hits

februar 2014

premie i posten

Da kom en av pakkene jeg har ventet på. Jeg var ikke så veldig overasket over at det var premien jeg vant for ikke så lenge siden påvidunderpappa.no en pakke med tegneserier. Tror egentlig ikke jeg kommer til å få kalendergavene fra skittfiske lengre.

Men å få pakken var veldig koselig og i morgen skal jeg ta med bladene opp til barna og la dem velge ut hvem de vil ha. Blir en koselig lørdags overraskelse. 
får prøve Nuxellence Jeunesse

I dag fikk jeg en koselig melding fra likenshare, de har et nytt produkt jeg får prøve. Produktet denne gangen er det: nuxellence Jeunesse. Produktet skal hjelpe til med å holde huden frisk og ung, la den beholde fleksibiliteten den har når den er ung og forsterke virkningen av andre produkter du bruker. Siden jeg sakte men sikkert begynner å nærme meg en tid hvor man burde være observant på forandringer i huden, passet dette veldig bra.  

Bilde

lyst å prøve produkter og dele dine erfaringer om dem? meld deg inn på likenshare her: 

kose tid

Det er den følelsen du har når du går ut av dusjen på kvelden. Du føler ikke for å ta på deg klærne du brukte på dagen, selv om de kanskje ikke er det føles de litt møkkete og stive. Du ønsker heller ikke å ta ut helt nye og rene klær fra klesskapet, bedre å spare dem så du føler du tar på deg helt rene klær i morgen. Løsningen er åpenbar ? pysjen. Det er jo ikke som om du skal ut av døra mer i dag og selv om det er ulemper med pysjen kan disse løses så det blir enda mere kos. Kulde og kattepuser er problemet. Det er ikke så kaldt at jeg ikke kan gå i pysjen inne, men skal man sitte å se på film som jeg har planlagt kan det bli litt kjølig i den lille trekken fra vinduet. Setter jeg med ned i godstolen er det 98% sjanse for at jeg får Sirius på fanget, noe jeg setter veldig pris på, men har jeg tynne bukser gjør det vondt. Han tråkker når han koser seg og selv med nyklipte klør ville de ha gått igjennom den tynne pysj buksa. Det er en enkel løsning på begge problemene, et godt og varmt teppe. Da mangler bare kakao og boller, men har planlagt å bake noen mais og drikke cola light, man kan kose seg uten godteri og ha det like godt.

bytur

Jeg kjedet meg litt i dag så jeg tok en lyntur ned i byen. Var ikke meningen å bruke mye penger, men å komme meg ut av leiligheten, ganske stolt over å ikke ha tatt av inne på panduro som jeg pleier. Det ble noen produkter på lush, godtebutikken i arkaden og platekompaniet.

Deodorant og tørr sjampo  

Denne filmen har jeg lett etter og ble kjempe glad da jeg så de hadde fått den inn. Lader til ps move ? nå har jeg alt utstyr til den uten selve move...

amerikansk hamstring 


 

test av lush produkt - Bubble Gum Lip Scrub

En merkelig liten greie, sukker med tyggegummi smak. Jeg forstår ikke helt poenget med dette produktet. Ja du får skrubbet leppene, men føles mer som en god unnskyldning til å spise sukkeret. Slik skrubb kunne man ha laget hjemme med en teskje sukker og litt vann. Men de er åpne om hva produktet er ? en liten rar og morsom greie som hun sa da jeg fikk prøven. Smaker godt.


 Bubble Gum Lip Scrub

sier de om produktet på hjemmesiden sin:

 Sukkerskrubb til leppene med tyggegummismak. Gni litt av det forsiktig på leppene dine for å gjøre dem glatte og myke.

25g

 

Ingredienser: Castor Sugar, Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Methyl Ionone, Flavour, Colour 45410, Colour 45380

test av lush produkt - The Greeench - deodorant

Jeg ble faktisk overasket over hvor effektiv denne deodoranten var, jeg var vel egentlig kanskje litt for skeptisk. Hvis du tar på deg deodoranten før du legger deg må du være forberedt på en sterk men frisk lukt, lukter litt som om du har en åpen eske frisk tabletter i nærheten. På dagtid merker jeg ikke noe til den ( med unntak av at jeg ikke bruker annen deodorant og ikke lukter vondt) den største ulempen er når du kommer på at du har glemt deodoranten i det du skal løpe ut av døra, siden den er i pulver form og ikke roll on er det en fordel å ikke ha på seg klær, eller veldig løse klær for å få den på plass og ikke utover alle klærne. Men det er en vanesak.

  The Greeench

hva de sier om produktet på hjemmesiden sin:

Med naturlig effektive urter absorberer dette pudderet hekser og troll fra dine armhuler (og andre stinkede områder).Greenchen er den beste deodoranten Lush har laget noen gang. Denne er i pudderform, men ikke hvilket pudder som helst: pulverisert rosmarin, salvie, kråkefotmose og tea tree blader, blandet med mikrofint magnesium trisilicate. Forfrisker og mykgjør huden. Den er ikke tilsatt konserveringsmidler, ikke spor av aluminiumsalter. Den inneholder ingenting som kan på noen måte kan gjøre noe skade. Urtene vil få armhulene dine friske som en vårdag.
100g
 
Ingredienser: Talc, Sodium Bicarbonate, Magnesium Trisilicate, Lycopodium Powder, Perfume, Water (Aqua), Thyme Oil (Thymus zygis), Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Powdered Sage (Salvia officinalis), Powdered Tea Tree (Melaleuca alternifolia), Powdered Rosemary (Rosmarinus officinalis), *Limonene, *Linalool, Chlorophyllin (CI 75810).

*Occurs naturally in essential oils

Vegan
 

#lushnorge #lush #dyrevenneligsminke #deodorant #naturligeprodukter

bok: on a pale horse - Piers Anthony

Man skal ikke dømme boka på omslaget, og skal være veldig forsiktig med å gjøre det med en annen sin beskrivelse. Kan man forelske seg i døden?
Nå er kanskje forelsket et sterkt ord, men hadde en slik død hvert tilgjengelig ville jeg kunne ha vurdert han.

Zane synes ikke så veldig om livet sitt. Han sliter med dårlig samvittighet etter å ha tatt livet av moren sin som tenåring, han ser ikke hvordan det kunne ha hvert riktig selv om moren var døende, holdt kunstig i live og ba om hjelp til å dø. Alle pengene om mye mer hadde gått til å holde moren i live og han prøvde å gamble med forsikringsutbetalingen for å få nok til å betale regningene. Han er inne i butikken til en magiker som frister han med flere magiske steiner. Døds steinen som viser at han skal dø straks, men om han kjøper steinen kan den guide han til å overleve. Kjærlighet steinen som forteller han at den perfekte kvinne er i hans nære fremtid. Dessverre har han ikke råd til noen av dem, men da mannen i butikken tilbyr han å kjøpe en formue stein, en stein som vil finne penger mot å få hans store kjærlighet, tror han at han gjør et kupp. Depresjonen som slår han når han innser hva han har gitt bort og at han ble svindlet da steinen ikke fant noe annet enn små veksel folk har mistet tenker han på å ta livet sitt. I det han skal trykke på triggeren på pistolen kommer døden inn i leiligheten hans og han ombestemmer seg, men handlingen er så godt i gang at han ikke klarer å stoppe triggeren fra å gå av, men han klarer å snu på pistolen og ved et uhell dreper han døden. Den som dreper døden, får jobben om å være døden videre. Hans kjedelige liv forandrer seg drastisk mens han prøver å lære seg hvordan den nye jobben hans virker, prøver å unngå djevelens spill og møter trollmanns datteren Luna. Han viser seg å være den døden verden trenger, om han kan redder han klientene sine, om de er redd eller noen rundt dem er redd tar han seg tid til å prate med dem og for all del ikke glem at han svarer på brevene menneskene skriver til han.

Historien er satt til en fremtid hvor magi og vitenskap er like godkjent og åpent, selv om jeg må innrømme at det var forfatteren sin fremtid på 80 tallet og du innser fort at den ikke kan bli virkelig siden vi har gått langt forbi teknisk og har lite åpent magi. Men det er fordelen med bøker ,man setter det i sin egen verden. Dette er første bok i en serie som tar for seg de forskjellige udødelige som hjelper verden med å fungere som den skal. Zane levde ikke så godt som menneske, men får virkelig vist sine positive sider som døden. Det er mye balanse mellom godt og vondt i denne boka og du må ikke se bort i fra at du begynner å filosofere litt rundt temaet. Jeg absolutt elsket boka og anbefaler den på det sterkeste.

 

On A Pale Horse cover by Piers Anthony.jpg

#bøker #litratur #bokanbefalling #piersanthony #døden #fantasy #magi

twitch plays pokemon

Kjeder du deg? Lest det som var å lese av nyheter, ingen nye serier å se på og nettet virker utrolig lite og ubrukelig i dette sekundet? Sett deg ned å slapp av med twitch plays pokemon, her kan du følge med på hvordan det går når opp til 100 000 personer prøver å spille samme spill samtidig.

Jeg har sett på det til og fra i flere dager, men har valgt å ikke delta i spillingen selv, hadde blitt for frustrert og hektet.

 

Om du hadde troen på at pokemon var så enkelt at det kunne spilles av hvilken som helst idiot, får du beviset her. Ikke fordi de som spiller er idioter, men det sier seg selv at når så mange skal være med på å bestemme hvor karakteren går, kunne det like godt ha hvert en idiot. Men spillerne gjør det kjempe bra og tar gym etter gym, jeg kan ikke forestille meg hvordan de klarer det når jeg ser på. De siste 20 minuttene har de gått opp og ned foran et vann og åpner og lukker menyen uten å gjøre noe. Mistenker at noen prøver å legge ut på en surf på vannet.
Pokemon spillet som blir spilt er en av de første som kom ut.

Watch live video from TwitchPlaysPokemon on www.twitch.tv

#pokemon

test av: Oral-B FlossAction

Reklame | buzzador

flossaction head

fra hjemmesiden: Oral-B FlossAction-børstehodet har Micropulse-børstestrå som trenger dypt inn mellom tennene for å feie bort plakk. Det gir en klinisk overlegen rengjøring sammenlignet med Oral-B Precision Clean-børstehodet.

Da var det på tide å bytte tannbørste hode igjen, den siste uken har jeg prøvd oral-b flossaction. Jeg har brukt dette tannbørste hodet før, den er genial etter man ha spist popkorn og det setter seg rester i mellom tennene som ikke vil ut. Tannpirker og tanntråd må bøye seg i støvet for denne børsten på dette punktet. Siden det virker så godt på det vil jeg anta at den vil virke like bra på andre matrester man kanskje ikke merker. Viktig å huske at å bruke denne børsten er i tillegg til tanntråd i vanlig bruk og ikke i stedet for.
Dette var den hardeste av alle børstehodene og de to første dagene blødde jeg fra tannkjøttet, selv om jeg er vant til å bruke elektrisk tannbørste. Kan selvfølgelig hvert tilfeldig, men jeg merket hardheten mot tennene.


 

godtesyk? løs problemet selv

Tuttifrutti smak, måtte lage kjærligheter av halvparten, siden det ble for fort kaldt.

se sommerfugl dropsene, de er jeg stolte av

men det er dette jeg skal få kose meg med i dag

kandisert pink lady

rester

skrekkens natt

Hatt en god natts søvn? Nei ikke i det hele tatt...
jeg har sovet dypt og følt at jeg har fått hvilt, men det er utrolig hva som finnes i hodet mitt om natta. Det første marerittet husker jeg ikke og selv om jeg vet jeg kan huske det om jeg konsentrerer meg har jeg ingen ønske om å huske det. Det lille jeg har av inntrykk er mørke og avrevne armer. Når jeg «våknet» lå jeg lenge å så på det som virket som millioner av maur. Heldigvis er jeg så vant til disse synene nå at jeg bare tenker ordet night terror og prøver å ignorere det, for de som er overasket over at jeg klarer å tenke dette i disse stundene, jeg tenker det i drømmene også. Dette er umulig dette er en drøm, en forferdelig drøm, nå er det bare å finne veien ut av den. Innimellom klarer jeg også å sette meg ut av historien slik at det blir som om jeg ser på en film, da kan marerittene bli ganske underholdende.

Sirius lå i armkroken min og siden han ikke reagerte på alle tingene i rommet, viste jeg de ikke var ekte. Jeg vet akkurat det sekundet jeg våknet, sirius kom med et pip og gikk, jeg fant ut at jeg hadde den ene hånden rundt halsen min og prøvde å kvele meg selv.

 

Min neste drøm omhandlet min nest største angst, agorafobi. Disse drømmene er ofte mer utmattende enn mørke drømmene mine og handler som regel om et ekstremt ønske om å dra hjem. Når jeg våkner kan jeg som regel ikke huske en grunn til hvorfor jeg ville så intenst hjem, uten om at jeg ble mer og mer hysterisk etter som det kom opp hindringer eller folk sa nei. Men det som slo meg sterkest i denne drømmen var noe som ikke passet inn. Jeg løp gråtene igjennom en lang hall og mot en utgangsdør, plutselig stoppet jeg midt i flukten, snudde meg og så på familiemedlemmet fra festen jeg prøvde å flykte fra og sa helt kaldt, noen er død, før drømmen fortsatte som om ingenting hadde skjedd. Jeg trenger noen nye gode skrekkfilmer å se før jeg legger meg, de jeg har tatt opp er så utrolig dårlige.

lap cat in training?

I dag satt luna på fanget mitt i flere minutter, egentlig bra hun ikke satt der lengre for jeg turte nesten ikke puste. Hun har sittet rundt omkring på stolen mens jeg har sett på tv, og hun har løpt over meg noen ganger. Men i dag tok hun det store skrittet og gikk rett ut på fanget mitt og satte seg ned. Hun fikk litt forsiktig kos før hun fant ut at nå hadde hun hvert tøff nok og sakte gikk å satte seg ved siden av meg på stolen. Beskjeden er helt klart mottatt, jeg sikker ikke nok å ser på tv i løpet av året, hun trenger god tid på å venne seg til slike drastiske, men så gode vaner.
ekstremt dårlige filmer

Man har dårlige filmer som man ser på med ett øye mens man spiller noe ved siden av, du har enda dårligere filmer som du bare slår av, og til slutt har du de filmene som er så dårlig at du angrer på tiden du brukte på å finne ut av at de var dårlige. I dag har jeg hvert borti to av den siste kategorien, som kanskje er grunnen til at jeg angrer på at jeg brukte tid på dem, det hjelper når film nummer to er bedre en film nummer en, da kan du tilgi bruken av tid på den første.

 Den første filmen startet som en hvilken som helst dårlig skrekkfilm lagd på 80-90 tallet. Skuespillerne var langt under bra og du klarte å bli lei av ordene som ble brukt i introen. Originalt ville jeg ha satt den nest øverste kategorien, greit å ha som bakgrunn til pokemon. Men selskapet som hadde laget denne vampyr filmen var tydeligvis vant til å lage cowboy filmer, noe som ble klart da den knall røde introen kom med ridende heste figurer og klassisk cowboy intro musikk. Jeg måtte le men tenkte at man kan ikke dømme en film helt ned i kjelleren fordi selskapet ikke klarer å skifte stil på introen, min senere erfaring er bare døm i vei. For det var ikke bare introen som var preget av missplassert cowboy lyder, nei dette var ofte bakgrunnslydene i dette by miljøet. Musikken passet ikke inn, hadde ingen forhold til filmen og ga et preg av et cowboy firma som hadde blitt tvunget til å lage en film om vampyrer i storby slummen. Jeg slo av før ambulanseføreren fant ut at han hadde tatt med seg en vampyr hjem.Film to så jeg faktisk en del av før jeg ikke orket mer, den handlet om et samfunn etter at verden hadde gått under og fikk derfor ekstra mye tid fra meg. Meste parten av tiden benyttet jeg til å prøve å huske hvilke serier skuespillerne var hentet fra. Ps: en atombombe er nok ikke nok til å sette ut hele usa, og om du er så nære som disse var, ville du mest sannsynlig ikke være i live til å prøve å overleve i den merkelige friske og grønne skogen.

Sjokkert over å finne ut av at den første filmen var fra 2008
trailer: Bitten

Full film: 

Nuclear Family: trailer

 

bytur og dream theater billetter

 Jeg har planlagt en tur ned til byen i lengre tid nå, har trengt noen småting jeg ikke får tak i her oppe, men egentlig ikke følt for å ta turen. Da jeg for noen dager siden fikk mail om at dream theater billettene jeg vant ikke ville rekke frem i posten, og at jeg måtte hente dem selv på konsert dagen, ble avgjørelsen av dag ganske lett.
Jeg startet turen på kontoret til mamma fordi hun hadde gjester fra da jeg var liten. Jeg kom ned ca 30 minutter før billettkontoret åpnet så jeg ble sittende å skravle litt før mamma ringte etter storebroren min og jeg gikk for å hente billettene. Selv om jeg deltok i konkurransen fordi dette var en av de få bandene jeg kunne ha tenkt meg å gå på konserten til, er det bare å innrømme at jeg er for dårlig og derfor fikk storebror dem.Det var heldigvis ikke kø og jeg fikk fort tak i billettene, så var det opp til mamma igjen og vente på storebror og kameraten hans. De var veldig glade for billettene.

 

Mamma ble med meg hjem, altså hun satt på i drosjen, hun bor jo rett ved meg. På veien bort til drosjen var jeg innom lush, som var butikken jeg måtte innom.

du vet Norge har tatt for mange gull når...

... Tv 2 ikke sender medaljeseremonien til de siste vinnerne, selv om de viser OL på 3 kanaler. De sa jeg kunne se det på nett, men da må man registrere seg. Ikke funnet noen andre som viser medaljeseremonien streamet på nett heller. Irritert vil støtte opp om kombinert guttene etter en utrolig bra stafett/ lag konkurranse.

Reklamen har ikke plaget meg så mye, men begynner å innse at jeg ikke er fornøyd med OL på tv 2

#ol14 #oltv2

tidlig oppe

Tidlig i seng, tidlig oppe. Egentlig er dette fortsatt litt i det tidligste laget for meg, men det er vanskelig å legge seg før klokken 21.00 på kvelden. Det er jo meningen at man skal sovne når man legger seg også.
I dag måtte jeg opp tidlig fordi jeg skal ned på hjelpemiddelsentralen og prøve ny rullestol. Verden har liten forståelse for de som trenger ekstra mange timer søvn for å fungere.

film: hundreåringen som klatret ut vinduet og forsvant

Jeg vet ikke hva mer jeg kan si en at filmen var genial.

Når han var 9 og moren døde, var hennes siste ord: ikke tenk så mye, se hvor det førte faren din. Ting er som de er og blir som de blir. Dette blir livsmottoet til allan og er vel egentlig hvorfor han klatrer ut av vinduet på aldershjemmet mens de andre gjør klart feiringen til hans 100 års dag. Kanskje ikke verdens smarteste og da en ung mann ber han passe på en koffert mens han går på do og bussen hans kommer, ja så tar han med seg kofferten på bussen. Nå starter en jakt på en savnet 100 åring både fra politiet og mc klubben sin side, selv snubler han over snåle personligheter som ikke har noe i mot å dele inneholder i kofferten med han 50 000 000 kroner.
Mens vi følger hans reise med pengene får vi flere tilbakeblikk på livet hans som ikke har hvert rolig, han har møtt alt fra diktatorer til amerikanske presidenter og var med på å finne opp atombomben, fordi han likte å sprenge ting. 

 

en huskatt sine rettigheter ( fra katten sin side)

  1. alle huskatter har rett til fri ferdsel, dette betyr ingen lukkede dører og om dørene må lukkes grunnet kulde eller andre praktiske/ sikkerhetsmessigste ? årsaker har mennesket plikt til å åpne døren ved ønske.

  2. Alle huskatter har rett til minst 4 trygge og varme soveplasser HVER. Om dette behovet ikke blir møtt må mennesket flytte seg for kattene som vil sove.

  3. Alle katter har rett på nok mat og drikke hver dag, de har også rett på å smake på alt mennesket putter i seg eller ting som står fremme. Hvis ikke dette kravet blir møtt blir mennesket straffet med timer av mjauing og triste øyne. ( de er svake for de triste øynene)

  4. alle kroker, hull og hjørner skal undersøkes minst en gang av hver katt.

  5. Alle huskatter har rett på en minimum mengde kos av mennesket hver dag, mengden settes av hver enkelt katt.

  6. Katter har første rett på alle insekter og småkryp som kommer inn i hjemmet.

  7. Alle katter har rett til å bli aktivisert, lekt med eller underholdt ved ønske og behov, hvis mennesket ikke møter kravet, angrip favoritt plagget deres. ( Sirius sitt tips: sko smaker ekstra godt)

  8. alle katter skal kunne bestemme selv om det er kose tid eller ikke.

  9. Alle som entrer boligen må bli godkjent av huskattene!

  10. Om hygiene, mat og andre praktiske ting ikke er i orden har katten rett til å mase på, terrorisere, vekke eller gjøre det som er nødvendig for å få mennesket til å rette opp saken.

film: Secrets in the Walls

Secrets in the Walls (2010) Poster

Jeg vil si dette er en helt klassisk skrekkfilm om spøkelser. Den skiller seg ikke ut på andre måter enn at du prøver å gjette hvilke serier du husker skuespillerne fra. Noe som egentlig viste seg å være bra for jeg klarer ikke å huske tittelen samme hvor mye jeg prøver og det er greit å kunne gå igjennom noen tv serier og skuespillerne for å finne tittelen.

En mor med to døtre flytter inn i et hus etter de har fått det billig. Yngste jenta føler med en gang at det er noe galt i huset og ser en gråtende jente rundt om i huset. Det tar litt tid før moren tror på henne og prøver å finne ut av hvorfor.

Filmen følger en trygg oppbygging med lite overraskelser, du vet ting ikke er over grunnet tiden det er igjen og musikken. Det er aldri et positivt tegn at du vet hvor mange minutter det er igjen av en film.

 

når telefonene blir for smarte

Du vet at mobilen din har blitt for smart når selv katten din klarer å bruke den. Jeg vet folk ikke har trodd på meg før når jeg har sagt at det er Sirius som ringer, men nå skjedde det igjen. Når sirius føler at han ikke får oppmerksomhet nok ringer han til noen. Før ringte han alltid til en som het fleur, men nå som det nummeret er slettet bestemte han seg for å ringe til onkelen min.
Når folk ringer opp igjen og spør om den kan ha blitt trykket på i lomme er svaret klart, det er umulig den har ligget på bordet ved siden av meg de siste 30 minuttene, men vent litt, løp det ikke en katt over bordet i sta...
det jeg synes er litt skummelt er at han klarer å aktivisere telefonen, gå rundt koden og ta en telefon. Jeg vet hvordan han gjør det og jeg vet det ikke er med hensikt. Men telefonen er helt klart for lett å bruke, når en katt klarer å åpne den, ja da er vi sjanseløse mot tyver.

film: powder

Powder (1995) Poster
Filmen starter med en ambulanse som kommer frem til et sykehus, det er en gravid kvinne som blir fraktet dit sammen med mannen sin. Dessverre dør kvinnen, men babyen overlever. Vi forstår at noe har skjedd siden legen minner faren om at ufødte barn går igjennom det samme som moren gjør, de er usikre på hvor store skader barnet vil ha, nå kan de konstantere at han ikke har pigmenter ( albino). Faren insisterer på å se sønnen sin, men blir skuffet da har ser guttungen og hevder at ungen ikke er hans før han stikker avgårde. Maskinene rundt guttungen tar av.

Så hopper vi frem til en gård hvor mannen i huset har dødd, politiet vet det gjemmer seg en gutt i kjelleren til mannen som de tror er bestefaren. De er sikre på at mannen døde en naturlig død og er ikke sikker på hvorfor gutten gjemmer seg. Politimannen har ringt datteren sin som driver et barnehjem i nærheten for å se om hun kan prate med han. Gutten som har rommet sitt nede i kjelleren er helt hvit, har røde øyne og gjemmer seg for solen. Han forteller at han har jobbet på gården tidlig om dagen før sola ble for sterk, han gjemte seg fordi bestefaren hadde fortalt han at når han døde ville det komme folk å ta han med seg.

Gutten som blir kalt powder har hvert isolert fra samfunnet og selv om han er vel lest og intelligent, er det mange ting han aldri har sett før eller forstår. Han får plass på barnehjemmet og starter på skolen, men han forstår straks at forskjellen mellom han og de andre menneskene er for store, han vil bare hjem. Om det ikke er vanskelig nok å se anderledes ut, er han ekstremt intelligent og tiltrekker seg strøm.

filmen var grei, men jeg syntes nok at det maset med elektrisiteten ble litt mye. Ikke bare skal han kunne se tankene og følelsene til ting og dyr, han skal være elektrisk? Og dette i en dramafilm?

 Beste strofe fra filmen: - trodde aldri jeg skulle se en mann som var for hvit for deg.

den gullmedaljen

Nyhetene er full av ski heltene våre som ikke klarer å få gull, ja den er så full av klager, forklaringer og intervjuer at jeg nesten ikke fikk med meg dagens gull. For det at vi hadde vunnet et gull blir gjemt bort nederst på siden i et hjørne, det er ikke så viktig.

Egentlig synes jeg det er fint at vi ikke tar alle gullmedaljene, det er fint for sporten og det er fint for oss for da setter man mer pris på de vi får (skulle man tro). Selvfølgelig er det tungt for utøverne som ikke får den edle medaljen, men jeg tror ikke hysteriet her hjemme gjør ting lettere for dem.
Kjetil Jansrud kjørte i dag inn til gull i super g og dette fortjener mye mer oppmerksomhet enn det at andre utøvere feiler. Jeg satt å så på medalje seremonien på tv 2 zebra og irriterte meg grenseløst over hockey mannen som ikke klarte å bli ferdig med å skravle så vi kunne få se seremonien. Det var herlig å se på og det dukket opp en liten tåre når jeg hørte nasjonal sangen, det pleier ikke det, men denne medaljen føltes spesiell. Den var ikke forventet, rett og slett så uforventet at tv 2 måtte bryte i programmet sitt for å vise at han fikk den, mens det er lagt opp til medalje seremoni senere på kvelden, men uten nordmenn på palen.

Det sto også lite om ulykkene som hadde skjedd i nettavisene, bare masse langrenn og skismøring. Egentlig skulle man nesten tro at det ikke skjedde noe annet i verden enn at Norge hadde dårlig glid under stafetten. Men før vi klager for mye, la oss se på tallene, for hva klager vi egentlig så mye om?

3. plass på lista over medaljer land har tatt, med 14 medaljer. 5 gull, 3 sølv og 6 bronse. ja vi burde opprette nasjonal sørgedag!!

#OL #GULL 

oral b 3d white ( tannbørstehode)

Reklame | buzzador

Da har jeg prøvd ut mitt første tannbørste hode fra buzzador pakken min, jeg startet med 3d white. Før jeg startet å teste ut disse hodene brukte jeg børstehodet Precision Clean .Min første tanke da jeg tok i bruk børsten var at den var hardere en den jeg var vant til, men etter at det hadde gått to dager merket jeg ikke dette lengre. Tanken på hvitere tenner frister jo, men jeg kunne ikke forstå hvordan børsten skulle virker så jeg måtte sette meg ned å lese litt. Det er vist den gule plasten i midten som polerer tennene dine uten bruk av blekemiddel eller andre sterke stoffer, noe som er bra for mine over sensitive tenner. Jeg rakk akkurat å bli glad i denne børsta før det var på tide å bytte den ut...

jeg tester ut produktene igjennom en kampanje igjennom buzzador. 

glitter goodiebags

De som har fulgt bloggen min en stund vet sikkert at jeg har en stor svakhet for overaskeleseposene på glitter. De er mine kinderegg, tre ting i ett. Ting jeg liker og vil beholde, ting jeg vil gi bort i gaver på bloggen min og ting jeg vil klippe opp og lage egne smykker av. Egentlig veldig mye moro for 50 kr stk.

I dag kjøpte jeg fire, to på vanlig måte og to med de hundre kronene jeg fikk i bonus for å ha samlet 8 stempler på et kort.Nysgjerrigpusene på bildene var i hus fra før av.

 

 

film: saw VI

Saw VI (2009) Poster

Det er en saw film, mer er det vel ikke å si om det. Dette er nummer 6 i serien og om du ikke vet hva saw serien er får du bare sette deg ned å starte med nummer en. Men jeg advarer, når jeg så at den gikk på norsk tv med aldersgrense 15 år satte jeg nesten maten fast i halsen, her er det mange tenåringer som kan lure foreldrene sine godt. så lenge foreldrene ikke ser første sene for da forstår de at det er en feil.

 

film: the woods

The Woods (2006) Poster

Etter å ha satt fyr på huset sitt under en krangel med foreldrene sine, begynner Heather på en internatskole for jenter. Først fremstår den som en ganske normal skole ute i skogen, selv om den er liten har den mobberne og ofrene. Strenge lærere som sender deg til rektor når du kommer for sent og selvfølgelig skolearbeid.
Men det er stemmene fra skogen som Heather først legger merke til, det og drømmen om jenta som ligger på sykehuset fordi hun prøvde å ta livet av seg. Som alle gode gamle skoler følger en spøkelseshistorie med bygget. Fortellingen her er om tre jenter som vandret inn på skolen fra skogen, de ble først tatt godt imot, men da det viste seg at de hadde magiske krefter ble de jaget ut i skogen igjen. Den ene jenta skal ha lagd pakt med skogen om hevn. Hva som er sant og ikke sant i spøkelseshistorien får vi ikke vite, men det er klart at det er noe som ikke stemmer på skolen. Foruten stemmene i skogen som ber om å få slippe fri, forsvinner Heather sine venner en etter en. De har ale sine evner og noen trenger evnene deres.
Historien foregår i 1965.

du kan alltids tenke deg hva av spøkelseshistorien som er sann, men vi får aldri vite det. Kunne egentlig ha hvert en god film i seg selv. Syntes nok ikke at filmen var veldig skummel, men jeg må innrømme at jeg ikke viste hva som kom rundt neste sving og det er det sjeldent jeg opplever med filmer. 

( vi får ikke under noen omstendigheter se traileren eller høre lyden på den her i Norge, skulle tro de ikke ønsket at vi skulle se filmen)

gjennomvåt datamaskin

Når jeg pratet med mamma på telefonen i dag, var hun litt stresset og fortalte meg om hvordans borettslaget sin geniale ide med å la sentralvarmen stå på fullt i 10 dager så de kunne rense det ut, fikk et av rørene i leiligheten hennes til å eksplodere. Selvfølgelig ble sentralvarmen slått av med en gang, og nå har vel ingen i blokka varme. Men om jeg hadde fulgt nøye med når hun snakket hadde hun kanskje ikke behøvd å spørre meg det siste spørsmålet, hadde jeg fått med meg hvilket rom røret hadde gått i, hadde jeg vist av meg selv hva som sto ved siden av radiatoren.

Forsiktig sa hun, du den datamaskinen din, tror du den tåler vann...

en datamaskin som har blitt dynket i vann, som var koblet til strøm og kanskje sto på. Det er lite håp for den, det er ikke snakk om litt vann, men mye veldig varmt vann. Søker litt rundt på nett nå for å finne ut av hva jeg skal gjøre, vi må jo finne ut av om den virker, men jeg setter den ikke bare på å håper på det beste. Som mamma sier hun vil ikke ha mer tull i leiligheten nå. Men hun fikk koblet den fra strømmen så det er ingen fare så lenge den bare står der, nå har jeg noe å tenke på i helga. 

liten pakke i posten

Jeg må innrømme at jeg var sjokkert når jeg så denne pakken i postkassen i dag. Ikke det at pakken hadde kommet, men at det sto deklarert som glass og bare en ting. Det første jeg gjorde når jeg hadde åpne pakken var å se etter noe som kunne ligne på stempel på anhengene og ja det sto stemplet som sølv. Tror ikke dette ville ha hvert et problem hos tollen uansett siden jeg holdt kjøpet under tollgrensen, men det fikk meg til å ikke legge merke til des største feilen. Det var ikke riktig ting i pakken.
Det var først når jeg skulle skrive priser på mine smykker og jeg prøvde å forstå sendelappen at jeg forsto at ingenting stemte. Jeg hadde fått 6 små anheng i stedet for 5. dette fikk meg til å gå igjennom lister, kvitteringer og bestilling flere ganger, men samme hvor mye jeg snudde på det hadde jeg seks anheng og ikke 5. fortsatt litt treg tok det meg enda lengre tid å se at vedlegget absolutt ikke stemte med innholdet. Det sto fire ting og at det skulle være 5. dette inn så jeg da jeg skulle se hva slags stein det var i de oval kuttede steinene. De sto ikke på lista mi, men det sto en av dem i bestillingen, dette var også det dyreste anhenget og det hadde jeg fått dobbelt av. 

Jeg kunne ikke huske å ha sett ametyst hjertet mitt, men så det var sendt med et aquamarine hjerte i stedet. Konklusjonen min ble da at de hadde fått for mange bestillinger på ametyst hjertet og siden de ikke kunne levere det erstattet det med lignende ting som jeg hadde bestilt, for å være på den sikre siden sørget de for at jeg fikk varer for mer en jeg hadde betalt. Jeg har virkelig sittet og regnet på det og uten aquamarine hjertet jeg ikke vet hvor mye ville ha kostet gikk jeg egentlig i pluss. Siden jeg hadde laget smykker med deler av bestillingen før jeg oppdaget feilen og at jeg gikk i pluss har jeg bestemt meg for å ikke klage.
rask avslutting på dagen

Nok en gang ble det en rask avslutting av dagen og derfor ingen dagens sang. Svimmelhet bølgene sto på rekke og rad i løpet av dagen og da klokken ble 21.00 klarte jeg bare ikke mer. Jeg krabbet ned i sengen , prøvde å holde hodet på plass med makt frem til jeg sovnet. Håper på en bedre dag i dag.

OL tanker (ute til lunch)

Jeg sitter her å nynner på en gammel melodi, men spillkonsoll i hånden og tv,n med høy lyd. Jentene de skyter for gull og går på ski, mens jeg sitter stille med meninger å si. Det er kjærlighet for alle, ja da. Kjærlighet for alle, kjærlighet for alle.

Nå har jeg fått med meg noen regler og er sjokkert over hva som har blir sagt og jeg lurer veldig på hva de kan ha ment. Som OL deltager står du ganske svak om noen tar et bilde eller buksa er for sterk. Curling bukser, ja da, curling bukser,ja, eller ingen bukser.
Jeg måtte finne meg en måte å få frustrasjonen ut, men å debattere på nett er kanskje ikke lurt. For det meste som blir sagt der er bare tull. Skrevet av sinte mennesker som ikke har fornuft. Kommentarfelt, jada, kommentarfelt, kommentarfelt.

Så husket jeg melodien som inn i hodet var, og grunnen til at den kom frem er ganske klar. Men Foruten poenget sangen minner om, har vi IOC sine tanker om et sørgebånd. Upassende, jada, u-u-u-u-passende, upassende.

Dette er ikke promotion, dette er ikke reklame jeg synger om ting som er rundt meg og hendelsene må man da ha med. Og siden OL sitt budskap om glede alltid må gå først, er det kanskje siste gang du leser teksten nå.

Du må huske at regler er der for en grunn og å se etter en helhet i en sak er bare tull. Hver et menneske skal kunne kontrollere alt på nett, klarer du det ikke kan du bli straffet hard. Reklameregler, jada, reklameregler,Reklameregler.

Det er monopol på OL og du må forstå at å tjene penger på sport er kun for få. Enten kjenner du de riktige eller kan kjøpe deg inn, dette er ikke en arena hvor de små kan slippe inn. Ikke hos OL nei, nei det gjør de ikke hos OL, ikke hos OL. Jada, Ikke hos OL.

Med regulerte klær og gamle stive menn, skal OL nok en gang inn i alle hjem. Vi skal håpe og heie våre helter frem, mens store kompanier drar penger hjem. Vi snakker Panasonic, vi snakker visa, og coca cola.

Dette er ikke promotion, dette er ikke reklame, jeg skriver om ting som er rundt meg og noen bilder må jeg da få ha med. Allikevel tror jeg ikke IOC vil ønske dette lest, for alt blir kalt reklame om det ikke er redaksjonelt.

Vi blir hekta på å vinne og når noe går oss mot ,blir vi ganske sinte og klager veldig fort. vi er som de andre landene som er med, vi vil ha våre helter først og gjør det meste for det. Men ingen juksing, neida ingen juksing, ingen juksing.

HOPPENDE GLAD: Maiken Caspersen Falla på podiet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet

Det å dope seg i skisport når du er fra vårt land, eller dytte en deltager for å komme fram, blir sett på som landsvik av alle oss, som forran tv`n følger spent med. Så ikke svikt oss, ikke svikt oss, nei ikke svikt oss.

Det finnes flere tanker og meninger å si, men melodien på sangen er snart forbi. Men jeg ærlig og sier det som det er ,om du ringer meg sier svareren min at jeg ser på OL, ser på OL, jada ,ser på OL

( vet min tekst ikke passer 100% inn, sorry)

 

#OL #utetil lunch

OL fred

Nå har jeg akkurat sett på fallsprint og kan feire at Norge fikk to gull og en sølv. Men for meg skjedde det største OL mirakelet i stua. Luna har sittet og fulgt med på hele sprinten sammen med meg, plutselig kommer Sirius opp også. Han ser på luna og ser på meg og når jeg rydder plass til han på fanget mitt legger han seg ned å ser finalen sammen med oss. Det er bare 5 cm i mellom dem og de er helt rolige begge to.

Nå er kattene mine venner men Sirius liker ikke at luna er der når han koser med meg, når han koser med luna vill han legge potene rundt henne og da blir luna redd og gjemmer seg. Luna oppsøker Sirius ofte for to eller tre slikk før hun stikker unna og gjemmer seg. Vanligvis holder den ene seg litt unna når jeg koser med den andre fordi de begge vet at om de starter å krangle om oppmerksomheten min, sender jeg dem begge bort ( da er det bedre å vente på tur)

Blir vist mye tv titting på meg i dag, siden jeg skal ha med meg skiskytingen og hopprennet også. Hopprennet er viktigst, første kvinnelige hopprenn i OL.

frustrasjon

Jeg er ikke for sliten, det er ikke det som egentlig er problemet i kveld. Jeg er sliten men det er fordi jeg desperat prøver å holde trøstespisingen min under kontroll, noe jeg ikke klarer. Noen ganger lurer jeg på om det er verdt kreftene jeg legger inn i det, og som regel kommer jeg frem til at det ikke er det. Hadde jeg hatt krefter til å starte med hadde det gått, men når jeg bruker kreftene mine til å motstå den ene sjokolade biten eller den pakken med drops har jeg ikke krefter til å lese, gå, skrive, spille... ingenting.

 

Nå er ikke trøstespisingen min på et farlig nivå, jeg har klart å ta såpass kontroll over det. Det er ikke mulig for meg å putte i meg to kg smågodt eller en 2 l med is. Men den ene porsjonen med is for å roe meg ned om kvelden, eller den ene skåla med potetgull er viktig.
En dag skal jeg nok få kontroll på det, men ikke i dag.

prosjekt kokkosnøtt

Jeg kan ikke forstå hvordan de fikk opp kokosnøtter før dagens moderne hjelpemidler, jeg forstår nesten ikke hvordan vi får dem opp nå heller. De første 30 minuttene gikk til å få ett hull og få ut melka, jeg ville ikke risikere kokosmelk over hele kjøkkenet. Selvfølgelig drakk jeg litt av det, men helte ut det meste. Så kom det store prosjektet, å få nøtten delt i to. Selvfølgelig kunne jeg ha knust den fullstendig med en slegge (om jeg hadde hatt slegge) men jeg trengte den i to biter så jeg kan lage hus til fiskene av delene.
Med en håndsag og tur kniv startet jeg tollmodighetstesten og jeg klarte til slutt å få stor nok sprekk til at kniven kunne knekke den opp. Nå startet neste store oppgave, å få kokosen ut. Jeg satte meg til med tv serie, kniv og enda mer tålmodighet og fikk skjært ut all kokkosen. 

Koste meg med noen biter som kveldsmat og da Sirius klarte å slikke på en av bitene i skåla fikk han den, og kokos er vist veldig godt.

 
Brenner det?

Vi var på besøk hos mormor og bestefar siden det var morsdag. Vi hadde akkurat satt på skiskytter sprinten da en sa det brenner! ( husker ikke hvem som så det først) på utsiden av blokken steg det opp røyk og vi løp alle ut på verandaen for å se, her møtte vi mange andre hoder , fra mange andre verandaer som også hadde sett røyken. Det kom fra første etasje og luktet veldig mat, mistanken var sterk om grilling selv om dette ikke var sesongen og at dette er forbudt i blokka.

Mens mamma og tanta mi løp bort til leiligheten for å høre om de grillet før vi ringte brannvesenet, sto jeg og kusina mi på balkongen og så enda flere hoder titte frem. Det viste seg heldigvis å være noen som grillet og de var sjokkert over å få besøk på døra, de trodde vi skulle klage og forsto ikke helt hvordan plutselig sterk røykutvikling kunne påvirke hele blokka. Men da mamma sa at det var like før politi og brannvesen kom, lovet datteren i huset at grillen skulle slukkes. Det hadde ikke hvert vi som ringte brannvesenet, men noen av de andre 100 i blokka som ikke antok at det var en fordel å sjekke det opp før man ringte nød etatene.

Men vi fikk litt spenning i hverdagen og slik spenning er best når det er falsk alarm.

verden har blitt mørkere

Jeg har lagt merke til det de siste dagene, men det var først når jeg sto å vasket fontenen til kattene at jeg forsto hvor ille det var. Det startet i går, jeg gikk rundt kanten til soverommet og det overasket meg hvor mørkt alt var, jeg løftet blikket og kunne konstantere at lyset sto på. Det er lite lys i denne delen av leiligheten så jeg tenkte det var lysrøret i akvariet som holdt på å gå og derfor hadde mistet mye av kraften sin. Tenkte egentlig ikke så mye mer over det.

I dag gikk jeg inn på badet og tenkte stille for meg selv, så lite lys. Jeg kom ut i gangen og måtte sjekke alle pærene for å se hvilken som hadde gått, ingen. Jeg lo stille for meg selv mens jeg tenkte at verden ble mørkere for meg, jeg tok ikke tanken alvorlig.

Men når jeg sto å vasket pumpa til katte fontenen begynte jeg å lete etter mere lys igjen. Jeg var overasket da jeg så den sterke lampa over vasken var på og at jeg nesten ikke registrerte lyset. Det var ikke det at det var mørkt, det var bare ikke ordentlig lys, som om noen hadde lagt et gjennomsiktig mørkt filter over øynene mine.

Jeg får samme følelse hver gang jeg går inn på et rom, men jeg tenker ikke lenge over det så lenge jeg ikke prøver å konsentrere blikket mitt på noe. Jeg ser jo alt der inne, det er bare den følelsen av at lyset forsvinner. Litt skummelt for en som er så mørkeredd som meg...

pokedex y 07.02.14

Nå er det lenge siden jeg har hatt en pokedex oppdatering, jeg har rett og slett ikke spilt så mye. Men i de siste dagene har jeg fått noen timer inn i statistikken og da kommer det jo også flere pokemon. Trener meg opp til gym 2.

nye:
057. Litleo
059. Psyduck
062.Riolu
064. Ralts 
068. Flabebe
071. Budew
074. Ledyba
076. Combee 
078. Skitty
083. Charmander

021 Spewpa har utviklet seg til 022 Vivillon
027. kakuna har utviklet seg til 028. Beedrill

buzzador pakke oral -b

Reklame | buzzador

I dag kom buzzador pakken min i posten. Jeg var veldig glad for å se at den passet i postkassen og at jeg slapp å gå bort på senteret å hente den.
I Pakken lå det 6 tannbørstehoder og en tube med tannkrem, litt informasjon om produktet og det å være en buzzador og små lapper jeg kan dele ut til de jeg buzzer til. Disse små lappene har jeg ikke helt forståelsen for, for de jeg buzzer til ansikt til ansikt er de som ikke er veldig gode på nett og som blir nervøs av å få slike lapper de skal fylle ut.

Selv gleder jeg meg veldig til å teste ut hodene, rett og slett fordi jeg er nysgjerrig og setter stor pris på ting som hindrer meg fra å få hull i tennene. Kan legge til at jeg foretrekker elektrisk tannbørste grunnet den glatte følelsen tennene får etter jeg har pusset dem.  sponset

(redigert 17.10.16)

 

bok: Stolen: A Letter to My Captor - Lucy Christopher

Jeg hater denne boken, ikke fordi den er dårlig, men fordi den er god. Jeg vet egentlig bedre enn å lese bøker om dette temaet, men den fulgte med i bokpakken jeg kjøpte og hadde fått så mye positiv omtale. Jeg angret veldig på at jeg leste den mens jeg om og om igjen i går brøyt sammen i tårer og var utrøstelig. Selvfølgelig syntes jeg synd på Gemma, TY og kamelen (mest kamelen) men ingen av de følelsene kunne sammenlignes med min sorg for meg selv. Det først i løpet av natta jeg klarte å finne den trøsten jeg trengte, og ikke så overraskende så var det i Sirius.

Boka er skrevet som et brev fra Gemma til Ty, her forklarer hun kidnappingen fra sin side, sine følelser og tanker. Det er rett før rettsaken og hun må finne ut av hva hun føler og ønsker. Gemma er en sterk 16 åring som opplever å bli stjålet fra flyplassen i Bangkok og tatt med til ørkenen i Australia. Her blir hun holdt av Ty som har fulgt henne siden hun var 10 år gammel. Han mener han redder henne fra den vonde verdenen og kan ikke forstå hvorfor hun ikke kan gi opp håpet om å rømme og se at dette er for hennes beste.

Som regel blir Australia beskrevet med hav, korallrev og haier, men her er ingen av disse tingene, bare en evig lang sand slette som skjuler mer en det man først ser.  

6408862

gratulerer med dagen simmere

en dag å markere i kalenderen sin, sims sin bursdag. i dag er det 14 år siden spillet kom og forandret hvordan mange så på dataspill. the sims fikk flere priser og ble blant annet kåret til årets spill i 2000. på bare 3 dager ble det solgt hele 16.000 spill og populariteten forsvant ikke med det første.
når den første tilleggspakken kom, var det flere klesbutikker som delte ut første spillet til alle som handlet over 100 kroner. selv om spill serien sikkert fikk mange nye tilhengere grunnet dette, oversvømte det markedet og disse billig versjonene av spillet er nesten å se på hvert eneste loppemarked ( de versjonene som ble gitt bort i butikken hadde cover på størrelse med en cd og ingen annen informasjon med enn en installasjon kode, så det er lett å se forskjell på gavene og de som ble kjøpt ordentlig. 

selv om maxis jobbet med nye utvidelses pakker, ble det tidlig satt i gang et sims 2 prosjekt, men det skulle komme 7 utvidelses pakker før vi fikk det nye spillet. spillet hadde 7 års aldersgrense frem til on holiday kom ut, da ble den økt til 12 år.

 

det har kommet mange versjoner av the sims og alle sitter vel med sin favoritt enten det er på pad, konsoll eller data. for oss som elsker serien vil dette antageligvis bli et stort år med utgivelsen av sims 4 ( men jeg hadde hvert villig til å vente noen måneder på spillet om de ønsket å gi den ut 04.02.15)

 

sim on, and play with life

 

film: the exam

Det burde være et større skille mellom grøssere og thrillere, du blir så utrolig skuffet når det står feil. Det hadde nok hjulpet om beskrivelsen av filmen var i nærheten av riktig også. Dette er en psykologisk thriller.

8 personer setter seg inn i et rom for å ta siste test før den store jobben blir deres. De skal svare på et spørsmål og har 80 minutter på seg, men hva er spørsmålet. Det er i tillegg en del regler som må følges, bryter du disse blir du diskvalifisert og får ikke jobben.
Det er meningen at de skal testes psykisk, men de er aldri låst inne og kan når som helst gi opp og gå, det er ønsket om å få jobben som holder dem inne i rommet mens de prøver ut det ene etter det andre for å finne spørsmålet og svaret.

Selv hadde jeg hvert den første som gikk ut, akkurat som hun i filmen, men kanskje ikke så dramatisk.  


Exam - Trailer by dreadcentral

bok: Abandon - Meg Cabot

Boken handler om Pierce som møtte en mann som kunne vekker fugler til live når hun var liten. Når hun senere døde som 15 åring møtte hun mannen igjen og uten å vite det sa ja til å tilbringe resten av evigheten med han. Allikevel tok hum muligheten til å redde seg selv og komme til live igjen når den dukket opp. Legene sier det var fordi hun var så nedkjølt at de klarte å vekke henne til live igjen, men Pierce vet hun rømte og smykket rundt halsen er hennes bevis på dette. Vi møter pierce rett etter at de har flyttet tilbake til moren sitt hjemsted, de måtte flykte fra alt som hadde skjedd. Vi følger henne i tre dager, men meste parten av boka går bakover i tid og forteller om hva som har skjedd. Mye kan skje på tre dager.

Jeg tror det er første gang jeg har mislikt en bok så mye som jeg har mislikt denne, hvorfor jeg ikke bare slo den av vet jeg ikke, jeg håpet vel på at den skulle bli bedre og om jeg sa til mamma på kvelden, jeg kan ikke slå av boka og legge meg nå, den har jo endelig blitt verdt å høre på. Så jeg likte vel slutten av boka, det siste kapittelet eller noe slikt. Selv om jeg likte slutten, gledet jeg meg til boka endelig ble ferdig.
Boka er skrevet greit, jeg ble bare veldig sliten av all den hoppingen frem og tilbake i tid. Den var ikke genialt skrevet, noe du ble minnet på i starten av hvert kapittel. Hvis jeg ønsker å lese dantes inferno vil jeg lese den, jeg trenger ikke tunge utdrag i en mye lettere bok. Utdragene bare irriterte da jeg ikke har lest historien og settingene ble tomme ord jeg ikke kunne knytte til historien, den ble bare en påminnelse om at noen har skrevet denne historien mye bedre før. 

Da jeg så hvem forfatteren var, tenkte jeg en liten stund at det kunne være et poeng å lese hele serien før jeg dømmer den, men jeg er rett og slett ikke villig til å betale penger for det og jeg fant den ikke på noen av bibliotekene.  

9397967

gårsdagens sang

Det ble ikke noen sang i går, det rett og slett forsvant ut av hodet mitt. Da det begynte å bli mørkt og kaldt ute forsto jeg at jeg ikke kom til å få sove om jeg viste det gikk en 9 åring ute i kulden alene. Så isteden for å gjøre meg klar til å legge meg og følge kvelds rutinene, kledde jeg på meg, satte meg i stolen min og tok meg en lang kjøretur. Jeg kjørte ikke hjemover igjen før jeg hadde fått beskjed om at han var funnet, så jeg kom sent i seng og mistet litt kontroll over alt sammen.

 

Jeg hadde klart å ta meg av det viktigste da. Mat til dyrene, tannpuss og slått av lys, og om samme situasjon oppstår igjen så ofrer jeg et blogg innlegg eller to for å lete etter et savnet barn. 

null hull

Hadde jeg fått et annet svar hadde jeg hvert skuffet, jeg har jobbet hardt dette året for å få dette resultatet. Tannpleieren var veldig hyggelig og husket fra sist gang at det var en av maskinene jeg ikke taklet så bra så hun skulle ikke bruke den i dag. Det var lyden jeg hadde problemer med, og vi vil ikke kaste meg ut i anfall om det ikke er absolutt nødvendig.

Etter tannlegetimen gikk jeg bort på sæter og tok taxi, godt med en liten gå tur. Tok drosjen til mamma og hentet rullestolen min der. Så nå er alt i orden, tennene blankpussede og jeg 1000 kroner fattigere.  

tannlege

Da er det bare 15 minutter til jeg skal ringe etter taxi og dra bort på tannlegekontoret. Jeg hadde ikke tannlegeskrekk når jeg var yngre, men møtet med en tannlege fra helvete har skapt et varig arr i minnet mitt og jeg frykter det veldig. Men jeg burde være relativ trygg, pusser tennene med el tanbørste, så spesial tannbørste for å få tatt visdomstennene og så tanntråd.  

TP kveld

Når familie kommer inn fra Brumunddal er det på tide med TP kveld, alle vil være med og vi deler oss inn i tre lag med et gjennomsnitt 3,33333 personer på laget ( ett lag fikk en ekstra). Når vi først finner frem den blå esken og setter frem spillbrettet vil alle være med og det dukker opp barn i alle aldere. I kveld var vi 10 stykker som spilte og vi avsluttet spillet klokken 21.30 selv om ingen var i nærheten av å vinne, vi var rett og slett utslitte.

Det er kjempe koselig å samle seg for å spille, men man merker at 10 personer rundt et lite brettspill blir i det meste laget. Men vi hadde det morsomt og barna imponerte med sin kunnskap.  

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin