bursdagsfeiring 1 2016

Jeg pleier å starte bursdagstiden min med å legge ut en ønskeliste på bloggen, men i år har det ikke vært mye realistisk på den listen. Er en del ting jeg ønsker meg, men må nok kjøpe dem selv da de er for dyre og/eller for kompliserte å få tak i.

JEG HAR IKKE BURSDAG FØR I MORGEN, MANDAG 29.

Men en liten familiefeiring på lørdagen ble det. Jeg hadde ønsket meg bløtkake og halvgrove rundstykker med valmue frø av tanta og kusina mi. Kaka ble servert i går (og spist mer av i dag) rundstykkene ligger i fryseren min.

Fetteren min på 13 lagde taco hos mormor og vi samlet oss der kl. 17.00. maten sto som vanlig klar p bordet på slaget, men vi satte oss ikke og spiste før en halvtime senere. Er ikke lett å få beskjeder rundt til alle. Maten var kjempegod og det var en stor utfordring å spare plass til kaker senere.

Av familien fikk jeg hårføner. Jeg er egentlig stolt av å ikke ha/bruke hårføner. Men jeg har innsett at vinteren for Lykke kan bli veldig kald om jeg ikke får tørket pelsen hennes. Kanskje jeg også lærer meg å bruke den på meg når det er kaldt ute.

Jeg hadde egentlig bakt Brownies til i dag, men det ble så mange at jeg kunne fordele dem utover to feiringer.

Det var en liten og koselig feiring, med mye Pokemon prat. Akkurat slik jeg liker det.

alltid en bukett rosa roser på bordet til bursdagen min.

kusina mi gjemmer seg bak Lykke Polaris som selvfølgelig også var med ( men fikk bare friske bær)

jeg må slutte å legge hodet til siden når noen tar bilde av meg!!!!

godt planlagt, ikke nok servietter i noen av pakkene, men tilsammen klarte de jobben.

kake tidingen kalde og våte hunder til vinteren.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits