bok: Haunted (Otherworld - 5) - Kelley Armstrong

I denne boka følger vi moren til Savannah ? Eve.

I forrige bok reddet Eve livet til Paige og Lucas ved å lage en avtale med skjebnene. Nå kaller de inn tjenesten hun skylder dem. En demi demon har sluppet løs og de klarer ikke å fange den inn igjen. De som har prøvd har møtt skjebner verre enn døden.

Sammen med kjæresten sin Kristof og engelen Trsiel legger hun ut på jakten. Selv for en heks som har dykket dypt inn i den sorte magien, blir det hardt å få med seg alle drapene denne semi demonen har hjulpet til med.

Jakten øker i intensitet da demonen setter sitt sinne mot Savannah.

Trsiel mener hele oppgaven er Eve sin store test for å få bli en engel, noe Eve ikke vil bli. Hun har endelig startet å finne seg til ro i den neste verden og ønsker ikke å klatre videre.

Jeg ble ganske overasket over hvor mye jeg likte denne boka. Jeg hadde trodd at en bok om spøkelser som jaktet på andre spøkelser ville være litt utenfor min interesse. Men selvfølgelig hjelper det at andre kjente figurer blir dratt inn. Og jeg får vel bare innse at jeg er interessert i spøkelser. Men følte boka ble litt dratt ut innimellom.

HauntedUK.jpg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits