regn, regn, herlige regn

Allerede som ung visste jeg at noe av det beste som var, var å gå ute i pøsregnet og nyte roen og lyden av vannet som falt rundt meg. Selvfølgelig er riktig klær viktig for å virkelig kunne nyte disse dråpene, men når man først er forberedt er det ingenting som følelsen av å stå i et fossefall. Det er trist at det ekstreme regnværet somregel er veldig kort, for innen du oppdager det og rekker å kle på deg er det allerede ferdig, men selv vanlig regn kan være utrolig godt.

Den friske luften rundt deg og den kjølige og friske følelsen som visker bort alt av dårlige tanker og hodepine. Spesielt når regnet er så intenst at det føles litt som om det prøver å slå deg i bakken. Husker når jeg var ung og satt på huska utenfor blokka i pøsende regn i timer og hørte på musikk. Jeg fikk være helt i fred med tankene mine og de få som løp forbi meg sendte meg blikk som om jeg var gal.

I dag tidlig gikk jeg tur med Lykke og nok en gang grep denne følelsen av fullstendig ro meg mens jeg sakte og sikkert ble våtere og våtere. Dessverre hadde jeg ikke på meg vanntette klær så jeg kunne ikke gå lang tur, men jeg kjente nok en gang på den gode følelsen og lengtet mot noe jeg ikke har tenkt på, på lenge.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits