hits

mai 2013

Angela wind`s fashion world (sims 3) - 31.05.13

Bjorn beaker

ønsker seg hverdag, formelt, ansiktshår og hårstil

før:

formelt

hverdagetter

formelt

hverdag


Monika Morris

hverdag x 3, formell x 2, badetøy x 2, treningstøy x 2 natttøy x 1, ny frisyre og sminke

før


Hverdag


formelt


trening

natttøy

badetøy

Etter:

hverdag

formellnatttøy

treningbadetøy

da har man kjøpt drager til sims 3

kommer nok til å ta litt tid før jeg får spillt med selve verdenen, siden jeg er mitt i en legacy ( eller helt ærlig på starten av en) men dragene er tilgjengelig fra starten av, og det er de jeg har gledet meg mest til.

Day 6- favorite vampire movie (30 days horror movie challenge)

La den rette komme inn ( den svenske)

Vet du hvem naboen din er? Den uskyldige og sjenerte jenta? Det er da ikke mulig at hun har noe med alle drapene av de unge guttene? For det har dukket opp døde gutter som er hengt opp ned i trær og tømt for blod.

Vi følger en ung gutt som blir mobbet på skolen, foreldrene er skilt, og ting føles veldig vanskelig. Men en dag møter han en jente på lekeplassen, hun er andelenes enn de andre. Både smartere og mer fascinerende, hun bor med faren sin i naboleiligheten og drikker blod.

 

Liker at filmen ikke følger de vanlige normene vi er vant til med vampyr filmer, det er skumlere å to at naboen din kan være farlig enn et monster som ikke virker ekte.

perlekjøp på bytur

Det var to mål med turen ned til byen i dag. Å kjøpe perler på perlehuset og spise softis på aker brygge, begge deler bestått.

Jeg brukte godt over 30 minutter inne på perlehuset, plukket ut perler og utstyr jeg følte for. Mye av tiden gikk bare ut på å se også, det er så mye fint der. Så sneik jeg meg opp på 7/11 for å kjøpe meg litt mat før jeg møtte Stine.Det var merkelig å gå rundt slottet siden det var så sperret av, men vi fant da en vei rundt (eller rett igjennom som er virkeligheten) og kom oss ned på bryggen.

 

Her satt vi å koste oss i sola med hver vår is og skravlet, før vi tok gåturen til Jernbanetorget.

Jeg måtte titte innom panduro også, jeg klarte ikke å gå forbi, men her var målet bare utstyr, ingen perler. 

Så plukket jeg med meg mamma og vi reiste hjem, har hvert koselig men slitsomt og varmt. Nå slapper jeg av med iskald cola light.

veet voks - lyst å prøve?

Reklame | buzzador

Jeg har fått prøve veet easy wax igjennom buzzadoor og i denne sammenhengen har jeg fått lov til å gi bort noen prøver av Supreme Essence voksstrips og en rabattkupong på hele 25% av alle veet sine produkter i spesielle butikker.

Jeg har bare 3 prøver igjen, så ønsker du en send mail til notangel@gmail.com og legg med fullt navn og adresse, det er førstemann til mølla.

 

Vil du lese om min test av easy wax, kan du gjøre det her 

 

Day 4- a horror movie you thought you'd love and didn't (30 days horror movie challenge)

Denne er enkel, night of the living dead. Jeg kom ikke langt inn I filmen før jeg var så svimmel og kvalm at jeg bare matte slå av. Senere fant jeg ut at filmen egentlig var sort hvit og at denne var lagt på farge senere, det var fargene som gjorde meg kvalm og svimmel. En eller annen gang skal jeg sette meg ned å se på den i svart hvit ? they are coming for you Barbra?.

 

...men jeg får et gavekort på 500 kr

Dette er den dårligste kampanjen for å få betalende brukere jeg har hvert borti, ingen av tjenestene ser ut til å fungere som de skal, og jeg har bare blitt oppgradert til vip på 2 av 3 steder. Heller ikke fått noe svar på kundeservise mailen jeg sendte dem.

Jeg anbefaler virkelig ikke å bli vip medlem på point universet, men sidene er greit til å samle opp poeng sakte men sikkert. I dag bestilte jeg et gavekort på 500 kr, greit nok brukte jeg opp nesten alle poengene, men det er det de er der til.

 

Gavekortet er til gavekorttorget, og her bytter jeg det inn i gavekort til cdon.com og kjøper meg spill.

i hageparsellen

I dag var jeg og Frøydis og jobbet i hageparsellen, 2 timer og vi hadde fått vekk det aller verste av ugresset og sådd neper og kamille.

 

Vi gikk ut i en grå verden som var kliss våt fra regnet, og dro hjem i nesten skyfri himmel og sterk sol.


Day 3- favorite classic horror movie (30 days horror movie challenge)

Jeg tror min favoritt klassiske grøsser film må være: Fuglene

Siden jeg har sett så utrolig mange grøssere og ikke aner når de er laget og hvilke som er klassikere eller ikke, måtte jeg ta en titt på lister på nettet. Litt vanskelig å vite hvor grensen går. det var flere filmer jeg kunne ha vurdert å velge, men det er kun en film som fortsatt får meg til å tenke på den jevnlig, fuglene.

Flere ganger vurdert om steder er trygge for fugl angrep eller våknet i panikk når fuglene krangler utenfor, selv om panikken bare varer i noen sekunder synes jeg det er fascinerende. Litt redd for å se filmen om igjen nå da, siden jeg sikkert ikke ville ha syntes den var like skummel. ( her kom jeg på en skrekk film jeg så i perioden jeg ikke skulle se skrekkfilmer, jaja er vel noen av dem også)

Jeg husker ikke alle detaljer fra filmen, bare at noe fikk alle fuglene til å klikke og angripe. De kastet seg på husene uten å tenke over egen liv og helse, de skulle hakke i hjel menneskene. Vi følger en gruppe mennesker igjennom denne forferdelige perioden. 

kjøretur i skiftende vær

Jeg tok ingen sjanser, jeg viste jeg skulle kjøre et stykke og jeg viste det var mulighet for regn, så jeg pakket meg inn i regn kjøredressen min. først var det bort på senteret, da små regnet det, men i det jeg kom ut fra matbutikken var det sol igjen. Ellers på turen var det noen dråper her og der og noen solstråler her og der.

Jeg kjørte til plantasjen på Skullerud for å kjøpe inn litt jord til parsellen min, jeg tror jeg skal holde meg unna turveien som kalles grisern, for der er grusveien regnet bort og selv om stolen klarer seg fint, føler jeg meg som en milkshake når jeg er halvveis.

 

Tok veien rundt hjem, var en koselig tur.

og noen ganger er det bare herlig å ha katter

Siden jeg i går skrev om hvor slitsomt og irriterende det kan være å ha katter som må passes på, passer det seg med litt oppveiing i dag.

I dag hadde vi en normal morgen hvor luna sov på plassen sin og når jeg hadde våknet nok til å forstå at jeg skulle stå opp, kom sirius opp i senga og klatret forsiktig opp på meg. her kom han med et spørrende, nesten klynkende mjau og lurte på om det var kos å få, det var det.

Jeg snudde meg rund og han krøp inn i armkroken min, så snudde jeg meg og la meg på ryggen og han kom klatrende etter og lå å malte og koste seg på brystet mitt.

 

Han er og blir en kosebamse
wikepedia`s liste over kult filmer - disse har jeg sett

9½ Weeks
 
12 Monkeys
 
Atlantis: The Lost Empire
 
Battle Royale
 
The Blair Witch Project
 
Carrie 
Cube
Clue
Dirty Dancing
Donnie Darko
Edward Scissorhands
The Evil Dead 
Eyes Wide Shut
Ginger Snaps
Halloween: The Curse of Michael Myers
Highlander
The Hills Have Eyes
Hocus Pocus
The Human Centipede (First Sequence)
Inside
 Kids
Let the Right One In
 Night of the Living Dead
Return to Oz
Serial Mom
Session 9
Shaun of the Dead
Spirited Away
Stargate
The Texas Chain Saw Massacre
 Velvet Goldmine

( det er mulig jeg har sett flere også, men i såfall har jeg ikke kjent igjen navnene, eller trodd at jeg har sett en film som ligner)

ser det er en del filmer jeg burde se

City of Glass (Mortal Instruments 3) - Cassandra Clare

Dessverre har disse bøkene sunket i interesse etter som jeg leste dem, det er noe fra bok en forfatteren ikke klarer å få med seg videre, og jo lengere unna vi kommer den første boka, jo mindre av magien er der.

I denne boken skal clary endelig få bli med til skyggejegernes land, men jace vil ikke ha henne med og prøver å overtale Simon til å få henne til å bli hjemme. Men det som skulle være et kort møte viser seg å bli mer da de blir angrepet og jace ikke ser noen annen mulighet enn å ta med seg Simon til byen av glass, her er han veldig uvelkommen og blir satt i fengsel og forsøkt torturert for at han skal bekrefte en vill historie.

Selvfølgelig lar ikke clary seg stoppe, hun vil dra og finne trollmannen som kan redde moren hennes.

Boken går gjevt og uten alt så mye overraskelser, jeg ble veldig oppgitt da Alex og jace gikk igjennom det å komme ut av skapet for andre gang, glemte hun at han hadde blitt dratt ut av det skapet i bok to?

 

Men slutten var fin, så jeg har bestemt meg for at serien burde slutte her og kommer ikke til å lese de neste to bøkene i serien.

lørdags godteriet i kveld

Jeg innser nå at jeg skulle ha tatt bilde, men der er for sent, det er spist opp.

Lørdags godteriet mitt besto egentlig av en del rester fra uka, blomkål og dipp. Jeg tok frem en stor asjett og la på alt av druer og jordbær jeg hadde, så kjærte jeg opp et eple og en del blomkål, så var det å blande sammen dippmixen og vente i 20 minutter mens den kjølte seg ned.

Det var utrolig godt og jeg spiste nok kanskje litt for mye, startet med jordbærene og druene mens jeg ventet på at dippen skulle bli ferdig.

en gåtur i sola

Snart dukker syrinene frem, med de vakre blomstene sine og den herlige duften.Det var koselig, men varmt å gå tur i sola i dag, jeg gikk over grønt arealet og så på barna som lekte, de voksne som lå og solte seg og tenåringene som spilte fotballkamp. Liljekongvalene langs stien hadde begynt å blomstre og det var liv borte ved parsellene.

Dessverre hadde jeg feilberegnet kreftene mine litt, eller jeg hadde bestemt meg for runden jeg ville gå og ignorerte kroppen som sa det var for langt, men med en hvilepause borte ved senteret gikk det bra.

 

Planen var å gå rundt grønt arealet, så gå ned til senteret og kjøpe meg en is jeg kunne spise mens jeg gikk hjem. Istedenfor å kjøpe en is jeg gikk og spiste, ble jeg sittende litt i sola på senteret i stedet. Det er en stor mangel på softis her på Lambertseter, men jeg kjøpte meg kule is med hekto pris i stedet. 44 kr isen er litt dyrt.
husarbeid

Det er alltids noe som må gjøres, spesielt når du har ignorert leiligheten i noen dager for å forberede deg til noe.

Jaja, musikk hjelper til alt, og kattene vil gjerne være med å rydde.

Fått tatt kjøkkenet, og skrubbet med mikroen (det trengte den) og litt små rot rundt i leiligheten, to timer med arbeid holder, da må man ha en time hvil.

 

Nå er det ut å gå en tur og nyte sola, ha en videre fin søndag


noen dager skulle man ønske man var kattefri

I dag startet dagen slik. Luna vekket meg grunnet at hun løp vilt rundt i leiligheten og ikke klarte å roe seg ned. Det smalt i plater og i ting som falt ned rundt henne. Jeg som akkurat hadde våknet holdt på å bli gal av alle lydene hun laget, det var som om de slo mot hodet mitt. Det tok litt tid før jeg forsto at hun var skvetten og redd og at jeg måtte klare å roe ned irritasjonen og det at jeg skvatt slik, for at hun skulle roe seg ned. Hun hadde forresten kastet opp over kontorstolen min og utover gulvet på datarommet, så jeg startet dagen med å vaske etter henne. Ikke var jeg sint bare oppgitt, jeg hadde hørt at hun kastet opp litt tidligere når jeg var halt i søvne og rakk å tenke på noen ting jeg håpet hun ikke hadde kastet opp på. Kontorstolen var ikke en av de tingene, jeg var mer redd for datamaskinen og smykkene jeg lager.

Jeg har endelig fått roet ned Luna og ryddet opp etter henne og setter meg ned foran datan for å våkne sakte og roe meg ned da sirius kommer. Han vil ha kos NÅ og ikke om 10 sekunder og river ned alt på skrivebordet og går i veien hele tiden.

Mest av alt ville jeg bare gå å legge meg igjen, prøve å stå opp om en times tid å se om dagen starter bedre da, men jeg klarte å roe Sirius ned også slik at han la seg ned på skrivebordet, og da er han jo veldig søt.

 

Nå er pusene bare kosete og snille igjen, men denne morgningen minner meg på at det er ikke bare, bare å ta på seg ansvaret for to dyr, de krever sitt.

på pointblogg igjen

Jeg er midlertidig tilbake på pointblogg igjen, jeg fikk muligheten til å få VIP medlemskap på hele Point universet for 1 kr, med ekstra poeng og godteposer, så jeg takket ja.

Jeg vil helst få med meg de poengene jeg kan, så derfor spytter jeg ut noen innlegg på pointbloggen min om temaer de har valgt. Går veldig mye i filmer akkurat nå.

 

14 dager kommer jeg til å holde på med dette, om  jeg orker, feil prosenten på siden dems driver meg allerede til vanvid.

Day 1- your first horror movie (30 days horror movie challange)

Min første skrekkfilm.

Dette er et vanskelig spørsmål, jeg har et vagt minne om at jeg både så nightmare on elmstreet og i know what you did last summer når jeg var yngre, men grunnet at jeg lider av night terrors ble det fort bestemt, og jeg var enig i, at jeg ikke burde se slike filmer.

Så for meg blir første skrekkfilm, den første filmen jeg så etter mange års brudd, for selv om jeg kan huske titlene på filmene jeg så, husker jeg ikke mye av innholdet.

Jeg hadde en samboer som jobbet i en video butikk, og hver dag han kom hjem fra jobb hadde han med seg tre filmer. En til meg en felles og en skrekk til han. det var ikke noe problem at han så på skrekkfilmer i stua, for jeg er og blir en datageek og trivdes godt inne på data rommet med spillene mine.

Under en av filmene han så på kom jeg inn, sikkert for å spørre om noe. Jeg spurte om hva filmen handlet om og før jeg viste ordet av det var filmen ferdig. Filmen var saw 2 og jeg elsket spillet i filmen, tanken på at om de klarte å legge de dårlige vanene til side ville de kunne leve. De brutale senene påvirket meg ikke i det hele tatt og jeg storkoste meg, etter dette så vi igjennom alt av skrekkfilmer vi klarte å oppdrive, samboeren min mente at jeg var sultet for skrekk siden jeg ikke hadde sett noen på 10 år (mellom 14 og 24)

 

Det ironiske er at det i ettertid har vist seg at skrekkfilmene har en beroligende effekt på marerittene mine.

saw 2

Den andre filmen i serien om massemorderen jigsaw

Han utsetter ofrene sine for utenkelige situasjoner som de må igjennom for å overleve. Somregel er torturen basert på ofrene sine egne dårlige eller ødeleggende vaner.

 I denne filmen har han plassert en gruppe mennesker i et hus med giftig gass, det er noen motgifter og ofrene blir satt på prøve for å få tak i dem. 

politimannen som jakter på Jigsaw finner ut at sønnen hans er en del av spillet og mister helt kontrollen, men siden dette er jigsaw vet man ikke helt spillereglene før det er slutt.

 

30 days horror movie challange

etter å ha sett denne hos fulstendig kaos, måtte jeg bare kaste meg på.

Day 1- your first horror movie

Day 2- the last horror movie you saw in the theater

Day 3- favorite classic horror movie

Day 4- a horror movie you thought you'd love and didn't

Day 5- favorite horror remake

Day 6- favorite vampire movie

Day 7- a horror movie you think no one has seen

Day 8- favorite foreign horror

Day 9- favorite supernatural horror movie

Day 10- horror movie every one loves but you don't

Day 11- favorite horror/ comedy

Day 12- your most disturbing horror film

Day 13- favorite zombie movie

Day 14- favorite indie horror movie

Day 15- favorite monster movie

Day 16- horror film with a great soundtrack

Day 17- favorite 80's horror

Day 18- favorite horror movie filmed in black and white

Day 19- best use of gore

Day 20- favorite horror character

Day 21- best horror franchise

Day 22- best death scene

Day 23- a great quote from a horror movie

Day 24- horror movie character that describes you

Day 25- favorite Christmas/ holiday horror movie

Day 26- horror movie for a chicken

Day 27- your guilty pleasure horror movie

Day 28- horror film you'd like to see remade/ rebooted

Day 29- worst horror movie

 

Day 30- your favorite all time horror movie (or one of )

smertene kommer

Nå kjenner jeg smertene etter dagens utfordring. Kramper i muskler over hele kroppen som før det til å føles at hele meg prøver å rive meg i stykker. Tårene renner ukontrollert nedover ansiktet og jeg jobber hardt med å ikke legge meg ned å skrike hysterisk og vri meg i smerter.

Når smertene bare er i en arm eller et ben kan jeg ligge og drømme om og bare kutte det av meg. Tanken på det virker mindre vondt enn å ikke gjøre noe. Det som stopper meg er at jeg liker å ha to armer og to ben, og jeg vet at smertene kommer tilbake uansett.

Når kroppen holder på slik som nå hjelper ikke slike tanker, jeg kan ikke kutte av meg alle delene på kroppen min, selv om jeg skulle ønske det.

Hvorfor er du redd for at du har planlagt for mye spør noen meg, jeg er ikke redd for å gjøre ting, jeg er redd for det som kan komme etterpå, prisen er ikke alltid vert opplevelsen. ( i dag var det det)

Men leser du dette, fortvil ikke. Kniver ligger trygt i skuffen sin og ingen skade skal skje. Jeg våkner opp i morgen, og kanskje jeg er heldig og er smertefri.

Enn så lenge er det å holde hodet opptatt slik at den glemmer smerten, tv-serier og filmer er gode virkemidler til dette.

Men jeg måtte skrive dette, for jeg måtte få det ut, fysisk smerte kan noen ganger være for mye å bære alene.

salgsrekord på sommermarkedet

Ok, så skulle det ikke så mye til for å få salgsrekord, jeg har jo bare solgt tingene mine ute en gang før. Den gangen solgte jeg for 540 kr, noe som nesten dekket prisen for å stå der?

I dag solgte jeg for 660 kroner, og har ikke måtte betale nor for å stå der.

Jeg solgte:
 to sommerfugl hårspenne type 2
en sommerfugl hårspenne type 1
3 krokodiller
en perlesommerfugl
et hjertesmykke
en perleslange
en perledrage
et par enkel perle øredobber som var gullfarget.

Det var veldig koselig å stå der å selge, mange som kom innom og tittet. Gleder meg til julemarkedet.
på vei til sommermarked

I dag skal jeg selge smykkene jeg har laget på sommermarkedet til aktivitetshuset gnisten på Lambertseter. I annen etasje i det hvite lille huset bak fritidsklubben vil jeg være. I tillegg til smykkene mine vil det være ting laget av folket som bruker huset, noe privat men det meste i regi av huset. Det er også kaffe og vaffel salg.

Hvis skiltet jeg så for noen dager siden er riktig vil det være 10 kr vaffelen, 10 kroner for kaffe ? 5 kroner for påfyll, 5 kroner for te og gratis saft.

Blir spennende å se om noen finner meg i hjørnet mitt, om folk liker det de seg og selvfølgelig om jeg selger noe.

sommer middag

det tok litt tid å lete frem nepene, men fant dem tilslutt.sommerkottelett, nepe, eple, druer og bringebær

liten bytur

Selv om innlegget om at jeg reiste til byen ikke kom ut før ved 18.00 tiden, så reiste jeg faktisk ned 15.00.

Jeg startet nok en gang på outland på østbanehallen, her så jeg igjennom de nye bøkene mens jeg ventet på at Stine skulle komme og møte meg. Men etter dette var alle vaner borte, for jeg hadde en del å ordne.

Først gikk vi på nille og kjøpte konvolutter, så opp på kontoret til mamma hvor jeg fylte konvoluttene med verdikuponger og satte på adresser. Så for de som skulle lure, ja de er sendt alle sammen.

Vi postet brevene på Gunerius fordi jeg måtte innom gamestop der og levere inn min ødelagte 3ds. Det var slitsomt å stå der å se på at han bak disken prøvde ut alle muligheter for å få den til å virke før han sendte den avgårde, som om jeg ikke hadde gjort alt det der selv. Men jeg forstår at de må bekrefte feilen før de sender den inn.

Stine skulle innom prinsess på oslo city og kjøpe en gave, og mens vi var der startet jeg å bli dårlig. Jeg spurte de som jobbet der om de hadde et sted å sitte od hun nesten lo av meg. det er mange steder du kan sette deg ellers på senteret sa hun? kundeservise er nok ikke høyt prioritert der. Men jeg klarte å ikke falle om, selv om det var like før.

På lush var det så mye mennesker og jeg var så sliten, så vi gikk bare igjen. Satt og slappet av en liten stund inne på arkaden, et av de få stedene det var sitteplasser som ikke krevde kjøp av noe. Så gikk vi på Pandora, jeg fant ikke noe av det jeg lette etter og siden jeg var sliten og slet med å konsentrere meg kjøpte jeg ikke noe.

Vi avsluttet på meny før jeg møtte mamma og dro hjem med henne, helt utslitt.

brukte ikke akkurat så mye penger i dag...

et lite wax party

Tok med meg alle voks tingene jeg hadde fått i posten og viste det frem til mamma. Vi hadde det moro mens vi prøvde ut begge produktene. Det er ikke så lett å vokse nybarberte ben da, men vi måtte jo prøve.

Mamma prøvde også den lille ekstra pakken jeg fikk med som skulle fjerne hår i ansiktet, hun var kjempe fasinert og fikk beholde den. Jeg har ikke behov for den. Hun tok også med seg en del kampanje brosyrer for å gi bort til vennene sine og kanskje bruke selv.

Vi satte også sammen en liten prøvepakke til den ene tanta mi som hun skal sende i posten.

En av de morsomste tingene med å få prøve ut nye ting, er jo å prøve dem ut sammen med andre.

 fikk igjennom buzzador en pakke med voks produkter fra veet og det er denne jeg og andre prøver ut nå.

data fikseren på farten igjen

Det er ikke så lenge siden jeg fikk høre av mamma at maskinen hennes var håpløs, hun kunne bruke 30 minutter på å få åpnet en nett side. Oppgitt ser jeg på henne og minner henne om at den helt nye maskinen jeg har bygd og kostet over 10 000 kr virker? det er noe feil med nettilgangen hennes.

Neste gang jeg var på besøk fikk jeg fort bekreftet at maskinen var rask den, men at den kun fikk inn et hakk på signalene (om det), konklusjon ? det er enten noe galt med nettverkskortet eller ruteren. Ruteren var også en kjempe dyr ting, og selv om den er noen år gammel vil jeg fortsatt tro den var trygg. Det var uansett lettest å teste ut nettverkskortet først, for jeg hadde et eksternt til maskinen min som jeg ikke bruker hjemme.

Tok det med meg opp i dag og fikk gått inn og slått av det som var innebygd og satt opp det nye, forskjellen var utrolig. Brukte resten av kvelden på å sette opp og oppdatere programmer, mamma har nemlig fått total forbud mot å installere noen oppdateringer fra nett på egenhånd.

bok: city of ashes - Cassandra Clare

Ting har blitt komplisert for clary. Moren hennes er på sykehuset og ingen vet hvordan de kan vekke henne, hennes store kjærlighet er egentlig broren hennes, og bestevennen hennes er forelsket i henne. Hun prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, men å benekte følelser som er eksisterende kan fort skape problemer.

Jace føler at familien svikter han når de finner ut hvem som er faren hans, og selv om de kanskje bare prøver å beskytte han er dette tungt for en tenåring.

Ting blir ekstremt mye mer komplisert når skyggejegerne sender en inspektør til å avgjøre hva som er sant og ikke, for hun har allerede bestemt seg og hater jace mer enn noe annet, og hun går ikke unna tortur for å vise hatet sitt.

Simon blir gjort om til en vampyr og vi blir bedre kjent med luke sin varulv gjeng.

Valentine tar livet av barn fra underverdenen for å få kontroll over demoner som kan angripe skyggejegerne.

Ja livet er langt fra rolig.

Jeg syntes boken tapte seg en del fra bok 1, flere ganger blir jeg litt lei, men jeg henger med til slutt. Den er et viktig mellom ledd mellom bok 1 og 3, men du føler ikke at det er en bok.

test av veet easy wax

Reklame | buzzador

Leggene mine kan være litt av en utfordring, jeg har ikke barbert dem igjennom vinteren og håret har derfor blitt ganske langt. Det var egentlig flere grunner til hvorfor jeg valgte å la håret gro i løpet av vinteren. Jeg var lei den uendelige kløingen på leggene og jeg hadde slitt hele sommeren med frost runder (perioder hvor man blir ekstremt kald, selv om det ikke finnes noe grunn til det) håret var en ekstra isolasjon mot kulden.

Jeg gledet meg ikke akkurat til å sette meg ned med barberhøvelen og starte på leggene nå på våren, det er mye hår og det er mye arbeid. Jeg har prøvd flere forskjellige voks løsninger før, men aldri funnet en som virket for meg. noen ganger ble det ekstremt søl, og voks søl er vanskelig å rydde opp. Noen virket ikke og noen virket bare litt. Det var til og med noen jeg ikke tålte. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å holde meg langt unna voks fra nå av.

Da jeg fikk invitasjon til å være med i denne kampanjen, tenkte jeg at det kan da umulig skade å prøve. Jeg ble positivt overasket.

I går kveld satte jeg meg ned med det nye produktet og fikk fjernet håret på leggene mine. siden jeg er helt ny på dette tok det litt tid, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Voksen ble ikke kald heller når jeg holdt på så jeg fikk fullført begge leggene. Det siste benet gikk nok på halve tiden av det første.

før bilder: 

voksen legger seg fint på huden: da var det bare bite tennene sammen og håpe at det ikke gjør for vondtdet var ikke så vondt som fryktet, og etter 4- 5 riv var frykten helt borte.
 

Ble veldig fornøyd med resultatet, litt rød på disse bildene fordi de er tatt rett etter, men det røde var borte i dag tidlig.

( produktet fikk jeg igjennom buzzador og dette innlegget er del av en kampanje)

middag

Planen for middag var noe ferdig og enkelt, men så dukket det en bpa på døra og etter litt hjelp ble planene forandret.

Istedenfor ferdig mat fra meny, ble det spagetti carbonara alla meg ;-)
angela giftet seg ( sims 3)

angela wind giftet seg med vampyren jonas

Vampyr og alv er en interessant kombinasjon.Jonas Wind
- forensic specialist: dynamic DNA profiler-
can?t stand art, clumsy, good, inappropriate

buzzador pakke - få verdikupong på 150 kr

Reklame | buzzador

I dag kom pakken fra buzzador og jeg må innrømme at det var mye mer i pakken enn jeg hadde forestilt meg. det var alt fra produkter å prøve til produkter og gi bort, det var også noen kampanje tilbud.
 

Siden det ene kampanje tilbudet går ut allerede 31.05.13 bestemte jeg meg for å dele dem ut her og nå. 

jeg har 10stk som jeg kan sende ut i posten, så jeg håper bare de som virkelig ønsker å prøve produkter melder interesse. verdikupongen kan ikke brukes til noe annet.

om du ønsker å kjøpe produktet med en gang er det også på tilbud hos vita akkurat nå - 299 kr ( orginalpris 399, min kampanjepris 249)ønsker du en verdikupong, send mail til notangel@gmail.com

obs:alle verdikoder gitt bort

dagens lunsjbrødskive med:
banan
jordbær

rundt: resten av bananen, jordbær, druer og bringebær 

grønne tider

Det starter å bli grønt på verandaen min

 

kattene mine er bortskjemte, egen plass for dem hvor jeg har satt sitronmelisse og kattemynte. I mellom kommer jeg til å så kattegress så fort jeg finner det. ( dette er favoritt plantene dems og er et kompromiss for at de skal holde seg unna resten)

 

Jordbær med rosa blomster, de er ikke satt på plass enda 

Agurk, tomat, gressløk og gresskar ( til parsellen)

Jordbærplanter til parsellen
en bestemor er og blir en bestemor

I dag har jeg hvert og handlet blomster med mamma og mormor, men allerede helt på starten ble det forandringer i planene da Mormor så gjerne ville lage vafler til oss. Jeg elsker vafler og det vet hun, så jeg fikk mange vafler med hjemme rørt bringebærsyltetøy.Etter denne litt usunne men gode lunsjen, kjørte vi til oasen. Skal man først handle blomster så gjør noe ut av det. Å handle på oasen er både koselig og de har et utrolig utvalg.

Det ble plukket ut blomster, utstyr og småmøbler.

Det var en nydelig pute der inne, mamma påpekte den først og mormor kjøpte den. Det viste seg at hun hadde kjøpt den til meg, alle vet jo hvor glad i sommerfugler jeg er.Etter vi hadde betalt kjørte vi mormor hjem, jeg satt og halvsov i bilen fordi jeg var utslitt og hadde hodepine. Greit med ekstra pute da.

ut på plantetur

klokken 12.00 kommer mamma og henter meg og etter en kjøretur hvor vi plukker opp mormor, drar vi på plantasjen for å kjøpe in blomster til verandaen.

 

Det blir koselig, greit med noe å gjøre, jeg er lei av helg og helligdager.

bilder fra parsellen

Har ikke startet arbeidet der enda, men har en del søte, små og grønne planter på verandaen som står og gjør seg klar til å møte den store verden.

selve parsellen

en liten ripsbusk

ehh... bringebær, bjørnebær, rips og solbær ( her trengs det en del rydding)
blogvertiser legger ned

Hei alle bloggere

Vi i Blogvertiser har besluttet å legge ned virksomheten i Norge. Dette vil få virkning fra 1. juni 2013.

Siden det koster mye å foreta innbetalinger til alle bloggere som har skrevet kritikk, har vi dessverre ikke råd til dette. Vi har i stedet valgt å donere pengene til Barnekreftforeningen. Dette betyr at ingen blogger vil få betalt, men også at Blogvertiser ikke kommer til å ta disse pengene.

Vi beklager at du ikke får betalt, men tror at pengene kommer til nytte for Barnekreftforeningen.

Tusen takk for alle bloggere som registrerte seg og som har skrevet.

Med vennlig hilsen
Anders og Jon

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

med andre ord, vi oppfordret dere til å være erlige og det var dere. men vi tok i mot tilbud fra alle og en hver som ville teste ut produkter og glemte å stå for kvalitet. vi får bare betalt for positiv reklame, så vi går i underskudd. vet vi lovet dere penger for jobben dere gjorde, men disse får dere ikke. vi er ikke voksne nok til å ta ansvar for våre egene feil.

ps: selv om jeg var registrert varjeg aldri bruker på denne siden, så jeg har ikke tapt noe. bare overasket over mailen som dukket opp i dag.

17 mai kake - hva jeg brukte

tenkte noen kanskje var nyskjærrig på hvordanjeg laget 17 mai kaka mi som var uten gluten, melk og sukker. siden det var en ferdig mix tenkte jeg at jeg skulle legge det ut.
bok: city of bones - Cassandra Clare

Jeg har lest boken før, for mange år siden. Det var vel en av de siste bøkene jeg leste før jeg ikke klarte mer. kjøpte opp alle som var i serien da, men ble ikke mer lesing på meg før jeg fant frem til lydbøkene.

Som jeg husket, likte jeg boka veldig godt.

Vi følger en 15 år gammel jente i det hun oppdager at verden ikke er helt slik hun trodde. På et utested som er åpne for alle aldre, blir hun vitne til at tre ungdommer tar livet av en fjerde, problemet er at ingen andre ser dem og ungdommene mener de dreper en demon.

Hun som et vanlig menneske skal ikke kunne se dem og de forstår ikke helt hvorfor, men brikkene faller sakte men sikkert på plass når moren hennes forsvinner og det viser seg at hun også var en demon jeger, hun hadde bare tatt med seg datteren og flyktet.

Vi følger henne og vennene hennes mens hun prøver å få tilbake glemte minner, lærer om en verden av demoner og om en mor som var gift med en demon jeger som virkelig var ond, men som alle tror er død.

17 mai på tradisjonelt vis

Og når jeg sier tradisjonelt, mener jeg slik vi gjør det. ( ikke at vi har noe uvanlig feiring)

Jeg sov nesten ikke til i dag, jeg hadde ikke bestemt meg for om jeg skulle stå opp og se på barnetoget eller ikke, og derfor våknet jeg hver halvtime og tenkte at jeg måtte bestemme meg. Jeg trenger satte planer for å komme meg igjennom en dag.

Når klokken ble 09.00 ga jeg opp å sove og sto opp for å lage toppingen på cupkakene, de var selvfølgelig feil, hadde kjøpt masse cupcake bunner og ingen topping, siden jeg ikke hadde melis fikk jeg ikke laget fra bunnen av heller. Problemet løste seg allikevel senere på dagen da min kusine på snart 12 ville pynte dem og fant melis hos tanta mi, slå deg løs sa jeg.


Siden jeg først var oppe, var ikke valget om jeg skulle se på barnetoget noe problem. Jeg hadde mye ekstra tid å ta av og kjørte alle 10 meterne bort til sykehjemmet og satt meg ned klar med kameraet mitt. Karlsrud skoles musikkorps spiller og barna på Karlsrud skole synger. Leger link til youtube filmer så fort jeg får dem ut.Jeg hadde med meg rullestolen fordi jeg skulle bruke den resten av dagen. Jeg tok følge med toget mens de gikk mot mamma og fortsatte den siste biten alene. Men jeg kom litt tidlig og var ikke i form til å hjelpe så veldig mye til, så jeg satt og spilte pokemon mens jeg ventet på at maten skulle bli ferdig og resten av familien skulle komme.

Vi har en slags form for åpent hus, så alle kommer ikke likt, men siden alle vet at barna skal bort på skolen og har gått i barnetoget nede i byen, er det lett å regne seg frem til fullt hus og komme da.Av mat blir det servert brød, flatbrød, knekkebrød, eggerøre, røkelaks, spekeskinke (flere typer) rømmegrøt, risengrynsgrøt (for de som ikke liker rømmegrøt eller vil ha begge deler) og pølser.

Etter maten var det kaker og kaffe. Kake utvalget i dag besto av smuldre pai ( laget av min kusine på 26) sunn 17 mai kake, is med varme bær og marengs, muffins (alle tre tingene ordnet av meg, muffins pyntet av kusine som sagt over)

Selvfølgelig hadde vi litt ekstra ispinner i fryseren også, så vi hadde nok mat og dessert til 2-3 feiringer til.

Etter maten gikk vi bort på skolen til barna slik at de fikk være med venner og jeg fikk kjøpe lodd.mens vi ventet på de voksne utenfor blokka fikk barna prøve den elektriske rullestolen min, det var vist morsomt.  Vant to trøstepremier og plukket ut en godteriting til hvert av barna. Etter alt dette var jeg utslitt og gikk hjem og la meg, sov til 20.00 så er litt på ettertid i kveld.

17 mai kake

vi kommer til å ha så mye kaker og godsaker i morgen at vi kommer til å bli dårlige.

jeg har bakt kake og muffins, men sistnevnte blir ikke pyntet før i morgen.

veldig spent på denne kaken siden den er glutenfri, melkefri og sukkerfri.

 

16 mai tog på lambertseter

Tungtrafikk, kollektiv trafikk og en hel del bilister som enda ikke har lært at det kan være en god ide å kjekke når de lokale barnehage togene skal gå. Sikkert ikke noe problem de fleste steder, men barnehage toget på Lambertseter er stort og bruker derfor en del tid på å komme seg frem. Jeg er glad jeg ikke hadde oppgaven med å styre trafikken, men det virket som de hadde ting under kontroll, både folk i gule vester og ridende politi på plass.

Jeg filmet selvfølgelig, men to ganger slo kameraet seg av og jeg fikk bare småklipp. Så mistet både starten og slutten, men fulgte de ett stykke og filmet, dette kommer så fort det har kommet opp på youtube.

Det var mange folk som sto å så på toget og jeg kjørte slalåm i mellom dem når jeg fulgte toget.

Toget gikk til kirken hvor det var noen flere sanger, tale for barnehage barn og boller. Jeg ble litt skuffet på barna sine vegne da jeg så det var billige poser med tørre boller fra butikken, men barna merket nok ikke forskjell, og om jeg hørte rett var det 1200 som gikk i toget i dag.

ridende politi, ingen hester med panikk i år.

korpset forlater karlsrud skole

da starter 1200 barn og gå, bare å vente buss for bane.

korpset utenfor lambertseter kirkejeg trodde dette var slutten av toget, men tok feil.

utrolig mange folk til stede, prøver å ta oversikts bilde, men ikke lett når man står på tre sider av en kirke.
jeg kunne heller ikke bevege meg rundt for å ta bilder siden jeg ville ha kjørt ned barna. kom meg så vidt ut når 
korpset var ferdig.
nå samler barna på Lambertseter seg utenfor leiligheten min

Jeg har ikke tittet ut enda, men jeg kan høre dem. For du hører virkelig når en barneskole blir fylt opp med ca. 1000 ekstra barn i alderen 2-5 år.

Men det er helt klart ikke grunnet meg de er her, nei det er 16. mai og klokken 10.00 går barnehagetoget på Lambertseter og alle barna må jo møte opp et sted.

Jeg klager ikke, selv skal jeg sitte klar med kameraet på andre siden av skolen når korpset går og filme, slik jeg alltid gjør. Hadde bare satt pris på at det hadde hvert litt senere slik at jeg ikke måtte stå opp før sovemedisinene slapp taket.

Forresten, bare glem buss for bane mellom 10.00 og 10.45 ? disse rutene kunne sporveien egentlig bare ha innstilt (eventuelt funnet en ny vei)

deler ut cupcakes på senteret

Slike små overraskelser når du handler er alltid hyggelig. Toppingen var kjempe god, men syntes selve kaka var litt i det tørreste laget. Mener det sto at de skulle være der frem til klokken 5, muligheter til å pynte kakene mer om man ønsker det ( veldig populært hos barna)


mitt nye prosjekt

Siden lydboken ikke var ferdig og jeg hadde mye tid til over, startet jeg på en slange tidligere i dag.

Har ikke helt bestemt meg om jeg skal fortsette å lage 17 mai smykker eller ikke, så greit å ta et 3d dyr i mellomtiden.
mitt eget 17. mai smykke

Når jeg først bruker så mye tid på å lage smykker og lignende, burde jeg klare å lage meg mitt eget 17. mai smykke også. Om ikke noe skjer rekker jeg å bli ferdig med dette prosjektet, men usikker på om jeg får lagd et sett.
17 mai giweaway

Lyst på denne blu-ray filmen? Legg igjen en kommentar med navn og mailadresse innen 18. mai (senest 23.59 17. mai) vinneren blir trukket 18. mai.

hadde satt pris på om dere likte innlegget, ble følger, deler konkuransen videre og tok en titt på facebook butikken min, men dette er ikke noe krav for å delta.

åpning av elixia Lambertsetersenter

I dag var det åpning av det nye treningssenteret på elixia. Selv om jeg ikke er medlem måtte jeg inn og ta en titt og jeg tok noen bilder.

Jeg skrev meg inn i gjesteboka og gikk inn, her ble jeg møtt av et bord med brus og kakespader (ingen kake)

 

Jeg tok med meg brusen, som var helt død, og tok en rundtur igjennom lokalet.

Førsteetasje/ ved inngangen

Du skal ikke være sjenert om du bruker dette trene området. Det er midt i fokus og består av tredemøller, sykler og ro maskiner.

På veggen er det mange tv skjermer som underholdning, en skjerm for hver kanal.

 

Lekerom for barna, innerst i førsteetasje 

 
selv treningsområde, rett ved inngangen på venstre side.

crosstraining rom første etasjeandre etasje er lagt opp til vekt og styrke trening.en stor sal i annen etasje, det var noen der så jeg gikk ikke inn.

da jeg hadde sett på alt utstyret innså jeg at jeg ikke hadde sett noe til garderobene, så jeg gikk samme runde tilbake. Da jeg kom ned til utgangen igjen så jeg noen komme opp trappa fra kjelleren og jeg forsto de måtte være der.

Jeg tok heien ned til en avlang gang hvor det tydelig var en herre garderobe til høyere, så jeg gikk mot venstre. Jeg passerte en del dører som gikk inn til personalrom og et kvinnetoalett før jeg plutselig sto inne i garderoben.

Ingen dører og ingen skilt, jeg likte ikke det så godt og sa i fra oppe senere. Ting var vist ikke helt ferdig så skiltet skulle nok dukke opp, men jeg likte ikke mangelen på dører ( selv om det ikke er direkte innsyn)


På vei ut mot hoveddøra igjen blir jeg nesten overløpt av to menn som bærer en stor kake, snakk om god timing. Jeg klarer å ta det første bilde og det kommer mange etterpå. Det kom en kake til men den ble plassert på bakrommet til senere i kveld.  

Etter at alle som tilfeldigvis sto der hadde tatt bildene sine ble kaka skjært opp og vi fikk en stykke av en veldig god kake.lei for dårlig oppsett i blogginnlegget, men grunnet ett eller annet driver bildene og det jeg skriver og forsvinner hele tiden, så må prise meg lykkelig over det jeg fikk inn.

tidlig opp - legetur

I dag skal jeg tilbake på legekontoret for å fullføre det de ikke klarte å gjøre på to timer sist gang. Prikk allergitest.

Jeg tror de er ganske oppgitt over at jeg krever enn selv om blodprøvene sa jeg ikke fantes allergisk, men hadde de sett reaksjonene jeg får hadde de nok hvert enig med meg.

Hvis disse også er negative blir jeg bare oppgitt, jeg vet jeg er allergisk mot reker og latex, veldig allergisk mot latex. Men det jeg prøver å finne ut av er den/ de jeg ikke vet om som gjør at jeg reagerer så sterkt uten at vi vet hvorfor.

alt jeg ville var å ta bilde av hårfargen min

det viste seg å være lettere sagt en gjort.

når jeg sto opp i dag syntes jeg håret mitt hadde fått en gyllen farge, det minnet meg om gull og jeg ville forevige det. men kameraer ser ikke alltid det du der og selv om jeg byttet kamera og prøvde mange innstillinger ble det enten for lite rødt eller for mye rødt.

iphone

iphone med blitz

kameraet med mange forskjellige innstillinger


TRG på Lambertseter!!!

Jeg hadde lagt merke til de sorte genserne som det sto spør meg på, og selv om jeg egentlig kjente dem igjen, sorterte jeg det i hodet til noe som hørte til senteret. Det er jo ikke så overaskende at jeg kjente igjen noe de ansatte hadde på seg på spesielle dager, og spesielle dager har de ofte på Lambertseter senter.

Det var når jeg var ferdig med å handle og skulle kjøre ut at jeg så en mann med denne genseren som delte ut lapper. Blikket mitt festet seg på brystet hans hvor det tydelig sto TGR. Hjertet mitt stoppet nesten og jeg kjørte bort til han.

Jeg turte nesten ikke å håpe da jeg spurte han om TGR skulle åpne på senteret, han smilte til meg og sa at de åpnet i dag! og jeg som alltid har trodd at jeg hadde god kontroll på butikkene på senteret. Jeg spurte han hvor og forklaringen kom fort, på det gamle senteret (rett over veien)

Jeg måtte selvfølgelig kjøre bort å se, det lå vedsiden av postkontoret og hadde de satt opp skilt over butikken eller merke på døren hadde jeg nok vist det før, jeg har hvert mye på postkontoret i det siste.

Det har åpnet en stor Tgr butikk, dobbelt så stor som den på arkaden, og den var fylt opp med morsomme ting. Klarte og ikke kjøpe noen perler, ikke noe stress lengere, butikken er jo her.

Kjøpte en glassfiberlampe familien har lett etter til et av barna og en sommerfugl til å henge opp på badet. Ødela den jeg hadde for to dager siden.

På utsiden var det gratis pølser og saft, en tryllekunstner underholdt barna.
blå og rosa twist armbånd, andre forsøk

Det er utrolig hvor mye lettere der er å jobbe med tråd i riktig tykkelse og gode nåler. Nålen var forresten en positiv overaskelse, det viste seg at nålene som fulgte med perleveven passet perfekt til dette arbeidet. De er mye sterkere enn de forrige og går derfor ikke i stykker. Jeg har derimot sprengt to glass perler når jeg har forsøkt å få nålen igjennom, idiotisk med enkelte perler som er smalere enn de andre.

Det er forresten både lettere og billigere for meg å fikse de problemene enn alle de jeg hadde på det forrige prosjektet. Utrolig hvor stor betydning 0,05mm har.bruker mitt armbånd som mål

taco

i dag ble det taco til middag. tusen takk for all hjelpen i leiligheten og med maten Frøydis.
pakke på døra

Jeg hadde akkurat stått opp og sto og kledde på meg når noen gikk amok på ringeklokka mi. Det viste seg å være en postmann som hadde med seg en pakke til meg. jeg var litt forvirret fordi jeg ikke ventet en pakke på døra, greit nok to i posten, men det er forskjell på det.

Men det må være noe jeg ikke fikk med meg i den ene bestillingen, for det var den som dukket opp på døra mi.Perleutstyr? jippi å lese spam

Noen ganger kan jeg ikke la være og går igjennom span folderen min for å se hva slags geniale svindlertips som dukker opp. Jeg må innrømme at jeg har en unaturlig tillit til antivirus programmet mitt når jeg åpner noen av disse mailene, men jeg er bare så nysgjerrig. (ps: aldri fått virus på dataen så jeg er nok flink til å plukke ut svindlerne fra virusene, bank i bordet)

For det første er det alle disse kjendisene som skriver til meg, noen i et veldig godt miljø i usa må ha fått tak i mail adressen min og gått rundt og fortalt hvor kul akkurat jeg er. Disse åpner jeg forresten aldri, men smiler litt når jeg ser at de skal ha sendt meg mail.

Andre komiske meldinger er de fra facebook grunnleggeren og fra mange andre sider jeg aldri har hørt om hvor de enten har viktig melding til meg eller at jeg har uleste meldinger. Jeg åpner forresten ikke disse meldingene heller. Facebook er veldig flinkt til å gi viktige meldinger på facebook, eller å sende dem til riktig mail adresse.

Selvfølgelig har jeg kanskje allerede vunnet mange ting, disse lar jeg ligge som kanskje. Jeg er med i mye konkurranser, men ikke slike.

Jeg tror jeg har vunnet millioner 3 ganger, disse er de morsomste å lese. Hvordan du skal gå frem og for all del må du ikke fortelle om disse mailene til noen, kan jo hende at de vil stjele premien din.

Du har også disse hvor de halvveis har klart å oversette til norsk, brukt google translate eller rett og slett bare sliter med å skrive æ,ø,å disse holder jeg meg også langt unna.

latterfull natt

To ganger i løpet av natta har jeg brutt ut i fullstendig latter krampe. Den første gangen våknet jeg ikke, men jeg var bevist det allikevel og tenkte at det var komisk at jeg lo høyt når jeg sov. Andre gang våknet jeg av latteren min.

Det hele var rart for når jeg våknet innså jeg at jeg har ikke ledd på flere måneder. Jeg fikk kommentar på et bilde av meg at det manglet smil, noe jeg innså var en del av hverdagen så jeg merket det ikke, men det er ikke bare smilene som er borte, det er latteren også.

Det var en utrolig rar følelse å le, og utrolig godt, jeg tror jeg savner det.

lydbok ferdig til sengetid

Ett minutt før sengetid ble lydboken min ferdig, jeg har storkost meg med den selv om jeg har fått litt vondt i rumpa av å sitte så mye stille. Jeg liker helt klart best å ha bøkene på iphonen slik at jeg kan bevege meg, og ikke bare på pc`n.

Jeg gikk ut i stua og hentet skjøtekabel til lyden slik at jeg kunne snu kontorstolen i mellom pc`n og perlene.

Selve armbåndet jeg holder på med blir elendig, mens jeg har lært mye mens jeg har jobbet.  Det er veldig viktig med like store perler når man jobber med perlevev, billig perler lager bare kaos. I hvert fall de som fulgte med denne veven.

Men nå skal jeg straks legge meg, for de som ikke vet det er min leggetid mellom 22.00 og 22.30 grunnet medisiner. 

Bok: beautiful redemption - Kami Garcia and Margaret Stohl

Hoved tanken min under denne boka var hele tiden, de burde ha gitt seg mens leken var god.

Ethan er død og prøver å komme tilbake, ved hjelp av kryssord klarer han å kommunisere med ella slik at hun kan hjelpe han.

En bok som hovedsakelig er skrevet for å binde sammen løse tråder og ta livet av de onde slik at man ikke behøver å skrive flere bøker.

Ingen overraskelse om hvordan det slutter.

film: dark shadows

Dark Shadows (2012) Poster

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for en merkelig film.

Jeg tror egentlig ikke jeg likte den så godt, den virket mest kaotisk og urealistisk (om man kan si det om en vampyr film)

Men har ikke så mye å si på skuespillerne da, de var grunnen til at jeg så filmen i det hele tatt.

En rik mann sårer hjertet til en tjenestepike som viser seg å være en heks. Han får kastet en forbannelse på seg og på familien sin. Han blir gjort om til vampyr og begravd i en kiste. Nå 200 år senere blir kisten tilfeldigvis gravd opp og han dukker opp i familiehjemmet sitt for å føre familien frem til sin gamle ære.

Problemet er at heksa fortsatt er i live, og fortsatt vil ha han. og hun er villig til å gjøre alt for å få det hun vil.

 

film: the host

The Host (2013) Poster

En sci-fi drama

Menneskene har blitt tatt over av en parasitt rase, men i motsetning til oss er dette en vennlig og fredelig rase som mener de redder planeten vår. Men det er en liten gruppe med mennesker som ikke har blitt tatt over enda, vår hoved person var frem til nylig en av dem.

Hun får en av de utenomjordiske plassert inn i hjernen og mens de prøver å få ut informasjon av minnene hennes om hvor de andre befinner seg, lærer dette vesenet å kjenne henne. Sammen rømmer de og oppsøker folkene igjen, her er det blandede følelser om et menneske kan eksistere sammen med det andre vesenet inne i hodet.

Vi som ser filmen behøver ikke å lure på dette da vi helt klart får med oss begge sitt perspektiv. Men hvordan løser man at man er to inne i en? Kan man ta ut den ene? Og kanskje det er på tide når de to er forelsket i forskjellige personer.

Jeg likte filmen godt, det var en god blanding av sci-fi, drama og komedie. Gleder meg til å lese boka og håper den er hakket bedre ( som bøker ofte er)

 

min første buzz - Veet EasyWax

Det er ikke første gang jeg er blitt invitert til å være med, men første gang jeg har hatt muligheten. Sist gang var jeg på sykehuset og da passet det dårlig.

Da jeg fikk invitasjon om å være med på weet easy wax kampanjen syntes jeg det var genialt. Jeg barberer ikke leggene mine om vinteren, bare om vår-høst så jeg trenger en effektiv løsning.

Jeg har ventet de siste ukene med å barbere meg for å se om jeg kom med i kampanjen, noe jeg er glad for siden jeg som sagt kom med. Jeg skal lese på pakningen for å sikre at håret ikke er for langt og slikt før jeg prøver det ut, i verstefall får jeg gå over med hårklipper først.

Men en test skal produktet få gjennomgå.

har du lyst til å være med å teste produkter for å dele erfaringene dine? besøk buzzador her:

 https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=jiiji

mitt brukernavn er jiiji

middag hos Stine

Hvar i Stine sin nye leilighet og spiste laks i dag. Det var en kjempefin og søt leilighet og god mat.

Ellers har jeg brukt dagen på den nye lydboken min anna dressed in blood

10 nye familiemedlemmer (akvarium)

Hvert på senteret i dag og kjøpt levende ting til akvariet. Jeg kan ikke si fisker for det har hvert lite av det (mallen går vel som fisk)

en liten malle (som blir mye større)

4 reker ( to i 40 l og to i 120 l)

5 åler

luna synes det er veldig spennende med nye beveglige ting, men bare se ikke røre, mamma er streng der.


film: sinister

Sinister (2012) Poster

Skrekkfilmer slik som jeg liker dem

En forfatter som hadde en kjempe suksess med å avsløre en et mord i en bok er hektet på å få en ny suksess. Men å skrive om virkelige saker kan være vanskelig og de siste bøkene har ikke bare hvert skuffende, men fått politiet til å hate han.

For noen går han over en grense da han tar med seg familien og flytter inn i huset hvor 4 personer ble hengt og en liten jente er savnet.

På loftet finner han en eske med gamle filmer og en fremviser ? her ligger filmen av mange familiedrap.

Det som først virker å være en seriemorder, viser seg å ha rituelle sammenheng som går tilbake til en demon som spiser barn sine sjeler. 

 

armbånd satt på vent, øver meg på perlevev

Etter mange timer med arbeid var det bare å innse at det nye blå og rosa twist armbåndet ikke kom til å bli til nå. Tråden var rett og slett umulig og jobbe med. Ikke bare spiste det opp tid ved at alt måtte pirkes på, tråden rettes ut hele tiden og den røyk hvert 10 minutt, men resultatet ble like ustabilt som prosessen.

Så gikk på nett og lette igjennom nettbutikkene til jeg fant en tråd som er litt tynnere og jeg håper litt mer samarbeidsvillig.

Den tråden jeg har nå tror jeg vil passe fint til perlekrokodiller og kanskje prosjekter med større perler (og nåler)

Når jeg hadde raknet opp de 6-7 cm armbåndet hadde rukket å bli, bestemte jeg meg for at det var på tide å prøve ut perleveven jeg kjøpte meg for noen måneder siden.

Jeg ble veldig overasket da jeg åpnet pakken og fant ut at for de 40 kr fikk jeg ikke bare vev og tråd (som jeg trodde) men en stor pose med perler. Så nå har jeg enda mer å sortere. Bruker de perlene til å lære meg veven da, noe som krever litt arbeid siden bruksanvisningen som fulgte med var uten skrift og bare tegninger. ( ja jeg forstår at jeg skal ta tråden først frem og så tilbake, men det må være noe mer ved det for ellers vil ikke perlene sitte)

Heldigvis finnes youtube
pollen sesongen startet?

Når jeg våknet i dag, rakk jeg å gå noen få skritt før nyserundene startet. Jeg er vant til å være snufsete om morgningen så jeg tenkte ikke så særlig mye på det, men når det ikke sluttet startet jeg å lure.

Men siden det aldri sluttet har jeg innsett at det er noe mer enn morgen snufs. Det kiler i nesa og klør i øynene. Jeg er glad jeg har fullt opp med toalettpapir siden jeg må snyte meg to ganger i minuttet.

Nå er det mulig at jeg har blitt forkjølet og at det ikke er allergi, men det finner jeg ut av straks da jeg har tatt en allergitablett og om denne virker er det nok en pollen som plager meg.

starten på et armbånd

skulle egentlig bare starte prosjektet før jeg la meg, men selv om jeg har teorien i hodet, er ikke alltid håndarbeidet like samarbeidsvillig. Så jeg ble sittende å perle noen runder for å være sikker på at alt var i orden.

Då den ene cm brukte jeg nesten 90 minutter, tre tråder som røyk og en nål gikk i stykker, ikke bra statistikk.

 
samme farger som halskjedet som er ferdig, ikke tilfeldig...

sovet noen timer

ikke et godt tegn når du har hvert våken I 4 timer for å matte legge deg til å sove igjen. Men kattene v ar veldig enig i valget mitt.

Ikke helt sikker på hvordan dette kommer til å påvirke kvelden min, men det ser man. Laster ned dagens dr. who episode nå og skal i hvert fall se den før jeg legger meg igjen.

dagens innkjøp

Først var jeg på byporten og lush ? her kjøpte jeg meg sjampo og balsam og fikk med meg to prøver (husket å spørre om det i dag)Full of grace aniktsserum og gode gjerninger bodylotionTok også bilde av plastpose innsamlingen dems.

Når jeg passerte blomsterbutikken ved utgangen hoppet jeg inn og kjøpte med meg noen agurkfrø, jeg manglet noen.Jeg rakk også å gå innom shangrila og fikk plukket med meg noen bergkrystaller før planene mine brått ble forandret. Angrer ikke på forandringen da, handle kan jeg gjøre når som helst, være med venninna mi som ikke bor i byen er sjeldnere.
en lang kjøretur

Når verden er grå og den truer med å sluke deg, pakk deg sammen i varme klær og dra på en lang kjøretur med den elektriske rullestolen.

Etter forrige innlegg reiste jeg ned til byen, kjøreturen var lang, kald og nydelig. Var i helt annen stemning når jeg kom frem. Det er så mye pent å se på der ute.

Når jeg kom ned til gamlebyen kjørte jeg over vannspeilet og middelalderparken for å komme meg inn til sentrum. Her stoppet jeg å så på fuglene. Siden det var grått ute var det lite folk å se, noe som passet meg bra.Nede i sentrum parkerte jeg først stolen ved jobben til mamma og la igjen kjøreposen og slikt på kontoret hennes før jeg gikk for å handle litt. Formen var ikke helt god og jeg hadde egentlig tenkt meg helt til perlehuset så jeg hentet stolen igjen, men før jeg rakk å passere arkaden ringte Sandra og fortalte meg at hun var med moren min på city, så da snudde jeg.

Resten av dagen brukte jeg sammen med Sandra, moren hennes og Effi, hunden hennes. Vi så etter 17. mai kjole til Sandra og spiste på peppes. Etter dette måtte vi skille våre veier igjen, hun må kjøre langt hjem, og jeg måtte kjøre lenge hjem.

Stakk innom kontoret til mamma igjen og hilste på vennene hun hadde på besøk og hentet kjøre utstyret mitt igjen og kastet meg inn i turen hjem igjen. Fra sentrum ? over vannspeilet ? opp til sjømannskolen ? holtet ? Karlsrud ? hjemme.

Om turen ned var kald, var turen opp isende? jeg fulgte spent med på strøm måleren for å se om jeg ville klare å kjøre helt hjem, men jeg hadde ikke behøvd å være bekymret, kom hjem med to røde og ett oransje lys igjen. ( er 7 lys til sammen)

Dette var helt klart dagen jeg trengte i dag, håper den gode følelsen holder en stund.

harde dager

Jeg har det ikke så bra for tiden. Jeg er sliten og kjemper hardt mot å falle ned i en dyp depresjon. Om dagen går det greit nok, men om kvelden sliter jeg veldig.

Å samle opp krefter til å gjøre noe, er nesten ikke verdt smertene og utmattelsen som følger med.

Denne uka har jeg prøvd å leve etter smil til verden og den smiler tilbake, men har fått så mange slag tilbake i ansiktet at jeg tror verden har glemt hvordan den smiler.

Samme hva jeg gjør ser det ut til å bli så veldig feil, så nå har jeg lyst å bryte kontakten med omverden helt. Jeg passer bare ikke inn.

Men ikke gitt opp helt enda da. bare nesten.

middag på verandaen

det er nesten ikke til å tro, men når jeg gikk ut på verandaen i sta var det 30 varmegrader der inne. Mye varmere enn inne i leiligheten. Jeg småryddet litt og koste meg og kom frem til at det nå var ryddig nok til at jeg kunne være der ute, og medet vasket bord var det hygienisk nok til å spise der også.

Så jeg tok med meg lapskausen, cola light, solbriller og et historieblad for å kose meg i sola. Jeg åpnet to av glassveggene slik at jeg fikk sola direkte på meg, ut litt varme og inn litt luft.

Etter at maten var ferdig spist satt jeg å leste litt videre i bladet mitt mens Sirius lå på fanget og koste seg, han har ventet lenge på at mamma skulle komme ut sammen med han. mammadalt 

satt opp akvarium 3

Det har hvert ute av drift i flere år, men min assistent har hatt så lyst å vaske det og flytte det at jeg måtte ta en vurdering om jeg ville beholde det eller ikke.

Jeg bestemte meg for å gi kampfiskene en ny sjanse, men kastet skipet som var i akvariet og har det som naturlig akvarium som de andre.

Om en ukes tid blir det fisker i det.40 L

1 mai sin store ironi

I dag er dagen da folk får fri for å markere arbeidernes rett, da de viser at de fortsatt kjemper for de som står lavest. Jeg leste at det hadde dukket opp 40.000 til 1. mai toget i Oslo og det er imponerende.

Men hvem er det som går i disse togene? Det er hovedsakelig middelklasse folk som husker tilbake. For selv om det er helligdag er det langt fra alle som har fri. Serveringssteder er åpne, noen må holde sykehusene i gang og andre viktige funksjoner i samfunnet vårt.

Er det ikke da greit å ha studenter, deltidsarbeidene eller desperate folk som får tildelt disse vaktene for ingen andre vil ha dem, eller som må ta dem fordi de desperat trenger pengene?

Det er ikke dem vi ser i toget, det er de som har jobbet seg opp til retten å ha fri. 

The Sims 3 Store Goodie Boxes : cas

boks 1
 Loli-Crown                                                 Scoville Garments   

         
5th Avenue                                  Choppy Haircut for Boys

Lustrous Lucky Fish Tank (bonus)     Naval Gazing
          

boks 2
Vest Jacket with T-Shirt             Color Blocked Top
 
The Marie Antoinette                     Tee is for Teen
   
Tiki Living Room Set (bonus)

boks 3                                         
Hippin' Outfit                                          Beady Bikini
   
Men's Genie Pants                                    Eleanor
 
King and Queen of Steam (bonus)
 

boks 4
Flat Cap with Long Hair                        Vest, Shirt and Tie
     
Mature Linen Leafs Shirt                Slip n Slide
  
               Rough Writer                         Victorian Open Back Top (bonus)
 

The Sims 3 Store Goodie Boxes tilbake

og jeg måtte kjøpe, men bare to pakker denne gangen 1 av hver.

homedecor:

box 1

Quelle Heure Clock                                              Mochi Doggy Lamp

           
Joy of Jackpots                                           La Dauphine's Sofa
 
      
Bunny Clock Carlie                              Savagely Silly Sink        

                          
Dreamy Dryer (bonus)

pakke 2

Tranquility Stone by Feng Shui                  Ultra Basket Case
                     
Ultra Lounge Mirror                               Haute Hacienda Dining Room- Folk Art Mirror
                     
Desert Designs Sofa                              Ultra Lounge Wall Shelf
                              
Light of Hope ( bonus)                             Pedro Estate Window (bonus)
                    
LuminaCar 3000  (bonus)                              
 

boks 3
Repurposed Computer Desk                   Bamboo Grove Mirror
                         
Crazy for Cuckoo                                 Lollypop Lollygagger Chair
                       
No Tricks, Just Treats Costume Compilation (bonus)

boks 4
Rinse ?n Roar                                                II-Stand Bookshelf
                 
Hot Rod Table                                    Chef Jean?s Choice Island Cabinet
    

The Sims Classic- Big Ol' Glory Tree Ring     Rahul's Josher Washer(bonus)
                                
Candle Maker's Delight (bonus)                 Miguel Mallari Especiale (bonus)
                 

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin