København dag 2

Jeg fikk tilslutt sove og våknet ganske utslitt opp klokken 7. jeg hadde våknet hvert 90 minutt og alt i hodet mitt gikk i surr, jeg tenkte faktisk at i dag skulle jeg ønske at jeg drakk kaffe. Men så kom jeg på at det var noe som het te og jeg begynte å forberede meg til frokost.
At jeg var den som var først oppe overasket meg (alle hadde vært oppe i løpet av natta).

Frokosten var god. Det er et lite minus at varm retter måtte kjøpes vedsiden av når vi hadde betalt så mye for frokosten. Jeg forstår de vil spare på maten og ikke lage for mye, men da kan man jo ta det på bestilling uten å ta ekstra betalt. Te og fersk presset juice hjalp på trøttheten.

Jeg sa til mamma at jeg ikke stolte på bagasje oppbevaringen til hotellet og det ble bestemt at vi bestilte sen utsjekk på rommet mitt så vi kunne oppbevare koffertene våre der. Damene jeg reiste med var nok litt oppgitt over at jeg har med meg datautstyr for over 10 000 kr, men det er slik jeg er.

Vi forlot hotellet 09.30 og innså fort at verden ikke startet før 11. men vi fikk sett utsiden av glyptoteket og utsiden av tivoli før vi satte oss på ett kaffe sted. Her fikk damene seg litt å drikke før vi gikk på jakt etter en drosje og kjørte til Ny havn. Vi er ikke verdens sprekeste gjeng så vi gikk å så litt før vi havnet på en cafe. Her satte jeg fra meg dem mens jeg gikk litt rundt og fanget Pokémon (jeg er forresten svakest til bens av alle sammen)

Grunnet meg ble det bestemt at vi skulle ta drosje til cafeen vi skulle spise lunch. Dårlig søvn 2 netter på rad begynte å vise seg og jeg hadde kramper støtt og stadig. Ingen anfall da så det gikk bra. Maten på det lille apoteket var kjempegod. Mamma fikk flagg på bordet og en liten dessert fordi det var bursdagen hennes. Vi koste oss og ble her resten av tiden vi hadde.

Så var det bare en vandre tur tilbake til hotellet for å hente koffertene våre og vi sjekket ut 14.20 ? 10 min før vi måtte. Så var det bare å kaste seg i enda en taxi og vi kjørte til Oslo båten. (de ser rart på deg om du sier du skal til danskebåten) innsjekkingen gikk raskt og nå var vi på vår siste del av reisen. Båtturen hjem.

2 kommentarer

Henriette Celin

13.08.2016 kl.20:17

Kjedelig at varme retter må bestilles utenom da. Ellers virker det flott og greit der (:

Og gøy med tivoli!

Creme brulé er også kjempe lekkert ^^

Linn Helene

13.08.2016 kl.22:01

Henriette Celin: tivoli fra utsiden er ikke like morro :-( men vi fikk sett inn på mange mange blomstrer og spekulert i hvilke av karusellene som skapte så mye bråk natten før.

det er noe av det beste jeg har smakt

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits