sa hun virkelig det?

Jeg prøver å ikke høre på andre sine samtaler når jeg er ute, noe jeg er ganske flink til å unngå da jeg somregel har lydbok eller musikk på ørene. Men når du er neste i køen til kassa er det bare høflig å slå av lyden og konsentrere seg litt. Jeg er i helsekost forretningen på senteret for å kjøpe sukker fri godteri til broren min som har bursdag i dag. I kassen står det en kvinne som har plukket ut noen varer og står og prater med den ansatte over en stor bok. Jeg er litt skremt fordi jeg har dårlig tid og dette så ut som et stort prosjekt, men de begynner å legge vek boka og jeg slår av musikken akkurat i tide til å med meg siste del av samtalen.

Kunde ? ja da prater jeg med legen i morgen

Ansatt ? ja, men husk at det er du som vet best hva kroppen din trenger.

Sa akkurat helsekost arbeideren at kvinnen ikke skulle høre på hva legen sa? Trodde dette var det ene virkelige tabuet å si når man jobbet i en helsekost forretning.

Siden jeg ikke lyttet på samtalen vet jeg ikke om de snakket om forskjellen mellom hvete og havre eller om en alvorlig sykdom. Men den siste setningen har skremt meg fra å ville handle i den forretningen igjen. Noe som egentlig ikke blir et stort tap da jeg kanskje titter innom en gang i året.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits