Ingen kalenderlister i år

Siden ikke alle som har brukt listene mine, også deltar i kalenderen min, tenkte jeg at jeg skulle informere om at det i år ikke vil bli noen kalenderlister på jiiji.blogg.no.

De som kjenner meg vet hvor hardt jeg slet med listene i fjor og at når desember endelig var over, ville jeg bare slette bloggen min. en god venninne overtalte meg til å vente med avgjørelsen av om jeg ville blogge mer, men uansett la bloggen stå slik at de gamle svarene fortsatt ligger der.

Mange av svarene fra tidligere år vil være brukbare, men vær obs på spørsmål som medlemsantall, likes og omsetninger som kan forandre seg. Ting som hvem som har laget hva eller oppfunnet hva burde være det samme år fra år. Ja jeg har selv brukt gamle svar fra bloggen min på nyere kalendere.

Jeg kommer til å delta i like mange som jeg pleier og jeg gleder meg til mye moro. Del gjerne fortsatt gevinster med meg da det er morsomt å høre hva folk vinner.

Jeg har forresten en topp ti liste inne på min julekalender med mine favoritt-kalendre (den er bare på 4 enda, de klare favorittene år fra år, men legger ut resten av lista når jeg har kommet igjennom kalenderne i dag.

Kos dere og lykke til

Jiiji

2 kommentarer

Notorious

01.12.2017 kl.18:02

Kjedelige greier asså

Signe

02.12.2017 kl.02:11

Lykke til med julekalenderne, du også!

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

33, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits