søndagens badetur

Det er sol og varmt og det du ønsker aller mest er å hoppe i vannet. Men hjemme sitter det en liten hund som synes vannet er skummelt. Selvfølgelig kan jeg ta en rask badetur uten henne, men det føles litt trist. Løsningen er Skraperudtjern. Her kunne jeg bade og Lykke løpe rundt fritt til å hoppe ut etter meg, eller følge meg fra land.

Jeg fikk noen nysgjerrige spørsmål da jeg innrømmet for de andre hundeeierne at jeg hadde planer om å bade. Og jeg innrømmet at jeg har aldri badet der før. Jeg har vokst opp på Skullerud og vi så rart på de som dro til tjernet og ikke opp på nøkklevann.

Badebryggen var litt slitt og den ene siden av badetrappen manglet, men vannet var godt og varmt. Lykke var nysgjerrig så jeg løftet henne ned, men hun likte det ikke og resten av tiden løp hun langs brygga mens jeg svømte. Hun var veldig glad da jeg kom meg opp igjen.

Hun viste stor fremgang med de andre hundene der. Selv den største og svarteste løp hun rundt med. tror hun hadde det kjempe moro.

Jeg kjørte en tur opp på nøkklevann for å se hvordan det ser ut nå som de har senket vannet. Det var merkelig.

skraperudtjernnøkklevann

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits