ut på tur i skogen

I dag hadde Lykke Polaris sin første tur med gohjerta dyrepass. De kom og hentet henne klokken kvart over elleve og leverte henne igjen kvart over to. Egentlig betaler jeg bare for en times tur, men siden de skulle på tur med en som de skulle ha lengre, fikk hun bli med.3 timer for meg å farte rundt her på Lambertseter og ordne ting før helga.

Hundene fikk seg en tur i Østmarka ved Bøler og jeg fikk en sliten og hyper prinsesse hjem. Hun er bare super gira når jeg tar henne utenfor døra for å gå på do, ellers ligger hun rett ut på gulvet og sover.

Tror hun har hatt en super tur, og er glad for damene som hadde plass til henne nå i desember. 2 ganger i uka skal hun få litt ekstra lufting, slik at jeg kan bruke litt mer tid på kalenderne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits