vår

Om man bare ser på temperatur og vær, så er det lett å bli lurt. Vi kunne like gjerne vært i desember og gruet oss til kuldegradene slo inn for fult. Tåkefylte dager hindrer deg å se hvor mye lysere verden har blitt, og mangel av snø får den bare til å virke mørkere om natten.

Men med litt observasjon og ved å bruke sansene dine, er det ingen tvil om at det er vår. Å gå tur tidlig på morgningen er ikke lenger en stille og rolig ting. Rolig ja, men ikke stille. Det virker som om fuglene konkurrerer i å lage mest lyd. Mange av de små krabatene som har vært borte i flere måneder dukker opp og jeg må holde ekstra godt på båndet til Lykke da hun ikke har opplevd et mangfold av små vesen å jakte på.

I solskråninger er gjørmen blitt gjort om til en vegg av gulfarge og i skogen dukker det opp både hvite og blå underverk. Lykke kan forresten fortelle at blåveis ikke smaker noe særlig, men jeg kan forstå at hun trodde at noe så fargefult og vakkert nede i barnålene var til å spise.

Om nå ikke fuglene og blomstene klarer å overbevise deg, så er det de små stundende da solen bryter igjennom tåke og skyer og treffer deg. Den varmen i de få strålene er ikke til å ta feil av.

Det er vår

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits