sommer scoop på lambertseter

først var det pool party for hunder på taket.

en stund for å ha hundene i fokus. her var det små basseng, åpen bar for hundene og alle fik utdelt sin egen lille is. Lykke syntes det ble litt mye med alle de andre hundene, men koste seg da hun fikk spise isen sin i fred på stolen min. vi fikk med oss hjem en pose mat, en pose godbiter og en flaske hunde øl.

nå var det bare å få Lykke hjem og så var det min tur. det var grilling på utsiden, men jeg forsto aldri hvorfor noen ville kjøpe mat der når man fikk bedre og billigere inne på senteret. på obos lykkehjulet fikk jeg fotball og derfor vant jeg kaffe og sminke? kaffen gikk til mormor og resten av premien til kalender potten min.

Jeg deltok på skrapelodd konkurranse og på tippe konkurranse. Kjøpte meg et hoppetau i lekebutikken med 20% avslag. Men virkelig moro hadde jeg på Kitchen og deres posesalg. Fyll posen for 300 kr. Selvfølgelig bare lite utvalg av varer på bordet. Men har følelsen av at de akkurat hadde fylt på eller startet det for det var moro.


 

Én kommentar

Camilla

18.06.2016 kl.23:50

Mye fint!:)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits