hits

april 2013

pinkheart kjede endelig ferdig

Mitt største prosjekt til nå. Hadde store problemer med avslutningen da tråden røyk og skapte problemer, men med intens jobbing gikk det bra til slutt. Låsen er også et hjerte.

årets første hvitveis

i hvertfall for meg, egentlig plukker jeg ikke blomster, men unntaket er når det er noe spesielt til mamma 

den siste snøen som fins i skaret, den tiner jeg ,for jeg er april, jeg gir deg blåveis i bekkefaret og regn og solskinn og mere til.

legemareritt

Ja jeg har hvert hos legen i dag, og ja det var et mareritt uten like.

Jeg skulle egentlig til legen for å få en grundig allergitest. Etter å ha ventet i 40 minutter over tiden kommer legen endelig å roper meg opp, jeg blir satt i en stol, får spørsmål om jeg er plaget og skrevet ut en resept på allergitabletter.

Selvfølgelig skal de teste meg, men siden han ble så forsinket var sykepleierne gått ut til lunsj. Ca 15 minutter til lunsjen er ferdig, bare sett deg ute og vent.

Man skulle tro at de hadde respekt nok til å ta meg med en gang lunsjen var ferdig, men nei da her var det bare å sitte og vente mens den ene etter den andre ble ropt inn, sett på og forlat stedet.

90 minutter etter timen min blir det endelig min tur, det tar noen sekunder å ta blodprøven og jeg får beskjed om å sette meg ute og vente på risp prøvene. Sykepleieren tenkte høyt at hun kanskje skulle gå og si i fra at jeg var klar, noe jeg oppfordret henne til da jeg hadde ventet så lenge.

Det tok ikke lange tiden før hun kom ut igjen og måtte fortelle meg at den andre sykepleieren ikke kunne ta meg på minst 30 minutter, ville jeg heller ha en ny time. Siden det var denne testen jeg originalt hadde bestilt time til sa jeg at jeg ikke orket å gå igjennom alt dette enda en gang, og jeg ville ta begge prøvene for å få ordentlig svar.

Flere ganger prøvde de å si at det egentlig var de samme prøvene, men egentlig samme prøver betyr lite for meg, jeg har tatt blodprøvene før og jeg vet de ikke forteller sannheten. Den sier jeg ikke har allergier, noe jeg vet jeg har (skalldyr og latex er 100% sikkert)

10 minutter inn i ventetiden min kommer det en sykepleier og ropte meg opp, jeg kommenterte at det var korte 30 minutter og hun mumlet noe om at den sykepleieren som kan dette også videre. Så spurte hun om jeg hadde tatt medisiner den siste uka, jeg sa ja på søndag og fikk da klar beskjed om at jeg ikke kunne ta prøven, og forresten var det ikke noe poeng å fortsette å ikke ta medisinen og komme tilbake å ta den heller.

Så jeg får ikke ta den ene delen av testen, jeg brukte to timer der inne, måtte selvfølgelig betale full pris og hadde minst 10 anfall mens jeg var der. Det var forresten ingen som reagerte på anfallene mine, ikke det at det var så farlig for jeg hadde kontroll der jeg satt, men når en gammel dame som ville ha en av stolene innenfor meg, klatret over meg og ba pent om jeg kunne flytte bena, da mistet jeg all tålmodighet jeg hadde.

Ps: jeg har oppført meg som en engel hele tiden, nesten utrolig at jeg klarte å kontrollere temperamentet mitt

starter dagen med legebesøk

I dag er jeg oppe tidlig, jeg skal til legen klokken 11.10 og forhåpentligvis ta noen allergi tester. Jeg må finne ut av hva jeg reagerer på når jeg spiser, spesielt siden reaksjonene blir kraftigere og oftere.

Jeg kjører bort og drar innom senteret og handler mat på tilbakeveien (om jeg orker) så får vi se om jeg orker å holde meg oppe eller om jeg må legge meg for å få den siste timen med søvn.

sengetyv

Var oppe fra senga i natt for å besøke toalettet, da jeg kom tilbake lå Sirius godt plassert midt på dyna mi. jeg prøvde å krype forsiktig inn under dyna slik jeg gjør når luna ligger der, men om sirius kunne hadde han himlet med øynene. I stedet hoppet han over meg og satte seg til rette vedsiden av der jeg skulle sove, jeg kunne nesten høre han si jeg ventet jo bare på deg mamma.

Når jeg hadde lagt meg ned krøp han inn i armkroken min og ble der til jeg sto opp mange timer senere.

kosepus
starten på en ny uke

Og den starter smertefullt.

Det var koselig å ligge i senga og sakte våkne, med sirius i armkroken og lyden av regn på ruta. Jeg sover så godt når det regner ute, det gir en herlig frisk bris inn vinduet mitt og lyden av dråpene på vinduet roer meg ned.

Men det hadde hvert bedre uten hodepinen. I dag er den slik at den ligger der hele tiden, men om jeg rører på hodet hopper den opp fra 3 til 7 på smerteskalaen.

Min første tanke når jeg sto opp var å ta en smertestillende, men så tenkte jeg meg om og kom på at jeg vil prøve kamillete først, så nå trekker en kopp varm kamillete mens jeg skriver.

Ellers tror jeg dette blir en uke med mye husarbeid og praktiske ting.

slappe av dag i dag

Nok en dag har jeg slappe av dag, men i dag har jeg hvert streng mot meg selv. Hvis ikke jeg klarer å slappe av og samle opp litt krefter vil jeg bli kjempe dårlig.

Har jobbet med perler, hørt litt på lydbok, gått en liten tur opp til mamma for å få bevegd meg. Her fikk jeg noen perler hun hadde sett og kjøpt.

Så var det hjem til kattene og perlene igjen, liten mat og kora pause og på perlene igjen.

Nå skal jeg kose meg med dr. who og potetgull med dip.

Legger ut bilde av hvor langt jeg har kommet på kjedet senere i kveld, når jeg er ferdig med å perle for i dag.

nintendo 3ds xl

Da vi nesten var ved game butikken kunne jeg ikke la være, jeg måtte spørre om hvor mye en 3dsxl kostet. Han hadde akkurat stengt butikken (eller holdt på å låse døra da vi kom) men når han hørte at jeg hadde tenkt å legge igjen noen penger fikk jeg handle.

Dette hadde jeg aldri klart å kjøpe om jeg planla det?

det idiotiske med denne er at spillet ligger inne på maskinen og det forsvinner sikkert når jeg tar å overfører datan fra den ene til den andre, menjeg får bare leve med det.

kaplah

jeg møtte opp, ikke så veldig lenge etter inn slipp. Det var mindre liv der enn jeg hadde forventet, men nå skulle jo dette vare ut på nattestid og festerne dukket opp senere.  Jeg rakk å ta en rask runde oppe og var på vei ned for å se hva de hadde i cafèn da jeg møtte på kusina mi, Linn og noen av dems venner.

Vi havnet inne på spillrommet og startet med den ene og gikk så videre til den andre, da resten av folket gikk ned for å høre åpningstalen ble jeg og kusina mi sittende og spille. En av de som jobbet der kom og lurte på om vi ikke heller ville spille tekken på storskjerm enn Street fighter på vanlig og vi kastes oss på.Vi satt og spilte og plutselig var det tid for turnering, det var bare oss to der. Han gikk for å hente noe og da kom det i hvert fall to til. Vi spilte raske runder av den turneringen, jeg røk ut på første runde?

Etter at kusina mi røyk ut på andre runde måtte han som jobbet der gå ut og lete etter flere deltakere. Alle var vist inne og hørte på foredrag om stormtropers. Vi slo oss ned her da det ikke var noe poeng å følge med på turneringen lengere.Når dette foredraget var ferdig gikk vi ned, for at de som ikke hadde spist før de kom skulle få i seg litt mat, Det ble en liten kaffe pause (kakao med krem på meg). alle fant ikke mat de ville ha så vi tok også en rask tur ut på 7/11.

Tilbake på kaplah gikk vi inn på foredrag om cosplay, men etter dette ble vi litt splittet da jeg satte meg ned med min 3ds og de andre gikk på enda et foredrag. Jeg hadde akkurat bestemt meg for å dra hjem da de bestemte seg for å gå og spise, og siden jeg allikevel trengte mat tenkte jeg det ville være hyggelig å spise med dem.  Vi spiste på et lite sted som het risball og jeg tror de tjente godt på eventen litt lengere ned i gata.Når vi skulle betale kom det plutselig masse politi og ambulanse og stoppet utenfor. Selv om vi var spente på hva som skjedde var det litt ekkelt å gå ut i alt dramaet. Men det verste var over når vi passerte og alt vi så var en dame som fikk hjelp av ambulanse personell. Vi gikk fortsatt i en klynge for sikkerhets skyld.

Enda en gang tilbake på kaplah, maten hjalp litt på formen og jeg bestemte meg for å bli igjennom trekningen av noen lodd vi kjøpte på starten av dagen. Nesten ingen dukket opp til trekningen og premiene måtte trekkes om igjen siden det ikke var noen vinnere.

Vi vant ikke noe?


Så var det å trykke på mobilen og få en drosje til å komme og hente meg. Jeg har hatt en fin dag selv om jeg tydeligvis ikke er helt sosial klar for så mye enda.

pakke i posten - giwe away oppsamling

Jeg startet oppsamlingen til en ny adventskalender så fort jula i fjor var over. Jeg var ganske imponert over hva jeg klarte å få til på 6 måneder i fjor, så jeg var spent på å se hva jeg kunne få til på et helt år.

Jeg ser allerede at ørets adventskalender kommer til å være mer spennende, det er i hvert fall en del spill og filmer inkludert i samlingen min.

Jeg har små giwe aways innimellom også, siden jeg samler opp mye rart, men hovedfokuset er adventskalender 2013

Alle tingene jeg fikk i posten i dag er til adventskalenderen.

Sims 3 kjæledyr (utvidelsespakke)
Sims 3 store 1000 p
blu-ray tilbake til fremtiden.

dette kom på 127 kr inkludert porto

kle seg ut dag (cosplay)

Jeg bestemte meg når jeg våknet i dag tidlig, jeg vil ha på meg kostyme på kaplah i dag, og jeg vil ikke bruke pokemon hel dress. Da var det bare å tenke fort igjennom de to kostymene jeg har Kikki og witch prinsess, jeg gikk for Kikki.

Men det er lenge til kaplah starter, så jeg sitter halvveis i kostyme og lurer på hvordan jeg jeg skal få tiden til å gå fortere.

(pakke på postkontoret, det løste i hvert fall litt av problemet med ventetiden)

min kjære 3ds gått i stykker

Det er med et tungt hjerte at jeg må innrømme at maskinen jeg brukte over 3000 kroner på har gått i stykker. Sammen med dette bruddet har jeg nok mistet alle nedlastede spill og ambassadør programmet mitt også.

Selv om jeg fortsatt kan spille spillene mine på maskinen er alt av sosialt blitt utilgjengelig.

Ikke det at jeg spilte så mye sosialt, men litt trist når jeg skal på en samling slik som i dag og vet at det er unødvendig å ta med seg maskinen.

Men kanskje det er et lite håp, mii figuren min og alle som har hvert på besøk ligger på maskinen enda, selv om jeg har mistet quest 2 betyr det at noe av informasjonen ligger på maskinen enda, og det er ikke noe galt med sd kortet, så kanskje det ikke er for sent å flytte det over til en ny maskin?.
10 cm på halskjedet

som jeg sa i går, det er starten som er det vanskligste ( vel midten blir også hard da) i dag har jeg kommet meg hele 10 ca videre på halskjedet jeg jobber med nå.
to nye bøker i posten

I dag kom de siste to bøkene fra amazon.co.uk

Skal se om jeg får startet scanne arbeidet i dag, jeg har en del ting på lista over ting som skal inn på maskinen.
Natta

Da er det legge seg tid her i huset. Sirius sitter og spiser på kjøkkenet ( han kommer ikke før jeg slår av lyset) luna har krypt under dyna sammen med meg og jeg spiller harvest moon frem til medisinene starter og virke.

handletur før quiz

Litt skjelven i kroppen og enkelte rykninger stopper ikke meg, skal jeg først ned i byen skal jeg handle?

Dro ned til sentrum to timer før quizen startet og hoppet ut av drosjen på oslo s. først tok jeg turen innom outland og tok bilder av bøker og spill jeg vurderer å skaffe meg, så startet den vanlige handlerunden.

Gikk en rask runde igjennom gamestop bare for å se, kjøpte ikke noe der, men det ligger jo nesten vedsiden av lush så jeg må gå innom. På lush kjøpte jeg som vanlig to cupcake ansiktsmasker, jeg glemte å be om prøver.Jeg fikk en uvant u sving på byporten da jeg skulle inn på city og strikkebutikken der, jeg hadde lovet og strikke et hp skjerf som ikke var i ull og dette var det eneste stedet jeg kunne finne garn med riktige farger, dessverre ble garnet for dyrt og kjøperen trakk seg, men håper det dukker opp en ny kjøper innen det er ferdig.På arkaden var det vist action dag, det var noen tilbud, en maskot som vandret rundt, mye bråk over høyttalere og trekning av gavekort. Jeg var med på den første trekningen, men ble skuffet da jeg innså at det ikke var trekning, men to unge jenter som avgjorde hvem vinneren skulle bli. Selvfølgelig ble da vinneren to andre unge jenter som hadde sagt de skulle dele premien. Ikke ville jeg eller hadde jeg tid til å bli med på de andre trekningene.

fikk liten cupcake for å melde meg på konkuransen 

Men jeg fikk kjøpt litt perler og utstyr til å lage øredobber på tgr. Jeg har som sagt før ikke perlemangel, men det var disse nydelige glassene perlene kommer i, de er uerstattelige for meg i perlesorteringen min.Så gikk turen til panduro hvor jeg bare skulle ha noen nåler, men det er lettere sagt enn gjort bare og kjøpe en ting der. Endte opp med å kjøpe en redskaps boks som var satt ned med nesten 100 kr og nylon tråder i tillegg.Men nå hadde jeg brukt opp tiden min og det var quiz tid, kjøpte en solo nede i baren og hun bak meg i køen delvis lo/delvis fnøs av valget mitt så vi kalte laget vårt solo.

prosjektene jeg holder på med nå

jeg har to prosjekter jeg jobber med, det første er et Harry Potter skjerf laget med quick knit og det andre er et kalskjede jeg startet på i dag. 

jeg har jobbet med skjerfet en stund og det starter å bli veldig langt, vet ikke helt hvor jeg skal stoppe.halskjedet startet jeg på i dag, og dette lille tok meg en hel time. de sier starten er den vanskligste og jeg krangler ikke på det. fargene er lyseblå og rosa.
prosjektene jeg holder på med nå

jeg har to prosjekter jeg jobber med, det første er et Harry Potter skjerf laget med quick knit og det andre er et kalskjede jeg startet på i dag. 

jeg har jobbet med skjerfet en stund og det starter å bli veldig langt, vet ikke helt hvor jeg skal stoppe.halskjedet startet jeg på i dag, og dette lille tok meg en hel time. de sier starten er den vanskligste og jeg krangler ikke på det. fargene er lyseblå og rosa.
quiz resultater

Det er bare å innrømme, vi kom oss aldri over 13. plass, men jeg tror vi var laget som fikk mest applaus. Noen fordeler er det med å være sist og den første som blir lest opp ? ingen vil være den som ikke støtter taperlaget og ingen er sliten etter å ha klappet for alle lagene.

2 runde gikk litt bedre enn 1. siden vi endte opp med 22 poeng til sammen må vi ha fått 13 riktige i runde to, det er 4 mer en forrige runde.

Fornøyd.

13 plass

Etter første runde ligger vi sist med 9 poeng ( av 25 ) men bedre enn vi trodde så vi er fornøyd, kanskje vi klarer 10 i neste runde.

quiz

Jeg skal på quiz i dag med Stine, dette blir spennende for uten om på aktivitetshuset har jeg ikke hvert med på det før. Vi skal til the scotsman klokken 18.00

Jeg setter forventningene lavt og håper på å i hvert fall klare 2-3 spørsmål, legger ut resultatet her når jeg kommer hjem igjen.

blindeforbundets nye reklamefilm : det kunne ha hvert verre

Forbudet mot husdyr der næringsmidler lages eller selges «gjelder ikke for nyttehunder som medbringes i de områdene av næringsmiddelforetak hvor kunder ordinært har adgang.»

Med nyttehund forstås «Førerhund eller servicehund som er spesielt trent til å utføre oppgaver for blinde eller sterkt svaksynte personer eller for personer med fysisk funksjonsnedsettelse».

(Næringsmiddelhygieneforskriften §§ 14 og 15)Diskriminerings- og tilgjengelighetsloven § 4 sier at det er forbudt å behandle funksjonshemmede slik at noen «på grunn av nedsatt funksjonsevne stilles dårligere enn andre».

Det betyr at en synshemmet som trenger førerhund til å se for seg, ikke kan nektes adgang til et hotell eller en drosje med førerhunden sin. Unntaket er allergirom på hoteller og allergidrosjer.

Angela wind`s fashion world (sims 3) - 24.04.13 - 2

fikk ikke skrevet ned navnene på disse to, sirius sover på notatpapirene mine...

jeg har hørt rykte om at det skal åpne en ny gym og ønsker nye klær til anledningen.

før:

etter:

 

jeg er så lei av klærne mine, jeg trenger å bytte dem ut.

1 hverdag
1 formell
1 natttøy
1 svømmetøy
1 treningstøy 

før:

hverdag

formell

natttøy

treningstøy

badetøy

etter:

hverdag

natttøy

formell

badetøy

treningstøy
ingenting sier vår som å så

I dag har jeg hatt bpa på besøk, siden hun skal på en annen jobb senere i dag ble det litt tidligere og litt kortere enn vanlig. Jeg var litt rastløs mens jeg gjemte meg for støvsugeren og startet med litt arbeid på verandaen, det tok ikke lang tid til jeg var dekket av jord.

Hun ble med og nå har vi for sådd agurk, tomat, gresskar, gressløk og jordbær.
skal selge smykker på gnisten sitt sommermarked

Lørdag den 25. mai skal det være sommermarked på Gnisten aktivitetshus. Her vil det bli solgt ting brukerne av aktivitetshuset har laget. Noen ting er felles prosjekter med utstyr fra aktivitetshuset, pengene fra disse varene vil gå tilbake til aktivitetshuset. Og ting brukerne har laget selv med egne resurser, her vil pengene gå til brukeren.

Jeg har hvert så heldig at jeg får lov å selge smykkene og perledyrene mine her og gleder meg veldig.

Har hørt rykter om vaffel og kaffe salg også.

en liten tur på aktivitetshuset

I dag tok jeg meg en liten tur bort på aktivitetshuset her på Lambertseter.  Jeg er ikke her så ofte grunnet åpningstidene, det er vanskelig å måtte ha så mye søvn.

Jeg pratet litt med en av de ansatte, meldte meg på sommerfesten og spurte om jeg kunne selge smykkene mine på sommermarkedet dems. Ting var forandret der inne og jeg kjente meg nesten ikke igjen, men en av tingene jeg la merke til var smykke lagingen, det hadde jeg ikke sett tegn til før.

Jeg tok en kopp te og skravlet før jeg gikk igjen, jeg fikk låne med meg en smykkebok som jeg skal legge inn på maskinen, de er koselige der borte.

ps: bildene er fra hjemmesiden dems

Bok: beautiful chaos - Kami Garcia and Margaret Stohl (bok 3)

Bøkene har fortsatt min interesse, men jeg må innrømme at jeg innimellom blir irritert over hvor idiotiske de er. Men det er vel lettere å se ting når man står på utsiden eller bare leser om det.

Balansen mellom alt er ødelagt etter at lena valgte og både bli lys og mørk på sin 17 måne.

Hvis ikke balansen blir gjenopprettet vil den dødelige sin verden gå under.  Men det er vanskelig å finne en løsning og bekjempe de onde når alle som har krefter mister kontrollen. Link har blitt en vampyr som ikke drikker blod men som lever av mennesker sine drømmer og den mystiske john breed er borte.

Vi får bedre kjennskap til flere av lena sin familie i denne boka og lærer oss at de gode kan også gjøre feil.

Og den som er to må ofre seg for at en ny orden skal starte og balansen gjenopprettes, men hvem er den som er to? vi har mange muligheter.

Det skjer mye i boka og det er vanskelig å få frem alt uten å si for mye, men når jeg setter meg ned og skriver merker jeg at det føles som om jeg skriver om to bøker og ikke en. Den første halvdelen som omhandler det å komme tilbake på skolen og søket etter john breed. Og del to som omhandler søket etter han som er to og rettsaken til miriam.

Før jeg leste bok 3 leste jeg den lille novellen som er skrevet om link, dette følte jeg var en fordel.

større sortering muligheter + lommekniv

Siden jeg gikk tom for beholdere til perlene mine i går, tenkte jeg at jeg måtte finne en god løsning. Selvfølgelig kunne jeg ha reist ned på tgr og kjøpt flere perleflasker, men jeg har så mye perler nå at jeg føler det holder.

Jeg gikk igjennom butikkene på senteret for å se etter noen løsninger jeg likte, og da kom jeg på disse oppbevaringsboksene for skruer på Clas Ohlson, så jeg gikk opp ditt og kjøpte en slik.

På vei ut ble jeg stoppet av en dame som ville jeg skulle svare på noen spørsmål og som takk skulle jeg få en lommekniv så jeg sa ja.

Ellers var all handlingen kjedelig mat ting.
en utbrent bil

Slike syn gjør meg trist?

Hadde lest om det på twitter før jeg gikk ut så jeg forsto med en gang hva det merkelige synet var. Bilen ser nesten hel ut fra avstand (med unntak av knuste ruter) men når du kommer nærme og ser inn i bilen ser den total skadet ut.

Vet at bilbranner ikke er sjeldne, men første gang det har hvert noen i nærheten av der jeg bor. Hva får folk til å tenne på en bil? og hvordan velger de ut hvilken bil de skal ødelegge? Tenker de over at det ikke nødvendigvis bare blir økonomiske tap, hva om eieren mister friheten sin fordi personen er avhengig av bilen til å kunne komme seg rundt.

Jeg tror ikke turen min gjorde meg noe mindre sint på folk flest?
sint

Våknet opp sint i dag, sint på verden og folkene i den. Noen ganger blir minner for sterke og jeg vet ikke hvorfor de velger akkurat de dagene de gjør på å ekspandere. Kanskje jeg drømte noe jeg ikke husker, eller opplevde noe i går som minnet underbevisstheten på noe.

Uansett en forferdelig måte å starte dagen på, håper jeg får minnene og tankene ut av hodet og kan nyte sola etter hvert.

perler og lydbok

For å roe meg ned etter kino turen har jeg kost meg med perler og lydbok. Jeg sitter fortsatt og demonterer og sorterer og har nå kommet til det usannsynlige problemet med å ha flere typer perler enn beholdere. Det trodde jeg virkelig ikke skulle skje på en lang stund, kanskje jeg sorterer for nøye.

Men nå tar jeg med meg kattene og kryper til sengs (eller de tar meg med) for nå er det leggetid her i huset.

natta
hvordan føles det å vite at du får anfall, og hva gjør jeg.

Anfall er en stor del av hverdagen min, og selv om det finnes mange typer anfall skal jeg nå ta for meg de skumleste. Jeg er på en måte heldig, jeg får varsel om anfallene og kan somregel reagere for å hindre skade, men jeg blir ikke bevistløs og kan derfor kjenne hver eneste krampe og strekk i kroppen. Det går ikke Ann å si at jeg ikke skal være redd, fordi jeg vet hva slags smerter jeg kan vente meg og det er skremmende.

Første tegn på anfall, som jeg dessverre har en uvane til å ignorere er som en liten sti som beveger seg igjennom hodet mitt med små prikkinger, når den passerer igjennom etterlater den hodet mitt surrete og ofte med smerter.

Om jeg får med meg at dette skjer må jeg kaste et fort blikk rundt meg og se om det er et trygt sted å falle om. Det er veldig sjeldent jeg faller om med en gang, men om jeg skulle gjøre det er det greit å bruke det sekundet med forvarsel til å gå vekk fra bratte skråninger, bord med glass eller flytte seg lengst inn på fortauet.

Faller jeg om, ja da er det ikke så mye å gjøre. Håpe på at krampene er kontrollerbare og at jeg klarer å holde konsentrasjonen nok til å kommunisere til de rundt om at de ikke skal ringe ambulanse.

Faller jeg ikke om, går jeg plutselig rundt i en kropp som prikker og sliter med å ta i mot beskjeder fra hjernen min. noen ganger går jeg bare og sjangler og andre ganger har jeg så sterk hodepine at det er ubeskrivelig. Mitt eneste mål nå er å komme i trygghet, så lenge jeg er oppe er det mulighet å holde anfallet tilbake og jeg har flere triks på lager. Det viktigste er å helst komme seg hjem, eller i verstefall finne et sted å sitte.

Kommer jeg meg hjem, legger jeg meg i senga og lar krampene herje kroppen ferdig, så sovner jeg og i de fleste tilfeller våkner bedre. Den eneste måten jeg kan kontrollere krampene på er å spenne alle musklene mine, derfor blir jeg veldig irritert når noen sier slapp av til meg, jeg kan love dere at dere ikke vil at jeg skal slappe av.

Svimmelheten, kvalmen, hodepinen og skjelvingene kan holde på i ukesvis uten å stoppe. I disse periodene er jeg spesielt plaget av enkeltvis kramper og rykninger. Om jeg dytter på meg selv går jeg rett inn i fullt anfall.

Men nå har jeg fått forvarsel og siden jeg ikke rakk å komme meg hjem, fant jeg en benk å sitte på. Nå handler det om å holde hodet kaldt. Prøve å kontrollere krampene slik at du ikke skremmer folk, men også slik at anfallet kan gå over og du kan få krefter nok til å komme deg hjem. Ofte tripper jeg med fingrene, slår takt med bena eller andre ganske irriterende småting for andre, men som i hvert fall ikke skremmer livet av dem.

Kommer jeg meg ikke hjem og klarer jeg ikke å vise minimalt av marerittet som skjer i kroppen min, ja da havner jeg på legevakten enten jeg vil eller ikke. Vanskelig å si til noen at det går bra etter hvert når det ser ut som om djevelen har inntatt kroppen din. Krampene får nemlig kroppen til å bevege seg unormalt.

kino i dag

i dag skal jeg og støttekontakten min på kino, vi skal se the host. Hadde egentlig tenkt å lese boka før jeg så filmen, men nok en gang har jeg for mange bøker å lese og filmene forsvinner for fort ut av kino programmet.

 

 

startet dagen på loppemarked

I dag er det bare ett loppemarked som teller, det utenfor døra mi. Våknet tilfeldigvis når det åpnet og tok meg en tur opp og så om de hadde fått inn noe nytt og spennende. Fant noe som kunne være av interesse, men valgte å la det være enn så lenge. Går heller opp senere i dag når de nærmer seg slutten og gledelig vil bli kvitt det meste.

Tok med meg to skoleboller for å ha til lunsj da, så la igjen 30 kroner der oppe.

Skal vel tilbake ved 1-2 tiden

god middag, men rett i sengs

Det var kjempe god middag hos mamma i dag. Etter at venninna mi Sandra har lagt ut innlegg om alle de gangene hun har spist en av mine favorittretter, sendte jeg melding til mamma som sa: hvis ikke du lager spagetti carbonara i dag, er det stor fare for at jeg gjør det.

Hint ble tatt positivt i mot og vi fikk spagetti.

Rett etter at vi hadde spist fikk jeg følelsen av at noen flyttet en fjær opp og ned halsen min, det kilte. Jeg er vant til at det svir mer når jeg får allergisk reaksjon, så jeg tenkte ikke alt for mye over det, ikke før blemmene dukket opp i munnen min.

Først var det 1, så 2. jeg fortalte mamma det, men siden jeg var så utrolig utmattet sa jeg at jeg kjørte hjem og tok allergitabletter hjemme. Innen jeg fikk kjørt 200 meterne ned til meg hadde jeg plutselig fire blemmer i munnen. Jeg tok to tabletter og la meg, da sluttet det i hvert fall å vokse opp flere blemmer, de fire jeg allerede hadde fått, forsvant ikke.

Alle blemmene er på høyere side, to på innsiden av skinnet, en under tunga og en i tannkjøttet til den bakerste tannen nede.

loppemarked 3 (og det siste) Munkerud skole

Siden jeg koste meg så veldig der jeg kjørte rundt i sola, tenkte jeg at jeg kunne ta Nordstrand rundt og kjørte til Munkerud skole for loppemarked 3. måtte stoppe på veien og sjekke et kart for å være sikker på at jeg kjørte riktig, det gjorde jeg.

Det første som slo meg her var loppemarked med pizza vogn, dessverre var det umulig å kjøpe pizza der når jeg prøvde, unger som jobbet der og de var fullt opptatt med å true med å kaste pizza på hverandre. Kanskje litt sent på dagen?

Det var heller ingen brettspill som interesserte her, og spill og dvd var alle plassert sammen i et stort kaos så jeg ga veggen bare et raskt glimt. Men selv om jeg hadde bestemt meg for ikke å gjøre det, kjøpte jeg flere smykker. Det var noen charms og perler jeg bare måtte ha, så jeg tok det med meg.

Men den store overraskelsen var oppe på kjøkken avdelingen, de hadde nemlig cola glass jeg ikke har i samlingen min fra før. Jeg fant også en smykke bok nede på bokavdelingen og selv om den er noen nivåer høyere en der jeg er, tok jeg den med, det kan da umulig skade.

Kjøpte meg en mini kanelsnurrings før jeg satte meg i stolen og kjørte hjem igjen, sliten og fornøyd.
loppemarked 2 - Bekkelaget skole

Etter at jeg hadde gått igjennom Karlsrud loppemarked, bestemte jeg meg for å gå hjem, hente stolen og kjøre ned til Bekkelaget skole for å se på det loppemarkedet også. Det var en koselig kjøretur i sola med utsikt til sjøen. Tror ikke jeg hadde tålt å bo med slik utsikt, jeg får lyst å hoppe i sjøen så fort jeg ser den, samme hvor kaldt det er.

Nede på skolen sneik jeg meg forbi all trafikken og kjørte helt opp til loppemarkedet, noen fordeler skal man da ha med elektrisk rullestol.

Først gikk jeg på jakt etter leke avdelingen og da mener jeg etter avdelingen. Det sto et skilt nederst om leker, men ikke høyere oppe så jeg gikk opp og ned trappene og lette, selvfølgelig burde jeg forstå at de var sammen med husgaard.

Der det var kjempe ryddig på det forrige, var det totalt kaos her. Om de ikke hadde brukt tid nok på å sette opp eller om de bare hadde alt for mye vet jeg ikke, men nesten alle spillene lå i pappesker bak bordene. Da jeg spurte om å få komme bak for å se igjennom kassene fikk jeg nei, men om jeg sa hva jeg lette etter kunne de se for meg.

Jeg kunne ikke akkurat si at jeg ser etter spill fra barndommen min, som er spennende eller noen som er virkelig verdifulle. Så jeg prøvde å påpeke at jeg samlet på spill og at det var et umulig spørsmål å svare på, det hjalp ikke. Jeg kom opp med ett spill navn og de mente de hadde det, men da de etter et rask overblikk ikke fant det kunne det bare være. Kanskje ikke beste måten å få solgt ting på, gjemme dem vekk.

Men på bokavdelingen fant jeg noe morsomt, perlebøker. Den ene har jeg scannet inn på pc`n fra før men jeg tenkte at det var fint å ha boka på ordentlig. De skulle ha 30 kr boka, kom da på at dette loppemarkedet var kjent for stive priser og kaos. Kanskje derfor de har så mye, blir igjen alt det de ikke fikk solgt årene før.
loppemarked 1 - Karlsrud skole

Det var utrolig hvor ryddig og fint de hadde det inne på bok avdelingen på Karlsrud skole sitt loppemarked, alle bladene lå i bunker sortert etter år og nummer, skulle nesten trodd det var jeg som hadde satt det opp.

Store spill gevinsten var det ikke å få der, jeg kom inn rett bak en mann som tok hele kassen med spill og kjøpte den for 400 kr, han tok også med seg nes maskinene. De solgte en gameboy advanced der, men de skulle ha 150 kr for den og var absolutt ikke villig til å sette ned prisen, selv etter at 5 som var kjempe interessert steilet av prisen og trakk seg.

På kjøkkenavdelingen var det bare håpløst, de hadde plassert noen cola glass i skrotet og noen blant glassene, de hadde forresten bommet på hvem de satt hvor. Vm glassene er verdt mer enn Mac Donalds glassene.

Fikk kjøpt meg noen billy blader da, ikke så mange jeg manglet, men de jeg hadde fra før er i veldig dårlig kvalitet.
effektiv vekkerklokke

Egentlig sto ikke vekkerklokka mi på før 09.30, men klokken 09.00 ble de som jobbet på loppemarkedet samlet sammen, sikkert for informasjon, og dette med drillpiken sin fløyte.

Instinktet denne fløyta har i meg kommer fra 17. mai og når Lambertseter ungdomskorps skal starte å gå. Jeg pleier å sette ut flagget når de starter å gå og så løpe ut for å høre at de spiller foran sykehjemmet. Første gang fløyta går til oppstilling vet jeg at jeg har forsovet meg og må kaste meg ut av senga. Andre gangen fløyta går starter de nemlig å gå.

Det tok forresten noen sekunder før jeg klarte å tolke hva fløyta egentlig mente, for jeg syntes det var ekstremt at de skulle både ha loppemarked og gå øvelsestur på en gang.

30 min til oppstart, jeg starter på brettspillene

loppemarked oppsett

Utenfor driver de nå og setter opp til loppemarked i morgen, dette loppemarkedet er spesielt for meg siden det er skolen vedsiden av meg og korpset jeg elsker. Ok nå elsker jeg korps generelt, men mens jeg kanskje snubler over ett eller annet innimellom, får jeg høre mye til disse om våren.

Det var forresten di som «stjal» billy bladene mine også, men jeg fikk nesten alle tilbake, bare ikke de som var verdt noe. Men det var en dame i blokka til mamma som ba dem tømme loftboden til mamma og ikke dems feil. De prøvde å levere tilbake alt før loppemarkedet startet, men det var en boks som hadde sniket seg unna og som jeg fant der. Selv om jeg huket tak i boksen var det allerede for seint, noen hadde gått igjennom den.

Men jeg gleder meg til nok en loppis dag i morgen, og kroppen får bare virke.
Angela wind`s fashion world (sims 3) - 19.04.13 -1

Jesper sandstorm - jeg er lei av å se de samme klærene hver dag, kan du hjelpe meg.

før:

etter:Ericka Berge - nå som jeg har fått en baby er det på tide å oppdatere klesskapet.

før:

hverdag 

formelt

natttøy

badetøy

etter:

hverdag x2nattøy

formell

badetøy x 2


kjøretur til senteret

Jeg måtte ut og handle i dag, og jeg kan trygt si at starten på dagen ikke var lovende. Egentlig var planen å gå til senteret, men denne ble fort forandret når jeg våknet.

Tenkte at når jeg først var ute skulle jeg prøve ut den nye kjøreposen min, men siden det regnet, fikk jeg testet begge. Det er teoretisk sett umulig å ta på seg regnesettet over kjøreposen alene. Etter 15 minutter med frustrasjon og irritasjon kom det en dame forbi og hjalp meg.

Første stopp på senteret ? enklere liv for å kjøpe en klype på stav så jeg får forlenget armene litt.

Men når jeg først var så godt pakket inn koste jeg meg ute i regnet og bestemte meg for å kjøre litt, det viste seg at å kjøre skuteren har samme beroligende effekt på kroppen som det å sitte på i bil. Så jeg tok en lang omvei til senteret og koste meg.

På senteret startet prosjekt to, kan jeg komme ned rullebåndet uten å spille bowling med resten av folket nedenfor. Svaret var ja, stolen sto trygt og stille på båndet (begge veier)

Men mest var jeg imponert over Meny butikken, det v ar ikke en hylle jeg ikke kom frem til. Selvfølgelig står det litt varer i veien her også, men i dag var det ingenting og jeg kunne fint navigere mellom hyllene og i svingene. Så stort pluss til dem.

Jeg kjørte så over Karlsrud hjem, for å nyte den friske luften litt til, det hadde nå sluttet å regne.

Så jeg tok hele handleturen uten å gå ut av stolen en eneste gang, noe som var ganske bra jeg fikk til siden jeg sliter med kramper så fort jeg beveger en muskel.

Hjelp, jeg kommer ikke opp

Bare så det er sagt, ikke noe behov for å sende hjelp, jeg kommer ikke mer opp av den grunn og det er ikke noe noen kan gjøre.

Jeg prøvde å stå opp for ca 10 minutter siden og krampene ble så intense at jeg bare falt ned i senga igjen. Klart å snu meg over på ryggen så jeg kunne skrive dette, men det er en utfordring grunnet rykkninger og kramper i armene.

Håper jeg får kontroll nok til å kunne stå opp snart.

Rotte eller mus på besøk?

Jeg lå å halvsov inntil sirius da luna pluttselig våkknet til liv og startet å jage noe som hørtes litt ut som en opptrekk leke inn på stua. Sirius forsvant etter og nå er det skummelt stille her, tror de ligger i jakt modus. Får finne ut av hva det er og hva jeg skal gjøre senere. Nå skal jeg sove videre.

lyn møte - du kommer langt med en klem eller to

Sandra ringte og fortalte at hun ikke kom til å kunne møte meg i dag, noe jeg hadde forstått siden vi allerede hadde gått over leggetiden min. men når hun fortalte meg at hun var på Skullerud måtte jeg påpeke at det var rett vedsiden av og det hadde hvert koselig med en klem.

Og slik ble det, de kjørte frem til døra og jeg kom ut og fikk en klem eller fire, hilste på litt familiemedlemmer og sa farvel igjen.

Sandra tok to bilder av oss, men de har ikke jeg her, de dukker nok opp på bloggen hennes.

Men da var det sove tid her, natta, sov godt.

sims 3 øyparadis

da har jeg forhåndsbestilt sims 3 øyparadis på orgin, gleder meg veldig til den kommer.

 

 

 The Sims? 3 Øyparadis LIMITED EDITION inneholder den eksklusive overlevelsespakken

Forhåndsbestill i dag, så får du The Sims 3 Øyparadis Limited Edition - med eksklusivt spillinnhold. Kom snart tilbake for å få vite mer.

Nye eventyr venter simmene dine med strender badet i sol og asurblått vann i et øyparadis! Utforsk øyene og lag din egen femstjerners luksusopplevelse ? nå kan simmene dine legge ut på en uforglemmelig reise eller få seg et nytt hjem i sitt helt eget Utopia. Simmer som liker seg på sjøen kan ta roret på husbåter og innrede dem som de vil, og så sette seil mot andre øyer! Hvis simmene dine heller vil være i vannet enn på overflaten, kan de snorkle og dykke i havet. Hvem vet, kanskje de finner en skatt på havets bunn eller blir venn med en havfrue! Med innovative, nye funksjoner du aldri før har sett i The Sims til PC og en verden med nye muligheter på land og til havs, kan simmene leve et nytt og spennende liv i sitt eget øyparadis.

DETTE FÅR DU

?Sett seil mot eventyret. Om du bruker pedalbåt eller motorbåt ? nå kan simmene dine kaste loss, oppdage nye steder og utforske som aldri før. Dra til andre øyer eller finn din helt egen, uoppdagede øy! Landkrabber kan holde seg på land!

?Bygg og driv et femstjerners hotell. Lag et familievennlig feriested med vannsklier og buffetbord, et romantisk tilfluktssted med minimalisthytter eller et singelhotell med flere bassengbarer der simmene kan mingle og flørte. Velg og finjuster rommene, bestem priser og vent på at anmeldelsene ? og simoleonene skal strømme på. Jo flere stjerner du får, desto mer populært blir hotellet!

?Stranden er livet. Sjekk hvilke overraskelser som venter deg under havoverflaten ved å la simmene trene på snorkling eller dykking. Kanskje de ender opp på en ny øy eller finner en skjult skatt.

?Båt, kjære båt. Om simmene dine elsker vannet eller har reiselyst, kan det være en idé å flytte til en husbåt. Husbåter kan tilpasses og fortøyes i alle åpne havner, så hvis simmene dine blir lei av utsikten, er det bare å flytte til et nytt sted!

?Nye måter å bygge på. Nye påler å bygge hus på gir simmene det beste fra to verdener ? et hjem som er delvis på vannet og delvis på land. Bygg et feriested, lag husbåter du kan reise rundt med og tilpass ditt eget øyparadis til simmene dine!

Eksklusive overlevelsespakken

 Med overlevelsespakken får simmene dine det de trenger for å overleve på en øde øy, lage et provisorisk hjem på en lekter, bygge seg en flåte for å komme seg til et minimalistisk luksushotell midt i havet ? eller bare bruke alt sammen som en back-to-basics-greie i hverdagen! Her får du mer enn noen gang før i en Limited Edition-pakke til The Sims 3. Simmene dine får alt de trenger for å kjøre skipbrudden-looken, fra fillete klær til skipsvrak-inspirerte møbler. Med den nye overlevelsespakken blir simmene klare til å gjøre livene litt enklere på en øde øy i tropene!

 

 ? Historier om et tapt paradis ... som er funnet på nytt ? Fra å fortelle historier om simmene dine som havner på en øde øy til å pynte et beskjedent hjem på påler - nå kan du bygge og spille ut nye historier som viser en annen side av livet på en tropeøy.

?Ta med deg øya inn i huset til simmene ? Pynt husene til simmene med unike vrakrester. Simmene kan for eksempel sove i en himmelseng laget av drivved.

?Mer Limited Edition-innhold enn noen gang før ? Du får masse klær, møbler og dekor du kan bruke til å utvide måten du spiller på i ditt eget tropiske paradis.

 

 

to nye smykker

i dag har jeg laget to nye smykker

det første er uten metall

den andre er med glass hjerte og swarovski elements 

 sterk vind, men god tempratur

Da har jeg tatt dagens lille gåtur, jeg gikk rundt grøntarealet og kan konstatere at hele området ser ut som en liten innsjø.

Det var egentlig ganske grei temperatur å gå tur i, jeg skal ikke påstå at det var varmt, men heller ikke så kaldt at du bare ville snu i døra. Vinden biter litt da, og den gjør det umulig å prate i mobiltelefon. Men selv om den kan være litt kald og gjøre huden rød og sår av kulde, så er den kjempe effektiv på hodepine, den blåser den bare bort.

søvn, brannalarm og katter

En god blanding med andre ord.

Kattene har hvert kjempe snille i natt, de har sniket seg til lit kos innimellom og jeg har våknet med Sirius i armkroken, men ingen forstyrrelser eller mas. Måkene er et større problem, når de er på det verste sniker lyden seg inn i drømmene og du drømmer om folk som skriker i det de dør på forferdelige måter, det er vist den eneste måten hjernen klarer å koble den lyden.

Men det positive med måkene er at det er enda et vårtegn, og samme hvor mye jeg sier jeg hater dem, så blir jeg glad av å høre dem nå.

Jeg tror skolen vedsiden av meg hadde brannøvelse i dag, jeg våknet av en alarm som aldri stoppet. Først trodde jeg det var sprengningsarbeid og jeg lå å lyttet til dunket og de korte varslene som sa i fra om at det var over, men de kom ikke.

Jeg var halvt i søvne så jeg kan egentlig ikke si så mye om lyden jeg hørte, men jeg la merke til en dempet samling av barn og regnet derfor med at det var brannøvelse. Du hører klar forskjell på lyden av barn som leker og barn som er alvorlige/ prøver å være alvorlige.

Men nå er det slik at jeg bare delvis våkner av ting og fort sovner igjen, så dette var heller ikke spesielt forstyrrende. Har egentlig sovet godt til i dag og trengte ikke ekstra søvn.

Starter som vanlig dagen med å kose med kattene, de er noen kosedotter.

oasen - blomster og søte dyr

det er alltid koselig å ta seg en tur på oasen, spesielt når det ikke er fullt av folk der.

Selv om det bare var en liten ting jeg skulle ha, tok vi turen bort dit og tittet på dyrene og spiste en vaffel.

To av dyrene utmerket seg i dag, det ene var en kanarifugl som bestemte seg for å bruke den ene leken til hengekøye. Den våknet innimellom og dyttet fart i leken for å så sove videre, kjempe søtt.

 Den andre satt midt på det første bordet på uteplassen til kafeen. Den hadde ikke noe i mot å bli kost med og potet etter meg for at jeg skulle komme nærmere. De sier de ikke vet hvor katen bor men at den kommer hver dag, jeg sier at de ikke skal være så sikker på at de ikke har blitt valgt til hjemsted.


jordbær åkeren borte!!!Det kan være hardt å tro, men her var det en kjempestor åker med markjordbær. Jeg har aldri sett markjordbær planter bli så store som her og jeg har gått å ventet på sommeren som var varm nok til å modne bærene som vokste her.

Men nå har noen bestemt seg for at de kan tjene noen penger på å felle trærne som sto rundt og plutselig var paradiset borte?

Ikke alle overraskelser er positive.

på ufrivillig ake tur med elektrisk rullestol

En time etterpå kommer assistenten min på at det hadde hvert en god ide å filme det, og selv om jeg tuller med at jeg kan gå tilbake å gjøre det igjen, ville jeg ikke ha gjort det for jeg var heldig som ikke falt ned skråningen.

Jeg og assistenten min bestemmer oss for å ta en tur til oasen på Skullerud, jeg trenger noe der og jeg trenger å få testet ut rullestolen på bratte bakker. Vi tar tur veien og selv om veien er i dårlig stand finner vi fort ut at stolen takler dette fint. Jeg testet bremsene jevnt nedover og dette viste seg å være en fordel når vi kom til den siste bakken.

Her hadde ikke isen tint, og enda verre, alt vannet fra tiningen høyere i bakken hadde frosset til her, det var ren is. Først var isen litt ruglete og jeg var overasket når stolen stanset, men etter som isen ble blankere og bakken brattere fikk jeg oppleve glattkjøring.

Da jeg testet bremsene skled stolen skrått nedover mot en bratt skråning mot motorveien. Å styre stolen var umulig så jeg bet tenne sammen, slapp bremsen og ga full fart nedover. Konsentrerte meg om sidene og når det føltes ut som om stolen fikk nok grep til at jeg kunne svinge, hadde ikke hvert en genial ide å kjøre rett utafor nederst i bakken heller.

Når jeg hadde kommet ned og fikk stoppet lo jeg til assistenten min og konkluderte med at vi ikke skulle prøve å kjøre tilbake denne veien. Og jeg måtte påpeke at jeg tror jeg hadde klart meg bra på glattkjøring kurset for å få lappen, dette var verre for her kunne det gå utrolig galt.

Hun var enig, imponert og innrømmet at hun hadde hvert bekymret.

noen ganger må man ødelegge for å skape

Da har jeg akkurat klippet i stykker enda et smykke, denne gangen et nydelig sort smykke som både hadde en løsnet tråd og noen manglende dekorasjoner. Hvordan kan jeg ødelegge slike skatter grunnet en liten feil tenker du? Ikke noe problem, for jeg har planer om å skape nytt og fint med delene. Jeg tar vare på alle delene, ikke bare anhengene, alt som kan brukes igjen blir bevart.

Det må da være mye bedre med gjenbruk enn at de havner på dynga?

 

film: Seeking a Friend for the End of the World

Seeking a Friend for the End of the World (2012) Poster

Hvordan forestiller du deg at du ville oppføre deg om verden gikk under om tre uker? Ville du ha fortsatt som vanlig, ville du ha gitt f? og gjort det du aldri før ville ha prøvd eller ville du bare prøve å ha sex med så mange som mulig.

På starten av filmen, følte jeg virkelig at hovedpersonen var som meg. han gikk videre med livet sitt som om ingen ting hadde skjedd, vel helt til han møtte nabo jenta selvfølgelig. Da forandret alt seg, han fikk posten som hadde kommet feil i løpet av to år og der lå det et kjærlighetsbrev fra jenta som slapp unna. Etter å ha prøvd å ta livet sitt og mislykkes sitter han også igjen med en hund noen forlot bundet fast til han mens han var bevistløs.

Han og nabojenta kaster seg på en tur for at han skal finne kjærligheten i sitt liv og hun skal få kommet hjem til familien sin og se dem før de dør.

Humoristisk verden går under historie jeg bare elsket, men jeg advarer deg verden går faktisk under.

 

film: see

Seeking a Friend for the End of the World (2012) Poster

Hvordan forestiller du deg at du ville oppføre deg om verden gikk under om tre uker? Ville du ha fortsatt som vanlig, ville du ha gitt f? og gjort det du aldri før ville ha prøvd eller ville du bare prøve å ha sex med så mange som mulig.

På starten av filmen, følte jeg virkelig at hovedpersonen var som meg. han gikk videre med livet sitt som om ingen ting hadde skjedd, vel helt til han møtte nabo jenta selvfølgelig. Da forandret alt seg, han fikk posten som hadde kommet feil i løpet av to år og der lå det et kjærlighetsbrev fra jenta som slapp unna. Etter å ha prøvd å ta livet sitt og mislykkes sitter han også igjen med en hund noen forlot bundet fast til han mens han var bevistløs.

Han og nabojenta kaster seg på en tur for at han skal finne kjærligheten i sitt liv og hun skal få kommet hjem til familien sin og se dem før de dør.

Humoristisk verden går under historie jeg bare elsket, men jeg advarer deg verden går faktisk under.

 

film: Seven Psychopaths

Seven Psychopaths (2012) Poster

Dette var en rar film, og ganske dårlig i mine øyne. Først og fremst var det en stor mangel på psykopater, du er nemlig ikke automatisk en psykopat fordi du tar livet av noen.

Mange mordere, mafia og en film forfatter som har lite å skrive om.  Hunden var søt da.

 

nyheter sett i sammenheng

Noen ganger er det morsomt å lese nyheter, andre ganger kjempe trist, men jeg må innrømme at jeg aldri har sett noe så skremmende som dette.

I Iran har det hvert et jordskjelv på 7,8 heldigvis ute i ørkenen, men skjelvet kunne føles i de fleste store byene og bygninger sto og dirret. Skadeomfanget er ukjent men de frykter hundrevis an døde og enda flere skadde. Nå har alle de tre store nettavisene saken oppe, to av dem som første sak. Men det er kun en artikkel om det, sikkert fordi det akkurat har hendt.

I USA har de hatt en ny terror handling, to bomber har gått av under et maraton løp og det er 3 døde og mange skadde, 17 av dem kritisk. Som jeg har fått med meg det er det veldig mange manglende bein der? slike handlinger setter spor i oss samme hvor vi bor i verden.

I Norge kommer en pop artist på besøk, vi har live sendinger fra flyplassen, fra der han skal holde konsert og halvparten av nettavisene er fylt opp med artikler om de som skal gå, de som ikke skal gå, hvor han er osv?

Godt å vite vi har prioriteringer her i landet.

Stort jordskjelv i Iran: FRYKTER FLERE HUNDRE DREPT

12 sekunder som endret alt

- Folk skriver dikt til meg og tar tatoveringer

bildene er fra hovedsiden til dagbladet

 

baksiden ved å ha katt

Da var det bare å ta seg sammen og finne frem vaskesakene, nå skal jeg en runde rundt i leiligheten og vaske opp spy fra i natt. Etter dette blir det å rense kattetoalettene.

Men alt i alt en liten pris å betale for å bo sammen med disse kosebamsene.
et mareritt jeg aldri vil oppleve i virkeligheten

De fleste marerittene jeg har, er versjoner av ting som har skjedd tidligere. Det er vel det man kaller bearbeidelse.

Men i natt hadde jeg en drøm som skremte meg så mye at jeg håper det virkelig ikke skjer i virkeligheten. Drømmen var veldig realistisk og selv om jeg pleier å forstå at jeg drømmer, klarte jeg ikke dette her.

Jeg drømte at jeg våknet opp på sykehuset jeg var på for en måned siden. Rommet var nesten tomt og jeg var helt sikker på en ting, jeg hadde lagt meg til å sove i min egen seng hjemme. Først var jeg rolig da de ansatte kom inn og spurte om hva som hadde skjedd, men de forsto ikke hva jeg mente og etter hvert ble jeg mer og mer hysterisk.

Jeg insisterte på at de skulle gå igjennom hvert eneste notat, hvert eneste filmklipp og finne ut av når og hvordan jeg havnet der.

Det fulgte selvfølgelig en fornuftig historie med, en lang tur, et kraftig anfall og noen som hadde funnet meg ute og ring 113. og en hel dag som manglet, jeg hadde hvert bevistløs over en hel dag.

Den følelsen av å vite at jeg hadde mistet en dag var forferdelig, det hender jeg sover over en dag innimellom, men jeg våkner jo innimellom så jeg vet hva som skjer.

Må også påpeke at det er veldig urealistisk at jeg ville ha havnet der når noen ringte 113 og jeg var bevistløs så lenge, men det er sikkert det eneste stedet hodet mitt klarte å godkjenne at de ansatte ville være så dumme at de ikke forsto hvorfor jeg var redd og hva jeg spurte om. ( så kanskje litt bearbeidelse i denne drømmen også)

gjort utrolig lite av ingenting

Så sliten er jeg i dag, jeg har klart å gjøre lite av ingenting. Med andre ord er jeg ikke helt sikker på hvor jeg har hvert i dag. Klokka har gått og jeg har bare sittet her stille og tittet på dataskjermen. Har sett på avatar og prøvd å holde meg våken til legge tid, som er nå, jippi.

Hvert så sliten at det har hvert en utfordring å komme seg på toalettet, for det er for langt å gå dit og jeg får kramper og blir svimmel.

Håper på en litt bedre dag i morgen, for jeg trenger virkelig å rydde kjøkkenet mitt.

natta

sims 3 middelalder familie

Jeg skulle egentlig lage en familie til familiehus konkurransen på simgoodie, men jeg tok litt av og endte opp med å lage en middelalder familie i stedet. Kanskje jeg bygger et middelalder hus til dem når jeg er ferdig med det jeg egentlig skulle gjøre.

Her er i hvert fall familiemedlemmene

 

ut å se forandringene

I går startet et sikkerlig regnvær, noe som hovedsakelig er bra siden da vaskes vinteren bort, men det var ikke så godt å kjøre hjem med skuteren.

Så nå tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur ut og se om vinteren virkelig er vasket bort, eller om dette bare er optimistiske tanker.

Lenge leve optimisten J

da var helgen ferdig...

Og kroppen min er i sjokk. Den vet ikke helt hvordan den skal forholde seg til alt som skjedde i helga. Jeg bytter på å være deprimert og glad og kroppen går inn og ut av anfall uten noen sammenheng.

Det beste er at jeg har startet å sove igjen, men jeg tror fortsatt ikke jeg får nok søvn. Føles ut som å gå i halvsøvne hele tiden. Jeg våknet første gang klokken 10.00 i dag, men hadde så sterk hodepine at jeg bare måtte ta en paracet, mye drikke og legge meg igjen. Heldigvis hjalp litt mer søvn og paraceten.

Jeg har enda ikke skrevet om min dag på desucon fantasy, og jeg trenger fortsatt litt tid på å sortere ut alle følelsene i meg.

ps: deprisjonen kommer av utmattelsen

loppemarked søndag 14.04.13

Det ble en stressende avslutning på loppemarkedet i dag, jeg hadde vist brukt opp all tiden jeg hadde til å handle, ved å stå og prate med min første kjæreste og moren hans. Og når man reiser i flokk må man henge på når den reiser videre.

Siden vi var på slutten av siste dag startet posesalgene, så jeg fikk nappet med meg litt ting i farten. Oppe på bøker slo jeg meg sammen med kusina og tanta mi og kjøpte en pose og nede på kjøkken hadde jeg så dårlig tid at jeg kjøpte en pose og tok med meg alle smykkene de hadde der. Kusina mi klarte å få tak i en knyttneve med gafler og skjeer til hybelen sin og jeg fikk i tillegg til det jeg har tatt bilde av, en automatisk vinåpner som jeg ga til mamma.

nå pleier jeg egentlig ikke å kjøpe gaver til bloggen på loppemarked, men jeg syntes de rammene var så søte så jeg tok dem med.

skatter fra gårsdagen

Jeg kjøpte ikke noe i går, helt ærlig, etter cosplay konkurransen var jeg så sliten at jeg ikke flyttet meg fra stolen min. så det ga ikke mange muligheter til å bruke penger. Men jeg fikk alikevel to skatter med som jeg har hengt opp på veggen, det ene er et bilde fra linnpuzzle og det andre er autograf fra James Cosmo.

to Linn Helene best wishes James Cosmo
div desucon fantasy bilder

Bilder av noen av art standene, ble ikke alle fordi ikke alle var ferdig satt opp når jeg gikk rundt å tok bildene. Noen bilder også tatt i løpet av dagen, i det folk passerte.


desucon fantasy cosplay konkurranse

Bildene er fra første runde og er ikke av beste kvalitet. Jeg satt ikke på første rad og det var vanskelig å finne riktig innstilling som ikke bare tok lyse nok bilder, men som også var kjapp nok til å ta bilder mens de beveget seg over senen. Det er bare å innse, kameraet mitt er genialt til å ta bilder av planter ute og dyr i sterkt lys, men ekstremt dårlig til å ta bilder av ting på en sene.

jeg fikk ikke med meg hvem vinneren var, vi gikk rett før kåringen fordi vi måtte rekke en buss

fortsettelse følger

Nå har jeg vist allsang og kjendiser, men fortsatt ingen bilder fra desucon fantasy og cosplay konkurransen. Men de ligger her å venter og i morgen skal jeg legge dem ut.

Nå er det tid for meg å se om jeg får knekt denne irriterende insomniaen.

Natta, sov godt

mat og dr. who

Da har krampene i magen roet seg nok ned til at jeg tørr å prøve å spise, krampene var bare anfalls kramper, jeg var ikke dårlig i magen.

Til maten blir det gårsdagens (lørdagens) episode av doctor who. Etter dette skal jeg prøve å legge meg til å sove igjen, jeg kan da ikke være våken evig?

 

flere cosplay overaskelser

Hva gjør man når man har en cosplay deltager som er kledd ut som Joh snow og tilfeldigvis har han som spillere Lord Commander of the Night?s Watch i tv serien på besøk, jo du lar dem møte hverandre på senen til stor glede for alle i publikum.

Han dukket forresten opp på senen igjen litt senere på dagen og svarte på spørsmålene til alle, og så var det signeringstid, for en tålmodig mann.

pokemon allsang på desu

Kanskje ikke den beste ideen, å be folk melde seg på cosplay konkurranse etter at dommerne har kommet opp på senen, men hvordan kunne de vite at så mange ville melde seg på i siste liten.

Ikke er det lett å stå på senen når tiden bare går og går heller. Publikum har masse ideer og det blir foreslått både vitser og gåter, men det er sangen som slår igjennom.

Men hva skal han synge, han ønsker en større utfordring enn bæ bæ lille lam, og da noen roper pokemonsangen spør han på hvilket språk. Det blir engelsk og selvfølgelig hele salen kaster seg med i sangen. Men det tar tid å få registrert alle deltagerne og da publikum ønsker en sang til og han på senen prøver å si nei, tar teknikk folkene over og setter på pokemonsangen, så da blir det ny all sang med en sang alle tror de kan, men ingen kan.

Konkurransen startet til slutt da

 

 vi vokser vist aldri opp!!!

en overraskelse i posten

Somregel når man vinner premier, får man en mail om det. Så jeg var veldig overasket over at det lå en tynn pakke fra rikstv i postkassen min. Jeg måtte faktisk tenke meg litt om før jeg kom på at jeg hadde hvert med i noen konkurranser der.

Inne i den tynne pakken var det et bilde og mobilrensere?


oppe igjen

Det var ikke lenge jeg fikk ligge i senga før magekrampene dro meg opp igjen, nå sitter jeg her foran maskinen og er usikker på hva jeg skal gjøre videre. Prøve å sovne igjen og håpe magen holder seg i ro, sitte oppe en stund å se, eller spise siden jeg vet jeg har hatt merkelig kosthold i dag. Uansett kommer jeg til å legge inn litt bilder og filmer på maskinen.

jeg begynner å frykte insomnia igjen!!!

morgendagens prisliste

Perledyr:

Slange ? 75 kr
sommerfugl ? 50 kr
nattsvermer liten ? 30kr
nattsvermer stor ? 40kr
krokodille ? 35 kr
drage ? 200kr

Mini wicca set ? 150kr

Pentagram stein ? 30 kr

Perlearmbånd twist ? 400 kr

Perlearmbånd store ? 300 kr

 Totoro armbånd ? 200 kr

Sommerfugl hårspenner type 1 ? 20 kr
sommerfugl hårspenne type 2 ? 30 kr

Totoro charms - 15 kr

Kjede med bergkrystall ? 150 kr

Kjede med ametyst ? 250 kr

Kjede med rosenkvarts ? 150 kr

Kjede med Turmalinkvarts ? 250 kr

Hjertesmykker ? 100 kr

Harrypotter skjerf ? 350 kr

koselig og avslappet kveld

Tanta mi kom til mamma denne helga for å gå på loppemarked i helga, men resten av familien er opptatt så det blir bare dem. Den loppemarked familien som reiser i pulje og alle opptatt?.

Jeg ble i hvert fall invitert til middag hos mamma i kveld og jeg kjørte opp. Så kom den andre tanta mi, kusina mi og Linn opp. Du vet desucon nærmer seg når Linn dukker opp. Vi satt å skravlet litt før vi som skal på desucon fantasy gikk en tur på butikken for å veksle penger.

Nå er det meste pakket og klart, og uten om noen utskrifter er jeg helt klar til morgendagen, jeg er veldig spent.

perleskattekiste fra naboen

Hvem sier vel nei når en nabo tilbyr deg en boks full av perler? Vel sikkert mange, men ingen som liker perlearbeid like mye som meg. jeg har kost meg og gått igjennom innholdet, deler det opp i 3 innlegg for det blir mye bilder.

Arbeidssaker, smykker og løse perler

på esken står det: til Heidi`s datter fra Laila. mamma har snille naboer.

arbeidssaker

perler

smykker

 tusen takk

perleskattekiste - arbeids saker

Når folk tenker på perlearbeid er det lett å tenke på perlene, men det er så mye mer som skal til for å få et vellykket resultat. Disse tingene er like viktige som perlene og ofte mye dyrere.
en sort pakke i posten

Det var ikke så veldig stor overraskelse over hva som var i denne pakken, det var velkomstgaven for å starte å abnormere på et historie blad ( eller kjøpe to for prisen av 1)

Jeg er veldig glad i dette bladet og har kjøpt det flere ganger, så dette var en vinn, vinn situasjon for meg.

Det er en regnjakke.når verden surrer fortere enn karusellene du husker, da er det på tide å legge seg.

Jeg har nå hvert og handlet lunsj for i morgen, men formen min var verre en jeg originalt trodde og jeg hadde nok en gang en butikktur hvor jeg mumlet til meg selv, ikke besvim, ikke besvim, ikke besvim.

Heldigvis hadde jeg den elektriske rullestolen, men jeg har nå innsett at den er for stor til å bruke på senteret. Den går på en millimeter inn i heisen, men jeg er redd for at jeg kommer til å knuse glassdøra til slutt ved å måtte kjøre helt på den for å få døra bak til å lukke seg.

I dag ble jeg også klemt i heisdøra fordi det sto en rullestol i heisen som skulle ut når jeg skulle inn. Selv om den kjørte ut den andre døra, startet døra på min side å lukke seg i det jeg kjørte inn, og den slo hele stolen inn til siden, heldigvis ble ikke jeg skadet grunnet stolen sin størrelse, og heisen fortsatte å virke.

Det er ikke sensorer i døra, men det er jo også den eneste grunnen til hvorfor heisen går når jeg prøver å ta den.

Har fått pakke i posten, og pakke av en av mamma sine naboer, men venter med å se på det til etter jeg har fått sovet litt ekstra.

Jeg måtte sitte og halvsove i stolen i 15 minutter fra jeg parkerte den og til jeg kunne prøve å gå opp til leiligheten min i første. Da hallusinerte jeg så ille at jeg forsto at dette ikke gikk, fikk satt inn det som må stå kaldt i kjøleskapet og går og legger meg nå.

Gleder meg til å stå opp og åpne pakkene mine.

siste forberedelser før morgendagen

I dag er det bare en ting som står på planen, gjøre alt klart til i morgen.

Jeg skal være der nede klokken 09.00 noe som blir en utfordring for meg som sover til 11.00 hver dag.

Så nå skal jeg ut og handle lunsj til i morgen, så blir det planlegging og pakking.

Hvis jeg får tid og føler for det, kan det hende jeg lager en krokodille eller to til også.

Hodepinen har forresten ikke gitt seg enda, går på tredde dagen nå.

lang tunget krapyl

Det er utrolig hvor lang tunga til Sirius kan bli når jeg spiser noe godt, for ikke å snakke om hvis det står en tallerken det har hvert noe gått på i nærheten. Ikke hjelper det å si at jeg ikke er ferdig med å bruke den, når det kommer til fiskelukter tar instinktene helt over og før mamma rekker å reagere står det en katt å strekker både seg og tungen så langt han kan for å smake om det er noe av det som lukter så godt der.

Ulempen med å ha en katt som er glad i menneske katt, ikke lar han cola lighten min være i fred og ikke maten. Putter jeg det i munnen er det godt!bildet har ingen ting med mattyveriet å gjøre, det er fra sommeren 2010

en vintertur

Jeg har blitt vant til sola den siste uka og må innrømme at dagen tur ut ikke var koselig i det hele tatt. I oktober eller november føler jeg glede når det faller små snøkrystaller på meg, men ikke i april. Først trodde jeg ikke mine egne øyne, trodde det var snø som blåste ned fra trær eller hus, men etter som det økte var det ingen tvil.

Vinden var som fylt med is, og når jeg hadde kommet halvveis kunne jeg bare trøste meg med at det ikke var nordavind fra alle kanter, bare fra nord. En positiv overraskelse fra mini virvelvind verden.

Verandadør lukket, katter sperret inne og varmeovner på, hørte jeg ikke noen prate om 12 varmegrader og sol en gang fremover?

opp til gleder, opp til sorger, opp å si god morgen mamma

Noen har vekkerklokker som piper, noen som spiller musikk og noen som lager så mye bråk at de vekker alle rundt. Jeg har en vekkerklokke som hopper på meg. Han heter Sirius Dotten og veier ca 6 kg, når han synes jeg burde stå opp (merkelig nok alltid klokken 11) kommer han pipende og hopper på meg. den katta kan klokka, han kjefter også på meg om jeg legger meg for sent.

Nå tror jeg ikke det er så mye klokkeslettet han vet, men kos i senga tid er viktig, og han vet når han kan få det, før jeg sovner og rett etter jeg våkner. Legger jeg meg sent har jeg ikke tid til like mye kos og sover jeg lenge? vel han er ikke kjent for tålmodigheten sin.
hodepinen som bringer med seg helvete

Du sitter og aner ferd og ingen fare, så plutselig er det som om noen stikker en kniv rett inn i venstre side av hodet ditt. Smerten er så intens og plutselig at du er heldig om du ikke går i bakken. Det verste med smerten forsvinner, men du kan fortsatt kjenne den er der i hodet ditt, du er kvalm og svimmel og vet alt for godt hva som skal skje. Du kommer til å gå i anfall og det er ingen ting du kan gjøre med det.

min første sponsor - og jeg er ikke så veldig overasket

Jeg har fått min første sponsor og jeg er overlykkelig over å få lov til å ha dem som sponsoren min. Alltid når prat om sponsor har dukket opp i samtaler rundt bloggen min, har det hvert en sponsor som har blitt nevnt. ? du vet, egentlig burde de som lager Sims sponse deg, så mye du skriver om det. og gjett hva, min første sponsor ble Orgin. Orgin er EA sin spillbutikk på nett og det er de som har Sims serien.

 

hele Norges iskrem - diplomis

har du hatt noen morsomme småjobber?Jeg var diplom is maskot på Momarken i mysen flere år på rad. Noen ganger kledd ut som eskimo og andre ganger som tiger (tigeris)

Det var på barnas dag og i noen timer denne dagen ble det delt ut gratis is til alle barn (egentlig til alle) vår jobb var å gå rundt på området og gi is til de som ville ha problemer med å komme inn i køen, rullestolbrukere, folk med barnevogn eller de som jobbet.

Vi tok med oss kartonger ut omgangen for å komme så langt ut som mulig før alt var gitt bort.

Det ene året ble en som styrte en karusell så glad for isen at han dyttet meg ned i karusellen, jeg hadde egentlig ingen planer om å ta denne, men jeg fikk meg en rakett tur opp i været med eskimodrakt alikevel.

Hmm kanskje noe diplom is burde ha filmet og brukt som reklame, eskimoen dems sendt til himmels.

 

noen burde passe på barna som løper fritt på sentrene

Eller lære dem til å se rundt seg slik at de ikke kommer i fare.

Ok, nå var ikke guttungen akkurat i fare i dag, men det var bare fordi jeg er en snill og tålmodig elektrisk rullestol bruker som forutså at han kom til å stelle seg 1 m foran rullestolen min, så jeg startet ikke å kjøre. Og som prøvde å få kontakt med han i nesten et minutt for å få han til å flytte seg (uten at han reagerte) til han gikk inn i butikken han kom fra igjen. Fint uvitende om at å bli kjørt på av en elektrisk rullestol fordi du er uoppmerksom og helt i dine egne fantasier kan være vondt.

Litt overasket over at ingen gikk bort og flyttet gutten eller informerte han om situasjonen siden jeg satt der og ropte på han og tutet. Jeg hadde ikke kunnet kjøre ut uten å treffe han, så god svingradius har ikke stolen min.

Egentlig ikke overasket, bare litt skuffet.

ren og pen leilighet

Onsdag har blitt vaskedag, og i dag har jeg fått assistent på besøk.

Vi startet med sengetøyet og la alt ut på verandaen for å lufte seg litt mens alt det andre ble gjort. Når hun støvsugde satt jeg sammen med kattene på verandaen og spilte pokemon og mens hun vasket gikk jeg rundt å ryddet. Man kan faktisk se spisebordet mitt nå.

Men alle kreftene mine forsvant etter at jeg slo inn noen løse spikere i listene, og derfra var det kort vei til anfall. Hun vasket badet for meg og hjalp meg med middagen før hun gikk å pantet flasker for meg.

Det føles litt rart å få hjelp til så mye, men jeg må innrømme at det er koselig å se leiligheten bli renere og renere.

Nå har jeg fått spist maten min, tomatsuppe og egg så nå skal jeg kjøre en tur bort på senteret og handle inn litt varer.

sirklende helikopter på nattestid

Sist gang jeg lå våken og hørte på politihelikopteret surre over Lambertseter var det en dramatisk jakt på en mann som hadde truet med å sprenge stortinget. Med andre ord en god grunn til å holde oss våkne, men hva gjorde de over oss i natt?

Min teori er at det er politiet som er ute når man våkner av helikopter klokken 4 om morgningen, det kan være syketransport, men da passerer de bare en gang, de sirkulerer ikke over.  Selvfølgelig kan det være noen egoistiske idioter som er der ute, men jeg tror ikke det er lov.

Men det har hvert en dramatisk fri morgen, og jeg kan ikke se at det har hent noe her i natt, så jeg får bare lure på hvem og hvorfor.

film: prometheus

Jeg har ikke sett ailien filmene, så jeg så denne filmen med blanke ark.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om filmen, for meg var det en del spørsmål jeg gjerne ville ha hatt svar på, men som kanskje de som har sett ailien filmene vet. Hvorfor oppførte roboten seg så merkelig? Hva var det han egentlig ønsket? At han hadde følelser var helt klart, men innimellom virket handlingene motsigende.

Har hun forskeren en rolle i de andre filmene, eller avsluttet de slik for å holde muligheten til å lage flere filmer åpen?

Ellers var filmen ganske som forventet, enkelte ganger kan trailere ødelegge mye. Jeg har tydeligvis sett på alt for mye grøss til at enkelte sener blir for sterke.

Underholdende var den, men jeg liker ikke å sitte igjen med spørsmål, det føles som å lese en halv bok. Det fristet heller ikke nok til å se resten av ailiens filmene

Filmen handler om et forsker par som finner bevis på at mennesker igjennom alle tider har tilbedt eller vist om et annet solsystem, endelig er muligheten der for å besøke solsystemet og kanskje få svar på spørsmålet om hvor vi kommer fra.

Så er vi på et romskip i det, det lander på planeten i solsystemet som kan ha hatt liv. De som har hvert med våkner opp etter en to års lang reise som de har sovet over, den eneste våkne til å passe på ting er en robot med menneske skikkelse.

Men man skal være forsiktig med å grave i andre kulturer og på andre planeter, uten å vite det setter de i gang oppvåkningen av en rase ailiens som ser ut til å være laget for å rydde ut menneskene. Av de som de leter finner de en overlevende, og det kan virke som om det er de som hadde planlagt å sende denne infeksjonen til jorden.

Hva kan de være, de som skapte oss, men som så ville utrydde oss. Og hvorfor? Vi får ikke svar på disse spørsmålene, men vi får en del løping, stygge drap og sener som passer best for de som ligger splash filmer.

ikke helt dyrkeklart

Måtte ut å gå en tur, og i dag valgte jeg å gå til parsellen for å se hvordan vårens fremgang hadde gått der. Ikke så veldig overaskende var området hovedsakelig dekket av snø. Bra det bare er på tide å får så inne, og ikke ute ( men hadde hvert greit å komme i gang med våroppryddingen der borte)
sponsetblogg.no

Da kaster jeg meg inn i verden av sponsorer for første gang og krysser fingrene for at det går bra. Det viktigste for at en utvikling skal gå bra er avtalen og rammene rundt det du starter med, her føler jeg at jeg har funnet en god partner.

Sponsetblogg.no er en tjeneste som hjelper deg å finne sponsorer som passer for deg og bloggen din, den er et lite mellomledd som gjør at du slipper å sende mailer til alle og en hver som kanskje ikke er interessert i å sponse noen, men heller fokusere på de man vet er villig.

De har også en avtale med sponsorsystemet Tradedoubler, et sponsorsystem som har avtaler med store merker som Yves Rocher, Nelly og La Redoute. Du får en banner til å legge på siden din og får betalt etter hvor mye trafikk som kommer igjennom deg.

Jeg er veldig spent, og oppfordrer andre til å ta en titt på siden og se om dette kanskje er noe for deg. Det skader jo ikke å sjekke ut mulighetene man har.

Sponsetblogg.no

(dette blogginnlegget er sponset)

sponsor eller ikke sponsor

Jeg har hatt denne bloggen i over 2 år nå, og de som kjenner meg vet at jeg byttet blogg leverandør fordi jeg ikke likte at noen andre eide det jeg skrev.

Nå har jeg ikke ekstremt mange lesere (uten om desember) og jeg er redd for at sponsorer vil øket presset på at man trenger mange lesere. Jeg er veldig glad i bloggen min slik som den er, og dette er det viktigste for meg.

Men jeg har lekt med ideen om sponsorer innimellom, jeg har til og med hvert å lest på sider som hjelper deg med å finne sponsorer, men det er alltid en ting i regelverket jeg ikke har klart å godta. Forbud mot å slette innlegg.

Nå er det ikke slik at jeg har som vane å skrive innlegg jeg vil slette, men noen ganger åpner jeg meg kanskje litt for mye og angrer på dette etterpå, i hvert fall om jeg ikke har lov til å slette det. Det fjerner en frihet og trygghet.

Grunnen til at jeg har lat tanken om sponsorer friste meg er fordi å drive denne bloggen er langt fra gratis. Selv om de fleste gaver og giveaway jeg gir bort er skaffet igjennom geniale kampanjer eller konkurranser, koster det mye å sende dem. Og jeg elsker å dele ting, det gjør meg så glad.

Men nå har jeg en venninne som har funnet et fint sponsor program, og jeg har brukt de siste dagene på å lese igjennom regelverk, personvern og lignende og jeg har kommet frem til at jeg skal gi det en sjanse.

Jeg er veldig spent på hva som kommer til å skje videre nå som jeg har sendt dem en mail.

Sponsorprogrammet er sponsetblogg.no og det virker som de har gode avtaler og vilkår.

film: the innkeepers

Når skal jeg lære, hold deg unna amerikansk skrekk.

Egentlig kunne nok dette blitt en god film, i hvert fall med historien og de hintene de legger ut. Dessverre følger de ikke opp og det blir enda en slik film du bare skvetter av fordi de plutselig setter ansikter opp i nærbilde mens det skrikes eller spilles musikk med lyd 5 ganger høyere enn resten av filmen.

Filmen er delt opp i fire deler, hvorfor forstår jeg ikke, kanskje fordi de som lagde filmen ikke klarte å lage flyt i historien og syntes det var best å bryte den opp.

Filmen handler om to personale som jobber de siste dagene ett hotell er oppe, men siden hotellet skal rives har de bare disse dagene på å bevise at det spøker på hotellet.

Vi får høre en tragisk historie om en kvinne som tar livet sitt på hotellet da forloveden forlater henne ved alteret. Men de som eide hotellet var så redd for å få ødelagt ryktet sitt at de gjemte liket i kjelleren til de kunne kjøre det trygt bort og begrave det. Da historien om hva eierne hadde gjort kom frem ble folk rystet og de måtte selge hotellet. Det hadde så stått tomt lenge før den nye eieren hadde kjøpt det og startet opp driften.

I løpet av filmen blir det kastet inn forvirrende elementer som bare forstyrrer. En tidligere skuespiller som nå er alkoholiker og healer, hun kan ved å kontakte åndene fortelle at det er tre ånder på hotellet og at de prøvde å advare hun som tok livet sitt. Men mer av denne vrien hører vi ikke noe mer til.

Det er også i starten av filmen en hysterisk mor og et lite barn som etter hvert forlater hotellet siden de ansatte tydeligvis ikke kan oppføre seg.

 

En ting frustrer meg veldig i slike filmer ? hvorfor stopper folk for å låse dører når de flykter fra et spøkelse? 

bok: Beautiful darkness: Kami Garcia and Margaret Stohl

bok 2 i serien - Caster Chronicles

Selv om man tror man våkner til en helt vanlig ny dag, vil tapet som akkurat har skjedd forfølge deg.

 

Ethan prøver å komme nær Lena, men hun skyver han bort. Tapet av onkelen hennes skjærer i henne og når hun møter noen venner blir hun overbevist over at hun allerede har blitt mørk. Hun flykter sammen med kusina si og en mystisk gutt som har dukket opp, de er på vei til et sted som i følge legendene ikke har mørk eller lys magi, bare magi i ren form.

Det hun ikke vet er at det ligger en felle for henne der, og det blir opp til Ethan og vennene hans å reise igjennom de underjordiske tunellene for å redde henne.

Jeg var litt sliten etter de siste to bøkene mine, og gledet meg ikke akkurat til å kaste meg over en ny kjærlighets historie, men denne boka viste seg å være mørkere og mye mer fylt av magi enn den forrige. Den ble fort hørt ferdig og allerede startet på neste bok.

smal wicca kit for beginners

inneholder små flasker med vann, røkelse og salt. en bergkrystall og en stein med pentagram.

den kommer også med et ark med forslag til å kaste en sirkel. element spellen er skrevet av meg.Kaste sirkel

Gå tre ganger rundt sirkelen fra nord og mot klokken.

Først med røkelse, så med vann og tilslutt med salt.

Forestill deg at du renser, klargjør og beskytter området inni sirkelen.

Å kalle på elementene om du ønsker dette:

Du velger selv hva du vil bruke for å markere himmelretningene, jeg bruker lys. Fargen på skriften er fargen til elementet og himmelretningen.

Kalle på vakttårnene

Jeg vennlig kaller på det nordre vakttårn
møt oss med naturens styrkende krefter
pass på denne sirkelen med din styrke og
beskytt oss fra smerte og sorg.

Jeg vennlig kaller på det østlige vakttårn
som har klare krefter av blåsende styrke
beskytt denne sirkelen med din styrke og
beskytt oss fra smerte og sorg.

Jeg vennlig kaller på det sørlige vakttårn
som strekker seg over oss med flammede krefter
beskytt denne sirkelen med din styrke og
beskytt oss fra smerte og sorg.

Jeg vennlig kaller på det vestlige vakttårn
for å lede vannet med følelsesmessige krefter
beskytt denne sirkelen med din styrke og
beskytt oss fra smerte og sorg.

avslutte sirkel

Gå en runde rundt sirkelen og forestill deg at du drar til deg energien, slik at den kan brukes igjen.

 Avslutt med å si: Sirkelen er åpnet, men ikke brutt. Vel møtt og velkommen igjen!

Det finnes mange måter å kaste sirkler på, etter som du får erfaring, finn din egen vei som føles riktig for deg.

det var et smertefullt innlegg

Noen ganger leser jeg ting som vekker tanker og minner, og jeg deler dem for jeg vil at folk skal vite. Men selv om det hjelper litt å skrive dem ned, sitter jeg fortsatt med ny opprevne sår som blør sterkt og trenger å helbredes igjen.

Kanskje det er sant at sårene blir mindre og mindre for hver gang jeg åpner dem, men de er fortsatt så dype at jeg ikke merker så mye til det.

Nå må jeg ut og få tankene over på noe annet før de tar over alt, en gåtur i sola burde virke. Jeg har rett og slett ikke tid til å bryte sammen nå.

6 dager til desucon fantasy - mye å lage og mye å se frem til.

kontrollkommisjonen er en løgn

jeg sitter og leser om behandlingen av «Eik» på Sykehuset Østfold Veum. Her lå han lenket fast til en seng i 28 dager.

Dessverre er det ikke slik at historien overasker meg, den legger seg bare i listen over selvfølgelig gjør de slikt, og selvfølgelig mener de at de gjorde rett. Min erfaring fra psykiske institusjoner er at de har lov å gjøre hva de vil med deg med unntak av drap og voldtekt. Og skulle det siste oppstå har de sikkert gode unnskyldninger eller løgner for å grave det ned også.

Det jeg reagerer på er setningen nederst i artikkelen- Derfor er systemet slik at all tvangsbruk kan påklages til kontrollkommisjonen. For ja du kan klage så mye du vil, men ikke tro de gidder å høre.

Det største overgrepet gjort mot meg var en tvangsinnleggelse hvor sykehuset gjorde alt feil, de la meg inn på feil grunnlag, de hørte ikke på meg og de glemte å informere kontrollkommisjonen om at de hadde tvangsinnlagt en mindreårig.

Etter halve oppholdet fikk jeg møte dem og de sa de aldri hadde hvert borti en så sterk sak før, men de følte ikke at de kunne slippe meg ut. For slikt gjorde de jo ikke.

Om ikke å bli kidnappet og voldtatt var nok, så ble jeg straffet for dette i 2 måneder. Låst inne og fortalt hvor slem jeg var som gjorde slike ting. De mente jeg måtte være psykotisk selv om alle testene viste at det ikke fantes spor av psykose. Dette grunnet reaksjon på medisin (det falt dem ikke inn at jeg bare ikke tålte medisinene de ga meg)

Dette overtrampet har satt større preg på meg enn noen av overgrepene jeg opplevde. Og den har sørget for en evig svikt av tillit til helsevesen, politi og mennesker i helhet.

Jeg var 14 år

det nye hp skjerfet mitt, natta

Jeg er veldig spent på hvordan resultatet av dette prosjektet blir, men jeg er i hvert fall ganske sikker på at jeg har nok garn.

 

Selv om jeg har så mye jeg har lyst å jobbe med, eller føler for å gjøre, er det bare å innse at det er natta tid.

God natt, sov godt

film: The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower (2012) Poster

Dette var en nydelig film som viser at livet ikke alltid er så lett, men man kan finne fine stunder i det allikevel. Vi følger en gutt som har første dag på high school.Han har hvert på sykehus fordi han ser ting, minner? Og året før mistet han bestevennen sin som tok sitt eget liv.

Han prøver å se lyst på livet, men det er ikke enkelt når man kommer på en ny skole uten å ha venner, men han tør tilslutt å ta kontakt med en gutt og plutselig er han med i en vennegjeng. Men det er ikke så enkelt å balansere et liv når man er kjempe forelsket i en, sammen med en annen og så er det disse minnene om tanta som hele tiden dukker opp.

Selv om det er triste stunder i filmen, kommer de ikke sjokkerende på og den er virkelig fin å se på.

 

pai og tur

Da har jeg kommet hjem etter en god middag hos tanta mi og en liten kjøre/gå tur.

Hos tanta mi fikk vi spinatpai, noe som fort har blitt en favoritt hos oss, turen gikk bare til senteret og tilbake. Jeg kjørte og mamma og tanta mi gikk, kusina mi ville ikke være med.

Både mamma og tanta mi fikk prøve stolen og de syntes den var enkel og fin.

På slutten av turen ville mamma (ordrett) riste en mann litt, hun satte ikke så stor pris på at han holdt på å kjøre meg ned. Man skal være veldig forsiktig når man står parkert på et fortau og starter å rygge bakover.

Turen ble kortere en planlagt fordi det var kaldt.

loppemarked dag igjen

Det at vi var igjennom i går, hindret oss ikke å gå igjennom en dag til.

I dag var vi bare på det nærmeste loppemarkedet, det på Høyenhall skole.

Det var enda flere folk der enn i går og jeg overhørte at de hadde hatt salgsrekord da. i dag hadde jeg ikke glemt billy lista mi så jeg startet på underholdningsavdelingen og plukket med meg et Billy blad, 2 pc spill (harry potter 1 og ringenes herre), et Tommy og tigeren hefte og en billy Pocket.

Oppe på kjøkkenavdelingen fant jeg også cola glass, jeg kjøpte alle de hadde.

Jeg kan ikke si at jeg har gjort noen geniale kjøp samlemessig, underholdningsmessig eller økonomisk, men jeg har hatt en fin dag.

Ps: kattene har ligget å solt seg på verandaen mens jeg handlet

bursdagsfeiring

Etter en dag med loppe handling og smykke ødelegging, var det tide for bursdags middagen til tanta mi. egentlig hadde ryktet gått ut om pai, men siden den ene kusina mi er allergisk mot melk ble dette vanskelig og det ble pasta i stedet.

Men de hadde klart å lage en dessert pai uten melk som vi fikk etter middagen. Jeg fikk allergisk reaksjon på noe i maten, men vi vet ikke hva.

Tanta m i fikk mye fint og jeg fikk vist frem den nye elektriske rullestolen min, barna syntes den virket veldig morsom.

Det ble litt brå slutt for noen, da det ble bestemt å ta med fetteren min på legevakta. Fikk ikke helt med meg hva det var, noe med feber og en flekk/prikk. Tante sykepleier sa det var best å få det sjekket ut med en gang, bare for å være sikker. Og vi hører på tante sykepleier.

jeg reiste rettt etter fetteren min, nå er jeg sliten.


savner du en hund i oslo?

ute ved alfaset gravlund gikk det en stor mørk hund helt alene, ca 30 min siden og den virket veldig ensom på den lange ensomme veien. den så også pjuskete ut som om den hadde hvert ute en stund. noen som savner den ,så se i området. ( fikk ikke gjort noe da vi bare passerte i bil)

poteavtrykk i maten

Jeg har akkurat laget meg to brødskiver og satt dem på skrivebordet for å spise dem mens jeg ser på tv serier, men jeg kjenner det kan være en god ide å gå på toalettet før jeg setter meg.

Jeg vet at det er risiko å sette mat på skrivebordet, men siden jeg bare skulle være borte noen sekunder trodde jeg det skulle gå bra. Og jeg hadde delvis rett, ingen katter spiste maten min.

Men jeg var ikke forberedt på en katt skulle hoppe opp når jeg ikke satt der, og når jeg hørte asjetten klirre forsto jeg at det var en katt på skrivebordet. Når jeg kom ut av badet satt sirius på toppen av veggen ovenfor skrivebordet og så skremt på meg, han følte han hadde gjort noe galt.

Komisk sier jeg rolig til han at det går nok bra, så lenge det ikke er poteavtrykk i maten min. du skal være forsiktig med hva du sier, for ikke var det bare poteavtrykk på den ene brødskiva, det var peanøttsmør poteavtrykk bortover på skrivebordet også.

Det var ikke noe annet å gjøre enn å lage meg ny brødskive, og når jeg kom inn med maten denne gangen sa jeg til Sirius at han fikk kose seg mens han vasket potene sine.

ta deg sammen jente!

Er det en ting kroppen min sier til meg, så er det at den ikke ønsker å legge seg. den roper det ut som en alarm i hele kroppen, men jeg har ikke tenkt å høre på den. Skal jeg bli bedre må jeg få kontroll over døgnrytmen min først, og regelen er 11-11 (legge seg 11 stå opp 11) nå trenger jeg mer søvn enn det, men greit å holde leggetiden.

Vanligvis pleier jeg å ta medisinene mine klokken 22.00, men alt mellom 22.00 og 22.45 går egentlig greit.

Det jeg vil er å perle, gå en tur, se film og danse/høre på musikk

Mitt største problem, jeg er aktiv om natta og sliten om dagen, samme når jeg sover.

solskinnskjøretur

I dag tok jeg den nye stolen min ut på testtur, jeg brukte jo den i går, men da bare på strake veien frem og til postkontoret. I dag fikk den kjørt litt, testet seg på forskjellige terreng og målt lengder på senteret.

Jeg kjørte i ganske sakte tempo fordi jeg var svimmel så jeg brukte noen timer på turen
Jeg fant hestehov, men ikke hvitveis (plukket ikke, men prøvde å ta bilde av blomsten fra rullestolen på veien)

Fikk gått litt på glattisen mens jeg så etter hvitveis til mamma, og så kjørte jeg tilbake på senteret og handlet.

Heisen på senteret klarer akkurat rullestolen, og da snakker vi mm. Heldigvis har de dør både inn til senteret og ut, så jeg kjører inn i heisen fra senteret og ut når jeg skal av. Så tar jeg en nesten 360 graders sving og kjører inn svingdøra til senteret.

Jeg prøvde meg ikke engang på butikken, noe jeg var glad for siden jeg slet å komme meg frem med stokken min (varelevering). Men selve senteret er greit å navigere på, selv om jeg små kolliderte med den ene svingdøra når jeg skulle inn i heisen og satte den ut av funksjon. Sorry, men var ikke god nok sving radius fra døråpningsknappen jeg måtte bruke for å komme meg inn til heisen.

Jeg hadde forresten satt pris på at biler ikke parkerte på fortauet, det gjør det umulig for slike stoler å komme frem.

Men jeg hadde en fin tur i sola, og selv om resten av kroppen min var pakket godt inn, fikk ansiktet mye sol.

produsentbilde av scooteren min, skal huske å ta bilde en eller annen gang. 

endelig i seng i tide

Men jeg våknet ikke noe før.

Fikk kos av begge kattene før jeg sto opp og slapp dem ut på verandaen, kunne ha tenkt meg at det var noen grader varmere ute, blir kaldt her inne.

Ingen store planer for i dag, ønsker å ta med meg stolen på en ordentlig kjøretur, men usikker på hvor mye jeg orker + at jeg må handle og ikke har mulighet til å ta med mye varer på stolen.

Ganske idiotisk, jeg får stol som skal hjelpe meg til å komme til butikken, men nav synes ikke det er nødvendig å ha noe å ha varene i, så de fjernet muligheten for å få det (om jeg ikke kjøper selv)

Nav i et nøtteskall

stor pakke fra escada

Denne premien turte jeg ikke å fortelle at jeg hadde vunnet før jeg fikk den, rett og slett fordi det var for godt til å være sant. En gavepose med produkter for 3000 kr bare for å lage en spilleliste.

Men nå har premien kommet og jeg tør å dele den.

Det hele var veldig spennende for uten om merke ante jeg ikke hva jeg kunne få, og pakken var ikke akkurat liten.Jeg og min bpa tok turen bort på posten for å hente den, da fikk jeg også prøvd ut min nye scooter rullestol.

Så satte vi oss ned på gulvet i stua og åpnet den, kattene var også med. Sirius var forresten lykkelig over all papiret han kunne leke seg med.


Vinn kinobilletter til WARM BODIES!

Vel det måtte vel komme, filmen som handler om romanse mellom zombier og mennesker. Noen av bokseriene jeg har lest har hvert på grensen, men det er alltid en liten faktor som gjør at det ikke høres så ille ut som det virker.

Og det hadde hvert spennende om dette også hadde hvert tilfelle her, for en zombie med følelser? Er det mulig? Strekker man seg ikke da ganske langt ut av definisjonen zombie.

Vi har for lenge siden kommet over sjokket mellom mennesker og vampyrer, selv om vampyrer er døde, oppfører de seg i hvert fall som levende.

Som sagt, hadde hvert morsomt å interessant å se hvordan de spinner denne historien slik at den ikke sjokkerer for mye, ikke går over grensen til hva man kan kalle tolerant og forhåpentligvis blir en god historie.

wrm13bds

stressende start på dagen i dag

Ting skjer og det er ikke mye jeg kan gjøre med det. og jeg burde vel egentlig ikke klage, det er jo bare positive ting som skal skje.

Mellom 13.00 og 16.30 har jeg bpa på besøk, hun skal hjelpe meg med leiligheten som roter seg til fortere enn jeg klarer å rydde.

Mellom 13.00 og 15.oo en gang kommer den elektriske rullestolen min, noe som passer utrolig bra i dag siden jeg må klare å rekke postkontoret innen 17.00, etter å ha brukt opp alle kreftene på leiligheten.

Jeg har forresten akkurat stått opp.

hverdagsmas

Etter en lengere tid med fri fra mas og virkelighet, kommer hverdagen og tart deg igjen. Den bryr seg lite om du er frisk eller syk, om du har vondt eller ikke. For etter mange dager med stengte butikker er det bare å innse at man trenger mat.

Den ene lyspæra i det store akvariet hadde gått og jeg hadde en hel del med små pakker å sende ut. Jeg måtte le litt over planene mine da jeg startet dagen med kramper i ryggen som nesten fikk meg til å svime av, men jeg bestemte meg for å bare kjøre på og ta det som det kommer.

Det gikk fint

Først gikk jeg på posten, så på dyrebutikken her var det viktig å prioritere rekkefølgen jeg gjorde ting på. Neste stop var matbutikken, men jeg kjøpte ikke så mye der siden jeg konstant går rundt og er kvalm. Apoteket var siste viktige stopp, men siden jeg fortsatt var oppe og gikk (litt sjanglete grunnet svimmelhet, men jeg sto på egne ben) tok jeg en tur innom glitter, Nille og hm. Eneste jeg skulle ha på hm var små hårspenner som de ikke hadde på Nille.

Så var det å gå hele veien hjem igjen, her hjemme har jeg kun en ting til jeg må gjøre i dag (eh to, må ikke glemme kattedoen) flytte sengetøyet fra vaskemaskinen til tørketrommelen. Trenger rent sengetøy til i morgen.

Så nå kan jeg gå tilbake og være dårlig igjen?

film:The impossible

Om ikke noe annet viser denne filmen meg hvor ekle folk er.

 

Lurt på hvordan det var å være i Thailand 2. juledag når tsunamibølgen kom? Her får du følge historien til en familie som overlevde katastrofen, men ikke på den lette måten.

De er ved bassenget på hotellet de bor i når den første bølgen treffer og vi følger moren og den eldste sønnen i deres kamp om å overleve. Moren har ekstreme skader og gutten bare mindre skader. De viser medfølelse ved å redde en liten gutt og møter medfølelse i lokalbefolkningen.

Faren og de to yngste sønnene har sluppet billigere unna, men faren leter fortsatt etter de to han savner. Han sender barna avgårde på evakueringen mens han leter videre selv og plutselig er familien delt opp i tre.

Vi blir sittende i sjokk når familier som har sluppet helt unna nekter å dele telefonen sin med de som leter etter overlevende, fordi di vil komme seg fort hjem og enda mer sjokk når de som leter desperat deler den ene telefonen de har.

En dramatisk historie som rører ekstra inni deg fordi du vet hvor mange som døde den dagen og hvor mange som aldri ble funnet.

Jeg er ikke helt sikker på om tittelen henviser til selve katastrofen eller det faktum at alle kom seg hjem i live, for i mine øyne er begge deler like usannsynlig. ( men jeg tviler ikke på at det skjedde)

 

film: The haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia

Dette er min type film. Spøkelser med en historie og fortelle og idiotiske mennesker som ikke vil se. Den var kanskje ikke så skremmende, jeg har nok sett for mange skrekkfilmer nå, men jeg koste meg.

 

En liten familie flytter til et hus som har stått tomt lenge, de har kjøpt huset av banken fordi den forrige eieren døde. Moren i familien er plaget av spøkelser og tar medisiner for å slippe å se disse, men når de kommer til dette huset blir jentungen venn med den tidligere eieren. Det er også en tante med samme talentet som prøver å overbevise moren om at jentungen prater sant.

De får også besøk av den lokale presten som kan fortelle at eiendommen dems tilhørte en stasjonsmester for lenge siden. En stasjonsmester var en mann som gjemte slaver og hjalp dem å rømme. I området nå ble han sett på som en helt og de kunne regne med å få besøk av folk som ville se reiseveien til forfedrene. Stasjonsmesteren som også stoppet ut dyr ble tatt av en mobb mennesker og hengt og brent.

I tillegg var det mange slaver som ikke overlevde fluktforsøket, med andre ord dette var en tomt med mye historier og mye død. Men er alle spøkelser slemme? Og hvordan vet man forskjell?

Filmen er basert på en sann historie.

 

en lang solskinnstur + oasen

Jeg våknet opp til et ganske greit klokkeslett i dag og var godt forberedt da mamma sendte sitt lille forsøk på en aprilsnarr.  Den var veldig forsiktig siden jeg ikke takler så godt å bli tullet med, jeg ser på det som et svik av tillit, selv på en slik dag.

Men siden jeg var oppe lurte mamma på om jeg ville være med på en gåtur, jeg satt stille i hele går grunnet at jeg var så dårlig og hoppet fort på muligheten. Siden hennes spøk hadde involvert forbud mot hvitveis plukking, foreslo jeg å gå bort til hvitveis stedet hennes å se. Hun har lett i en måned allerede, men ikke funnet noen?

Først var mamma overasket over at jeg ville gå en så lang tur, altså helt normal tur for henne, men veldig lang for meg. Jeg måtte bevege meg og følte at det var riktig å presse kroppen litt. På turen ringte den ene tanta mi og sa at hun hadde tenkt å gå ned på oasen, dette hadde blitt alt for langt for meg men vi sa va planene våre var og at vi kunne kjøre ned etterpå, så hun kom og møtte oss ved hvitveisene (som ikke var der)

Hun hadde ikke kledd seg for å gå i mitt tempo og måtte tilslutt gå fra oss for å få opp varmen, så hun gikk til den andre tanta mi og drakk kaffe der mens hun ventet på oss. Selvfølgelig var turen akkurat forlang for meg, men jeg angret ikke på at jeg gikk. Fikk 5 minutter hvile og to glass med vann hos tanta mi før vi satte oss i bilen og kjørte til oasen.

Jeg fortalte at musklene mine hadde startet å gjøre opprør, men mest for å fortelle hvordan de på sykehuset hadde sagt at det var bare noe jeg følte skjedde, for om du noen gang har sett på armene eller bena mine når musklene starter å hoppe vet du at det ikke bare føles slik, det er ganske sykt å se på.

Men vi dro på oasen og selv om tanta mi ikke fikk tak i det hun skulle ha fikk jeg kamille frøene mine og så jord, så nå kan jeg forså på verandaen min. jeg holdt på å gå i bakken ved kassen, men klarte å holde kontroll til jeg kom i bilen, her konstaterte jeg bare til mamma at jeg var dårlig og måtte hjem og legge meg. men det var ikke noe hastverk jeg sitter trygt og godt i bilen og kjøringen roer meg, vi kjørte tanta mi hjem først og så hjalp mamma meg inn med jorden.

Men før hun gikk fikk jeg poengtert at det ikke gjorde noe at jeg ble så dårlig, jeg hadde virkelig kost meg ute i sola.

filmer: Lincoln og abraham lincoln vampire hunter

Jeg så disse to filmene rett etter hverandre og jeg innser at jeg kan ikke skrive om den ene uten å skrive om den andre også.

Den første jeg så var, var vampyrfilmen. På veldig mange måter en klassisk jakte vampyr film. Ung gutt ser moren sin blir drept, men lover faren og ikke gjøre noe dumt. Når faren dør føler han at han ikke må forholde seg til dette løftet og drar for å hevne moren. Men da han skyter mannen i øyet dør han ikke og plutselig blir han kastet inn i en verden med vampyrer.

Med hjelp av en snill vampyr lærer han seg og sloss mot de udødelige, men på veien forelsker han seg og tar opp kampen mot slaveriet. Den amerikanske borgerkrigen handlet egentlig om vampyrer.

Det var ingen store overraskelser i denne filmen, siden den følger livet til en veldig kjent mann. Men jeg følte det manglet litt politikk da filmen egentlig hoppet over hele den delen.

Så det var ganske ironisk at den neste filmen jeg så, var for mye politikk. Egentlig tror jeg at det hadde gått fint om jeg hadde hatt tekst, men å prøve å få med seg all den lov diskusjonen og andre avanserte amerikanske politiske prosesser når man bare hører halvveis hva som blir sagt var tungt.

Det var heller ikke en fordel at jeg hadde sett den andre filmen rett før, for jeg viste jo egentlig hva som skjedde og hva som kom til å skje. Her følte jeg at det manglet en førhistorie, vi vet hvem han var, men hvordan ble han slik. Kanskje de hoppet bakover i tid senere i filmen, men i så fall kom jeg ikke så langt før jeg ga opp.

Men som sagt tror jeg ville ha både klart å se den ferdig og likt den om jeg hadde tekst, min egen feil.

 

 

vinnere av giveaway de siste 3 dagene

- har send mail

Monica du vant gaven 29.03.13

sara J du vant gaven 30.03.13

silje s du vant gaven 31.03.13

gratulerer til alle tre, og gled dere til neste giveaway, jeg har mange fine premier liggende i lur.

- bloggen min er ikke sponset og jeg står for alle premiene selv, håper alle har hatt en kjempefin påske.

påskequiz hvilke blogger synes du fortjener mer oppmerksomhet ?

For et spørsmål, å plukke ut to blogger du føler fortjener mer oppmerksomhet, og ikke din egen.

Her var det bare å sette seg ned å tenke, for med mange venner er det vanskelig å plukke ut bare to. Men hodet mitt hoppet overaskende lett frem til to favoritter, men den ene ble fort satt til side.

Kjøre aylar ? jeg hadde så lyst til å legge på din blogg fullstendigkaos, men siden jeg føler dette handler om blogg.no sine ønsker om å legge frem blogger på fremsiden så småunga ser dem, vel da passer ikke bloggen din. Men jeg synes du fortjener ekstra oppmerksomhet og derfor får du det her.

De to jeg valgte å sende inn var hobbybitch og eldeen

Sitter og føler meg slem ovenfor en del andre nå, men jeg måtte velge to.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin