dramatisk uke Mandag og tirsdag 16-17.04.18

Jeg sliter med å sove og våkner sliten på mandag. Jeg går en lyntur med Lykke og oppdager fort at jeg ikke kan gå ordentlig på det ene benet mitt. Men jeg har planer og bare går videre. Jeg er glad da drosjen stopper like ved døren der jeg skal inn, jeg følte ikke for å gå i byen. Legen ser med en gang at jeg ikke er frisk og etter mammografi prøvene og hendelsene de siste dagene ber han meg slutte på metex med en gang. Jeg blir også satt på kraftig behandling for det ene og det andre. Jeg tar banen ned til sentrum og kjøer med meg mat før jeg tar drosje hjem igjen. Jeg er nå så sliten at tårene renner igjen. Lufter lykke rundt blokka og er kjempe glad for at jeg får assistent som kan hjelpe meg på kvelden. Jeg er veldig dårlig og sliter med vekslende kramper, nummenhet og stikking i venstre fot. Jeg får hjelp til å lufte Lykke.

Tirsdag er jeg ikke bedre, men jeg prøver å klare meg selv. Merker at å gå hele runden på siste tur var for mye og har masse kramper og smerter hele dagen. Glad jeg ikke skal noe sted og kan holde meg hjemme.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

33, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits