minner

Den siste uka, og uka som kommer har jeg ett rydde prosjekt på bloggen. Jeg går igjennom alle 6606 innleggene jeg har skrevet her og sletter noen, fjerner bilder jeg ikke har opphavsrett på og sletter linker. Jeg leser ikke igjennom alle og det er kun noen få jeg har tatt meg tiden til å rette staving på.

Først må jeg få påpeke at stavingen min har blitt veldig mye bedre. Selv om jeg nå bruker word til å se over for meg, ser jeg feil lettere enn før. Tror setningsbygningen min også har blitt sterkere etter som jeg får mer erfaring. Noe som er bra da jeg virkelig har ønsker om å skrive en bok etter hvert.

Men det som slår meg mest mens jeg går igjennom innlegg etter innlegg, er minnene. På denne siden er det en samling av forferdelige og flotte dager. Terror, sykdom og savn er godt blandet inn med store og små gleder som jul, nye sims spill og desucon. Besøkene hos lillesøster som alltid har betydd så mye og de små tingene bestefar laget før han døde.

Ting som virket så små da jeg skrev dem, men som jeg nå ser er det som har hold liv i meg.

Selv om jeg leser mest overskrifter har denne ryddeperioden tatt meg med på en berg-og-dal-bane av følelser og jeg er fortsatt bare kommet halvveis.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits