Julemarked på gnisten 2016

Fem minutter på elleve kastet jeg meg ut av døra og håpet jeg hadde fått alle klærne på meg denne gangen. Jeg hadde glemt buksa forrige gang jeg var på vei ut. Selvfølgelig hadde ingen dødd av at jeg dukket opp i joggebukse, men min erfaring er at man selger mer om man ser frisk og ordentlig ut. Med andre ord sminken på plass og joggebukse og bh.

To minutter over elleve var jeg på plass og jeg løp opp trappen til mitt lille hjørne, foran meg gikk en dame som allerede hadde plukket ut hva hun skulle ha. Jeg smiler og beklager for at jeg er litt sen og hun smiler tilbake og sier hun var alt for tidlig. Jeg var jo bare 2 minutter forsinket. Hun plukker ut det aller dyreste jeg har å selge og slik starter julemarkedet.

Det var veldig koselig og med veldig mange folk som kom innom. Jeg må strikke som et mareritt de neste dagene da jeg solgte alle luene mine, og jeg hadde planlagt å bruke noen av de som var til overs i julepresanger.

Jeg solgte for hele 2500 kroner i dag. Jeg gikk før det stengte så jeg vet ikke hele resultatet enda.

da må jeg oppdatere facebook siden med tingene mine igjen Jiijiscorner

Én kommentar

Victoria Larsen

26.11.2016 kl.16:35

Så moro!

Ønsker deg en god Lørdag :-) Jeg har GIVEAWAY på bloggen min, der du kan vinne fine produkter. Bli gjerne med, hvis du vil.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits