hits

juni 2011

harvest moon ds - 30.06.11

Monday 9, Spring, Year 1 , 7889 g ,620 m

ingen hjerter enda, ingen bygninger på gården, ingen oppskrifter

10 harvest spirits:
- yellow - Tilus
- purple - Anime
- blue - Misty
- brown - guts, roller, hops, tep, jum
- black - mercury, neptune

shipping 9 items
- turnip lv 1
- moon flower lv 1
- toy flower lv 1
- orange grass lv 1
- scrap ore lv 1
- copper lv 1
- ball lv 1
- witch gift lv 1
- sunscreen lv 1

ores: 9
livestock: 0
birds: 0
fish: 0

jeg er helt på starten av spillet ;-)

pokedex 3d 30.06.11

dagens 3 pokemon:

027 Unfezant (male) - proud pokemon

051 Scolipede - megapede pokemon

092 Sawsbuck (summer form) - season pokemon

gressholmen kaniner arrestert

kaninene som tirsdags kveld ble forlatt på gressholmen ble arrestert av havnepolitiet og fraktet til tam alna (dyreklinikken dems). den ene kaninen måtte behandles for bitt skader, antagligvis påført av den andre kaninen.

gressholmen som før var kjent for sine mange 100 kaniner har hvert kaninfri i 4 år, da det for kaninene og plantene sin beskyttelse ble avgjort at de skulle drepes.
tanken på at disse to kaninene kansje skulle skape en ny koloni på øya har ikke hvert langt borte, men jeg regnet med at de kom til å bli fanget inn igjen.

ny koloni hadde det uansett ikke blitt da begge kaninene var hann kaniner...

det er en tragisk ting at folk setter ut kaniner når de blir lei av dem, tamme dyr burde ikke bli satt fri. de kan ikke ta vare på seg selv.
det er også ulovlig og jeg håper at mannen og gutten som satt ut disse to kaninene blir tatt. mannen håper jeg får en kraftig bot, og håper noen sier til gutten at dette var feil...

geitene har fått navn

de ti geitene som rømte fra slakteriet på alnabru for noen dager siden har nå fått navn og tilbud om sommerjobb.

det var 6 år gamle Guro som kom opp med navnene til 8 av geitene. de har alle fått navn fra Anne Cath. Vestlys bøker.
Guro, Aurora, Sokrates, Lillebror, Knerten, Kaos, Morten og Milly. alle disse 8 er nå fanget inn igjen.

to geiter er fortsatt på rømmen, disse to skal få navnene Bolla og Påsan.

alle geitene er blitt tilbudt sommer jobb hos oslo komune, jobben går ut på å beite i parket de rømte til...

geitene viser oss at det hjelper å kjempe for livet sitt :-)

skremt katt

i dag haddejeg forbredet meg på at arbeiderne kom til å jobbe med vinduene mine, arbeidet var på utsiden så de skulle ikke inn i leiligheten igjen. men jeg holdt vinduene og persiennene igjen. ikke morsomt å våkne av at en mann stirrer på deg...

selvfølgelig våknet jeg da de begynnte å slå i veggen min, menjeg var ikke urolig. siden Luna er ganske nervøs av seg og har senga si inne på rommet sammen med meg sendte jeg henne et undersøkende blikk. hun satt rett opp og stirret på meg. med andre ord, hun lurte på hvordanjeg kom til å reagere. jeg trakk pusten dypt for å være sikker på at jeg var rolig og la meg ned igjen. mens jeg sakte sovnet tok jeg flere små titt på luna, hun hadde fulgt mitt eksempel og sovnet igjen før meg. dette gikk overaskende bra tenkte jeg for meg selv og sovnet.

jeg våknet noen timer senere ved at jeg lå på ryggen, med den ene armen over hodet. Sirius klatret opp på meg. ha pleier ofte å ligge inntil meg eller på armen min, men aldri oppå meg mens jeg sover. siden jeg aldri sover på ryggen tenkte jeg at han trodde jeg våknet, vi ligger ofte slik å koser rett før jeg står opp, og kom for kos. jeg var bare halvvåken og sovnet fort igjen, med sirius på brystet.

neste gang jeg våknet lå sirius fortsatt på brystet mitt, jeg måtte snu på meg og la meg på siden som jeg pleier. sirius prøvde å klatre opp på meg igjen og det gikk en varsel lampe i hodet mitt, dette var absolutt ikke normal oppførsel. det var ikke lett å ligge på brystet mitt når jeg lå på siden, så tilslutt ga han opp og la seg tett inntil meg, oppå armen min. jeg så da at han var dekket av støv.

jeg måtte virkelig vri hodet mitt rundt for å komme på hvor i leiligheten min det kunne ha hvert så mye støv... vel det er alltid mye støv rundt datan, men der klarer han ikke å gå. det logiske svaret måtte være under senga... nok en gang sovnet jeg. sirius flyttet seg etterhvert til dyna vedsiden av meg,men lå fårtsatt slik at hånda mi rørte ved han.

neste gang jeg våknet måtte jeg på toalettet så jeg sto opp, arbeiderne var ferdig så jeg tenkte det var en fordel å åpne vinduet slik at vi fikk frisk luft. i det jeg åpnet vinduet skvatt sirius opp en meter i været og brikkene falt endelig på plass i hodet mitt. sirius var blitt skremt av arbeidet på vinduet og gjemt seg under senga. når han først turte å komme frem igjen klenget han seg til meg og trygghet.

når jeg la meg igjen fikk sirius ligge tett inntil meg og trøste seg videre, virker som om han har kommet over sjokket nå. men det hele var veldig overaskende siden sirius aldri har vist tegn til å være redd for noe før...
jeg var obs på feil katt, men jeg trøster meg med at jeg kunne uansett ikke ha gjort noe annet. jeg gjorde allt for å overbevise kattene mine om at allt var normalt og trygt. hadde jeg prøvd å gjøre noe haddejeg jo bare bekreftet at det var noe skummelt...

shower and sleep

da var det på tide å hoppe i dusjen og så legge seg... hadde ønsket jeg kunne si legge meg til å sove, men tror det blir mere mot legge meg å spille harvestmoon ds og kose med kattene en times tid før jeg leggermeg til å sove...
uansett, borte fra nettet blir jeg.

natta, sov godt, drøm søtt

favoritt snacks

om du spurte meg for en mnd siden ville jeg uten tvil si at mitt favoritt snacks var potetgull og dip. rettere sagt kims lett saltet med maarud tortila dipmix ( q rømme).
men i løpet av måneden har det skjedd en forandring og jeg er nå helt hektet på micro popcorn med smør smak. det er ikke smør på, bare smørsmak. noe jeg fant ut da jeg leste innholdsfortegnelsen etter melkevarsel...
ellers er favorittgodteriet mitt bruspulver, favoritt isen min snikkers is ,favoritt sjokoladen min kinder maxi og favoritt brusen min urge (men drikker mest cola)

pokedex 3d 29.06.11

nattens pokedex 3d fangst:

034 Swoobat - courting pokemon

040 conkeldurr - muscular pokemon


062 Maractus - cactus pokemon


nytt, gammelt spill

i dag fikk jeg enda en pakke i posten fra cdon. com. denne gangen var det hovedsaklig bursdagspresang til kusina mi, men  det lå også ett lite spill til meg der. the settlers 2 (10th anniversary)

har spillt spillet før med lastet ned versjon, men et spill man liker så bra burde man kjøpe ...hadde jeg brukt ett sekund mer på å ta bildet ville det ha hvert et kattehode i veien, min lille linselus.

en bloggers makt

først må jeg få påpeke at det hele kan være en stor tilfeldighet, egentlig størst sjanse for at det er det. men alikevel kan det vise hva slags makt mennesker sitter på ved å ikke være stille.

i går (tirsdag) skrev jeg ett innlegg over hvor skuffet jeg var over maten til spice. jeg har handlet det en del ganger og har aldri opplevd å få så dårlig mat noen gang.

i dag mens jeg handlt på rema 1000 fikk jeg telefon fra spice som lurte på om jeg var fornøyd med bestillingen i går. de spurte meg helt vanlige spørsmål som : mellom 1-10 hvor fornøyd var du med maten osv.... jeg fikk i hvertfall sagt at nivået på maten denne gang lå på 1 ( grensen til farlig) og sagt hvor misfornøyd jeg var.

det store spørsmålet er nå om de tilfeldigvis ringer rundt nå? om de får mange klager for tiden? eller søker de på vanvet sitt innimellom for å se hva folk skriver om dem?

uansett førte det hele til latterkrampe i butikken, var veldig morsomt å få den telefonen.

geitene får leve

det var en gledelig nyhet som ventet meg på vg når jeg våknet. 7 av ti geiteskillinger har blitt funnet og alle geitene skal få leve.

det var tydeligvis for vanskelig for mennesker alene å finne geitene, så bonden tok med seg foreldrene ut i søket. det at mamma roper på dem hjelper veldig på letingen. 3 er fortsatt savnet.

bonden forteller at geitene har blitt media kjendiser og skal få leve livet sitt ut, så lenge de ikke blir syke.

stolt av å ha støttet geitene i sin flukt tror jeg nå det er på tide at de siste kommer seg hjem, oslo er ikke en by for geiter på rømmen og jeg tror ikke de har godt av å være fri. det er litt skummelt å slippe ut dyr som aldri har hvert fri før siden de kansje ikke kan ta vare på seg selv.

takker geitene for morsom underholdning i nyheten, men nå er det på tide å gå hjem.

ps: kan noen passe på at bonden holder ordet sitt om geitene? slik at de ikke blir slaktet så fort saken er glemt.

EA kjøpe opp PopCap?

det er rykter ute å går om at EA games prøver å kjøpe opp PopCap for en milliard dollar. dette kan tyde på at EA prøver å gjøre seg sterkere på småspill.

selv om jeg synes prisen høres helt sinsykt ut, tror jeg ikke det vil være dumt for EA å kjøpe opp PopCap så jeg velger å tro at prisen er overdrevet, men at ryktet om at de prøver å kjøpe dem opp er riktig.

noen av PopCap sine mest kjente spill er:

Bejeweled - min favoritt
Feeding Frenzy
Plants vs. Zombies
Big Money!

gratis å spille wow

etter som wow har mistet ca 600 000 spillere en siste tiden går de nå inn med full kraft for å få nye spillere. før kunne du prøve det store online spillet gratis i 14 dager før du måtte kjøpe spillet, nå har de gjort det om til at du kan spille opp til level 20 uten å betale. samme hvor lang tid det tar.

jeg har aldri spillt wow selv, så jeg vet ikke hvor mye som kreves for å nå level 20, og ikke kommer jeg til å prøve det heller. ikke fordi jeg tror det er dårlig,men fordi jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å klare å slutte igjen. bedre å holde seg unna da.

det å satse på nye spillere kan være en god ide, men jeg ser ikke helt hvor mange flere spillere de vnter seg når de allerede har nåd over 12 millioner.

alikevel ser den nye startspakka ut til å være populær da siden du kan laste den ned på er nede, antaglig vis grunnet for stor pågang...

vil du spille lengere enn til level 20 må du kjøpe pakken World of Warcraft Battle Chest til ca 20 dollar.

frukt usunt?

aftenposten kan i en artikkel i dag fortelle om at kostholdseksperter anbefaller folk om å ikke spise så mye frukt, det er ikke sunt. grunnen til dette er fruktosen, som er det naturlige sukkeret i frukten. fruktose er ikke sunnere enn annet sukker, men blir oftere avfeid fordi det kommer sammen med andre vitaminer og hjelpestoffer som er sunne for oss.

selv om jeg vet om fruktosen, synes jeg de går litt langt når de advarer mot for mye frukt. rett og slett fordi folk ikke klarer å se hele bildet og fort kan få det for seg at de skal holde seg helt unna frukt. redselet for sukkeret i samfunnet vårt tar like mye over som behovet for sukker. det virker som om det er vanskelig å finne en balanse i samfunnet.

min oppfordring til folk som passer på hva de spiser er: allt er skadelig i store mengder, spis allt med måte og varier kostholdet. dette er det sunneste for deg.

hadde jeg bare klart å følge mitt eget råd.....

 

nye nasjonalhelter?

geitene som rømte fra slakteriet i oslo er fortsatt på frifot, både slakteriet og viltnemda brukte dagen i går på å jakte på de ti rømlingene,men de bare hopper og spretter avgårde.
det har rett og slett blitt en egen liten hobby å følge med på geitene sin flukt.

vg har avstemning om geitene burde få leve eller om de burde slaktes, jeg stemte for at de skulle få leve. for selv om jeg ikke er vegetarianer har jeg da hjerte, og disse geitene har fått en plass i det.

desverre er det ikke så bra for geitene å tussle rundt i oslo, så de burde fanges inn. tror derimot ikke at folk vil være veldig kjappe med å ringe tips telefonen før e vet at geitene får ha det bra...

rart hvordan noen dyr sin handling får oss til å ville beskytte dems, mens vi ser igjennom fingrene på de tusen andre som lider samme kjebne.

jeg fortsetter med å oppfordre geitene videre: løp geiter, løpgeitene stikker av....

nye kaniner på gressholmen?

dagbladet skriver en søt artikkel om kaninene på gressholmen, i stedet for å se det grusomme som faktisk har skjedd maler de det i rosa og nesten belønner de skyldige.

gressholmen var kjent for kaninene sine, du kunne ikke gå på øya uten å treffe på en kanin eller flere. kaninene var ville, men siden folk matet dem ble de etterhvert ganske tamme. for 4 år siden ble de så mange at det både var fare for kaninene og plantene på øya. det var ikke lengere nok mat og det er fredede planter på øya vi burde ta vare på så alle kaninene ble avlivet.

på øya sto det skilt om at det var forbudt å ta med seg kaniner eller slippe nye kaniner ut, disse skiltene er nk det jeg husker mest. for ønsket om å putte en inni jakka var nok stor da jeg var liten.

nå har noen som har gått lei av kaninene sine løpt av båten, sluppet ut to kstykker og dratt igjen, dette er dyreplageri. det er ingen garanti om at kaninene som har levd i fangenskap vet hvordan de skal skaffe seg mat, overleve vinteren og skjule seg for skummle mennesker og dyr.

i artikkelen står de å koser med den ene kaninen som igjen er et tegn på at den burde ha fått blitt hjemme eller fått nye eiere somtok vare på dem. min redsel er nå at kaninene vil bli avlivet. for jeg er ganske sikker på at de ikke vil ha en ny runde med 1000 kaniner på en liten øy.

små poter over senga

du aner ikke hvor mye du setter pris på ting før det er borte, og i dette tilfellet ikke før du får det tilbake igjen heller.

lyden og bevegelsene av små kattepoter som beveger seg rundt og rundt deg mens du ligger å halvsover. potene leter og prøver seg frem til det beste punktet inntil deg å legge seg å sove. helst under dyna, men dette valget tar vi ikke før vi har gått tre runder rundt først.

hver del av kroppen din som kan nås på rundene får en ekstra kos mens potene paserer, tilslutt hører man en forsiktig krafsing på dyna. hun banker på og vil at du skal slippe henne inn under dyna. det er jo det beste stedet å sove når allt kommer til allt...

geiter fortsatt på rømmen

4 av de 10 geitene som stakk av fra slakteriet på alnabru er observert ved alnaparken. men å fange inn geitene ser ikke ti lå være en prioritering da det etter en time fortsatt ikke var fanget inn noen geiter. har ikke funnet noen mer oppdaterte historier. siste er vg sin ved 23 tiden.

så fire geiter drar i parken, 1 shopper på ikea nå har vi snart en barnebok her.....

run goats, run

smarte geiter

i dag stakk det av 10 geiter på vei til slakteriet i oslo. geitene som forsvant på alnabru/furuset har også klart å holde seg gjemt.
det skal ha blitt oppservert en geit ved ikea tidligere,men den smatt unna igjen (hvem kan vel ikke gjemme seg inne på et ikea senter).

politiet sier de forstår at folk kvier seg for å melde om geitene fordi de skal slaktes, men oppfordrer alikevel folk som møter en geit på gata å ta kontakt...

løp geiter, løp sier nå jeg.....

tv-lisens

jeg tror ikke det er noen ting som blir lagt i postkassa mi som frustrerer meg så mye som tv-lisensen. sykt å måtte betale dobbelt for å se på tv...

regningen er denne gang på 1238, 72.. jeg har vist fått godskrevet 0,04 kr fra forrige gang. jeg runder alltid opp til krona, for om du betaler 1 øre for lite får du dyr purring...

forfall er som vanlig 31.07, bare for å ødelegge sommeren til folk....

kattene hjemme igjen

endelig var kattene hjemme igjen, de var ikke helt sammarbeidsvillige så jeg fikk sirius først, så ble jeg med opp og hentet luna. hun kan vist frese og klore...

jeg er lykkelig for å ha dem hjemme igjen, har savnet dem mye.nye vinduer

etter uker med mas om bråk og lite søvn er de endelig her, de nye vinduene. og de er kjempefine.spessielt håndtakene synes jeg var fine, de var lette å bruke....vi kunne velge om vi ville ha med persienner eller ikke, persiennene skulle være tilpasset vinduene, og når de sier tilpasset mener de det...endelig harjeg også hel veranda dør + en dør som kan låses i åpen tilstand. var morsomt å se at det var lås med nøkkel til også. kommer nok til å slite med at døre går feil vei en stund da ;-)

allt er ikke i orden enda, noe man kan se ute på verandan. men det fikses nok snart...
tomatplanta mi fikk litt bank under opppussingen...spice, rå mat

somregel pleier jeg å være veldig fornøyd med maten fra spice og veldig skuffet over leveringstiden. i dag var det derimot omvent.

vi fikk maten etter ca 40 minutter, noe som ikke er så ille når det kommer til spice. de pleier å bruke opp til en time.
mamma smakte først på maten sin og sa den var kald, hun gikk for å varme den i microen. hun hadde bestillt indisk. jeg hadde bestillt meg en hamburger med potetbåter. hamburgeren var lunken, men det plaget ikke meg så mye.

noe av salaten på hamburgere nvar vissen, noe jeg synes var litt rart. potetene hadde en rar metall smak. men den største overaskelsen fikk jeg dajeg hadde kommet halveis inn i burgeren. spiste fra begge sider så det var ikke mye igjen. den var rå i midten... jeg smakte det før jeg så det.

jeg lot resten av maten være....

ettersmaken av rått kjøtt er virkelig ikke god...

innvandering

da er det bare en time til arbeiderne skal dukke opp og innvandere leiligheten min, gleder meg til dette marerittet er over.

i løpet av dennne timen må jeg rydde vek alle møbler og ting som står forran vinduene mine, blir ikke allt for mye arbeid men stolen i stua og kjøkkenbordet (med akvarium). senga mi klarer jeg ikke å flytte om jeg så virkelig prøver.

jegh ar holdt meg oppe den siste timen slik at dette skulle bli lettere for meg, noe som var et lurt valg, men smertene i kroppen min gnager virkelig på meg nå. så jeg håper virkelig arbeiderne blir fornøyd med den jobbenjeg har gjort når de kommer, for jeg skal gi mine siste % til dette...

om noen dager er allt over og jeg kan flytte hjem igjen med kattene mine, gleder meg veldig. savner dem.

sims 3 - manna legacy 28.06.11

Daniel jobber hardt med å nå livsønsket sitt, å bli en mestertyv. Han utsatte det å finne seg en kjæreste, men da han møtte Sondra Lai forandret allt seg. han kunne ikke ta øynene fra henne og før han viste ordet av det hadde han giftet seg.Sondra sitt livsønske er: Become a creature-robot cross breeder

måkeskrik

nå er det nok en periode hvor ungene går ut av redet sitt og tussler rundt i nabolaget vårt. måkene som er gode foreldre sitter på ett hustak eller en lyktestolpe i nærheten og passer på ungen sin.
ungen selv ser ikke ut til å ha noe form for forstålse av hva som er farlig...

måkeungene er nydelige små pelsdotter, for som alle andre småbarn er de søte selv om de skal vokse opp til å bli neste års mareritt (om de vokser opp da).de tusler rundt i mellom blokkene, over skolegårder og plener uten å bry seg så mye om oss menneskene. desverre bryr vi mennesker oss veldig om dem.

det er ikke babyene som plager oss, det er skrikene til foreldrene som begynner så fort sola står opp og til sola går ned. stup angrepene i det du går langs gata og aner fred og ingen fare (for du vet jo ikke om den ungen 10 meter bortenfor bak en hekk). skrikene til alle de som skvetter av stupangrepene til måkene osv...

når jeg var ung ble jeg lært opp til å ikke like måker forde de ødelegger presinneinger på båter, dette kom på en måte inn i blodet med så mye båtliv. men jeg hadde ikke forestilt meg hvor mye trøbbel de kunne finne på å lage på land.

selv skulle jeg ønske vi bare lot måkene være i fred, selv om de stuper angreper de ikke ordentlig og det skaper litt spenning i hverdagen. desverre er ikke alle enig med meg og folk går rundt med luftgevær å skyter ungene elelr fanger dem inn og dreper dem på andre måter. allt for å få sove og gå i ro.

lurer på om måkene kunne ha forstått at om de bare holdt skjeft hadde de større sjanse for å holde ungene i live, men det er jo i mot naturlige instinkter. tragisk at det skal være slik.

ps: det er forbut å drepe måkeunger

gratulerer med dagen Luna...

... 2 dager for sent.

det er ikke greit å være liten pusekatt og ha bursdag på samme dag som potterton, kansje dette var grunnen til at hun gjemte seg og ble sittende fast bak bokhylla til tanta mi, ingen som husket bursdagen hennes...

nydelig jente som nå har blitt 4 år gammel....

en dusj for å føle seg bedre

kanse man ikke kan gjøre så mye med at man har anfall og er utmatten, men alikevel er det mye man kan gjøre for å føle seg litt bedre. en lang varm dusj med selvpleie er en slik ting.

det å smøre seg inn med ansiktsmaske, plukke frem såper og oljer som skal få deg ren og lukte godt. kremer som skal pleie huden og selvfølgelig det gode varme vannet som varmer opp hele kroppen din.

lush sto for hovedingridiensene for velværen i dag...

seltic sjampo
american krem balsam
cupcake ansiktsmaske
oliven branch dusjsåpe
imerialis ansiktskrem

ellers var kremene levert av apotek 1
vann fra skullerud renseanlegg

hvor er luna?

i går når jeg kom hjem fra hpton skulle jeg egentlig rett i seng, men planene ble forstyrret av en telefon fra tanta mi. hun hadde lettl enge nå,men klarte ikke å finne Luna. tanta og kusina mi sitter kattevakt mens leligheten min pusses opp, jeg flyttet over til mamma som bor i samme blokk som dem.

Luna kan være veldig sky, så jeg gikk ned for å hjelpe tanta mi med å lete. eller rettere sagt jeg gikk ned, la meg på stuegulvet og ropte på henne. hun kommer alltid når jeg roper på henne slik, så det var klart at noe ikke var riktig da hun ikke kom. (det hadde jo hvert for lett).

på veien til tanta mi hadde jeg vært oppservang i forhold til vinduer og steder ute, i tilfelle hun hadde stukket av.m en før man starter å lete ute tar man en grundig gjennomgang av leiligheten. vi fant ingen katte (det er ikke sant, vi fant sirius hele tiden, men var ikke han vi lette etter) så jeg gikk en runde rundt blokka å ropte på henne mens tanta mi lette videre. det var uten resultater, så det var bare å gå inn å lete videre...

vi lette nok så intenst inne fordi vi viste det ikke hadde hvert bra om luna hadde kommet seg ut, hun er ikke vant til å være ute og er redd. så å finne henne igjenn kunne være vanskelig. spessiellt om hun ikke kom da jeg ropte.

nå hadde mamma kommet ned også og hun spurte sirius hvor luna var, sirius stirret på bokhylla. hun finskjemmet bokhylla, men fant ingen luna. derimot mente hun at hun kunne høre forsiktig mjauing når hun ropte på henne. da var det klart for meg at luna var inne i leiligheten et sted, og at hun satt fast. for ellers hadde hun kommet frem for lenge siden.

vi fortsatte letingen, jeg gikk igjennom hele rommet til tanta mi. løftet på allt hun kunne gjemme seg inni, og sa om og om igjen til de andre at de ikke måtte undervurdere luna. det at et lokk kan virke for tungt, betyr ikke at det er det. vil katter inn klarer de utrolig mye.

jeg var ferdig med soverommet til tanta mi, tanta mi tok 5. runde på badet og mamma kontrolerte oppgangen daj eg gikk inn i stua og koste med sirius litt. han lå i godstolen og fulgte med på oss. det var da jeg så at cd hylla som var plasert mellom bokhyllene sto litt lengere ut enn de andre hyllene. jeg spurte tanta mi om den sto så langt ute at luna kunne ha fallt bak. da ga hun meg et oppgitt blikk. tydeligvis går ikke cd hylla helt inn til veggen, noe ikke jeg viste. vi fikk føsnet den fra de andre hyllene og lirket den ut. og der kom en liten pelsdått løpende ut.

inni dette hullet hadde hun sitti hele tiden, sikkert gått ned i frivillig og ikke forstått at hun ikke kom til å klare å klatre opp igjen. tanta mi klatret opp og la tunge bøker over hullet mens jeg koste med prinssessa mi.

Luna sitt nye slagord: finnes det et hull i leiligheten din, finner jeg det !!!

 

harry potterton over...

da var første harry potterton over og nummer to har startet, lurer på hvor mange som er der i dag...

jeg møtte opp ca en time før filmene begynnte, det var ikke kommet så veldig mange enda. jeg fant venninnene mine nederst inne på colluseum og vi satt der å spiste pizza og ventet.
det ble selvfølgelig litt godteri kjøp også før filmene startet....

det var overaskende få som hadde kledd seg ut, men vi kler oss alltid ut og skuffet ikke denne gangen heller. jeg forstår jo at folk tenkte komfort frem for drakter, men jeg klarte et kompremiss.

å sitte å vente på at filmene skulle starte, og så stå i den tette køen for å komme inn var et varmt mareritt, det var en utrolig god følelse å komme seg inn i salen hvor det var slått på kald airkondisoner. man nesten gispet etter luft ( kappa kan ha hvert litt vel varm for dagen, men jeg hadde droppet skjerfet da)...

rett innenfor dørene sto det folk å delte ut sunniva appelsin juice, noen måtte selvfølgelig spørre om å få mere enn en. slike reklamestunt er veldig vanlig på happninger i colluseum. hitil har jeg fått malaco godteri, sjokomelk og nå juice. fått andre godteriposer også,men husker dem ikke...

inne i salen sto det deateaters plasert rundt om kring, kusinam i sa en hadde angrepet henne, om de angrep meg merket jeg det ikke siden jeg var dypt opptatt i å navigere meg frem til riktig sete.

noen hadde selvfølgelig klart å prøve å stjele setene våre, selv om det sto opplyst rundt på hele kinoen at folk måtte bruke plassene på billettene. likte det skilte der det sto at de som hadde sovet i kø for billetter hadde rett til å få de plassene de selv hadde valgt. vi ville ha våre supre plasser, for supre var de.... all ære til min kusine som plukket dem ut (og lå i kø)

vi satt rett ovenfor den ene trappa og ytterst på raden, slik at vi fikk ekstra benplass og vi kunne bruke nederste delen av "gjerdet" som var satt opp som beskyttelse mot at folk skulle falle ned i trappa som bord.

det kom noen fra aftenposten og intervjuet en av oss og tok bilder, jeg og kusina mi var litt oppgitt over at vi allerede hadde tatt av oss kostymene. mens aftenposten gjorde seg ferdig begynte oslo kino å lodde ut premier, aner ikke hva premiene var, vi vant ikke. noe som sikkert var greit for hadde jeg blitt trukket hadde jeg ikke kunne hente premien, jeg fant nemlig ikke billetten min igjen.

det var bare en eneste reklame før film 1 startet, trailer for siste hp film. egentlig en bortkastet rekalme siden de fleste der antagligvis allerede hadde billetter,men da satte litt stemning. som om ikke all klappingen satte stemmning, det ble rett og slett komisk til slutt. folk klappet for absolutt allt. (tror noen satte i gang klapping med vilje for å se om de fikk med folk). men man kunne jo filmen så godt at man plukket ut de stedene man synes det var greit å klappe lenge før... tror klapping kan være med på å holde folk våkene også....

desverre begynnte jeg å få annfall i løpet av den første filmen, så jg innså at jeg ikke kunne være med på dette. så ferdig film en før jeg pakket sakene mine og dro. har så å si sovet siden jeg kom hjem klokken 10 i går kveld, fortsatt ikke kontroll på anfallet. selvfølgelig trist at jeg ikke fikk med meg mer enn en film, men det lille jeg fikk være med på var supert.... lurer på hvor mange som holdt ut hele veien....

 

spenning

da sitter jeg klar i harry potter kostymet og irriterer meg grenseløst over at det er hele to og en halv time til morroa starter. klokken 17.00 drar jeg fra leiligheten min og tusler opp til mamma. der legger jeg i fra meg allt som skal være hos henne, tar med meg brillene til kusina mi (hun glemte dem igjen) og tar taxi ned til byen.

tenktejeg skulle ta meg en tur innom 7eleven og kjøpe med noen boller før jeg gikk bort på colluseum, regner med at jeg vil bli ganske lei av pølser og smågodt i løpet av de neste 24 timene...

foresten håper jeg de tilbyr noe annen mat en pølser...

jeg valgte å ikke ta på meg griffyngdoor skjerfet jeg kjøpte meg, blir rett og slett for varmt. men tror man klart kan se vilken verden jeg hører til fordet ;-)
savner hatten min som jeg mistet på vei hjem fra førpremieren på festningen for noen år siden... den var så fin og hadde satt prikken over i`en.

harry potterton kostyme

da var desucon ferdig og det var på tide å finne frem neste kostyme, denne gangen blir det sort kappe, rødt og gult skjerf og tryllestav. vi skal på harry potterton. selvfølgelig ikke et godt tegn at jeg allerede er utslitt og sliter med å holde meg våken. men sovner jeg under filmene sovner jeg ....

når kostyme er klart skal jeg pakke sammen ting jeg trenger og så ting til å legge opp til mamma, neste gang jeg kommr hjem til leiligheten min skal jeg nemlig gi den over til de som skal bytte ut vinduer. gleder meg til den jobben er ferdig og jeg kan få leiligheten og kattene mine tilbake...

elsker pakker i posten

det er så morsomt å få pakker i posten, selv om du har bestillt pakken selv er det en glede i å få det. spenningen med å åpne det og selvfølgelig gleden over å ha fått tingene sine. i dag var det pakke fra cdon.com... glemte den litt oppi allt med desucon, men akkurat åpnet den.

lego - desucon 6

bilder av legobordet på desucon, det begynnte å klø i fingrene mine etter å bygge når jeg så dette. de har hvert kjempe flinke.
desucon 6

min desucon opplevelse startet med en time med venting, og jeg er ikke akkurat kjent for min tolmodighet, men jeg overlevde og ca 12.30 satte vi endelig farten mot desucon.
det var ikke akkurat lange veien fra der jeg satt og ventet på oslo city, men man må ha forståelse for at kostymer må fikses på i siste liten.

min første overaskelse var vel at de så på sopelimen min som våpen og jeg måtte få den godskjent før jeg kunne gå inn, dette betydde ekstra kø og ekstra venting. vel kø og venting er ikke så ille, men jeg har virkelig ikke godt av å stå i lengere perioder. heldigvis holdt kusina mi meg med selskap (beskyttelse) i køen.

da vi endelig var vel inne var det bare å begynne å se på ting, utrolige ting folk klarer å lage. jeg blir virkelig missunnelig over kreativiteten til folk, og hvor flinke de er. vi valgte å vente med hovedbutikkene til hoved rushet ga seg. noe som var en god ide.

vi fant brettspill rommet (som vi ikke brukte), mange stands, noen som solgte og noen som viste frem. jeg ble selvfølgelig veldig fasinert av lego standen og tok mange bilder (kommer i eget innlegg). jeg har nok blitt litt hektet på lego...

tiden var inne for å ta hovedbutikkene og jeg hadde vel ett håp, om å finne en lommebok til kusina mi. desverre fant jeg ikke noen som passet hennes smak og var praktiske og fine. i en film efekt stand fant jeg derimot harry potter skjert og tryllestav til meg. ønsket egentlig griffingdor kappe,men det hadde de ikke. disse to tingene ble min store utgift for dagen...


etter litt shopping tok jeg og en annen vi var sammen med en liten sittepause og så på deler av outfitt konkuransen. nydelige anntrekk, men veldig dårlig lyd, så vi hørte ikke hva deltagerne sa.

nå gikk vennene våre ut en tur så jeg og kusina mi blelitt alene, vi havnet på ett rom hvor de spillte robotrally i rl. veldig morsomt å se på og da runden var over måtte vi selvfølgelig prøve vi også. første runde var bare komisk da alle bare dyttet hverandre ned i et hull ved starten, så vi startet på nytt. denne gangen gikk det bedre. med litt flaks, mye erfaring og planlegging klarte faktisk jeg og kusina mi å komme oss til mål. vi var de første. og siden det bare var 30 minnutter igjen har jeg en sterk følelse på at vi var de eneste.

etter sukses runden vår møtte vi resten utenfor og gikk for å spise, endte opp på en italiensk rett utenfor oslocity. vi kjøpte alle hver vår form for pasta, jeg gikk for lasange. ble litt sulltet på det mens jeg gikk på dietten min.
nå var klokken begynnt å nærme seg 17.00 og jeg fant ut at jeg hadde dyttet grensene for hva jeg egentlig orker allt for langt. jeg bestemte meg for å dra hjem mens de andre gikk for å handle vidre og senere gå på desucon ball. på veien igjennom oslocity falt sløyfa mi av og ødela kostymet mitt, men da var det jo bare noen meter igjen til taxi`n. så var det rett hjem og legge seg å sove ....

ps: hadde med meg 3ds og kan konstatere at dette var en suksess, møtte hele 10 mii. desverre satte jeg meg ikke ned med noen og byttet pokemon....

desucon kostymet

da var første dag på desucon over, og for meg den eneste dagen. morgendagen går til å lade opp til harrypotterton.

her er noen bilder av meg i kostymet mitt... kiki

store kostymedagen

glem karneval og andre fester, ønsker du å se folk kledd ut i alle slags forskjellige kostymer er det i dag du skal ta deg en tur til oslo sentrum. ikke bare kler de som skal på desucon seg ut som figurer fra anime eller spill, for arcon folket hjelper sterkt til med sine styrker.

du skal godt klare å bevege deg i nærheten av oslo s og starten av karl johansgate uten å legge merke til en eneste person. dette blir en morsom dag.

ønsker alle arcon og desucon folk en strålende dag i sola

pokedex 3d opptatering 24.06.11

nye pokemon, er for mange til å legge ut bilder av alle.....

011 Watchog - lookout pokemon
013 Herdier - loyal dog pokemon
014 stoutland - big-hearted pokemon
015 purrloin - devious pokemon
021 panpour - spray pokemon
023 Munnn - dream eater pokemon
024 Musharna - drowsing pokemon
025 pidove - tiny pigeon pokemon
028 Blitzle - electrified pokemon
029 zebstrika - tunderbolt pokemon
031 Boldore - ore pokemon
032 Gigalith - compressed pokemon
035 Drillbur - mole pokemon
044 thron - judo pokemon
054 petilil - bulb pokemon
055 lilligant - flowering pokemon
056 Baskulin (red striped form) hostile pokemon
061 Darmanitan (standar mode) - blazing pokemon
071 Carracosta - prototurtle pokemon
075 Garbodor - trash heap pokemon
079 Cinccino - scarf pokemon
089 vanillis - icy snow pokemon
091 Deerling (autumn form)- season pokemon
097 Amoongus - mushroom pokemon
100 Alomomola -caring pokemon
105 klink - gear pokemon
111 Elgyem - cerebral pokemon
113 litwick - candle pokemon
115 Chandelure - luring pokemon
119 cubchoo - chill pokemon
120 Beatric - freezing pokemon
123 Accelgore - shell out pokemon
125 Mienfoo - martial arts pokemon
136 Mandibuzz - bone vulture pokemon
137 heatmor - anteater pokemon
138 Durant - iron ant pokemon
142 larvesta - torch pokemon

har tradet en del ;-)

besøke kattene

det er veldig tungt for meg å være borte fra kattene mine, jeg ser dem hele tiden i øyekroken min og tror de er her.

i dag måtte jeg bare ta en tur opp til tanta og kusina mi og hilse på dem, da jeg kom inn døra kom sirius løpende rett opp i armene mine (bokstavlig talt) det er så godt å se at han er like glad i meg selv om han er der.
etter at han hadde ønsket meg velkommen var det å gå leiligheten rundt igjen så jeg la meg ned på stuegulvet og lokket på luna.

luna liker å sove under senga til kusina mi, men hin pleier å komme ut når jeg prater til henne, i dag var det luksus, både jeg og kusina mi lå på gulvet da hun kom ut, så det var ingen kjemper i leiligheten. hun gikk rundt og koste med oss alle tre på rundtur.

men så ble sirius leken og tok over soverommet til kusina mi, han satt der inne å ventet på at luna skulle gå inn så han kunne ta henne, utspekulerte lille katt ;-) heldigvis kan luna dette spillet og gikk ikke inn, men det var frustrerende siden hun ville inn i hjørnet sitt igjen.

midt oppi dette kom mamma og lurte på om vi skulle på senteret, så jeg vet ikke hvordan det gikk, men kan forestille meg det. luna går inn, sirius angriper, luna løper  å gjemmer seg og sirius klager for full hals over at han ikke når henne...

fossefall

jeg sov litt på ettermiddagen, den ene gangen jeg våknet regnet det ekstremt mye ute.
jeg elsker å sovne til lyden av regnet som slår mot mettallplata utenfor vinduet mitt og siden det nesten ikke kom noen lyd tenkte jeg stille for meg selv, vi trenger litt mer regn.

jeg måtte en tur på toalettet og på veien fikk jeg ett glimt ut av vinduet, min første tanke var at hvis noen i oslo fant ut at jeg tenkte tanken at det ikke var nok regn ville de tro at jeg var sinsyk. rasende over at jeg hadde funnet på å ønske meg mer. det regnet så tett og så mye at jeg ikke kunne se hvordan regntøy ville virke. i hvertfall ikke paraply.

grunnen til at jeg ikke hørte regnet på vinduskarmen var at det regnet rett ned, enten var det vindstille (noe som er veldig skjeldent) blåste feil vei eller regnet var for intenst til at vinden fikk tak.

da jeg la meg på senga igjen lå jeg å lyttet til det ekstreme regnet, det hørtes ut som et fossefall. ikke et gigantisk ett som brøler intenst, men ett middelstort ett. vann kan lage utrolige vakkre lyder. etter en liten stund stillnet regnet litt og fosselyden forsvant. jeg ble litt skuffet,men regner med at veldig mange andre i oslo var lettet.

nye jakker

jeg har fått meg to nye jakker, en kjøpt og en fikk jeg brukt av mamma. vi skulle på senteret og jeg hadde bare på meg t-sjorte. dette syntes mamma var rystende så hun fant frem den ene skinnjakka si og ba meg prøve den. den var fin så hun ga den til meg.

jeg hadde litt jakkemangel, jeg innrømmer det.

problemet mitt er at jeg nesten bare bruker treningsjakke om sommenen, med glidlås lommer som lett kan knytes rundt livet, men jakka mi har bare forsvunnet. på senteret i dag var det rabattdager og hengende på ett stativ var den perfekte treningsjakka. sort og rosa, akkurat som jeg liker dem.

den kostet bare 200 kr (fra gsport) så mamma kjøpte den til meg, jeg hadde nemlig ikke med meg penger.

sims 3 - manna legacy 23.06.11

etter nok en reinstall er jeg nå igang med Manna legacy. startspersonen er Daniel Manna og han flyttet inn i Barnacle Bay.

Daniel sitt livsønske er : become a master thief - å nå toppen av krimminell kariere, tyv linja.

evakuering

i dag ved åtte tiden skjedde det jeg har ventet på, arbeiderne rundt meg kom s ånære at jeg fryktet for kattene mine. ikke det at jeg tror de vil skade dem, men det falt ting ned på vinduet mitt og kattene sitter jo veldig ofte der. i dag var det sirius som satt der da ting beggynte å falle, begge kattene ble livredde og jeg bestemte meg for å sende melding til tanta mi å høre om hun var våken.

så var det å pakke kattene inn i reiseburet, sette reiseburet på tralla (jeg klarer ikke å bære kattene så langt) og flytte dem opp til tanta og kusina mi for en ukes ferie.

begge kattene var som hjemme i det de gikk ut av reiseburet, så jeg er ikke så beskymret for dem. men jeg savner dem veldig mye. hardt å være borte fra dem, selv om jeg kan dra bort å kose med dem hver eneste dag om jeg ønsker. tror kusina mi er veldig fornøyd nå da....

harry potterton - gleder meg

leste i vg om harry potterton som starter på søndag, og da økte bare spenningsnivåt opp til maksimalt. det virker sinsykt, men alikevel kan jeg ikk lavære å glede meg. kansje det blir slitsomt, kansje jeg må gi opp underveis men det kommer til å bli en opplevelse for livet... 21 t 6 min

Slik blir programmet under «Harry Potterton» i Oslo:

Kl. 19.00: Maratonen starter med «Harry Potter og de vises stein»
Kl. 21.45: Pause
Kl. 22.10: «Harry Potter og Mysteriekammeret»
Kl. 00.50: Pause
Kl. 01.15: «Harry Potter og fangen fra Azkaban»
Kl. 03.37: Pause
Kl. 04.00: «Harry Potter og ildbegeret»
Kl. 06.37: Pause
Kl. 07.00: «Harry Potter og Føniksordenen»
Kl. 09.20: Pause
Kl. 09.40: «Harry Potter og Halvblodsprinsen»
Kl. 13.15: Pause
Kl. 13.40: «Harry Potter og Dødstalismanene - Del 1»
Kl. 16.05: Arrangementet er slutt

desucon kostyme ferdig

da var kostymet til desucon på lørdag ferdig, jeg hadde egentlig ikke så mye mer å gjøre en å lage den store sløyfa som skal stå på hodet. og med hjelp fra kusina og tanta mi fikk jeg lagd den i dag. selve brettingen er ikke så vanskelig,men min reddsel for symaskiner og mangel på strykejern gjorde at jeg trengte litt hjelp.

jeg skal kle meg ut som kiki under desucon

god morgen

da var det nok en morgen (for meg). i dag har de ikke bråket fullt så mye utenfor hos meg så jeg har faktisk fått sove. desverre sover jeg fortsatt i veldig korteperioder med masse sterke og urolige drømmer. når jeg endelig ga opp å sove la jeg meg for å spille zelda noen minutter bare for å roe meg ned.

selvfølgelig kom sirius også og koste med meg, morgen kos er viktig ;-)

i dag harjeg planer om å kjøpe inn ting til kattene sin "ferie" hos tanta mi, reinstalere sims 3 spillene og kansje sy sløyfe til desucon kostymet mitt...

god morgen?

er det riktig å si god morgen så sent på kvelden? nja, hadde hadde jeg akkurat stått opp hadde kansje det vstemt litt bedre. men det er mitt første innlegg i dag etter at jeg sto opp, jeg har rett og slett hvert for opptatt til å skrive i dag... jeg har fått besøk av santar, han skal vær her en uke.

med mitt søvnbehov og å prøve å ta seg av en gjest er det mildt sagt vanskelig å få tid til å blogge.

i dag har det hvert strålende vær i oslo og vi satt lenge ute på verandan å pratet, gikk orginalt ut for å lufte kattene da, men vi ble lengere enn dem ;-)

insomnia?

vel jeg vet jeg ikke har insomnia for jeg klarer å sovne, jeg klarer bare ikke å bli sovende. det er som en bummerang som drar meg fort tilbake fra søvnens verden. helt forvirret ligger jeg i sengen min og lurer på hva f som skjer....

sist gang jeg våknet hadde jeg fått sovet litt for det værste av skjelvingene i kroppen hadde gitt seg (ikke anfall, bare ren utmattelse). jeg lå å fasinerte meg over hvordan hjernen fungerer når man er svimmel. den fikk kroppen min til å tro at den vippet opp og ne og sakte rundt. tilslutt lot jeg bare svimmel være svimmel og lukket øynene og ble medpå karusellturen. det er i hvertfall min beste måte å hindre at jeg blir kvalm på, forestillemeg at jeg er på en karusell og jeg ser verden bevege seg med kroppen.

tilslutt haddejeg nok kontroll til at jeg turte å prøve meg på litt ds, kan trygt si kordinasjonen ikke er på det beste. til slutt ga jeg opp og sto opp... kansje et viktig tegn på denne svimmelheten var at det første jeg gjorde når jeg sto opp var å drikke en liter veske, uttørket?

i hvertfall har jeg bestemt meg for å ta litt ordenlig mat og få i meg en del drikke (ikke cola) og se om kroppen klarer å roe seg ned, for akkurat nå er den veldig anspent.

tidlig kveld

kansje du synes dette er vel tidlig å gå å legge seg? men slik sitvasjonen er nå tror jeg ikke jeg har noen valg. ikke sikkert jeg sovner så tidlig da. har en uvane å spille ds på senga.

til i dag fikk jeg allt for lite søvn grunnet arbeidet i blokken vekket meg, så i dag forbrederjeg meg på at det ikke går ann å sove etter 07.00 og om jeg er uheldig går det ikke ann å være i leiligheten heller, da flykter jeg opp til mamma.
siden jeg trenger 12 timer søvn i døgnet (minst) for å kunne fungere ser man fort at jeg egentlig legger meg allt for sent som det er... jeg er desverre overtrøtt og gira...

kattene derimot sover som steiner begge to, tror nok bråket plager dem også....

gos natt, sov godt

musikk: catan vane sanger

jeg har spillt en del settlers from catan, og ofte når vi har spillt en stund begynner jeg å synge på enkelte sanger. dette har nå blitt en klassikker hos meg når vi spiller.. dette er sangene jeg synger en strofe fra.

når jeg bygger vei:

Når jeg bygger hus:

platekompaniet oslocity

å gå på spill jakt i oslo sentrum er ikke hva det en gang var, det er ikke det at det er for lite spill butikker. till og med jeg kan se at det står en gamestop på hvert hjørne og innimellom dem står det både spaceworld og game trygt plasert. men når du har gått igjennom alle de orginale spillbutikkene og har kommet frem til en konklusjon, platekompaniet har spillet, er det frustrerende å komme til den største platekompanibutikken (tror jeg) og finne den tom for spill...

helt tom var den ikke, nede i 1. etasjen dems sto det tre spill på toppselger hylla, ett pc spill som var the sims 3 generations ett ps3 spill og ett xbox 360 spill. la ikke merke til hvike to det var.

oppe i 3. etasje (platekompaniet sin 2. etasje) var plassen spillene før hadde fyllt opp med masse cd`r, de hadde vist salg på dem og de sto pakket tett i tett i tett. andre deler av 2. etasjen var ikke i bruk. tror de jobbet med ommøblering. hadde det ikke hvert for at jeg hadde sett på platekompaniet på byporten og stt at det var spill der ville jeg trodd at de hadde sluttet med det.

så nå kan jeg advare dere mot å prøve å kjøpe spill på platekompaniet inne på oslo city, egentlig liksågreit siden de nå er en butikk i full kaos som spiller kjempehøy musikk som gjør deg svimmel og har kun trapp inne i butikken. ikke veldig kundevennlig....

shopping

når det bråker for mye hjemme er det bare å dra ut å bruke litt penger, fikk desverre ikke tak i det ene jeg skulle ha - harvest moon sunshine island. men fikk brukt litt småpenger på andre ting.

to filmer på platekompaniet:
- orgin - spirit of the past
- englagård - alle gode ting er tre


en t-sjorte fra gina trikot - 99 kr


og balsam fra lushog helt til slutt, tre 2 dagers billetter til desucon......

god morgen Norge

i hvertfall har jeg hørt rykter om at den skal være god, nei da har det fint jeg. våknet i dag tidlig 06.30 av at arbeiderne utenfor startet. de starter tidligere og tidligere men kan jo ikke klage på at de flytter en bil, selv om det bråker noe sinsykt.
det tok meg kansje en time å sovne igjen, jeg hørte på bankingen og borringen og kom frem til at dette kan jeg leve med og sovnet.
bråvåknet igjen klokken 10.00 hadde en merkelig drøm om tog, elektrisitet, dukker jeg skulle ta liv av osv... men midt i drømmen hørte jeg noen hviske navnetmitt og jeg bråvåknet. svimmel etter å ha blitt dratt ut av drømmen så fort hører jeg en lyd som om noen banket på døra mi og tok i dørhåndtaket om og om igjen.

usikker på om jeg skulle stå opp å sjekke hvem det var eller bare ignorere det begynte jeg sakte å våkne mer. de beggynte å borre hos naboen min og jeg skvatt virkelig. hjernen min smalt på plass og jeg tolket bankelyden til at de jobbet rett ved hodet mitt (bare en vegg immellom). så ingen annen mulighet enn å gi opp søvnen og stå opp.

skal straks ut å se om mine mistanker om hvor de jobber er rett, jeg forstår bare ikke hvordan de kan være hos naboen min i dag når det er over en uke til de skal være her. selv om de tar leiligheten min til slutt bruker de bare en dag og tar 4 og 4 leiligheter om gangen. i mitt regnestykket kalrer de  å utsette det til fredag om de virkelig prøver....

dette gjør meg litt usikker og nervøs siden jeg har to katter jeg må fjerne før de kommer, de skal bare flyttes opp til tanta mi, men ikke noe jeg klarer å få gjort på sekundet...

spill for tiden....

det er ikke lett å opptatere spillingen min når jeg hopper så mye i spill, men akkurat nå spiller jeg zelda phantom hourglass, sims 3 (satte opp ny legacy i dag) pokemon white.

grunnen til at det ikke er flere akkurat nå er fordi jeg bruker mesteparten av tiden på zelda, ble bare litt hektet igjen.

den nye legacy familien min har fått etternavnet Manna (gudegitt) og er første uten reisefeber instalert (etter spillet kom). spent å se hvordan det påvirker spillingen min. kansje mindre feil og mindre frustrasjon, eller kansje feilene fortsatt er der og allt dette var bortkastet.

lei av sims 3

vel jeg er ikke lei av å spille spillet, jeg er lei av alle feilene som oppstår og alle komplikasjonene jeg må finne ut av. mest av allt er jeg nok lei av reisefeber spillet, det virker som om det alltid er den som låser seg. kansje det er på tide jeg prøver å spille uten det.

problemet er bare at om jeg avinstalerer det mister jeg en av mine favoritt livslykke premier, no bills ever. for jeg blir litt surrete av å prøve å holde orden på de regningene hele tiden.

men da er det bare å avslutte kinder legacy og gi seg på 35 poeng... nok en gang ikke klart å slå rekorden som ble satt med første legacy (bare sims 3, ingen tillegspakker) som er på 52p

bæroppservasjon

planen min for i dag er å se hvordan det går med alle bæra jeg pleier å passe på, selvfølgelig vet jeg at jeg ikkek ommer til å klare å la være å plukke om det er noe modent, men jeg skal virkelig prøve å være forsiktig slik at jeg kommer meg hjem igjen.

tar med tt kortet og telefonen i tilfelle jeg må bli kjørt hjem ;-)

alle sier vær forsiktig og ta det med ro, selv om alle støtter denne planen i dag... til dem vil jeg bare si tusen takk for at dere tenker på meg, jeg setter veldig pris på det. men er jeg mer forsiktig enn jeg er nå og tar det mer med ro kan jeg virkelig ikke stå opp av senga.

glad i dere alle sammen :-)

nytt colaglass

skrev i innlegget om dagen i dag at jeg hadde kjøpt meg nytt cola glass på mcdonalds, jeg samler på glassene så jeg klarte ikke å la være å ta med ett, fikk et grønt ett til 20 kr...har jeg sagt før at jeg har problemer med å ta bilder av ting i leiligheten uten at en nyskjærrig snute dukker opp?hagen på ås

ett lite stykke utenfor oslo ligger det et hus, huset har hvert slitt men har de siste månedene blitt pusset opp.
utenfor dette lille huset er det en gigantisk hage, en hage med allt en hage burde ha (uten plen, men det burde ikke en hage egentlig ha).

hagen er ustellt siden det ikke bor noen i huset og de som bodde der før ikke orket å ta seg av den, så den er som en eventyr hage.

den har et stort skult solbærkratt, skulte frukttrær gjemt bak gigantiske rosebusker, områder hvor det får har hvert plantet bed men som det nåe vokser blomster villt. inngang til narnia og en gammel arkeologisk vei som må utgraves...

dette er den type hage man burde leke gjemsel i siden man lett kan miste hverandre uten å prøve... desverre er deler av trærene på den ene siden hugget ned. det er planer om å bygge to nye hus der, de skal også leie ut det som allerede står der.

litt om huset:

huset er et lite 2 etasjes hus. i førsteetasje er det kjøkken, stue medåpnet opp rom til spisestue. det er en nydelig vedovn i stua. det er ett bad rett innenfor døra, gang og et lite soverom (datarom?)...
det går en bratt trapp opp til andre etasje her oppe er det to rom. det ene har ingang i siden til "loftet"....
det er også en kjeller i huset men der nede har jeg ikke hvert, ikke så glad i å gå i trapper...

utenfor stua er det en veranda med hele siden som trapper ned til hagen, øverst i hagen er det klart at noen før har hatt plen og romantisk sted... det er kjærlighetsport som er dekket av roser og en luktestolpe (som tatt ut av narnia) å sitte på denne trappa å se på hagen og utsikten er utrolig.

jeg kan trygt si at dette er et drømmested, desverre har de planer om å selge det og de to nye husene etterhvert, men først skal orginalhuset pusses opp ferdig og leies ut...

verdens beste pizza

jeg skal fortelle dere om hvor dere får kjøpt verdens beste pizza, må bare advare om at den kansje ikke er det sunneste alternativet...

pizzan er å få kjøpt på pizzabua på lambertseter. de er åpne fra 3 til 10 tror jeg, fant ikke åpningstider på nett.

ulempene med dette stedet er at de ikke tar kort, du må betale kontant....
de kjører ikke ut
de svarer nesten aldri på telefonen
enkelte dager kan det være lang ventetid

alikevel er pizzan så god at dette ikke er noe problem, burde kansje skrive opp som ulempe at du ikke klarer å slutte å spise den.

mitt råd er å møte opp å bestille pizzan der og ta seg en kort gåtur mens man venter på at den skal bli ferdig. ligger rett vedsiden av det nye senteret så om det er åpent kan man jo handle mens man venter.
pizzabua ligger i en liten bu i mellom det nye senteret og bensinstasjonen...

velger man å prøve  ringe er telefonnummeret22 28 48 77

18.06.11

den første tiden av dagen i dag brukte jeg på å vente, hadde tenkt å kaste meg på mamma sine planer men hun kunne ikke bestemme seg for hvilken plan hun skulle følge før hun hadde lest ferdig i en bok. tilslutt kom hun frem til at vi reiste til ås. mamma og en del andre har kjøpt tomt på ås som de planlegger å bygge hus på å selge igjen. står allerede et lite hus der de har jobbet med å pusse opp.

men det fine med stedet er den gigantiske hagen....

på vei til ås kjørte vi forbi 1000 fryd og prøvde å se hvilke karuseller som gikk, pratet om alle de andre gangene vi har hvert der. så kjøpte vi oss is på drivetru mcdonals, jeg kjøpte med meg ett cola glass også.

etter å ha nytt isen på verandan, lett litt etter skjulte planter i den gjenngrodde hagen og kost oss dro vi hjemover igjen. jeg bestillte pizza på pizzabua og de andre handlet inn mat. og det var så lenge kreftene mine holdt denne dagen.

men har hvert en fin dag, resten av kvelden blir nok forran datan....

farmville tyv

farmville sliter i dag, om du går på hjemmesiden dems ser du varselet ganske klart. men ingen ting sier noe om det mysteriet som skjedde meg...

jeg gjorde litt om få farmen min siden jeg startet en jobb og trengte plass + jeg kjedet meg med å vente på at mamma skulle ringe. det meste gikk bra, men da jeg forflyttet meg over til england forsvant ca 50 farmchas. jeg sier ca for jeg er ikke nøyaktig sikker på hvor mye jeg hadde,men hadde over 70 pluttselig sto den på 29.

jeg gikk tilbake til hovedfarmen for å se om det rettet opp feilen, men nei... derimot mange av de områdene jeg hadde sådd og pløyd var blitt fjernet. mener det med disse åkrene som forsvant var en av grunnene til st jeg sluttet å spille sist gang... jaja..

har sendt mail til zynga og spurt etter pengene mine.....

telenor nede igjen

nok en dag var telenor nede. jeg forsto det vel egentlig ganske raskt da jeg prøvde å ringe til mamma og ikke kom igjennom. da jeg prøvde jobbtelefonen hennes og den også bare ble brutt var vel grunnen ganske klar. sidenjeg akkurat hadde blitt ferdig med å lese avisene på nettet spurte jeg på msn om noen andre viste noe, og ja akkurat da dukket det opp en artikkel på vg.

men i artikkelen på vg sto det at feilenbare var i nord, jeg ville sende inn komentar på at jeg bor i oslo og har like mye problemer, men er ikke registrert så.... vg har rettet opp den lille delen men aftenposten tror fortsatt at østlandet slapp unna. mange vil si at det ikke er noe å klage på at bare noen på østlandet bla rammet, men det hjelper meg rent lite hvor mange det er når min telefon ikke virker....

det tragiske med det hele er jo at jeg er ganske avhengi av telefonen min om jeg skulle bli dårlig, vurderer virkelig å få instalert fasttelefon nå...

spessiellt siden vi kan regne med at feilen fortsetter....

ikke barneselskap :-(

jeg våknet sent i dag og lurte på hva jeg skulle gjøre, det å sove etter 07.00 her er egentlig en stor utfordring men utmattelsen vant til slutt. litt groggy etter å ha drømt om å ha stått vedsiden av driller og svære hamere i flere timer var hodet mitt litt tom for ideer, derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk tekstmelding fra den ene tanta mi om at fettern min skulle feire 9 årsdagen sin.

han har bursdag i sommerferien så de har barneselskapet i dag, jeg var invitert for selskap og hjelp om jeg orket. første tanke var å reise ned til byen for å kjøpe pokemonspillet han skal få i bursdagsgave fra meg og kusina mi. jeg har ventet i mange måneder på å kunne gi han det. så jeg kastet meg på telefonen for å spørre kusina mi om hun ville være med ned og si i fra til mamma om at jeg kom ned til byen. grunnet anfallene mine må jeg være litt forsiktig....

telenor var selvfølgelig nede igjen, og å ringe til noen var rett og slett umulig. så jeg bet i det sure eplet og gikk opp til kusina mi for å snakke med henne og ringe mamma fra dems hustelefon. kusina mi kunne ikke være med siden hun skulle ut å jogge, og da jeg prøvde å ringe mamma på jobben fortalte tanta mi meg at hun var hjemme i dag. så da gikk jeg opp til henne i stedet...

hun bor i samme blokk som tanta mi så ikke så lang tur ekstra.... var ikke helt sikker på o m jeg burde dra ned til byen om det ikke var noen der som kunne hjelpe meg om jeg ble syk, så satt og pratet litt med mamma. det var da anfallet kom. ikke en av de værste,men nok til å sette meg ut av spill. måtte legge meg litt der før jeg fikk krefter til å gå hjem å legge meg. lå å spillte zelda på senga mens jeg ventet på at det værste skulle gi seg.

da det værste av anfallet var over hadde bursdagsselskapet allerede begynt og jeg viste jeg aldri ville klare turen bort dit. så ringte å sa jeg ikke kom (nå virket mobilen igjen). fordelen med dette var at jeg fikk vite hvor dårlig jeg var før jeg gikk i barneselskapet, å bli dårlig der hadde ikke hvert morro for noen. så at telefonene ikke virket kan ha hjulpet litt i dag.

nå er selskapet over og jeg er litt trist for at jeg ikke fikk hvert med denne gangen heller, men jeg kan ikke tvinge kroppen til å gjøre mer enn den klarer. bursdagen hans er ikke før 4 august så jeg skal nok klare å få kjøpt spillet innen den tid ;-).

x-files

jeg husker da jeg var ung å så på x-files sammen med mamma, noen av episodene var så skummle at jeg ville ha mareritt om dem i mange år senere. hele serien fikk meg til å slutte å se på og lese skrekk, sci-fi og fantacy.
vel untaket var vel harry potter og charmed. jeg elsket magi, spessielt god magi.

for noen dager siden gikk jeg lei av at alle tv seriene jeg følger med på har sluttet, så jeg bestemte meg for å gå igjennom eventuelt nye serier. de siste årene har min glede for skrekk og fantacy tatt nesten overhånd. min x sa det var fordi jeg prøvde å ta igjen for alle de årene jeg holdt meg unna,men sanheten er nok bare at akkurat som når jeg var yngere vet jeg hva jeg egentlig liker.og det skal veldig mye til for å skremme meg.
jeg følte at jeg nå kunne prøve meg på x-files igjen, der er det i hvertfall mye å se på.

det første som slo meg var de dårlige 90 talls bildene, de plager meg ikke men jeg har en vane å plukke ut 90 talls filmer på dem. det var litt morsomt. når jeg så de første episodene kjedet jeg meg noe sinsykt,hvordan kan jeg ha syntes dette var skummelt som ungdom? selv om episodene tok seg opp litt er det fortsatt ikke en glede å se på dem. det er som om de er holdt tilbake så mye at de tar livet av spenningen. og all byråkratiet kjeder meg veldig. men trenger noe å se på til maten så det blir x-files. jeg overlever dem i hvertfall og kansje neste sesong blir bedre.

det jeg fikk oppleve første natta etter jeg så det igjen var barndomsskrekken min, jeg vet ikke hva som trigget det eller hva den egentlig er redd for, men det var en merkelig natt. kansje det skjedde fordi jeg hadde tenkt så mye på hvor redd jeg var før. for angsten hadde ikke noe med det jeg så på x-files å gjøre. vel... uten om at jeg er redd for å se noe andre ikke gjør (redd for å bli psykotisk). etter den natta gikk angsten fort over igjen så må ha hvert et minne, men for et minne og selv om jeg ikke trodde på angsten nå skjente jeg tyngden av den. gud jeg må ha hvert livredd som barn.

pokedex 3d 16.06.11

her er dy nye pokemonene mine på 3ds:

010 patrat012 lillipup033 wobat042 palpitoad056 baskulin060 darumaka

122 shelmet126 Mienshao132 bouffalant
Dagbladets tegneseriekonkurranse 2011 (del 3)

«Drops»


Hitil den serien jeg har likt best, flere av stripene traff meg veldig godt. slik som denne hvor han klager over elektronikken, gjør aldri det jeg..... selvfølgelig ikke alle jeg likte like bra, men slik er det alltid i tegneserier. den stripa om hun som trengte å skaffe seg en blogg var den som jeg la best merke til, det var fordi jeg tenkte det samme om hun mens jeg leste.

«Inu»

en enkel tegneserie, men den klarer alikevel å levere innimellom. tegningene kunne kansje hvert litt mer animerte. blir litt stivt. dette er helt klart humor for kvinner.

«Mush92»Nok en serie som ikke passet for meg, humoren fallt ikke i smak (var ikke der) tegningene gjorde meg litt svimmel.

«På kanten»


lettlest og enkelt tegnet, handler om en mann som står på kanten av et tak. jeg så ikke så mye humor i denne serien, kansje ment å være filosofisk?

«Ramalama»det er kansje ikke lett å være mor og kone, men man kan lage morsommere striper om det en dette. la meg bare ta frem betty, husmor og morsom og langt bedre enn dette.

«Skrifterommet»
et godt konsept, folk som forteller ærlig om seg selv. alikevel klarer ikke stripene å fenge eller skape følelser. du føler at det er du som sitter bak glasset og må hære på absolutt allt folk har å si om seg selv.

 

Dagbladets tegneseriekonkurranse 2011 (del 2)

«Ida Gylff»

Dette er nok en stripe mange bloggere vil kjenne seg igjen i, men få innrømme at de tenker. Denne tegneserien setter bloggin i norge helt på spissen. jeg følte at mange av poengene traff, men innimellom ble det totalt bomskud. det er jo ikke en hemmelighet at vi i norge blogger mest om oss selv og mote. kansje folk flest gjør det.

«Bøllefrø»

serien handler om en gutt som ikke får så bra start på den nye skolen sin og havner utenfor. alle stripene som tar for seg dette var kjedelige. det morsomste og søteste i serien var gullfisken. men kjærledyret sine tanker er en ganske godt brukt ide og alle disse stripene fikk man følelsen av at man egentlig hadde lest før.

«Alpha-folka»


Nok en serie som gikk rett over hodet på meg, den var rett og slett kjedelig. vel uten om akkurat denne stripa her da. den var genial.

«Gele»


Og enda en serie jeg ikke forstår meg så mye på, jeg klarte ikke å kobble jenta til noen alder eller personlighet. egentlig ble det bare mye tegninger og kjedelig å komme seg igjennom.

Dagbladets tegneseriekonkurranse 2011 (del 1)

«Tiende sirkel»rett og slett en serie jeg ikke forstår meg på, jeg tror den holder på i helvete. på en bar der nede. men ikke forstår jeg ikke hvor, men ikke humoren heller. den går meg rett og slett hus forbi.
Syntax Erroren tegneserie som baserer seg på enkeltruter med ett poeng, rutene har ingen samenheng. slike serier kan være veldig morsomme, men mange av de her hadde en tragisk undertone i seg.

«TrendZ»


det er mye i moter og trender man kan ha det morsomt med, mitt problem med denne serien er ikke tema, men jeg forstår aldri om hovedpersonene er menn eller kvinner. dette gjør en del av stripene uforstårlige.

«Paradis»


vel er ikke første gangen noen har prøvd å lage tegneserie av at gud skaper menneskene eller verden, desverre gir dette et lite utvalg å gå på. denne serien er også laget litt mer mannlig og det kommer frem i enkelte litt grove sener, som denne da gud tar ribbeinet til adam for å lage kvinnen. humoren her er også litt tragisk og rakker ned på kristendommen.
ny treningssykkel

jeg har fått meg treningsykkel, selv om den er brukt er den ny for meg og kattene mine. sykkelen ble båret inn an min tante og kusine for noen dager siden. håpet er at jeg skal kunne trene musklene mine hjemme uten å være allt for redd for anfall...

det merkelige med sykkelen er at den skremte livet av Sirius, og han blir ikke lett skremt. jeg satt ute på verandan etter den var trygt plasert i stua og fikk sjokk da jeg gikk inn igjen. sirius lå i stuedøra og turte ikke å komme inn, han sendte sykkelen veldig stygge blikk.

jeg løftet han opp og gikk et par ganger rundt sykkelen med han før jeg satte han på setet, nå var tydeligvis sykkelen ikke fullt så skummel, men den var langt fra godtatt. i løpet av kvelden var han flere runder å snuste på den før han gikk og han ville ikke sove ute på stua (noe jeg var glad for). men i gårkveld bestemte han seg for at sykkelen var hans og den ble godtatt og makert (han er kastrert så markerer bare med ansiktet)

så om det er noe tvil, sykkelen er nå hans....(sirius prøver alltid å snike seg inn på bildene mine)

morgen

da var jeg oppe igjen, ok jeg har hvert oppe en stund. spist frokost lest nyheter og tegneserier og irritert meg over allt bråket rundt meg. men bråket fører til noe positivt, nemlig nye vinduer...

jeg la meg ganske brått i går siden jeg var så utslitt,men klarte alikevel å få spillt litt dsi på senga. først spillte jeg harvest moon ds,men spillet låste seg og jeg gikk over til pokemon white.

luna har sovet på badet og sirius hovedsaklig inne hos meg. de er også litt oppgitt over bråket som starter klokken 7 hver morgen, men de klarer faktisk å sove over det. sirius var ikke så begeistret for at jeg lukket vinduet for å prøve å sove videre. han satt nemlig i vinduskarmen og nøt den friske luften.

nå er det skummelt stille her og det ser ut til at begge kattene har utnyttet seg av roen til å få sove litt til, jeg vet i hvertfall ikke hvor de er akkurat nå. skulle ønske jeg kunne ha sovet litt jeg også, men i dag skal jeg prøve å gå på senteret.

dagen min i går ble ikke helt som planlagt så jeg kom meg aldri på senteret, men ny dag i dag og dette er det eneste målet jeg har for dagen. høres kansje lite ambisiøst ut, men jeg skal love at dette blir en hard utfordring på kroppen min.

ting du må/burde vite om harvestmoon ds

harvest moon ds er kansje det mest omfangende og beste harvest moon spillet, men om du har tenkt å spille det er det noen ting du må vite og andre ting du burde vite.

- sikkert siden harvestmoon ds er så omfangene kan du regne med bugs i spillet, allt fra merkelige plaseringer av ting til at spillet låser seg, så husk å lagre ofte...
- noen har fått det for seg at vi ikke tåler kasino i europa så alle casinospillene uten om memory er borte, i memory lønner det seg å memorisere fire på rad, da har du 90% sjanse på å vinne eller få uavgjort.
- alle bøkene fra usa spillene er borte så ikke regn med hjelpe, her må du finne frem til alle oppskrifter, åpningstider osv med å prøve å feile. når de fjerner en så stor del av hjelpefunksjonene i spillet er det ingen skam å søke nettet ;-)
- lagre spillet ditt før du legger deg til å sove. når du våkner sjekker du neste dags vær, om du ikke liker det restart. fin måte å unngå de kjedelige og skadelige stormene.
-husk må lagre på begge save filene, spillet kan plutselig ødelegge en av dem og da er det greit å ha en i backup. de er ikke der for å kunne spille to spill....
- er du i minene kan det lønne seg å save på den ene filen i det du går ned og den andre når du har kommet ned. slik kan du rette opp feil du gjør. dette hjelper mye for ellers kan du bruke mange mennskelige år på å utforske disse minene.
- ikke prøv å bruke curesd redskaper, sjekk at kirken er åpen før du setter den på equipt lista. du får nemelig ikke fjernet den igjen før forbannelsen er fjernet, dette stopper deg fra å bruke alle andre redskaper.
- selg smykker og lilla diamanter til handelsmannen som kommer to ganger i sesongen. ikke selg for under 3000 g pr. styk. tilbyr han deg mindre si nei og prøv igjen.
- prat med alle hele tiden....
- sår du frø, så om igjen oppå de forrige neste dag for å øke kvaliteten.
- du har fattituge og stamina å passe på, men må kjøpe smykke inne på kasinoet for å kunne se dem. du besvimer om du går tom for fattituge. fattituge går ned om det regner 1, sent på kveld eller om du er tom for stamina.
- rødt gress er giftig orange har ingen virkning
- du får kasino alvene ved å se bak the inn, ved å se på brønnen ved baren og fontena oppe ved villan. siste kommer noen dager inn i spillet når du går over brua.
- harvestspirits liker å få gress i samme farge som de har.
- om du ikke gifter deg innen ca 4 år vil de fleste jentene være tatt....

dette var vel det viktigste man burde vite om spillet før man starter og i starten

rydde dag

etter å ha hvert dårlig en ukes tid er det på tide å få kontroll over leiligheten, selv om energinivået enda er lavt tror jeg at om jeg bruker hele dagen til hjelp at jeg skal klare å få det værste unnagjort...

prioriteringen er som vanlig kjøkkenet, men hadde hvert fint om jeg fikk et midlertidlig system i stua slik at jeg kan bruke spisebordet der. det ble litt kaos etter at salongbordet og soffan ble kastet ut. gleder meg til jeg får nye hyller.

mellomtidene i mellom ryddingen tenker jeg at jeg bruker på spill, blir vel sims nå som de bråker så mye utenfor, men så setter jeg meg nok med dsi ut på verandan etterhvert. matpauser er jo selvfølgelig også viktig.

om jeg klarer å få kontroll på leiligheten i rimelig tid og det ikke har gitt meg nye anfall kan det hende jeg tar meg en tur på senteret. har litt lyst på jorbær med fløte...

god natt

etter en dag med både nedturer og oppturer i forhold til formen min er det deilig og endelig kunne legge seg. selv om jeg ikke har hatt noen av de kraftigste anfallene mine har jeg hatt en nestenulykke. rykkning i armen fikk meg nesten til å slenge mobilen (som jeg tilfeldigvis hadde i hånden) inn i dataskjermen. dramatisk sekund for meg. reddet det hele med å slenge kroppen ned i skrivebordet og skremme livet av kattene....

uten om dette har jeg hatt en grei dag, gikk en tur på 1000 og senere opp til kusina mi og hentet en sesong x-files. har nemlig gått tom for ting å se på.

har ikke spillt noe særlig i dag, men har brukt mange timer med å kose på sirius, han har virkelig hvert klengete i dag.

nå skal jeg legge meg å spille harvest moon ds på senga, har tatt en harvest moon grand bazaar pause siden jeg mistet savefilene mine da brikka mi kolapset.

natta

sims 3 store juni pakke

jeg har ventet i mange dager på junipakken... kjøpte nok en gang hele samlingen til 2450 poeng

dessverre får jeg ikke lastet ned det jeg har kjøpt, men det ligger der da enn så lenge...

Moderne komfort - Soverom

Moderne komfort - Stueså var det å finne ut hvorfor det ikke vil lastes ned!!!

været på aftenposten.no

jeg har fundert på det, og tullet mye med det. været på aftenposten.no sier alltid det samme og har skjeldent rett. vel om jeg ikke ser på været akkurat nå da...
det er vel to mnd siden jeg begynnte å merke dette merkelige fenonemet, samme hva andre værmeldinger sa var aftenposten sta på at det skulle være sol og 10 grader...

jeg sluttet å bruke aftenposten for å sjekke været, men i dag hørte jeg rykter om 10 dager med regn, så jeg sjekket på aftenposten og fikk nesten sjokk da jeg så det sto 10 grader og sol... tilslutt gikk jeg inn på langtidsvarselet for oslo og fikk riktig værmelding... merkelig at siden dems kan låse seg slik i flere mnd...

leg merke til at dato og været i dag som står over fungerer...

Langtidsvarselet:time for bazuka....

en ting er en gang i uka eller skjeldnere. men med to forskjellige og boende i ett område hvor flere ruter krysses er dette to lyder som plager livet av meg. spessiellt når jeg er dårlig og prøver å sove. det er når jeg prøver å sove jeg forestiller meg selv med bazuka i vinduskarmen....

 

en annen forferdelig opplevelse er å gå tur og høre på musikk, du aner fred og ingen fare mens du går i det stille nabolaget. pluttselig kjører isbilen forbi deg, og akkurat da setter den på lyden på full guffe. du går virkelig rett i bakken, sikkert bra skult kamera triks, men ikke morsomt å oppleve en del ganger.

foresten hvor mange is tror de at de får solgt mellom 20.00 og 20.30 ? da den ene ruta sirkler rundt blokka mi.

kosepus

noen ganger står jeg bare for tidlig opp for sirius, selv om resten av landet ville kallt meg syvsover. det går ikke så mye på klokke, men på hvor lenge jeg har ligget våken og kost med han før jeg faktisk går ut av senga.

i dag var en slik dag, jeg våknet og sto opp, rett og slett fordi jeg hadde planer og sirius var ikke i senga. gidder ikke å ligge å vente på at han kansje kommer heller. men i dag var vist morgenkosen veldig viktig for sirius, så så fort jeg hadde fått i meg siste bit av maten min satt han på skrivebordet og direkte dyttet asjetten unna.

det å få kos mens mamma er på datan er ikke alltid like lett, de mest klassiske forsøkene er fange armene og legge seg oppå dem, sette seg forran skjermen og nekte å flytte på seg eller den søteste å legge seg på ryggen forran skjermen med potene oppover skjermen mens man sender de søteste blikkene man klarer...

han har også en uvane med å kose med fingrene mine mens jeg skriver, noe som kan gjøre skrivingen komplisert.

han er og blir en virkelig stor kosekatt....

pokedex 3d 13.06.11

fire nye pokemon

026 Tranquill - wild pigeon pokemon106 klang - gear pokemon133 Rufflet - eaglet pokemon
134 braviary - valiant pokemonPhoenix Wright: Ace Attorney

da var det på tide jeg prøvde ut dette spillet som har blitt anbefalt til meg fra mange. spillet er basert på en klikk funksjon som jeg kan like i spill, det blir som å drive en film videre hver gang du finner riktig ting. du følger en trygg vei og handlingen er klart lagt opp.

jeg må påpeke at jeg bare har spillt de to første sakene, men det slo meg som ett veldig lett spill. jeg regner med at løgnene og bevisene blir vanskligere etter som det åpner seg nye saker, men man kan fort gå lei.

jeg tippet på midten om hva jeg egentlig syntes om spillet, til en viss grad synes jeg slike klikk og fortellingen går videre spill kan være morsomme, litt som å ta del i en film ( i dette tilfelle tegnefilm). jeg syntes spillet var veldig bra til å sitte ute i sola og slappe av med i stedet for å lese en bok.

jeg hadde blandede følelser om vansklighetsgraden også, det å følge historien er veldig lett og det er veldig vanskelig å gjøre feil, derimot tror jeg at om spillet hadde blitt veldig mye mer komplisert hadde det bare blitt en hodepine. det meste du trenger å huske kan du slå opp.

jeg var faktisk på god vei til å si at jeg likte spillet, jeg kan i hvertfall se hvorfor så mange liker det. problemet for meg var kollisjonen med virkeligheten. hvor lett folk avslørte løgnene sine, hvor dårlige løgner, dårlig politiarbeid ( som å ikke se på baksiden av kviteringen) og andre sitvasjoner som sikkert dukker opp i en rettsak innimellom, men ikke alle på en gang. jeg var blitt forbredt på at ting ikke var helt realistiske og med hardt arbeid dyttet mesteparten av disse inntrykkene under teppet, men i slutten av rettsak 2 fikk jeg nok.

jeg forstår det er et spill og at det ikke prøver å reflektere virkeligheten 100%, det hadde nok blitt ett veldig kjedelig spill. jeg kan med nød godkjenne de merkelige fremgangene i saken og det frustrerende med å vite ting lenge før de kommer frem i spillet. men da den døde dama dukket opp i ett medium og leverte en lapp med navn som fikk den skyldige til å tillstå sa det bare stopp for meg.

der røk strikken for grensen mellom virkelighet og fantasy for meg.

jeg sier ikke jeg aldri kommer til å spille mer på det, det var enkelte ting jeg likte godt. spørsmålet er bare pm jeg klarer å se vekk fra alle de små irritasjonene og at de ikke ødelegger for meg.

koselig dag på verandan

gjett om jeg fikk sjokk når jeg våknet etter å ha sovet på dagen i dag, anfallet som startet mandag natt var endelig over. lettelsen og sjokket over oppdagelsen gjorde meg virkelig lykkelig. skal vist ikke mye til for å glede meg.

som jeg skrev i forrige innlegg hadde jeg fått jordbær av mamma, så jeg tok med meg kattene ut på verandan. det som skulle være en rask lunch ble til timer med kos ute i sola.

etter at jeg hadde spist opp bæra satte jeg meg bare ned å koste meg, nøyt livet og lot tiden gå. etterhvert satte jeg meg delevis inn i skyggen og spillte litt dsi mens kattene fikk gå fritt inn og ut.
dessverre måtte jeg lukke døra da jeg skulle lage meg middag, slik at kattene ikke stakk av, dette protesterte Luna høylydt i mot mens jeg bar henne inn.

men så fort kjøttfeigen var stekt fikk de gå ut igjen, dessverre furtet luna fortsatt så det ble bare meg og sirius. jeg spiste en forenklet versjon av taco og så på sirius kose seg i sola. etter maten satte jeg meg til å spille litt mere dsi. tanta og kusina mi kom innom med en treningssykkel til meg, en de kjenner skulle bli kvitt den og jeg trenger å forsiktig trene opp musklene mine igjen. treningstudio er uaktuelt sidenjeg ikke kommer meg hjem igjen. max 5 minutter om gangen....

kusina mi komenterte spillet mitt, ikke så ofte du finner meg med å spille noe annet en harvest moon og sims... når de gikk ble det enda en stund ute i sola til jeg hadde fått nok.

sirius var livredd sykkelen og lå på motsatt side av stua og stirret på den, løftet han opp og gikk rundt sykkelen med han noen ganger før jeg satte han på setet. fortsatt er han skeprisk, men nå snuser han i hvertfall på den innimellom. det er veldig uvanlig å se sirius redd for noe. luna var også skeptisk til sykkelen, men hadde ikke ventet noe annet...

nå sitter jeg har forran datan med sirius forran meg på skrivebordet, han sover som en stein, lykkelig etter en dag med mye sol, spenning og frisk luft.

 

 

ps: det er luna han ser på slutten av klippet

tidlig morgen

i dag våknet jeg ganske tidlig, ca ved 6 tiden. utrolig hvor deilig og stille verden er på dette tidspunktet (måkene har enda ikke begynnt å tussle rundt med ungene sine)

jeg hadde det veldig fint på slutten av natten, de siste nettene har jeg virkelig hatt problemer med å sove grunnet smerter. jeg har byttet på å sove og være våken uten egentlig å vite hva som var hva, men midt på natten i natt kom sirius og la seg i armkroken min igjen. og dette ga meg ett referanseområde til når jeg var våken og når jeg sov. jeg slappet også veldig mye mer av når han lå der, heldigvis ble han til jeg sto opp...

morningen min ble ikke brukt til noe fornuftig da, satt å spillte farmville i flere timer... helt til jeg ble så lei at jeg ville sette virus på spillet....
da tok jeg meg en morgentur opp til mamma

egentlig ville jeg ut å kjøpe jorbær, men jeg tok ikke sjansen på å gå bort på bensinstasjonen. sjansen for at det hadde gått bra var vel 50/50, men det var bare 10% sjanse for at de hadde begynnt å selge bær så tidlig, så det var dårlige ods. spurte mamma om hun kunne kjøre meg når jeg var der oppe, men ble pluttselig så trøtt at jeg bare måtte hjem å legge meg.

når klokken ble rundt to ringte tanta mi og vekket meg, hun lurte på om jeg ville ha jorbær NÅ... hun og mamma sto vist utenfor med bær til meg, de er så snille. ble liggene litt lengere i senga etter at bære var sikkret før jeg sto opp og tok meg en jorbærlunch på verandan. sirius brukte nøyaktig ett sekund på å klatre opp på bordet da jeg snudde meg. de bæra må ha luktet godt.

bla, bla, bla

kan du huske da du var en liten unge og du var med en voksen ut, på veien til stedet dere skulle møtte den voksene en den kjente og måtte stoppe å prate. praten gikk i evigheter og ingen så deg der du sto "stille" å ventet. vær gang det virket som de voksene ble ferdig begynnte de på et nytt tema, ikke fikk du løpe å gjøre noe annet heller, dere skulle jo bare stå der et øyeblikk?

frustrasjonen til en liten unge blir fort glemt når vi vokser opp, men det skal ikke mere til en lyden av en 3-4 åring på utsiden av blokken som sier bla-bla-bla til noen voksene for å vekke minnene til live. jeg lå en liten stund å lo for meg selv og tenkte bra for ungen at han sa i fra.....

harry potter kø

det var ikke å komme bort i fra, jeg måtte ned til køen i dag. noen ganger sier jeg at jeg våknet giret rett før 6 og ikke fik sove igjen, men sanheten var at jeg ikke fikk sove grunnet smerter.
når jeg alikevel ikke fikk sove gikk det en vibrasjon av glede igjennom kroppen og før jeg viste ordet av det haddejeg bestilt taxi. jeg pakket med meg rullestolen, riskjeks og cola og gjorde meg klar til de siste timene i harry potter kø.

jeg fant kusina mi bak coloseum, midt inne i en telt landsby. de fleste var oppe og jobbet med å legge sammen teltene og rydde opp rundt seg. innimellom løp det enkelte folk med beskjeder.

vi satt å regnet ut biletter, hvem kjøper til hvem osv... en jente hadde kønummer, men trengte ikke bilettene, så jeg tok over plassen hennes i køen. det var nummer 333 (nesten bakerst).
da folkene begynnte å gå inn satt jeg på toppen forran hovedingangen og fulgte med på køen, når det dukket opp kjente rullet jeg bort til dem og holdt dem med selskap til de kom til døra.
jeg innså veldig tidlig at jeg ikke kunne stelle meg bakertst i køen, nedoverbakken hadde gjort det umulig for meg å komme meg opp sammen med køen. men dette gikk greit, jeg var jo registrert og hadde kølappen min.

det var veldig koselig der nede, utrolig hvordan alle de kjente klarte  å spre seg utover 350 plasser i køen (ikke en samlet gjeng her nei). vi endte i hvertfall opp med 4 premiere billetter og 3 maraton billetter. en god fangst.

media er frekke

leste på dagbladet sin nettside om bjørn eidsåg sitt nye tv program, han filmer i hagen sin og derfor må resten av nabolaget ta hennsyn.

egentlig synes jeg det er litt greit å be folk ta hennsyn i forhold til gressklipping, men skal man virkelig måtte dempe barna ute om sommeren? det er så mye press på at barn skal være stille inne at jeg synes det er frekt å si at de ikke får leke fritt ute på dagen. hadde det hvert ett engangstillfelle hadde det hvert en annen sak, men her er det flere dager.

ikke bare skal barna måtte stoppe leken sin fordi de voksene skal ha tv program, men de må også utsette leggetiden til etter 22.30 fordi programmet skal ha levende musikk.

man kan snakke mye om muligheten til å lage programmer og slik, men her går det direkte utover barna i flere dager. selskapet burde virkelig se på hvordan de takler sitvasjonen.

likte foresten barna sitt forslag om at de kunne få en tusenfryd tur for å hjelpe dem....

artikkel

me today by song....

vel den passet meg veldig godt i går også....

  I believe in self-assertion
Destiny is like diversion
Now it seems I've got my head on straight

I'm a freak without provision
Seems I've made the right decision
Try to turn back now, it might be too late

And it's off to the morning and back again
Same old day, same situation
The happiness is back as if to say

I wanna stay home today
Don't wanna go out
If anyone comes to play
Gonna get thrown out
I wanna stay home today
Don't want no company
No way
Yeah , yeah, yeah

A simple life's my cup of tea
I don't need nobody but me
What I wouldn't give just to be left alone

I wanna be a millionaire someday
And know what it feels like to give it away
Watch me march to the beat of my own drum

And it's over and over and over again
Same old day, same situation
The happiness is back as if to say

I wanna stay home today
Don't wanna go out
If anyone comes my way
Gonna get thrown out
I wanna stay home today
Don't want no company
No way
Yeah, yeah, yeah

Rain, rain every day
Everyone would just stay away now
Come another day
Come another day

(Musical Break)

I wanna stay home today
I wanna stay home today,
I wanna stay home, stay home, stay home, stay h-

I wanna stay home today
Don't wanna go out
If anyone comes to play
Gonna get thrown out
I wanna stay home today
Don't want no company
No way
Yeah, yeah, yeah

I wanna stay home
Don't wanna go out
If anyone comes my way
Gonna get thrown out
I wanna stay home today
Don't want no company
No way
Yeah, yeah, yeah

ps: shrek er en veldig god film ;-)
ps2: ingen ta dette personlig

anfall igjen.... det stopper ikke meg...

... jeg kan ikke la det.

i natt slet jeg med smerter i kroppen når jeg skulle sove, jeg våknet veldig mye. jeg tolket selvfølgelig smertene til at jeg hadde ligget feil og brydde meg ikke så veldig mye. det var ikke før 8 tiden at smertene slo inn for fullt og jeg forsto at jeg hadde anfall. stille lå jeg i sengen å prøvde å fantasere meg bort til ett litt mindre smertefullt sted, noe som ikke er lett.
luna gjorde selvfølgelig opplevelsen litt lettere ved å utforske muligheten om å bruke meg som klatrestativ, hun er så søt.

etter 10-12 runder over meg kom hun frem til at jeg lot henne klatre på meg og la seg tett innpå meg for å sove, etter en stund sovnet jeg også (heldigvis). våknet igjen klokken 12 med hodepine fordi jeg hadde sovet på ryggen,m en alle andre stillinger var for smertefulle.

så var det opp og ta alle medesinene mine, i riktig rekkefølge. jeg klarte til og med å ikke gå i gulvet (har heller ikke sluppet noe i gulvet, enda) anfallet har ikke gitt seg så jeg må prøve å komme igjennom dagen med det. heldigvis er det ikke en av de værste, så jeg ser en mulighet til sukses...

planene for i dag er egentlig ganske enkle, jeg må på senteret og hente medesiner (hadde ikke penger til dem sistgang) selv om jeg har rullestolen skal dette bli en virkelig utfordring...

om jeg skriver mye feil i dag (spessielt manglende, eller ekstra bokstaver i ord) er dette fordi jeg skjelver veldig, og det er vanskelig å treffe riktig på tastaturet, prøver å rette når jeg ser feil skjer, men får nok ikke med meg allt.

misunnelig

da har jeg akkurat pratet med kusina mi som er i harry potter kø, og jammen må jeg si jeg er misunnelig. jeg ville jo ut allerede den 1. men måtte innse at jeg ikke var bra nok. ironisk nok var dette dagen de første i køen også kom.

vel kusina mi har sikkret seg et nummer i køen og er derfor nesten sikkret biletter til premieren, så går jeg glipp av køen så går ejg i hvertfall ikke glipp av selve premieren. den skal jeg på om jeg så må bæres (aner ikke hvem den stakaren som skulle bære meg skulle ha hvert da) men har en mnd på å komme meg til filmen.

sender hilsen til alle ute i køen og håper dere har det morsomt, skulle gjerne ha hvert en av dere....

10.06.11

i dag har jeg hatte n helt fin dag, har kansje ikek fått gjort så mye praktisk, men klart å holde meg oppe i 12 timer.

jeg er fortsatt ikke helt bra, jeg skjelver og er sliten, men har mer kontroll en jeg har hatt de siste dagene.

klokken 13.00 kom hjemmehjelpen min og jeg krøp sammen i godstolen og spillte Phoenix Wright: Ace Attorney mens jeg prøvde å ikke legge merke til henne, kan sikkert virke frekt, men jeg var for sliten til å forholde meg. takket som vanlig for hjelpen da hun gikk selvfølgelig.

etter at hjemmehjelpen dro ble det litt blogg skriving, musikklytting, chatting og trailer titting på youtube ,mange skrekkfilmer der ute jeg vil se.

jeg måtte selvfølgelig en liten tur ut, så jeg tusslet opp til tanta mi, hun skulle følge meg hjem igjen om det ble vanskelig. jeg er ikke akkurat sterk på det å gå eller holde kroppen oppe på noen som helst måte for tiden. den lille turen opp var veldig hard, og selv om jeg hadde klart å gå hjem igjen fullgte hun meg for selskapets skyld. (er jo hele 200 m)

så var det å sette seg her å leke litt med pokedex 3d før jeg nå trekker meg mot senga.....

nighty nigt

ps: kusina mi ligger i harrypotter kø for å skaffe oss billetter............

pokedex 3d

da har jeg fått lastet ned pokedex 3d og har startet med disse 16 pokemonene....

- unova pokedex

001 Snivy
002 servine
003 serperior
004 tepig
005 pignite
006 emoar
007 oshawott
008 dewott
009 samurott
037 audino
065 scraggy
078 Minccino
093 emolga
096 fongus
116 axew
141 hydreigon

ønsker du å bytte er det bare å ta kontakt med 3ds nummer ;-)

3ds shop

jeg kan trygt si at jeg ikke er imponert over 3ds sin shop funksjon. akkurat som resten av 3ds lanseringen viser den klare tegn til å bare være en smaksprøve på hva som egentlig kansje kan komme en gang. det mest positive var pokemon delen som var gratis.

i motsettning til resten av 3ds lanseringen har de satt inn noen tittler her da, selv om det er få. på virtual console har de lagt ut zelda - links awakning og super marioland. dette er 2 av fire spill som er tillgjengelig.

i tillegg er det 20 spill fra dsiware

legger du til pokemon og motorsykkel spillet er du nå oppe i 26 spill

til 3ds:
pokedex 3d
3d classics excitebike

vc:
- zelda ....
- super marioland
- tennis
- alleyway

dsi ware:
- shantae: risky`s revenge
- mario vs. donkeykong - mins march again
- art style: picopict
- pop + solo
- tetris party live
- mighty milky way
- reflect missile
- dark void - zero
- alphabounce
- rytmilk
- maestro! green grove
- 3d space tank
- plants vs zombies
- pop island paperfield
- aura-aura climber
- glow artisan
- a little bit of... dr. mario
- go series ivy the kiwi?
- zenonia
- surfacer

skrekk 2011

utdrag av skrekkfilmer i år, trailere og hva jeg tenker etter å ha sett trailerne... har ikke sett noen av filmene.

selve traileren syntes jeg var litt vanskelig å tolke. gravid kvinne som leter etter mannen sin, erklærer han død og så begynner å ha drømmer og syner om han. noe skjer i en tunnell i nærheten. selv om jeg ikke fikk helt klart inntrykk av filmen vurderer jeg å se den.nummer fire skulle være den aller siste og enda lager de nummer 5, ødelegger litt navnet på nummer 4 the final destination... film for de som liker å se folk dø på forferdelige måter. var veldig glad i serien opp til nummer 4. jeg så bare halve 4 og tror ikke jeg kommer til å se nummer 5.

Min aller første tanke da jeg så denne traileren var faktisk children of the corn. handlingen av filmen var ikke veldig klar, men det var mange barn ute på et jorde som torturerte en person på ett kors, avsluttet med bilder av korn. filmen er britisk og jeg skal se den.

denne filmen har jeg hatt lyst å se lenge før den kom på kino, jeg liker hun som har hovedrollen godt. helt siden veronica mars tv serien. varulv er jo morsomt.. hater det norske navnet da.

film: children of the corn 2-3

da jeg var ferdig med children of the corn satte jeg på nummer to. desverre så jeg bare på i 15 minutter før jeg slo av filmen. gadd ikke engang å se nummer tre. kan virke som en hard dom, men jeg liker virkelig ikke når de forandrer hovedpoenget i filmen (om man kan kalle det et poeng).

toeren tar liksom opp historien der nummer en slapp, folk kommer til byen for å ta seg av barna. selvfølgelig er det masse presse der også. det som frustrerte meg var en gammel dame som tydeligvis bodde i byen og skulle flytte siden barna var onde (det var ingen voksene i byen)
for det andre virket det som om det i denne filmen var kornet som drepte, noe som går i mot orginal historien om at det faktisk var barna selv som drepte de voksene ved å kutte strupen dems og gi blodet til kornet.

jeg er ikke helt sikker på hvilken rettning film 3 egentlig følger, den mer overnaturlige eller den mer barbariske, men uansett klarer jeg ikke å se for meg en oppfølger i en stor by. kansje filmen er god, men tatt så langt ut av orginal ellementet sitt burde den kansje være frittstående?

ps: jeg vet det var overnaturlig ellement i children of the corn også, men der var det overnaturlige satt på siden og fokuset var på barna sine handlinger.

film: children of the corn 1984

da jeg var på senteret i går var jeg innom bibloteket og lånte med meg en samling av children of the corn filmene. 1,2 og 3 (ikke remaken)

Children of the corn er basert på en novelle skrevet av stephen king og handler om en liten by hvor barna tar livet av alle de voksene. ledet av en gutt med navn isac starter de sin egen relgion som omhandler maisen.
et par på vei til seattle finner en død guttunge midt på veien og tar han med seg inn i byen for å anmelde mordet. men gutten var en ikke troende som prøvde å rømme og var drept av de andre barna, og her tar de liv av alle over 19 år.parret blir jaktet på av alle barna uten om to, de skal bli offret på kvelden. et søskenpar hjelper dem med å beskjempe den onde ånden som har slått seg ned i åkeren og lede barna inn i ro igjen.

jeg likte filmen ganke godt, den var ikke så veldig skremmende, men det tror jeg handler mer om meg enn om filmen. selv om det ikke var noen store overaskelser i filmen var den spennende og fengene. jeg koste meg. ikken kan skrive thrillere som stephen king.

 

god morgen

ikke så overaskende våknet jeg til enda en dag, de ser bare ikke ut til å slutte...

i dag har jeg det litt bedre enn i går, og en hel del bedre en dagene før der, kansje det betyr at kroppen klarer å bygge seg opp igjen, men jeg må fortsatt ta det veldig med ro.

jeg får hjemmehjelp i dag, så må rydde litt i leiligheten. ellers har jeg ingen planer for dagen. kansje jeg tar meg en forsiktig tur ut og rundt blokka i regnværet. det virkelig regner her i dag.

ellers ligger hodet mitt en dag forran, så jeg jobber hardt med å huske at det er fredag og ikke lørdag i dag. håper på at kusina mi legger seg i hp kø og får tak i biletter til premieren, plager meg veldig at ikke jeg er der ute...

nintendoaksjen sank som en stein etter Wii U-annonseringen

ser ikke ut til at Nintendo klarte å inponere verden med den nye konsollen sin, litt av skeptismen forstår jeg.

- selv om wii har solgt veldig mye er det noe negativt knyttet til konsollen, ideen om å gå vek fra wii navnet var noe de helt klart skulle ha holdt på.

- etter alle ryktene som har gått rundt om konsollen viste det seg å være lite imponerende, rykter er og blir rykter og de er bedre en virkeligheten. selv om kontrollen virker fin burde man kunne flytte den lengere vek fra konsollen. heldigvis var det ikke noe om feel skjerm der, det virket så rart.

- nintendo kommer endelig med hd kvalitet og antagligvis blu-ray, men dette er jo langt fra noen nyhet på spillmarkedet.

- selv om konsollen skal være sterkere enn ps3 og xbox360 er heller ikke dette noen overaskelse så mange år etter, om enda et år vil det være enda sterkere ps og xbox ute og nok en gang havner nintendo akkurat ett skritt bak de andre.

nintendo ødela mye for seg selv med alle de dårlige wii spillene som kom i pakkesvis, du skal lete godt i bunkene for å finne de som er verdt pengene. kansje de skulle ha hatt prisforskjell på spillene?
3ds har heller ikke gått så bra som nintendo ønsker, ikke rart siden det ikke finnes noe spill til den nesten. den ligger fint i hylla og venter på zelda....

en dag i helvete

vel folk begynner vel å bli lei av å lese om mitt personlige lille helvete, desverre ser det ikke ut til at det har planer med å slutte med det første. om jeg trodde å måtte reise på legevakten og ha sinsykt kraftig anfall var ille, var det ingen ting i mot å ha en dag på sykehuset. i tilleg gikk mitt zero ds kort i stykker og jeg klarte ikke å fikse det samme hve jeg gjorde. antagligvis har minnekortet gått...

etter jeg kom hjem fra sykehuset haddejeg ikke mer en time oppe før jeg la meg... når jeg våknet på kvelden gikk det nok en gang bare noen timer og jeg kolapset ned i senga igjen. ser ikke ut til at kroppen klarer å ta seg opp igjen.

endelig er det en ny dag, jeg skal ta det rolig, men planene er klare. jeg skal på senteret for å kjøpe noen medesiner og nytt micro kort. 1 time før senteret åpner innser jeg at jeg får nytt anfall og min verden bare kolapser. innternettet mitt falt også ut og telenor sin kundeservice var nede. jeg hadde menge telefoner jeg tok og jeg kom ikke igjennom noen steder. det var virkelig tingenes ivoende faenskap, allt som kunne gjøre ting værre skjedde.

tilslutt fik jeg tak i mormor og bestefar og de kom opp til meg, da haddejeg gitt opp kampen mot anfallet og tatt en stesolid, men kunne ikke legge meg til å sove grunnet mere kaos rundt meg. men alikevel snudde de dagen over til det bedre... jeg fikk mormor til å hjelpe meg med å lage lit mat slik at jeg slapp å være sulten. og endelig begynnte folk å svare på telefonene sine slik at jeg fikk sagt at jeg ikke skulle ha instalatør. til og med internett var oppe igjen.

fikk ikke nytt internett siden det nå bare var å legge seg igjen, sov til 1 i natt, la meg igjen 3. etter en time var jeg så utmattet at jeg ikke klarte å sitte, så jeg la godstolen tilbake å lå å så på tv til jeg ikke klarte å se skjermen mer. da var det å krype til sengs igjen.

nå har jeg hvert våken litt over 30 minutter, håper på å klare senteret i dag. med rullestol og allt, men tviler. enda over to timer til det åpner og så lenge har jeg ikke klart å fungere enda.

M3 i zero - nye ds spill

siden brikken min med spill til ds sluttet å virke når jeg trengte den mest bestemte jeg meg for å oppdatere den. jeg bruker hovedsaklig brikken til å prøve ut nye spill og spille spill som ikke har kommet ut i europa enda.

utvalgte spill:

- Runefactory ( a fantasy harvest moon)
- Catan
- harvest moon grand bazaar
- harry potter and the order of the phoenix
- harvest moon frantic farming
- legend of zelda - phantom of the hourglass ( denne har jeg orginalt)
- lost in blue
- lost in blue 3
- Phoenix Wright Trials And Tribulations
- puzzle quest
- resedent evil - deadly silence
- Scribblenauts
- the settlers
- the sims 2 - castaway (hadde orginal, men solgte. dårlig spill)
- the world ends whit you
- virtual villagers

jeg prøvde å redde de savefilene jeg hadde fra før, håper det gikk bra....

nintendo viser nye wii u

ryktene om at nintendo skulle gå vekk fra wii navnet viste seg å være feil, den nye konsollen dems har fått navnet wii u.

nintendo viste frem den nye konsollen sin på e3 messa, de sa lite om selve konsollen, men vi lærte mye om kontrollen dems.
selve konsollen skal være minst like sterk som ps3 og xbox360 og kjøre HD.

kontrollen som har en 6,2 tommers bevegelseskjerm tok nok det meste av lanseringen. denne kontrollen skal kunne vise spillene rett fra boksen slik at det ikke nødvendigvis skal bli krig om tv`n.
uten om dette skal den være lagd til å kunne brukes som vanlig håndkontroll.

det at maskinen skal være så utrolig smart og sterk får meg til å frykte prisen, noe de ikke sa noe om. men kansje jeg slipper loding skjermen med denne *håpe*

det er ventet at den kommer ut i 2012hjemme igjen

som jeg har skrevet før så endte mitt lille helvete på ullevål sykehus. her lå jeg i timer og kjedet livet av meg (snek meg til noen små blogginnlegg fra mobilen). hadde tatt med med dsi, men den sluttet å virke.

etter legebesøk fikk jeg vite at de kansje ville ta noen tester, men alle testene var tatt før. mysteriet meg er å blir ett mysterium. det eneste de kunne si helt sikkert var at jeg ikke har en bakterie i kroppen, de var rystet over antibiotikakuren jeg har gått på. og at jeg hadde litt høy senkning.

sidenjeg ikke hadde noen bakterieinfeksjon pekker dette igjen mot en autoimun revmatisme, så hun henviser meg videre til diakon hjemmet.

mamma hadde akkurat kommet og vi hadde fått vaffler da legen kom for en siste gang, hun sa jeg kunne dra om jeg følte meg bra nok sidenjeg ikke skulle ta noen flere prøver. jeg er ikke så glad i sykehus, så det tok meg ikke lange tiden å få ut nåla i armen, på med klærene og i taxi hjem.

nå sitter jeg hjemme med ettertankene av hele kaoset. en ting er i hvertfall sikkert. jeg har møtt to leger som tok meg veldig alvorlig ig virkelig prøvde å hjelpe. dette er noe jeg har følt har manglet veldig og jeg er veldig lettet. til en forandring kommer jeg ikke ut av sykehusoppholdet med sinne og skuffelse, men med vissheten om at de var der da jeg trengte det. da anfallene mine ble sterkere en de pleier...

Ullevål update

Før frokost og jeg ble hentet til rønken ( aner ikke hvordan der staves). De ser vist etter lungebetennelse, bare for å være sikkre. Mange flere prøver venter vist... Nå ligger jeg å venter på en frokost som inneholder allt jeg ikke tåler.

På ullvål

Vel anfallet mitt ble så kraftig i natt at jeg tok taxi ned på legevakta. Etter over en time der ble jeg kjørt til ullevål. Når jeg våknet nå nettop tok det litt tid å huske hvor jeg var.

mitt lille helvete i dag

mamma sier alltid skriv ned hva som skjer når du blir dårlig, jeg har prøvd å ha en liten notatbok å skrive i, men det blir for mye å holde styr på. jeg har ikke annfall (enda) men dette er mitt lille helvete nå når jeg går å legger meg og gir opp for i dag.

jeg skjelver og hakker tenner, leppene er hvit-lilla-blå
jeg er kjempe trøtt
har problemer med å puste, føler jeg ikke får inn nok oksygen
prikking i hele kroppen
svetter så mye at jeg måtte bytte klær og henge dem opp til tørk.
småsmerter som flytter seg i hele kroppen.

vel i fare for å få kraftig anfall går jeg å legger meg.... natta

Hamstring

i avisene nå står det om folk som står i lange køer for å ta ut penger, selv er jeg i den stille ro at jeg overlever en uke. så lenge jeg har penger til minst to taxi turer (64 kr).
men jeg er smart nok til å ikke utsette handlingen til i  morgen, og da jeg var ferdig med å spise "frokost" ca 22.00 tok jeg med meg tomflaskene og gikk i butikken.

for meg er dette et logisk tidspunkt å handle siden jeg har sovet hele dagen (bokstavlig talt), men jeg var sjokert når jeg så hvor mange biler det var inne på parkeringsplassen. det pleier å være relativt stille timen før 1000 stenger. også en av grunnene til at jeg liker å handle da.

inne i butikken var det kjempe lange køer til tre åpene kasser, mange steder var hyllene tømt av varer som om noen hadde gått bananas. først tenkte jeg at det minnet meg og siste handledag før jul. dopapir var det helt tomt for, heldigvis trengte ikke jeg det.

menjeg måtte tenke for meg selv, er det bankstreik eller butikkstreik vi frykter?

ved kassen sto folk stille og rolig i kø med fulle handlevogner, middager og kos for en hel uke klart. noe jeg la merke til da jeg fikk følelsen av at en dame hadde kjøpt inn lørdagsgodt til ungene sine.

ps: jeg vet at om jeg hadde hvert praktisk så hadde jeg ventet med å pante flaskene mine, det var 80 kr. men sanheten er at det er så skjeldent jeg kommer på det så når jeg først husket det ga jeg f... i streik. kjøpte med meg litt ekstra cola. jeg skal nok overleve.

i can pose

video:img0505jeg skulle filme Luna felis da hun vasket seg, hun var så søt. men så fort hun så kameraet sluttet hun med de normale handlingene. vanligvis går hun eller koser med kameraet, men i dag hadde hun andre planer. legg spessielt merke til pausene hvor hun faktisk poserer...
etter litt filming tok jeg noen bilder for å vise hvor flink hun var.

bok: Bite Club - Morganville vampiers - Rachel Caine

hitil den siste boka i serien om byen Morgenville, der hvor vampyrer og mennesker lever side om side. vel, det er kansje å overdrive siden vampyrene driver byen og menneskene er fanget der inne.
vi følger Claire som i løpet av flere bøker i serien har lært seg å leve i denne skummle byen hun begynnte på skole i. hvordan kunne vel foreldrene hennes vite at når de sendte henne til college i nærheten som 16 åring, at de sendte henne rett inn i vampyrenes rede.

Nå er det ett år siden clair flyttet inn i byen og hun h ar for lenge siden akseptert vampyrene, selv om hun er på menneskene sin "side" ser hun fortsatt på vampyrer som levende vesner med følelser.

livet til claire blir ikke lett når en i klassen hennes blir drept og hun finner liket, den onde vampyren som prøvde å ta over byen har rømt og er livsfarlig og noe rart skjer med kjæresten hennes shane. han blir voldligere og voldligere og sintere og sintere, kan det ha noe med den nye gymmen som har åpnet i byen.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

når bishop dukket opp i boka ville jeg bare lege den fra meg, etter som historiene om han har hvert i så mange av bøkene nå. jeg var virkelig lykkelig da den delen av serien var over. men jeg bestemte meg for å holde ut.
dette er en av bøkene i serien som er ganske frittstående, den har ikke allt for mange tråder til historier som allerede har startet i en annen bok. selv om det er en fordel å kunne historien til alle personene da.

den er også skrevet fra både claire g shane sitt synspunkt, slik at du får med deg mer av historien.

egentlig synes jeg ikke oppdelingen virket så veldig bra, å følge tankene til shane var bare som om forfatteren ville legge inn unskyldninger for han. det var flere ganger i løpet av boka jeg vurderte å gi opp siden jeg kjedet meg. har nok bestemt meg for at dette blir den siste boka i serien jeg leser. forfatteren burde også ha avsluttet serien her.

lang gårtur...

eller i hvertfall lang i tid, kansje ikke så lang i meter å gå.

etter at jeg hadde spist "frokost" tenkte jeg at jeg skulle ta meg en gåtur mens sola enda var oppe, på starten ringte jeg til mamma for å si at jeg var våken og hadde det bra. Hun fortalte meg at tanta mi hadde lagd mat til meg, og siden frokosten min var veldig liten tok jeg turen innom henne.

kusina mi jobbet med kostymet sitt til desucon og tanta mi strikket å så på tv, egentlig ganske koselig. de hade lagd en ekstra posjon stekt kyllig og ris til meg. de vet jeg til tider sliter veldig med å lage mat.
kylling kan bli litt tørt uten noen form for saus, må finne meg en erstatter for soyasaus.

da jeg hadde spisst ferdig og hvert litt sosial fortsatte jeg på gåturen min, satte på iphonen med høy musikk og bare gikk. jeg følte meg så bra at jeg tenkte jeg skulle gå å se til bærene som har begynnt å komme frem som kart, men forsto etterhvert at det var optimistisk. så jeg gikk ikke lengere enn den lange turen rundt grønntarealet. egentlig en passe tur.

nesten to timer senere kommer jeg hjem til oppmerksomhetssyke katter, sirius fortsetter å pipe, tror han vil ut han også....

virtual villages - a new home

vel siden jeg klager så mye om at harvestmoon spillet mitt er så tregt, måtte jeg selvfølgelig finne meg et enda tregere spill. virtual villages.
spillet som er på ds handler om en del mennesker som må flykte fra hjemmet sitt og starte opp på nytt, du styrer hva de skal jobbe med, lære seg osv... allt for å få bygd opp et nytt liv.
mitt første inntryk var at det var en lettere versjon av settlers, men med alle oppgavene om å samle på ting og minispillene som hjelper deg å trene opp folkene skiller det fort.

spillet er morsomt og fasinerende, men kan drive deg til vanvid med at det går tregt. de to første stammene mine døde sidenjeg ikke hadde tolmodighet og lot spillet gå uten meg. 3. spill har jeg alltid hatt et øye med, selv om det bare står vedsiden av det jeg holder på med. blir litt mere å gjøre når man får flere folk.

nå er jeg på år 12 og har 9 folk i leiren, 3 er barn.

jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at jeg liker overlevelsesspill.....

opp og hoppe

da hadde jeg stått opp igjen, jeg skrev ikke innlegg før jeg la meg i dag tidlig, jeg var rett og slett for sliten. menjeg hadde overskriften klar i hodet da ;-)

jeg hadde nok hatt godt av å sovne med en gang, men en liten innpåsliten bille gjorde klart stopp for det. en ting er at jeg hater innsekter inne i leiligheten, men jeg har roet meg litt ned på disse minibillene og minifluene. men når de begynner å kravle rundt på meg i senga får jeg nok. de er også så små at kattene ikke tar dem.

spillte litt på senga før jeg sto opp, har sovet ca 4 timer for lite så regner med at det blir litt søvn på meg i natt...

ingen planer for dagen

The Sims 3 Pets - endelig bekreftet

EA games sim beskrivelse av spillet:

Create perfect?or imperfect?pets for your Sims, from fierce guard dogs to destructive kittens to trusty horses and more as you determine not only how your Sims? pets look but their personality traits as well.

With a variety of new activities and social interactions, take control of these pets and experience the world from their perspective. Treat your Sims and their pets to an exclusive venue filled with unique objects found only in the Limited Edition.

Give your Sims a new member of their household and discover all-new ways to play with life!

 

ryktene om en tillegspakke med dyr har hvert sterk etter det lak en reklamefilm på nett, selv om filmen ble fjernet fort var det for sent. den var kopiert og så viste alle det. ea games har hvert stille om saken, sikkert for å ikke ødelegge for den nye pakka som kom nå første juni. men så fort pakka var ute bekreftet de ryktene om spillet. alldri sett de komme  med brekeftelse av ny tillegspakke så tett på forrige, så må ha noe med presset fra fansen.

daton spillet kommer ut er ikke satt enda, men skal vi tro den første reklamefilmen så blir det i oktober.

frekke tyver på Pandoras Closet

Nei-Nei-nei-nei

hjertet mitt blir helt knust på vegne av deg hilde og mannen din, jeg unner dere ikke noe så negativt. jeg vet hvor mye dere har jobbet med butikken deres og ble rett og slett rystet over hva jeg leste i avisen.
jeg kjente igjenn bildene med en gang, men alikevel ble jeg overasket når jeg så navnet på butikken, kan liksom ikke tro at det er sant.

som du vet er jeg veldig glad i butikken deres og dere, selv om det er en stund siden jeg har hvert på besøk. den er litt langt borte. håper ikke dette tar motet fra dere, men gir dere mere styrke.

våken

da var jeg våkeen igjen, min mor vekket meg som jeg ba henne om. ikke lett å skulle spise taco med en som sover over hele dagen ;-)
litt glad jeg våknet mens sola enda er oppe, ser nydelig ut der ute...

jeg tar med meg kikis budservice opp til mamma så vi kan se på til maten, hun har ikke sett filmen og er ganske nyskjærrig etter allt styret om kostymet mitt.

ellers er vel planen å gå å vanne i parsellen om jeg orker etter maten, har ikke vannet på et par dager så kamilleblomstene mine hadde nok satt pris på litt vann.

mens resten av verden våkner...

...legger jeg meg til å sove. det er kansje å overdrive å si at verden våkner klokken 06.30 på en lørdag, men legger du til tiden det tar å dusje + all spillingen min så er jeg ganske sikker på at det blir riktig.

jeg har hatt nok en rolig natt, har prøvd litt enkel trening forran tv`n mens jeg har sett på film, men ellers holdt meg ganske i ro. sirius har hvert veldig fornøyd med det.
jeg lagde kjøttkaker i brunsaus litt tidligere på natta så har hatt mat hele tiden, greit med matrester. det ble ikke taco siden mamma sa hun ville spise det med meg i dag, og det syntes jeg var helt greit, bare hun ringer og vekker meg ;-)

jeg har kommet meg igjennom to filmer i natt og spillt litt sims 3, sims 3 går litt sakte for tiden siden jeg sliter med å holde konsentrasjonen.

helt til slutt vil jeg legge til den store overaskelsen som møtte meg da jeg satte meg ned for å skrive dette innlegget, det er født baby fisker i det store akvariet mitt (det står vedsiden av datan) veldig koselig, har ikke blidt født noen der på lenge.

da hopper jeg i dusjen og legger meg, håper dere alle har en fin dag mens jeg sover...

min favoritt lakkkjole m korsett

bildet er litt dårlig, men det var vanskelig å ta bilde av denne kjolen. bildet er en del år gammelt, men kjolen og korsettt er like fine. dette settet sto utstilt i en butikk og jeg måtte bare ha det, vet at det egentlig er dumt å kjøpe det som er på utstilling, men til og med mamma hadde sett det og innsett hvilken kjole jeg hadde kjøpt meg den dagen. hun sa det sto navnet mitt på den ;-).

musikk: Video Killed The Radio Star

 

 

 

I heard you on the wireless back in Fifty Two
Lying awake intent at tuning in on you.
If I was young it didn't stop you coming through.

Oh-a oh-a

They took the credit for your second symphony.
Rewritten by machine and new technology,
and now I understand the problems you can see.

Oh-a oh-a

I met your children
Oh-a oh-a

What did you tell them?
Video killed the radio star.
Video killed the radio star.

Pictures came and broke your heart.
Oh-a-a-a oh

And now we meet in an abandoned studio.
We hear the playback and it seems so long ago.
And you remember the jingles used to go.

Oh-a oh-a

You were the first one.
Oh-a oh-a

You were the last one.

Video killed the radio star.
Video killed the radio star.
In my mind and in my car, we can't rewind we've gone to far
Oh-a-aho oh 
Oh-a-aho oh

Video killed the radio star.
Video killed the radio star.

In my mind and in my car, we can't rewind we've gone to far.
Pictures came and broke your heart, put the blame on VTR.

You are a radio star.
You are a radio star.
Video killed the radio star.
Video killed the radio star.
Video killed the radio star.
Video killed the radio star.

Video killed the radio star. (You are a radio star.)

fugl sang

for noen måneder siden var verden helt svart og forlatt på denne tiden av døgnet, hvis du virkelig var uheldig hadde gatelysene slått seg av og allt var virkelig svart.

verden utenfor er fortsatt ganske mørk, men i det svarte ser man tydlige antydninger til blått og grått. men det som gjør den virkelige forskjellen er lyden av alle de små fuglene utenfor vinduet ditt.
de store fuglene har ikke stått opp enda så det eneste du hører er forsiktig kvitring som forteller deg at det er fint vær, sommer og stille ute.

om noen timer begynner måkene og da forsvinner det koslige med lydene fra fuglene, heldigvis er ikke ungene ute å går enda, så de har ikke begynt med sitt værste spetakkel enda.

kattene mine ligger i soveromsvinduet med snuten utenfor, her nyter de lyden og synet av alle fuglene og den friske luften. innimellom er jeg misunnelig på dem.

reklame i skrekkfilmer

jeg har aldri tenkt på det før, men tror faktisk dette kan være fordi jeg aldri har opplevd det før, reklame i skrekkfilmer virkelig ødelegger filmene.

forestill deg at du sitter å ser på en grøsser, stemningen øker og øker, musikken viser at det helt klart skal skje noe. jenta åpner døra i mørket og så begynner 5 minutter med reklame.
frustrasjonen er så stor at du ikke vet om du skal knuse tv`n eller bare slå av filmen, vel kansje ikke etter første gangen, men jeg skal love deg etter tredde gangen i samme film.
det er som de bevist satte inn reklamene på disse punktene og da jeg så dette var en tvfilm bekrefter det mistanken min. men en grøsser er ikke det samme som en tv serie hvor du kutter episoden på topp for å folk skal se videre. i grøssere er oppbyggingen nesten viktigere en selve punktet, så når disse blir delt i to med masse uskumle reklamer ødelegger det stemningen i filmen helt.
og en thriller/grøsser uten stemningen er en mislykket film....

film: man of the year

drama/komedie fra 2006
desverre fikk jeg ikke med meg de første 15 minuttene av filmen, men det så ikke til å gjøre så mye.

Tom Dobbs er en komiker som velger å stille som presidentkandidat, mest for å kunne erte de andre kandidatene. valgkampanjen hans går bra da folk synes det er morrsomt å andeledes å høre på han, alikevel blir han overasket da han vinner.
mens han sjokert forbreder seg på å bli amerikas neste president prøver en kvinne å få tak i han. det var noe feil med tellemaskinene og han hadde egentlig ikke blitt stemt frem. problemet er at det kun er han som vil kunne tro på henne. mens firmaet prøver desperat å få henne til å virke utroverdig forelsker de seg.
men når allt kommer til allt er det opp til han om han vil fortelle hva som har skjed eller ikke.

jeg har desverre vanskligheter med å le av komedier, det er faktisk ganske imponerende om jeg gjør det, så jeg kan ikke akkurat utale meg om den er morsom eller ikke, men med skuespillere som Robin Williams og  Christopher Walken tror jeg mange vil synes den er det. jeg synes filmen var underholdende og hadde ikke noen problemer med å se filmen ferdig og uten pauser. i mine øyne var den god.

film: mareritt fra fortiden (Nightmare at the End of the Hall)

filmen var beskrevet som en thriller og det passet den godt, det var spøkelses elementer i den og klipp som sikkert skulle får deg til å skvette (jeg skvetter bare ikke så lett av dem) ellers en klassisk spøkelseshistorie om en død jente som vil beskytte de hun er glad i og ha hevn over de som såret henne.

filmen handler om cortney som får jobb på sin gamle skole etter at hun skrev en sukksess bok om bestevenninnen sin som tok livet av seg tre dager før skolen sluttet.
første sjokket hennes blir da det viser seg at hun skal bo på samme studentbolig (som ansvarlig) som hun og bestevenninnen bodde i, rommet rett over gangen.
nederst i gangen er rommet bestevennen hang seg i. før var det et lagerrom, men nå er det pusset opp til et soverom og jenta som har fått tildelt rommet er helt identisk med den døde bestevenninna.

cortney dras i mellom mulighetene om at hun holder på å bli gal, at bestevennen går igjen eller at denne nye jenta prøver å være hennes besteveninne, etter som mystiske ting skjer. spørsmålene om hvorfor bestevenninnen tok livet av seg plager henne også, hun ønsker svar.

tvfilm fra canada, underholdende og grei men ikke ekstremt bra....

varme

endelig er det varmt nok til å sitte å kose seg på verandan sin. før har iskald vind eller den lurende kulden hvert et problem om man ønsket å sitte lenge.

i dag er det relativt vindstille på lambertseter og jeg valgte å spise maten min ute på verandan. kattene satte veldig pris på det. spessiellt siden jeg ble sittende en stund etterpå å lese. tempraturen er bare helt perfekt, ikke varm og ikke kald. sola har forsvunnet ned bak skolen, men det gjordet det bare mer komfortabelt for meg som da kunne kle av meg litt.

måtte tilslutt gi opp å lese i boka siden jeg får hodepine av å lese for lenge, men virker som om kattene var veldig fornøyde og begge to var allerede inne da jeg gikk inn.

sent opp, sent i seng

i dag ble jeg vekket ca. klokken 17.00 noe jeg innrømmer er ganske sent ;-)

jeg la meg sent i går og det tok enda lengere tid før jeg sovnet grunnet anfallet mitt, det var ikke så kraftig men veldig smertefullt. slo ut mens jeg satt å skrev siste innlegg her, skal så mye at jeg hadde vanskligheter med å treffe riktige bokstaver på tastaturet.
jeg spillte litt på senga før jeg la meg til å sove, kunne ikke spille mye siden jeg skalv slik så måtte finne noe som var enkelt. når jeg lå å prøvde å sove hadde jeg en time med stille raserianfall på helsevesenet mens anfallet gikk igjennom det værste. tilslutt sovnet jeg.

har drømt at jeg fløy, eller svever er vel mer riktig, drømmer ofte dette. liker følelsen.

har lite planer for i dag, kjenner småsmerter fra anfallet i går så skal ta det rolig, tenkte å dra innom senteret å kjøpe inn til taco før det stenger...

kattetelefon

i dag ble jeg vekket av at tanta mi ringte og lurte på om jeg hadde kontroll på sirius. hun hadde møtt en katt ute som lignet veldig og som hadde gått rett bort til henne, lagt seg ned på ryggen og begynnt å kose. selv om katten ikke var helt identisk var den ganske lik og oppførelen var så typisk sirius (som kjenner henne godt) så hun tok den med seg hjem og ringte meg.

vinduet sto oppe, men han har bare presset seg ut av det eneneste gang + det var vinduet på stua og ike det som sto oppe på soverommet. men jeg måtte jo sjekke. først ropte jeg på han, ingen respons, så da var det bare å stå opp og se i stua. der lå han på ryggen så lang han var i sakkosekken og sendte meg et surt spørrende blikk, hvorfor vekket du meg.

det at tanta mi mistenkte at det var sirius var det god grunn til, jeg pleier alltid å si at om sirius stikker av løper han nok til henne, han bode der som utekatt litt da han var liten + vi har gått turen opp med bånd utrolig mange ganger. det er hans andre hjem. og bare 200 meter unna.

skal jeg legge meg?

nå sitter jeg med det store dillemmaet, skal jeg legge meg eller skal jeg finne på noe annet. det at jeg har snudd døgnet er egentlig ikke noen nyhet eller overaskelse, men hvor snudd er det egentlig. hva vil gjøre kroppen min best nå?

vel en ting er sikkert, jeg kommer til å ha vondt. jeg fikk selvfølgelig annfall i sta og det fører med seg sterke smerter i kroppen. litt som om jeg har blitt banket opp, og dette anfallet var lite. utrolig hvor fort du "glemmer" smerte når det har gått en tid.

jeg gjorde som jeg tolket ut av horoskopet, brukte kvelden med kattene, vel mest Sirius. han har kommet til og fra i hele kveld men avsluttet det hele med en sinsykt koserunde.

f... der fikk jeg anfall igen, jaja det gjorde valget lett om jeg ikke klarer å holde kroppen oppe selv kan jeg liksågodt bare legge meg ....

sims 3 - Kinder legacy 02.06.11

jeg har de siste dagene prøvd å få sirius kinder til å komme over 300 lh før han dør, til min store overaskelse døde Mayra før han. jeg klrte foresten å få han over 300 lh og han er fortsatt i live.

alle barna har nå blitt tenåringer og bare en mangler livsønske, det er madelen.

michelle - the perfect garden
Martin - visionary
maria - the tinkerer
may - the culinary librarian

nye poeng:

LW
-Mayra - hitmovie composer
- Mindi - chess legend

LH
-mayra -219 - 2p
- sirius - 300+ - 3 p

paint:
-mindi
-Michelle

total poengsum: 34p

Hvordan smart er du?

aftenposten: test deg selv...

Sammenligne de åtte forskjellige intelligenstypene for å kartlegge dine styrker og svakheter. Dess høyere poengsum, dess mer foretrekker du den type intelligens.

link til test

 

Logisk-matematisk intelligens:

 
 100 % | Logisk-matematisk intelligens
Naturalistisk intelligens:
 
 80 % | Naturalistisk intelligens
Selvinnsikt:
 
 80 % | Selvinnsikt
Musikalsk intelligens:
 
 80 % | Musikalsk intelligens
Språklig intelligens:
 
 80 % | Språklig intelligens
Mellommenneskelig intelligens:
 
 60 % | Mellommenneskelig intelligens
Fysisk intelligens:
 
 60 % | Fysisk intelligens
Visuell intelligens:
 
 40 %

| Visuell intelligens

 

dagens horoskop, Jomfruen

Du ser praktisk på det meste, og liker ikke å sløse verken med tid eller penger. Sosialt sett foretrekker du rolige former, og blir sliten av folk som maser for mye. Sett av en hyggelig aften med noen du er glad i.

vel tolker dette som at jeg skal bruke kvelden til å kose meg med en bok i godstolen med sirius (og kansje luna) på fanget. det er i hvertfall en rolig kveld med noen jeg er glad i ;-)

sol inne, sol ute

egentlig har jeg fått streng besked om å være veldig forsiktig med sol så lenge jeg går på antibiotika. det har allerede vist seg at blemmer kommer veldig fort. heldigvis har jeg bare fått noen få.
men selv om jeg skal holde meg unna sola har jeg store planer om å ta med meg en bok ut på verandan å kose meg litt. jeg får nemlig lov å være i sola om jeg dekker meg til og bruker hatt, eller/og bruker ekstrem sterk solkrem.

rett og slett skal jeg ut fordi jeg har to katter som holder på å bli gal av lengsel etter verandan, og jeg forstår dem godt...

sovet som en stein

greit nok var det vanskelig å legge seg, å gå fra sims spillet var det siste jeg ville, men jeg kom meg i sengs ved 3-4 tiden. sovnet ikke før nærmere 6 da lå bare å tenkte på en eneste ting, jeg vil ligge i harrypotter bilett kø.

jeg er selvfølgelig for dårlig men ønsket er så sterkt at der river meg i stykker innvendig.

når jeg først sovnet drømte jeg bare om en eneste ting, eller i hver eneste drøm var det et aktuelt tema. siste harry potter film. i drømmene var jeg med på allt fra å se den første gang til å være med å arrangere premieren (med kjendis besøk selvfølgelig). siden det er mine drømmer må man legge til litt overnaturlige ellementer også.

merkelignok var det en annen harrypotter ending, selv om jeg diskuterte med folk i drømmen om at det ikke kunne være ekte. figurene så ut som om de var tatt ut fra dataspillene og ikke var skuespillere. i drømmen hadde ikke siste bok kommet ut heller, så den var ganske avslørende.

men nå skal jeg opp til mamma å spise middag, fisk, er vist søndag i dag ;-)

hodepine og slapp

dette har helt klart ikke hvert dagen min, en uke på antibiotika som jeg ikke har tålt så godt har satt tydelige spor. håper bare at det holder med denne ene dagen, jeg er ikke flink til å være dårlig.

 egentlig skulle jeg til byen i dag, det kunne jeg bare gi opp håpet på. så jeg ringte mamma og spurte om hun kunne kjøpe det nye sims spillet til meg. på spaceworld sa de at spillet egentlig ikke hadde realese før i morgen. men de hadde fått lov å selge det i dag siden det var helligdag i morgen.

uansett så sitter jeg med nytt sims spill jeg skal prøve ut så fort jeg er ferdig med middagen som står å koker på kjøkkenet.

mamma kom også å byttet på senga mi for meg siden jeg har hvert så dårlig i det siste, ble så med opp til tanta mi hvor jeg fikk litt mat og en kopp te...

hodepinen har roet seg ned etter en pinex, men kjenner alikevel at den er der....

 

skal bli godt å sove

da var det leggetid,noe jeg er veldig glad for. var litt redd for at jeg ikke kom til å bli trøtt i natt og at jeg ville sitte oppe å spille hele natten igjen. heldigvis er kroppen min smartere enn det.

søvn hadde hvert en fordel sidenjeg skal ned til byen i morgen, skal kjøpe den nye sims3 tillegspakken, i tilleg blir det nok en liten tur innom outland. jeg vurderer om jeg skal kjøpe med meg biletter til desucon siden de nå er lagt ut for salg.

begge kattene ligger å sover som noen steiner. en på senga si og en forran meg på skrivebordet, hvem sa katter var nattdyr?

natta

Sims Medieval - 01.06.11

da tok jeg opp sims medival spillet igjen, synes det var unødvendig å begynne på sims 3 når jeg skal instalere ny pakke i morgen. jeg startet på en helt ny Ambition, noe som var litt frustrerende siden en update hadde satt læreprogrammet på igjen, så selv om jeg klarte å velge en annen Ambition kunne jeg ikke velge en annen første quest.

Ambition - thoughts and prayers 40QP ( nå høyeste nivå på kunskap og velvære)

Quests:
- first steps - 1qp - 10rp - king lv1 - Platinum
- fur - fur protest - 3qp - 30rp - Peterian priest lv1 - gold

 

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin