hits
11 kommentarer

Gratulere :) Håper du vinner masse mer!

Per Blom-Sørensen

Per Blom-Sørensen

Futurama er ustyrtlig morsomt, håper jeg vinner.

gratulerer - håper du vinner mer :)

gratulerer, det fortjener du - håper du vinner mer :)

Gratulerer, det er vel fortjent. Ønsker deg hell og lykke og at du vinner mye mer 🎉

Så moro! Gratulerer! :-D Det er deg vel unt! :-D Jeg har også vunnet to. Gavekort på Kid 4. desember og iPhone 7 fra Hello i går! Herlighet, jeg kan nesten ikke tro det. :-D Og jeg er sååå letta, for telefonen min har juksa i flere uker nå, og mannen og jeg har dratt oss i håret og lurt på hva slags telefon vi skulle ta oss råd til å kjøpe til meg. Har mange store utgifter fremover, så hadde egentlig ikke råd til ny telefon, men samtidig er jeg veldig avhengig av telefonen min (syk og høygravid), og jeg bruker den mye, så det er viktig at jeg har en telefon jeg kan stole på. Nå trenger jeg ikke bekymre meg lenger! HERLIG! :-D Takk for at du deler på bloggen din, det har blitt min guilty pleasure (når jeg har tid og overskudd) i adventstida de siste årene. :-)

Eldeen: gratulerer, hallo er helt klart årets beste julekalender. fine premier og lette spørsmål. veldig mye tull i år.
gratulerer med barn på vei, morsomt å lese.

Helt enig med deg, årets beste kalender! Flere andre bra også, men noen har jo reine eksamen for å svare, og så bare småtteri som premie. Da mister jeg fort interessen - er ikke like moro da. :-) Tusen takk! Blir barn nr. 2 på under halvannet år, så nå får vi det travelt, hehehe. :-)

Så kjekt :)

Min samboer har vunnet sjokolade og sminke, jeg vant selv et gavekort på egon på 1000,- kr. Veldig gøy :D Så nå blir det en bedre middag etter jul :)

Iris: gratulerer har vunnet en bok til, et spill, danskebåt tur, bit sett og gavekort på 200 kr, men ikke fått oppdatert lista enda :-)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin