bursdag 2016

Etter to dager med familie feiring, måtte jo dagen komme tilslutt. Dagen ble feiret med mange facebook hilsninger, flagg på verandaen og middag med mamma og mormor.  Vi spiste carbonara og orket derfor ikke å fullføre kaken som sto igjen fra lørdag.

Etter en fin tur med Lykke tok jeg meg en tur innom senteret og plukket opp litt gaver fra butikker. Hudkrem fra Vita, te fra Kitchen og kaka og 3 rosinboller fra Narvesen. Det tilsvarende tilbudet fra 7/11 måtte vente da det er grense på hvor mye jeg klarer å putte i meg på en gang. Mamma hentet en bukett roser jeg fikk fra plantasjen.

Dessverre begynte jeg nå å bli dårlig. Jeg ventet utenfor hos mamma mens hun hentet gaven fra henne. Jeg orket ikke å gå opp til henne. Fikk nydelige steiner og smykker.Så var det hjem og i seng.

Fikk ikke sove da, siden ingen ringer meg før klokken 17.00 gjør alle det etterpå. Men fikk hvilt nok til at jeg orket en tur til med lykke og en kopp te hos tanta og kusina mi før jeg la meg til å sove.

Takk for mange fine hilsninger på facebook og på telefon.

 

2 kommentarer

hege

04.09.2016 kl.15:10

En forsinket bursdags hilsen fra meg til deg

Linn Helene

04.09.2016 kl.19:55

hege: takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits