jeg tror jeg går og sover

Jeg lå i senga og leste nyheter før jeg skulle sove, noe jeg egentlig vet er det verste jeg kan gjøre. Alt for mange negative impulser før man skal slappe av. Etter noen artikler gikk mitt alarmsystem i hodet for å varsle meg om at jeg sover og ikke er våken på. Dette er noe jeg ubevist har klart å trene opp hodet mitt til når jeg sover, grunnet de intense mareritt. Når enkelte situasjoner oppstår eller gjentar seg kan jeg bare si til meg selv jeg drømmer, og jeg starter krigen mot å våkne.

Det som var spesielt med i går var at jeg faktisk ikke sov, jeg var lys våken.

Men hvem kan klandre ett hode til å tro at det drømmer etter de har lest disse fire sakene på rad.

Først er det hele USA valget, noe som er en blanding av underholdende og tragisk sirkus.

Så Johaug sin doping skandale som etter den forrige vi har hatt bare virker uvirkelig.

Bob Dylan har vunnet nobels litteratur pris?

Og så avslutter man med klovnene som løper rundt i den vestlige verden med sager og kniver og skal skremme folk. Men ikke er vår nye største skrekk klovner i gatene, men i Storbritannia har Batman bukket opp for å hjelpe!!!? Tror forresten ikke jeg finner den artikkelen igjen, da jeg ikke leste den bare innså at dette ble for absurd og at det var på tide å legge seg til å sove slik at jeg kunne få noen normale inntrykk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits