17 mai 2016

Dagen i dag startet 06.15 fordi jeg måtte opp og lufte Lykke Polaris før korpset startet klokken 7. Vi var raske og jeg hadde god tid til å komme meg ut og stille meg opp før korpset startet å gå. Jeg har som tradisjon å filme morgen ruten om jeg er i form til det. Jeg var ikke helt fornøyd med årets resultat, iphonen filmet mye bedre enn gopro kameraet jeg brukte i år.

Etter flaggheising på Lambertseter skole var det nok en tur med prinsessa før jeg kunne legge meg igjen. Heldigvis var lykke enig om at noen timer til med søvn var en god ide og jeg sov til litt over 12.00. Nå var det å finne på hva jeg skulle ha på meg, pakke med sminke og tingene jeg skulle ha med meg, mate Lykke og prøve å pynte henne. Det siste tok lengst tid og tilslutt bandt jeg bare en sløyfe på selen hennes. Hun var utålmodig for å komme ut og gå på do så det var bare å komme seg av gårde.

Vi gikk til Mormor og her gjorde de klart til tradisjonell 17 mai feiring med spekemat, kake (bakt av meg), is, røkelaks, eggerøre, rabarbrasuppe (ny for året), rømmegrøt og mer?

siste pulje kom etter hvert hjem fra byen og vi koste oss ute i sola, Lykke hadde fulltids jobb med å prøve å tigge ut noe mat av alle menneskene.

Planen var egentlig å dra bort på skolen og kjøpe noen lodd, men jeg innså at i dag var jeg litt for modig ved å la både stokk og rullestol stå hjemme. Men vi koste oss før alle vi i hjørnet vårt gikk hjem sammen. Tror alle har hatt en fin dag.

2 kommentarer

Henriette Celin

18.05.2016 kl.01:04

Så god kaken så ut!

Herlig å se korps og tog ^^

Linn Helene

18.05.2016 kl.17:42

Henriette Celin: kaken var veldig god. ble fornøyd

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits