det slipper.

Endelig våknet jeg helt og jeg lå i senga på ryggen og stirret i taket, jeg lå å funderte på kattepelsen i ansiktet mitt, for det var ingen katt i senga når jeg våknet, men jeg mente jeg kunne huske at jeg hørte at en hoppet ned på gulvet.

Det var ingen tvil om at det var luna, pelsen kom på oversiden av hodet mitt og det er luna som klatrer på puta mi, Sirius klatrer på meg. den eneste konklusjonen jeg har kunnet komme frem til er at jeg sluttet å puste under marerittet, dette er langt fra første gang og heller ikke første gang en katt har vekket meg når det har skjedd.  ( somregel Sirius)

 

Første gangen hoppet han på brystet mitt som om han prøvde på gjenopplivning, men den gangen var ille, samboeren min hadde også rekket å våkne fordi han forsto noe var galt og at jeg ikke pustet. Men før han rakk å reagere som Sirius flyvende fra ingen steder.  Etter dette har han en tendens til å snike seg opp i ansiktet mitt og legge snuten ved munnen min for å kjenne at jeg puster, jeg tror det var dette luna gjorde da jeg våknet. Men i motsetning til Sirius er hun veldig skvetten og løp vekk når jeg våknet til igjen. 

Day 17- favorite 80's horror (30 days horror movie challenge)

Etter å ha lest igjennom lister og senere vurdert filmene jeg hadde sett sto valget mellom to filmer. Jeg måtte igjennom listene fordi jeg ikke aner når filmene jeg har sett kommer fra, og jeg må innrømme at det var mange grøssere på 80 tallet.

Hadde jeg sett filmen, hadde sikkert valget falt på Little shop of horror, men jeg har ikke sett den, selv om den ligger her og venter på meg, det er noe med det når alle anbefaler noe?

Valget blir dermed mellom the shining og the children of the corn

Hvilken film som er mest kjent og mest omtalt her er det ingen tvil om, og siden jeg allerede har skrevet om children of the corn velger jeg the shining.

Filmen som har gitt tvillinger et rykte for å være skumle og gjort at de aldri kan invitere voksne til å være med å leke.

En familie på tre skal passe på et avliggenes hotell igjennom vinteren, dette passer faren bra siden han trenger ro til å jobbe med boken sin. Moren og sønnen får et helt hotell for seg selv til å underholde seg på. Faren blir advart mot at man kan klikke av å være isolert så lenge, for mange år siden tok vinter vaktmesteren livet av seg, kona og de to døtrene sine.

Guttungen har noen overnaturlige evner og kan se og føle ting, han som jobber på kjøkkenet har samme gaven og før han forlater hotellet advarer han gutten om å gå inn på et av rommene.

 

Et hotell isolert fra omverden kan være skummelt nok i seg selv, men noe er ikke helt som det skal her, men hva?

 

the sims sin historie sett fra en spillers perspektiv - meg altså

15 år gammel og god veteran av simcity og simcity 2000, ja jeg vet at 3000 hadde kommet ut, men jeg var så fornøyd med min 2000 at jeg ikke gadd å oppgradere. Jeg skulle flytte fra den store byen og ut på landet, og siden jeg aktivt søkte venner der jeg skulle flytte var det kjent at det kom en Oslo jente, men ikke bare en Oslo jente, men en datafrelst jente.

Jeg smilte søtt til de to datagruppene som var i område, de var litt konkurrenter og begge to ville være den første til å få en jente i gruppa, men jeg lot valget ligge, jeg hadde ikke hastverk. Det var et nytt hus, plutselig hadde vi hage og folk å bli kjent med.

Det var ingenting jeg ønsket meg mer til 16 års dagen min enn the Sims.

Første gang jeg så reklamen for spillet satt jeg bare og skrek (jeg var en jente i fjortis alderen) og innen bursdagen min kom i august hadde jeg sett alt av reklamefilmer og klipp jeg kunne finne. Jeg fikk alt jeg ønsket meg denne bursdagen, selv det jeg hadde glemt å skrive opp på lista, men ikke the Sims. Men ingen fare, jeg hadde fått penger så jeg kunne kjøpe det (folk var litt usikker på prisen og hadde derfor ikke kjøpt det)

Jeg installerte spillet og alle mine planer om data og datagrupper var borte, jeg ville bare spille Sims.

Jeg kjøpte alle pakkene som kom ut og levde lykkelig i min lille Sims verden (selvfølgelig skjedde det mye annet i livet mitt også, men det er off topic) og jeg oppmuntret alle jeg kjente til å spille det. Jeg husker den blandede følelsen jeg satt med da klesbutikker startet å dele ut spillet med klær, jo flere som spiller jo bedre, men er dette bra for utviklingen?

Tror ikke denne kampanjen ødela noe, men den oversvømte Norge med The Sims og jeg ser fortsatt resultater av det på loppemarked, du ser lett forskjellen på en slik gratis utgave og original.

The Sims var kåret til årets beste familiespill og fikk så mye ros, men i en tilleggspakke skulle the Sims forandre fokus fra barnefamilier til tenåringer. Jeg må ærlig innrømme at jeg tenkte lite på aldersgrensene på spillene når jeg kjøpte dem, jeg var uansett gammel nok, men den tok et drastisk hopp fra 7 til 12 år når vacation kom ut.

For første gang kunne man ha sex i the Sims, noe jeg fant ut ved en tilfeldighet da jeg hadde to gutter på ferietur som delte telt, alternativet lek med? var der og jeg tenkte ikke mer over det og trykket på den. Påvirkningen på humørmåleren var mildt sagt komisk, den forandret seg hele tiden. Hele neste sim dag gikk den ene simmen og klaget over å ha vondt i rumpa.

Jeg hoppet av serien når superstar og making magic kom ut, jeg syntes de kastet for mye på spillet som ikke gikk videre. Når jeg ikke hadde oppdatert spillene var det også vanskelig å finne ting å laste ned fordi alle sider ikke var like flinkt til å si i fra hvilke spill man måtte ha.

Men det var ikke lange ventetiden for meg før Sims 2 kom, jeg hadde sittet å ventet på Sims 2 ganske lenge fordi jeg viste det skulle komme. Alle gjør ting man angrer på i livet sitt, men jeg kommer aldri til å tilgi meg selv for og ikke bli tester for Sims 2. jeg hadde invitasjonen og alt jeg måtte gjøre var å laste ned filen eller betale porto for å få den på cd. Jeg bodde hjemme og vi hadde vanlig analog forbindelse, så jeg kunne ikke laste ned og jeg turte ikke å spørre mamma om penger til porto, så jeg takket nei.

 

Men Sims 2 kom tilslutt i butikkene og jeg var først i køen for å kjøpe den, jeg bodde ikke lengere hjemme og analog oppkobling var nå sendt til museum. Jeg kommer aldri til å glemme når det ble slutt mellom meg og min første samboer, begge var kjempe opptatt av data og han hadde fått beskjed om at hun kunne ta med seg alt av spesialutstyr så lenge han lot en maskin som garantert ville kjøre Sims 2 igjen ? det var en krig uten like.

Gameboy versjonene av Sims var en fin trøst mens jeg ventet, men de var ikke helt på samme nivå som the Sims, the Sims 2 til gameboy var en stor skuffelse.

Jeg tror ikke det finnes en utgivelse i Sims sin verden jeg har gledet meg så mye til som Sims 2, selv om nyheten om Sims 3 var stor, var jeg veldig fornøyd med Sims 2 og var redd for å miste de tingene jeg hadde kjært med spillet, legacy challange og apocalypse challange.

Jeg har selvfølgelig alle Sims 2 spillene, men siden jeg byttet på å spille på data og stasjonær var jeg veldig positiv til the Sims storys ? en enklere versjon som skulle kunne kjøre på laptop, jeg ble kjempe skuffet over spillet og kjøpte ikke oppfølgeren storys pets.

Om det finnes en Sims utgivelse som kan måle seg med the Sims 2, må det være Sims castaways. Jeg elsker bøker, filmer og spill om overlevelse og var kjempe spent på hvordan spillet ville bli. Min konklusjon var at det var kjempe dårlig på de (du er ikke på en øde øy om det plutselig dukker opp andre mennesker) castaway stories var grei å spille historien på, men kjedelig å spille vanlig ? her var stammen som dukket opp mer naturlig. Mest av alt har jeg byttet på å spille det på wii og ps2 det var de versjonene jeg likte best.

Av Sims 2 tillegspakkene som kom vil jeg nok påstå at fridtid og sesonger var de beste, den største skuffelsen var kjærledyr. Det virket så positivt å skulle ha dyr, men etter at du hadde prøvd det noen ganger gikk du lei og da løp det bare hunder rundt i spillet og gravde opp hagen din hele tiden.

Å si at jeg ikke gledet meg til Sims 3 vil være å lyve, jeg var i byen nesten en time før butikken åpnet og husker at jeg gikk rastløs rundt i butikken mens kassene slo seg på. Hjemme hadde jeg allerede cover og plakater som jeg fikk da jeg forhåndsbestilte og endelig fikk jeg den. Den grønne boksen med en plumbo i ? plumboen er en usb minnepinne på 2 gb. Med samleutgaven fikk jeg også en Sims 3 sekk, denne bruker jeg enda.De siste årene har spenningen rund nye pakker gått opp og ned, jeg kjøper dem dagen de kommer ut, men ikke alle har skapt like stor spenning. Den første tilleggspakken kom alt for tidlig og hadde alt for mange feil i seg, dette er vel også den utvidelsen det har vert mest feil med hele tiden ? reisefeber. Jeg gledet meg veldig til årstider og kjæledyr, først var jeg skeptisk til kjæledyr siden jeg var så skuffet over Sims 2 versjonen, men når jeg forsto at vi skulle kunne styre dyrene forandret meningen min seg fort.

For de som har sett noen av mine kommentarer dette halvåret, har dere fått med dere min passivitet til nye utgivelser ( ikke kunne jeg vite at de skulle gi meg drager), det er ikke at jeg ikke ønsker nye utvidelser og ting til spillet, men jeg hadde kommet til punktet hvor ingen nyheter fra Sims verden var store lengere, ikke før de kom med Sims 4. og etter å ha kommet med denne kommentaren noen ganger, fikk jeg ønsket mitt oppfylt. Nå kan jeg kose meg med de nye utvidelsene til Sims 3 ? vel vitende at Sims 4 er rundt hjørnet.

Når det kommer til andre Sims utgivelser den siste tiden.  Jeg elsket Sims medieval og har begge versjonene av dette, men det blir litt ensformig å spille over tid så jeg tar små puljer.

 

Sims på andre konsoller har bare ikke passet meg, jeg blir frustrert over komplikasjoner jeg ikke er vant til og vanskelige styremåter. Jeg har alle iphone versjonene, men spilt lite på de, de er der i tilfelle maskinen bryter sammen. Sims 3ds var kjempe skuffende og kjedelig, ikke spilt mer en noen minutter hver gang jeg prøver. Spilte litt på Sims sosial, men syntes dette ble masete etter hvert ? ikke hvert noe fan av freeplay, men har det installert på ipaden min.

 13 år med Sims, og enda ikke lei.

hage tid

Når Sims spillet krasjer og kroppen og hodet føles ut som om den holder på å bli syk og har lyst å løpe maraton samtidig, ja da er det på tide å flykte ut i hagen.

Sitte på en krakk og la bena hvile mens armene gjør jobben, bruke opp all energien uten fare for å ramle om og skade seg.

Greit nok tippet jeg over en gang, men det var fordi jeg bommet på krakken og mistet balansen bakover, så sikkert urkomisk ut der jeg lå i kjole med bena rett opp i været.

Men jeg har fått ryddet mye plass og neste gang jeg går ut skal jeg ta med meg noen planter som snart vokser ut av plassen sin på verandaen, spesielt gresskar plantene er veldig store, kanskje det blir gresskar pai på meg i høst?

 

For de som ikke har fått med seg det er jordbærene på verandaen startet å bli modne, kjenner smaken på disse er litt surere enn korona (som er den mest vanligste jordbær planten i Norge) men nå ble disse kjøpt for blomstene sine og ikke bæra (knall rosa blomster) 

Day 16- horror film with a great soundtrack (30 days horror movie challenge)

Noen av disse spørsmålene er rett og slett umulige, musikken er ikke det første jeg legger merke til ved en film ? om den ikke skiller seg veldig ut. Og jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke kan tenke meg en eneste grøsser som går under denne kategorien, kan tenke meg noen få filmer, men det er bare noen få.

Derimot kan jeg tenke meg enkelte geniale lyder, sanger eller melodier som har dukket opp i forskjellige filmer.

Melodien til telefonene i one missed call, ghostbuster (komedie men med spøkelser i, sangen er forresten også med i zombieland) tikkingen av klokkemonstrene i dr.who (heller ikke grøsser selv om noen episoder kan være på grensen)

 

Nei denne var nok for hard for meg, er ikke så veldig inn i OST

noen ganger må man unne kroppen litt oppmerksomhet

En spa dusj er en enkel og fin måte å pleie kropp og sjel på uten at det må gå utover for mye tid eller budsjett.

Nok en gang brukte jeg produkter fra lush, men produkter jeg egentlig bruker daglig eller har fått prøve på, så det ble ikke en ekstra utgift.

Først var det selvfølgelig å smøre inn ansiktet med den kalde cupcake ansiktsmasken, det er et stort pluss at den oppbevares i kjøleskapet når det er varme dager. Jeg valgte å prøve Blousey Shampo denne gangen, istedenfor min vanlige. Og som balsam ? reatred, jeg foretrekker denne over american cream når håret mitt er veldig slitt.

Mens balsamen sto og virket skrubbet jeg leggene mine med ocean salt, dette er egentlig en ansiktsskrubb, men jeg har slitt litt med leggene etter voksingen og følte at jeg trengte en ordentlig skrubb, det var veldig behagelig og kanskje fikk jeg skrubbet løs noen hår som lå under huden. På resten av kroppen brukte jeg sexy peel ? denne får litt klumpete form når du har brukt den litt og føles utrolig godt mot kroppen som en forsiktig massasje og skrubb.

Etter dusjen var det en runde med Sympathy For The Skin på slitene og kløende ben, og soltørkede armer. I ansiktet brukte jeg Imperialis fuktighetskrem.

 

Så nå har jeg en myk og fin hud som er klar for en ny dag i sola, men selv om det føles godt nå, er det ingen ting som følelsen av å ta seg tid til å pleie seg selv akkurat der og da.

god natt, og ønske meg en anfall fri natt.

I går ( natt til i dag) våknet jeg flere ganger av at kroppen min smertefullt rykket til i rare bevegelser, men i dag har jeg allerede hvert igjennom helvete og håper derfor på å få fri i natt.
var så gira tidligere i dag at jeg tok å satte meg på treningssykkelen, men etter 30 sekunder var det så vondt, men jeg var sta og holdt ut i 30 sekunder til før jeg falt om på gulvet å lå å skrek og gråt i flere minutter mens smertene i bena torturerte meg ? for å så gå i anfall. Sirius var oppgitt, men ingen skal beskylde meg for å ikke prøve ihvertfall.

 

Jeg har forresten aldri skreket i smerte før, vært på kanten og bitt i ting for å stoppe meg, men her var slike tanker helt borte, det var vondt.

god natt alle sammen

Day 15- favorite monster movie (30 days horror movie challenge)

Min favoritt monster film? Og med monster mener man ikke zombier, vampyrer eller andre mennesker som har fått en sykdom og blitt gale? Oii. Inn i tenkeboksen her.

Etter å ha sett liste over monsterfilmer som har kommet ut, var ikke valget stort, jeg rett og slett pleier å bli irritert av dem og unngår dem. Hadde sett to på listen og det var en jeg ønsker å se. Monsteret jeg velger å skrive om er derfor fra den ene filmen hvor jeg faktisk husker monsteret, colverfield.

Det jeg likte med denne filmen var at de hadde funnet dette irriter enes hullet som ofte er i monster filmer, er monsteret stort og knuser ting, gjem deg under jorda, er monsteret sleip og flink til å lure seg frem, gjem deg i en metallbunker. Men om monsteret slipper unger som spruter syre, da er alle muligheter til å gjemme seg borte (ihvertfall de fleste)

 

Så mitt favoritt monster må bli Clover fra Cloverfield

 

og noen gratis produkter jeg fikk med hjem fra matfestivalen

Noen steder delte de ut prøver du kunne ta med deg hjem, enten små prøver eller hele produkter. Jeg kom for smaksprøvene og for å få være med på noe moro, men takket ikke nei. Dessverre var det en del kyniske folk der med store poser de fylte fullt av prøver og dette skapte litt dårlig stemning rundt bodene når noen gjorde noe feil. Ikke alltid lett å forstå at du bare får te en type, ikke den andre, eller at du ikke får ta med til datteren din, men etter du har møtt på en eller to med posene fulle forstår du godt hvorfor.

lærte fort å spørre, og fikknoen rare blikk da jeg purte om det var greit å ta av begge prøvene, men heller høfflig en frekk.

barilla ferdig mat, så de delte ut os spurte forsiktig etter en med bolognese, fikk dete og var veldig fornøyd. satt i stolen akkurat da og slet med å komme i kontakt med folkene bak disken.

kims og cafe cookies standen. til mitt forsvar - de to små fikk jeg av noen som gikk rundt og delte ut av bagger, dette var en av stedene hvor krigen om en enkelt vare var hard. jeg valgte natur chips og fikk som sagt de andre to senere ute i markedet. sjokolade terapi esken sang jeg meg til ( syng sangen fredagskos og få et valgfritt produkt) ostepoppen fikk jeg senere grunnet at jeg hadde benyttet meg av tilbudet 3 for 30 inne i butikken, tok du med kviteringen ut og viste at du hadde kjøpt tre kims produkter fikk du et valgfritt gratis.

det gikk en dame rund og delte ut disse, jeg fikk to.

ellers forskjellige småting jeg fikk med meg, knorr produkt, comfort tøymykner, sunlight håndsåpe, honning magnet til kjøleskapet, singelen vask hånden fra lano og kuponger til butikken. glemte selvfølgelig å se på kupongene før jeg handlet.
masse smaksprøver på bryn mat festival del 1 ( masse bilder)

det ble litt tørt med bare cupcaken og ingen topping, litt gjerrige der synes jeg.

havreboller, smakte ikke siden jeg var så tørr i munnen etter cupcaken

laksekarbonader, kjempe godt

små kake smaksprøver daim kake og almondy premium - gode

det var ikke mangel på fruktjuice i dag

kongekrabbe, gjett vekten og vinn den. gjettet. var smaksprøver her også men jeg holdt meg unna, tåler ikke.

alkoholfritt øl igjen, smakte ikke på noen av dem.

freia og cafe cookies har stand sammen, smaksprøver, syng å vinn osv.

her sto det stor lapp om at det var tomt for prøver, men en liten kake sto på bordet, det var vist den siste. mokka kake, god.

honning, her delt ut med frokostblanding og gresk joghurt.

forskjellig type spekemat

smakte ikke, turte ikke

tok med meg en freia kjeks og bar på rundt hele, var det siste jeg spiste her.

philadelfia ost, flere typer å smake på, likte hvitløken best.

andebryst

og kylling pølser

valgfri is prøve, jeg valgte bringebær, var kjempe god

snilt av dem å tenke på de som ikke tåler melk, helios frokostblanding med enten vanlig melk eller soya melk.

sprett joghurt, smakte på bringebæ, men bare den da jeg ikke er så glad i konsistensen. her var det tegne oppgave for barna.

milkshake - men litt usikker på hva slags smak, skogsbær? grei nok.

gu ostekake med sitron, veldig god

salma laks

her skulle smaksprøven være potetsalaten, men jeg spiste bare pølsa.

nydelige

skummelt gode, og skummelt å starte her ( hvis vi ser bort i fra den mini knekkebrød bitenjeg smakte da)

min første smaksprøve denne dagen, tok en mini mini bit, smakte godt,men er for tørt for meg.

 

masse smaksprøver på bryn mat festival del 2 ( masse bilder)

vaffler med valgfritt syltetøy , smaksprøven var på syltetøy og jeg valgte bringebær og eple

jippi for barn, her var det også ansiktsmaling og leker for barna, jeg smakte ikke, var blitt kvalm.

ekte limonade, litt surt, sikkert en vanesak

noisy, ikke helt min ting

det var mange ferdig kaker, ikke lett å huske va alle heter. denne var litt deigete i bunnen husker jeg

toro xl omelett, smakte ikke på denne heller

eller på denne pizzaen som sto vedsiden av, var for mye styr rund akkurat da.

superbra, har skrevet om den ene frokostblandingen dems før, denne gangen prøvde jeg en med jordbær, også god.

på andre siden smakte jeg risotto uten ris som het bygotto eller noe slikt. litt rart.

stranda skinke, den elsker jeg, godt å ha noe trygt innimellom

forskjellig type fisk fra Lofoten røkt ørret i lefse, fiskekake og rød fiskekske, den røde fiskekaka var veldig god.

de hadde ikke all isen ute på en gang, jeg fikk smake på en brownies is - grei nok.

enda en av de mange fruktdrikkene der, ikke særlig glad i fruktdrikk med kullsyre.

de selger isbiter, men deler ut forskjellige drikker med is - prøvde ikke da det gikk tregt.

uten - alkoholfri øl ved grillen

kyllinglapskaus av egen oppskrift, var god men manglet noe å spise med.

ost, fikk ikke med meg så mye mer enn det

forskjellige typer dressinger, fikk velge ut hvilken jeg ville smake på. her var det også en konkuranse hvor du skulle gjette hvor mange stangselleri på bordet, jeg deltok men gjettet vilt.

ren juice, likte ikke den røde så godt, men den gule var vanlig appelsin.


mer av disse rare fruktdrikkene

forskjellige typer sauser, fikk ikke smakt siden det hele tiden løp noen i veien.

det var mye mer å smake på og oppleve, men vanskelig å ta bilder med hendene fulle av prøver og folk som hele tiden gikk i veien.

Day 14- favorite indie horror movie (30 days horror movie challenge)

jeg har søkt og søkt, det er ikke det at jeg ikke vet hva en indie film er, har nemlig kjennskap til indie spill ? men hvilke filmer som er det, og hvilke som ikke er det er verre.  Det er flere lister på nett med mange navn, men ikke sikker på om alle virkelig er indie filmer.

Uansett valgte jeg å gå for en film som sto på en side for indie produkter ? Sinister

 

Det er ikke lenge siden jeg så filmen og jeg likte den ganske godt. En journalist som prøver å finne ut av forsvinningen av en liten jente, setter seg selv og familien sin i fare da han flytter inn i huset jenta bodde.

når mamma får en ide

Her sitter jeg og koser meg og ser på Annie når en tekstmelding ramler inn fra mamma, vet du hvordan jeg kan lage en t-skjorte med et bilde/trykk jeg har på et kort.
synes spørsmålet er litt dumt så jeg svarer ja
så kommer et enda dummere spørsmål, på nett?
nok en gang svarer jeg bare ja.

Jeg sa jeg skulle ringe henne etter filmen, men jeg ble litt lei av Annie og trengte en pause, så jeg ringte opp og fortalte at jeg kunne komme opp og vise henne det. 30 minutter senere hadde hun nye t-skjorter og noen ekstra krus. ( på bestilling)

Nå vet hun hvor farlige slike sider er? å se på den, og den, OG DEN.

 

Og jeg må påpeke at med dumme spørsmål mener jeg ikke at hun er dum, men at det var dumme spørsmål. Jeg går jo rundt i klær jeg har satt merker på selv rett som det er, og er ganske stolte av dem.

ps: hun lånte kreditkortet mitt til å betale, så det er vel egentlig jeg som har kjøpt dem... 

rullestolen på buss og bane

I dag tok jeg den store utfordringen om å ta rullestolen på t-banen og så bussen videre. Det gikk greit nok å komme inn, det var litt høy kant så jeg slet litt med å holde stolen rett i den jeg gikk inn på vognen, det hjalp ikke akkurat at det sto en stang midt i veien heller. Men jeg klarte og ikke kollidere og en kvinne skrek og hoppet til siden fordi hun trodde jeg skulle kjøre på henne. Jeg hadde ikke truffet henne, men uansett burde hun ha hatt vett nok til å flytte seg siden det var klart at jeg måtte inn der med stolen. Folk tenker ikke klart.Det gikk greit å rygge av vogna igjen, men så at det hadde blitt komplisert på enkelte stasjoner vi kjørte forbi.

 

 

Vi kom sist ut av t-banen og derfor sist til bussene, de to første kjørte uten å gi oss så mye som en tanke ? helt ærlig lukket den ene døra igjen i ansiktet vårt.  Vi tok beskjeden. Men siste buss tok oss meg, da kom sjåføren ut og hjalp oss, det var en hel person til som skulle ta den bussen.
stolen er akkurat litt for lang til å passe ordentlig inn, men med litt rygging og snuing fikk vi det til. Tror ikke jeg kommer til å ta bussen med den igjen.

kjøretur ned til byen (bilder)

det var en koselig dag å kjøre ned til byen, tok litt bilder av det jeg kunne se på underveis. Tok også noen bilder av fortau som skremmer meg, husk at det er skråning rett ned på utsiden.

Ut på kjøretur

Da tar jeg stolen min og kjører ned til byen, turen starter med to jenter som solgte vaffler. På vei hjem blir det å prøve stolen på kollektiv transport

lite blogging

det er ikke bare på bloggefronten det er stille, eller vet ikke om det kan kalles å være stille når jeg legger ut 10 innlegg dagen på den andre bloggen, men det jeg skriver der er bare tull.

Det er ikke fordi jeg ikke ønsker eller orker å blogge, det er bare det at jeg ikke orker å gjøre noe i livet mitt, og da er det ikke så mye å skrive om.

De siste dagene har det hvert utfordring nok å komme seg opp på bena, og store prosjekter, handleturer eller matlaging er rett og slett umulig. Gidder liksom ikke å dele hvilken fjorland middag jeg spiste i dag eller hvor mange meter jeg klarte å gå.

Spilte litt Sims 3 i dag, men spillet krasjet da jeg skulle lagre? irriterenes. Etter det flyttet jeg meg inn til ps3 på stua og har spilt Tokyo jungel resten av kvelden ? klart å løse opp et nytt dyr og to kapitler i historien.

 

Håper morgendagen er bedre

stakkars lille pus

Det er ikke lett å være en kosete liten pusekatt når mamma ikke er helt bra. Men det er så godt å krype inn under dyna til mamma når hun ligger i senga, og denne gangen var mamma så sliten at hun glemte sin egen lille regel om ikke å slippe inn prinsessen sin når hun hadde anfall.

Greit nok hadde jeg bare hatt skjelvinger og svimmelhet og trodde ikke det skulle bli verre, men plutselig fikk jeg en rykning i foten og katten hoppet opp under dyna. Jeg prøvde å ignorere det og sakte med sikkert roet hun seg ned igjen, jeg fikk noen små rykninger til og da skvatt hun ikke så mye.

 

Men så tror jeg at jeg sovnet og våknet av en kraftig rykning i samme foten, og mjau var ikke dette nok. Hun ventet ikke på at jeg skulle løfte dyna engang, hun løp ut av senga og inn på badet. Hvorfor kan ikke mennesker ligge stille?

 Men hvis dette er dit største problem, har du det vel egentlig ganske bra.

 

bok: Dead Ever After - Charlaine Harris

Dead Ever After | [Charlaine Harris]

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å slutte å lese denne serien, de siste bøkene har ikke hvert så gode og det sto på nett at det var planlagt 4 til. Heldigvis tok jeg en titt innom wikipedia siden dens allikevel når jeg regnet med at den skulle kom ut og var lykkelig over å lese at dette ble den siste boka, og selvfølgelig skulle jeg da lese den. (eller høre på siden jeg hører på lydbøker)

Boka har hele tiden ett preg av å være en avslutning, alle personer skal møtes og alle historier knytes opp. Den er også litt forskjellig i måten den er skrevet på, innimellom sett fra andres perspektiv. Den er som de siste bøkene litt kjedelig og føles litt som bare en liten del, ikke en hel bok, litt skuffende.

 

Men valget hun gjorde i slutten av forrige bok har hatt påvirkning i verden rundt henne, men selv dette føler jeg bare er lagt inn halvveis. Kjærester som gir opp uten kamp, kanskje endelig innse hvem som er den store kjærligheten, og mange som har blitt stoppet av sookie vil nå ha hevn.  Men den ender i den lykkelige avslutningen alle har trodd serien måtte få. I usa er de redd for å ikke gjøre folk glade.

Day 12- your most disturbing horror film (30 days horror movie challenge)

Oii for et vanskelig spørsmål, er det ikke meningen at disse filmene skal være slik?  Men etter å ha tenkt igjennom noen splatt filmer og hvordan de har påvirket meg, kom jeg på en sene som virkelig plaget meg. the hills have eyes. Det er ikke selve filmen som rystet meg, har sett alt for mange som ligner, men senen der det ene monsteret går inn i campingvognen og spiser undulaten gjorde meg vondt lenge. 

trailer remake ( denjeg så)

orginalen (hel film)

ikke nå igjen - dårlig

Det er tragisk den dagen du oppdager at du er for sliten til å høre på lydbøker fordi de tapper alle kreftene dine. Når du innser at den energien du har i kroppen blir oppslukt av noen enkle ord som blir sagt inn i ørene dine.
Når kroppen ligger og skjelver av utmattelse fordi du ønsket å få stimulert hjernen din litt.
hvordan skal man kunne leve slik? En ting er å slite med å gå, og en annen ting å slite med å gjøre ting, men å slite med å tenke? Det burde ikke være mulig.

lunsj på verandan

Det er nok ikke verdens største overraskelse, jeg har spist mye lignende mat i det siste. Men det var litt kjølig vind ute i dag og jeg satte pris på den inn glaserte verandaen min. kattene koste seg sammen med meg.
min lille drage hår fått ett ben

Jeg er vant til at jeg multitasker. Se på tv serie/ film og strikke, høre på lydbok og perle, men det er første gang jeg har prøvd kombinasjonen se på tv serie og perle samtidig.  Jeg hadde egentlig tenkt å sette frynser på det siste skjerfet mitt, men klarte ikke å finne heklenåla, så jeg ga opp og bestemte meg for å starte på et nytt strikketøy, men strikkepinnene mine ligger nok sammen med heklenåla, så tilslutt tok jeg hele perle prosjektet og flyttet det fra arbeidsbordet sitt og over på skrivebordet. Det gikk forresten helt bra. Ble ferdig med dragekroppen og fikk satt på ett av fire bein.

Day 10- horror movie every one loves but you don't (30 days horror movie challenge)

her tror jeg vi kan lage en lang liste...

Trodde denne skulle bli vanskelig, siden det er mange populære filmer jeg ikke har likt, men det er vel kun en som har fått meg til å føle at jeg skiller meg ut. Jeg likte virkelig ikke The Blair Witch Project. Det var ikke fordi den var for skummel eller måten den var laget på, jeg rett og sett kjedet meg.

Det er aldri et bra tegn når jeg sitter å kommenterer hva de gjør i filmen, eller svarer på spørsmålene de stiller seg, det betyr at jeg kjeder meg, synes de er idiotiske eller veldig opplagte.

 

En regel å huske: forstyrr aldri religiøse elementer.

 

kattene skal få prøve ny kattemat
Dette er en buzz jeg er veldig spent på, Sirius har en liten bøy på tarmen som gjør at matvalget er veldig redusert. Jeg har jobbet hardt for å komme frem til det produktet jeg bruker i dag.  Maten hans må være lett fordøyelig slik at den ikke lager for hard avføring som blir sittende fast.

Igjennom buzzador skal jeg nå få prøve purina pro plan Delicate og jeg er veldig spent på resultatet.

 

For luna er nok det viktigste smaken, hun skal selvfølgelig få lov å ha sine meninger hun også.

lyst til å teste ut produkter for å så dele erfaringene dine? meld deg inn hos buzzador

retten til å si unnskyld

Du har ikke rett til å si unnskyld til meg, du har ikke rett til å kontakte meg i det hele tatt. Du er lei deg for det du har gjort, og ville følt deg så mye bedre om du fikk sagt unnskyld, men dette er ikke mitt problem, det er meg du har såret og det er jeg som lider, det er opp til meg om jeg vil prate med deg igjen.

Du føler kanskje at dette er egoistisk av meg, men hvorfor skal jeg måtte helbrede deg mens jeg fortsatt ikke er ferdig med å helbrede meg. Hvorfor er din anger viktigere en min smerte? Er det virkelig jeg som er egoistisk fordi jeg vil komme meg videre? Jeg vet det er vondt å ha negative følelser om seg selv, men det skulle du ha tenkt på før du handlet, det var hele tiden ditt valg.

 

Nå ønsker jeg bare å komme meg videre, det at du ikke kan respektere mitt ønske om å få være i fred nå, viser meg at vi må gå våre egne veier fra nå av, du respekterer ikke meg. 

favorite supernatural horror movie (30 days horror movie challenge)

Hvor går egentlig grensen på overnaturlige skrekk filmer? Er det de med spøkelser, de med vampyrer eller de med zombier. Dette er andre gang jeg snubler over et spørsmål hvor svaret egentlig er åpenlyst, men jeg sparer den filmen til siste spørsmål. Må lete litt i minnene mine og det kan godt hende jeg har kommet på en ny film jeg likte bedre når morgendagen kommer.

Valget endte på children of the corn

Children of the Corn (1984) Poster

 

En film om en liten bygd isolert fra andre, når et kjærestepar kommer innom viser det seg at bygda er styrt av barn som har tatt livet av alle de voksne. De blir ledet av en gutt som har kontakt med en eller annen form for overnaturlig kraft. Det er noen barn som ikke støtter det nye leve systemet og disse blir sett på med skeptiske øyne. Det er disse barna som prøver å hjelpe det unge paret før dems blod også blir ofret til mais åkrene. 

trailer:

hele filmen: ( sto det skulle være med serbisk tekst, men jeg så ikke noe til den)

 

film: the brood

The Brood (1979) Poster

Jeg var nok ikke helt imponert av denne filmen, jeg satt egentlig ganske lenge og ventet på at noe skulle skje. Det var et drap tidligere i filmen, av noe lite og kledd i rødt, men etter beskrivelsen filmen hadde fått, hadde ikke dette så mye å si. Vel beskrivelser kan være veldig feil. Det er en eldre film, så jeg var forberedt på at spesialeffekter kunne være dårligere, jeg var ikke forberedt på mangel av dem.

Jeg trodde jeg skulle se en film om et psykisk sykehus hvor noe var alvorlig galt, at han som drev sykehuset var ond og det var en kamp om å komme seg ut. Det var en film om en mann som hadde kona inne på psykiatrisk avdeling. Da han ser at datteren har blitt slått når hun har hvert på besøk vil han benekte henne rett til å se datteren.

Psykologen spiller roller for pasientene sine slik at de kan få sagt det de ønsker til de i livet sitt. Det er dette terapien hans går ut på, men når de går inn på minnene til dama blir moren drept, senere faren. Morderen er et barnelignende monster, med kort livsspann.

En dag på skolen blir læreren til jenta drept av to slike små monstre og jenta kidnappet, merkelig nok rett etter at kona ringte hjem og hørte at læreren var hjemme hos dem.

 

Hva slags kobling har disse små barnelignende vesenene med kona og det psykiatriske sykehuset?

 

TP kveld med familien

I dag gikk jeg opp til mamma litt etter 19.00 med bær og vannmelon, tenkte jeg skulle overaske dem med dessert, men de hadde kjøpt inn is så det ble en stor dessert.  
etter at vi hadde spist litt kom de siste fire og vi var klare for det store TP slaget. Vi delte oss inn i tre lag, og laget mitt tapte fullstendig. Vi var 10 stykker så det ble litt ujevnt, men det gjorde ikke noe.Så måtte flesteparten gå, så da var vi bare 4 igjen, vi spilte en runde til, jeg og mamma på lag og da vant vi. Har hvert en kjempe koselig kveld og selv om jeg kommer veldig sent i seng, gjør det ikke noe. Noen ganger må man unne seg litt frihet.
 

Day 8- favorite foreign horror (30 days horror movie challenge)

The Orphanage (for japansk teller ikke)

Hun bodde på barnehjemmet når hun var liten, og nå som hun er voksen og har adoptert sitt eget barn kjøper hun det for å lage hjem for barn med downs. Sønnen hennes som er hiv positiv begynner å prate om døden og andre barn som har dødd på barnehjemmet. Moren tror han har funnet ut om sykdommen som de har holdt skjult for han, og dette er hans måte og takle/ gjøre opprør.

Men under en fest hvor de feirer åpningen av huset, forsvinner gutten og en tragisk historie om vennene hennes som ble igjen på barnehjemmet løsner opp.

 Movie poster illustrating a woman cradling a baby covered in cloth in a dark room in front of a bright window. Five small hands are seen covering the window from the darkness. Text at the bottom of the poster reveals the original Spanish title, production credits and release date.

pakke i posten/ premie fra hair shop

Rystende at posten kan bruke hele 8 dager på å levere en pakke (8 dager fra poststemplet)

Greit nok har den hvert inne til porto kontroll, noe det ikke virker som de fant noen feil på, men allikevel er dette alt for lang tid. Pakken var forresten så å si revet i stykker også, så de har ikke behandlet den i nærheten av pent.

Men som jeg har sagt før, jeg stoler virkelig ikke på posten, tenk om det var noe viktig i pakken.

 

Uansett, takk til hairshop for premien min, den kom frem tilslutt.

 


Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin