hits

mars 2013

Nettie`s Legacy regler (det er ikke store forandringer fra pinstar sine)

REGLER

1: det er ikke lov å bruke juksekoder (med unntak av oppsett, fiksing av bugs, grafiske ting som ikke påvirker spillets gang)

2. ingen moods eller andre nedlastede ting som gir fordeler i spillet. ting fra sims 3 store teller ikke da dette blir sett på som en del av spillet. ( ting som er malt om eller har samme funksjon og pris som vanlig i spillet kan brukes)

3. du teller poeng i løpet av 10 generasjoner

4. ikke lov å restarte (ikke lagre) spill for å påvirke handlingen i spillet.

5. det er kun de med blodlinje til start simmen din og foreldrene til barna som fører generasjonen videre som får lov til å samle poeng.

Det er lov å adoptere barn og dyr, eller å flytte inn kjærester men disse får ikke tjene poeng. Du kan kun bruke flytte inn, gifte seg med eller adoptere mulighetene. Ikke lov å gå inn i edit town og flytte inn simmer eller dyr på denne måten)

6. ikke lov å bruke premier/ eliksirer/mat/ objekter til å gjøre simene yngere igjen eller stoppe død.

7. ikke lov å gjenopplive simmer

Start

Start med å lage deg en sim I cas, hvordan den ser ut, hva slags opphav, personlighet og ønsker velger du fritt.

Velg tomt du skal spille på, den må være tom. ( om du ønsker å plassere familien din på et område uten tomt kan du lage tomt plass inne på edit town)

Gå inn på edit town før eller etter du har plassert familien, men før du starter å spille. Sett opp nabolaget slik at den dekker alle utvidelsespakkene du ønsker å spille med. Dette kan du kun gjøre før du starter å spille, med unntak av nye utvidelser som kommer underveis. Du kan kun legge til familier i nabolaget på starten.

Bruk koden: testingcheatsenabled true og så familyfunds (etternavnet på familien) (1800) for å sette mengden penger ned på 1800 simlioner.

Sett så inn koden testingcheatsenabled false for å slå av avansert kodefunksjon, står denne på når du spiller har pillet større sjanse for å få bugs.

Trykk på tilbake til spill og du er i gang.

Husk at du ikke kan bytte tomt under spillet så det lønner seg å starte på den største tomten.

POENG:

Generasjon: du får ett poeng for hver generasjon som blir født inn i familien. Startsim er generasjon 1 og du starter derfor med ett poeng. ( det er kun barn som er i direkte blodlinje med startsimmen din som teller)

Maling: for hver sim i familien du maler portrett av og henger opp på veggen får du 1 poeng.

Livsønsker (LW): for hvert livsønske simmene klarer å gjennomføre får du 1 poeng. Maks 1 poeng pr sim og pr ønske.

Livslykke (LH) : for hvert 100 livslykke poeng simmen din får, får den 1 poeng ( man kan ikke slå sammen poeng fra flere simmer)

Penger: 1 poeng for hver 300 000 familien har i verdi når spillet slutter.

SLUTT

Utfordringen slutter når det første barnet i generasjon 10 blir født, når alle simmene i blodlinja er døde, eller at man velger å slutte grunnet problemer eller at man går lei.

UTVIDELSESPAKKER

Jeg spiller med at alle fordeler og ulemper i pakkene du spiller med teller, unntaket av dette er regel 6 og 7

Ønsker man å kunne bruke disse funksjonene anbefaler jeg 1 minuspoeng pr bruk/ gjenopplivning

velkommen til Angela wind ( sims 3)

Angela er min første sim til å gå på universitetet, for å gjøre dette startet jeg spillet som normalt, satte ned pengesummen og så søkte på skolen.

Det satte noen begrensninger, men det er vel hele poenget med denne måten å spille på?

Angela er en fariy og har som livsønske ? magic makeover

Personligheten hennes: social butterfly, party animal, genius, charismatic, diva.


bye bye winter family (sims 3)

Da skjedde det som alltid skjer, familie filen blir så full av bugs at det er umulig å spille videre på den. Denne gangen krasjer spillet om jeg prøver å åpne filen, så er nok ikke noe å redde der. Har startet ny Legacy, men før jeg forteller om denne. Poengopptelling

Winter family:

Points: 13
Gen: 3
LH: 2
LW: 4
paint: 3
money: 1

Dette setter denne familien på andreplass etter at jeg startet statestikk over familiene

Zero -23 p
winter- 13 p
tropo- 9 p

hodet i do?

I dag var det bare flaks eller raske reflekser som hindret meg å falle med hodet først ned i toalettskåla.

Jeg hadde akkurat stått opp og gått inn på badet, jeg gredde meg og koste litt med Luna som satt på toalettet. Jeg måtte småprate litt med henne for å få henne til å flytte seg slik at jeg kunne bruke toalettet og hun forsto fort og flyttet seg.

Akkurat i det jeg bøyer meg ned for å løfte av lokket gir høyere lårmuskel seg. Det føles ut som om noen bare fjerner benet under deg når dette skjer og veien ned til bakken er så å si umulig å unngå. Heldigvis bor jeg i en trang leilighet og instinktivt grep hendene fast i både døra og vasken.

Jeg slapp unna med skrekken, men innså også at i dag holder jeg meg inne.

trekningene av de siste gavene på bloggen min

grunnet at jeg ble så veldig dårlig i går, og fortsatt er det er selve trekningene av gavene 29 og 30 utsatt en dag eller to. selv om trekningen er utsatt har dette ingen betydning for påmeldelse. jeg ser hvem som meldte seg på riktig dag og kommer bare til å trekke vinner av disse.

håper dette går greit, 

Linn Helene

kylling muffinskake

tok den litt tidlig ut av formen grunnet tidsstress og den ble litt ehh krasjet. men den smakte godt og jeg tror alle likte den.
påskeaften

Påskeaften hos oss er så full av små tradisjoner at det ikke er mange cm å forandre på.

Lam til middag, alle barna får et lite påskeegg (samme hvor voksne de er) og familien møtes for en rask og koselig middag.

Rask fordi vi ikke er en familie som haler ut ting, maten skal spises og kakene også, ikke noe poeng å bruke ekstra lang tid på det. som oftest drar besteforeldrene mine først, men det har hent at jeg har dratt først. Det er vel jeg og bestefar som har mins energi for tiden.

Siden storebroren min har bursdag i dag (søndag) feiret vi denne samtidig. Feiringen gikk ut på en skål og pakker.

Både jeg og kusina mi hadde bakt muffins versjoner, hun hadde lagd ekte muffins med sjokolade og appelsin jeg hadde lagd muffins kake formet som kylling og med sitron.

Det v ar veldig koselig, men jeg kjenner at jeg ikke var klar for dette enda. Trenger nok fortsatt litt tid på å komme meg.

god morgen, eh... natt? faen også!

Jeg sitter her foran maskinen og prøver og ikke si høyt alle de stygge ordene jeg har inni meg. Jeg ble dårlig under påskemiddagen i dag og kom igjennom ved hjelp av en kopp kamille te. Men selv med teen var det ikke mye igjen i meg og jeg ga etter hvert opp og dro hjem for å legge meg.

Når jeg la meg ned i senga var jeg så svimmel at jeg måtte fortelle meg selv at senga faktisk sto stille og at alt var i hodet mitt, for jeg skal ikke engang. Jeg hadde selskap av begge kattene mens jeg sov så jeg frøys ikke.

Når jeg våknet var jeg fortsatt helt utslått, og jeg måtte argumentere for om jeg skulle sove videre eller ikke. Men jeg hadde hatt en av mine gjentagende mareritt og tenkte at litt våkentid kunne ikke skade.

Det gikk ca 15 minutter fra jeg sto opp til svimmelheten slo inn igjen, 30 minutter før magekrampene ? en time og anfall. Jeg er ikke i et helt anfall, jeg har sterke kramper i bena, magen og venstre arm og svimmel og kvalm. Men ikke det som kalles pnes anfall, jeg har kontroll og er fullstendig bevist.

Å få i seg mat har vist seg å være umulig, men jeg helte i meg en halv næringsdrikk siden det er lenge siden middag. Har planer om å kose meg med dagens dr. who episode før jeg vurderer å legge meg igjen.

Jeg er så lei av å være dårlig 

liten marihøne på besøk

Vår tegnene kommer en etter en, men jeg må innrømme at jeg var overasket over å finne en marihøne. Ikke viste jeg helt hva jeg skulle gjøre med den heller for lar jeg den være inne vil kattene spise den opp og om jeg kaster den ut kan den fryse i hjel.

Jeg møtte den på halv veien og lot den overnatte på verandaen min, den har hull i mellom inn glaseringen så den kan klare å fly ut igjen, pluss det er varmere der enn det er ute.
har du hatt en fin dag sirius?

I dag tok jeg å satte ut kattestativet på verandaen, så nå kan Sirius ligge der og se på folket. Det blir selvfølgelig fortsatt litt kaldt for meg, men det er verdt å måtte ta på seg litt ekstra klær inne for så lykkelige katter.

Om jeg spør Sirius om han har hatt en fin dag, er jeg sikker på at han ville ha svart mjau (ja). Det var også koselig at han holder øyne med meg når jeg kommer og går.
for å våkne, pynt deg og gå en tur i sola

det virket ikke, men var verdt et forsøk og var en fin liten gåtur.bildene over tat med kamera, de under med iphoneselv om det var sol og bart de fleste steder, har jeg lært meg å ikke gå over grøndtarealet uten vintersko, der er det fortsatt vinter.


 

Trøtt i dag

Jeg tror egentlig ikke jeg har våknet enda, og om jeg ikke har våknet nå kommer jeg nok ikke til det med det første heller, jeg må lære meg å sove ut.

tenkte jeg skulle ta påskenøttene, men jeg måtte fort gi opp da jeg nesten sovnet på sirius, noe han syntes var helt greit.
 

film: Flight

En pilot som både er full og rusa, havner i et fly som er ødelagt. Kun hans utrolige egenskaper som pilot får flyet til å nødlande istedenfor å styrte med nesen først. 6 personer omkommer i ulykken og han blir vekselvis sett på som helt og skurk av media og overlevende.

 

Problemet var at han var full og dette er ulovlig, det blir satt inn advokat for å hjelpe han, men jo mer han føler de presser skylden av ulykken over på han, jo mer drikker han. Noe som ikke er så bra når han må på høring om ulykken.

En fin dramafilm som handler om å finne veien til sannheten og ærligheten. En film uten slemme, men som viser at livet kan by på påkjenninger.

Det er kun starten av filmen som har noe action i seg, da flyulykken er en viktig del av historien.

Syntes filmen var fin nok, skulle nok heller ha ønsket meg mer flyulykke og mindre drama, men nå er jeg fasinert av flyulykker da.

Ps: sitter med en liten ettertanke om at det kanskje var rusen som gjorde at han klarte å redde flyet, for selv om han er en genial pilot gjorde han valg som man edru kanskje hadde tenkt litt mer over.

 

jeg viste det, mennesker er onskapsfulle

Nå sitter det folk på hytter og hoteller i hele verden og nyter en ekstra lang helg. Helgen vi feirer over at noen ble torturert og drept.

En ting er at vi koser oss med fridagene, men den dagen han dør av alle smertene skal vi feire det med ekstra god mat og familie. Det er få som sitter rundt middagen og tenker på hvordan det var å henge på korset, eller hvordan det er å bli pisket til blods.

Morgningen etterpå gir vi ungene egg fylt med godteri og synger om hvor herlig denne dagen er.

Sett fra kristendommen sin side feirer de jo at Jesus fjernet all synd for oss, men hva med alle de som ikke er kristne hva feirer vi?

Har noen prøvd å sette seg ned en langfredag og si til barnet sitt at vi feirer denne dagen fordi en mann som trodde han var hellig ble dømt til døden og pinet. Og dagen etterpå at nå feirer vi at han endelig døde.

Hva slags signaler sender dette?

jeg vet om en pedofil!!!

Noe informasjon er det veldig tyngende å sitte på, informasjon om enkelt personer som man enten har oppdaget selv eller noen nær deg har hatt den uheldige opplevelsen av å finne ut av. Vi snakker om det forbudte temaet pedofili. Nå er kanskje ikke temaet og ordet like forbudt som det var før, for det blir slengt ganske vilt rundt om i landet vårt med rettsaker og avisoverskrifter, men det er fortsatt et tema som tar for seg liv som blir ødelagt enten de er offer for baksnakking eller handlingen.

Så hva gjør man når man sitter på informasjonen, den kan være veldig viktig om man bruker den på riktig måte, men å finne ut hva som er riktig måte er nesten umulig.

Når du sitter igjen som offer føler du skam, sinne og etter hvert et stort ønske om å beskytte andre eller hevn. Ofte går disse to siste hånd i hånd. Du ønsker å ødelegge livet til den som har såret seg samtidig som du vil advare andre fra å måtte gjennomgå det samme som deg. Hva som er hovedmotivet kan forandre seg fra dag til dag.

Selvfølgelig har du prøvd politiet, men siden du brukte så lang tid på å tørre å stå frem er det jo ingen bevis, så det er dine ord mot hans og saken blir henlagt grunnet bevisenes stilling.

Du prøver å rope ut om hva som har skjedd, men fort oppdager du at dette får folk til å snu ryggen til deg. Hvorfor skal du gå rundt å spre løgner om en god mann, har du ikke hørt om uttrykket uskyldig til bevist motsatt? I stedet for at folk trekker seg vekk fra overgriperen vil folk samle seg rundt han for å beskytte han mot deg.

Selvfølgelig vil noen tro deg, du møter til og med kanskje på andre som har en lik historie og fortelle, men du innser fort at denne handlingen ikke hjalp deg eller noen senere ofre. Kanskje de vil bli trodd på, men nå har det jo gått sport i å anklage mannen.

Du opplever at hans rettigheter til å beskytte seg mot angrepene dine er sterkere en dine rettigheter til å utale deg fritt. Prøver du å advare folk han tar kontakt med er det du som er den kriminelle fordi du trakasserer. Og uten en dom på din side vil dette alltid være det du er, en trakasserer.

Selvfølgelig kan du velge å holde det du vet inne, eller kanskje gi deg på halvveien. Men dette fører fort til depresjoner og skyldfølelse ovenfor andre ofre, i verstefall kan et senere offer være sint på deg fordi du ikke gjorde nok.

Du har gått fra en umenneskelig situasjon til en annen.

Mine anbefalinger til ofre eller pårørende, oppsøk hjelp før du går til det skrittet å forfølge noen. Om ikke politiet hjelper deg, finnes det mange organisasjoner som stiller opp med støtte og råd på hvordan du burde gå frem. Hva du kan gjøre og hva du aldri må finne på å gjøre. Spesielt for pårørende er det viktig å huske på at de skrittene du tar vil påvirke offeret også, og selv om du mener det godt kan det gjøre stor skade.

For alle rundt som får denne informasjonen, ikke spre den. Samme hvor mye du føler for et offer er det viktig at temaet ikke blir en ryktekrig. Får du informasjon om et overgrep kontakt politi, barnevern eller lignende og fortell hva du har fått høre, ikke spre det videre til venner og bekjente. Lytt på den som forteller og tro på dem, støtt dem og vær der for dem. Når alt kommer til alt er dette det beste du kan gjøre.

Ikke bland inn folk som ikke har noe med saken å gjøre, offeret må selvfølgelig få velge hvem han/hun vil forholde seg til.

pakke fra usa

jeg har endelig fått vingene mine, men de viste seg å være mye mindre enn jeg hadde forestilt meg så jeg må sette meg i tenkeboksen litt.


Sex dømt får fortsette som lærer!!!

det finnes mange måter å se ting på, og om jeg skal sette meg inn i straffen blir jeg gal.

Har du sex med mindreårige mener jeg du allerede har gitt opp en del av dine rettigheter, selv om de er 14 og 15 og ikke småbarn. Men man kan diskutere kjærlighet, alder og frivillighet til man blir blå, dette er vanskelige temaer.

Men om du først har vist så dårlig dømmekraft kan jeg ikke forstå hvordan han kan sendes tilbake til lærerjobben. Han har allerede vist at han ikke kan stå i den rollen ovenfor tenåringer og at de er noen få år eldre gjør ikke saken bedre. Man skal være trygg på lærerne sine, og du skal kunne være så forelska du vil, det er hans oppgave å være voksen og erfaren.

Å bruke unnskyldningen om at han antageligvis ikke vil gjøre dette igjen er også skummel, han har jo gjort det to ganger allerede. Er mangelen på lærer virkelig så ille at vi tar dem uansett. Eller er det greit at elevene på ungdomskolen om 5 år må forholde seg til han.

Om jentene var villige er det helt greit for meg at han får sone hjemme med fotlenke, men han har vist at han ikke er ansvarlig nok til å være lærer og noen ting burde man ikke få flere sjanser på.

Det norske samfunnet skremmer meg innimellom 

Nestlé Shredded Wheat fullkornsputer med røde bær

Reklame | Trybe

Bilde

det tok litt tid før jeg fikk den i posten, og når jeg endelig hadde fått den slet jeg med å huske å kjøpe inn melk. Men man glemmer melk bare så mange ganger, så jeg har endelig fått prøvd den nye frokostblandingen.

Det første som slo meg var at bitene ikke fløt i melka, noe som gjorde det litt vanskelig å ta bilde av. Jeg forstår nå hvorfor det er bilde av biter som faller i melka på pakningen.

Den nye typen frokostblanding er fullkornbiter 67% (kalt puter) som er fylt med røde bær 33% (Bringebær, Jordbær og Tranebær)

Jeg lot putene ligge i melken og trekke litt før jeg startet å spise, dette er fordi jeg ikke er glad i tørr mat og ville mykne dem opp litt før jeg spiste. Jeg fikk fortsatt følelsen av at de var litt tunge og svelge og at de vokste litt i munnen når jeg spiste dem.

Smaken som kommer når du tygger dem i stykker er god, men absolutt ikke en frokostblanding som du kaster i deg når du har dårlig tid, ta deg tid til å tygge?

Det er et stort pluss med frokostblandinger du ikke behøver å tilsette sukker til, men en del av det positive forsvinner når det er fordi det er sukker i blandingen fra før.

Jeg tror ikke dette er et produkt jeg vil kjøpe, men det var greit og jeg skal nok få spist opp pakken (noe som sier mye, jeg kaster mat jeg ikke liker) tenkt å prøve den ut i biola med bringebær smak, kanskje det er en litenforandring av tilbehøret som gjør at produktet går fra greit til godt.produktet fikk jeg for å prøve av likenshare, test produkter og si hva du mener.

 

kjøpt nye smykker

jeg må innrømme at noen går under kniven denne gangen også, men noen har jeg kjøpt for å beholde, og noen blir lagt i en ny samlepose til en ny giveaway senere. salg på glitter...

disse skal jeg ha

denne går under saksa

og så måtte jeg ta med meg en overaskelsespose til.det ble plutselig en ekstra har dag

Det var merkelig å våkne så tidlig i dag, men siden jeg først lå der i senga våken og jeg hadde planer om å handle med mamma, tenkte jeg det var like greit å bare stå opp. Jeg viste dette var en 50/50 ting å gjøre, jeg fungerer ikke godt med for lite søvn, men om jeg var heldig ville jeg klare å holde meg våken til i kveld og få snudd døgnrytmen min tilbake til normal tid.

Men jeg merket på senteret at søvnen innhentet meg og jeg kunne ikke bli med mamma hjem med varene hennes fordi jeg var helt på kanten til å kollapse. Jeg gikk hjem for å få i meg litt mat og søvn.

Før jeg la meg fikk jeg en telefon fra bpa ordningen jeg prøver å få i gang, de hadde funnet en som kunne jobbe hos meg i morgen og med denne byrden fjernet fra skuldrene mine trodde jeg at jeg kom til å få sove godt, jeg tok feil, det var et våkent mareritt som var i ferd med å starte.

Det tok ikke lang tid før jeg ble ringt opp igjen, det var noe som ikke stemte hos bydelen, så de fikk ikke sende bpa til meg. Jeg ringte til mamma som hadde lagt seg og siden jeg ikke fikk kontakt med henne var jeg nøtt til å prøve å takle dette selv.

Først ringte jeg bydelen som egentlig sa at så lenge jeg ikke hadde skriftlig bekreftelse på at omsorgspesialisten hadde mottatt og godkjent oppsigelsen min, var det ikke noe de kunne gjøre. Men de skulle skrive en mail slik at noen så på det etter påske. Du skal virkelig ikke være i behov for hjelp i denne bydelen.

Men om det er frustrerende at bydelen ikke ville/ kunne høre på meg, var det helt uforklarlig hvorfor vi ikke hadde fått denne skriftlige bekreftelsen fra omsorgspesialisten.

Den ene ideen var at de ikke sto for det de sa muntlig og ikke hadde tenkt å la meg slippe oppsigelsestiden, så jeg ringte dem og først spurte om å få prate med lederen for bpa ordningen. De kan ringe deg etter påske fikk jeg beskjed om og jeg gjorde det klart at dette ikke var akseptabelt. Så spurte jeg om det kom noen til meg i dag, for om de ikke hadde godkjent oppsigelsen min skulle jeg ha hjelp i dag, men da fikk jeg forvirret svar om at har ikke du sagt opp da.

Nesten rasende sa jeg i telefonen at jo det hadde jeg, men at ikke jeg fikk ny hjelp før de hadde bekreftet dette skriftlig, noe som gjør at jeg står helt uten hjelp.

Jeg forstår ikke hvorfor dette firmaet ikke klarer å svare på en eneste henvendelse, de bare ringer rundt om hverandre og lager muntlige løfter de ikke kan holde. Men kanskje det er der problemet ligger de vet de ikke klarer å holde løftene sine så de har sluttet å gi dem skriftlig?

Ikke ville de gi meg ordentlig hjelp når de skulle, og ikke vil de la noen andre hjelpe meg ? omsorgspesialisten en garanti for å gjøre deg dårligere.

måtte tilslutt ta stesolid og legge meg til å sove fordi jeg var så panisk, dagen ødelagt, natten ødelagt og en sinsykt hodepine.

dårlige nyheter og dårligere nyheter

Jeg var ikke så veldig glad når jeg fikk telefonen om at hun som skulle være assistenten min har trukket seg. To dager før hun skulle komme må firmaet starte og lete etter en ny. Egentlig var jeg ganske glad for hun som skulle starte hos meg, men hun syntes tydeligvis det var for langt å kjøre og valgte å bryte avtalen. Det er veldig vondt, men jeg overlever og jeg kan ikke klage over at jeg fikk beskjed for sent.

Men i løpet av dagen har jeg latt denne nyheten ligge i glemmeboka, når alt var ordnet som måtte ordnes, var det bare å komme seg videre. Helt til jeg satte meg ned på gulvet på soverommet og lette etter perler.

Når jeg perler mister jeg en del og de er nesten umulige å finne igjen på mitt sprekkete gamle tregulv, så innimellom setter jeg meg ned med lommelykt og pinsett og ser om jeg kan redde noen før støvsugeren kommer og tar dem.

Nede på gulvet møtte jeg på en kosesyk katt (ingen stor overraskelse i dette huset) og en stk teppebille.  

Med denne teppebillen kan jeg konstatere noen ting.

1     1 -    det er vår

        2 - nedfrysning av alle klærne i vinter fjernet ikke billene

men jeg har levd med dem i så mange år, jeg skal vel klare et år til.

smykke verksted

Jeg merker at min lille ekstra opplæring har økt kvaliteten litt på smykkene jeg lager, men jeg er fortsatt nybegynner og prøver meg frem.

Prøvde først å lage en sommerfugl i perler i dag, men jeg var så sliten og klarte ikke å få til noe. Men etter litt mat satte jeg meg ned med de halvferdige og planlagte prosjektene mine og fikset dem. Blir spennende å se om noen liker dem og vil kjøpe dem på desucon fantasy.

Uten om dette er jeg litt usikker på hva jeg har brukt dagen til, vet jeg var en tur på senteret, men etter dette har tiden bare flydd avgårde.

Jeg har forresten to bergkrystaller og to slike rare krystaller igjen, men ingen anheng feste som passer dem.

noen nye enkle smykker

bergkrystall -
Universalkrystallen som inneholder alle farger og kan brukes til all slags arbeid. Den simulerer klarhet og innsikt, skaper energi og åpner for det positive.
Chakra: alle
fysisk: generelt healende

 Turmalinkvarts-
 Alle turmaliner gir forvandling. Når turmalinen er omgitt av kvarts, blir dens egenskaper forsterket. Kvartsen gir strukturen som turmalinen balanserer.

Rosenkvarts -
Gir lyst på livet, mildhet, glede og forløsning. Den lærer oss om tilgivelse, gir oss kontakt til kjærlighetens kilde, og knytter glade bånd mellom kropp og sjel.
Chakra: hjerte
fysisk: til å bli gladere av, god ved stress, motløshet og depresjoner.

 

banker det på døra? jeg er livredd!

Oppholdet på sse har virkelig satt spor i meg.

Jeg sitter og ser på film på pc`n da jeg hører det som høres ut som et bank på døra. I løpet av et sekund flyr følelsene igjennom meg. Hjertet øker tempoet og tårene er på vei. Hodet tenker jeg vil bare være i fred, la meg være mens jeg oppgitt snur meg mot lyden for å se hvem som kommer inn. På gulvet vedsiden av meg siter Luna, han har akkurat hoppet ned fra akvariet for å gå på kjøkkenet og spise, men hun har delvis snudd seg og ser på meg med sjokkerte øyne, hva skremte deg så mye mamma? Burde jeg være redd også?

Lettelsen over at jeg faktisk er hjemme og at ingen kommer inn døra mi fikk i hvert fall tårene til å renne og jeg så ferdig filmen litt småsvimmel. ( man blir svimmel av å gå igjennom for mange følelser på kort tid)

Selv om jeg har det bedre og er tryggere, sitter en del av angsten jeg har levd med en måned fortsatt i kroppen. Regner med at det er grunnen til hvorfor jeg ikke klarer å roe meg helt ned og slappe ordentlig av.

Men håper det gir seg snart

opera: robin hood

Et ordentlig kulturelt oppsett burde tygges på en stund før man legger sin dom over den, men jeg er redd for å tygge mer på tankene om denne nå, for da vil det ikke være noe positivt igjen.

Det var stort å være på sin første forestilling i operaen, trist at det vi så på ikke levde opp til forventingene.

Robin hood oppsettet handler om en familie på tre, faren i familien har laget et spill om robin hood og sønnen vil spille det, moren synes heller han burde være ute med vennene sine. Men det er noe merkelig med spillet og plutselig kommer robin hood igjennom døra, det er tydelig dette ikke er første gang dette skjer og etter mye om og men havner gutten i spillet.

Slik kommer vi i gang med Disney sin versjon av robin hood, vel i hvert fall om vi ser bort i fra alle de andre barna som er fanget i spillet.

Vi hopper litt i mellom verdener mens vi følger historien til robin hood.

De som sang hadde fine sang stemmer, men hva slags tekst har de fått? Og hvem er det som har bestemt melodien, eller kanskje heller mangel på melodi. Husker du hvordan du forestilte deg opera som barn? Damer som skrek høyt minst en gang pr setning og egentlig samme hvor i setningen? Slikt føltes det.

Først tenkte jeg stille for meg selv at jeg kanskje hadde misforstått, at jeg ikke likte opera. Men så kom jeg på at dette er ikke første jeg har sett og jeg likte den første. ( la boheme)

Egentlig tror jeg dette hadde fungert mye bedre som en musikal hvor de sang de få sangene som fungerte og spilte resten.

Barnekoret var forresten genialt med herlige toner som lindret såre ører.

Det var noen ting med kulissene og kostymene som også irriterte. Jeg kunne ikke i min villeste ide forstå hvorfor sheriffen var en gris og rådgiveren til Johan en rotte når ingen andre av rollefigurene var dyr. ( i Disney filmen er de forresten en grevling og en slange)

Noen nerdete detaljer ble også lagt merke til, det såkalte pc spillet var et xbox spill kjøpt på platekompaniet på salg. Håndkonsollen må ha hvert en kortholder, for en så tynn håndkonsoll har jeg aldri sett. Pc`n sto aldri på og det er ekstremt sjeldent en kan spille samme spill på håndkonsoll og pc. Og man kan i hvert fall ikke fikse en pc feil på en håndkonsoll.

Men det var noen morsomme sener og slutten var helt genial, det beste med hele opplegget (men kanskje litt mer for de eldre ungene og de voksne)

 

påske smågodt - giveaway

i påsken kommer jeg til å ha en mini giveaway, en liten ting hver dag fra i dag 23 til sødag 31. her er hva du kan få:

lørdag 23

søndag 24

mandag 25

tirsdag 26

onsdag 27torsdag 28

fredag 29

lørdag 30

søndag 31

legges utt nytt innleg med bilde av dagens premie hver dag 00.02, skriv kommentar med mail adresse og navn/ nick  innen 23.59 samme dag.

registrerer du mailadressen under alternativet mail adresse hvil den forbli i mellom deg og meg.

en venninne dag

Det er ikke ofte jeg har slike dager, og jeg forstår hvorfor, men selv om det er ekstremt slitsomt er det absolutt verdt det.Det startet med at Sandra og moren kom på besøk til meg, de hadde med seg kake som var bakt på sse kvelden før og vi satt og skravlet og koste med kattene, det var nesten så vi glemte tiden, for neste mål var en handletur.

Bilen Sandra og moren kjørte var full pakket med rullestoler og bagasje, så jeg tok med meg min lille rullestol og tok taxi ned til sentrum og møtte dem igjen der. Det var Sandra som skulle låne min lille rullestol, men vi oppdaget etter hvert at hver vår hadde nok hvert den beste løsningen. Men hennes var store og pakket så godt inn, derfor lånte hun min.

Det ble påskeegg jakt på Lush, denne var mye enklere i år enn i fjor, men igjen bare en liten premie.

Så ble det tgr og jeg tror de koste seg her siden jeg rakk å løpe over til pachamama (noe som ikke var lett siden butikken der var stappfull og hun i kassa veldig treg) før de hadde kommet seg igjennom tgr.

Så kom hoved delen av dagen, forestilling på operaen. Vi skulle se familieforestillingen Robin Hood og gledet oss veldig til dette. Men denne planen ble nesten avsluttet i døra inn til salen grunnet varsler om strobelys. Det var en smertefull forestilling for meg, men jeg overlevde, falt sammen på brua på vei tilbake til oslo s, men kom meg fort opp igjen.

Hadde satt pris på varsel om strobelys litt før.

Så dro vi til Peppes for å få i oss litt mat, men kommer ikke langt på et kakestykke og en bacon pølse. Her satt vi og koste oss med Cesar salat alle tre (Peppes burde ansette meg til å lage reklame for denne salaten)

Men nå startet det å bli sent og de har langt å kjøre hjem, de tok en svip tur innom meg igjen for å hente gaven min til Sandra som jeg hadde glemt og gi henne før vi sa hade og de dro.

Det er litt rar, vi har på en måte bodd sammen i en måned nå, men ingen skal si at vi ikke avsluttet med stil. Og om vi får det som vi vil er det langt fra siste gangen vi ser hverandre.
film: tower of terror

Jeg viste dette var navnet på en attraksjon i Disney world, og når jeg så link til denne på youtube trodde jeg det var filmen de viser inne i attraksjonen jeg skulle se. Jeg forsto det var en hel film med en gang siden jeg så den varte i godt over en time. Problemet var at det var 30 minutter til legge tid, men jeg tok en rask vurdering mens filmen startet, jeg må jo se den.

En Disney skrekk film sier jo i seg selv at den ikke kan være så ekstremt skummel, men her har nok vanen med å se skrekkfilmer mye å si, for den er god, selv om den er langt fra the ring eller eksorsisten.

For 60 år siden skjedde det en ulykke på Hollywood tower hotel, fem personer forsvant da heisen låste seg i 11. etasje. Ingen vet hva som skjedde med dem.

Når en journalist som jobber hardt med å få bygget opp en knust karriere får det som virker som hele historien rett i hånden, drar han og niesa hans til hotellet for å ta bilder. Her oppdager de fort at spøkelser er ekte og journalisten strever med valg om han skal hjelpe spøkelsene eller om han skal skrive historien sin.

Dette er en Disney familie film så det er vel ikke så overaskende at den har en happy, happy ending

dette er hele filmen!!!

 

handletur

Det var godt å se senteret mitt igjen, og godfølelsen la nok igjen litt ekstra penger hos butikkene.

Jeg kjøpte en gave til sandra, men sier ikke hva eller hvor. Så kjøpte jeg 10 kg kattesand på dyregod.

Nede på apoteket ble det fire pakker med næringsdrikker (må hamstre opp før påsken) og det ble to overraskelses poser på glitter. Fikk også stempel kort med stempel fordi jeg handlet for 100 kr.På jernia ble det to pakker servietter (jeg kommer til å bruke lang tid på å stoppe den vanen) og en pakke med tenger. Aktivitøren på sse sa at det lønnet seg å kjøpe dem der, både billigere og bedre.

På nille ble det ikke noe, men fikk kjøpt meg mat og zits blad på meny. Nå var trillebagen så full at jeg bare kunne gå hjem, så ble ikke flere butikker.

Når jeg gikk ut av meny ble jeg stoppet av en spørreundersøkelses fyr som ville prate med de som hadde kjøpt lesestoff i butikken, han stoppet meg fordi jeg kjøpte zits bladet. For å svare på spørsmålene hans fikk jeg tre skrapelodd, men vant ikke noe på dem da.
en herlig følelse

Å våkne opp i dag var noe av det beste jeg har opplevd på lenge, jeg var virkelig lykkelig.

For det første hadde jeg fått sove akkurat så mye som jeg trengte, uten at noen kom og vekket meg. for det andre lå jeg i senga mi som jeg synes er kjempe god, jeg pleier å beskrive følelsen av å legge seg i senga og under dyna som å krype inn i en sky. ( som du forestiller deg det vil være, ikke slik det virkelig ville ha hvert)

Jeg var hjemme og helt trygg, det var nesten så jeg ikke trodde det når jeg åpnet øynene (har drømt om å være hjemme i flere netter)

Vedsiden av meg lå sirius og sov, og det tok ikke mange sekundene fra jeg våknet til luna også var på plass.

Det skal virkelig ikke mye til for å gjøre meg lykkelig.

pakke i posten, men bare en?

Nå skal jeg innrømme at det har kommet tre pakker i posten til meg mens jeg var borte, noe sminke jeg hadde kjøpt og en bok jeg hadde vunnet, men begge disse hadde jeg fått av familien min. det var egentlig litt skuffende og bare finne en pakke når jeg kom hjem (jeg venter på flere, men tror nok ikke de kommer før til uka)

Luna var som vanlig interessert i pakken og denne gangen var det frokostblanding fra likenshare, har ventet på den en stund.

Siden jeg ikke spiser frokost får jeg prøve den ut til lunsj ps: har ikke hvert i posten i dag, kanskje noe spennende der nede nå!!!

home sweet home

Forestill deg en leilighet som har stått to i en måned om vinteren, ja det er kaldt her, herlig kaldt.

Når jeg åpnet døra inn til leiligheten sto Sirius å ventet på meg, men da han så mamma og tanta mi klatret han opp og gjemte seg ( han har fått nok av reisebur nå)

Men han kom ned når de gikk og fulgte spent med mens jeg satte opp datamaskinen min, så fort den var på var han rolig og løp rundt med spørsmålstegn hale som rykket intenst, med andre ord en stk lykkelig katt.

Han var med på å pakke ut det lille jeg pakket ut og når jeg satte meg ved datamaskinen for å slappe av regner jeg med at han har hvert i alle poser og kofferter og inspisert, jeg vet han har hvert innom de her på rommet i hvert fall. Tilslutt kom han og la seg på plassen sin foran skjermen og koste med meg.

Det er så utrolig godt å høre malingen dems, men også å varme hendene mine på dem. Nå har ovnene stått på i over tre timer og vi har nådd 17 grader?

Jeg har ikke veldig lyst til å innrømme at det er sengetid, men jeg har surret så med døgnrytmen min inne på avdelingen at jeg tror det vil være godt for meg å få kontroll igjen.

Gleder meg utrolig til senga? gode myke senga.


det viktigste først

Når jeg kom hjem og mamma og tanta mi hadde hjulpet meg inn med alle tingene mine, minnet de meg på at jeg ikke behøvde å pakke ut alt på en gang, ikke overdriv, ta det viktigste først.

Så det første jeg gjorde var å kose med kattene mine, sette opp pc`n , sette maten inn i kjøleskapet og lage meg dipp miks.

Den siste timen har jeg kost meg med snaks og modern family og begge kattene har hvert og kost.

Blir nok en del jobb i morgen?

pakke kaos ut

Når man skal pakke for å dra et sted er den største utfordringen å bestemme seg for hva man vil ha med seg. Når man bakker for å reise hjem er det to store utfordringer, å få plass til alle sakene og det og ikke glemme noe.

Heldigvis har jeg noen timer på meg, men igjen gjør dette at ikke alt skal pakkes på en gang. Datamaskinen får jeg ikke pakket ned før mamma kommer med eskene og noen perle ting lar jeg stå oppe.

Den største utfordringen blir nok uansett å krype rundt på gulvet for å få tak i alle laderne som er plassert i uttak over hele rommet. Under senger og rundt stoler, det er ikke så praktisk lagt opp her.

Gleder meg veldig til å komme hjem igjen

dagens sang 19.03.13 mine disney favoritter - Little April shower

18.03.13 Pink Elephants on Parade

17.03.13 The Ballad of Davy Crockett

16.03.13 you've got a friend in me

15.03.13 it's a small world after all

14.03.13 Age of not believing

13.03.13 A Whale of A Tale

12.03.13 Ugly Bug Ball

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

 

bingokveld/ flere premier

3 bingo på rad, jeg hadde bare lyst å krype under sofaen og gjemme meg. først en rad, og så to rader, og selvfølgelig fullt brett.

Første hovedpremie gikk til meg, en bok om sopper?

Jeg byttet brett og klarte selvfølgelig å få fullt brett igjen, BINGO? vel egentlig sukket jeg det vel mest ut. Men nok en gang var det en som fikk bingo samtidig med meg, og nok en gang ville de at vi skulle dele premien, ikke få hver vår som ellers ville ha hvert naturlig.

Men i dag satte jeg foten ned, det er ikke så viktig for meg å få alle fire påskeeggene, men hvorfor skal alltid jeg måtte dele når de andre slipper? Greit så vant jeg mye, men det burde da være samme regler for alle?

Jeg hadde hvert litt lei meg før bingoen startet, men etter var jeg bare knust. Det å føle at folk mistenker deg for å manipulere spillet er ganske ekkelt.  Så mest av alt ønsker jeg å bare levere tilbake alle premiene jeg har vunnet her, men jeg gjør det ikke, for de fortjener det ikke.

dagens premier:
siste kvelden på avdelingen

Det er egentlig litt rart å tenke på at dette blir siste kvelden på avdelingen. I kveld skal jeg male en katt og spille bingo, uten om dette er det ikke så mye planer. Litt redd for natta og nattevakten igjen, men den tid den sorg.

Hvis ting går som planlagt bruker jeg morgendagen på å pakke og så blir jeg hentet på ettermiddagen.

Det skal bli veldig godt å komme seg hjem til kattene og rutinene mine.

du er SÅ trygg her

Jeg vet jeg jobber som vakt på en avdeling med folk som har anfall, jeg vet også hva epilepsi er, tror jeg.

Om du er bevistløs hører du ikke at jeg skriker i øret ditt, så da kan det jo ikke skade at jeg gjør det. Hjernen vil da ikke merke lydbølgene og det kan sikkert ikke ta og irritere trommehinnene.  Men om du hører meg og får vondt av ropingen min, ja da har du ikke anfall.

Om du hører har du ikke anfall, vel ikke et ordentlig anfall, det er ikke noe å bry seg om i hvert fall.  

Ja og om du klarer å svare tilbake er du helt frisk.

Takk, dette er holdningen til henne som skal passe på meg i natt. Dette er holdningen til en av 2 vakter som skal passe på en avdeling hvor halvparten av de som er innlagt har disse anfallene som ikke er å bry seg om.

Hun klarte å friskmelde meg i løpet av noen sekunder, i mot alle andre leger og sykepleiere sine meninger.

Får jeg anfall i natt vil hun torturere meg, både med lyd og bevegelser, jeg så henne gjøre det mot en annen (som faktisk var bevistløs)

Jeg har låst døra, men det gir lite trygghet siden de har nøkler.

Mest av alt skulle jeg ønske jeg kunne ha sittet oppe i hele natt, men jeg hadde allerede tatt medisinene mine da jeg først var vitne og så havnet i den opplysningsrike diskusjonen på 30 sekunder.

Sov godt, drøm søtt og håp at monsteret ikke får tak i deg.

dagens sang 18.03.13 mine disney favoritter - Pink Elephants on Parade

17.03.13 The Ballad of Davy Crockett

16.03.13 you've got a friend in me

15.03.13 it's a small world after all

14.03.13 Age of not believing

13.03.13 A Whale of A Tale

12.03.13 Ugly Bug Ball

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

dagens sang 17.03.13 mine disney favoritter - The Ballad of Davy Crockett

16.03.13 you've got a friend in me

15.03.13 it's a small world after all

14.03.13 Age of not believing

13.03.13 A Whale of A Tale

12.03.13 Ugly Bug Ball

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

Hey! kjøkkenet på rikshospitalet, skjerp dere?

Meny er tydeligvis en antydning til hva man kanskje får å spise. Hovedrettene har hvert riktige, men om du har allergier får du venne deg til å spise kjøttboller og pølser 3-4 dager i uka, om du er så heldig å få mat i det hele tatt da.

En helg var vi 3 stykker som tydeligvis skulle dele en liten kyllingbit til første måltid, og den samme kyllingbiten skulle være til 2 måltider til for en av oss. Ikke akkurat fare for overspising nei.

Deserter er noe som muntrer opp en sykehusdag, og på menyen får vi en annen hver dag. Men om vi får noe, kan du i hvert fall ikke regne med at det er det som står. Du blir litt skuffet når du gledet deg til sjokolade pudding og får sitron fromasj.

I går hadde vi forresten det samme problemet igjen, glemt maten til de som hadde allergi, og vi fikk ikke desserten vi var lovet.

Men i dag fikk jeg nok, når sykepleieren kommer ut og sier hver forsiktig med hvor mye mat dere tar, dette er alt vi har og det kommer flere som skal spise senere.

Hallo? Kan dere ikke sende nok mat? Er det meningen at vi må spare på maten vi får? Når en rundt bordet som har spist 4 kjøttbiter lurer på om det er frekt av henne og ta en bit til siden hun er så sulten sier jeg at hun bare burde spise.

Hun tok en kjøttbit til og med dårlig samvittighet to deserter, for når vi først får dem får vi mye.( og hun var fortsatt sulten)

bok: The twelve - justin cronin

 

.The Twelve Cronin.jpg

Oppfølgeren til the passage

Jeg gledet meg til å lese videre om amy, peter og resten av gjengen som vandret på tvers av usa 100 år etter at verden hadde «gått under».  Men siden det ble tatt med en del flere halv monstre i denne boka, måtte vi nok en gang igjennom 20 kapitler med at verden gikk under. Og den delen kan jeg trygt si at jeg var lei av, vi hadde forstått det nå. Det var dramatisk og forferdelig om menneskene var verre enn monstrene.

Men etter hvert kom boka inn i sporene til forgjengeren igjen og jeg kunne glede meg over jakten på de 12 monstrene. Spent var jeg, og veldig skuffet når jeg forsto i hvilken retning historien gikk. Jeg måtte påpeke til noen at jeg trodde det skulle komme flere bøker, men de kunne da ikke ta livet av alle monstrene i denne boka da?

Vel jeg hadde rett, det kommer en bok til, jeg gjetter den vil hete zero.

Men jeg er usikker på om jeg kommer til å lese den eller ikke, jeg ble ganske lei i løpet av denne boka.

test av roots hår behandling fra lush

jeg burde ikke sammenligne balsamer med american cream, når man elsker et produkt så mye skal det så veldig mye til for at det skal nå opp. Men innimellom snubler jeg over produkter som kan tåle denne sammenligningen, denne gang var det roots.

Den ga ikke håret helt den samme fyldigheten og lettheten jeg er vant til, men med bare minimal bruk ga den litt fylde og fint hår. Prøven varte faktisk til hele tre vask og jeg ga bort den andre jeg hadde fått til en venninne.

Hadde jeg ikke allerede falt for american cream kunne dette fort blitt en favoritt, her er det bare snakk om hva man liker best.

Anbefales.

169 kr

Roots hårbehanling

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Om stråene på toppen er skrinne, likevel skal du skinne. Fortvil ikke, vi har den perfekte behandlingen til tynt og fint hår. Dette er kort sagt veien til flott hår. Tynt hår må tas godt vare på. Denne hårbehandlingen er fullpakket av ingredienser for å revitalisere håret fra rot til tupp.
225g


Fresh Mint Infusion, Water, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Citric Acid, Propylene Glycol, Honey, Peppermint Oil, Sweet Orange Oil, Spearmint Oil, Grapefruit Oil, Nettle Absolute, Neroli Oil, Organic Extra Virgin Olive Oil, *Limonene, *Linalool, *Citral, Perfume, Methylparaben, Propylparaben *occurs naturally in essential oils
Vegetarisk


slapp ikke unna i dag heller

Jeg har sagt det før og jeg fortsetter å si det, jeg hater å starte dagen med anfall.

Første gang jeg våknet i dag gikk jeg på toalettet og hodepinen kom som et lyn nedslag, stille sier jeg til meg selv, hint tatt, jeg går og legger meg igjen.

Neste gang jeg våkner, vil bare ikke kroppen min høre på meg. Kjenner du ikke hvor slitene vi er sier musklene og minner meg om sjansen for å gå rett i gulvet om jeg prøver å legge vekta mi på bena. Jeg blir liggende og det tar ikke lang tid før hele kroppen rister ukontrollert, det varer bare i noen sekunder og jeg ligger sjokkert tilbake, jeg pleier å være forberedt på dem.

Men jeg trenger ikke mer overtalelse og kryper sammen i senga for å sove videre, men krampene er ikke ferdig med meg enda og nok en gang blir jeg overasket når de kommer, jeg prøver å dra i snoren for å kalle på sykepleierne, ikke fordi de kan gjøre så mye, mest for å få det dokumentert, men jeg når akkurat ikke tråden. Må vente til det verste er over før jeg klarer å forandre kroppsstilling så jeg når tråden.

Nå sitter jeg oppe og har fått i meg litt næring, anfallet ligger og truer i bakgrunnen og krampene dukker plutselig opp. Smerter er en selvfølge?

dagens sang 16.03.13 mine disney favoritter - you've got a friend in me

føler du deg truffet, ja da er du nok en av dem jeg tenker på når jeg hører på sangen.

 

15.03.13 it's a small world after all

14.03.13 Age of not believing

13.03.13 A Whale of A Tale

12.03.13 Ugly Bug Ball

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

1 år, 2 mnd klarte jeg uten å få kraftig anfall...

...så kom jeg hit.

 

Jeg har vist at jeg har hvert veldig dårlig i noen dager og jeg har virkelig prøvd å slappe av og ta kontrollen tilbake for å stoppe det jeg trodde holdt på å skje. Men enten var det for sent, ellers er det litt grunnet motarbeidelsen jeg har opplevd.

De mener ikke å gjøre meg dårlig, de forstår bare ikke alvoret når jeg sier at de ikke må vekke meg.

Smertene i går kveld var utrolige, det føltes som om jeg ble banket opp fra innsiden. Innimellom gikk det smerter som knivstikk igjennom enkelte muskler i tillegg og jeg virkelig hadde det ikke bra. Men grunnet alt som skjedde utover natten lot jeg ting være, jeg hadde vurdert å dra i tråden og si i fra noen ganger før jeg fant ut om dramaet og jeg er veldig glad jeg ikke gjorde det, jeg sa hele tiden at jeg ventet til anfallet var et faktum og ikke bare enkelte kramper.

Helt utmattet har jeg byttet på å sove og ligge i kramper hele natta, jeg har ikke orket å gå opp på toalettet eller drikke noe, det var forferdelig.

Klokken 09.45 kommer en sykepleier og vekker meg og jeg blir rasende. Jeg halter meg ut i gangen for å gå på toalettet og så inn på kontoret dems for å kjefte på dem. Det er lørdag, hvorfor plager dere meg i dag?

Så gikk jeg å la meg igjen og sovnet som en stein.

Neste gang det banket på døra mi var det venninna mi og jeg måtte opp å låse opp døra slik at hun kunne komme inn. Det var middag og hun lurte på om jeg kom ut og spiste, hun innrømmet at sykepleierne ikke hadde turt å vekke meg en gang til så de lot henne vekke meg i stedet. Selvfølgelig blir jeg ikke sint på venninna mi, men hun jobber ikke her og kan ikke tenke over helsa mi hele tiden.

Jeg har sagt i fra til sykepleierne om hvor viktig det er for meg å sove ut om jeg ikke står opp, de tror bare ikke på meg. Her er de fast bestemt på at anfallene kommer av feil pusting og ikke at kroppen er sliten.

Jeg rakk å ta kanel og smør på grøten før anfallet kom, jeg viste ikke at det kom til å bli så kraftig, men jeg vet faren over å falle så jeg kastet meg ned på sofaen i stua så fort jeg kjente det kom. Der satt de å pratet om pusting mens jeg ble torturert av muskler som strekker seg og hopper i alle unaturlige retninger, da jeg endelig tok mot til meg for å sette meg opp til å spise spurte de hva jeg følte når krampene var i ryggen, jeg himlet med øynene og sa smerte.

Maten var en utfordring og jeg angret veldig på det lille jeg fikk i meg, det er mange muskler i magen og de gjør meg ikke så kvalm når jeg ikke har noe i den. Men jeg klarte å få i meg litt ved å bytte på hvilken arm jeg brukte etter hvor krampene var. Så fort maten var ferdig gikk jeg å la meg igjen. Her opplevde jeg noe nytt og som jeg alltid har fryktet, følelsen av at øyet hoppet ut. Det var ikke mange små kramper i øynene som jeg er vant til, men en kraftig krampe i høyre øye som ga et trykk som virkelig kjentes.

Enda noen timer med blandet kramper og søvn før jeg sto opp 17.00. fortsatt vondt og litt svimmel, men bedre.

dramatisk natt her på sse

Skrekken over musa som hadde sniket seg inn i avdelingen vår, var tydeligvis ikke den eneste dramatiske opplevelsen for oss her på solbergtoppen.

Jeg hadde tatt medisinene mine og spilt harvest moon på senga, da medisinen nesten hadde slått meg helt ut gikk jeg en tur på toalettet og på vei tilbake til rommet ble jeg møtt av venninnen min som fortalte meg at noe hadde skjedd i stua og at jeg burde holde meg unna om jeg blir stresset av slikt.

Når du hører at en venn har fått hjertestans, ja da går du ikke å legger deg igjen. Nå er jeg faktisk stikk motsatt enn hysterisk i slike situasjoner. Jeg blir veldig klar i hodet og rolig og jeg ble med de andre ut i den første stua og satt der og ventet på å høre hvordan ting gikk. Ambulanse personell var allerede på plass.

Jeg viste jeg var veldig dårlig, men valgte å holde det for meg selv siden det bare er to nattvakter på jobb og de var opptatt. De satt og pratet med oss litt etter at vennen vår var blitt kjørt bort, han hadde puls og pustet men ikke ved bevissthet. Han hadde anfall som varte i 90 minutter.

Men tingene de sier for å roe oss ned, får meg til å bli skremt, vet de så lite eller prøver de å gi oss rare forklaringer for å roe oss ned?

Men tilslutt slo medisinene meg ut og venninna mi fulgte meg tilbake til rommet så jeg ikke skulle sovne og falle om på veien.

Heldigvis gikk alt bra og vennen vår er tilbake i dag. Ha fikk en stor klem fra meg når jeg så han.

har vi mus?

På døra inn til hoved kjøkkenet her på avdelingen henger det en lapp:Men jeg brydde meg rent lite om lappen da jeg lette, først igjennom spiserommet og så 2 kjøkken etter musa noen så løpe inn. Hvis mus kan gå inn, kan vel jeg følge etter? Er ikke mindre hygienisk?

Jeg fant forresten ikke musa, men jeg lette bare overfladisk. Etter denne hendelsen i går kveld har det hvert litt uro og redsler for mus i senga, men jeg er ikke redd for dem.

dagens sang 15.03.13 mine disney favoritter - it's a small world after all

 

14.03.13 Age of not believing

13.03.13 A Whale of A Tale

12.03.13 Ugly Bug Ball

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

inkluderende ikke ekskluderende

Vi har bingo på avdelingen en gang i uka, denne uka ble det utsatt til torsdag grunnet en del småting. Egentlig er det ment at bingoen bare skal være for de på avdelingen, men jeg føler at når det først sitter en som er på besøk der i stu burde de få være med også. Jo flere som spiller jo mer moro?

Jeg kan forstå at det blir et problem om ryktet går rundt på sykehuset at hvis du kommer opp på avdelingen vår på tirsdager klokken 20.00 er det gratis bingo med fine premier.  Men når jeg styrer bingoen og det sitter en enkelt person i stua og bare ser på, ja da inviterer jeg dem til å være med.

Jeg er egentlig veldig inkluderende, jeg liker å dele alt, opplevelser og moro er ingen unntak.

bingo kveld igjen, vant igjen!!!

Noen ganger er det morsomt å vinne, men andre ganger blir det bare flaut fordi du vinner for mye. Typisk deg vil familien min si?

Vi hadde fire runder med bingo i kveld, premier på en rad, to rader og fullt brett.

Jeg ga bort den første premien jeg vant, en pose med banan sjokolade. Når både jeg og sandra fikk fullt brett samtidig, delte vi hovedpremien som var en stor pakke kvikk lunsj og bassett`S pose.

hadde bare 4 bingo... den siste runden var det jeg som leste opp tallene.

totoro notatblokk (siste prosjekt fra aktivitetshuset)

Da har det skjedd, det som vi gruet oss til. Aktivitetshuset er stengt for påsken. Selv om det blir trist med en hel uke uten denne distraksjonen, unner jeg selvfølgelig lederen en kjempe fin påskeferie.

Jeg var ikke i form til å gå ned i dag så Sandra tok med seg tingene mine opp igjen, det siste prosjektet jeg jobbet med der var en notatblokk. Jeg malte totoro motiv på den og den er IKKE til salgs.


 

dagens sang 14.03.13 mine disney favoritter - Age of not believing

13.03.13 A Whale of A Tale

12.03.13 Ugly Bug Ball

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

spontan handletur

Eller halv spontan, vi hadde jo pratet om muligheten litt tidligere på dagen. Sandra og moren skulle reise ned til senteret og jeg fikk være med. Det ble 90% panduro og løpe igjennom de andre butikkene. Jeg vet ikke hvorfor men det virker som om vi alltid må stresse på slutten av handleturen. Man burde ikke ha planer etter man har hvert å handlet eller planlegge å bli hentet, for handling tar den tiden det tar.

Jeg fikk kjøpt meg sokker og noen hårbånd jeg skal bruke til smykkene mine på H&M og masse morsomt på panduro.


dagens sang 13.03.13 mine disney favoritter - A Whale of A Tale

 

12.03.13 Ugly Bug Ball

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

når virkeligheten invaderer drømmene

jeg skrev om handleturen på mandag, turen på Sandvika senter som rystet meg og brøt meg sammen. Møtet med mennesker kan være veldig hardt når du er vant til å leve i din egen verden, og slike hendelser får meg ikke til å ønske meg noe mer ut.

Det tok noen dager før raseriet ga seg, og enda er jeg så oppspilt at jeg gruer meg til å legge meg. Men ved å legge seg så sent at jeg nesten bare besvimer har egentlig bare forskjøvet problemet og følelsene inn i drømmene mine, så nå kan jeg ikke lukke øynene uten å møte på urimelige og vanskelige fremmede mennesker som oppfører seg som kontrollerende idioter eller som bare gir faen i orden og regler.

Likhet i drømmene er at de undertrykker meg og selv om jeg bryter fullstendig sammen og har det kjempe vondt, er det ingenting jeg kan gjøre.

For det er somregel slik når du møter verden, det er lite du kan gjøre. Du kan selvfølgelig finne en høyere sjef og klage, men dette gir sjeldent resultater på «småting».  Jeg kan selvfølgelig klikke og bli en farlig gal jente, jeg ville blitt lagt merke til og saken min ville bli hørt, men slik er jeg bare ikke. Jeg tror ikke på å overføre min smerte over på andre, selv om det kan være hardt innimellom.

Håper i hvert fall at dette vil gi seg snart, men neste gang jeg er på Sandvika storsenter skal jeg holde meg i et hjørne slik at jeg ikke trenger den elektriske stolen.

sen kveld

Det ble en sen kveld i går, og den ble avsluttet brått da jeg så på klokka og så hvor mye den var. Da var det bare å løpe inn på rommet og ta medisinene sine og de siste innleggene for kvelden måtte bare vente.

Så det ble ikke noen dagens sang i går, skal se om jeg rekker å legge ut en nå på morgningen før folk drar tak i meg.

Mesteparten av kvelden gikk til å spille simcity, endelig kom jeg inn. Høre på lydbok og sortere perler.

Starter å merke søvnmangelen, har startet å gå på dørkarmer, men er ikke så ille enda. Jeg skal overleve dagen i dag og så kan jeg sove over fredagen.

pentagram skrin og kortholder

Da var skrinet endelig helt ferdig og tørket nok til at jeg kunne ta det med meg opp på rommet.

det ligger blanke ark i holderen nå, men tenkt å bruke den til visitkort.
 

dagens sang 12.03.13 mine disney favoritter - Ugly Bug Ball

det var mange versjoner der ute, av de jeg fant likte jeg denne best ( den lignet mest på den jeg har på min cd)

11.03.13 cruella de vil

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

armbånd til sandra

I tilfelle du skulle lure på hvor jeg la det ut J

Dette armbåndet har jeg jobbet med i hele kveld og er første prosjekt jeg fullfører med Flat Even Count Peyote Stitch.


dagens sang 11.03.13 mine disney favoritter -cruella de vil

bedre sent enn aldri - denne elsker jeg

 

10.03.13 Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

perle innkjøp

det er ikke å se bort i fra, hoved fokuset på handleturen i går var perlearbeid.

Vi var selvfølgelig innom andre butikker også, og avsluttet med ultra, men gidder ikke å legge ut bilder av matvarene mine.

søstrene grene

mørk sjokolade riskjeks

glassperler,hårnåler og elastisk snor.

på den ene blomsterbutikken fant jeg disse sommerfuglene
dramatisk slutt på dagen

Det ble en dramatisk slutt på dagen i går, i tilfelle dere ikke fikk med dere de siste blogginnleggene mine.

Jeg skal ikke gå inn på alt som skjedde, men det endte med kveldsmat sammen med Sandra som prøvde å roe meg ned, før jeg tok en stesolid og sluknet.

Ingen spilling, ingen dagens sang og ingen deling av hva jeg kjøpte på senteret. Det er egentlig ikke så farlig, for da kan jeg jo gjøre det i dag i stedet.

Jeg har sovet lenge i dag for å få ut virkningen av medisinene, men dette har hvert lettere sagt en gjort når jeg har hatt folk løpende inn og ut soveroms døra mi siden 08.00, skulle tro de leste rapporten og viktig informasjon når de ble kontaktpersonen til noen, men nei da, slike ting er vist ikke viktig her.

en ødelagt handletur

Ingenting ødelegger en handletur så mye som egoistiske mennesker, vel uten om kasser som velger akkurat nå til å vise et nytt problem som ikke bare er vanskelig å fikse, men som alle andre ansatte også må få komme og se.

Selvfølgelig skjer dette mens en sint sykepleier ringer og lurer på hvorfor vi ikke er på plass til å bli plukket opp.

Nå skal jeg krype ned i senga og gråte og gråte, og kanskje jeg legger ut bilder av det jeg har kjøpt senere.

nå husker jeg hvorfor jeg hater mennesker....

Hvordan går det Ann å være så selvopptatt og egoistiske, jo det er lett de er mennesker, de er skapt slik.

18 minutter satt jeg i den elektriske rullestolen/ handlevognen og ventet på en tom heis. En heis som ikke var full av mennesker fra parkeringsplanet nedenfor som ikke gadd å gå de tre meterne bort til rullebåndet.

Det er snakk om over 10 heiser som passerte meg, alle med minst fem personer i og ikke en eneste viste tegn til å ville gå ut slik at jeg fikk plass.

Jeg er så sint og lei meg at jeg er redd for å miste kontroll.

Det finnes ikke noe på jord jeg hater mer enn mennesker ( i flertall ikke enkeltpersoner) 

mandag morgen igjen

Mandag morgen og stresset starter igjen, det starter med møte klokken 09.00.

Aktivitetshuset er egentlig ikke stress og er åpent fra 09.30 til 11.30 og 12.30 til 14. 50, det eneste styret med det er bakken du må gå opp og ned for å komme dit.

Vanligvis er ikke aktivitetshuset åpent på mandager, men siden hun som driver det reiser på påskeferie på torsdag fikk vi flyttet fredagen til mandag.

Klokken 15.00 er det middag og 16.00 møte igjen..

16.30 er dagens høydepunkt for da blir vi hentet og kjørt ned til Sandvika storsenter, her får vi to timer på oss til å handle og ha det gøy (selvfølgelig kan vi bli lengre, men da må vi stå for transport tilbake selv)

Dagene på et sykehus er veldig forutsigbare, med unntak om legetimer og undersøkelser, de dukker bare plutselig opp.

dagens sang 10.03.13 mine disney favoritter - Winnie the Pooh

09.03.13 Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

hvile dag

Aldri før har søndag fungert som hviledag for meg, men her er det absolutt nødvendig. Endelig en dag hvor jeg kan få ro og fred, kan holde på med det jeg vil og ingen som skal forstyrre meg.

Jeg har brukt dagen til å høre på lydbok og lage smykker, og spille Sims 3 og høre på musikk.

Men nå slutter denne herlige dagen for meg og i morgen er det opp til hverdagsmaset her på avdelingen.

Ps: endelig løst problemet med nål- tråd- perler (ting som ikke vil passe sammen)
dagens sang 09.03.13 mine disney favoritter - Let's get together

08.03.13 Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

 

 

post for en uke

Det er bare å innrømme at det ikke kommer så mye post til meg, men i løpet av uken har jeg klart å få en regning, opera billetter og Sims 3 spill. Det var de to siste jeg bare måtte hjem å hente.
handletur i oslo

jeg klarte å komme meg inn til oslo ( takk til familien min som lot meg sitte på)

men selvfølgelig er det slik at butikkene ikke har det du leter etter... fikk uansett kjøpt noen småting.

 

ehh, disse skulle bli hjemme og ligge å vente på påsken, tror ikke de kan leve like lenge her.

TGR


Panduro
besøk av familie

I dag kom pappa, stemor og lillesøster på besøk til meg her på avdelingen. Etter en rask omvisning tok vi en gåtur i nærområdet fordi de hadde med seg hunden dems Annie, og den får ikke lov til å være her inne.

Når det var på tide at de skulle dra fikk jeg den geniale ideen om å haike med dem inn til Oslo, så jeg fikk også en uplanlagt tur hjem.
hei, unnskyld for at jeg vekker deg, jeg er nattevakten, sov godt videre.

Noen ganger driver folk sin idioti nesten til vanvidd, skulle tro at å tenke var for noen få.

Det er ikke akkurat ukjent at jeg legger meg klokken 19.00 (20.00 på tirsdager og helgene), dette er ikke fordi jeg har stort ønske om å legge meg så tidlig, men fordi de vil ha meg opp så tidlig på morgningen og jeg trenger minst 12 timer søvn.

Men her på stedet er det opplysningsplikt (kan vel egentlig ikke kalle det noe annet) så jeg informerer om at jeg legger meg hver kveld etter at jeg har tatt medisinene mine.

Jeg steller meg og legger meg i sengen for å roe meg ned og la medisinene virke, det tar opp til to timer fra jeg tok den og derfor ligger jeg å spiller harvest moon på senga. Jeg kan ikke spise, gire meg opp eller gjøre fysisk krevende ting, da vil medisinen slutte å virke.

I går kveld var jeg oppe på toalettet og hadde akkurat lagt meg ned i senga og falt nesten rett i søvn, du behøver ikke å være særlig våken for å gå på toalettet. Men nattevakten hadde ikke sett dette..
hun kom og banket på døra mi og prøvde å åpne den og bråvekket meg.

For det første, du banker ikke på en dør for å så brå åpne den, du venter på svar? Vel døra mi var låst så hun kom ikke inn. Men siden jeg ikke har opplevd noe lignende her, hoppet jeg ut av senga og løp for å åpne døra, det måtte jo være en grunn til oppførselen (hun hadde nå klart å banke på døra enda en gang)

Sint er nok en mild beskrivelse av det jeg følte da jeg åpnet døra og hun strakk frem hånden for å hilse på meg, jeg er nattevakt i kveld og ville si hei, lei for at jeg vekket deg, du ser trøtt ut.
når jeg tok opp at det var direkte slemt å vekke folk for å hilse på dem når du er nattevakt, sa hun at de måtte hilse på alle. Jeg har nå hvert her i to uker og hun er den eneste nattevakten jeg har hilst på og den andre jeg har møtt (var på kontoret med litt informasjon en natt jeg ikke fikk sove)

Jeg sovnet ved 12 tiden i natt, og kan trygt si at jeg både er sliten og sint i dag.

dagens sang 08.03.13 mine disney favoritter - Are We Dancing

Mary Poppins

07.03.13 Chim Chim Cheree

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

 

 

koselig besøk hos venninne

i dag var jeg på et koselig besøk hos Helen, hun hadde forberedt fruktsalat og andre typer snaks.  Det var så mye at jeg ikke hadde mulighet til å putte alt i meg, men jeg tok noen bilder.

Vi hadde en koselig time hvor vi satt og pratet, men så måtte jeg gå igjen. Jeg har ikke så mye krefter så jeg måtte tilbake til avdelingen.


black out

I dag satt jeg på aktivitets senteret og jobba med perlene mine, jeg hadde akkurat slått av lydboka for å prate med hun som driver det. Plutselig spør hun meg og jeg hadde black out? Har jeg det svarte jeg og skvatt til.

Dette er første gang jeg har hatt vitne til disse episodene, og har fått bekreftet det. Det er bare et sekund eller to og jeg forsvinner helt. Jeg faller ikke eller noe slik, men jeg blir vist matt i øynene.

Jeg har jo hatt sterke mistanker om slike episoder, men aldri før hatt noen som kan bekrefte det, og jeg husker det jo ikke selv, bare lagt merke til at det mangler litt i lydbøker eller filmer, som dukker opp neste gang.

evig optimist/pessimist/realist

Forvirrer overskriften deg, vel slik er livet, vanskelig å sette inn i et mønster. Først vil jeg klarere, jeg er en realist. Jeg sitter ikke og funderer på om glasset er halvtomt eller halvfullt, jeg enten drikker det opp/ heller det ut eller fyller på. Problemet løst.

Men mange leser mine realistiske tanker som pessimisme, for jeg går ikke rundt og tror at jeg vinner i lotto. Jeg tror karusellen kommer til å falle ned en gang og jeg er ganske sikker på at elektrikeren ikke dukker opp.

Jeg kan fantasere om hva jeg kan gjøre med pengene om jeg vinner i lotto, men realistisk er det ikke, og om jeg vinner vil jeg heller bli positivt overasket enn kjempe skuffet hver lørdag.

Jeg kjører karuseller, for selv om jeg vet at ulykker skjer og om noe holdes i gang lenge nok vil det nesten sikkert skje, er oddsen for at det skal skje mens jeg sitter i karusellen utrolig liten. Selvfølgelig kan det være greit å se Ann fakta om tivoli og slik, men det er et matematisk stykke og man velger om man vil ta sjansen eller ikke.

Og elektrikeren dukker ikke opp 90% av gangene, men kommer dagen etterpå i stedet.

Men igjen er det mange som ser på meg som utrolig positiv, rett og slett fordi jeg er flink til å finne gode ting gjemt bak pessimismen.

Regner det får blomstene vann og de blir fine for oss

Må du avbryte noe du koser deg med grunnet lunsj, så får du bare mer styrke til å jobbe med det senere.

Har du vond betyr det at du er i live (denne tankegangen hjelper ikke alltid, men innimellom)

Den som intet deltar, intet vinner

Osv?

Jeg er realistisk, men kan virke evig optimistisk/ pessimistisk etter hvordan du ser på det. for alle ting har minst to sider.

the heat is on

Siden jeg kom hit på sse har jeg hvert plaget av at jeg er så ekstremt varm. Det er ikke feber, men på det verste blir huden rød og jeg ønsker å klatre ut av vinduet og legge meg ned i snøen for å kjøle meg ned.

Med vinduet fullt oppe og ved å redusere noen vinterlag med klær har det gått greit, men jeg sliter med å sove.

Dette er ikke et tegn på sykdom eller noe annet rart, det er slik jeg var før jeg ble dårlig, en vandrende varmeovn.

Selvfølgelig litt godt å få varmen sin tilbake, jeg har jo sittet å hakket tenner de siste to årene, men det tar en del tilpasning. 

dagens sang 07.03.13 mine disney favoritter - Chim Chim Cheree

 

06.03.13 A Spoonful of Sugar

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

 

 

sims 3/ sim city

Det er tungt å si det, men på denne store dagen for Sims fan, har jeg ikke fått spilt noe. Det nye Sims 3 universitets pakken ligger hjemme. Den kom i posten i dag og jeg har ingen muligheter for å plukke den opp med det første.

Men jeg var klar over denne problemstillingen og for å trøste meg selv, hadde jeg forhåndsbestilt simcity på orgin. Men som veldig mange andre som har prøvd å spille i dag, har dette vist seg å være umulig.

Ønsk meg bedre lykke i morgen?


besøk

I dag fikk jeg besøk av venninnen min Helen, det er tydeligvis lettere sagt en gjort å finne frem til solbergtoppen, men grunnet erfaringer tidligere på dagen, satt jeg rolig og perlet istedenfor å stresse meg for mye opp.

Men etter en veldig lang gåtur på området fant hun frem og det var et koselig besøk, hun hadde med seg en liten «godtepose» til meg, noe som alltids muntrer opp et sykehus opphold.

Etter en stund fulgte jeg og Sandra henne tilbake til bussen, slik at hun fikk lært seg den riktige veien. I morgen skal jeg til henne.
møte med citymaid

Da var prosessen med å bytte leverandør av bpa tjenesten i gang (brukerstyrt personlig assistent). De som har fulgt med på bloggen min har kanskje fått med seg at jeg har slitt veldig med de som har hvert hos meg til nå og jeg gleder meg til å bytte.

Det var en hyggelig dame som kom og pratet med meg i dag, og vi stjal pasient kjøkkenet som møterom.

Jeg fikk også med meg hvor vanskelig det var å finne frem til solbergtoppen, noe som kom godt med litt senere på dagen.

 

aktivitetshuset 07.03.13 - sse

Første runde på aktivitetshuset i dag fikk jeg ikke med meg fordi jeg hadde møte oppe på avdelingen, men etter lunsj var jeg på plass igjen.

Det første jeg gjorde var å lime pentagrammet på skrinet jeg har malt, men det ligger fortsatt der nede siden det trenger å tørke.

Etter dette satt jeg og lagde noen flere totoro anheng og helt til slutt startet jeg på et nytt perleprosjekt, en helt ny måte å perle på. Så man kan trygt si jeg fikk gjort litt.

Fikk ikke tatt noen bilder av prosjektene i dag, men det kommer en dag i morgen.

dagens sang 06.03.13 mine disney favoritter - A Spoonful of Sugar

 

05.03.13 Supercalifragilisticexpialidocious

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

 

kakeoveraskelse

I går, mens de fleste andre satt inne på møterommet og fikk opplæring, snek jeg meg inn på pasientkjøkkenet og lagde en kake.

Det var koselig å se at den forsvant fort etter kveldsmaten, fikk reddet en liten bit til meg selv også da.

Glad folk satt pris på den.
film: Beasts Of The Southern Wild

Jeg hadde virkelig gledet meg til å se denne filmen, og jeg ble veldig overasket over hvor lite jeg forsto filmen. Altså, jeg forsto hva dyrene var og hvordan tankegangen hennes var, men jeg forsto aldri hva filmen egentlig handlet om, det var bare som et lite glimt inn i et liv som startet og sluttet. Og kanskje dette var poenget, men jeg føler fort at historien mangler litt.

Men at det er en imponerende sterk jente som tenker langt over sin alder på mye, det var det ingen tvil om. Fortsatt imponerende, bare andelenes en det jeg er vant til.

 

vant opera biletter

det ser ut til at jeg skal på operan den 22.03.13 og se robbin hood. 

Etter middagen i dag fikk jeg mail fra REmember om at jeg hadde vunnet to biletter og at de ble sendt til meg i posten, hvem jeg skal ta med meg er fortsatt ukjent.

koselig med slike meldinger i mailen, og ikke bare spam.

om forestillingen:

Daniel oppdager plutselig at helten fra dataspillet Robin Hood står i rommet hans. Spillet som pappaen hans har laget, blir magisk når man trykker på en av tastene. Figurene i spillet blir virkelige, samtidig som Daniel og vennene hans blir trukket med inn i Robin Hoods eventyrverden. Her beveger vi oss inn og ut av en virtuell verden de fleste barn kjenner seg igjen i.

Robin Hood er noe så sjeldent som en samtidsopera skrevet for barn, og det på Hovedscenen! Den tyske komponisten Frank Schwemmer har laget en aktuell barneopera, full av fart og spenning. Forestillingen ble første gang produsert ved Komische Oper i Berlin, der den ble mottatt med jubel, og er flere sesonger blitt gjenopptatt på repertoaret. Dette er et av Nasjonaloperaens høydepunkt for barna denne sesongen, og i rollene møter vi både barn fra Barnekoret og voksne sangere fra Nasjonaloperaen.

Passer for barn fra 6 år, men er like gøy for voksne.

pnes undervisning/ jeg er nok ikke en foredragperson

Ja de kan lure på hvorfor jeg gjemmer meg på rommet hver gang det er undervisning her på avdelingen, men dagen i dag var et godt eksempel. Ikke trives jeg i et rom fullt av folk, ikke takler jeg «forelesere» som ikke har nok kunnskap om temaet, og hvis det skulle være tilfelle at jeg kan mer om temaet enn den som holder foredraget, ja da sliter jeg.

Jeg lærte ikke noe nytt i dag, vel uten om at jeg ble litt nervøs over å lære om overlegen her.

Men det var nok at jeg hadde fått utdelt feil papirer før foredraget som irriterte mest, men når hun står og sier til et rom med pnes pasienter at anfallene ikke er farlige, ja da kommer det på en nær 2. plass.  

Si til en som akkurat mistet familien sin i en bil ulykke grunnet et pnes anfall at de ikke er farlige, eller til en som akkurat har falt ned en trapp, eller kanskje den som svømte i et basseng da anfallet slo inn, ta det med ro, du har ikke epilepsi så det er ikke så farlig.

Det hun burde ha sakt var at pnes anfall ikke utsetter viktige kroppsfunksjoner for de samme farer som langvarige epilepsi anfall, og at det derfor er veldig liten fare for hjertesvikt.

Ellers er jo jeg kjent for irritasjon når logikken til folk ikke henger sammen (er mangelfull)

Hadde det ikke hvert for at jeg kom ganske langt på strikketøyet, hadde jeg sett på det som totalt bortkastet tid.

tirsdags bingo ( jeg vant)

i går kveld hadde vi nok en gang bingo på avdelingen, og denne gangen vant jeg hele to premier. Jeg må innrømme at stemningen denne gangen var helt forskjellig fra første gangen. Forrige tirsdag brukte vi 30 minutter pr runde og det var fylt med mye humor og jeg følte tallene ble lest opp veldig fort.

Denne gangen klarte vi alle 3 rundene på 40 minutter, spenningen var høy og innimellom var det så stille at du kunne høre en knappenål falle.

Men jeg koste meg og fikk premien jeg ønsket meg mest, pez. Premie to ble mint sjokolader.
dagens sang 05.03.13 mine disney favoritter - Supercalifragilisticexpialidocious

 

tod and copper ( to gode venner)

04.03.13 Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

 

dagens hobby prosjekt

I dag har jeg jobbet med et skrin på aktivitetshuset, tegnet og malt.

Siden jeg måtte vente litt med å lime pentagrammet på toppen, malte jeg også to gipsfigurer. Håper jeg får besøkt aktivitets huset i morgen og gjort det ferdig.

det er undersiden av skrinet som er avbildet, det ligger på tørk.

du må ikke, vi bare spør til du sier ja

Her på avdelingen trenger de ordenspersoner, pasienter som skal sørge for at det er ryddig i felles arealene, dekke på til måltider og minne folk på å rydde etter seg.

Det er greit at de vil ha hjelp til å holde orden, men det er ikke alle som kan ta på seg disse oppgavene grunnet forskjellige ting. Jeg sliter nok med kreftene mine som det er, jeg strekker meg så langt sosialt at jeg får mareritt om det.

Det er også ganske sykt å tro at i tillegg til det sosiale og de kravene jeg har på meg mens jeg er her, skal jeg klare å gjøre de tingene jeg får hjelp til hjemme når disse faktorene ikke er med på å slite meg ut.

Jeg har ikke problemer med å hjelpe til litt, men jeg gjør det når jeg orker og ser ting som må gjøre. Jeg er også flinkere til å hjelpe personer enn å løpe rundt å leke liksom politi. Alle i familien min vet at du ikke spør meg om å rydde etter maten, hvis ikke du ønsker alle tingene dine knust. De vet også at jeg hjelper til så fort jeg har krefter og balanse til det.

Men når man sitter i et lite møte og de ansatte spør ut om frivillige, og ingen melder seg frivillig, ja da hjelper det lite om hvor mye de har lovt deg at du ikke behøver og hvor frivillig det er. For mens stillheten dras ut begynner folk å kaste blikk og kommentarer, og gjett mot hvem?

Ja jeg har ikke vert ordensperson den ene uka jeg har hvert her, ikke har jeg planer om å bli det uten store forandringer i helsa heller, men det føles så vondt å få anklagelsene rettet mot seg. For det er jo bare å ta seg sammen og gjøre det? er det ikke slik med alt?

Ikke hjelper det når de ansatte prøver å delegere de friville oppgavene med å nevne folk til jobbene, du skal være sterk psykisk for å klare å stå imot og si nei foran alle sammen. Heldigvis er jeg sterk psykisk, men jeg føler jeg blir sintere og sintere for hver gang.

ikke mye søvn i natt

jeg tror ikke medisinene mine virket i natt, jeg våknet klokken 22, 23, 24 , 01 og  02 (ca klokkeslett) men så fikk jeg sove til 05. sovnet enda en gang og våknet i anfall, men vet ikke hvilket klokkeslett siden jeg ikke orket å sjekke.

Så var det å prøve å fungere en hel dag på lite krefter, hater å starte dagen med følelsen av at jeg vil gråte og krype inn i et hjørne, det er aldri et godt tegn.

dagens sang 04.03.13 mine disney favoritter - Best of Friends

Peter Pan

03.03.13 The Second Star to the Right

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

ut på handletur

Jeg fikk ikke besøkt så mange butikker på Sandvika storsenter i dag, jeg sto nemlig i kø på ultra.

Etter den første butikken måtte jeg bare innse at jeg var for dårlig og hentet meg en slik elektrisk handlevogn igjen, slik at jeg kunne kjøre til butikkene. Men som jeg har sagt før, så er ikke butikkene helt tilrettelagt disse stolene (eller noen stoler) så når jeg kom til kassen på ultra møtte jeg et stort problem. Det var to kasser oppe, den ene var delvis sperret av med handlekurver, den andre var det noen med tre handlevogner med mat. Dessverre måtte jeg bare stelle meg bak de med så mye og vente? og vente.

Men jeg fikk kjøpt meg brillerens som jeg desperat trengte og rakk akkurat å finne game butikken i det klokken gikk og handleturen var over?

Men jeg fikk kjøpt litt på søstrene grene før jeg ble dårlig?

matboksersøpplebøtte

riskjeks med mørk sjokolade

og gaver til bingo kvelden
middag, møte, sandvika storsenter

Det var egentlig resten av dagen min.

Vi får middag nå straks (om de klarer å servere den til riktig klokkeslett da) tror jeg leste noe om kjøttkaker eller kjøttboller, men er ikke helt sikker.

Klokken 16.00 har vi ettermiddagsmøte og 16.30 blir de som vil hentet og kjørt til Sandvika storsenter for handling i to timer. ( du kan bli lengere om du vil, men da er du selv ansvarlig for å komme deg tilbake)

Planer om panduro, ultra og andre ting jeg snubler over.

fikk premie - ga den bort vidre

Jeg var ganske spent på om jeg hadde vunnet bok en eller to av beautiful creature serien, jeg fikk jo bok to under premieren av filmen og ga den bort her på bloggen. I Helga mottok jeg endelig den andre boka jeg hadde vunnet og så til min glede at det var bok 1. morsomt å vite at jeg kunne ha hatt begge to. Siden jeg ikke orker å lese bøker for tiden, men må ta dem som lydbøker, passet det å gi dem bort.

Siden jeg nå er lagt inn på en avdeling, og at jeg sto og vurderte det dårlige bokutvalget her, var valget lett. Avdelingen som for en uke siden var å så filmen fikk boken.

Den var på norsk og som forrige jeg fikk var gratiseksemplar, nå er det ikke så farlig for meg siden jeg har gitt bøkene bort videre, men jeg synes de burde informere dette om premiene de har. Boken er jo fullstendig verdiløs som objekt (historien kan jo være verdt noe allikevel)

storesøster ser, lillesøster skravler

Det er ikke mange dager siden jeg skrev om storesøster fenomenet her på avdelingen, men jeg må nå innse at jeg ikke er rette person til å kaste første stein, for jeg skravler jeg også. Det som startet som sjokkerende opplevelser som ble delt, ble til å prate om alt, slik ting ofte gjør.

Og selv om jeg mener godt, at jeg vil passe på de som blir behandlet dårlig, innser jeg at det er å bekjempe krig med krig?

Jeg håper det kommer noen flere menn på avdelingen slik at denne kvinne gjengen blir brutt litt opp. Kvinner sloss ikke, de knuser deg med ord.

dagens sang 03.03.13 mine disney favoritter - The Second Star to the Right

 

02.03.13 You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

En rask tur hjemom

Innimellom må man oppdatere det man har med seg og fornye utvalg, det var på tide å ta en rask tur hjem. Når jeg kom inn i leiligheten måtte jeg bare kaste meg ned i en av stolene og sitte der og nyte og være hjemme et kvarters tid før jeg kunne samle sammen sakene mine.

 

Så var det å gå opp til mamma og tanta mi, jeg måtte vente litt før jeg kunne løpe ned og hilse på kattene mine, det var så herlig å se dem igjen. Egentlig ville jeg bare bli liggende i sofaen og kose med dem, men om jeg skulle få middag måtte jeg dra tilbake.
 

dagens sang 02.03.13 mine disney favoritter - You Can Fly! You Can Fly! You Can Fly!

litt sen grunnet tekniske problemer, men bedre sent enn aldri

 

01.03.13 Following the leader

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

god morgen

Det kan ikke være noe annet når jeg står opp og starter maskinen min og den forteller meg at Windows ble slått av på feil måte, hvordan vil du starte den.

Selvfølgelig ble Windows slått av på feil måte, skal jeg gjette vil jeg regne med at det ble blåskjerm før den ble sort, jeg var ikke tilstede for å se det, men dette er langt fra første gangen dette skjer. Ikke brydde jeg meg særlig om hvordan Windows blir startet igjen, jeg er bare overlykkelig over at den vil starte i det hele tatt.

Jeg vet ikke hva som er galt med maskinen min, men den har hvert slik fra dag 1, lefdal mener det er noe feil i programvaren så de vil ikke ta ansvar, jeg er delvis enig med dem, det er noe feil i Windows. 

test av: fun rød fra Lush

FUN Rød

Lush forteller at denne såpen kan brukes til å lage figurer, Shampo, kroppssåpe og klesvask. Jeg turte ikke å prøve den på klesvasken siden vaskemaskinen her ikke er min og deles med flere. Men jeg har testet ut de andre tre funksjonene.

 

Som plastelina fungerte den godt, såpen var myk og lett og forme. Jeg prøvde meg ikke på noen store prosjekter siden jeg bare hadde litt i et prøvebeger, men den satt godt sammen og jeg så muligheten.

Som kroppssåpe var den grei, når du først er vant til lush sine produkter kan den virke litt skuffende, den skummer forsiktig og gir godt farget vann. Men ren blir du og den lukter godt av sitrus.

Som Shampo var jeg skuffet. Et produkt du teoretisk sett skal kunne bruke til klesvask, kan ikke skumme for mye (hvis ikke de mener håndvask da, det slo meg akkurat nå) men lite skumming og at det satte seg såpe biter i håret trekker veldig ned. Fult mulig at den ikke ville ha lagt igjen så mye rester om jeg hadde hatt større bit, men det hadde jeg ikke. Lukten er også god til håret, men jeg lengtet etter min Shampo og det holdt med det ene forsøket. Var ikke spesielt fornøyd med resultatet heller, men det var blitt rent tror jeg.

Dette vil i mine øyne være en grei såpe for barn, de kan ha det moro og bli rene og lukte godt, men tror de som har blitt vant til lush sine produkter vil føle at det rett og slett ikke lever opp til standarden vi er vant til, og heller velger et annet produkt.

 

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Med mandarin- og appelsinoljer, sommelig og "julete" på en gang!

Et flerbruksprodukt, du kan vaske hender og kropp med det, du kan bade med det og få masser av bobler, du kan vaske klærne i det. Og for enda mer moro kan du også forme det i alle slags figurere og fasonger! Vi hadde det så moro da vi laget dette at vi kunne ikke kalle det noe annet enn FUN!
Pris pr stk - 200g

Talc, Cornflour, Glycerine, Sodium Laureth Sulfate, Orange Oil, Mandarin Oil, *Limonene, Perfume, Colour 14700 *occurs naturally in essential oils
VEGAN

velkommen til blogg.no

Eller kanskje riktigere frase er velkommen tilbake.

Jeg tenkte du kunne få en introduksjon på bloggen min, det fortjener du, det er hardt å starte opp en blogg.

Jeg må innrømme at jeg liker bloggnavnet ditt godt, jeg kunne ikke ha kommet på noe bedre selv?

Jeg har alltid vist at den dagen jeg møtte på en annen med min evne til klarsynthet ville jeg vite det på sekundet, dette viste seg å være sant om deg. Selv om jeg trodde at når dette skjedde ville det være en eldre som kunne lære meg litt, klager jeg ikke.

Si i fra om du trenger noe mer hjelp til bloggen, jeg kommer bort og hjelper om jeg kan.

Keep on rolling hobbybitch

 

dagens planer

Ingen leger som kan forstyrre, ingen avtaler som er tidfestet, dette er min type dag.

Planene for i dag er perler og lydbok, Sims 3 og musikk og kanskje litt ps3 spilling.  Med andre ord jeg skal slappe av og kose meg.

Innimellom stikker jeg nok hodet ut og er sosial, men bare når jeg føler for det.

Jeg har forresten også lovet bort litt datahjelp.

absolutt ikke en rolig natt

Den første uka her på sse har egentlig gått ganske greit, jeg har slitt litt med kreftene mine, men folk flest her er kjempe greie. Jeg har sovet greit og føler meg trygg.

I natt var det derimot litt kaos, en i gangen min har blitt dårlig og kastet opp og løp til og fra toalettet i hele natt. Det virket som det gikk en bølge igjennom bygget og folk startet å få anfall. Men nå vet jeg egentlig ikke hva som skjedde, jeg lå trygt inne på rommet mitt bak låst dør og halvsov.

Men det er litt slik å være på sykehus, folk er syke.

Jeg er ikke bekymret, om det går noe i avdelingen så handler det om hygiene og sterkt immunforsvar, skulle jeg bli smittet så er det greit at man alt er på sykehuset.

dagens sang 01.03.13 mine disney favoritter - Following the leader

 

The Aristocats

28.02.13 The Aristocats

27.02.13 Thomas O'Malley

26.02.13 Everybody Wants to be a Cat

lady and the tramp

25.02.13 Bella Notte

24.02.13 The Siamese Cat Song

Cinderella

23.02.13 Bibbidi Bobbidi Boo

22.02.13 The Work Song

Little mermaid

21.02.12 Les Poissons

20.02.13 kiss the girl

19.02.13 Under The Sea

18.02.13 Poor Unfortunate Souls

17.02.13 Part of Your World

beauty and the beast

16.02.13 Something There

15.02.13 belle

14.02.13 Tale As Old As Time

pocahontas

13.02.13 Savages

12.02.13 Just Around The River Bend

11.02.13 Colors of the Wind

10.02.13 Steady As The Beating Drum

pinocchio

09.02.13 i got no strings

08.02.13 When You Wish Upon A Star

hercules

07.02.13 I Won't Say I'm in Love

06.02.13 Zero to Hero

05.02.13 Shooting Star

04.02.13 Go The Distance

Tarzan

03.02.13 Trashin' The Camp

02.02.13 Strangers Like Me

01.02.13 You'll be in my heart

31.01.13 two worlds

song of the south

30.01.13 Zip-A-Dee-Doo-Dah

29.01.13 Uncle Remus Said

Robin Hood

28.01.03 the phony king of england

27.01.13 robin hood and little john

snow white

26.01.13 heigh ho

25.01.13 the silly song

24.01.13 someday my prince will come

23.01.13 a smile and a song

Alladin

22.01.13  Arabien nights ( orginal)

21.01.13 one jump ahead

20.01.13  a whole new world

jungelbook

19.01.13  i want to be like you

18.01.13 Colonel Hathi Elephant March

17.01.13 the bare necessities

lion king

16.01.13 hakuna matata

15.01.13 can you feel the love tonight

14.01.13 i just cant wait to be king

13.01.13 - circle of life

a blogg killer

Helt ærlig, å være innlagt på et sykehus over lengere tid kan virkelig bli en blogg killer. Selvfølgelig håper og tror jeg at jeg har noen udødelige innlegg, men jeg må innrømme at det er vanskelig å finne på noe spennende å skrive om i en så monoton hverdag som jeg lever i nå.

Jeg jobber selvfølgelig med prosjektene mine og ser på ting innimellom. Men selv om det skjer utrolig lite her, spiser sykehuset opp tiden min og jeg føler jeg innimellom bare står opp og legger meg.

Jeg har møtt mange hyggelige folk her, men jeg kan ikke skrive så mye om dem grunnet at jeg respekterer dems privatliv.

Så da blir det perler, disney musikk og noe småtteri innimellom

Jeg skrives ut den 22.mars

kanskje mørket gir seg

Dagen i går var tung, og jeg merker fortsatt at det henger en sky av mørke bak meg, men jeg håper det verste er over og at ting blir bedre nå.

Når jeg la meg i går kveld, ble jeg liggende å gråte i 90 minutter før jeg tok til vettet og tok en beroligende.

Jeg er fortsatt ekstremt sliten, men prøver å fokusere på ting jeg liker, aktivitetshuset på dagen og jeg har planer om å spille data i kveld.

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin