blogg fri

Den kalles januar for de fleste, men for meg er dette kjent som jeg tror jeg blir gal om jeg må se på en dataskjerm igjen måneden. Den pleier å starte midt i romjula og fortsette mesteparten av januar. Om jeg er uheldig varer den lengre også.

Helt datafri er jeg ikke. Jeg leser nyheter og ser på noen serier. Men jeg prøver å flytte alt jeg kan over til tv`n og føler meg rastløs så lenge jeg leser nettaviser. Prøvde å spille noe, men klarte å sitte stille i under 30 minutter av gangen. Det er nesten så lang tid det tar å få i gang spillene.

Jeg får rett og slett data overdose av alle julekalenderne i desember. Selv om jeg ikke la ut svar i år deltok jeg på nesten 300 kalendere hver dag, i tillegg til å drive min egen. Jeg klarte nesten å få ut dagens sang hver dag også, noe jeg vanligvis har lagt opp til at skal skje automatisk i desember.

Så når alle favoritter tingene mine på data er noe man blir kvalm av, er det vel lett å forstå at å sette seg ned å skrive ikke er veldig motiverende. Men jeg håper jeg kommer tilbake med dagens sang igjen i februar og så kommer i gang for fult igjen snart.

Jeg har rett og slett tatt meg blogg fri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

33, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits