bok: broken (Otherworld 6) - Kelley Armstrong

Elena er gravid og livredd for hva varulv delen av henne gjør med barnet. Siden ingen vet hva som er forventet vil alle at hun skal sitte stille og ta vare på seg selv. Dette strider mot alle instinkter og Elena klarer tilslutt å overtale mennene rundt seg til å la henne bli med på et lite oppdrag. De skal bare hente et papir som et vanlig menneske ønsker for å forske på Jack the Ripper, men en bloddråpe setter tidligere morder og zombier løs.

Varulvene føler de ikke kan dra før de har ryddet opp etter seg, det hjelper heller ikke at zombiene ser ut til å jakte på Elena.

Brevet var en portal, men hvem gjemte seg inni, hvorfor ble det laget, hva vet han som originalt hadde brevet? Og hvordan kan man rette opp feilen samtidig som man skal holde en ufødt baby trygg.

Jeg koser meg med disse bøkene.

Broken (Women of the Otherworld, #6)
( bilde fra goodreads)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits