åpning av campingvogn for sommeren

Endelig hundefri i noen timer, så hva skal man gjøre. Jo man ignorerer alle tegn fra kroppen om at man er syk og kjører rullestolen ned på Malmøya og campingvognen. Egentlig var det det beste jeg kunne gjøre, for mens formen sakte har gått ned har lengselen etter å bare kunne dra bort blitt større. Nå husker jeg at jeg har et sted å dra, bare jeg får på nytt sengetøy da.

Det var ikke store jobben jeg gjorde den timen jeg var der nede. Jeg testet gassen og luftet dyne og puter. Tok med meg alt sengetøy hjem til vask. Mens ting luftet satt jeg i sola og strikket.

Etter jeg hadde pakket sammen tingene mine igjen tok jeg en kjøretur på området og tok noen bilder før jeg kjørte opp til mormor og middag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

33, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits