bok: The last ever after (The School for Good and Evil 3) - Soman Chainani

The Last Ever After (The School for Good and Evil, #3)<
(bilde fra goodreads)

En barnebok behøver ikke å være kjedelig for voksne, og selv har jeg vært ganske fasinert av denne serien om skolen for de onde og de gode. Dessverre føler jeg at kvaliteten på bøkene har sunket mye siden den første boken, den som sluttet perfekt. Noen ganger kan en serie ødelegge det som ville ha vært en genial bok alene.

Det er ingen lykkelig slutt for Aghata og Tedros. Plutselig finner de seg i en situasjon hvor den eneste løsningen er å reise tilbake til skogen. Her har verden blitt ond og de må få Sophie til å forandre mening for å redde eventyrverden før den ender for godt. På veien får de hjelp av gamle helter som har blitt godt voksne. Samtidig må Aghata finne en måte å leve med at hun enten må bli dronning, eller slippe Tedros.

Den siste boken i serien tar det jeg ville ha sett på som idiotiske løsninger. Mange geniale løsninger ligger foran, men forfatteren velger å gå for noe som krever mer sloss, mye mer forvirring og du sitter der og lurer på hvorfor legge hele den grunnmuren av en historie og ledetråder for å ignorere det til slutt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits