hits

januar 2011

sims 3 store

jeg er ikke helt sikker på hva som skjer på sims 3 sine hjemmesider, men butikken dems er helt ute av kontroll. jeg var innom i dag for å bruke noen av de poengene jeg har lagt inn, men klarte ikke å navigere meg frem på siden. eller klarte ikke er å ta litt hardt i, jeg var innom alle mulige linker og sidelinker inne på butikken.

Jeg fant ut hvordan man kunne kjøpe løse klær, hår og byggemateriale.. men da jeg prøvde meg på møbleme var det bare sett. alle tegn til å kunne kjøpe ett og ett møbel er borte. min første tanke var at de tenkte de skulle stoppe slike som meg som aldri kjøpte sett, bare de tingene jeg ville ha. rettog slett fordi det er billigere, men etter å ha sett siden dems tror jeg de har et stort oppryddingsprosjekt forran seg. linkene er rett og slett helt i kaos...

hvis du har ting på ønskelista di kan du fortsatt kjøpe en og en igjenom den (om du finner den), håper siden blir ryddet opp i snart.

pokemon soulsilver 30.01.11

siden jeg nå straks skal ta gym 6 tenkte jeg det var på tide med en pokemon update....

nye pokemon og utviklinger:

bayleef utviklet seg til Meganium
Totodile utviklet seg til Croconaw
Spinarak
Magnemite
stanler
Meowth
Psyduck
Milktank
Magby
farfetch`d
shuckle
horsea
dratini

Jeg har tatt 5 gym, sett 129 pokemon og fanget 85. jeg har spillt i 138 timer og score er 13259

 

sims 3 29.11.2010 Pagan

simmene mine har endelig kommet over den harde starten og begynt å tjene litt penger, så jeg har startet på huset dems, en to etasjes villa. veldig stort hus så tar nok lang tid før jeg blir ferdig. som vanlig tar jeg ett og ett rom mens simmene lever i gangen i første etasje. rommet jeg lagde i dag var barnerom 1 - tema havet.

hvem som skal føre legacy linjen videre er også blitt bestemt, det er Janice Pagan som akkurat har blitt tenåring, hennes livsønske er å kunne vise frem et perfekt akvarium.


Janice lærer å snakke av jade              Janice gjør lekser sammen med Jousva

i tilleg måtte jeg bare ta et bilde av en av sjelene som spøker i et hus, jeg synes de er så søte. de finnes i flere forskjellige farger...nye iphone spill 29.01.11

det er lenge siden jeg har opptatert listen over iphone spillene mine, so her goes.....

wefarmsafari: ikke spillt så mye på, lastet ned igjenom en av de andre spillene. liker farm spill men synes det holder med farmville på spil man må passe på tiden i.

catphysics :et spill hvor to katter sender en ball i mellom seg. opp til deg å finne veien. du får flere poeng etter som hvor kort ruten er. greit å ha når man bare trenger noe å bruke tiden på.

harvestmoon frantic farmer lite: en gratis iphoneversjon av ds spillet, en demo versjon. lurer på om dette er et tegn på at harvestmoon spill kommer på iphone, det hadde hvert supert... dette er et spill med mange oppgaver å løse, ikke som orginale harvestmoon spill.

bubble breaker 2 (bebbled): nok et spill hvor man løser enkle oppgaver for å få tiden til å gå, denne versjonen i bobbler.

spill jeg ikke har prøvd enda...

fra 12 days og xmas: fishingkings, hero project, mirrors edge, the mystery of the crystal portal.

som jeg har kjøpt/ lastet ned i dag:
simcity deluxe (17 kr)
farm frenzy 2 (17 kr)
tetris (6 kr)

Andre nye apps er sas: survival guide (39 kr) - denne elsker jeg.

gave til sims 3

jeg var med på en veldig morsom giveaway på facebook før jul, man rett og slett ga bort gaver til tilfeldige folk og håpet på å få gaver tilbake. jeg havnet selvfølgelig i minus i dette opplegget, men det gjorde ikke noe sidenjeg hadde det morsomt. men i dag fikk jeg mail om at jeg hadde fått en ny gave på thesims3.com ikke som en del av giveaway opplegget, men av en av vennene jeg fikk da. veldig positiv overaskelse...

jeg fikk: Open gears wall clock
Når kommer det bedre filmtilbud i Norge?

satt å leste snorre bryne sin artikkel på dagbladet om at man nå kan se film når du vil, hvor du vil - bare du drar ut av landet først.

artikkelen handlet selvfølgelig om filmindustrien sin holdning til nett og nedlasting. hvordan man nå i andre land kan lett få tak i filmer og tvserier på lovlig måte over internett, men at dette ikke er mulig i Norge. han fortelller om hvordan han klarte å få amerikansk og britisk nedlastingstjenester til å virke.
konklusjonen hans er at filmbransjen må få opp øynene og tilpasse seg fort, noe jeg er enig i.

personlig orker jeg ikke hele systemet han hatt opp for å få tilgang til "lovlige" filmer, jeg tenker rentlite over det, men laster ned alle tv serier jeg ser på. det handler ikke om å spare penger eller å lure systemene, jeg rett og slett gidder ikke å vente opp til et år på at tv serien skal bli tilgjenglig her i norge.
jeg er egentlig en ganske god forbruker som både detaler for tv kanalene mine (+ den forbaskede tv lisensen) og gjerne kjøper ting jeg liker etter det er lastet ned å prøvd. tanken på at det jeg gjør er ulovlig ligger så langt unna, for det gir ingen mening.

jeg laster ikke ned så mange filmer, rett og slett fordi jeg er rå til å ta opp dårlige filmer på tv`n og se på dem der, men det hender jo... jeg hadde nok sett mye mere filmer om de var lett tilgjengelig online... håper filmbransjen snart ser at verden ikke lengere kan deles inn i økonomiske zoner de kan kontrolere, nettet har åpnet verden og de må tilpasse seg.

link lit artikkelen på dagbladet

iPhone-brukere mest fornøyd

da jeg så overskriften hvilke mobilbrukere er mest fornøyd tenkte jeg automatisk på iphonen min, og jeg fikk rett. før jeg kjøpte telefonen i fjor høst fortalte noen meg at iphone brukere blir glad i telefonene sine. vel tenkte jeg de overdriver sikkert, men nei da. jeg rett og slett elsker telefonen min.

min vei til iphone var ikke så veldig kopmlisert, jeg har alltid synes telefoner har hatt en overdrevet mengde med funksjoner og muligheter, telefonen ringer jeg med.... så jeg har alltid lett etter enkle telefoner, ikke det at jeg ikke klarer funksjonene på telefonene, bare det at jeg har hatt bedre utstyr til de samme tingene.
tanken på iphone kom fordi jeg har virkelig hvert plaget av at jeg ikke hørte når folk ringte meg når jeg hørte på musikk på ipoden. samme hvor høy ringetonen var, eller hvor sterk vibrasjon fikk jeg det rett og slett ikke med meg.

tanken på en ipod med telefon var ganske genial... viste det fantes andre telefoner med musikkmuligheter også. men jeg var veldig glad i ipoden min. dette var første tanke....
men det å skulle kjøpe en telefon til 5000 var ikke et lett valg, så det som tippet hele sitvasjonen i dens favør var spillmulighetene + at jeg kunne koble den til mitt trådløse nettverk slik at jeg ikke behøver å bruke mobiltbrebånd.

jeg bestemte meg selvfølgelig midt i mellom 3og4, og bestemte meg for å vente på den nyeste modellen. en lang og "smertefull" ventetid. men til slutt satt jeg med min nye iphone 4 i hånda. (ikke den størelsen jeg hadde tenkt å kjøpe, men orket ikke å vente lengere).

først gikk selvfølgelig telefonlisten inn, men etter det var det rett på musikk og spill. det er ingen tvil om at min telefon brukes mest til musikk og lydbøker, jeg ringer jo ikke så mye.
litt spilling blir det jo også. men veldig glad for at jeg slipper å sjekke mobilen min hele tiden fordi kansje noen vil ha tak i meg. og godt å ha en multiboks hvor kvaliteten på funksjonene faktsik er brukbare.

jeg kan trygt si at jeg elsker iphonen min og jeg er ikke overasket over at det er iphone kunder som er mest fornøyde og som helst vil kjøpe samme merke på nytt...

legger ved link til artikkelen på vg nett:  iphone brukere mest fornøyd

overgrepssaker i media

for tiden er nyhetene fulle av overgrepssaker, først og fremst hinter jeg til alvdal saken, men vi er også innom tvangsekteskap av en på 13 og voldtekt av en eldre dame + sikkert flere jeg har klart å ikke se.
det er ikke det at jeg ikke synes disse sakene skal bli nevnt, for det er ganske viktig at man ikke glammer at slikt skjer. og kansje enda viktigere at man ser konsekvensen av at alle velger å se den andre veien (alvdal saken igjen). det jeg ikke kan tollerere er alle detaljene og hvor stor media dekning det har blitt.

for det første har det kommet ut allt for mange detaljer om alvdal saken, ting vi virkelig ikke behøver å vite. ting som kanse de som er rammet ikke vil lese om på forsiden av vg hver dag. jeg har ikke lest en eneste artikkel fra saken, bare overskrifter og føler jeg har fått med meg allt for mange detaljer.

for det andre har slike nyheter virkning på andre personer som har opplevd overgrep, sliker man med å forholde seg til det som har skjedd hjelper det ikke med nyheter som minner deg om det hver eneste dag. for ja en overgrepssak minner deg om en annen. når det har blitt så ille at man ikke kan sette på radioen, se på nyhetene eller åpne en avis uten å måtte få med deg sakene, og i ukesvis er dette faktisk tortur. spessielt når du ikke kan gå inn på en kiosk eller matbutikk grunnet forsidene på avisene.

jeg vet at å ønske at sakene ikke omtales er egoistisk og samfunnsmessig feil, men det må da finnes en måte å informere om slike saker og utviklingen i den uten å måtte slenge det i ansiktet til folk. ett slags filter kansje, eller advarsel før ting kommer slik at man ikke må unngå media helt. men kan slå av/ slå av lyd eller klikke bort siden før det er forsent.

bygging og graving

i dag tidlig gikk jeg min vanlige lille tur, men må innrømme at den var overaskende. å går når jeg gikk over grøntarealet var det fullt av barn fra skolen der, en av dem var kusina mi som kunne fortelle at de sto på ski i gymtimen. veldig koselig syn å se alle barna leke. det var desverre ikke et så koselig syn som møtte meg i dag. de drev å satte opp store gjerder og det sto gravemaskiner der ute. på skiltene sto det ingen leking og hold barna utenfor. men det rareste skiltet var det hvor det sto at universitetet i oslo satte opp nytt lys og skulle være ferdig i desember. ikke vet jeg hva uio har å gjøre her på lambertseter. den eneste konklusjonen er at de skal bygge kunstgress banen det har hvert så mye snakk om. tragisk at de ødelegger grønt arealet vårt på den måten......

sims 3 Pagan legacy

da var sims 3 spillet oppe igjen og en ny legacy familie skapt. denne gangen startet jeg med Mo Pagan. hans drøm er å bli paranormal profiter ( toppen av karieren som går ut på å jage spøkelser). han rakk å bli voksen før han giftet seg med Jade, hun er ung voksen og har livsønsket om å bli international superspy. de har også fått en sønn som heter Jousva.

hvilken film minner dette deg om?

men det kan jo selvfølgelig gå galt også:

hannah montana slutt

da er jeg akkurat ferdig med å se siste episode av hannah montana og jeg må innrømme at jeg har noen tårer i øynene. jeg har nok aldri hvert en av de største tillhengerne av hannah montana, men synes serien har hvert søt og underholdende. pluss jeg liker serier om dubbelt liv og slik.

jeg skal ikke fortelle så mye i bloggen min om hva som skjer i episoden, siden den ikke er sendt i Norge enda. men jeg kan si at det er masse følelser, på hannah montana nivå. gjennsyn med savnede rollefigurer og selvfølgelig ikke så godt skult moral.

ikke egentlig noe av episoden som rørte meg spessilt mye, men bare tanken på at det nå er slutt gikk inn på meg.

europa får 3ds før usa

det er ikke ofte spill og spillutstyr kommer før i europa enn usa, men 3ds har fått lanseringsdaton 25 mars i europa og 27 mars i usa. selvfølgelig er den mye tidligere ute i japan (26 februar).

det har hvert mye snakk om prisen på 3ds og den veiledende prisen som er satt er 2500 kr eller 249,99 dollar
(den som har regnet ut den kursen har tatt litt hardt i)
men de påpeker at det er opp til salgsstedene å bestemme den endelige prisen. nintendo har før sagt at de ville sette opp prisen på 3ds fordi folk ville ha det, noe man kan lure på om de har gjort....

3ds vil komme ut med to farger i europa svart og blå og det vil være 25 spill tilgjenngelig.

Her er en liste over spill under utvikling:

PS: valuttakursen regnet ut av dagbladet....

Anne Hathaway som Catwoman

Anne Hathaway har fått rollen som catwoman i den nye batman filmen som heter the dark knight rises. selv har jeg ikke så stort forhold til catwoman, men er stor fan av Anne. Det blir veldig morsomt å se henne i denne rollen.

andre skuespillere som har prøvd seg på katterollen er:

Halle Berry - catwoman (2004)
michelle pfeiffer - batman returns (1992)

mange andre som har prøvd seg i kortfilmer, tegnefilmer og filmer tatt helt ut av samenheng. de får dere lete etter selv på imbd.

 

Raikou, Entei og Suicune nedlastingsevent


 

akkurat nå foregår det en event i usa hvor man kan få de tre legendariske pokemonene Raikou, entei og Suicune på gamestop butikker. vi er kansje litt etter, men her i europa kan man laste ned de tre pokemonene over internett i februar.

Raikou - 7. februar til 13. februar
Entei - 14. februar til 20. februar
Suicune - 21. februar til 27. februar

dette er spessielle utgaver av pokemonene som kan lære seg flere moves, de skal også være knyttet til en happening senere i black and white.

du kan laste ned pokemonene til Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold eller SoulSilver, men kun en av hver pokemon pr. spill.

du trenger en ledig plass blant pokemonene dine og får dem igjenom mystery gifts.

 

 

sims 3 ny start (igjen)

etter allt for mye problemer på sims 3 så jeg ingen andre muligheter enn å reinstalere hele spillet. dette betyr at begge mine to legacy familier nå er slettet. igjen rakk jeg ikke å fullføre før spillet låste seg.
håper spillet vil fungere som det skal denne gangen.

pokemon soulsilver 15.01.11

da har jeg endelig klart å løsrive meg (midlertidlig) fra level opp systemet mitt. rett og slett siden det har blitt for mye pokemon å levle opp + mange å spille med som er litt lei av å vente på meg. i dag tok jeg gym 4 ecruteakcity gym - spøkelsespokemon. må innrømme at  quilava og gyarados hjalp meg mye der...

nye pokemon og utviklinger:

Totodile
Caterpie, Metapod, Butterfree (orginalt utviklinger, men jeg fanget alle hver for seg)
Geodude utvilket seg til graveler
Ekans utviklet seg til Arbok
Nidoran (m)
Yanma
Sudowoodo
Pinsir
Koffing
Eevee som også utviklet seg til Espeon
Vulpix
Pontya
Scyther

sims 3 13.01.11 oxid

i dag har det hvert en dramatisk dag for oxid familien. ganske tidlig døde Nigale og noen dager døde Blair. Nå sitter de tre ungene igjenn i sjokk. ikke det at noen av dem er unger lengere da.  Binni jobber hardt med å bli superpopulær, noe som drev foreldrene hennes til vanvid, kunne hun ikke bruke tiden på å tjene inn penger slik som resten av familien? Blue gikk rett fra skolen og inn i millitæret hvor han gjør det ganske bra, nigale og blair rakk å få med seg 5 forfremelser før de døde. Minsteman Bianca går fortsatt på videregående skole. hun var den som tugt farens død tungst, men takklet moren sin bedre. man vokser fort opp i simenes verden.

Nigale Oxid ble en gammel sim, han fullførte sitt livsønske om å bli super brannmann helt og klarte å samle inn hele 115 livsgledepoeng.

blair Oxid ble en gammel sim, hun fullførte sitt livsønske om å bli internasjonal spion og klarte å samle inn hele 160 livsglede poeng.

tilsammen har nå oxid familien 6 Legacy poeng

bok: The Dead Girls' Dance/The Morganville Vampires series - Rachel Caine/Roxanne Longstreet Conrad

Dette er bok to i serien om 16 år gammle Claire Danvers. hun har nå overlevd ett fullt angrep på huset hun bor i og reddet seg og vennene sine ut av en vanskelig sitvasjon med vampyrene. reglene for byen hun bor i begynner å synke inn.

akkurat da det ser ut til at hun og vennene hennes er trygge kommer faren til shane inn i byen, han har med seg en motorsykkelgjeng og dems mål er å utrydde vampyrene en gang for alle. og de går frem med planene sine uten å tenke på hvem de drar med seg i fallet.

shane sliter med å velge mellom faren og vennene sine og allt topper seg når han blir arrestert for drapet på en vampyr. straffen er å bli brent i live. claire har tre dager på seg til å finne bevis for at shane er uskyldig og redde han. desverre er ikke allt så enkelt siden mange andre har selv brikker med i spillet og planer de vil ha gjennomført.

bok 2 i serien er ganske likt lagt opp som bok 1 og du får en spennende bok, men kansje litt for mange spenningskurver så du blir litt svimmel etterhvert. også en bok jeg likte godt.

 

bok: glass houses/ morganville vampier series - rachel caine/Roxanne Longstreet Conrad

dette er en ungdomsbok som følger Claire Danvers, en 16 år gammel jente som er et geni. hun har fullført highschool og fått tidlig innpass på universitetet. hun kunne ha kommet inn på hvilket som helst, men foreldrene var skeptisk til å sende henne alene ut i verden så ung. de lagde en avtale at hun skulle gå ett år på texas prairie university i morganville, siden dette var nærmere hjemmet hennes.

Allerede på starten kommer hun i konflikkt med skolens "dronning" og forstår fort at denne jenta vil kunne ta livet av hene uten å blunke. hun rømmer ut i byen for å finne et nytt sted å bo, men aner ikke hvilken verden hun kaster seg inn i. morganville er nemlig styrt av vampyrer og de som er i byen må følge reglene dems, noe hun sakte men sikkert finner ut.

hun finner et sted og bo og venner i glass huset, her bor Michael, en ung mann som sover om dagen og er våken om nettene. eve, en ghoth jente som jobber i edn ene kaffebaren i byen og shane, michaels bestevenn som hovedsaklig spiller zombie spill på tv`n.

konfliktene oppstår da hun sakte forstår hvilken verden hun har kommet opp i og at jenta som hater henne er ordførerens datter. hennes sans for rettferdighet, evne til å ikke holde kjeft og nyskjærrighet setter henne straks inn i konflikter med vampyrene.

vampyrene i morganville er slik vi ser for oss vampyrer, egoistiske rovdyr. men i denne byen er det satt opp regler som skal prøve å holde ting i ro. ikke alle er like glad for disse reglene. jeg likte boka ganske godt.

 

harvest moon - grand bazaar 13.01.11

Nå har jeg endelig klart å komme meg inn i sommer måneden. dette har ført til flere forandringer. mye mindre blomster og andre ting liggende på bakken. så må jobbe mere for pengene. første sommer marked fikk jeg inn lite penger på siden den var 3. dagen inn i den nye årstiden. solgte ut absolutt allt jeg hadde da.

noen dager inn i sesongen fikk jeg endelig fiskestangen. hammeren har også dukket opp på markedet, menjeg har ikke hatt råd til den enda. prioriterte nemlig en børste til dyrene mine. jeg har nå fått en ku i samlingen min også. første sommer marked gikk alle pengene jeg fikk inn til frø.

endelig har all pratingen og gavegivingen fått uttelling, vennestatestikken har så vidt begynt å bevege på seg og jeg har fått rosa hjerte hos minst en jente.koser meg veldig med spillet...

 

energi på deling

det er ikke ofte det siste året at jeg har føt at jeg har energi, men i dag våknet jeg klar til å ta tak i verden. først frustrerte jeg meg grenseløs over at jeg ikke lengere hadde skoleboka mi, men tenkte kansje jeg kunne finne en mattebok på bibloteket (noe jeg gjorde).

men etter en liten stund for datan forsto jeg at jeg ikke kunne sitte stille, så jeg planla å gå en tur på senteret. sette meg der å spille litt harvestmoon hos bakeren og kose meg med en kopp kakao (noe jeg også gjorde). på veien til senteret tenkte jeg at jeg kunne ta den lille omveien og resirkulere noen bokser og litt glass. egentlig veldig meg i et nøtteskall hele planen.

jeg satte på musikk for å få tempo på gåingen, men kom ikke lengere enn til nest blokk før en eldre dame stoppet meg ved å rope (utrolig at jeg hørte henne over musikken). hun lurte på om det  var glatt på fortauet der jeg gikk, siden hun hadde valgt å gå midt i vegen. jeg sa som sant var at det ikke var is, men litt tråkket ned snø. men at det gikk greit å gå på. hun bestemte seg for å prøve fortauet i steden for gata og hun pratet om at hun skulle til byen.

til byen og gå i den retningen betyr bare en ting, t-banen og t-banen ligger på senteret. så jeg tilbød den koselige damen armen min resten av veien siden vi skulle samme sted. hun takket lykkelig ja og selv om jeg ikke fikk noen trimtur følte jeg meg i utrolig godt humør da hun var kommet frem. godt å vite at energien min ikke bare kommer meg til gode.

fikk selvfølgelig gjort allt jeg skulle før jeg tusslett på den enda hardere veien hjem, denne gangen i løssnø og med høy musikk.

harvest moon - grand bazaar 11.01.11

da harjeg kommet meg til siste uke om våren. jeg har plantet poteter, tunips og hodesalat.

på marked nummer to kjøpte jeg meg en kylling som nå har vokst opp til å bli en kylling, den har fått navnet 1
på marked nummer tre kjøpte jeg meg en sau, denne har fått navnet s1. velger å ikke gi dem så personlige navn fordi det da gjør så vondt når de dør.

denne uka har jeg også fått i gang vindmøllen min, der kanjeg lage ganske mye, men bare hatt ingridienser til gjødsel enda. men det gjør ikke noe. får ikke nok av det.

det har hvert to festivaler, blomsterfestivalen som varer noen dager. da skal du gå rundt å gi blomster til så mange som mulig og en festival som gikk ut på at guttene skulle gi sjokolade til jentene. men hadde ikke sjokolade.

om noen dager er det siste markedet for våren, leter fortsatt etter håv, øks, hammer og fiskestang

mørket tar over

i dag harjeg en merkelig følelse om at mørket tar over verden, startet med at jeg gikk rundt i leiligheten og slo på lysene. da jeg var ferdig tok jeg meg i å begynne på nytt. men alle stedene var jo alle lysene på allerede (og da mener jeg alle). alikevel sier hjernen min at det bare er halveis lys, noe som er teoretisk sett umulig når jeg har alle lysene på i leiligheten. jeg lyser vel opp hele gata utenfor.

når jeg hadde hvert igjennom leiligheten for tredde gang måtte jeg bare innse at noe ikke stemmer, følelsen av at mørket ikke ville bort bare plaget meg videre. inne på stua har jeg uplighten på fullt og der får jeg følelsen av lys. ingen andre steder.

tror det kan ha noe med infeksjonen som har satt seg på det ene øyet mitt, men alikevel ikke morsomt siden jeg virkelig misliker mørket.

tid

satt inne på spill.no og leste anmeldelsen av en del spill, og mensjeg sitter å leser tenker jeg selvfølgelig. det vil jeg prøve og det ville ha hvert morsomt. men tilslutt sitter jeg igjen med frustrasjonen om at det rett og slett ikke finnes nok tid. om jeg skulle prøve ut alle de spillene jeg vil hadde det ikke hvert tid til å nyte dem. og jeg sliter allerede med å finne tid til alle de spillene jeg allerede spiller.

noen tenker kansje nå at livet er mere en spill, men jeg sier at er man føsrt syk må man få ha sine gleder.....

desverre er det også slik at kroppen ikke helt samarbeider når det kommer til spill, selv om du vil kaste deg inn i timesvis med underholdning sier øynene stopp, kroppen vil opp å gå og det verker mer og mer jo lengere du sitter. å flytte seg fra spill til spill virker ikke i lengden heller. kroppen lar seg ikke lure.
så man må ta seg tid til noen gå turer innimellom....

harvestmoon grandbazaar

jeg var overlykkelig da de to siste harvestmoon spillene skulle gies ut i europa rett før jul, men til min store overaskelse og skuffelse gjerlder dette tydeligvis ikke Norge.
så med litt hjelp fra min kusine i england og muligheten til å laste ned spill på ds har jeg bestemt meg for at dette ikke er et hinder. så i går kveld startet jeg på harvest moon grand bazaar.

Å starte på dette spillet var ganske sjokerende, for det skiller seg veldig fra det forrige ds spillet + at det har kommet en ny funksjon som gjør at du kan hoppe over kanter. spillet blir litt mere åpent på denne måten.

- Du starter spillet med en ferdig bygd gård, her er det plass til dyr og dyrking av grønnsaker, ser klare muligheter til å utvikle gården videre, men de fleste nyere harvest moon spill har kommet med bare hus. du har måtte bygge resten selv.
- Du får seks pakker med tunips frø og seks pakker med gjødsel i starten av spillet, samtidig får du også vannkanne og hoe.
- Helt på starten av spillet blir du spurt om du vil hjelpe til med å redde markedet dems, det har blitt veldig lite de siste årene. grunnet markedet som er en dag i uka har de fjernet muligheten for shipping. du kan fortsatt selge ting i butikken om du trenger penger akkutt.
- spillet minner mere om wii og ps2 spillene enn ds spillene som har blitt gitt ut i serien
- snarveiene og "de hemmelige" veiene gjør det litt morsommere å bevege seg rundt i spillet

jeg rakk ikke å spille lengere enn til første fredag før jeg måtte legge meg til å sove (slik går det når man spiller på senga) har hvert frustrert over mangel av fiskestang, øks og hammer men håper det dukker opp etter det første markedet på søndag.
navn på nye start pokemon

Nå er de engelske navnene til de tre nye startpokemonene i black og white pokemonspillene offentliggjort. De har fått navnene Tepig, Snivy og Oshawot. gleder meg til spillet kommer...
sims 3 give away

da var the sims 3 give away på facebook over og jeg ente opp med å få to gaver og ga bort kansje 10. fikk ingen ting av de som driver the sims 3. men hadde det veldig morsomt.

vil si til mange av deltagerne somkansje ikke fikk noen gaver, ikke vær så grådig. jeg tror ingen av brukerne ga bort gaver til mange 100 eller over 1000 poeng til fremede. det gikk nok i de under 100 p. i hvertfall hos meg.

men det var morsomt så lenge det varte...

godt nyttår alle sammen

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin