årets første badetur 2018

Det var planlagt, jeg hadde tatt med meg badetøy ned til campingvognen. Det jeg ikke hadde planlagt var den sterke vinden som kom kastende inn i Solvik. Men jeg flyktet til motsatt side og stille Skinnerbukta. En nabo hadde tatt på seg å passe på lykke så jeg behøvde ikke å stresse. Første stedet jeg prøvde å gå ut var det så gjørmete bunn at jeg ikke turte. Når du synker lengre ned enn ankelen, frykter man litt å sette seg fast. Så jeg gikk bort til moloen og den lille steinstranda der og kom meg fint ut. Fikk hjulpet en mann å vaske siden på båten når jeg først var ute i vannet også.

Ellers har jeg og lykke kost oss på øya i dag. Det har vært quiz, god mat og mange hunder for lykke å hilse på. Blir nok et lite bad i morgen også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

33, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits