lillesøster konfirmert

Da var lillesøster voksen etter gammel standard, egentlig synes jeg de bytte flytte den til de er 18 da det faktisk gir mening. Men før i tiden var man voksen etter at man var konfirmert, og selv om man ikke er det lengre, er det uansett en stor dag.

Jeg og storebror droppet kirken, slik at vi skulle ha krefter til festen senere. Så vi var først fremme i lokalet og jeg kunne sitte pent på en stol ute og hilse på alle når de kom. Noe som passet meg fint da det blir litt mye mennesker inne. Her ute holdt jeg meg til folk flest hadde satt seg.

Katrine var kjempe fin i bunaden sin og jeg håper hun hadde en kjempe fin dag. Det ble mange gaver og mye penger. Det ble holdt fine taler og sunget sanger, ja alt som hører en konfirmasjon til.

Jeg hadde en kjempe fin dag, men tror det har tatt kreftene mine for en uke.

det var så fint pyntet

ikke mangel på mat med denne menyen

 

liten overraskelse til alle som komkaker, hva mer kan man si enn det. alle jeg smakte på var gode. men ikke helt fornøyd med min multekake.
 

3 kommentarer

Pernille

11.09.2016 kl.16:59

Så mange fine bilder, og flott kake :) Gratulerer til konfirmanten!

lisarorvik

11.09.2016 kl.17:08

Så utrolig koselig :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

11.09.2016 kl.17:15

Så fine detaljer og kaker ^^

Konfirmasjoner er så koselige (:

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits