bytur i går

Det ble en veldig rask bytur i går. Jeg hadde 45 minutter og skulle handle inn 4 ting for mamma i 4 forskjellige butikker. Samtidig skulle jeg prøve å få med meg de tingene jeg trengte. Nå var det ikke krise at jeg måtte bruke 5 minutter ekstra, hun jeg skulle møte måtte bare henge med på runden.

Egentlig hadde jeg klart løpet helt fint om jeg ikke hadde sett pop up butikken til platekompaniet på oslocity. Kort sagt brukte jeg opp resten av tiden min der.

Jeg spurtet opp på dyrebutikken og fikk tak i hundematen jeg trengte før jeg spurtet over til lush på byorten hvor møtet var avtalt. Her ble det stor inn handling før jeg fikk plukket opp de siste tingene jeg skulle ha for mamma og fikk levert dem.prøver:

Men jammen fikk jeg gjort mye på 1 time.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits