hits

mai 2018

nå ser det ut som en parsell

Det har tatt litt arbeid, og flere dager da jeg bare skal jobbe en time om dagen for å hindre at jeg blir dårlig, men nå ser det ut som en parsell der borte.  

Her har tomatene kommet på plass, solsikken må vente da Luna har spist dem opp. 

hos jordbærplantene har det blitt luket, dette blir en kamp i sommer. strå og løvetann mot meg. 

i den øverste er det sådd noen rader gulerøtter og i den på høyre er det sådd isbergsalat

ryddet rundt rips og stikkelsbær busk. har også dukket opp en liten bringebærbusk på parsellen som får stå. 

men i disse buskene har jeg ikke fått ryddet noe enda. 

 

Is a fine day

Som resten av Oslo folket har innsett, har vi hatt fine dager i det siste. Men for meg har de hvert ekstra fine da jeg endelig ble bedre og orker å gjøre ting. Jeg våknet 15 mai ved at øynene åpnet seg som rullgardiner og var i grei form. Tok det veldig rolig resten av den uka, men denne uka har det vært full fart på.

Det har hvert møter på Solvik og parsellen, mye jobb i parsellen. Jeg har prøvd å bade så mange dager som mulig. Gått mange, men små turer med hunden min. hun har så langt hår at varmen er hard for henne.

Ellers har jeg brukt mye krefter på å ordne opp i ting som ar forfalt litt når jeg har hvert dårlig. Økonomi, sende ting på reparasjon og dette marerittet med spikertelt til vognen.  Ja selv en liten bytur har jeg klart denne uka.

Senere i dag pakker jeg sammen tingene mine og reiser ned på Solvik igjen. Godt med feriested ved sjøen nå.

Nordstrand bad, torsdag

lite mellommåltid på strandkanten #mindthebody

svømmetur på malmøya

mange slike som bor på campingplassen, de er halvtamme og løper over stiene rett foran oss.

her kommer det snart noe godt

utslitt monster i varmen

https://youtu.be/TjIPzyVlK60

årets første badetur 2018

Det var planlagt, jeg hadde tatt med meg badetøy ned til campingvognen. Det jeg ikke hadde planlagt var den sterke vinden som kom kastende inn i Solvik. Men jeg flyktet til motsatt side og stille Skinnerbukta. En nabo hadde tatt på seg å passe på lykke så jeg behøvde ikke å stresse. Første stedet jeg prøvde å gå ut var det så gjørmete bunn at jeg ikke turte. Når du synker lengre ned enn ankelen, frykter man litt å sette seg fast. Så jeg gikk bort til moloen og den lille steinstranda der og kom meg fint ut. Fikk hjulpet en mann å vaske siden på båten når jeg først var ute i vannet også.

Ellers har jeg og lykke kost oss på øya i dag. Det har vært quiz, god mat og mange hunder for lykke å hilse på. Blir nok et lite bad i morgen også.

fredag ble parselldag

Fredag har Lykke langturer og jeg har noen timer hundefri. På høsten brukte jeg disse timene på å svømme og nå på våren har jeg brukt dem til å sove. Endelig var formen god nok til at jeg kunne bruke dem på noe fornuftig igjen, jeg valgte parsellen.

Jeg har kommet sent i gang grunnet formen, men jeg jobber effektivt når jeg først starter og føler jeg fikk gjort mye. Jeg satte timeren på armen på 1 time slik at jeg ikke skulle jobbe meg syk igjen og jeg holdt ut 50 minutter.

Jeg ryddet rundt og i kassene og vendte jorden i dem denne dagen.

Neste prosjekt blir å luke i jordbærene

Så rydde rundt busker avdeling 1

Så rydde rundt busker avdeling 2

Men blir ikke mer jobbing der før etter pinsen er ferdig.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin