hits

mars 2018

En spa kveld

Etter bytur og familiemiddag ville jeg bare slappe av og etter at siste tur med hund var ferdig, låste jeg meg inne på badet og hadde meg stund. Begge dyrene sto og skrapet på døren en liten stund, men når de hørte jeg slo på dusjen flyktet begge og lot meg være i fred.

Jeg har fått så mye spennende prøver og produkter på Lush i det siste så jeg tenkte jeg skulle ta en prøve nye ting kveld. Jeg startet med å ta på meg min favoritt ansiktsmaske, cupcake. Og mens denne virket skrubbet hendene med saltet coconut hand scrub og jeg tenkte resten av dusjen at jeg var glad i lukten av kokkos. Ikke helt sikker på om jeg har fått noe mykere eller finere hender av det, men det var en god følelse å skrubbe dem rene.
Jeg rakk også å vaske håret mitt med Fairly traded honey sjampo som jeg var redd for skulle bli klissete i håret og vasket fort ut. Heldigvis var tanken på klissette honning bare i hodet mitt og den gikk fint ut igjen. Jeg brukte american cream balsam som jeg pleier. Nå skylte jeg av meg det som var igjen av ansiktsmasken før jeg vasket resten av kroppen med lilla plum rain dusjsåpe.

Når jeg kom ut av dusjen tørket jeg meg og brukte sleepy bodylotion på mesteparten av kroppen. Hadde ikke nok til leggene i prøven så de fikk gode gamle sympathi for the skin. Jeg hadde ikke ansiktskrem fra lush lengre så jeg brukte den jeg hadde fra apoteket og så bare for å virkelig gjøre dette komplett, polerte neglene mine og smurte inn neglebåndkrem.

Egentlig luktet jeg nok mest som fruktsalat når jeg gikk å la meg, men hunden reagerte ikke veldig mye. Ikke før på morgningen når hun kom og vekket meg med å gi meg et slikk på hånden. Før jeg viste ordet av det klikket det for henne og jeg fikk «vasket» hele armen. Så sleepy bodylotion (smaker vist veldig godt)

Bytur i sola

Jeg leverte inn mobilen min for litt over en uke siden for å få den reparert, men endte opp med å kjøpe ny i stedet for å vente på det jeg regnet med ville være dårlige nyheter. Men jeg tok feil og på torsdag fikk jeg beskjed om at jeg kunne komme og hente min nye erstatnings iphone 7!!!

Fredag hadde jeg ikke mulighet, men når jeg våknet opp og følte meg i super form på lørdag, bestemte jeg meg for å dra ned til byen å fikse det. Jeg var også så heldig at mamma tok Lykke etter at jeg hadde fått gått en god tur med henne, så jeg kunne slappe litt av.

Jeg trodde mobildelen skulle ta lang tid, men siden jeg skulle hente slapp jeg litt billigere unna. Etter dette tok jeg en liten gåtur ned hovedgata og mot byporten. Jeg var innom flere butikker på disse få meterne og fikk brukt en del penger, men målet var byporten.

Byporten hadde spa og velvære dager, mormor spurte meg senere om jeg viste dette før jeg gikk inn, og ja det gjorde jeg, hadde lest det på facebook. Men jeg hadde nok ikke giddet om det ikke var for at en av mine favorittbutikker ligger der. Lush.

Jeg gikk en tur i øverste etasje å så på ting, men jeg orket ikke å stå i kø så det ble lite å gjøre. Men jeg fikk smakt noen smaksprøver og fikk en badebombe fra Lush standen. Jeg fikk lurt meg til to smaksprøver på standen til mind the body, de kan angre på at de satte grense for bare to.
Jeg gikk ned på Lush og leverte inn de 11 krukkene jeg hadde med meg, og fikk to friske ansiktsmasker tilbake. Cupcake er min favoritt, men jeg valgte også å prøve en ny som het dont look at me.

Så startet jakten på den usynlige butikk. Jeg spurte flere dansende grønnsaker og bær og i noen butikker og tilslutt fant jeg mind the body. Jeg kjøpte begge rettende jeg hadde smakt oppe. Hadde de latt meg smake på alle de hadde oppe hadde jeg kanskje kjøpt flere. Jeg er ganske skeptisk til nye ting, så det er vanskelig å få meg til å kjøpe slikt.  Men jeg la til en frukt pakke og to deserter. Jeg har allerede spist opp mesteparten.

Helt til slutt benyttet jeg meg av muligheten til å sjekke hørselen min, jeg lå vist på 20, helt på grensen. Men jeg hadde jo ikke giddet å ta tiden til å sjekke om jeg ikke viste at det kan være tull der.

Så var det rett hjem til middag hos mormor. En fin dag.

Våren

Snøen ligger som små fjelltopper langs gaten og det virker som vinteren ingen ende vil ta. Kulden når solen går ned er et siste bevis på at dette er en vinter som ikke gir opp kampen lett. Men om du ser nøye etter, ser du tegnene til at det er en kamp. Solen som kommer frem i mellom skyene er så varm at den kan nesten lure deg noen sekunder, og selv med kuldegradene langt nede smelter den millimeter på millimeter av det hvite vi snart har lært oss å hate.
Rullestolen tar en lykkelig 360 graders piruett i det du svinger litt brått på dem blanke isen på vei til butikken og turen ut etter middag er verken skummel eller mørk lengre.

Ett sjeldent innsekt suser forbi og det gjør litt vondt i hjertet, du vet det ikke vil overleve natten som kommer. Bedre går det med alle fuglene som kvitrer rundt deg. De har det hardt nå, men mange mennesker passer på at det er mat til dem. Men drømmen til mormor om den første hestehov må nok vente litt lengre i år, men de kommer, og når de gjør det kommer det nok fort.

Drømmene er allerede langt inn i sommeren. Her planlegges ny sykkel og badeklær. Planter skal såes og plasseres ut i hagen når snøen er borte. Men viktigst med våren er kreftene. For med solen kommer gleden og smilet frem. For hver dag som går virker det som om kroppen kan klare litt mer, for man ønsker så veldig å møte våren i full spring med åpne armer.

Date, date, kaffe date

Det skjer vel nesten en gang annen hvert år at jeg orker å ta det skrittet for å møte noen. For de som ikke kjenner meg, jeg pleier å gå veldig lei av nettdating etter noen måneder med penis bilder og 60 år gamle menn som blir rasende fordi jeg ikke vil gi dem en sjanse, de har jo hus og hytte og alt en kvinne kan drømme om.

Men i slutten av februar følte jeg at tiden var inne for å prøve igjen, og for å prøve å beskytte meg litt mot disse penisbildene valgte jeg gaysir. Jeg hadde originalt en relativ åpen for det meste profil, men etter to dager satte jeg bare damer fordi mailboksen min ble bombardert av menn.  Vel jeg er nå nede i 2-3 menn om dagen, jeg har sluttet å svare.

Men det var noen som kom igjennom første filteret mitt. En som viste seg å være gift og ble ganske irritert over at han ikke klarte å finne seg en kjæreste. Han hadde vist prøvd i over 10 år! Noen engelskpratende som ikke klarte å spore vekk fra ett tema ? og en person jeg faktisk sa ja til å treffe.

Vi ble enige om å møtes på Habibi og jeg møtte som vanlig opp alt for tidlig. Til damen som jobbet der og viste meg til bordet sa jeg to, håper jeg ? blind date, så man vet jo aldri. Og jeg tror at hun etter hvert syntes litt synd på meg. Hun kunne jo ikke vite at jeg møtte opp 30 minutter før avtalen, slik at lang ventetid ville det bli. Jeg hadde med meg mobilen og spill så jeg klaget ikke. 15 minutter før så jeg melding om at han ville treffes utenfor ett sted, men da hadde jeg alt bestilt meg drikke, så jeg sendte bare melding om at jeg allerede var på plass. Så startet en halvtime med spenning. For hva gjør man om man skal på kaffe date med noen og man ikke finner stedet?

Egentlig synes jeg mest syd på han som måtte gå ute i snøen å lete, for jeg satt varmt inne og 15 minutter etter original møtetid bestilte meg en bit med ostekake.

Vi sendte melding på mobilen så jeg antok at han var på vei, for hvem hadde giddet å legge opp ett slik styr for å ikke møte opp? Når jeg hadde en bit igjen av kakestykket dukket han opp og vi hadde 30 minutters samtale før vi dro igjen. Men tror denne forvirringen av stedet satte oss litt ut for vi glemte kanskje det mest vanlige, å utveksle navn.

Det var ganske koselig og jeg har troen på at vi treffes igjen, denne gangen et sted som er litt lettere å finne.  

Stressende fredag

Det er lite som stresser meg så mye som teknologien ikke virker. Når jeg våknet på fredag tok jeg tak i telefonen min og slapp den nesten med en gang, den var alt for varm. Den hadde ladet så uten om at jeg tenkte at dette ikke var trygt, tenkte jeg lite på det og gikk ut med hunden. Lykke skulle bli hentet for langtur og de var litt forsinket så vi var ute i ca. 20 minutter. Da jeg kom inn igjen var mobilen fortsatt varm og nesten nede i 50% strøm. Jeg innså at her var det bare å kaste seg i drosjen og komme seg ned til eplehuset.

Det var over 40 minutter ventetid på service avdelingen og innen det var min tur var telefonen nede på 18 %, nei jeg hadde ikke brukt den. Selv hun i service kassa var overasket da hun så den gikk ned til 4% mens vi sto og pratet. De som kunne litt mer bak sa at vi kunne merke om det var batteri eller prosessor etter hvor telefonen var varm, men ikke på min, hele greia brant. Så jeg leverte fra meg telefonen og satte simkortet mitt i en iphone 5 så lenge.

Det tok ikke lang tid før jeg fant ut hvor gammel den telefonen egentlig var, ingenting virket med den. Ikke høretelefonene mine og ikke klokken. Jeg gikk rundt i byen og fikset alle disse småtingene jeg har utsatt siden før jul mens jeg vurderte om jeg skulle kjøpe meg ny telefon eller ikke. Tilslutt ble mangelen på musikk så stor at jeg gikk in på telenor og kastet meg inn i ett swap abonnement. Så nå har jeg en iphone 8 !!!

Om jeg får reparert iphone 7 så kommer jeg til å selge den, den har virket supert helt frem til fredagen.

Men mens jeg var i byen fikk jeg ordnet meg nye briller, kom meg på lush, fikk kjøpt medisiner for mamma og virrer forvirret rundt en stund. Ja selv alle avisene fikk jeg lest mens jeg ventet på at det ble min tur inne på eplehuset. Når de først har så lang ventetid er det greit at de har masse prøve produkter liggende fremme som er koblet på nett.

besøk

Å få lille monsteret til å sove om natten, virker umulig for tiden. Jeg prøvde å si at vi måtte sove fordi når vi sto opp skulle vi hente lillesøster og det var det ikke sikkert vi fikk sove noe mer. Hun roet seg tilslutt og lot meg sove til nesten 10.
da var det opp å mate henne, kle på seg og hente lillesøster. Mammaen til Pippi måtte jobbe i dag så hun skulle få være med oss til hun kom hjem.

Hun var veldig glad da vi hentet henne og syntes en tur i 100 m skogen hørtes supert ut. Det ble ikke akkurat verre av at vi først møtte på Baby, så Wilma og tilslutt Luna (ikke min katt). Så de ble en liten flokk løpene rundt der nede.

Så var det inn, Pip løp lykkelig opp trappen for hun vet hva som er bak dør nummer 1. Luna Felis. Ingen ting er som å åpne en dør og bli vasket ned av en liten katt. Når dyrene var kost ferdig tok jeg med meg hundene opp i senga. Pippi la seg i armkroken min og vasket meg til hun var helt rolig, da kom mammaen hennes og hentet henne.

Var et koselig besøk, og godt å se at dyrene kan roe seg ned sammen.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin