Julefeiring litt tidlig

 Lillesøster og bonus mor reiser til Afrika til uka, så vi måtte jo bare få samlet oss til middag og feire litt. Planen min var å få minst to lister ut før jeg dro, noe jeg er overasket over at jeg klarte. Så lufte Lykke og kaste oss i drosjen. Vi hadde en veldig hyggelig drosje sjåfør og vi skravlet på vei ned for å plukke opp storebror.

Lykke er ikke så glad i å kjøre bil, men holdt seg relativt rolig på turen dit. Når hun slapp ut av bilen løp hun rett til døren så det var klart at hun føler seg hjemme der.

Lukten av pinnekjøtt møtte oss i døra (kan selvfølgelig ha vært målet til Lykke) og i stua sto juletreet pyntet og klart. Maten var ikke helt klar så jeg satte opp laptopen og tok enda en liste. Innimellom diskuterte vi søsknene oppgavene og sporet litt av innimellom. Men listen ble akkurat ferdig til maten. Jeg rakk bare å løpe ut i hagen med alle tre hundene slik at de kunne få tisse litt før vi spiste. Lykke holder seg ikke så lenge.

Maten var nydelig og vi spiste og spiste og spiste. En del prating ble det også.

Etterpå krøp jeg opp i sofaen med laptopen for å ta neste liste, men fikk fort følge av både en og to hunder. Alle tre var oppe innimellom, men ikke på meg da. Jeg satt og tok en liste mens vi i teorien skulle ha kaffe og kake, hvem orker vel kake etter pinnekjøtt ? men fikk i meg noen marengs.

Tiden gikk så veldig fort der, og plutselig var det på tide å dra hjem. Jeg ble litt stresset når jeg så klokka og ringte og spurte om mamma kunne ta Lykke en tur for meg. Noe jeg er glad for, for kvelden hadde dårlige nyheter på skjul.

2 kommentarer

lisarorvik

05.12.2016 kl.01:29

Så utrolig koselig, kjempe fint juletre :) (Har en stor giveaway konkurranse, bli gjerne med)

ingrid

05.12.2016 kl.23:16

høres ut som du hadde en kjempekoselig dag!! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits